Artėja mano gimtadienis, tad noriu saviskius nusivesti i kokia kinieciu kavinuke. Gal zinote, kur nebrangu ir jauku butu pasedeti?
Sunku pasakyti, kas yra nebrangu
Man skaniausiai Pekino antyje ir svetaineje. Algirdo g. Kainas mazdaug gali pasiziureti internetiniame ju puslapyje. www.kinuvirtuve.lt
man skaniausia "Cili Kinijoj", esancioj "Akropoly". Tenkina viskas - ir aptarnavimas, ir kainos, ir skoniai.
Esu buvusi kazkokiam Konstitucijos pr., antram aukste, pries "Europa", bet ten labai nepatiko, ir aptarnavimas siaubingas buvo, ir neskanu. Taip pat ne karta teko buvoti Savanoriu pr., prie "Hansabanko", atrodo "Kinu smukle" vadinasi. ten aptarnavimas puse velnio, aplinka nebloga, patiekalai irgi skanus
"Rytai" Naugarduko g.
Kinų restoranas savanorių prospekte
Pasikeitė šeimininkas ir meniu. Viskas laaaabai skanu, tik kainų nežinau
O man kaip tik "Akropolio" Cili Kinijoj, tragedija... Gal tik as taip uztaikau, bet padavejos visada susirauke, maisto porcijos nepalyginsi kaip Cili Kinijoj Zirmunuose, o ir skonis maisto ne toks pats to pacio patiekalo kaip Zirmunuose As jau galiu pavadint save zinove kinieciu virtuves, nes esu isragavus visur Vilniuje, daug kur Europoje ir uz Atlanto.. Musu Lietuveleje aisku, kad ne kas su kitu tautu virtuvem.. Bet man principe kazkaip geriausia ispudi paliko Zirmunu , Cili Kinija. Aptarnauja labai malonus padavejai, aplinka jauki, yra atskiras kambarelis jei nori pvz. gimtadieni svest. Meniu toks kaip ir visur, negaliu pasakyt, kad taip kaip pacioj auksciausio lygio kinieciu kavinej amerikoj Mes daznai ten valgom su visa seima:) Net ir mazoji atejus sako, man to pacio
O ten tie patiekalai tikriausiai dviem zmonem skirti (porcija)?
Siaip tai jo , nes as pati nesuvalgau tiek kiek ten buna ideta
As noreciau issakyti visai priesinga nuomone, bet juk del skonio nesigincijama ir tikiuosi, niekas neisizeis. Man kaip tik labai skanu tame Konstitucijos pr.antram aukste, t.y.kavinej Ju Binlou. Jei pavyks, tai idedu nuoroda: http://www.meniu.lt/cat_item.php?strid=1079&id=3680 Del aptarnavimo nesigincysiu, gal tau taip pasitaike, bet mes ten daznai lankomes-neturiu jokiu nusiskundimu. Ir kas svarbiausia, kad mano nuomone ten pigiausia, ten porcija (2 zmonems) kainuoja 12-15 lt, kai tuo tarpu visur kitur 23-30. Manau skirtumas yra. Tik teko girdeti kad jie uzsidaro (gal remontui, o gal ir visam laikui). Na o del Savanoriu pr.esancios Pekino svetaines tai net prisiminus bloga daros, na nebent kaip cia kazkas rase pasikeite savininkai. Vasara buvom, tai prisiekiau gyvenime ten daugiau neiti. Vyras uzsisake vistiena, tai man vien nuo vaizdo bloga pasidare-pagrinde vistos skuros(odeles) ir dar tokiam slyksciam balzganam padaze plaukiojo (kaip pamazgos-fui). Bet dar karta sakau, kad cia tik mano nuomone, kitiems gal tai pats geriausias restoranas.
Mano gomuriui didziausia ispudi paliko restorano "rytai", Naugarduko g. patiekalai. Buvau ten pries daug metu, bet geriau niekur neteko ragauti. Esu girdejusi geru atsiliepimu apie "Pekino anti", bet pati ten nebuvau.
Kinu maista megstu, bet ju restoranu aplinka baisiai nejauki. Gal nezinau geru vieteliu ? Cili Kinijoje buvau praeita ziema, tai uzkniso skersvejai ir eilė. Maistas neypatingas. Akropolio Kinijoje valgau, kai reikia pavalgyti greitai. Maistas pusė velnio.
O as tik uz "Pekino Anti"
Na jei kalba eina apie tikrą kinų maistą, tai pasak, mano draugės, metus gyvenusios Kinijoje, pats artimiausias to maisto variantas yra "Aromatiniame rūke" Kalvarijų gatvėj. Man ten patiko, bet meniu gana neįprastas ir skiriasi nuo kitų kinų restoranų meniu. O aš Vilniuje labiausiai mėgstu valgyti "Kinijoje", "Pekino antyje", "Rytuose" ir Algirdo gatvėje (nepamenu pavadinimo
MAn tik "PEkino antis"
Tai "Honkongas", Vingriu gatvej. Visi kiti isvardinti restoranai- ir Algirdo g, ir Naujininkuose, irgi neblogi. Daug vietos Basanaviciaus g apacioje -Kinu smukleje, yra ir atskirtu erdviu, tinkamu sventimui. Del maisto, tai nezinau, valgiau ten tik viena patiekala; jis patiko. Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas
tai-vilniuj....o kaune nusisauk-kainos dideles, porcijos mazos ir tos kinijos tai atsiprasau.........tik pedsakai:(
buvau savaitgali restorane "Rytai". man visai patiko, bet aptarnavimas tai ne
QUOTE(gerda @ 2004 12 04, 15:00) Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas Chili Kinijos yra pasityčiojimas iš kiniečių maisto. Tiek pats maistas labai nekaip pagamintas, sojų padažas nė kiek nepanašus į tikrą, žodžiu nevalgiau šlykštesnio maisto kaip Čili konijoj O šiaip tai dievimu kiniečių virtuvę, dažniausiai valgau arba "Rytuose" prie Seimo arba Vingrių gatvėje "Honkonge". Beje, ten ne tik skanu. Pastebėjau, kad kai pradėjau valgyti kiniečių maistą savijauta žymiai pagerėjo
Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj.
dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 21, 21:06) Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj. dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo O tragiškiausia Kinų maisto vieta - Užupyje Visai šalia užupio kavinės. nu aptarnavimas klaikus, kažkokia padavėja ruskė su mini languotu sijonu šliaužiojo kaip pridususi, kai paklausiau koks padažas viename iš patiekalų - atsakė, kad paprastas, Lietuviškas, jei norim - gali pagaminti aštriau Taigi toliau... Sojos ir aštraus padažo indeliai tiek nučiupinėti buvo, kad kažin ar per paskutinį mėnesį valyti, pakampėse kallnas dulkių.... O padavėja dar prie klientų Kiniečiui virėjui moralą atskaitė, o vėliau nuėjo spręsti kryžiažodžių.... MEs pavalgėme, bandom gerti arbatą (arbata tikriausia pati pigiausias kokia tik gali būti su jazminais, nes klaiki klaiki....), bet tušti indai stovi, padavėja neprieina nunešti, tada aš po kokių 10 min garsiai paklausiau: "gal čia savitarna ir indus reikia patiems nusinešti?", na gerai viską surinko, sąskaitos irgi nesulaukėm per 10 min, tada vėl nuėjau iki kryžiažodžius sprendžiančios padavėjos ir paprašiau, kad teiktųsi atnešti sąskaitą. Žodžiu - KLAIKUMA. Buvo pirmas ir paskutinis kartas kai valgiau šioje Kinų kavinukėje. O visai patiko šios: 1. Kinų Rožė (berods Kauna g.) 2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų.... 3. Algirdo g. Esantis kinu restoranas... Daugiau ir geresnių buvo ne Lietuvoje, teko kelis kartus maitintis Kinų kvartale kanadoje.... va ten tai QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 15:30) O visai patiko šios: 2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų.... Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės
Man kinų virtuvė labai patinka Žvėryne, Vytauto gatvėj esančiam mediniam mėlynam nameliuky. Tikrai labai skaniai gamina ir kainos atsižvelgiant į porcijas nedidelės. Deja yra vienas 'bet' - aplinka.. Aš saviškį pirmą kartą ten vos ne vos įsitempiau
Man skaniausia "Rytuose", Naugarduko g., tik aptarnavimas ten šiaip sau, jautiesi kartais vos ne prašytoju...
Kitas variantas - "Pekino antis" Algirdo g. 2, na ten tai tikrai galėčiau ir apsigyventi... QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 23, 22:46) Jau kokie trys metai, kaip valgom su vyru TIK RYTUOSE! Ten kainos nedideles ir labai skanu, ypac sriubos, ir butent Gyneju gatveje! Per siuos metus daug kur kinieciu restoranuose buvom, bet niekas neprilygo RYTAMS! Apie Cili KInija isvis nekalbu- ji kaimukams skirta QUOTE(Savūnė @ 2006 01 08, 21:58) Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės prie CUP'o gal ir nieko, bet man su padaėjom taip nenusisekė
Esu kiniškų patiekalų fanatė tad aplankiau nemažai kavinių, tačiau labiausiai patiko Kinų Rožėje. Ir aplinka jauki, groja rytietiška muzika, ir aptarnavimas malonus, valgant galima liežuvį nusikąsti...
QUOTE(aistė @ 2006 03 01, 18:29) Jau kokie trys metai, kaip valgom su vyru TIK RYTUOSE! Ten kainos nedideles ir labai skanu, ypac sriubos, ir butent Gyneju gatveje! Per siuos metus daug kur kinieciu restoranuose buvom, bet niekas neprilygo RYTAMS! Apie Cili KInija isvis nekalbu- ji kaimukams skirta 10 balų
O as jei varau i kiniecius - tai tik i ,,Pekina" Algirdo gatvej: labai nedidukas restoranelis, kamerinis toks, bet maistas ten pats geriausias!
Alternatyva - na, nabent ,,Pekino antis" tos pacios gatves kitam gale, kai norisi linksmenes ir sviesesnes aplinkos. Abu sie restoranai priklauso tiems patiems savininkams, tad maistas panasus, bet man vistiek ,,Pekine" geriau ,,Rytai" jiems neprilygsta O ,,Cili Kinija", kaip cia kazkas rase, tikrai pasityciojimas is kinu maisto...
Skaniausia Rytuose. Naugarduko gatvej ir prie Mazvydo bibliotekos.
QUOTE(Fanta @ 2006 07 20, 11:10) Šitam dedu dideli pliusą! Aplinka tinkama šventimams, galima sukviesti daug žmonių. Yra dideli ekranai, kam aktualus krepšinis. Kas nemėgsta kinų maisto yra itališka virtuvė Iš paminėtųjų Patiko Pekino antis (išskyrus kainas); Kinų rožė (išskyrus sojų padažą); Kinų smuklė (išskyrus aptarnavimą) Čili kinija (tik dėl sausainėlių su sentencijom- visa kita š...). QUOTE(ONE @ 2007 10 08, 10:27) Šitam dedu dideli pliusą! Aplinka tinkama šventimams, galima sukviesti daug žmonių. Yra dideli ekranai, kam aktualus krepšinis. Kas nemėgsta kinų maisto yra itališka virtuvė Iš paminėtųjų Patiko Pekino antis (išskyrus kainas); Kinų rožė (išskyrus sojų padažą); Kinų smuklė (išskyrus aptarnavimą) Čili kinija (tik dėl sausainėlių su sentencijom- visa kita š...). Oi, katik su draugu grizom is Muskato...Galiu pasakyti tik tiek - dvokia, salta ir neskanu vat man skanu labai Cili kinijoj ir aptarnavimas liux
Gal kuri moka teisingai valgyti su kineitiškais pagaliukais.
Labai reikia kad paaiškintumėt kaip tai daryti ar gal kas nete matėt paiškinimą- įmestumėt nuorodą... Labai labai reikia
Man "Rytai" pirmoj vietoj!
Na, as cia truputeli ne i tema, mat gyvenu Ispanijoje, ir apie Lietuviskus kinieciu restoranus nieko pasakyt negaliu, tik tiek, kad girdejau, kad kainos juose kosmines... O kas liecia siuos restoranus Ispanijoje, tai ju cia ant kiekvieno kampo!!! Ir skaitosi, kad tai yra pigiausia vieta pavalgyti, nes porcijos milziniskos, o kainos juokingos!! Uz 7 eurus gali prisivalgyti i valias!!!
O aš tai dabar atradau Gedimino 9 kiniečių restoraną
Gal kainos ir ne pačios mažiausios, bet už tai skanu be proto QUOTE(majami @ 2007 11 25, 15:10) O aš tai dabar atradau Gedimino 9 kiniečių restoraną Gal kainos ir ne pačios mažiausios, bet už tai skanu be proto Ne Mes dažniausiai valgome "Honkonge" Lvovo g. arba Vingrių g., sriubos ten kol kas man labiausiai patinka, ir šiaip labai skanu
Tiems, kas ieško "dienos pietų" darbo dienomis rekomenduoju kiniečius Basanavičiaus g. (Vilnius) apačioj, prie sankryžos su Pylimo g. Maistas labai skanus, porcijos didelės, bet įdomiausia, kad mes kiekvieną kartą stebimės, kaip jie spėja tokiu greičiu aptarnauti tiek daug lankytojų
Rytai irgi O vat ko nerekomenduosiu never ever tai kiniečių Trakų g. (priešais VGTU). Laksto viena padavėja, maisto teko laukti valandą, jau pradėjom belsti šaukštais į stalą
taigi sveikos, mielosios
noriu savo braangiausiajam padaryt staigmena ir nusivest ji pavakarieniaut i kiniecius taigi, gal kas pades? nes as kiek esu valgiusi, tai tik dviejuose kinu restoranuose, pilies gatves skersgatvy kazkokiam, ir prie smc irgi kazkokiam skersgatvy, pavadinimu neatsimenu renkuosi is siu variantu: Kinija Pekino antis Rytai Aromatinis rukas Pekinas Honkongas Kinu roze Kinieciai gedimino 9 kinieciai priesais VCUP'a labai laukiu jusu pagalbos ir patarimu gal net kokia apkalusele reiktu surengti kas uz kuri varainta balsuotu, jei kriterijai butu: Aplinka Maistas Aptarnavimas Kainos dekui
na, nieks nenori pagelbet?
Man tai labiausiai patinka Kinu roze. aptarnavimas geras, kainos normalios, maistas skanus, aplinka irgi be priekaistu. nors as baisiai didele gurmane neesu
aciu, noreciau dar nuomoniu
Jeigu ieskau "aplinkos", "aptarnavimo" ir "geru kainu", tai renkuosi kitokio pobudzio vietas. Kinu restoranu kriterijus man tik vienintelis - maistas. O maistas geriausias Pekino Antyje
ma patiko labai kinu rozej
O kaip Du drambliai? kazkaip graziai paskaiciau
Gal kas galėtų palyginti kainas Rytuose (Gynėjų g.) su Honkongo (Lvovo g.) kainomis, kur pigiau?
Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė?
Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė?
oi, tik neeikit i sita, berods, "Azija":bijau: Maistas labai nekoks. O apie aptarnavima jau geriau visai patyleti. Viena karta mus isvis uzmirso, t.y. kad uzsisakem, o kai pradejom teirautis, kur musu maistas, tai lakste ir vis tikrino, kaip gaminamas, tikino, kad gaminamas, o galiausiai jau po valandos laukimo pasake, kad isvis musu uzsakimo neprieme, o musu neatsimine. Kiti kartai irgi nepaliko malonaus ispudzio. Ju aptarnavimas tiesiog ziaurus. Ir ne man vienai paliko toki labai prasta ispudi apsilankymas sioje maitinimo istaigoje Na, o kainos tai vidutiniskai dienos patiekalu 12 lt. Is 10 balu gal kokius 3 su avansu duociau O labiausiai man patinka Rytuose. Nors ir brangiau, bet man ten
[quote=aisvyde,2008 02 15, 16:30]
O aš dar norėjau ten tėvus nusivesti (nes mums netoli) - supažindinti su Kiniečių virtuve, tai ačiū, kad perspėjai, o tau jaučiu, būtų pirmas ir paskutinis tėvų susipažinimas su kiniečiais Rekomenduociau, jei jau netoli kur reikia IKI, nueiti i restorana "Rytai". Jis prie Mazvydo yra. Na, bent jau ten as einu, kai jau noriu pasilepinti kinieciu maistu.
[quote=alexxxia,2008 02 15, 20:20]
[quote=aisvyde,2008 02 15, 16:30] Rekomenduociau, jei jau netoli kur reikia IKI, nueiti i restorana "Rytai". Jis prie Mazvydo yra. Na, bent jau ten as einu, kai jau noriu pasilepinti kinieciu maistu. [/quote] O ką parekomenduotum ten užsisakyti? Gal turi kokį mėgstamą patiekalą? |