Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų geltonumas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
kolkas ne mamyte
Sveikutės mamytės,turiu vieną bėdą kuri manau bus aktuali daugeliui šiesiaplaukių.Turiu šviesius plaukus,paviršinis sluoksnis gražus-baltas,o va apatiniai geltonuoja ir niekaip neina to geltonumo nuimt.Kažkada naudojau "loreal profesional" serijos šampūną ir balzamą šviesiems plaukams,buvo puiku,geltonumą nuimdavo,bet po kurio laiko patebėjau kad pradėjo trumpėt plaukai,kirpėja sakė kad galbūt kad tas šampūnas su balzamu sausino labai,o gal tiesiog šiaip sutapimas,dabar naudoju tik tą šampūną ir kas antrą plovimą ir vėl mano bėda-geltoni plaukai gryzo,gal turit kokių patarimų?(p.s,noriu ne pilkų o baltų plaukų)
robertaslt
as irgi daug ko noriu. jei stprus pigmentas bet kokie dazai nusiploaus greitrai ir grys geltonumas. yra tik vienas sprendimas ir tiesus kelias tai kirptis ir dazytisa pas mane. smile.gif
Jurgutėlė
QUOTE(robertaslt @ 2007 02 20, 20:46)
as irgi daug ko noriu. jei stprus pigmentas bet kokie dazai nusiploaus greitrai ir grys geltonumas. yra tik vienas sprendimas ir tiesus kelias tai kirptis ir dazytisa pas mane. smile.gif
*

O su kokiais stebuklingais daziukais dazote,kad negeltonuoja? Dar norec paklaust ka manote apie karstas zirkles? Aciux
robertaslt
karstos zirkles dare vienas reklaminis triukas. teoriskai uzlydytas plauko galas (abejoju ar pasiekiamo jomis lydimo t) tik issakotu plauko gala kaip ir bet kuri dalyka kuris isiplecia kylant temperaturai. svarboausia siam dalyke ne t o zirkliu kokybe ir kirpimo metodas.
del stebuklingu dazu tai cia siaip pasakiau, bet jei stiprus pigmentas tai geriaui keisk spalva, nes atsibos dazymai tonavimai spec sampunai. pas mane lygiai trokiua pati situacija tai kad as jau nebeblondinas. o ko tik nebuvoi ant mano galvos.
Papildyta:
karstos zirkles dare vienas reklaminis triukas. teoriskai uzlydytas plauko galas (abejoju ar pasiekiamo jomis lydimo t) tik issakotu plauko gala kaip ir bet kuri dalyka kuris isiplecia kylant temperaturai. svarboausia siam dalyke ne t o zirkliu kokybe ir kirpimo metodas.
del stebuklingu dazu tai cia siaip pasakiau, bet jei stiprus pigmentas tai geriaui keisk spalva, nes atsibos dazymai tonavimai spec sampunai. pas mane lygiai trokiua pati situacija tai kad as jau nebeblondinas. o ko tik nebuvoi ant mano galvos.
Jurgutėlė
Ta pati ir as galvojau apie karstas zirkles,patvirtinai mano spejimus drinks_cheers.gif
Kokia dabar tavo plauku spalvyte,ar nesigaili pakeites ivaizdi? As rengiuosi moraliskai kada nors patapti tamsiaplauke,bet muset apsiverksiu isvydus save veidrodyje doh.gif
vhillmute
Jurgutele,
nebutinai tamsiaplaukia tapti ,kad geltonumas dingtu.o nusisroguot plaukucius nebandei?Pvz.truputelis smulkiu sokolado sp.sruogeliu.vaizdas islieka sviesus,o saltos spalvos(prigesina)geltonuma. smile.gif
Lenora
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 02 20, 16:22)
Sveikutės mamytės,turiu vieną bėdą kuri manau bus aktuali daugeliui šiesiaplaukių.Turiu šviesius plaukus,paviršinis sluoksnis gražus-baltas,o va apatiniai geltonuoja ir niekaip neina to geltonumo nuimt.Kažkada naudojau "loreal profesional" serijos šampūną ir balzamą šviesiems plaukams,buvo puiku,geltonumą nuimdavo,bet po kurio laiko patebėjau kad pradėjo trumpėt plaukai,kirpėja sakė kad galbūt kad tas šampūnas su balzamu sausino labai,o gal tiesiog šiaip sutapimas,dabar naudoju tik tą šampūną ir kas antrą plovimą ir vėl mano bėda-geltoni plaukai gryzo,gal turit kokių patarimų?(p.s,noriu ne pilkų o baltų plaukų)
*

O kodėl neperplauni su Irida platinos ar perlu spalvos? Tik netepk grynos Iridos, o sumaišyk truputį su balzamu arba paprasčiausiai su vandeniu ir perskalauk. biggrin.gif
wife
Yra ivairiu sampunu ir balzamu kurie yra violetines spalvos ir prigesina geltona atspalvi,tokie kaip lorealio ar keune ax.gif
kolkas ne mamyte
QUOTE(Reda318 @ 2007 03 07, 11:32)
Yra ivairiu sampunu ir balzamu kurie yra violetines spalvos ir prigesina geltona atspalvi,tokie kaip lorealio ar keune ax.gif
*

taigi ra6iau kad naudojau loreal profesional bet plaukučiai išsausėjo ir trumpėt pradėjo,todėl smalsu ar dar kuriai nors taip buvo?
Papildyta:
QUOTE(Lenora @ 2007 03 06, 13:35)
O kodėl neperplauni su Irida platinos ar perlu spalvos? Tik netepk grynos Iridos, o sumaišyk truputį su balzamu arba paprasčiausiai su vandeniu ir perskalauk. biggrin.gif
*

pasirodysiu tundra bet kas ta IRIDA ?kiek kainuoja ir kur gaut? g.gif
Lena.lt
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 07, 17:30)
taigi ra6iau kad naudojau loreal profesional bet plaukučiai išsausėjo ir trumpėt pradėjo,todėl smalsu ar dar kuriai nors taip buvo?
Papildyta:
*

Irida, tai tokie rusiski dazai-balzamas. Ji putuoja, kaip sampunas. Ja reikia praskiesti su vandieniu ir palaikyti 20-30min. Instrukcijoje bus placiau aprasyta. Kainuoja apie 3-4Lt, uztenka keliems kartams. Reikia ieskoti rusiskos kosmetikos parduotuvese, gal Eurokose yra, ar Droge.
-Jzh-
Naudoju Keune Silver šampūną ir nuima man tą geltonumą smile.gif
wife
As taip pat naudojau keune silver reflex labai geras thumbup.gif o ir lorealio esu bandzius , sunaudojau visa ir tikrai man nei plauku sausino nei man galai trupejo biggrin.gif nzn g.gif
Lenora
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 07, 22:17)
Irida, tai tokie rusiski dazai-balzamas. Ji putuoja, kaip sampunas. Ja reikia praskiesti su vandieniu ir palaikyti 20-30min. Instrukcijoje bus placiau aprasyta. Kainuoja apie 3-4Lt, uztenka keliems kartams. Reikia ieskoti rusiskos kosmetikos parduotuvese, gal Eurokose yra, ar Droge.
*

Irida yra ir lietuviška .Ją jau daugiau kaip 20 metų gamina firma "Higėja".

http://www.higeja.lt/ezimagecatalogue/cata.../28-200x200.jpg

Su laikymu 20-30 min., tai tu atsargiai. Galima visai sugadinti plaukų spalvą. Man 30 sek, užtenka, na bet čia individualu.
AZURA
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 07, 17:30)

*

"IRIDA" tikrai sausina plaukus, yra daug geresniu nebrangiu rusisku balzamu.
"Tonika" yra neblogu spalveliu: dimcatij topaz, zemciuzno-pepelnij...
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.
Aislanda
QUOTE(AZURA @ 2007 03 08, 12:30)
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka  wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.
*

Cia Eurokoj ju buna pirkt? as dabar naudoju "svarskof" nepamenu kaip gerai rasosi blush2.gif tai visai neblogas ax.gif
CJF001
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis) smile.gif
AZURA
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 08, 10:54)
Cia Eurokoj ju buna pirkt? as dabar naudoju "svarskof" nepamenu kaip gerai rasosi  blush2.gif tai visai neblogas  ax.gif
*

Maciau juos lyg Droge, gal yra ir Eurokoj. As perku Kalvariju turguje, parduotuveleje, kur prekiauja rusiska kosmetika.
8 p.m.
QUOTE(ausryss @ 2007 03 08, 12:03)
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis)  smile.gif
*

o koks balzamas?kokios firmos? 4u.gif
kolkas ne mamyte
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 07, 22:17)
*

Dekui Lena, gal reiks ir pabandyti,bet kažkaip bijau už tokią kainą visai plaukų netekti,kažkaip man apskritai rusiška kosmetika... schmoll.gif nu bet pabandyt vistiek smalsu.. smile.gif
Lenora
QUOTE(ausryss @ 2007 03 08, 12:03)
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis)  smile.gif
*

Nuo dilgėlių balzamo tikrai plaukai keičia spalvą. Su beržų balzamu visai sugadinau spalvą, bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

http://www.dzintars.ru/catalog/images/112.jpg
8 p.m.
QUOTE(Lenora @ 2007 03 09, 11:38)
Nuo dilgėlių balzamo tikrai plaukai keičia spalvą. Su beržų balzamu visai sugadinau spalvą, bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

*

pasikartosiu, bet vėl paklausiu, o kokios firmos tie balzamai? Pravesrtų naikinant geltonumą ax.gif
Lenora
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 09, 12:10)
pasikartosiu, bet vėl paklausiu, o kokios firmos tie balzamai? Pravesrtų naikinant geltonumą  ax.gif
*

Dilgėlių būna lietuviškas, o tas kur nuotraukoj - latviškas ir jo būna pirkti Droge.
Lena.lt
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 08, 19:11)
Dekui Lena, gal reiks ir pabandyti,bet kažkaip bijau už tokią kainą visai plaukų netekti,kažkaip man apskritai rusiška kosmetika... schmoll.gif nu bet pabandyt vistiek smalsu.. smile.gif
*

Bet tikrai geriau siuliciau TONIKA, zali buteliukai, su juo paprasciau, nereikia skiesti. Uzteks tiesiog kaip sampunu praplauti plaukus ir viskas o su IRIDA reikia labai atsargiai, kad negautusi violetine spalva. Tik to TONIKO daug spalvu, neprisimenu kokia pirkau doh.gif .
Buvo pas mane uzsistovejes tas TONIKA, tai as ji perpiliau i paprasta sampuna ir gavosi man pilkinantis sampunas thumbup.gif
AZURA
QUOTE(Lenora @ 2007 03 09, 10:38)
bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

*

Tau jis nuima geltonuma? keistai cia g.gif naudoju ji jau labai senai, bet kad nuimtu geltonuma, tai man schmoll.gif
Lenora
QUOTE(AZURA @ 2007 03 11, 17:50)
Tau jis nuima geltonuma? keistai cia g.gif  naudoju ji jau labai senai, bet kad nuimtu geltonuma, tai man  schmoll.gif
*

Aha biggrin.gif Pirmą kartą net išsigandau, kad gavosi kažkoks atspalvis. Paskui žiūriu, kad visai nieko spalvytė. Mano plaukai labai greit reaguoja i menkiausius niuansus, dėl to labai kankinuosi dažydama. ax.gif
AZURA
QUOTE(Lenora @ 2007 03 12, 11:38)
Aha biggrin.gif  Pirmą kartą net išsigandau, kad gavosi kažkoks atspalvis. Paskui žiūriu, kad visai nieko spalvytė. Mano plaukai labai greit reaguoja i menkiausius niuansus, dėl to labai kankinuosi dažydama. ax.gif
*

Idomiai cia, gal cia tau tik asmeniskai taip reaguoja g.gif smile.gif
Tiffany
ir as nusisviesinau smulkiom sruogelem...man labaia labai patinka bigsmile.gif Kirpeja pasiule nusipirkti Irida, rusiska, reiks isbandyti. Ja geriausia naudoti po sampuno, ant isplautu plauku, perskalauti, uzdeti balzama ir nuplauti 4u.gif Tada nedziovina plauko 4u.gif
Levereti
o kokius jus perkat tuos rusiskus balzamus, tuos melsvus ar violetinius? g.gif as tai bijociau juos det ant plauku, nes man atrodo iskart nusidazys tokia spalva bigsmile.gif ar ne?
beata_abc
QUOTE(Tiffany @ 2007 04 25, 15:27)
ir as nusisviesinau smulkiom sruogelem...man labaia labai patinka  bigsmile.gif Kirpeja pasiule nusipirkti Irida, rusiska, reiks isbandyti. Ja geriausia naudoti po sampuno, ant isplautu plauku, perskalauti, uzdeti balzama ir nuplauti  4u.gif Tada nedziovina plauko  4u.gif
*

Irida naudodavau seniau, spalva tikrai gera padaro, bet nelaikyk, istrink gerai Irida ir skalauk. Viena karta palaikiau kelias min. tai turejau ta diena galva plauti dar 3 kartus, nes man pasidare plaukai beveik pilkai-melyni.
Beja dabar nebenaudoju Iridos, nes ten yra kazkokia medziaga kuri labai kenksminga (todel ir pacia Irida gal galima rasti tik kioskuose pirkti).
As pirkau pas kirpeja is profesionalios kosmetikos melyna sampuna, tai jis tikrai geras, plauku spalva naturaliai sviesi, na ir jei naudoja profesionalai vadinasi nera kenksmingas.
Tiffany
QUOTE(beata_abc @ 2007 04 26, 08:52)
Irida naudodavau seniau, spalva tikrai gera padaro, bet nelaikyk, istrink gerai Irida  ir skalauk. Viena karta palaikiau kelias min. tai turejau ta diena galva plauti dar 3 kartus, nes man pasidare plaukai beveik pilkai-melyni.
Beja dabar nebenaudoju Iridos, nes ten yra kazkokia medziaga kuri labai kenksminga (todel ir pacia Irida gal galima rasti tik kioskuose pirkti).
As pirkau pas kirpeja is profesionalios kosmetikos melyna sampuna, tai jis tikrai geras, plauku spalva naturaliai sviesi, na ir jei naudoja profesionalai vadinasi nera kenksmingas.
*

kokios firmos priemones naudoji?
Saulužė
QUOTE(beata_abc @ 2007 04 26, 08:52)
*

Man būtų labai įdomu sužinoti kokia ta kenksminga medžiaga yra Iridoje 4u.gif
Lenora
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 11:41)
*

Kažkokia tai jau tiksliai yra, nes labai pagraužia plauką. g.gif Daug metų naudoju Irida, bet dabar įsigudrinau ją pamaišyti su balzamu ir tik tada tepti olaukus. Tokiu būdu plaukai kaip ir apsaugomi smile.gif
Saulužė
QUOTE(Lenora @ 2007 04 26, 12:27)
Kažkokia tai jau tiksliai yra, nes labai pagraužia plauką.  g.gif Daug metų naudoju Irida, bet dabar įsigudrinau ją pamaišyti su balzamu ir tik tada tepti olaukus. Tokiu būdu plaukai kaip ir apsaugomi smile.gif
*

Kaip keista, tikrai nemaniau, kad Irida turi kažką kenksminga doh.gif
Tiffany
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 22:03)
Kaip keista, tikrai nemaniau, kad Irida turi kažką kenksminga doh.gif
*

nors man kirpejau kaip tik sake, geriau nusipirkti irida (ji naturali, nors nemoku skaityti sudeties) negu naudoti balinancius sampunus 4u.gif
beata_abc
QUOTE(Saulužė @ 2007 04 26, 12:41)
*

Kokia tiksliai medziaga ten kenksminga tai nebeatsimenu. Imone Higeja, kuri gamina Irida nelabai specializuojasi gaminti kosmetika, jie daugiau dirba su valymo, dezinfekavimo priemonemis, tai gal ir dapila kokio baliklio milteliu mirksiukas.gif , na juokauju gal nedameta, bet tikrai neasimenu kas per medziaga, bet ta medziaga labai griauzia pati plauka. As manau, kad ta imone kuri uzsiima daugiau chemikalu gamyba, kurie isgriauzia rudis, kalkes tikrai negamins geros kosmetikos, kuri nekenktu plaukui ar odai, na bet cia mano nuomone.
Adresas www.higeja.lt
Ūlla
Plaukučių geltonumą man gerai nuima bonacure color save true silver shampoo, Schwarzkopf gamybos ax.gif Pirma išsiplaunu paprastu šampūnu, po to šio šampūno reikia laaaaabai mažai biggrin.gif Plaukai tikrai nebegeltonuoja, jei turiu laiko, palaikau ir ilgiau, tai tada super thumbup.gif Na, bet gal kitoms ir netiktų g.gif
pukuotasangeliukas
QUOTE(AZURA @ 2007 03 08, 12:30)
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka  wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.
*

va nusipirkau einu skalbti galvytes ir ziuresu ax.gif bijau ciut doh.gif pirkau eurokos uz apykiksliai 5-6 lt blink.gif kaina nium tokia baugi lotuliukas.gif einu skalbt tongue.gif
Rasytee
mano plaukuciai buvo geltoni kas kart nervuodavausi nes man baisiau ner kai sviesus geltoni plaukai sad.gif ir kirpeja aiskino kad toks plauko pigmentas ir t.t geltonumas dingo nuejus pas kita kirpeja nudaze ir daugiau nebeislindo geltonumas
just_angel
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 06 28, 12:49)
va nusipirkau einu skalbti galvytes ir ziuresu  ax.gif  bijau ciut  doh.gif  pirkau eurokos uz apykiksliai 5-6 lt  blink.gif  kaina nium tokia baugi  lotuliukas.gif  einu skalbt tongue.gif
*

Laukiam atsiliepimu bigsmile.gif
pukuotasangeliukas
QUOTE(just_angel @ 2007 06 28, 23:11)
Laukiam atsiliepimu bigsmile.gif
*

Nium reik pardet nuo to jog as nium ne lb sveisi blonde... rolleyes.gif tokia i ruduma..,. t,y. ryzuma... doh.gif tai man kur kibo i sviesesnius tai liuks thumbup.gif gila kad i tamsesnius nelb tongue.gif bet sviesiom ( tikrai) tai turi pasaka but thumbup.gif bandziau TONIKA zila tokia spalva wink.gif
zai zai 25
man asmeniskai geriausias budas,kad nebuti geltonai,yra save nubalinti,bet tai nereiskia,kad gausites baltos,toli grazu,as pati save kai dazau pirma karta,tai gaunuosi tamsiai geltona,o tuomet darau antra dazyma dedama atspalvi,tuo paciu ir plaukai pasisviesina,taip ir isgaunu norima atspalvi,o ejigu reiketu kasakrt naudoti pilkinancius sampunus,tai butu vargas,plius jie ant baltesniu plauku labiau uztamsina pilkai,ant maziau baltu-maziau pilkumo,zodziu nera lygumo.
VAIDAMA
labai geras balzamas yra C:EHKO OPTIK,toks raudomas buteliukas
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas thumbup.gif
jo yra pirkti "medinėse šukose" Akropolį ir senamiestį
skiedžiasi su vandeniu smile.gif
zai zai 25
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 28, 20:49)
mano plaukuciai buvo geltoni kas kart nervuodavausi nes man baisiau ner kai sviesus geltoni plaukai sad.gif ir kirpeja aiskino kad toks plauko pigmentas ir t.t geltonumas dingo nuejus pas kita kirpeja nudaze ir daugiau nebeislindo geltonumas
*

teisingai ji sake,toks plauko pigmentas,bet tai nereiskia,kad gaunasi geltona ir nieko daryti daugiau nebereikia,tam yra daromi kiti plius dazymai smile.gif pati turiu daug raudono pigmento,todel gaunuosi po sviesinimo ryzai geltona,baisu ziuret,bet dedu dar atspalvi ri plius dar pasviesina tuo paciu mano plaukus,todel nebelieka jokio geltonumo smile.gif
ruta_vyshnia
kalbejot apie TONIKA...
as si sampuna naudojau seniau daznai, pries kokius gal 8-9 metus. pilka, zila toki, buvo i zalumo ir i violetinius atspalvius gavesi, bet graziai labai. tik va nusidazydavo ir nagai ir pirstai ir vonia, kai uztisko ant vonios, iskart nuploviau, bet deme liko... tai nzn, kazkaip dabar jau nebenaudoju, nors ne karta buvo kiles noras nusipirkt biggrin.gif
linuxox
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 05, 21:47)
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas  thumbup.gif
*

as irgi sita nusipirkau uzvakar thumbup.gif buvau tokia geltona kaip visciukas o sitas balzamas nueme is karto ta geltonuma dabar tokia grazi spalvyte.O kaip tu skiedi?As ant to buteliuko skaiciau bet nesupratau,tai is akies mazdaug padariau ir gavosi labai gerai.As pirkau Kaune Krininoj apie 21lt kainuoja
Ugnia
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 06 05, 21:47)
sidabro baltumo atspalvis,labai graži spalvytė gaunas  thumbup.gif
*

as ir si isigijau, geras dalykelis mirksiukas.gif beje bandziau dar ir Loreal Professional Silver sampuna.. irgi gerai nuima geltonuma ar ryzuma..
VAIDAMA
QUOTE(linuxox @ 2008 06 08, 22:22)
as irgi sita nusipirkau uzvakar thumbup.gif buvau tokia geltona kaip visciukas o sitas balzamas nueme is karto ta geltonuma dabar tokia grazi spalvyte.O kaip tu skiedi?As ant to buteliuko skaiciau bet nesupratau,tai is akies mazdaug padariau ir gavosi labai gerai.As pirkau Kaune Krininoj apie 21lt kainuoja
*

temos neseku,tai atsakau po 2sav blush2.gif
as pasiimu inda toki mazdau 3l(kad galva tilptų), isipilu vanden puse ir pilu to balzamo(kokį šaukštą) tiek kad gautūsi daugiau už žydrą spalvą ir mažiau už mėlyną,nemoku tiksliai pasakyt,nu kad nebūtų mėlyni plaukai biggrin.gif ,ir perpilu išplautą galvą tuo balzamu arba paprasčiausiai įmerkiu plaukus į tą tirpalą,ir neperplaunu su vandeniu,o tu perplauni?
aš ir buvau geltona kaip viščiukas,bet dabar labai graži spalvytė,tokia grynai į sidabrą thumbup.gif
Kurmiukė
Šiai problemai spręsti ideali priemonė man- L'Oreal Professionnel serijos šampūnas ir balzamas SHINE Blonde. būna tik kirpyklose. Jie tokios mėlynos spalvos (pats skystis), bet veikia thumbup.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 06 14, 10:46)
Šiai problemai spręsti ideali priemonė man- L'Oreal Professionnel serijos šampūnas ir balzamas SHINE Blonde. būna tik kirpyklose. Jie tokios mėlynos spalvos (pats skystis), bet veikia thumbup.gif
*

bet tie visi mėlynspalviai labai sausina plauką verysad.gif nors pati naudoju ,nes nežinau kitos išeities ,bet gal kas galit ką kito pasiūlyti? Gal yra dažų ,kurie ilgai išlaiko pradinę spalvą ,negeltonuoja?
Johanesburgo kunigaikštytė
Aš manau, kad tas nepageidaujamas plaukų geltonumas priklauso nuo dažų. Ilgą laiką kirpėja dažydavo Milk Shake dažais, kurie iš esmės neblogi, juose gausu aliejų ir t. t., na, bet aš negalėdavau pakęsti jų to geltonumo. Bet kentėjau lotuliukas.gif - visokiais pilkinamaisiais šampūnais (Bonacure, L'oreal Professionel ir k.t.), balzamais (tonika) plaudavau, bet tikrai nieko gero -erzina ir tiek.
Ir koks buvo mano nustebimas, kai vienąkart nusprendžiau pati nusidažyti plaukus, iš "Medinių šukų" nusipirkau profesionalių AlfaParf dažų - ir ką - pats gražiausias pilkšvas peleninis gražus šviesus atspalvis, jokio viščiuko geltonumo. Mano numeris buvo iš Platinum serijos 11.13. Na, tikrai puikūs dažai, kurių spalva nenusiplauna ir negeltonuoja, plaukai nesausėja.
Linkiu ir kitoms atrasti savo dažus arba pasinaudoti mano patirtimi mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.