Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Papildoma veikla darželį lankantiems vaikams ?
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
ypata
Sveikos,
norėčiau, kad pasidalintumėte mintimis apie savo darželinukų papildomą ugdymą : ar lankote dar kokias nors mokyklėles, būrelius, ar pakanka vien darželiuose vystomos veiklos ir užsiėmimų ? Maniškiui vasarą bus 5eri, lankome menų darželį Kaune, veiklos ten kaip ir nemažai, bet kartais pagalvoju, kad gal dar reiktų kažko daugiau - jie gi dabar tokie imlūs ir smalsūs, ar nepraleisiu progos įdėti papildomus pora šaukštų į smegeninę ? smile.gif Ar Jūsiškiai dar turi jėgų po darželio darbo dienos, o gal kažką lankote savaitgaliais ?
Keliauninkė
Sveika, aš irgi galvoju, kad darželyje gali prastai paruošti vaiką mokyklai. Jie piešia, ateina keramikė - lipdo, viskas tvarkoje, bet pavyzdziui skaityti, rašyti pati mokinu, nes manau, kad darželyje neišmokins, po to žaidžiam jutimams, koordinacijai, erdviniam mąstymui reikalingus žaidimus. Bet būtų įdomu, kaip kitos mamos, ar visiškai pasitiki darželio ugdymu?
ypata
Sutinku, kad su savo vaiku patiems reikia dirbti, nelaukti, kad darželis duos viską (čia kaip ir mokykloje-duoda informaciją,žinias, bet mokytis jau reikia pačiam). Savo klausimu ir neaujos temos sukūrimu aš turėjau omenyje papildomą veiklą UŽ darželio ir namų ribų. Ar lankote kokius nors būrelius, mokyklėles, studijas ? Maniškio darželyje būna dailės užsiėmimai su dailininke, dramos su aktore, muzika ir fizinio pamokėlės, dar jis lanko gydomąsias mankštas ir karate papildomai. Kaip ir nemažai, bet mano norėtųsi dar į kokią nors mokyklėle pavedžioti, Kaune rinkausi iš Suzuki, Vėjų fėjos, Vilkolakio teatro mokyklėlės ar Tautinės kultūros centro, tik ar nebus per daug, ar užteks dar laiko vaikui būti vaiku ? Va apie tai ir norėčiau, kad padiskutuotumėmė gossip.gif
lyra82
QUOTE(ypata @ 2007 03 19, 17:26)
Sutinku, kad su savo vaiku patiems reikia dirbti, nelaukti, kad darželis duos viską (čia kaip ir mokykloje-duoda informaciją,žinias, bet mokytis jau reikia pačiam). Savo klausimu ir neaujos temos sukūrimu aš turėjau omenyje papildomą veiklą UŽ darželio ir namų ribų. Ar lankote kokius nors būrelius, mokyklėles, studijas ? Maniškio darželyje būna dailės užsiėmimai su dailininke, dramos su aktore, muzika ir fizinio pamokėlės, dar jis lanko gydomąsias mankštas ir karate papildomai. Kaip ir nemažai, bet mano norėtųsi dar į kokią nors mokyklėle pavedžioti, Kaune rinkausi iš Suzuki, Vėjų fėjos, Vilkolakio teatro mokyklėlės ar Tautinės kultūros centro, tik ar nebus per daug, ar užteks dar laiko vaikui būti vaiku ? Va apie tai ir norėčiau, kad padiskutuotumėmė  gossip.gif
*

As tai manau, kad jusu vaikui tikrai pakanka veiklos mirksiukas.gif Svarbiausia neperkrauti vaikucio dienotvarkes, nes tai padaro mesko paslauga ax.gif
-LR-
Sveikos:) na mes savo penkiametį leidžiam į pačiame darželyje organizuojamas šokių pamokas. Šiaip vaikiukas labai domisi krepsiniu,bet jis dar tam per jaunas smile.gif Tiesiog net ir treniruočių tokio amžiaus vaikam nėra mūsų mieste. verysad.gif
eegle
maniskis dar lanko muzikos pamokeles, o siaip veiklos kol kas uztenka smile.gif
kuku1470
manau, kad nepakanka, reikia dar namie užsiimti,. mono mergina darželyje nemiega, tai jau vakare būna pavargusi, tai stengiamės savaitgaliais pasimokinti, arba jei gerai jaučiasi tai dar ir po darželio, kas jai patinka paveikiame-dainuojame-šokame-piešiame ir t.t

gal ne į temą bet gal kas galėtų parduoti arba padovanoti žaidimukų mergaitei 4m.su negalia, kad galėtų lavintis ir vytis bendraamžius, tokių kaip su kortelėmis pvz.mokausi skaityti,metų juosta, kad galėtų mokintis kas ką reiškia, ar sudėti,kad atkartotų žodį. gal kas turi jau nebereikalingų , išmoktų -išauktų
rašyti per až

kaip pvz pridedu
http://www.senukai.lt/sporto-laisvalaikio/...skaityti_4.html

http://www.knyguklubas.lt/index.php?cl=det...mp;anid=cdb2841
agnete68
Noreciau 5 metu vaika uzrasyti i gimnastika.
vaižgantė
Manyčiau, kad nepakanka. Dukra darželyje lanko tenisą ir anglų kalbą, o penktadieniais dar važinėjam į "Yamaha" muzikos mokyklą. Mažas vaikas yra labai imlus, jam patinka, kai veikla įvairi.
VeroniQ
Maniskis darzelyje lanko koreguojancia gimnastika, jiem buna kuno kultura, eina i etnografini ir i sokius, tai papildomos veiklos atsisakem.
Jei turim upo, pasprendziam uzduoteliu knygeles (Presvika leidyklos man labiausiai patinka)
vasareja123
jei vaikas nepervagsta kodėl ne, bet šiaip manau šiek tiek trūksta darželio veiklos-muzikos pvz
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.