Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vitaminai plaukams
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Izolda
Sveikos
Labai norėčiau, kad greičiau ataugtų plaukai, ir kad būtų sveikesni bei gražesni. Pas mane tokie linkę šiauštis. rolleyes.gif
Gal kuri esant išbandžiusi kokių vitaminų ar papildų, kurie tikrai skatintų augimą?
kamarele
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo smile.gif
Izolda
QUOTE(kamarele @ 2007 02 21, 19:11)
As geriu Dermavit ir Bional'io. Geriu antra pakuote ir jauciu poveiki, plaukai stipresni labiau blizga ir augti gal greiciau pradejo smile.gif
*

O kiek kainuoja menesiui?
campanula
aš geriu perfectil,na atsirado tas poveikis,bet po kokių 4 mėn.Kaina apie 37lt/mėn.O šiaip tai labai svarbi mityba apskritai:daug baltymų,mėsos ir subproduktų(geležies ir kai kurių Bgr.vit. šaltinis),jūros produktai(jodo šaltinis),grūdiniai produktai,daržovės.Žodžiu,plaukai atspindi bendrą organizmo būklę.
Lu Lu
man irgi labai aktualus sis klausimelis, tik mano plaukuciai slenka jau kokius 3 metus...ruosiosi gerti PANTOGAR... tikiuosi nors kakokio poveikio.girdejau kad jie neblogi. g.gif
Rasytee
as juos geriu jei neklystu 3men jau pameciau skaiciu biggrin.gif plaukai tikrai pradejo atauginet nes buvo l. isslinke bet tiksiai nezinau nuo ko nuo vitaminu ar nuo kitu priemoniu
lauravei
Pantogar tikrai geri vitaminai, viena pakuote tik i pabaiga einasi, o plaukai dyksta kaip reikiant. Super.
Lu Lu
Rasyte dziaugiuosi kad tau padeda thumbup.gif bet tau matyt po gimdymo slinko? o as savo priezasties nezinau verysad.gif tikiuosi kad ir man pades verysad.gif
Papildyta:
Lauravei, o slinkti nustojo , ar tu tiesiog profilaktiskai gerei? blink.gif
lauravei
Man tai slinko plaukai, nes pries pusmeti naudojau antibiotikus, sirgau plauciu uzdegimu, o atsiliepe "visas geris" po pusmecio. Buvau pas kelis gydytojus, beje Pantogar prirase dermatologe
Rasytee
taip man po gimdymo slinko bet aisku ir pries nestuma turejau probelemu del slinkimo tikiuosi visos dings o dabar su eziukiu ant galvos vaikstau ir visus juokinu
Lu Lu
na stai, turiu siektiek vilties ax.gif
Izolda
Man tai kiekvieną rudenį ir pavasarį slenka, matyt keičiu kailį biggrin.gif O šiaip tai teko prieš metus iki pečių plaukus nusikirpti, nes buvau žiauriai suėdus su visokiais cheminiais, dažymais ir tiesinimais. Bet kad labai lėtai auga. Tai galvoju, gal yra kokių efektyvių augimą paskatinančių vitaminų.
Turbūt iki vasaros galiu jau nesitikėt stebuklo? unsure.gif
Rasytee
manau nesitikek ....aisku nenoriu nuliudint gal tik pas mane jie taip letai auga biggrin.gif
as tik po 2men pradejau matyt sioki toki rezultata o kol jie uzaugs doh.gif
Izolda
QUOTE(Rasytee @ 2007 02 21, 22:51)
manau nesitikek ....aisku nenoriu nuliudint gal tik pas mane jie taip letai auga biggrin.gif
as tik po 2men pradejau matyt sioki toki rezultata o kol jie uzaugs  doh.gif
*

Nu bent jau paauglystėj tai gerus storus plaukus turėjau, ir labai greit augo, net nepastebėdavau,o jau ir iki liemens užaugę. O ir priemonių jokių nenaudodavau, tik paprastą šampūną, o balzamą net ne visada. Bet paskui prasidėjo plaukų dažymai, cheminiai, gofravimai, tiesinimai, karšti fenai.. Ir atėjus pas kirpėją, teko nukirpti likusius šiaudus. verysad.gif
Dabar daug priemonių naudoju, bet auga labai lėtai, tai pamaniau gal kokie vitaminai ar papildai padėtų g.gif
Aislanda
QUOTE(wahaha @ 2007 02 22, 00:35)
Nu bent jau paauglystėj tai gerus storus plaukus turėjau, ir labai greit augo, net nepastebėdavau,o jau ir iki liemens užaugę. O ir priemonių jokių nenaudodavau, tik paprastą šampūną, o balzamą net ne visada. Bet paskui prasidėjo plaukų dažymai, cheminiai, gofravimai, tiesinimai, karšti fenai.. Ir atėjus pas kirpėją, teko nukirpti likusius šiaudus. verysad.gif
Dabar daug priemonių naudoju, bet auga labai lėtai, tai pamaniau gal kokie vitaminai ar papildai padėtų  g.gif
*

ach ta paauglyste,jei tik laika butu galima atsukt,tai taip jau nebegadinciau savo plaukiuku wub.gif pas mane tai jau paauge,tik kad veliasi ir galiukai skilineja verysad.gif
gekoniuke
QUOTE(lauravei @ 2007 02 21, 22:24)
Pantogar tikrai geri vitaminai, viena pakuote tik i pabaiga einasi, o plaukai dyksta kaip reikiant. Super.
*

Nelabai itikima rolleyes.gif tam kad susiformuotu plauko folikulas ir išdygtu naujas reikia nuo 5 iki 7mėnesių, tad neįmanoma jog padėjo papildai. O kad senieji greičiau auga tai jau realiau, bet irgi gali būt tik saviįtaiga mirksiukas.gif teks dar palūkėt mirksiukas.gif
Jurgutėlė
Geriu "Pantogar" jau antra menesiuka,jokio ypatingo poveikio dar napastebejau,manau dar per anksti, po kokiu 4-5 men.tik galiu pradet tiketis mirksiukas.gif
campanula
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 22, 15:44)
Nelabai itikima rolleyes.gif tam kad susiformuotu plauko folikulas ir išdygtu naujas reikia nuo 5 iki 7mėnesių, tad neįmanoma jog padėjo papildai. O kad senieji greičiau auga tai jau realiau, bet irgi gali būt tik saviįtaiga mirksiukas.gif teks dar palūkėt mirksiukas.gif
*

savi plaukai gali pradėt greičiau augt,jeigu tarkim trūko jodo,o maisto papilde jo yra.Stimuliuojam skydliaukės veiklą,pagreitėja kraujotaka,pagreitėja plaukų augimas.Bet retai taip būna.
Bet šiaip tai tikrai turi praeit daug laiko,kol pasirodo papildų poveikis.man ir atrodo,kad jei atseit yra poveikis jau po mėnesio-saviįtaiga.
siaubunė
Gal kas bandėt A+E ? smile.gif
gekoniuke
QUOTE(siaubunė @ 2007 02 22, 16:23)
*

nuostabus darinys jei tik jis nesintetinis mirksiukas.gif
campanula
QUOTE(siaubunė @ 2007 02 22, 16:23)
*

Susipjaustai morką,užpili aliejum,va tau A+E ir tikrai efektyvu,ir pigu tongue.gif
gekoniuke
QUOTE(campanula @ 2007 02 22, 16:34)
Susipjaustai morką,užpili aliejum,va tau A+E ir tikrai efektyvu,ir pigu tongue.gif
*

Ir dar į tas salotytes dadedi daigintų grūdų.. thumbup.gif
siaubunė
*

Hmmm, reiktų bandyti ačiū 4u.gif
O kur pirkti daigintų grūdų? smile.gif
gekoniuke
QUOTE(siaubunė @ 2007 02 22, 18:36)
Hmmm, reiktų bandyti ačiū 4u.gif
O kur pirkti daigintų grūdų? smile.gif
*

prie daržovių žiūrėk sveiko maisto lentynose, arba pati daiginkis. mirksiukas.gif
Rasytee
jei jau kalbant kad pradeda augt tik po 5-7men tai kazkaip man keista....nes pradejo slinkt man pries 5men , pries 3men pradejau gert vitaminus ir dabar pas mane pilna galva nauju mazdaug 1-2cm plauku
gekoniuke
tai gal kaip ir sezoninis slinkimas buvo, tik stipriau pasireiškė, jug tiesa sakant kiekvienai kitaip bigsmile.gif
siaubunė
QUOTE(gekoniuke @ 2007 02 22, 20:00)
prie daržovių žiūrėk sveiko maisto lentynose, arba pati daiginkis.  mirksiukas.gif
*

4u.gif dėkoju
yavanna
*

Pritariu. drinks_cheers.gif
Reikia sveikai maitintis, daugiau valgyti tų produktų, kuriuose yra plaukams reikalingų vitaminų. Nes sintetika nieko gero neduoda. doh.gif
baste
Merginos kokius produktus valgyti, kad plaukučiai gautų to ko jiems reikia?
yavanna
Žuvis, pieno produktai, kepenys, riešutai, sėlenos, alyvuogės, morkos tinka. 4u.gif
baste
QUOTE(yavanna @ 2007 02 26, 14:04)
Žuvis, pieno produktai, kepenys, riešutai, sėlenos, alyvuogės, morkos tinka.  4u.gif
*

Dėkui, žuvies tikrai per mažai valgau blush2.gif
Pasistengsiu šiuos priduktus valgyti dažniau rolleyes.gif tikiuosi padės doh.gif
debesėlis
QUOTE(kamarele @ 2007 02 21, 19:11)
*

Gėriau Dermavitą iš Bionalio 5 mėn. ,tai yra, 5 pakuotes sunaudojau, jeigu ne daugiau, o plaukai kaip slinko taip slenka. Išleista krūvos pinigų visokiausiom priemonėm tiek brangioms tiek pigioms. Gal vienintelis losjonas, šalis kaip gamintoja gal ir ne kokio autoriteto - mat tai lenkiškas produktas. Kaina tik smile.gif nei didelė nei maža, kažkur apie 12 lt. Kažkoks raudonas skystis g.gif pavadinimo kaip ir neprisimenu, bet vienas žodis įstrigo lygtai "niger" biggrin.gif . Žodžiu trinu kasdien einant miegoti, nenuplaunu, kvapas ne koks blink.gif , bet rezultatas man patinka, jau trečią ar ketvirtą naudoju. Plius dar leidžiuosi B grupės vitaminus, oi kokie skausmingi schmoll.gif , bet tvarko visą nervukų sistemą, kad jokie stresiukai nekviesti į svečius neužklystų, nes plaukučiai gali ir nuo to pradėti slinkti verysad.gif .
Žydrė
Geriausia žinoma nesintetiniai, bet ir tą patį maistą kiekvienas organizmas skirtingai pasisavina smile.gif
Aš po gimdymo beveik plika buvau likusi, gėriau kažką labai brangaus, bet efektas buvo, ir geras smile.gif Tik va pavadinimo neatsimenu. Paklauskite buvusioj Čemerio vaistinėje, tik ten parduodavo, nes kaina apie 200-300 Lt. menesiui. smile.gif
gekoniuke
QUOTE(Žydrė @ 2007 03 07, 13:21)
Geriausia žinoma nesintetiniai, bet ir tą patį maistą kiekvienas organizmas skirtingai pasisavina  smile.gif
Aš po gimdymo beveik plika buvau likusi, gėriau kažką labai brangaus, bet efektas buvo, ir geras  smile.gif  Tik va pavadinimo neatsimenu. Paklauskite buvusioj Čemerio vaistinėje, tik ten parduodavo, nes kaina apie 200-300 Lt. menesiui. smile.gif
*

žiauru blink.gif man padėjęs stebūklas 55lt. mėn atsieina
evelinki
As pradejau gerti silici - plaukams, nagams ir odai. Kol kas rezultatais negaliu pasidalinti, nes dar tik ipusejau pirma pakuote. Nors pas mane ir slenka neperdaugiausiai, bet vistiek i nauda manau g.gif
Taciau kiek esu girdejus is draugiu, kurios gere, visos patenkintos rezultatais. Tik trukumas, kad per para reikia isgerti net tris tabletes, o man kai geriu dar kalci, tai susidaro labai daug, o dar taip nuryt man sunku doh.gif
Bet juk viskas del grozio mirksiukas.gif
Jurgutėlė
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 07, 15:56)
žiauru blink.gif man padėjęs stebūklas 55lt. mėn atsieina
*

Sorry,gal praleidau, o koks cia stebuklas uz 55 LT? mirksiukas.gif
Kresida
Aš tai fitoval kapsules esu gerusi. jos nebrangios ir man tikrai plaukai sustiprėjo thumbup.gif . Tik nežinau ar nuo jų ar šiaip sutapimas, bat jau neslenka, tfu,tfu,tfu lotuliukas.gif
ashantik
O as bandysiu Futura Silicis... Sako ir nagam ir plaukam ir ragam gerai.. tongue.gif
Lu Lu
Gekoniuke, tikrai, papasakok koks ten tau stebuklas uz 55lt padejo ax.gif
gekoniuke
QUOTE(Lu Lu @ 2007 03 12, 19:42)
Gekoniuke, tikrai, papasakok koks ten tau stebuklas uz 55lt padejo  ax.gif
*

tiesiog geras papildukas rolleyes.gif tai karotino kompleksas pakuotėj 90kaps.-165lt. tik per platintojus. Pirmi papildai kurie man nedirgina skrandžio ir gan masiškai dabar nauji plaukučiai dygsta, vaikštau kaip ežys pasišiaušus bigsmile.gif
Auksiukė
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 12, 19:53)
tiesiog geras papildukas rolleyes.gif tai karotino kompleksas pakuotėj 90kaps.-165lt. tik per platintojus. Pirmi papildai kurie man nedirgina skrandžio ir gan masiškai dabar nauji plaukučiai dygsta, vaikštau kaip ežys pasišiaušus bigsmile.gif
*

Kokios firmos, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
gekoniuke
QUOTE(vene @ 2007 03 12, 21:56)
Kokios firmos, jei ne paslaptis?  mirksiukas.gif
*

GOLDEN NEO-LIFE DIAMITE INTERNATIONAL
Auksiukė
QUOTE(gekoniuke @ 2007 03 12, 21:48)
GOLDEN NEO-LIFE DIAMITE INTERNATIONAL
*

Ačiū, tik šios firmos pavadinimas man naujiena blush2.gif . Susiradau jų tinklapį, tai ten yra ne tik papildų, bet ir kūno bei plaukų priežiūros priemonių bigsmile.gif .
Sandryta
Aš Fitoval kapsules jau seniai geriu ir dar dabar geriu ir dar Fitoval šampuna naudoju. Tai plaukai bent jau mano atsigavo sustiprėjo ir nebeslenka kaip ankščiau, ir kaina prieinama... rolleyes.gif
evelinki
QUOTE(ashantik @ 2007 03 12, 17:10)
O as bandysiu Futura Silicis... Sako ir nagam ir plaukam ir ragam gerai.. tongue.gif
*

As butent irgi situos geriu mirksiukas.gif

Papasakosi, kada tu pajusi pasikeitimus ax.gif
Rūta19
QUOTE(vene @ 2007 03 13, 00:22)
Ačiū, tik šios firmos pavadinimas man naujiena  blush2.gif . Susiradau jų tinklapį, tai ten yra ne tik papildų, bet ir kūno bei plaukų priežiūros priemonių  bigsmile.gif .
*

Tai gal gali pasakyt, kaip įsigyti? gal kokį telefoną ar adresą turi? mirksiukas.gif
Auksiukė
QUOTE(Rūta19 @ 2007 03 13, 16:48)
Tai gal gali pasakyt, kaip įsigyti? gal kokį telefoną ar adresą turi? mirksiukas.gif
*

Čia reikia klausti gekoniukės. Aš taip pat susidomėjau šia firma smile.gif .
gekoniuke
QUOTE(vene @ 2007 03 12, 23:22)
Ačiū, tik šios firmos pavadinimas man naujiena  blush2.gif . Susiradau jų tinklapį, tai ten yra ne tik papildų, bet ir kūno bei plaukų priežiūros priemonių  bigsmile.gif .
*

yra smile.gif kūno ir plaukų priežiuros priem. pati pradėjau naudot visai neseniai ir kol kas l.patinka. Mane labiau domina papildai, nes anksčiau nieko panašaus nebuvau vartojusi ax.gif

QUOTE(vene @ 2007 03 13, 18:34)
Čia reikia klausti gekoniukės. Aš taip pat susidomėjau šia firma  smile.gif .
*

Ši kompanija tik praėjusią vasarą oficialiai pradėjo veikti LT.Nors pažystu žmonių GNLD papildus vartojančius jau 10m.(tarp kitko jie visi l. gražūs ir jaunatviški, kai spėliojau vienos poros amžių suklydau 10čia metų blush2.gif ), o siaip komp. dirba jau 50metų ir produktais prekiauja per platintojus. Tai va manau, kad jokia kompanija neištemptu tiek metų jei siūlytu šlamstą.
special
as rekomenduoju priorina 4u.gif
galite paskaityti cia:
http://www.getpharma.com/productdetail.asp...inlink=pharmacy
beda ta, kad LT ju nera, reikia ieskot pazistamu, kurie uzsieny nupirktu ir atsiustu, as dabar geriu, pasaka thumbup.gif
Coochie Coo
Sveikos 4u.gif

Gal kuri nors gėrėt "Merz spezial dragees"? Juos katik pradėjau gerti ir įdomu kokie atsiliepimai biggrin.gif Prieš metus gėriau 1 mėnesį ir jaučiau pokyčius nagams ir plaukams. O vitaminai su Siliciu (dumblių skonio) visai nepadėjo ir negliu jų gerti dėl kvapo schmoll.gif

Vaistinėj man patarė kiekvieną menesį vartoti skirtingus vitaminus, po mėnesio toj pačioj vaistinėj pasakė, kad tuos pačius vit. reikia gerti ~4 mėnesius g.gif tai kur teisybė?

Be to (gal ir ne į temą) renkantis vitaminus reikia žiūrėti, kad nebūtų viršyta vit. Crekomenduojamos paros normos - 60mg. kitaip gal ir padės plaukams, bet kenks kepenims- juk tai tikrų tikriausia askorbo rūgštis blush2.gif Kurios gaunam ir iš maisto produktų..

O ar papildomai geriate Ca + vit. D?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.