siandien taip isejo, kad turejau maziu pasiimti i darba. vaikui cia liudna, leisciau jam per kompiuteri pasiklausyti kokiu nors linksmu daineliu ar trumpu linksmu filmuku, bet nezinau nuorodu...

pvz tokiu, kaip kazkada chate kazkuri dave, kazkaip "I love You", kur dziunglese bezdzioneles ir kiti gyviai dainuoja.
Jei kuri zinote, parasykite, buciau labai dekinga!!
mammamia
2004 11 25, 15:49
Mamytes, gal zinote eilerastuku Velykoms? Nelankom darzelio, bet norim namie ismokti, o as pati tokiu nezinau
Eilėraštukų apie Velykas yra rašęs Vytė Nemunėlis, bet kažkaip nesurandu jo knygučių. Radau šiaip eiliuotą pasveikinimą:
Te Velykų šventės sielą atgaivina,
Te širdis krūtinėj džiaugsmo ritmais plaka.
Te dažniau likimas sėkmę Jums dalina,
Te skaisčiau saulytė rytmetėliais teka.
Rid rid rid margi margučiai
O čia čia maži vaikučiai
Jei margučiai neriedės
Tai vaikučiai nedidės.
Čia mažyliams. O didesniems nežinau. Reikės vaikino paklausti, gal daržely mokosi ką nors.
Ir aš radau kelis:
Saulė šypsosi pro langą
Spinduliais parėmus dangų,
Klega paukščiai, gėlės kvepia
Puošdamos Velykų taką.
Vėl pavasaris pas mus.
Laikas puošti margučius.
Pavasaris
Paukščiai grįžo į namus,
Gėlės išpuošė laukus,
O kiemai pilni vaikučių
Lyg velykinių margučių.
Gera, šilta ir smagu,
Kai Velykos prie namų.
Tau ir man bus gardžių
Velykinių dovanų.
Nuoroda čia:
http://vilniaus.vingis.lt/eiles/Egles/katinelis.htm
sveikos mamos
gal kas zinote kokiu internetiniu puslapiu kur galima butu parsisiusti lietuvisku daineliu ir zaidimu,sokiu ir pan.turiu viena tele bim bam kompakta,bet jau mintinai ismokome ji...

norisi nauju daineliu.turim toki dvd su islandiskom dainelem,ten vaikuciai soka,mano dukrai taip patinka,ji beziuredama ta dvd ir ismoko sokti...

.na,gal kas pasiulysit jei zinot ka nors kur rasti tokiu dalyku
Labai aciu uz nuoroda, nes jau labai senai ieskojau kur butu galima parsisiusti vaikisku daineliu

. Dabar klausysim su savo mazium
Ilonėlė
2005 03 18, 22:56
Laaaabai ačiu, mes kaip tik mėgstam su dukryte kartu pasakėle klausytis.
oi kaip faina!!!mu aciu.gal dar kas nors daugiau zino
mamux02
2005 03 22, 16:02
QUOTE(jovka @ 2005 03 18, 11:44)
Ačiū Saulyytei už ten sukeltas daineles ir pasakas....
Dar vienas eilėraštukas:
Margučiai
Kaip margutis rieda saulė
Per nušvitusį pasaulį.
Kaip margutis mėnuo rieda,
O žibutė skleidžia žiedą.
Kaip margutis rieda žemė,
Kaip margučiai mes visi -
Su kepurėm, be kepurių,
Apsiavę ir basi.
Rid rid rid margi margučiai,
O čia čia maži vaikučiai -
Jei margučiai neriedės,
Ir vaikučiai nedidės!
Vytė Nemunėlis
ausriuxa
2005 04 09, 16:11
...mamytes gal zinot adresu is kur atsisiusti vaikisku filmuku?
Jurgitutė
2005 04 09, 22:18
QUOTE(ausriuxa @ 2005 04 09, 16:11)
...mamytes gal zinot adresu is kur atsisiusti vaikisku filmuku?

Žymusis "Na palauk" 1-18 serijos (rusų kalba, nors kiek gi ten šneka

)
http://www.korzik.net/modules.php?name=New...e=view&sid=1630
Kutuliukas
2005 04 10, 11:57
O
čia internetinės lavinamančios ir linksminačios pramogos vaikučiui. Arba galima eiti tiesiog į pradinį puslapį
čia ir visko rasti dar daugiau
Kutuliukas
2005 04 10, 13:01
Va dar
agadou
Buvau radusi rusišką dainelę: nuo šypsenos visą dieną šviesiau...Gal "УЛЫБКА" vadinasi? Dažnai girdžiu, kad vaikai šios dainelės melodiją niuniuoja, tik su tikriausiai japoniškais žodžiais. Neberandu dainos, galit padėti?
Jurgitutė
2005 04 15, 14:06
QUOTE(rima 55 @ 2005 04 15, 07:19)
Buvau radusi rusišką dainelę: nuo šypsenos visą dieną šviesiau...Gal "УЛЫБКА" vadinasi? Dažnai girdžiu, kad vaikai šios dainelės melodiją niuniuoja, tik su tikriausiai japoniškais žodžiais. Neberandu dainos, galit padėti?
http://clarinet.u-strasbg.fr/~emcho/images/golub.swf
Jurgitutė
2005 04 17, 22:04
Keletas gerų senų vaikiškų filmukų (rusų kalba, Real video formatu- jei jo neturite, tai iš ten pat jį galėsite atsisiųsti)
http://www.skazochki.narod.ru/video/menu.html
QUOTE(jovka @ 2005 03 18, 11:43)
Deja man nebeatidaro
Daineliu biski yra
http://62.80.248.53/pasakos/index.php?dir=...iskos_daineles/o man si nuoroda neatsidaro ko tai...

Gal galit pakartot nuoroda?
Cinderella
2005 12 12, 18:28
Noreciau pasiuti savo leliukui tokius maisiukus su grudeliais,kruopom ir ...
Ar suprantat apie ka aklbu?
Bet problemele tame,kokia medziaga nauduoti?Turiu gera gabaliuka,bet gi zuikis tukrai prades ragauti,tai maisiukas suslaps o kartu ir viskas kas vidui,o tada ir pusti prades

tai ka gi daryti?
patarkit
Pingvinukas
2005 12 14, 12:39
Nesu siuvėja, bet manau, kad tam reikalui tiktų tai - ant tos medžiagos dėti tokį patį gabaliuką stipresnio polietileno, o tada ir siūti maišiuką.

Tai tada neperšlaptų visas turinys, esantis maišiukuose.
Cinderella
2005 12 14, 14:41
QUOTE(Pingvinukas @ 2005 12 14, 12:39)
Nesu siuvėja, bet manau, kad tam reikalui tiktų tai - ant tos medžiagos dėti tokį patį gabaliuką stipresnio polietileno, o tada ir siūti maišiuką.

Tai tada neperšlaptų visas turinys, esantis maišiukuose.

Taip ir pabandisiu!ir kodel pati nesugalvojau
Mamsius
2005 12 30, 19:55
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 12, 19:28)
Bet problemele tame,kokia medziaga nauduoti?Turiu gera gabaliuka,bet gi zuikis tukrai prades ragauti,tai maisiukas suslaps o kartu ir viskas kas vidui,o tada ir pusti prades

tai ka gi daryti?
patarkit

nu bet mamos ir prisigalvoja visokiu nuostabiu dalyku
kristulia
2005 12 30, 22:13
QUOTE(rynkeviciene @ 2005 12 12, 17:28)

tai ka gi daryti?
patarkit

Aš nelabai žinau, gal galėtumėt man plačiau apie tai papasakoti. Aš irgi noriu tokius pasidaryti. Tik ką ten dėti?
ausmare
2006 01 03, 12:09
as gal truputi ne i tema, bet vis gi apie tas pacias kruopas. siulau pasidaryti barskuti. - mazas buteliukas nuo limonado - mes naudojom 0.5 l. i ji pripylem padziovintu zirniu (mazdaug viena kevirtaja buteliuko turio).zinoma tvirtai uzsukom kamsteliu. si zaisla "sukonstravom" kai sunui buvo mazdaug sesi menesiai. nepatikesit - iki siolei zaidzia. jam dabar dveji. naudoja kaip muzikos instrumenta:). pabandykit , gal ir jusiskiams patiks:)
kamilyte
2006 01 09, 21:04
Mano dukružė jau kokius 5 mėnesius čiulpia tokius "lavinamuosius maišiukus" su pupelėm, perlinėm kruopom ir t.t., bet nejaučiu kad ten kas nors pūtų ar dygtų, barška toliau

medžiaga - drobė be jokio polietileno viduje. Tiesa, vieną teko išmesti, nes pragraužė skylę per siūlę

Sušlampa, po to išdžiūna, juk nemirksta ištisą parą.
Viena kvadratinį gavau dovanų, o kitus siuvau - įvairių formų, su skirtingais užpildais. Dar esu apmezgus (apnėrus vašeliu) kaštonus - gavosi graži kirmėlytė
Žiogelis
2006 01 13, 00:31
Mano jau antra dukra čiulpia tuos pačius žaislus - nertą kamuoliuką, kimštą pupomis ir drobinius maišelius (kimštus žirniais ir negliaudytais kedro riešutais) ir tikrai niekas nepūna, nebringsta, nedygsta ir šiaip viskas puikiai laikosi be jokių celofanų.
mano didieji patys užsiprašė kamuoliukų su kruopom-nelabai net suprantu, kuo čia jiems tai patinka
irgi galvojau kokią medžiagą imt ir (mamkos, nesijuokit) padariau iš senų vaikų kojinių

atsiranda kojinėj skylutė, tai imu, nukerpu tą vieta, kur nuo gumelės iki kulno. užsiūnu galą, pilu kruopas, užsiūnu kitą galą. tada priešingus galus susiūnu, kad gautųsi daugmaž apvalus kamuoliukas. na, gal čia ir painiai aiškinu
smagu, kai kojinės šone yra piešinukas. buvo kelios poros su teletabiais-tai dabar kruopų kamuoliukus su jais turi
Siuvau ir aš tokias pagalvėles - labiausiai jiems patiko su pistacijų kevalais pripildytos. Įsiuvau į drobelę, na, patalynę iš tos pačios medžiagos siuvau. Bet nepildžiau, kad įsitemptų, o, kad taip laisvai būtų, kad barškėtų
Grytute
2006 01 22, 14:21
Dar tinka ir grikiai. Pasiuvau tokia lelyte: tik galvute ir kunelis be jokiu rankyciu ir kojyciu ir pripyliau grikiu. Super!

Mylimiausias mano leliuko zaisliukas!
jobukas
2006 01 22, 14:55
Mes is mano drauges gavome pasiuta lelyte, kurios kunelis (be rankyciu ir kojyciu) su galvyte prikimstas kazko panasaus i vata ir paskui ivilktas i toki kaip ir kombinezoneli su rankytem ir kojytem, o ju viduje iberta grikiu. Rankos ir kojos laisvai tabaluoja, o galvyte su pilviuku stabilus. Tas kombinezonelis prie kakliuko uzsitraukia ir uzsisiuva siulu, tai esant reikalui, galima atristi, kruopas isberti isplauti ir vel nauju iberus uzsiuti. Lelyte tiesiog nuostabi

, mazoji jos nepaleidzia nuo pat to karto kai gavom dovanu. Galvoju kad reiks tokiu principu jai ka nors daugiau sumeistrauti.
siluetas
2006 01 22, 16:27
Ir man ta nuoroda neatsidaro
Gal kas žino lietuviškų dainelių vaikučiams nuorodų?
Stai
CIA irgi yra filmuku. Tik rusu kalboje.
pincius
2006 01 23, 16:18
norejau paklaust

nuo kokio amziaus jus tuos maisiukus duodate?
Grytute
2006 01 24, 01:15
QUOTE(pincius @ 2006 01 23, 17:18)
norejau paklaust

nuo kokio amziaus jus tuos maisiukus duodate?

As saviskiui duodu nuo tada, kai tik pradejo viska imti i rankutes. Maiselyje easntys smulkus grudeliai masazuoja jo pirstukus, o smulkiu dalykeliui vaikuciui reikia kal lavintu motorika. Maiseliai, lelytes yra saugiausias budas - ir smulkius grudelius ciupineja ir praryti negali.
pincius
2006 01 26, 17:38
aciu
Grytute o tai ziuriu mano mazoji jau i burna viska kisa,pamaniau,kad geriau nei kokia plastmase,juolab,kad tuos zaislus nepatogu paimti ir prie burnytes prikisti,tada nkencia kumstukas
Su didžiausiu susidomėjimu peskaičiau visus komentarus. Pati turbūt niekada nebūčiau sugalvojus, kad vaikui galima tokį žaislą pasiūti
Ačiū Jums visoms už geras idėjas 
Einu ieškoti iš ko galėčiau savajai pasiūti naują žaisliuką
Riugliuke
2006 01 26, 20:02
o mes vakar nusipirkom rimi tvyniu kasete "laikas dainuoti" 23 puikios daineles - zaidimai igarsinti lietuviskai, mano panai labai patinka, bando kartoti
Grytute
2006 01 27, 21:40
QUOTE(pincius @ 2006 01 26, 18:38)
aciu
Grytute o tai ziuriu mano mazoji jau i burna viska kisa,pamaniau,kad geriau nei kokia plastmase,juolab,kad tuos zaislus nepatogu paimti ir prie burnytes prikisti,tada nkencia kumstukas

Ner uz ka.

Visada malonu pasidalinti patirtimi.
Kaip puiku, kad radau sia tema! Kai gims maziukas, butinai pasiusiu jam tokiu zaisliuku! Ir dukrytei buciau pasiuvusi, bet tik dabar apie tokius zaisliukus pirma karta isgirdau

Aciu , uz geras idejas
AuDi-77
2006 02 06, 19:40
Idėja ta pati, tik ne maišiukas, o juostelė.
Keberiokšt
2006 02 06, 23:43
Ideja labai zavi, bet nemanau, kad ji tinka kudikiams iki kokio pusmecio. Juk kad butu svarus tas maisiukas, ji reiktu skalbti kone kas antra diena, bet tai neimanoma. Manau, tokiam mazuliui labiau tinka kokybiskas kramtukas, barskutis, kuri galima bent virintu vandeniu nupilti. O veliau, kai kudikis taip nebekisa visko i burna, o tik ciupineja pirstukais- tada tokie maiseliai liuks. Juk koks ju principas? - kad pirstukai ciuoptu. Pirstukuose yra aktyvus taskai, kurie tiesiogiai susieti su smegenyse esanciomis zonomis, pavyzdziui, atsakingomis uz vaiko kalba... Taip lavindami vaiko smulkiaja motorika, vystome jo pojucius, jis greiciau vystosi.
Audi idetas maiselis tikrai grazus, bet manau, dera vyresniems vaikuciams. Su jais galima toki zaidima pazaisti (kokiu 2 - 2,5m): uzmerkti akytes, duoti vaikui paciupineti, kad jis atspetu, kas ten yra- kada kastonas, kada -zirnis, o kada - kas kita
Greiciuke
2006 02 09, 01:30
Puikios idėjos

. Būtinai pasinaudosiu.
myrmica
2006 02 10, 17:38
Likau suzaveta!!!

Meistrausiu ir as

, a tai maziuks visoki bruda kemsa burnon, mat visi zaislai jau pabode. Manau naujove kuri laika patiks
[Man taip pat patiko

tikrai savo maziukui pasiusiu

nors dar tiks ir vyresneliui
Scorpion73
2006 02 16, 17:04
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.