Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Namų tvarkymas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
Bitkresle
Norėčiau sužinoti, kaip jūs tvarkote namus, gal turite kokių nors gudrybių, kaip per trumpesnį laiką greičiau viską padaryti. Šį mėnesį turiu dirbti visus šeštadienius, todėl vienintelė laisva diena lieka sekmadienį, kai visiškai nesinori užsiimti namų ruoša... Bandžiau tvarkytis darbo dienų vakarais, bet irgi ne išeitis, nes parėjus nelabai kyla rankos ką nors reikšmingo nuveikti (o dulkių siurblio nenoriu jungti, kad kaimynai nesinervintų, kad vakare triukšmauju...). O kur dar kasdieniai valgymai, indų plovimai, skalbimai retkarčiais (dar neturime skalbyklės, taigi tenka skalbtis rankomis...). unsure.gif Taigi gal pasidalinsite patirtimi?
Onora
na, pasidalinsiu smile.gif
ash indus plaunu rytais priesh darba. Ju buna pilna kriaukle per diena prisikaupusi, o priesh darba ipratau kazhkaip ir nebejauciu, kad cia kazhkoks nemalonus darbas.
o kai tvarkausi kambarius - tai pradedu nuo vonios plovimo - tada ish svetaines daiktus, kurie netvarkingai padeti sunesu i miegamaji. O kadangi miegamasis mazas ir visi daiktai vienojj kruvoj - tai greitai juos isrusiuoju ir sudedu i vietas.
Siurbia mano vyras - chia jam paskirtas darbas ir jam jis visai patinka.
Su skalbimu - tai nezinau, ka patarti.

O siaip kadangi tik 2 kambariai pas mus - tai tas tvarkymasis nera kazhin koks grandiozinis.
As :)
As pradedu tvarkytis vis nuo kito kambario, tai nuo vonios, tai nuo virtuves, tai nuo miegamojo... wink.gif . O gudrybe tame, kad dazhniausiai paskutiniajam labai mazhai lieka upo, tai ji sutvarkau labai greit ( aisku, ir ne itin puikiai). Tuomet nebuna vieno kazhkurio labai uzhmirshto kampelio biggrin.gif .
Dar labai greit apsitvarkau, kai laukiu sveciu... tik sublizga viskas, nes ner tada, ko laukt, reikia greit suktis ir energijos atsiranda tongue.gif
Lukutis
as tai kaip vovere, visur ir visada suspeju. unsure.gif
Braskiukas
Labas,

Na o aš tai tvarkau visus kambarius iš karto. Pirmiausia visur pasilaistau gėles, paskui visur dulkes nusivalau (pas mus bute nėra kilimų tai siurbliavimas atkrenta:)), o galiausiai išsiplaunu kambarius. paskutinę tvarkau vonią ir tualetą. O indų plauti kaip ir beveik nebereikia, nes man patapus nestuke.gif , vyras nupirko indaplovę thumbup.gif
Cikadelė
pasisakysiu ir as wink.gif
prisipazinsiu- esu netvarkinga rolleyes.gif ir jauciuosi del to kalta rolleyes.gif na, nedave man dievas tvarkingumo, uztat dave ka kita tongue.gif
manes negasdina indu plovimas, siurbliavimas wink.gif taciau nekenciu spintu tvarkymo sad.gif mad.gif
o siaip toks nedidelis netvarkingumas tiesiog uzkoduotas mano prigimtyje wink.gif as sugebu viska sujaukti....nors ir susitvarkau, po 15 min vel netvarka ohmy.gif
zinokit kiek vargau, bet vis tas pats ir tas pats wink.gif

taigi daug tvarkymosi tenka mano vyrui wink.gif
be to pas mus dabar tik vienas kambarelis wink.gif be ttuo dar blogiau, nes daiktu daug ir nera vietos jiems visiems sukisti rolleyes.gif
espera
nu as tai greitai tvarkytis nemoku, bent jau taip,kad viskas tikrai butu svaru ir grazu :)jei viskas apversta, o kazkas turi uzeiti, tai greit tik daiktus sudelioju, pasluoju, kur labai daug dulkiu, nubraukiu ir viskas.
as matai is tikro labai svara megstu, bet tokia, kad jau viskas viskas sutvarkyta butu - tai pastoviai ilgai kuiciuosi - viska blizginu, kiekviena kampa atitraukiu, kiekvieba smulkmena tvarkau - aisku, tai uzsima daug laiko. bet jei negaliu taip tvarkytis, tai geriau isvis nesitvarkau blush-anim-cl.gif tai pas mane buna arba labai viskas ciki, arba visur betvarke stovi iki kol turiu laisvo laiko smulkmeeniskam tvarkymui smile.gif

o del indu - as nemegstu, kai indai stovi neplauti, tai susiplaunu juos iskart po valgio. ir labai greitai. beje, man patinka indus plaut - kaip kokia meditacija rolleyes.gif
nere
Norint greit susitvarkyti, labai padeda tai, kad žinai, jog greit ateis svečių.Bent jau man laugh.gif
Rita 34
as tai tvarka megstu. Patinka kai kiekvienas daiktas savo vietoje, bet taip nebuna, nes namie du vaikai auga, nors jas irgi tvarkos mokinu jau nuo mazens. Bet dabar namie idealios tvarkos nera, nes kraustomes greitai i savo buta, tai stovi maisai, dezes ivairios, ir taip nebesinori nieko tvarkytis. Indus megstu susiplauti is karto po valgio. Skalbai tai viska automatas. Bet jei jau kas nors pasiskambina ir nori i svecius, ir jei netvarka namie, tai namai sublizga labai greitai.
pa_radize
ot velnias,kaip nemegstu tvarkytis blush-anim-cl.gif
nezinau,kodel,bet man netvarka nekliudo.aisku,nemegstu,kai negali praeit pro daiktus,bet siaip...
indus isplaunu,kada uzplaukia.kadangi naujam bute neseniai,tai ir leksciu dar neprisikaupe,tai nelabai daug ju plaut reikia.kambarius issisiurbiu greit,o va su dulkem...cia tai problema.nusluostau dazniausiai ten,kur matos.visa kita palieku ikvepimo vakarui,kai uzeis nenumaldomas noras tvarkytis.bet buna taip retai,nes as net geles paliet pamirstu...
siaubas,daba pamaciau,kokia as baisi seimininke laugh.gif gerai,kad vyras ne pedantas-jau seniai butu mane metes arba negyvai uzgrauzes laugh.gif
Will
Mes tvarkomes karta per savaite. Ir dazniausiai sekmadieniais, nes 6dieniais mano vyras driba, tai po darbo nelabai norisi... Zinoma, jei laukiam sveciu, tai ir paprastom dienom pasitvarkom, bet minimaliai. O savaitgali tavrkomes ABU- as tvarkau virtuve ir vonia, o jis- kambari (kol kas gyvenam vieno kambario bute) ir WC. Dar jis valo dulkes ir siurbliuoja, o as jau grindis plaunu. Indus visada plaunu as, o jis visada isnesa siuksles. Skalbia skalbimo masina smile.gif
Kai darbai padalinti, tai ir to tvarkymosi ne tiek daug lieka, ir laiko maziau uzima clap.gif
Arinva
namus tvarkau as o juos sujaukia vyras vaikas ir suo..cia ne todel kad buciau tvarkymosi fanate bet kazkam is seimos vis tiek reikia TAI daryti, siaip tai ir poziuris i tvarka pas mus su vyru skiriasi (man cia dar nuo tu laiku like kai su tevais gyvenau nes mano mama pedantiskai tvarkinga, ko nepasakyciau apie anyta) tad ir konfliktuojam doh.gif sad.gif bet po to ir vel tvarkausi viena ech
Arnika
Na pas mus aš valau dulkes, virtuvę, vonią, o vyras siurbia arba plauna grindis smile.gif . Čia aš jį taip išauklėjau,nes ir pas mano tėvus grindų tvarkymas - vyrų reikalas. Tai teta iš Amerikos apakus buvo - oho, sako neblogai - vyrai Lietuvoj grindis plauna smile.gif . Na aš tai žinau , kad ne visi...

Bėda kad mes tai dažnai darom atskirai, taigi butas būna toks pusiau sutvarkytas tongue.gif
Susiena
Nors kartais ir užspaudžia pyktis, kad vyras nedaug padeda namų tvarkymęsi, bet, turiu pripažinti nelabai ir pati jį prie to prileidžiu, nes po jo tvarkymųsi pusės daiktų nerandu... biggrin.gif Man patinka pagal save tvarkytis. biggrin.gif Dažniausiai tai darau savaitgaliais. Bet šiaip pripažįstu, kad jau geriau kiekvieną vakarą po darbo prisiversti nors po vieną kambario kertelę pasitvarkyti negu visą dieną išsijuosus blizginti, valyti, siurbti ir t.t. Tada, sąžiningai atvarius visą savaitę, visas savaitgalis neužimtas lieka! biggrin.gif Bet... man irgi taip nelabai gaunasi... tongue.gif O šiaip tai man labai geras tvarkymosi variklis - užsileisti rokenrolą! Labai užveda... thumbup.gif
Pastaba
As tai viska zaibiskai susitvarkau, kai dingsta internetas. Viska issveiciu tada.
rosenda
biggrin.gif biggrin.gif blink.gif geras
spingalietas
Gerai Jums, kad taip sauniai viska suspejate. Va, as tai po 10 val darbo grizusi 19.30 sugebu saviskiui valgyti padaryti, o viskam kitam laiko nebelieka, net ir paciai sau. Dusas, ir krentu negyva i lova. Dar gal ir viskas butu gerai, bet jau nuo 21 val. mano akytes pacios merkiasi, jei neissimiegu tai sakes gali buti.
Tad lieka tik puse sestadienio ir visas sekmadienis- tad juos ir aukoju tvarkai, saviskiui, TV, o dar remontai. Ech, taip noretusi pabuti baltu zmoguciu. Gerai, kad nors antra pusele kartais susimilija pasitvarkyti. Anksciau tai viska darydavo, o dabar tampa visas VYRAS- reikia i telika paspoksot, laikrasti paglamzyti :mmm
Aga
QUOTE(Lija @ 2005 01 06, 14:50)
As tai viska zaibiskai susitvarkau, kai dingsta internetas. Viska issveiciu tada.
*

Jauciu, kad dingtu mums internetas bent savaite, namai blizgetu kaip niekada gyvenime megalol.gif megalol.gif megalol.gif Ale neduok Dieve, tokios nelaimes ohmy.gif
Krisla
Tvarkymosi darbus pasidalinam per puse, nes kai as pati viena tvarkausi, tai uztrunku maziausiai 3 val. Kadangi savaitgaliais gaisti laika tvarkymams gaila, tai tvarkomes penktadieniais, kadangi darbo diena trumpesne. As pradedu nuo virtuves, po to pereinu i prieskambari, vonia ir WC. Mano vyras sutvarko svetaine ir miegamaji. Geles laistau taip pat as, mat vyras pareiske, kad nemoka biggrin.gif Indus plaunames iskart po valgio. Skalbimasis tai nera darbas, nes tik sukisi skalbinius i masina ir paskui juos istrauki biggrin.gif Debatai vyksta tuomet, kai reikia juos padziauti biggrin.gif Tiesa, turim dar nemaza drabuzine, tai vat ja tvarkyti man didziausia kancia. Ir dar lygynimasis lieka man, bet tai nebuna kiekviena savaite.
Pakeleivė
Čia daug įdomaus galima pasimokytihttp://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17775
nerez
QUOTE(nere @ 2004 11 25, 11:35)
Norint greit susitvarkyti, labai padeda tai, kad žinai, jog greit ateis svečių.Bent jau man  laugh.gif
*

Lygiai tas pats ir pas mane megalol.gif O siaip pagrindiniai konfliktai su vyru ir buna del tvarkos. Jis tiesiog turi gabumu zaibiskai aplink save skleisti netvarka blink.gif
Susiena
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 01 09, 22:12)
Čia daug įdomaus galima pasimokyti[email=http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17775]http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17775[/email]
*

O kas ten? blink.gif Man išmeta į elektroninį paštą... mad.gif
Vijone
QUOTE(Pakeleivė @ 2005 01 09, 22:12)
Čia daug įdomaus galima pasimokyti[email=http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17775]http://kuking.net/my/viewtopic.php?t=17775[/email]
*

Keista bet man irgi pasto deze atidaro blink.gif
Vijone
Daznai buna, kad kuo maziau laiko tuo greiciau susitvarkau, nes kartais visa laisva diena pratinginiauju blush-anim-cl.gif O mano brangiausias tesugeba jaukti, bet tik ne tvarkyti. Jei paprasau issiurbti kambari, tai kazkokiu budu jis tai atlieka per 5min.Ir pykstu ir juokas ima, o tai sakau tu bent pati taka siurbei ar tik siurbli ijungei doh.gif
Bohema
zmogus neturi tarnauti buiciai ir daigtams.. viskas turi buti atvirksciai.. as kai tai supratau tai nusiraminau...pabus tie indai neplauti valanda ar dvi nieko gi neatsitiks.. geriau su vaiku uzsiimti..ir tt... wink_3.gif
Liu
Gražus avataras Bohema wink_3.gif
O jei apie temą, tai tikėjausi rasti nors vieną postą apie tai, kad nors viena kviečiasi namų tvarkytoją. Nes aš per visą užimtumą pradėjau svarstyti tokią galimybę (tikiuosi daugiau laiko skirti sau ir vyriškiui:).
gabriele
As samdau namu tvarkytoja viena kart per savaite wink_3.gif Nemanau, kad brangiai kainuoja - moku 35 Lt uz karta. Is pradziu buvo kazkaip nejauku, bet dabar yra super, kada zinau, kad ir savaitgaliai laisvi, ir namai svarus. Aisku kasdienine betvarke susitvarkau pati tongue.gif
Liepsneliuke
aisku,gal kartais ir pagalvojam apie namu tvarkytojos pagalba,bet tai kainuoja ir ne savam zmogui nesinori patiketi sito viso ritualo biggrin.gif
geriausia pastebeti kai daiktas guli ne vietoj,ir iskart padet ji ten kur jis turi buti.o tai laiko praktiskai neuzima thumbup.gif po to tik dulkes apsivalyti belieka.bet kai jau susirenka daug daiktu,tai nebezinai kur ka ir kaip kist biggrin.gif
taip kad "neatidek veliau to,ko gali padaryti dabar" kazkaip panasiai skamba biggrin.gif
aifa
QUOTE(Liu @ 2005 01 12, 13:43)
Gražus avataras Bohema  wink_3.gif
O jei apie temą, tai tikėjausi rasti nors vieną postą apie tai, kad nors viena kviečiasi namų tvarkytoją. Nes aš per visą užimtumą pradėjau svarstyti tokią galimybę (tikiuosi daugiau laiko skirti sau ir vyriškiui:).
*

Ir aš apie tai svarstau. Tiksliau - pratino prie šios mities savo vyrą iš lėto. Nes jis apie tai net girdėti nenorėjo.
Bet dabar taip po truputį jau lyg ir įkalbu, kad kviesti namų tvarkytoją vonios, virtuvės, svetainės ir koridoriaus tvarkymui. Į vyro požiūriu šventą vietą - miegamąjį - jos neįleisiu. Ir rūbų tvarkyti jai nepatikėsiu. Tai lyg ir susigyvena vyras su tuo.
O dabar pas mus bardakas totalus. Man labai blogai, nes man sunku gyventi betvarkėje. Bet kai aš visą laisvą laiką skiriu tvarkymui - tai blogai visiems kitiems (vyrui ir vaikams), nes tada pikta, kai vaikai viską verčia, pikta, kai vyra prie kompo ką nors valgyti bando ir kontroliuoju visus. Ech, sunku, kai tai, kas man atrodo betvarkė, vyro požiūriu dar yra ideali tvarka. Kol jis buvo vienas dar spėdavau viską palaikyti tvarkoje, bet kai yra du vaikai, norint kad būtų tokia tvarka, kuri man tinka, reikia visą dieną nieko daugiau neveikti, tik tvarkyti. Tai ir mečiau tą beprasmišką užsiėmimą, tiksliau atidėjau iki tol, kol vaikai paaugs.
gabriele
Na, pas mane ji netvarko nieko, kas yra spintose, stalciuose etc. Daiktus i vietas susidedu pati, skalbinius tvarkau taip pat pati.
Pas mus namu tvarkytojos paieskos iniciatorius buvo mano vyras wink_3.gif, nes as pastoviai "engdavau" ji, kad padetu man susitvarkyti, o jam tvarkymuisi skirti puse savaitgalio visai nesinorejo.
Manau, kad laika galima ir daug prasmingiau praleisti soske.gif
Bohema
Liu, aciu biggrin.gif
Del tvarkytojos tai pas mus atpuola toks varijantas.. Ne viena nesutiktu tvarkyti, nes namie - anyta.. O ji pas mus zmogus su "fokusais"
agne123
Sveiki, aš skaičiau ir raudau iš gėdos, visos mamytės tokios darbštuolės , viską suspėja, o aš tikra tinginė- samdau moterį , kad ateitų namus tvarkyti. Kaifas nerealus, grįžti iš darbo namo, kambariai tvarkingi , švara kvepia, rūbai sulyginti.Atsimenu , kai su vyru šeštadienio rytą risdavomės iš lovų ir eidavom tvarkyti kambarių, aš jau penktadienio vakare negalėdavau užmigti, nes žinojau, kad švariai švariai sutvarkyti man kambarių neužteks jėgų, o ir šeštadienis sugadintas.Tad sakau, mamytės, jei tik turit galimybę, nevarkit, samdykit namų tvarkytoją, atrasit daug kitų įdomesnių dalykų thumbup.gif
grafienė
aš darau taip: vieną dieną - pora kamb, kitą dieną - porą kamb ir tt, nors grėgnu skurliu kiekvieną dieną perbėgu, nes 2.gif yra.
neapsikraunu daiktais, šveičiu lauk kas nereikalinga ir negaudau kiekvienos dulkės. O geriausiai tai vyras vieną sykį pasakė: sako, ką , svečių ateis, kad grindis plauni megalol.gif
ERA
As merginos tai samdau labai fain moteriske.Pas mane visas namas nu jei apeiciau visa tai turbut nepasikelciau dvi paras ir dar pikta buciau.Ji pas mane dirba viena kart savaiteje tai kaip ir savaitgalis lieka laisvas.O paskui dar kada su skuduriuku per grindis pereinu ir uztenka.Bet vonia du tuoletai 5 kambariai ir rubu lyginimas tai jau palieku jai.Knisasi ji visa diena.Bet jei reikia sutvarko ir spintas ir virtuves spinteles ir orkaite isveicia ir grindu plyteles.Na aisku reiketu kad pora kart savaiteje ateitu, bet kad neisgalim.
Pradzioj man ta mano "namu darkytoja" ziauriai nepatiko, nu nepatiko nors tu ka.O dabar thumbup.gif .Pripratau prie zmogaus ir mano mazoji prie jos prisiriso.Sako: "vaikeli, jei tau reikes kada mazja paziuret sakyk, man pas tave but malonumas".Na ji viena, jos vaikai ir anukai kitam mieste, o pas mane namas kiemas. Bet as cia jau ne i tema. blush2.gif
ultraviolet
Nežinau, aš turbūt negalėčiau leisti svetimam žmogui tvarkytis mano namuose g.gif Kartais vyro motina, kai svečiuose būna dega noru padėt , bet negaliu aš kad kažkas lįstų į mano "reikalus", o be to paskui kol rasi kas kur padėta, tai iš vis šakes.Namų tvarkymas - tai mano darbas, ir nemėgstu kai netgi vyras lenda su savo pagalba schmoll.gif
ERA
Violetik, tai kad ta namu tvarkytoja viska sudeda ten kur reikia.Pirmus kartus buna sunkiau, kol ipranta, o paskui gi zmogus nekvailas deda viska ten kur priklauso.Ir dar matai kai vietos daug tai net visos dienos neuztenka kad viska sutvarkyt.Taip kad geriau tai atlieka kitas zmogus,o as pati sau skirsiu ta diena arba vaikams.
Nors lyginimo neatsisakau, man tai kaip nusiraminimas. biggrin.gif
mamose
QUOTE(gabriele @ 2005 01 12, 20:00)
As samdau namu tvarkytoja viena kart per savaite wink_3.gif Nemanau, kad brangiai kainuoja - moku 35 Lt uz karta. Is pradziu buvo kazkaip nejauku, bet dabar yra super, kada zinau, kad ir savaitgaliai laisvi, ir namai svarus. Aisku kasdienine betvarke susitvarkau pati tongue.gif
*

O kokia tavo buto kvadratura? Ka ji uz 35 Lt. patvarko? Baisiai idomu, nes zadu pati samdyti. Ar tu buni namuose, kai ji tvarko, ar ji turi raktus?
gunala
Savo namuose, seiminike esu as.

Ir man juos puoseleti ir priziureti vienas malonumas.
Daznai tai darome kartu su saviskiu, tai lyg koks zaidimas kuris uzsibaigia.... smile.gif
krispi_kristi
As pritariu tom kurios samdosi pagalbininkes! Zinau Kaune labai gera imone, kuri tikrai pigiai ir labai kokybiskai dirba! Jei kam reikes galiu duoti kontaktus
Man isplove kilimine danga 15 kv tik uz 50 lt! likau labai patenkinta biggrin.gif tongue.gif
gabriele
QUOTE(mamose @ 2005 02 16, 08:30)
O kokia tavo buto kvadratura? Ka ji uz 35 Lt. patvarko? Baisiai idomu, nes zadu pati samdyti. Ar tu buni namuose, kai ji tvarko, ar ji turi raktus?
*

Mamose, mes gyvenam name, tvarkomo ploto susidaro apie 130kv. Tvarkytojos darbas:
Grindų plovimas/ siurbimas
2 WC valymas
Kriauklių plovimas
Vonios valymas
Sanitarinių prietaisų valymas
Dulkių šluostymas
Kilimų valymas
Skalbyklos plovimas
Radiatorių valymas
Veidrodžių valymas
Virykles valymas
Langų vidaus ir išorės (šiltu metų laiku) valymas
Terasos; Balkono plovimas ir turėklų valymas
Židinio valymas
Šiukšlių kibiro ir konteinerio išplovimas

Na, atrodo viskas doh.gif blush2.gif
Dazniausiai bunu su dukra namuose, tik kitam aukste, nei tvarkoma. Bet buna, kad ir i parduotuve, poliklinika isvaziuoju, i lauka iseinam.
Nera namuose pas mus tokiu daiktu, kuriuos galima butu paimti, o mes nepastebetume. Pinigu nelaikom tongue.gif
xenzy
Na, as savo namus kazkaip pati tvarkausi, bet kuo toliau, tuo labiau laiko nerandu smile.gif
Gal kas galit patarti moteri ar mergina, kuri uz pinigelius ishplautu langus ir roletus? buciau labai dekinga smile.gif ir kiek mazdaug uz toki darba moketi?
aifa
QUOTE(ERA @ 2005 02 03, 22:25)
As merginos tai samdau labai fain moteriske.Pas mane visas namas nu jei apeiciau visa tai turbut nepasikelciau dvi paras ir dar pikta buciau.Ji pas mane dirba viena kart savaiteje tai kaip ir savaitgalis lieka laisvas.O paskui dar kada su skuduriuku per grindis pereinu ir uztenka.Bet vonia du tuoletai 5 kambariai ir rubu lyginimas tai jau palieku jai.Knisasi ji visa diena.Bet jei reikia sutvarko ir spintas ir virtuves spinteles ir orkaite isveicia ir grindu plyteles.Na aisku reiketu kad pora kart savaiteje ateitu, bet kad neisgalim.
Pradzioj man ta mano "namu darkytoja" ziauriai nepatiko, nu nepatiko nors tu ka.O dabar  thumbup.gif .Pripratau prie zmogaus ir mano mazoji prie jos prisiriso.Sako: "vaikeli, jei tau reikes kada mazja paziuret sakyk, man pas tave but malonumas".Na ji viena, jos vaikai ir anukai kitam mieste, o pas mane namas kiemas. Bet as cia jau ne i tema. blush2.gif
*

ERA, jei gali pasakyti, kiek jūs mokat už tvarkymą ir kur jūs gyvenat Kaune (rajonas).
Ačiū.
ERA
QUOTE(aifa @ 2005 02 23, 12:36)
ERA, jei gali pasakyti, kiek jūs mokat už tvarkymą ir kur jūs gyvenat Kaune (rajonas).
Ačiū.
*

Gyvenu Panemuneje, nu ji visai kitam Kauno gale, o moku 40 Lt.

krispi_kristi
Nu va ir as susigundziau ir isskyriau kelis litukus valytojai biggrin.gif
siandien tvarke, tai likau labai patenkinta, vonie tiesiog spindi, o virtuve atrodo kaip nauja! thumbup.gif
Vienu zodziu, tikrai geras dalykas tos valytojos!
nereikia savo laiko skirti tam ko nemegsti daryti! Ir kaina tikrai labai pigi!
Sutinku, kad geriau praleisti laika su seima, nei but pavargusiai po visu darbu! biggrin.gif
ERA
Nu krispi kristi nu negamalia taip sakyt "valytojos"(as taip aiskinu savo sunui), tai namu tvarkytojos, geroji namu dvasia kuri daro namus kad jie butu grazus, shvarus, jaukus.Nu pas mane irgi siandien sutvarke, tai toks vaizdas kad net oro namie daugiau.Jau nekalbant apie tai kad islygino kalna rubu ir isveite grindu plyteles, isvale shaldytuva ir t.t. ir t.t.( ko pati neprisiruosiu padaryt).Aciu musu gerajai tvarkytojai. bis.gif
krispi_kristi
4u.gif atsiprasau! ir aciu tau ERA uz pastebejima!
Tikrai negraziai parasiau blush2.gif
aifa
krispi_kristi ir ERA, gal galėtumėte savo tvarkytojų koordinates duoti. Gal jos sutiktų man patvarkyti. Nu nelabai tas mūsų butukas prestižinis ir išpuoselėtas blush2.gif , bet jau taip suėsti baigia ta betvarkė cry.gif . Gal vyrą kaip nors įtikinčiau pabandymui. Mes randamės Aleksote, prie botanikos sodo. Paklauskit, jei jos susidomėtų, parasykit man i AZ kaip susisiekti su jomis. Ačiū.
mamose
QUOTE(gabriele @ 2005 02 23, 11:54)
Mamose, mes gyvenam name, tvarkomo ploto susidaro apie 130kv. Tvarkytojos darbas:
Grindų plovimas/ siurbimas
2 WC valymas
Kriauklių plovimas
Vonios valymas
Sanitarinių prietaisų valymas
Dulkių šluostymas
Kilimų valymas
Skalbyklos plovimas
Radiatorių valymas
Veidrodžių valymas
Virykles valymas
Langų vidaus ir išorės (šiltu metų laiku) valymas
Terasos; Balkono plovimas ir turėklų valymas
Židinio valymas
Šiukšlių kibiro ir konteinerio išplovimas

Na, atrodo viskas doh.gif  blush2.gif
Dazniausiai bunu su dukra namuose, tik kitam aukste, nei tvarkoma. Bet buna, kad ir i parduotuve, poliklinika isvaziuoju, i lauka iseinam.
Nera namuose pas mus tokiu daiktu, kuriuos galima butu paimti, o mes nepastebetume. Pinigu nelaikom tongue.gif
*

Na, sarasiukas darbu tikrai netrumpas blink.gif , o kaina, manau, nedidele. Musu kv. apie 80, 2WC, manau uz 35Lt sutiktu. Aciu gabriele .Dabar, kai butas po remonto, sumokejau uz issveitima 50Lt.,o ateiti tikrai uzteks 35 lt.
ERA
QUOTE(aifa @ 2005 02 25, 14:17)
krispi_kristi ir ERA, gal galėtumėte savo tvarkytojų koordinates duoti. Gal jos sutiktų man patvarkyti. Nu nelabai tas mūsų butukas prestižinis ir išpuoselėtas blush2.gif , bet jau taip suėsti baigia ta betvarkė  cry.gif . Gal vyrą kaip nors įtikinčiau pabandymui. Mes randamės Aleksote, prie botanikos sodo. Paklauskit, jei jos susidomėtų, parasykit man i AZ kaip susisiekti su jomis. Ačiū.
*

Aifa, maniske nesutinka dar kazkur eiti. g.gif Ji matai turi darba rytais ,o pavasari sodai prasideda tai turi ji ka veikti.Vat mano drauge prase tai ji sako: "su mielu noru, ale neapsidirbsiu"Nu ji tokio kirpimo, kad vienu uzpakaliu visko neuzsesi" Net kartais pagalvoju koks jai biznis is manes g.gif .O dar sake kaiminka turi kuri trecio laukiasi tai sake padet reikes.Zodziu tokios tokeles.
aifa
QUOTE(ERA @ 2005 03 02, 19:20)
Aifa, maniske nesutinka dar kazkur eiti. g.gif Ji matai turi darba rytais ,o pavasari sodai prasideda tai turi ji ka veikti.Vat mano drauge prase tai ji sako: "su mielu noru, ale neapsidirbsiu"Nu ji tokio kirpimo, kad vienu uzpakaliu visko neuzsesi" Net kartais pagalvoju koks jai biznis is manes g.gif .O dar sake kaiminka turi kuri trecio laukiasi tai sake padet reikes.Zodziu tokios tokeles.
*

Ačiū ERA. Man krsipi_kristi dave agenturos kontaktus, tai išbandysiu pradžiai. Tikiuosi tiks, ne man, nes man tai bet kas būtų geriau, nei esama betvarkė, čia vyrui. Jis toks jautruolis kai reikia ką nors į namus įsileisti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.