Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiniečių kavinės
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
alexxxia
QUOTE(aisvyde @ 2008 02 19, 11:09)
O ką parekomenduotum ten užsisakyti? Gal turi kokį mėgstamą patiekalą? 4u.gif
*

cia jau kiekvienam pagal skoni smile.gif
bet man ten labai skanu traski vistiena saldziarugsciame padaze ir vistiena Vysnia. thumbup.gif ir tas, ir tas patiekalas man labai skaniai valgosi. Cia kazkaip visada tik vistiena valgau. ir man apskritai skaniau tik kepti ju patiekalai. ir man ten dar skanios juros kopustu salotos. thumbup.gif
aisvyde
QUOTE(alexxxia @ 2008 02 19, 11:28)
cia jau kiekvienam pagal skoni smile.gif
bet man ten labai skanu traski vistiena saldziarugsciame padaze ir vistiena Vysnia. thumbup.gif ir tas, ir tas patiekalas man labai skaniai valgosi. Cia kazkaip visada tik vistiena valgau. ir man apskritai skaniau tik kepti ju patiekalai. ir man ten dar skanios juros kopustu salotos.  thumbup.gif
*

Tai artimiausiu metu šturmuosim Rytus, ačiū už patarimus 4u.gif
nepasiekiama
labai mėgstu kinų maistą ir geriausi kinų restoranai man šie:

Kinų rožė (jasinskio g.) maloni aplinka, geras aptarnavimas ir labai skanus maistas.

Šanchajus (prieš Europą) maistas labai labai skanus, o porcijų dydis - milžiniškos, turbūt didžiausios kokias tik esu mačius. biggrin.gif kainos labai normalios (litu ar dviem mažesnės nei Kinų Rožėj) aptarnavimas irgi geras

Kinų smuklė (netoli Lietuvos kt) skanus maistas, labai greitas aptarnavimas, jauki aplinka.

nesu buvusi Pekino anty ir Rytuose, bet kad jau čia taip išgyrėt tai reiks užsukt mirksiukas.gif
aisvyde
QUOTE(alexxxia @ 2008 02 15, 20:20)
Rekomenduociau, jei jau netoli kur reikia IKI, nueiti i restorana "Rytai".
*

Pagaliau ir mes apsilankėm Rytuose, tikrai - maistas super, kartu su tėčiu jau kelintą dieną varvinam seilę ir svajojam apie Kiniečių maistą, mmm...vėl svajoju biggrin.gif
alexxxia
QUOTE(aisvyde @ 2008 04 07, 11:39)
Pagaliau ir mes apsilankėm Rytuose, tikrai - maistas super, kartu su tėčiu jau kelintą dieną varvinam seilę ir svajojam apie Kiniečių maistą, mmm...vėl svajoju biggrin.gif
*

Dziaugiuosi, kad mano rekomendacija jusu nenuvyle thumbup.gif 4u.gif
atviraj
man patiko apsilankyti kinu restorane priesais martyno mazvydo biblioteka. Valgeme balkonelyje wink.gif
Darfe
Stebuklingas paukstis( pylimo 60)- Vilniuje skaniau nevalgiau thumbup.gif Porcijos dideles ir nera brangu thumbup.gif
Madera
man patinka "Kinų rožė" Helios City centre, Savanorių prospekte: jauki aplinka, skanus maistas:)
Spyglelis
QUOTE(Fanta @ 2006 07 20, 11:10)
thumbup.gif Atradom super restoraną china&pizza "Muskatas" - prie Finastos, prie Moksleivių rūmų  thumbup.gif
*

Muskatas ir Kinu roze Jasinskio g.- superinis maistas! Gaila, kad kinu rozej anksciau dave ir dregnus siltus ranksluostukus rankoms nusivalyti, o dabar jau nebe... Akropoly tai kazkoks pasityciojimas- arba taip patakiau... kai nusivedziau teti, tai ilgai teko ikalbineti, kol paragavo Kinu rozej- dabar ten visada einam : thumbup.gif arba i Muskata thumbup.gif kazkaip kitu nebedristam bandyti blush2.gif
Sawanna
As neseniai isbandziau Pramogu banke atsidariusius kiniecius irgi labai liux thumbup.gif , bent jau man tai labai skanu buvo (nors, prisipazinsiu - maistui esu baisiai isranki blush2.gif ) ir porcijos tikrai nemazos. Aplinka gana jauki, nebuna daug zmoniu ir nereik laukt eilej prie staliuko rolleyes.gif Dabar is eiles bandau ragaut vis skirtingus patiekalus, tai kol kas neuztaikiau tokio, kad butu neskanu.Tikiuosi, kad taip bus ir toliau tongue.gif
fear
man kinų arka prie širdies
Extraordinary
Vakar buvome kinieciu rozeje, savanoriu pr. - as is esmes tik pradedu atrasti kinieciu virtuve ir esu pakankamai nekompetetinga vertinti, bet pastebejau kad porcijos visai mazokos, kainos palyginti aukstos o aptarnavimas visai siaip sau, daugiau turbut ten negrisiu 4u.gif
monaziu
Anksciau labai megau kinu maista, taciau dabar jau kazkaip atsivalgiau gal, nezinau...

Bet gana daug siu restoranu (jei taip galima pavadint) aplankiau ir visgi geriausia man yra Kinu Roze Savanoriu pr. Vilnius.

Ten ypac geri buna dienos pietus. Tos porcijos pilnai pakanka pavalgyti + dar gauni laaaaaaabai skaniu sausainiu lotuliukas.gif

Renkantis ne dienos pietus, gal ir brangoka, taciau maisto kokybe verta tos kainos. Cia lyginant su kitom Vilniaus kinieciu valgyklom.

Aptarnavimas kaip kada. Jei zmoniu nedaug, tai thumbup.gif . Bet kartais ir schmoll.gif
blackkiss
Kiek buvau, vistiek geriausia "Pekino Antis"... dar "Trys Klevai", bet ten jau brangokas toks rolleyes.gif
Arita:)
O aš vis sugrįžtu į "KINIJĄ" Konstitucijos pr. prie VCUP. Aišku, tai nepigiausia vieta pasmaguriauti kinietišku maistu, bet šią vietą esu įsimylėjusi wub.gif
Jazira
"Pekino antis" - Algirdo g. 2;
"Pekino svetainė" - Savanorių pr. 15 (netoli tos sankryžos su Teo) ir S. Neries g. 21, Fabijoniškėse, važiuojant tuo keliuku pro Kotryną, Salomėjos geto link.

Pekino svetainės meniu
Extraordinary
Buvau savaitgali Auksinis Feniksas Gedimino pr. ir labai patiko - su MB sukirtom per puse porcija, per akis uzteko, buvo labai skanu, aptarnavo gerai, o ir pigiau nei Kinu Rozej, mielai grizciau ir vel thumbup.gif
kisule
QUOTE(Jazira @ 2008 10 31, 10:56)
"Pekino antis" - Algirdo g. 2;
"Pekino svetainė" - Savanorių pr. 15 (netoli tos sankryžos su Teo) ir S. Neries g. 21, Fabijoniškėse, važiuojant tuo keliuku pro Kotryną, Salomėjos geto link.

Pekino svetainės meniu
*

Kaip atsiliepimai apie Pekino svetaine? ax.gif Visada lankeme Pekino antyje bet kazkaip dabar ten kainos doh.gif doh.gif o porcijos sumazejo cool.gif
DUTĖ BARBIDUTĖ
o man labai patinka kinu restoraniukas Šv.Mykolo gatvej.ypac skanu zuvies skonio baklazanai,nors jie ir ne zuvies skonio,o tik taip vadinasi...
antaja
mes su savo MB pirmenybę teikiam Bambukui Žirmūnuose smile.gif skanesnių vištienos salotų su sojų daigais nesu valgius thumbup.gif
Brač'
Mes su MB taip pat dažnai kinų maistą valgom. Esam aplankę nemažai kinų maisto restoranų, bet visada sugrįžtam į "Pekino antį" thumbup.gif
biscuit
Mes megejai kinu maisto, i menesi tikrai po kelis kartus apsilankom biggrin.gif Vienas is favoritu buvo Kauno gatveje Kinu roze, bet kai uzsidare remontui persikeleme i Kinu roze Jasinskio gatveje. Aisku dabar vel grizom i Kauno gatve, nes jie jau dirba thumbup.gif Kainos normalios, sefas skaniai gamina, porcijos dideles ir dar su puikia galimybe uzsisakyti maza thumbup.gif Ypac skani baltuju grybu sriuba ir beveik visi baklazanu paktiekalai. Bent jau as esu megeja visokiu saldziarugsciu (vistienos, darzoviu ir kiaulienos) rolleyes.gif

http://www.kinupatiekalai.lt/
Agė
pilvinukem tai ten geriau neiti del gausiai naudojamu glutaminu ir kitokio plauko skonio stiprikliu

verysad.gif
emilija13
Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.

o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.
Lillita
QUOTE(antaja @ 2008 11 14, 22:52)
mes su savo MB pirmenybę teikiam Bambukui Žirmūnuose  smile.gif skanesnių vištienos salotų su sojų daigais nesu valgius  thumbup.gif
*

o Bambukas ne Žvėryne?.. g.gif buvau ten, anksciau tikrai buvo skanu, porcijos normalios, dabar kazkaip suprastejo, o ir darbo laikas pas juos keistas, kada nori tada uzsidaro, ir aptarnavimas siaip sau g.gif

mes irgi labai megstam kienietiskus patiekalus, daug kur esam isragave, labiausiai patiko prie Lietuvos kino teatro, prie Seimo (salia bibliotekos), nepamenu kaip vadinasi, neseniai atradom Antakalnio gatvej berods "Devyni drakonai" vadinasi, interjeras toks siaip sau, aptarnavimas irgi pusetinas, bet maistas skanus, ypac juros gerybiu arba antienos sriuba ir keptas karpis saldziarugsciame padaze (bet ne "voveraite"), ten ir dienos pietus nieko visai, sriuba salotos ir antras patiekalas bei arbata 14 lt ir persivalgai smile.gif
laukyte
man skaniausias maistas buvo antakalnyje salia iki parduotuvės esančiame kiniečių restorane (tikslaus pavdinimo neatsimenu blush2.gif )
jurga1985
gal zinote kuriuose restoranuose yra atskiri su sirma staliukai, kad dwiese romantiskai pasedeti? g.gif
PauLen
paieskok cia:
http://www.restoranai.lt/restoranai/vilnius/kinieciu/tipai

paule
matros
Labas mamytes ir busimos mamos smile.gif

Darau apklausa apie restoranu populiaruma. Buciau labai dekinga jei atsakysite i sia anketa:
http://www.tai.lt/apklausa/

Anketa yra labai trumpa ir atsakyti i ja uzima 3 min.

Aciu labai!!!
brunera
na man labiausiai patinka "sanchajus' konstitucijos gatvej wub.gif
RUNA69
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 14, 16:23)
Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.

o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.
*

ROTUNDO GATVĖJE L.GERAS.
PORCIJOS DIDELĖS-NEBRANGU-JAUKU....
filmukas
o as atradau VINCHENZO, salia baltojo tilto, kur buvo mambo pica. na vynas tikrai nebrangus, buteliai nuo 25 lt. ir uzkandziai saunus, aplinka gera. na man ten patinka:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.