Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tautiniai šokiai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ašarėlė
Labukas,

Labai būtų smagu pabendrauti 4u.gif . Manau, kad atsiras šokančių ir norinčių pasidalinti savo mintimis kaip sekasi ruoštis dainų šventei ir kt.

Ašarėlė
verysad.gif Negi nėra mamyčių savo dalį laisvalaikio skiriančių šiam pomėgiui g.gif ?
Cicera

sveikute,

aš deja šiuo metu nešokanti verysad.gif bet turiu nolika metų liaudies šokių šokimo stažą, tą laikotarpį prisimenu, kaip patį fainiausią mano gyvenime.
deja, dabar nešoku, nes nerandu tokios vietos, kur tai galėčiau daryti, nesu studenčiokė, kad galėčiau su studentais strakalioti, o apie vyresnių kolektyvus nežinau ir neturiu ko paklausti verysad.gif
ech, liūdnai čia pradėjau, bet iš tiesų, tai šokiai ir ypač pasiruošimai dainų ir šokių šventėm, koncertam tiesiog super-duper thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif patys mieliausi prisiminimai apie tai smile.gif
arabeska
biggrin.gif Labutis. Puiki tema tik bendraminčių nėra... g.gif aš ruošiu merginų šokių kolektyvą dainų šventei thumbup.gif intensyviai repetuojam, nes apžiūra jau balandžio mėn. , o baisiausia, kad reikia kostiumus naujus siūtis. esu vadovė tad rūpesčių netrūksta doh.gif
Pinavija
Sveikutės,
O aš ne šoku, bet groju tautinių šokių kolektyve. Ne studentų ir ne per daug senjorų - nuo 30 iki 45 metų kažkur.
thumbup.gif
Matau kad yra šokėjų, taigi, prašom - junkitės prie mūsų... Bet, turbūt kaip ir visur, mūsų kolektyve trūksta vyrų blush2.gif Todėl mergaitės, geriau ateikit su antrąja puse. Chebrytė mūsų patyrusi, šokantys daugiau nei po 10 metų. Pradedančiųjų nėra. Taigi, įvertinkit savo galimybes ir brūkštelkit man į asmeninę dėžutę mirksiukas.gif

Beje, jei grojate kanklėmis, birbyne, armonika, ar kitokiu liaudies instrumentu, taip pat kviečiu prisijungti prie tikrai šaunios profesionalų kapelos friends.gif

Čia ne skelbimas rolleyes.gif Bet, jei jau jaučiate trūkumą realizuojant save, tai labai prašom į kompaniją. Pakalbinkit ir savo "diedus" jei jie jaučiasi panašiai.
Ašarėlė
yahoo.gif thumbup.gif Šaunu 4u.gif . manau, kad galėsim bendrauti čia SM, o su kai kuo galima bus ir susimatyti dainų šventėje mirksiukas.gif .
Cicera pasinaudok Pinavijos pasiūlymu, jei vis dar kirba noras šokti 4u.gif .

Mūsų kolektyve irgi šoka nuo 22 iki 55 metų amžiaus šokį pamėgę žmonės. Kadangi visi dirbantys, tai labai jau sunkiai renkamės į repeticijas. Apžiūra ant nosies, o šokių tik keliatą sustatę esame verysad.gif . Vadovei galvos skausmas didžiausias doh.gif . Vakar susirinkom visi 100 proc., tai vadovė apsidžiaugti negalėjo, juokavo, kad iki ryto nepaleis biggrin.gif .
arabeska
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 28, 17:39)
yahoo.gif  thumbup.gif Šaunu  4u.gif . manau, kad galėsim bendrauti čia SM, o su kai kuo galima bus ir susimatyti dainų šventėje  mirksiukas.gif .
Cicera pasinaudok Pinavijos pasiūlymu, jei vis dar kirba noras šokti  4u.gif .
Mūsų kolektyve irgi šoka nuo 22 iki 55 metų amžiaus šokį pamėgę žmonės. Kadangi visi dirbantys, tai labai jau sunkiai renkamės į repeticijas. Apžiūra ant nosies, o šokių tik keliatą sustatę esame  verysad.gif . Vadovei galvos skausmas didžiausias  doh.gif . Vakar susirinkom visi 100 proc., tai vadovė apsidžiaugti negalėjo, juokavo, kad iki ryto nepaleis  biggrin.gif .
*

Sveikutės šokio mylėtojos ir puoselėtojos 4u.gif joooo labai suprantu jūsų vadovę, kaip yra sunku, kai nesusirenka į repeticijas... doh.gif šokį negana sustatyti, bet jį reikia gražiai atlikti, o ypač apžiūroj mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Cicera
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 03 28, 15:39)

Cicera pasinaudok Pinavijos pasiūlymu, jei vis dar kirba noras šokti  4u.gif .
*

Oi aš mielaiprisijungčiau, tik kad va, kaip suprantu ten vyrų trūkumas (o kur jų ne trūkumas ax.gif ) , o aš saviškio tongue.gif niekada gyenime nenutempsiu šokti. O ir kokio kito blush2.gif šokėjo net neįsivaizduoju kur ieškoti. blink.gif
Ašarėlė
QUOTE(Cicera @ 2007 04 06, 10:01)
Oi aš mielaiprisijungčiau, tik kad va, kaip suprantu ten vyrų trūkumas (o kur jų ne trūkumas  ax.gif ) , o aš saviškio  tongue.gif niekada gyenime nenutempsiu šokti. O ir kokio kito  blush2.gif šokėjo net neįsivaizduoju kur ieškoti.  blink.gif
*

Su vyrais tai tikras pravalas doh.gif . Mes irgi vos aštuonis surinkom bigsmile.gif . Tai dabar didžiausias galvos skausmas, kaip juos lepint lotuliukas.gif ir visaip kitaip popint, kad niekur nepabėgtų g.gif . Oij laukia sunkios savaitėlės, nes balandžio 19 d. mums apžiūra, o ir šokių visų dar nesustatėm doh.gif . Jau nekalbu apie idealų šlifavimą schmoll.gif . O viskas dėl to, kad kolektyvas nesirenka visas į repeticijas bash.gif . Nieko, per kančias į žvaigždes laugh.gif wink.gif .
gaika
faina... as irgi keliolika metu prasokau situos sokius, apie dainu sventes saldu prisimint ir dabar tongue.gif
Morku feja
As norejau sokejeliu paprasyti kepurines muzikos ir aprasymo. Buciau labai dekinga 4u.gif
Ašarėlė
QUOTE(Morku feja @ 2007 05 06, 23:36)
As norejau sokejeliu paprasyti kepurines muzikos ir aprasymo. Buciau labai dekinga  4u.gif
*

Berods arabeska šokių vadovė, nebent ji tau galės pagelbėti g.gif

Morku feja
arabeska, ar padesi? 4u.gif
hindy
Kokia smagi temuke thumbup.gif
tik deja, busiu pasyvi dalyve, nes "karjera" jau baigiau senokai. Visgi turiu svajone kada nors vel grizt patrepset ax.gif o jei dar kada dainu sventej pavyktu sudalyvaut.. ech, svajoju blush2.gif
arabeska
QUOTE(Morku feja @ 2007 05 09, 22:51)
arabeska, ar padesi?  4u.gif
*

biggrin.gif taip taip... 4u.gif
Ašarėlė
arabeska ar praėjo jūsų kolektyvas atranką? Jei taip, tai dalyvausite gal kartais ansamblių vakare?
arabeska
Labukas. thumbup.gif Praėjom, viskas puikiai. Mes šoksim šokių dienoje Kaune liepos 6d. thumbup.gif
Ašarėlė
QUOTE(arabeska @ 2007 05 18, 13:43)
Labukas.  thumbup.gif Praėjom, viskas puikiai. Mes šoksim šokių dienoje Kaune liepos 6d.  thumbup.gif
*

verysad.gif tuomet nepavyks susitikti, nes mes tai šoksim ansamblių vakare, berods liepos 7 d. doh.gif Vilniuje.
Vakar iš repeticijos, kuri prasidėjo 18 val, grįžau tik 23:30 doh.gif , o šiandien jaučiu dar ilgiau nusimato, nes atvažiavusi choreografė iš Vilniaus perstatinėja šokius swoon.gif . O mes tai visi po darbų pavargę, be to šeimos namie paliktos, žodžiu .......... Bet vis tiek labai smagu, nes tie rūpesčiai, trintis greit pasimiršta ir lieka tik gražūs ir šilti prisiminimai bigsmile.gif 4u.gif .
Pinavija
O dabar pasakysiu pletką... mirksiukas.gif
Visos Dainų šventės dienos gali vykti Vilniuje: ir chorų, ir ansamblių vakaras, ir šokių diena.

Primenu: tai tik pletkas blush2.gif
arabeska
QUOTE(Pinavija @ 2007 05 18, 15:42)
O dabar pasakysiu pletką...  mirksiukas.gif
Visos Dainų šventės dienos gali vykti Vilniuje: ir chorų, ir ansamblių vakaras, ir šokių diena.

Primenu: tai tik pletkas blush2.gif
*

mirksiukas.gif Labukas...tai vat,kad pletkas, nes šokių diena tikrai vyks Kaune. Buvau pasitarime, jau išleistas Dainų šventės atvirukas su visa programa...aišku niekada nesakyk niekada mirksiukas.gif biggrin.gif
Ašarėlė
Labukas

Mes irgi apžiūrą praėjom karsta.gif . Regis doh.gif ateinantį šeštadienį, sekmadienį važiuojam į Vilnių. Vyks dainų šventės repeticijos, tik blush2.gif nežinau kur ir kokius šokius perstatinės g.gif doh.gif . Kaip nemėgstu tų perstatinėjimų bash.gif . Išmoksti, o čia šast ir vėl per naują blink.gif .
arabeska
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 05 21, 12:36)
Labukas

Mes irgi apžiūrą praėjom  karsta.gif . Regis  doh.gif ateinantį šeštadienį, sekmadienį važiuojam į Vilnių. Vyks  dainų šventės repeticijos, tik  blush2.gif nežinau kur ir kokius šokius perstatinės  g.gif  doh.gif . Kaip nemėgstu tų perstatinėjimų  bash.gif . Išmoksti, o čia šast ir vėl per naują  blink.gif .
*

biggrin.gif Šaunu, kad praėjot thumbup.gif o tie perstatinėjimai labiausia nervuoja, vyr.choreografai vis sugalvoja kažką naujo, o eiliniams vargas...linkiu kantrybės-nes šventė -šaunu mirksiukas.gif
Ašarėlė
arabeska kaip sekasi pasiruošimai ?

Mes šeštadienį važiuojam į Anykščius, ten bus tipo mini repeticija prieš dainų šventę. Sustatinės 5 šokius taip kaip turėsim Vilniuj šokt doh.gif . Per dieną repeticijos, o vakare koncertas liaudžiai tsakant biggrin.gif .
Oij ir baisu pagalvot darosi, kad jau artėja liepa ir vargas repetuojant, statant, perstatinėjant ir t.t.
Ašarėlė
Pasirodo didelė šventė nusimato bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif :

JONINĖS ANYKŠČIUOSE
arabeska
4u.gif Sveikutė. Sekasi gerai, daug nerepetuojam...Anykščiuose renkasi dainų ir šokių ansmbliai? Mano sūnus važiuoja su vaikų ansambliu į Vilnių ansamblių vakarą-šoks biggrin.gif
Jau turiu šokių dienos repeticijų grafiką- nuo ryto iki vakaro 21val. doh.gif pavargsim, o mane dar asistente paskyrė, darbelio bus. ax.gif
Ašarėlė
QUOTE(arabeska @ 2007 06 22, 19:59)
4u.gif Sveikutė. Sekasi gerai, daug nerepetuojam...Anykščiuose renkasi dainų ir šokių ansmbliai? Mano sūnus važiuoja su vaikų ansambliu į Vilnių ansamblių vakarą-šoks biggrin.gif 
Jau turiu šokių dienos repeticijų grafiką- nuo ryto iki vakaro 21val.  doh.gif pavargsim, o mane dar asistente paskyrė, darbelio bus. ax.gif
*

Stiprybės tau 4u.gif . O mes jau šiandien apie pietus išvažiuojam į Vilnių. Anykščiuose rinkosi būtent ansambliai. Kaip ir nejaukiai jautėmės tarp jaunimėlio, mes jau truputį atitolę nuo jaunimo blush2.gif , bet ....
Jau mums planuoja šiandien repeticiją doh.gif . Bijau ir pagalvot apie visus vargelius ax.gif .
Vėtrūnė
Labai smagi temelė wub.gif . Labai norėčiau sužinoti kokie choreografai šiemet stato šokius? Kas griežia pirmu smuiku blush2.gif ?
arabeska
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 30, 21:38)
Labai smagi temelė wub.gif . Labai norėčiau sužinoti kokie choreografai šiemet stato šokius? Kas griežia pirmu smuiku blush2.gif ?
*

Šokių dienoje-Laimutė Kiselienė biggrin.gif ,o ansamblių vakare-Leokadija Dabužinskaitė biggrin.gif
Vėtrūnė
QUOTE(arabeska @ 2007 06 30, 21:41)
Šokių dienoje-Laimutė Kiselienė  biggrin.gif ,o ansamblių vakare-Leokadija Dabužinskaitė  biggrin.gif
*

Kaip ta Kisielienė? Ar tokia pat bjauri kaip ir su savo VPU studentais? Tamposi, stumdo, ir žemina?
arabeska
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 30, 21:48)
Kaip ta Kisielienė? Ar tokia pat bjauri kaip ir su savo VPU studentais? Tamposi, stumdo, ir žemina?
*

Artimai neteko bendrauti, ji nuotaikos žmogus, esu girdėjusi visokiausių nuomonių... o šventės repeticijose visko bus ax.gif
Vėtrūnė
QUOTE(arabeska @ 2007 06 30, 21:52)
Artimai neteko bendrauti, ji nuotaikos žmogus, esu girdėjusi visokiausių nuomonių... o šventės repeticijose visko bus  ax.gif
*

UŽUOJAUTA... verysad.gif Aš tai jos paniškai bijau, kaip pradedam šokti, atrodo pasidarau medinė, kaip stagaras, nebevaldau savęs ir koordinacijos. unsure.gif verysad.gif
arabeska
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 30, 21:55)
UŽUOJAUTA... verysad.gif Aš tai jos paniškai bijau, kaip pradedam šokti, atrodo pasidarau medinė, kaip stagaras, nebevaldau savęs ir koordinacijos. unsure.gif  verysad.gif
*

Tai ji Tavo dėstytoja? Jei teisingai supratau g.gif Nenorėčiau pas ją šokti ax.gif
Vėtrūnė
QUOTE(arabeska @ 2007 06 30, 22:03)
Tai ji Tavo dėstytoja? Jei teisingai supratau  g.gif Nenorėčiau pas ją šokti  ax.gif
*

Pati stebiuosi, kaip galėjau NET antrą kursą baigti...Užtat per sesijas be antidepresantų nebeišgyvenu... Paliksiu savo sveikatą VPU.
arabeska
QUOTE(vetrūnė @ 2007 06 30, 22:06)
Pati stebiuosi, kaip galėjau NET antrą kursą baigti...Užtat per sesijas be antidepresantų nebeišgyvenu... Paliksiu savo sveikatą VPU.
*

Labai sunku mokytis, ar per Laimutę taip kenti...studijuoji choreografiją g.gif
Vėtrūnė
QUOTE(arabeska @ 2007 06 30, 22:10)
Labai sunku mokytis, ar per Laimutę taip kenti...studijuoji choreografiją  g.gif
*

VISKAS per Laimutę ACH... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Nenia
Sveikos,na vat aš šoku tautinius šokius jau 9 metus tongue.gif ir neketinu jų mesti smile.gif smagu šokti,dalyvauti koncertuose smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jūružė
o šokiai, šokiai... Kiek save pamenu, tiek šokau. Iš tiesų tautiniai šokiai - nuostabu. Juos prašokau 7-nerius metus. Bet iki tol 11 metų atpyliau pramoginius. Tikrai yra ką palyginti. Pramoginiuose konkurencija, įtampa, intrigos ir t.t. Tautiniuose kolektyviškumas, smagūs vakarėliai, draugiškumas, vienybė. Žinoma pramoginiai davė labau daug naudos (ypač kaip elgtis ektremaliose situacijose biggrin.gif) o tautiniai davė nuostabius prisiminimus. Mano dukra turi labai gerus davinius pramoginiams, bet net neleidau jai apie tai pagalvoti. Dabar ji ansamblietė, dalyvauj D.šv. ansamblių dienose. Aš tautinių ansamblių veikloje dabar dalyvauju neakivaizdžiai - kaip mamų pagalba vadovei organizaciniuose reikaluose.
Ir kas įdomiausiai vakarėliuose, visiškai nebenoriu šokti, tik žiūrėti, stebėti patinka. Matyt persišokau smile.gif Bet esu labai palaikanti visus dalyvaujančius, domiuosi tuom ir džaiaugiuosi visomis pažintimis, kurias apturėjau šokdama.
Geros nuotaikos visiems Dainų šventėje, smagių akimirkų, malonių įspūdžių drinks_cheers.gif
groovy
Šokau vaikystėje ketverius metus tautinius šokius. Tikrai faina, gal ir dabar neatsisakyčiau. Šokau tik merginų ansamblyje. O kaip jūs? Dauguma tikriausiai mišriose porose šokate?
arabeska
thumbup.gif Šaunuolės...skaitau ir džiaugiuosi , kad dar yra mylinčių ir šokančių tautinį šokį...grįžau iš šventės su pačiais gražiausiais prisiminimais ...buvo nuostabu ir gera iki ašarų...tik liūdnoka, kad lijo ansamblių vakarą , bet viską atperka kiti dalykai mirksiukas.gif ...šokių diena -nereali thumbup.gif
ursule
pritariu, manajai dukrytei tik 3m...bet as jau svajoju ,,ir laukiu kol galesiu leisti ja i tautinius sokius,,man tai ne tik grazu, bet ir sirdiziai miela
Vėtrūnė
QUOTE(arabeska @ 2007 07 08, 17:09)
thumbup.gif Šaunuolės...skaitau ir džiaugiuosi , kad dar yra mylinčių ir šokančių tautinį šokį...grįžau iš šventės su pačiais gražiausiais prisiminimais ...buvo nuostabu ir gera iki ašarų...tik liūdnoka, kad lijo ansamblių vakarą , bet viską atperka kiti dalykai  mirksiukas.gif ...šokių diena -nereali  thumbup.gif
*

Kaip atlaikėt p. Kisielienės repaticijas? blush2.gif
arabeska
QUOTE(vetrūnė @ 2007 07 11, 10:42)
Kaip atlaikėt p. Kisielienės repaticijas? blush2.gif
*

thumbup.gif Viskas puikiai, neturiu jokių priekaištų..ji tikra profesionalė ir kūrėja...jos aikštės kompozicijos puikios thumbup.gif o lietus visiems nuotaiką drumstė... biggrin.gif bet šventė(jau rašiau) -nereali thumbup.gif thumbup.gif
Ašarėlė
Labukas,

Kaip arabeskos nuotaikos po dainų šventės?

O aš vakar juokiausi, kad gal man krūvio per maža lotuliukas.gif , nes kojos skauda ne nuo šokimo, o nuo nešokimo doh.gif . Pas mumi kaip ir pertraukėlė atsipūtimui, o paskui vėl vieni kitų išsiilgę susitiksim ir šoksim trypsim tongue.gif .
arabeska
biggrin.gif Labutis. 4u.gif
Nuotaika thumbup.gif laukiam kitos šventės mirksiukas.gif
Šiandien pradėjau dirbti... rugsėjo maratonas...sunku po atostogų ax.gif
Katute
Sveikos, ir as jungiuos i bureli 4u.gif
Siuo metu jau nebesoku, bet sokau "Rasos" kolektyve...Mano vyras po siai dienai ten soka,o man deja niekaip neina laiko suderint...Net negaliu eit koncertu ziuret...kojos pacios kilnojasi, sirdi drasko ziurint... verysad.gif
arabeska
QUOTE(Katute @ 2007 08 29, 23:42)
Sveikos, ir as jungiuos i bureli 4u.gif
Siuo metu jau nebesoku, bet sokau "Rasos" kolektyve...Mano vyras po siai dienai ten soka,o man deja niekaip neina laiko suderint...Net negaliu eit koncertu ziuret...kojos pacios kilnojasi, sirdi drasko ziurint... verysad.gif
*

4u.gif Prašom prašom biggrin.gif
Labai Tave suprantu, nes pati daug metų šokau, o dabar tenka vadovauti ax.gif
Myliu tautinį šokį ir jį šokančius wub.gif žaviuosi thumbup.gif
Ašarėlė
Labukas,

Šaunu, kad mūsų būrelis vis pasipildo bigsmile.gif 4u.gif . O mūsų kolektyvui dar atostogos, net nežinau blush2.gif kada planuojam rinktis. Aišku, kai pakvips koks vietinės reikšmės renginukas, tai tuoj vadovė telefonuos lotuliukas.gif . Bet jei rimtai, tai jau kaip ir pasiilgau patrepsėjimų ax.gif .
arabeska o kokiam tu kolektyvui vadovauji mirksiukas.gif ? Kokio amžiaus tavo vadovaujamieji?
arabeska
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 08 31, 20:45)
Labukas,

Šaunu, kad mūsų būrelis vis pasipildo  bigsmile.gif  4u.gif . O mūsų kolektyvui dar atostogos, net nežinau  blush2.gif kada planuojam rinktis. Aišku, kai pakvips koks vietinės reikšmės renginukas, tai tuoj vadovė telefonuos  lotuliukas.gif . Bet jei rimtai, tai jau kaip ir pasiilgau patrepsėjimų  ax.gif .
arabeska o kokiam tu kolektyvui vadovauji  mirksiukas.gif ? Kokio amžiaus tavo vadovaujamieji?
*

biggrin.gif Laba. Dirbu meno mokykloje su įvairaus amžiaus vaikais....turiu merginų šokių kolektyvą , su juo ir į šventę važiavau biggrin.gif
Katute
O kokiuose kolektyvuose sokat/sokote?
arabeska
QUOTE(Katute @ 2007 09 01, 12:51)
O kokiuose kolektyvuose sokat/sokote?
*

biggrin.gif dirbu meno m-kloje ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.