Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiniečių kavinės
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
Li ute
Artėja mano gimtadienis, tad noriu saviskius nusivesti i kokia kinieciu kavinuke. Gal zinote, kur nebrangu ir jauku butu pasedeti?
Brazile
Sunku pasakyti, kas yra nebrangu smile.gif
Man skaniausiai Pekino antyje ir svetaineje. essen.gif
Algirdo g.
Kainas mazdaug gali pasiziureti internetiniame ju puslapyje.
www.kinuvirtuve.lt
Tutsi
man skaniausia "Cili Kinijoj", esancioj "Akropoly". Tenkina viskas - ir aptarnavimas, ir kainos, ir skoniai. thumbup.gif thumbup.gif
Esu buvusi kazkokiam Konstitucijos pr., antram aukste, pries "Europa", bet ten labai nepatiko, ir aptarnavimas siaubingas buvo, ir neskanu. dry.gif
Taip pat ne karta teko buvoti Savanoriu pr., prie "Hansabanko", atrodo "Kinu smukle" vadinasi. ten aptarnavimas puse velnio, aplinka nebloga, patiekalai irgi skanus g.gif
Aidar
"Rytai" Naugarduko g. thumbup.gif thumbup.gif Maistas thumbup.gif Jaukumas thumbup.gif Aptarnavimas thumbup.gif Kainos labai normalios.
Scarlett
Kinų restoranas savanorių prospekte thumbup.gif pekino svetainė, ar kaip ten g.gif
Pasikeitė šeimininkas ir meniu. Viskas laaaabai skanu, tik kainų nežinau rolleyes.gif
12345678
QUOTE (Tutsi @ 2004 12 01, 15:45)
man skaniausia "Cili Kinijoj", esancioj "Akropoly". Tenkina viskas - ir aptarnavimas, ir kainos, ir skoniai. thumbup.gif thumbup.gif

O man kaip tik "Akropolio" Cili Kinijoj, tragedija... blink.gif
Gal tik as taip uztaikau, bet padavejos visada susirauke, maisto porcijos nepalyginsi kaip Cili Kinijoj Zirmunuose, o ir skonis maisto ne toks pats to pacio patiekalo kaip Zirmunuose g.gif
As jau galiu pavadint save zinove kinieciu virtuves, nes esu isragavus visur Vilniuje, daug kur Europoje ir uz Atlanto.. Musu Lietuveleje aisku, kad ne kas su kitu tautu virtuvem.. sad.gif
Bet man principe kazkaip geriausia ispudi paliko Zirmunu , Cili Kinija.
Aptarnauja labai malonus padavejai, aplinka jauki, yra atskiras kambarelis jei nori pvz. gimtadieni svest. Meniu toks kaip ir visur, negaliu pasakyt, kad taip kaip pacioj auksciausio lygio kinieciu kavinej amerikoj rolleyes.gif , bet maistas tikrai skanus, o ir kainos normaliausios ko gero is visu Vilniuj esanciu, kurie atitinka kavines-restorano ivaizdi.. wink.gif
Mes daznai ten valgom su visa seima:)
Net ir mazoji atejus sako, man to pacio thumbup.gif Tipo tokia vistiena su medaus padazu ir darzovem biggrin.gif
Smurka
O ten tie patiekalai tikriausiai dviem zmonem skirti (porcija)?
Mumm
QUOTE (Smurka @ 2004 12 01, 17:24)
O ten tie patiekalai tikriausiai dviem zmonem skirti (porcija)?

Siaip tai jo , nes as pati nesuvalgau tiek kiek ten buna ideta biggrin.gif Man visai dar nieko prie liet kino teatro gatvelej tokioj, aplinka gal ir nelabai, ale virtuve ir kainos visai neblogos
Nome
QUOTE (Tutsi @ 2004 12 01, 15:45)
Esu buvusi kazkokiam Konstitucijos pr., antram aukste, pries "Europa", bet ten labai nepatiko, ir aptarnavimas siaubingas buvo, ir neskanu. dry.gif
Taip pat ne karta teko buvoti Savanoriu pr., prie "Hansabanko", atrodo "Kinu smukle" vadinasi. ten aptarnavimas puse velnio, aplinka nebloga, patiekalai irgi skanus g.gif

As noreciau issakyti visai priesinga nuomone, bet juk del skonio nesigincijama ir tikiuosi, niekas neisizeis.
Man kaip tik labai skanu tame Konstitucijos pr.antram aukste, t.y.kavinej Ju Binlou.
Jei pavyks, tai idedu nuoroda:
http://www.meniu.lt/cat_item.php?strid=1079&id=3680
Del aptarnavimo nesigincysiu, gal tau taip pasitaike, bet mes ten daznai lankomes-neturiu jokiu nusiskundimu. Ir kas svarbiausia, kad mano nuomone ten pigiausia, ten porcija (2 zmonems) kainuoja 12-15 lt, kai tuo tarpu visur kitur 23-30. Manau skirtumas yra. Tik teko girdeti kad jie uzsidaro (gal remontui, o gal ir visam laikui).
Na o del Savanoriu pr.esancios Pekino svetaines tai net prisiminus bloga daros, na nebent kaip cia kazkas rase pasikeite savininkai. Vasara buvom, tai prisiekiau gyvenime ten daugiau neiti. Vyras uzsisake vistiena, tai man vien nuo vaizdo bloga pasidare-pagrinde vistos skuros(odeles) ir dar tokiam slyksciam balzganam padaze plaukiojo (kaip pamazgos-fui).
Bet dar karta sakau, kad cia tik mano nuomone, kitiems gal tai pats geriausias restoranas.
Makarska
Mano gomuriui didziausia ispudi paliko restorano "rytai", Naugarduko g. patiekalai. Buvau ten pries daug metu, bet geriau niekur neteko ragauti. Esu girdejusi geru atsiliepimu apie "Pekino anti", bet pati ten nebuvau.
Kinu maista megstu, bet ju restoranu aplinka baisiai nejauki. Gal nezinau geru vieteliu ? Cili Kinijoje buvau praeita ziema, tai uzkniso skersvejai ir eilė. Maistas neypatingas. Akropolio Kinijoje valgau, kai reikia pavalgyti greitai. Maistas pusė velnio.
Rusnytė
O as tik uz "Pekino Anti" thumbup.gif MAn ten skaniausia ir jaukiausia. Tiesa, kainos nera labai jau mazos. Bet astriarugste kalmaru sriubyte, tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liu
Na jei kalba eina apie tikrą kinų maistą, tai pasak, mano draugės, metus gyvenusios Kinijoje, pats artimiausias to maisto variantas yra "Aromatiniame rūke" Kalvarijų gatvėj. Man ten patiko, bet meniu gana neįprastas ir skiriasi nuo kitų kinų restoranų meniu. O aš Vilniuje labiausiai mėgstu valgyti "Kinijoje", "Pekino antyje", "Rytuose" ir Algirdo gatvėje (nepamenu pavadinimo doh.gif ). O pietauju naujai atidarytame restoranėlyje "Hongkongas", ten skanu, bet gimtadieniui aplinka nelabai tiktų. O Čili Kinijos maistas man taip smarkiai sulietuvintas, kad negali vadintis kinų blink.gif
Akvija
MAn tik "PEkino antis" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš ten turbūt ir gyvent galėčiau laugh.gif laugh.gif laugh.gif KAinos ten nemažos, bet porcija ant dviejų wink.gif
Nukė
QUOTE (Varvara @ 2004 12 01, 19:06)
Siaip tai jo , nes as pati nesuvalgau tiek kiek ten buna ideta biggrin.gif Man visai dar nieko prie liet kino teatro gatvelej tokioj, aplinka gal ir nelabai, ale virtuve ir kainos visai neblogos

Tai "Honkongas", Vingriu gatvej. rolleyes.gif Man ten irgi skanu, bet labai mazai vietos, taip kad gimtadieniui gal nelabai. Mes daznai is ten tiesiog uzvaziuodami pasiimam maisto. Labai rekomenduociau keptas darzoviu salotas, niam niam rolleyes.gif
Visi kiti isvardinti restoranai- ir Algirdo g, ir Naujininkuose, irgi neblogi.
Daug vietos Basanaviciaus g apacioje -Kinu smukleje, yra ir atskirtu erdviu, tinkamu sventimui. Del maisto, tai nezinau, valgiau ten tik viena patiekala; jis patiko. smile.gif

Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas huh.gif . Ir isvis Cili Kinijos maistas man kaip kinu maisto falsifikatas atrodo.. dry.gif
Chouchou
tai-vilniuj....o kaune nusisauk-kainos dideles, porcijos mazos ir tos kinijos tai atsiprasau.........tik pedsakai:( cool.gif
Tutsi
buvau savaitgali restorane "Rytai". man visai patiko, bet aptarnavimas tai ne mad.gif nu labai jau ilgai reikia visko laukti dry.gif
DjeVu
QUOTE(gerda @ 2004 12 04, 15:00)
Bet va, Cili Akropoly- tai jau kazkox nesusipratimas huh.gif . Ir isvis Cili Kinijos maistas man kaip kinu maisto falsifikatas atrodo.. dry.gif
*

Chili Kinijos yra pasityčiojimas iš kiniečių maisto. Tiek pats maistas labai nekaip pagamintas, sojų padažas nė kiek nepanašus į tikrą, žodžiu nevalgiau šlykštesnio maisto kaip Čili konijoj doh.gif

O šiaip tai dievimu kiniečių virtuvę, dažniausiai valgau arba "Rytuose" prie Seimo arba Vingrių gatvėje "Honkonge". Beje, ten ne tik skanu. Pastebėjau, kad kai pradėjau valgyti kiniečių maistą savijauta žymiai pagerėjo thumbup.gif
Ieva-Pieva
Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj.
dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo blush2.gif priešais Carskoje Selo blush2.gif ir kainos tikrai nesikandžioja mirksiukas.gif
jadzka
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 21, 21:06)
Skanu Jasinskio g. Kinų rožėj.
dar skananiau Šeimyniškių g., nežinau pavadinimo  blush2.gif  priešais Carskoje Selo  blush2.gif ir kainos tikrai nesikandžioja  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif: Kinų rožėje skanu, bet stipriai suprastėjo (palyginus su tuo kas buvo daugiau nei prieš metus), pasikeitė šeimininkai ir apirityvo nebeduoda ir sausainukų sad.gif( o maistas irgi kažkoks prastesnis pasidarė...
O tragiškiausia Kinų maisto vieta - Užupyje Visai šalia užupio kavinės. nu aptarnavimas klaikus, kažkokia padavėja ruskė su mini languotu sijonu šliaužiojo kaip pridususi, kai paklausiau koks padažas viename iš patiekalų - atsakė, kad paprastas, Lietuviškas, jei norim - gali pagaminti aštriau doh.gif: nu nesamonė. Toliau dar smagiau.... atnešė keptą vištieną su bambukais ir paprika, tai nežinau kuo kepta skiriasi nuo toškintos, kažkoks marmalas ir tiek, negana to - visas maistas dvokė actu. nu čia tiek to, gal mano skonis nekoks, ar šiaip nesuprantu nieko apie Kinų virtuvę (nors kaip min, 2 kartus per mėnesį maitinuosi Kinų kavinėse)....
Taigi toliau... Sojos ir aštraus padažo indeliai tiek nučiupinėti buvo, kad kažin ar per paskutinį mėnesį valyti, pakampėse kallnas dulkių....
O padavėja dar prie klientų Kiniečiui virėjui moralą atskaitė, o vėliau nuėjo spręsti kryžiažodžių.... MEs pavalgėme, bandom gerti arbatą (arbata tikriausia pati pigiausias kokia tik gali būti su jazminais, nes klaiki klaiki....), bet tušti indai stovi, padavėja neprieina nunešti, tada aš po kokių 10 min garsiai paklausiau: "gal čia savitarna ir indus reikia patiems nusinešti?", na gerai viską surinko, sąskaitos irgi nesulaukėm per 10 min, tada vėl nuėjau iki kryžiažodžius sprendžiančios padavėjos ir paprašiau, kad teiktųsi atnešti sąskaitą. Žodžiu - KLAIKUMA. Buvo pirmas ir paskutinis kartas kai valgiau šioje Kinų kavinukėje.
O visai patiko šios:
1. Kinų Rožė (berods Kauna g.)
2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų....
3. Algirdo g. Esantis kinu restoranas...
Daugiau ir geresnių buvo ne Lietuvoje, teko kelis kartus maitintis Kinų kvartale kanadoje.... va ten tai thumbup.gif:
Savūnė
QUOTE(jadzka @ 2006 01 08, 15:30)
O visai patiko šios:
2. Prie Universalinės pirmame aukšte, ten dar yra ir atskiri kambariai, kur kokį 10 žmonių tilptų....

Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės smile.gif
.oOo.
Man kinų virtuvė labai patinka Žvėryne, Vytauto gatvėj esančiam mediniam mėlynam nameliuky. Tikrai labai skaniai gamina ir kainos atsižvelgiant į porcijas nedidelės. Deja yra vienas 'bet' - aplinka.. Aš saviškį pirmą kartą ten vos ne vos įsitempiau doh.gif , bet užteko paragauti maisto bigsmile.gif Dažniausiai imame išsinešimui ir aplinkos problemos išspręstos thumbup.gif
Miaška
Man skaniausia "Rytuose", Naugarduko g., tik aptarnavimas ten šiaip sau, jautiesi kartais vos ne prašytoju... g.gif Bet maistas superinis, ir kainos nedidelės.
Kitas variantas - "Pekino antis" Algirdo g. 2, na ten tai tikrai galėčiau ir apsigyventi... biggrin.gif Labai skanu, patiko ir aplinka, ir aptarnavimas. Tiesa, kainos didesnės, bet su Laisvalaikio kortele yra nuolaida lyg ir 15%, tai tas pats gaunasi smile.gif
Avokado
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 23, 22:46)
"RYTAI" - laaabai skanu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Jau kokie trys metai, kaip valgom su vyru TIK RYTUOSE! Ten kainos nedideles ir labai skanu, ypac sriubos, ir butent Gyneju gatveje!
Per siuos metus daug kur kinieciu restoranuose buvom, bet niekas neprilygo RYTAMS! thumbup.gif
Apie Cili KInija isvis nekalbu- ji kaimukams skirta schmoll.gif
aistia
QUOTE(Savūnė @ 2006 01 08, 21:58)
Ten ir man patiko. Apie maistą nelabai galiu spręsti, skanu buvo, ir tiek, bet patiko aplinka, įvairūs užkaborių variantai (ir mažai kompanijai, ir didesnei), jei mėgsti nuošalumą; o jei nori būt pastebimas, ir tokių stalų yra. Gali apžiūrėt įvairius kiniškus dirbinius, vaikams yra akvariumas ir paukščių (prie įėjimo). Patiko šiltai, bet mandagiai bendraujančios padavėjos ir jų suknelės smile.gif
*

prie CUP'o gal ir nieko, bet man su padaėjom taip nenusisekė smile.gif norėjom pasiaiškinti kuo vienas patiekalas skiriasi nuo kito ir išsirinkti, o apsimiegojęs, nuobodžiaujančio žvilgsnio vaikinukas keliais sausais žodžiais burbtelėjo maždaug "kepta", "taip" ir trypdamas iš nekantrumo priėmė užsakymą... schmoll.gif o visa kita neblogai smile.gif

v_a_r_l_y_t_e
Esu kiniškų patiekalų fanatė tad aplankiau nemažai kavinių, tačiau labiausiai patiko Kinų Rožėje. Ir aplinka jauki, groja rytietiška muzika, ir aptarnavimas malonus, valgant galima liežuvį nusikąsti... good.gif
Fanta
thumbup.gif Atradom super restoraną china&pizza "Muskatas" - prie Finastos, prie Moksleivių rūmų thumbup.gif
Saule100
QUOTE(aistė @ 2006 03 01, 18:29)
Jau kokie trys metai, kaip valgom su vyru TIK RYTUOSE! Ten kainos nedideles ir labai skanu, ypac sriubos, ir butent Gyneju gatveje!
Per siuos metus daug kur kinieciu restoranuose buvom, bet niekas neprilygo RYTAMS!  thumbup.gif
Apie Cili KInija isvis nekalbu- ji kaimukams skirta  schmoll.gif
*

10 balų smile.gif Jei varau į kiniečius, tai tik į Rytus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
surreal
O as jei varau i kiniecius - tai tik i ,,Pekina" Algirdo gatvej: labai nedidukas restoranelis, kamerinis toks, bet maistas ten pats geriausias!
Alternatyva - na, nabent ,,Pekino antis" tos pacios gatves kitam gale, kai norisi linksmenes ir sviesesnes aplinkos.
Abu sie restoranai priklauso tiems patiems savininkams, tad maistas panasus, bet man vistiek ,,Pekine" geriau smile.gif
,,Rytai" jiems neprilygsta mirksiukas.gif
O ,,Cili Kinija", kaip cia kazkas rase, tikrai pasityciojimas is kinu maisto...
zika
Skaniausia Rytuose. Naugarduko gatvej ir prie Mazvydo bibliotekos.
ONE
QUOTE(Fanta @ 2006 07 20, 11:10)
thumbup.gif Atradom super restoraną china&pizza "Muskatas" - prie Finastos, prie Moksleivių rūmų  thumbup.gif
*

Šitam dedu dideli pliusą! Aplinka tinkama šventimams, galima sukviesti daug žmonių. Yra dideli ekranai, kam aktualus krepšinis. Kas nemėgsta kinų maisto yra itališka virtuvė smile.gif

Iš paminėtųjų Patiko Pekino antis (išskyrus kainas);
Kinų rožė (išskyrus sojų padažą);
Kinų smuklė (išskyrus aptarnavimą)
Čili kinija (tik dėl sausainėlių su sentencijom- visa kita š...).

Abejoklė
QUOTE(ONE @ 2007 10 08, 10:27)
Šitam dedu dideli pliusą! Aplinka tinkama šventimams, galima sukviesti daug žmonių. Yra dideli ekranai, kam aktualus krepšinis. Kas nemėgsta kinų maisto yra itališka virtuvė smile.gif

Iš paminėtųjų Patiko Pekino antis (išskyrus kainas);
Kinų rožė (išskyrus sojų padažą);
Kinų smuklė (išskyrus aptarnavimą)
Čili kinija (tik dėl sausainėlių su sentencijom- visa kita š...).
*

Oi, katik su draugu grizom is Muskato...Galiu pasakyti tik tiek - dvokia, salta ir neskanu doh.gif ... Darugas sake kad jam ten toki ispudi paliko, lyg lietuviai bandytu gaminti kinu maista unsure.gif . Uzsisakiau kazkokia vistiena, tai padazas buvo vien soja ir krakmolas tokiais gumuliukais susokes, o ryziai tai isvis tragedija - pervirusi kose, ant kurios uzbarstyta pora gabaliuku morku ir uzleistas kiausinis sumokejom 70 litu, bet taip ir nesupratom uz ka...
vat man skanu labai Cili kinijoj ir aptarnavimas liux thumbup.gif , valgom ten kas savaite jau puse metu ir tikrai nebeeksperimentuosiu kaip padariau su Muskatu...
siaubute
Gal kuri moka teisingai valgyti su kineitiškais pagaliukais.
Labai reikia kad paaiškintumėt kaip tai daryti ar gal kas nete matėt paiškinimą- įmestumėt nuorodą...
Labai labai reikia 4u.gif
wowavyva
Man "Rytai" pirmoj vietoj! thumbup.gif
Kristukui
Na, as cia truputeli ne i tema, mat gyvenu Ispanijoje, ir apie Lietuviskus kinieciu restoranus nieko pasakyt negaliu, tik tiek, kad girdejau, kad kainos juose kosmines... O kas liecia siuos restoranus Ispanijoje, tai ju cia ant kiekvieno kampo!!! Ir skaitosi, kad tai yra pigiausia vieta pavalgyti, nes porcijos milziniskos, o kainos juokingos!! Uz 7 eurus gali prisivalgyti i valias!!! thumbup.gif
majami
O aš tai dabar atradau Gedimino 9 kiniečių restoraną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal kainos ir ne pačios mažiausios, bet už tai skanu be proto essen.gif
Vijurka
QUOTE(Kristukui @ 2007 11 23, 10:24)
Uz 7 eurus gali prisivalgyti i valias!!!  thumbup.gif
*

Tai kad ir Lietuvoje kiniečiuose už tokią sumelę tikrai neliksi alkana. bigsmile.gif lotuliukas.gif
Pupeliukas
QUOTE(majami @ 2007 11 25, 15:10)
O aš tai dabar atradau Gedimino 9 kiniečių restoraną  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal kainos ir ne pačios mažiausios, bet už tai skanu be proto  essen.gif
*

Ne schmoll.gif man ten visai nepatiko schmoll.gif O esam aplankę tikrai nemažai Vilniaus kiniečių restoranų.. Tik va "Rytuose" neteko valgyt, vis kur kitur apsilankom..
Mes dažniausiai valgome "Honkonge" Lvovo g. arba Vingrių g., sriubos ten kol kas man labiausiai patinka, ir šiaip labai skanu thumbup.gif taip pat labai patinka "Kinų rožė" Jasinskio g. tik ten brangiau nei Honkonge. "Čili Kinija" pasityčiojimas iš kinų maisto, o visi kiti kur lankemės, tai įpūdžio nelabai paliko...
Svajotoja
Tiems, kas ieško "dienos pietų" darbo dienomis rekomenduoju kiniečius Basanavičiaus g. (Vilnius) apačioj, prie sankryžos su Pylimo g. Maistas labai skanus, porcijos didelės, bet įdomiausia, kad mes kiekvieną kartą stebimės, kaip jie spėja tokiu greičiu aptarnauti tiek daug lankytojų smile.gif - patiekalus atneša per kelias minutes nuo užsakymo, nors ir daug žmonių.

Rytai irgi thumbup.gif - tiek prie Seimo, tiek Naugarduko g.

O vat ko nerekomenduosiu never ever tai kiniečių Trakų g. (priešais VGTU). Laksto viena padavėja, maisto teko laukti valandą, jau pradėjom belsti šaukštais į stalą cool.gif
Moira
taigi sveikos, mielosios 4u.gif reikia pagalbos eksperciu tongue.gif

noriu savo braangiausiajam padaryt staigmena ir nusivest ji pavakarieniaut i kiniecius ax.gif o kadangi jis isvyksta, tai cia butu lyg ir tokia romantiska atsisveikinimo vakariene... taigi, pirmiausia reikia, kad aplinka butu labai jauki, romantiska ir pan, kad maistas butu skanus ir aptarnavimas geras, o kainos hga;etu ir nesikandziot (bet cia paskutinej vietoj) - svarbiausia romantiskai ir skaniai praleistas laikas bigsmile.gif

taigi, gal kas pades? nes as kiek esu valgiusi, tai tik dviejuose kinu restoranuose, pilies gatves skersgatvy kazkokiam, ir prie smc irgi kazkokiam skersgatvy, pavadinimu neatsimenu blush2.gif

renkuosi is siu variantu:
Kinija
Pekino antis
Rytai
Aromatinis rukas
Pekinas
Honkongas
Kinu roze
Kinieciai gedimino 9
kinieciai priesais VCUP'a

labai laukiu jusu pagalbos ir patarimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

gal net kokia apkalusele reiktu surengti kas uz kuri varainta balsuotu, jei kriterijai butu:
Aplinka
Maistas
Aptarnavimas
Kainos
lotuliukas.gif

dekui 4u.gif
Moira
na, nieks nenori pagelbet? blush2.gif
Eglantina
Man tai labiausiai patinka Kinu roze. aptarnavimas geras, kainos normalios, maistas skanus, aplinka irgi be priekaistu. nors as baisiai didele gurmane neesu blush2.gif
Moira
aciu, noreciau dar nuomoniu 4u.gif
moodring
Jeigu ieskau "aplinkos", "aptarnavimo" ir "geru kainu", tai renkuosi kitokio pobudzio vietas. Kinu restoranu kriterijus man tik vienintelis - maistas. O maistas geriausias Pekino Antyje biggrin.gif
eglincia
ma patiko labai kinu rozej thumbup.gif
Milllly
O kaip Du drambliai? kazkaip graziai paskaiciau smile.gif reiks kada nueit
aisvyde
Gal kas galėtų palyginti kainas Rytuose (Gynėjų g.) su Honkongo (Lvovo g.) kainomis, kur pigiau?

Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė? 4u.gif
alexxxia
Gal kas esate buvę kiniečiuose (pavadinimo neprisimenu), kurie yra prie IKI Jasinskio gatvėje, ten pat dar yra Drogas ir Čili, kokios kainos, kokia maisto kokybė? 4u.gif

oi, tik neeikit i sita, berods, "Azija":bijau:
Maistas labai nekoks. schmoll.gif Toks prastesnis nei vidutinis. Nepalieka malonaus pojucio gomuryje visai:) as sia vieta vadinu valgyklinio tipo kinu maisto kavine.
O apie aptarnavima jau geriau visai patyleti. Viena karta mus isvis uzmirso, t.y. kad uzsisakem, o kai pradejom teirautis, kur musu maistas, tai lakste ir vis tikrino, kaip gaminamas, tikino, kad gaminamas, o galiausiai jau po valandos laukimo pasake, kad isvis musu uzsakimo neprieme, o musu neatsimine. Kiti kartai irgi nepaliko malonaus ispudzio. Ju aptarnavimas tiesiog ziaurus. Ir ne man vienai paliko toki labai prasta ispudi apsilankymas sioje maitinimo istaigoje biggrin.gif
Na, o kainos tai vidutiniskai dienos patiekalu 12 lt.
Is 10 balu gal kokius 3 su avansu duociau biggrin.gif
O labiausiai man patinka Rytuose. Nors ir brangiau, bet man ten thumbup.gif
aisvyde
QUOTE(alexxxia @ 2008 02 15, 11:21)
oi, tik neeikit i sita, berods, "Azija":bijau:
*

O aš dar norėjau ten tėvus nusivesti (nes mums netoli) - supažindinti su Kiniečių virtuve, tai ačiū, kad perspėjai, o tau jaučiu, būtų pirmas ir paskutinis tėvų susipažinimas su kiniečiais ph34r.gif
alexxxia
[quote=aisvyde,2008 02 15, 16:30]
O aš dar norėjau ten tėvus nusivesti (nes mums netoli) - supažindinti su Kiniečių virtuve, tai ačiū, kad perspėjai, o tau jaučiu, būtų pirmas ir paskutinis tėvų susipažinimas su kiniečiais ph34r.gif

Rekomenduociau, jei jau netoli kur reikia IKI, nueiti i restorana "Rytai". Jis prie Mazvydo yra. Na, bent jau ten as einu, kai jau noriu pasilepinti kinieciu maistu. thumbup.gif Ir kainos nera jau tokios, kad baisiai kastu. Maza ju porcija man asmeniskai buna baisiai didele. Nors as ne is tu, kurios lesa kaip pauskciukai biggrin.gif O jei dar paimu salotu, tai apskritai puse maisto namo nesu biggrin.gif Ir interjeras malonus akiai, jauku ten ir ramu. smile.gif
aisvyde
[quote=alexxxia,2008 02 15, 20:20]
[quote=aisvyde,2008 02 15, 16:30]
Rekomenduociau, jei jau netoli kur reikia IKI, nueiti i restorana "Rytai". Jis prie Mazvydo yra. Na, bent jau ten as einu, kai jau noriu pasilepinti kinieciu maistu. thumbup.gif Ir kainos nera jau tokios, kad baisiai kastu. Maza ju porcija man asmeniskai buna baisiai didele. Nors as ne is tu, kurios lesa kaip pauskciukai biggrin.gif O jei dar paimu salotu, tai apskritai puse maisto namo nesu biggrin.gif Ir interjeras malonus akiai, jauku ten ir ramu. smile.gif
*

[/quote]
O ką parekomenduotum ten užsisakyti? Gal turi kokį mėgstamą patiekalą? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.