Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegamojo lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Atėnė
Na, po truputį bręstame tvarkytis miegamąjį biggrin.gif , nes ant žemės labai atsibodo miegoti doh.gif . Bet pradėję ieškoti lovos, nustebome - dauguma be patalynės dėžės unsure.gif . Ir apskitai, kur, kokiuose salonuose galima rasti miegamojo lovų. Aišku tuos didžiuosiu jau apvažiavome (SBA, Baldų rojus, Skraja ir pan.), tai pradedame galvoti apie individualią gamybą.
Gal kas galite patarti, kur nusipirkti ar pasigaminti miegamojo lovą.
Lakūdra
QUOTE(Atėnė @ 2007 02 26, 12:38)
Na, po truputį bręstame tvarkytis miegamąjį biggrin.gif , nes ant žemės labai atsibodo miegoti doh.gif . Bet pradėję ieškoti lovos, nustebome - dauguma be patalynės dėžės unsure.gif . Ir apskitai, kur, kokiuose salonuose galima rasti miegamojo lovų. Aišku tuos didžiuosiu jau apvažiavome (SBA, Baldų rojus, Skraja ir pan.), tai pradedame galvoti apie individualią gamybą.
Gal kas galite patarti, kur nusipirkti ar pasigaminti miegamojo lovą.
*

o jus butinai su patalynes deze ieskot? g.gif
as kaiieskojau be patalynes dezes, tai man atrode kad visos siek tiek padoresnes, tik su jom ir tera
doh.gif
Atėnė
QUOTE(Puikutė @ 2007 02 26, 11:40)
o jus butinai su patalynes deze ieskot?  g.gif
as kaiieskojau be patalynes dezes, tai man atrode kad visos siek tiek padoresnes, tik su jom ir tera
doh.gif
*

Nu tai kad mes norime maždaug tokios lovytės, o tokios be dėžės smile.gif
LOVA
gustaine
Aš taip pat užsispyriau, kad man reikia lovos su patalynės dėže, bet kiek žiūrėjau, tai daugiausia be jos. Vieną mačiau Vilniaus balduose Savanorių prospekte, tai kai prisiruošim pirkti važiuosiu būtent ten. Nors esu girdėjusi, kad su dėže lovos brangesnės ir kai susidėvi čiužinys sunkiau pakeisti, o ir dulkių po lova neišvalysi taip dažnai kaip po ta kur nėra dėžės.
Dar būna tokių lovų kur patalynės dėžė yra galvugalyje. Tokią mačiau berods Skrajoj ar tai Nemuno balduode 4u.gif
kirute
www.sendvariobaldai.lt
Turiu lovą ,labai patenkinta.Ir kokybe ir patogumu.
gili_upė
QUOTE(kirute @ 2007 02 26, 14:33)
www.sendvariobaldai.lt
Turiu lovą ,labai patenkinta.Ir kokybe ir patogumu.
*

o kokios kainos mazdaug baldu
kirute
Už vieną 180 pločio mokėjom apie 2000,00 už kitą -2600,00Lt.
Edmė
Perkant lovą dar kartu reikia žiūrėti ir kokį čiužinį dėsi į tą lovą. Lyg tai į lovą su dėže netinka lateksinis čiužinys, nes iš apačios turi būti ventiliacija. Čia taip išskaičiau temoje apie čiužinius. Todėl mes užsisakėm lovą be dėžės ir pirkom lateksinį čiužinį. Tik lova dar nepagaminta, gamins tas pati Akai, kur nuoroda aukščiau yra.
mallena
QUOTE(Edmė @ 2007 02 26, 14:59)
Perkant lovą  dar kartu reikia žiūrėti ir kokį čiužinį dėsi į tą lovą. Lyg tai į lovą su dėže netinka lateksinis čiužinys, nes iš apačios turi būti ventiliacija. Čia taip išskaičiau temoje apie čiužinius. Todėl mes užsisakėm lovą be dėžės ir pirkom lateksinį čiužinį. Tik lova dar nepagaminta, gamins tas pati Akai, kur nuoroda aukščiau yra.
*

jei lova su grotelemis virs patalynes dezes, tinka ir lateksinis ciuzinys 4u.gif
vilmase
Mes ieškojome lovos su patalynės dėže, bet paskui susigundėme ir nusipirkome labai patogią be patalynės dėžės. Dabar miegame tokioje:

www.padvaiskas.lt/dprodukcija.php?ID=6[/IMG]

januxs
Mano brangi lova iš Akai po 3 mėnesių naudojimo tongue.gif pradėjo girgždėti g.gif gal sakau perdžiūvo blush2.gif
laura x
as tai noriu tik tokios lovos http://www.daells-bolighus.dk/vis_vare.php...amp;menu=menu_4 . gal kas zino,kur Vilniuje galima isigyti?
Atgaja
QUOTE(laura x @ 2007 02 28, 10:48)
as tai noriu tik tokios lovos http://www.daells-bolighus.dk/vis_vare.php...amp;menu=menu_4  . gal kas zino,kur Vilniuje galima isigyti?
*

Arba tokią pačią arba l.panašią mačiau Lukšio g. Isku parduotuvėje, bet pmačius kainelę, manau, persinorėsi...
jolantika
Labuka,as ir norejau paklausti apie lovas,mes nusiziurejom lietuviska grafu balduose,tai nebrangiai su deze patalynei ir su grotelem.lateksiniui ciuziniui.tai gal ir imsim,tik matmenis uzsakinesim didesnius.
gustaine
QUOTE(laura x @ 2007 02 28, 11:48)
as tai noriu tik tokios lovos http://www.daells-bolighus.dk/vis_vare.php...amp;menu=menu_4  . gal kas zino,kur Vilniuje galima isigyti?
*

Gal aš kažko nesuprantu blush2.gif , bet ta lova man kažkokia keistoka g.gif Gal ją statytumėt vidury kambario, nes kitaip pagalvės remsis i sieną, tai kažkaip gal nepatogu ax.gif
laura x
QUOTE(Atgaja @ 2007 02 28, 10:22)
Arba tokią pačią arba l.panašią mačiau Lukšio g. Isku parduotuvėje, bet pmačius kainelę, manau, persinorėsi...
*

dekui,pasiziuresiu ten 4u.gif o kainos- zinau,ko tiketis..... smile.gif

QUOTE(gustaine @ 2007 02 28, 11:02)
Gal aš kažko nesuprantu blush2.gif , bet ta lova man kažkokia keistoka  g.gif Gal ją statytumėt vidury kambario, nes kitaip pagalvės remsis i sieną, tai kažkaip gal nepatogu ax.gif
*

dabar mes turim tokio tipo,tik kiek siauresniu ciuziniu,tai remiasi tos pagalves i siena ir nieko tokio smile.gif bet naujajai lovai vistik galvoju dataikyti kazkoki nekrentanti i akis galvugali.
kristuciukas
O pas mus lova tokia, tik spalva balinto medžio
http://www.vilgma.lt/dideles/foto%2010.jpg
tai esam labai patenkinti smile.gif
VaNilline
QUOTE(kristuciukas @ 2007 03 01, 22:35)
O pas mus lova tokia, tik spalva balinto medžio
http://www.vilgma.lt/dideles/foto%2010.jpg
tai esam labai patenkinti smile.gif
*

wub.gif wub.gif labai labai
klein
Mes savo lova pirkome SBA, berods "Kubas" vadinasi, sviesaus medzio, 180x200, esam labai patenkinti.
Zaneta75
QUOTE(laura x @ 2007 02 28, 11:48)
*

Rasyk info@limevika.lt internetiniam ju psl nemaciau tokios, bet sandely tai tikrai buvo, berods vadinasi "amerikietisko tipo lova"
laura x
dekui 4u.gif
bet jau nusprendeme ta lova pirkti ne Lt bigsmile.gif
KristiTal
Merginos klausimas blush2.gif na kaip darote ta reikaliuka ar lovos nesigirgzdina nu ar nekelia jokio garso? ax.gif

Nu pas mane nauja, atrodo tikrai viskas sutvirtinta, bet kazkaip tas garsas vistiek atsiranda kazkoks, nu tarsi ten tas ciuzinys juda, ai as jau nesusigaudau, tai idomu kaip pas kitus? g.gif
kristuciukas
Ir pas mus girgžda biggrin.gif
Iš pradžių gal kiek keista doh.gif , bet paskui pripranti ir visai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
klein
Musu lova negirgzda cool.gif , bet uztat girdim kaip girgzda kaimynu virs musu lova...
KristiTal
QUOTE(klein @ 2007 03 02, 14:26)
Musu lova negirgzda  cool.gif , bet uztat girdim kaip girgzda kaimynu virs musu lova...
*

O kaip pas jus lova atrodo?
Tiffany
ir mes ziurinejam lovytes. Apsistojom ties Nakts Mebeles baldais, gal kas turit atsiliepimu? drinks_cheers.gif
Zaneta75
Man tai patinka TOKIOS lovikes bigsmile.gif

Tiffany
mes va tokia nusiziurejom

user posted image

su patalynes deze ir dar tokia komoda imsim kaip paveikslelyje wub.gif

Blizge
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 10:36)
ir mes ziurinejam lovytes. Apsistojom ties Nakts Mebeles baldais, gal kas turit atsiliepimu?  drinks_cheers.gif
*

Taip. Labai nieko lovikės. ir mes apie jas galvojam. Įdomu - gal kas turi ir kokie atsiliepimai.
KristiTal
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 08:36)
ir mes ziurinejam lovytes. Apsistojom ties Nakts Mebeles baldais, gal kas turit atsiliepimu?  drinks_cheers.gif
*

As savo vaikui pirkau is ten, plotis 1,20metro, turim nesenai, bet as esu patenkinta.
Tiffany
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 05, 20:13)
As savo vaikui pirkau is ten, plotis 1,20metro, turim nesenai, bet as esu patenkinta.
*

o kaip kokybe? 4u.gif O ciuzini pas juos uzsisakinejai?
*re*
Lietuvoje gaminamos medinės lovos. Patarimas - groteles užsisakyti atskirai geresnes, nes jų siūlomos truputėlį per prastos.
doh.gif nuoroda: http://www.varkojis.lt/wooden_furniture.lt.html
KristiTal
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 20:23)
o kaip kokybe?  4u.gif O ciuzini pas juos uzsisakinejai?
*

Nu kokybe tai dar nenusivyliau nes tik keli menesiai, o ciuzini pirkau pas juos, kazkoks ortopedinis, kainavo brangiai kazkas 1200, jau nepamenu. Bet jis labai kietas, na man gal kiek per kietas.
Baltupyte
Sveikos 4u.gif
Na,mes irgi užsisakėm Nakts Mebeles lovą "Sandra".Man patiko,kad su patalynės dėže,ir čiužinį jų užsakėm.Tik va įdomu kaip su pristatymu bussakė,kad 8-9 metų savaitę jau turėsim,taigi paskutinė savaitė eina,dar kol kas jokių žinių g.gif
KristiTal,ar jums laiku atvežė?
KristiTal
QUOTE(Baltupyte @ 2007 03 06, 17:10)
Sveikos 4u.gif
Na,mes irgi užsisakėm Nakts Mebeles lovą "Sandra".Man patiko,kad su patalynės dėže,ir čiužinį jų užsakėm.Tik va įdomu kaip su pristatymu bussakė,kad 8-9 metų savaitę jau turėsim,taigi paskutinė savaitė eina,dar kol kas jokių žinių g.gif
KristiTal,ar jums laiku atvežė?
*

Na kaip ir nevelavo, nu gal kokia savaite. g.gif O as specialiai uzsisakiau be patalynes dezes, nes kaip supratau, kada su ja, tai tas ciuzinys jau pritvirtintas, tai as taip nenorejau.
Kaip atejo laikas tai as pati pasiskambinau kiek atsimenu.
Baltupyte
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 06, 17:14)
Na kaip ir  nevelavo, nu gal kokia savaite.  g.gif O as specialiai uzsisakiau be patalynes dezes, nes kaip supratau, kada su ja, tai tas ciuzinys jau pritvirtintas, tai as taip nenorejau.
Kaip atejo laikas tai as pati pasiskambinau kiek atsimenu.
*

Aišku 4u.gif
O man su dėže visai patinka,na susidėvės čiužinys,užsisakysim kitą,pritvirtint nėra jau taip sudėtinga mirksiukas.gif
Tai ką,jei iki penktadienio nesulauksiu,skambysiu bigsmile.gif
Tiffany
QUOTE(Baltupyte @ 2007 03 06, 18:17)
Aišku 4u.gif
O man su dėže visai patinka,na susidėvės čiužinys,užsisakysim kitą,pritvirtint nėra jau taip sudėtinga mirksiukas.gif
Tai ką,jei iki penktadienio nesulauksiu,skambysiu bigsmile.gif
*

ir mes uzsisakinesim sia arba kita savaite - butinai su patalynes deze thumbup.gif
Atėnė
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 05, 14:38)
mes va tokia nusiziurejom

user posted image

su patalynes deze ir dar tokia komoda imsim kaip paveikslelyje  wub.gif
*

Mes lygiai tokią pačią nusižiūrėjome. Labai patiko mums ši lovytė. Ir kaina patiko lotuliukas.gif . Bet dar reikės kalbėti su savo baldžiumi dėl šiokios tokios korekcijos, nes mes norime ir su patalynės dėže, ir su grotelėmis, ir čiužinį jau turime.
Tiffany
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 07, 15:54)
Mes lygiai tokią pačią nusižiūrėjome. Labai patiko mums ši lovytė. Ir kaina patiko lotuliukas.gif . Bet dar reikės kalbėti su savo baldžiumi dėl šiokios tokios korekcijos, nes mes norime ir su patalynės dėže, ir su grotelėmis, ir čiužinį jau turime.
*

bet cia yra patalynes deze, tik ciuzinys pritvirtinamas prie korpuso 4u.gif
Ingėnas
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 07, 14:54)
*

O kokia kaina ir koks plotis?
Tiffany
yra ivairiu matmenu, bet mes ziurim 180 x 200, tai kaina 2199 lt
Cikadelė
QUOTE(kirute @ 2007 02 26, 14:33)
www.sendvariobaldai.lt
kokią lovą jūs pirkot? mes taip pat pirkome lovą iš Sendvario baldų. Va tokią thumbup.gif norėjosi savito senoviško stiliaus ir natūralaus medžio unsure.gif dar ir dabar kvepia tikru medžiu...ak... 4u.gif

user posted image

QUOTE(*re* @ 2007 03 05, 21:47)
Lietuvoje gaminamos medinės lovos. Patarimas - groteles užsisakyti atskirai geresnes, nes jų siūlomos truputėlį per prastos.
doh.gif nuoroda: http://www.varkojis.lt/wooden_furniture.lt.html
su Varkoju teko bendraut darbe (dalykiniai reikalai), gana rimta ir patikima firma, jų produkciją labai vertina skandinavai, o skandinavai bet kokio š**** nesirenka mirksiukas.gif tik problemos su terminais ir pristatymu cool.gif

p.s išduokit man paslaptį, kam jums lovos su patalynės dėže? g.gif ir taip yra vietos kur viską susidėt, o juk pagalvių ir kaldros nekišit kur nors, paliekam juk ir apklojam gražiu užtiesalu unsure.gif
Ingėnas
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 07, 20:04)
yra ivairiu matmenu, bet mes ziurim 180 x 200, tai kaina 2199 lt
*

O čia kas įeina į tą kompektaciją blush2.gif Na turiu omeny - rėmas , grotelės? Su čiužiniu ta kaina ar be čiužinio?
Nes aš pati iš princip galvoju apie pigesnę lovą ir brangesnį gerą čiužinį ax.gif
Atėnė
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 07, 15:44)
bet cia yra patalynes deze, tik ciuzinys pritvirtinamas prie korpuso  4u.gif
*

Taigi, visa bėda ir yra tame, kad jei su patalynės dėže, tada jau be grotelių verysad.gif . O jei su grotelėmis, tai be patalynės dėžės. O mūsų čiužinys reikalauja grotelių biggrin.gif .
O kur dar yra lovų?
Tiffany
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 08, 15:28)
Taigi, visa bėda ir yra tame, kad jei su patalynės dėže, tada jau be grotelių verysad.gif . O jei su grotelėmis, tai be patalynės dėžės. O mūsų čiužinys reikalauja grotelių biggrin.gif .
O kur dar yra lovų?
*

jau supratau doh.gif
tai mes irgi tokios norim, tai narsau internete ir ieskau gamintoju lens.gif lens.gif
Karosė
Aš irgi ieškau lovos plačios bigsmile.gif
Atėnė
O gal kas nors gaminotės lovą pagal individualų užsakymą?
Karosė
kodėl nieks neišduoda paslapčių kur pirkosi savo lovas g.gif
reg
QUOTE(Atėnė @ 2007 03 08, 15:28)
O kur dar yra lovų?
*

Dalios baldų salone perdaro lovas su patalynės deže taip, kad būtų galima dėti lateksinį čiužinį. Bet išsiaiškinau, kad vistiek nieko gero - lateksui blogai, per mažai ventiliuojasi, tai reikia laikas nuo laiko pastatyti atrėmus į sieną ir vėdinti. Taigi manau arba patogus lateksinis čiužinys arba miegoti ant spyruoklinio, bet turėti patalynės dėžę. Aš pasirinkau pirmą variantą ir nesigailiu...
niuma
Na, galiu pasidalinti savo patirtim smile.gif
Ankstesnė lova buvo tokia:
user posted image

user posted image

Pirkta iš Vilniaus baldų, kainavo apie 1000. Super patogi, minkšta, neišsigulėjo. Bet kraustėmės į naujus namučius, darėmės remontą, nebetiko spalvos, pardavėm.

Dabar nusipirkom iš Vokiškų atvežtų baldų. Foto neturiu, gal vėliau įkelsiu. Mokėjom 1100. Ant metalinių kojyčiu, su patalynės dėže, Pasikelia iš galo ir pagalvių vieta pasikelia 3 skirtingom pozicijom (pvz. teliko žiūrėjimui).

Sukeltų paskutinių lovų matau vieną minusą- išlipant iš tokių lovų visada nusibrūžinų blauzdas į tuos medinius rėmus schmoll.gif doh.gif (kada čiužinys būna mažesnis negu pats rėmas).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.