Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Palanga
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
vakarėja
Palangos tiltas tiesiogiai

Pasidalinkime nuomonemis apie pajury rolleyes.gif
Shirshe
Kaiptik sendien ziuredama per langa sumasciau, kad noriu i Palanga. Ant tilto nueit, tada salia esancioj kavinukeje isgert karsto vyno... Sustabde tik tai, kad kai baigsiu darba, nuvaziuosiu, bus jau tamsu sad.gif
Aciu uz vaizdeli wink.gif Tetruksta karsto vyno wink.gif
vakarėja
As daznai darbe turedama laisva minute isimetu kamera.com ir bent taip galiu pasidziaugt juros groziu rolleyes.gif
litavkasam
Gerą idėją davėt smile.gif Kompiuteris gaila truputį per silpnas. Bet juk rasti galingesnį pc lengviau nei pasiekti jūrą..... wub.gif
vakarėja
Palangoj saulute sviecia, a Kaune tai apsiniauke verysad.gif
azen
Kokia faina nuoroda!!! biggrin.gif Smagu i jura pasiziureti. wub.gif
Sella
QUOTE(Guosste @ 2007 01 30, 16:07)
Palangos tiltas tiesiogiai
Pasidalinkime nuomonemis apie pajury  rolleyes.gif
*

Kokia dar nuomonė-nuostabu stebėti Baltijos jūrą tiesiogiai iš toli! thumbup.gif
taja:)
jetus, čia gi savęs kankinimas lotuliukas.gif
Sella
QUOTE(alina @ 2007 02 08, 14:28)
jetus, čia gi savęs kankinimas  lotuliukas.gif
*

Tikrai. verysad.gif Kaip pavydžiu tiems žmonėms, kurie dabar ten vaikšto. unsure.gif
nes
Ale fainai thumbup.gif
vakarėja
greiciau ta vasarele ..ir dumt i pajury bigsmile.gif
ramzyte
O man kažkodėl nerodo,gal dėl to,kad vakaras g.gif blink.gif verysad.gif
Makalius
QUOTE(ramzis69 @ 2007 02 24, 19:22)
O man kažkodėl nerodo,gal dėl to,kad vakaras  g.gif  blink.gif  verysad.gif
*

Man irgi nerodo schmoll.gif įdomu kodėl unsure.gif kryžiuką rodo ant paveikslėlio kur vaizdas turėtų būti blink.gif
vakarėja
QUOTE(Makalius @ 2007 02 24, 22:33)
Man irgi nerodo  schmoll.gif įdomu kodėl  unsure.gif kryžiuką rodo ant paveikslėlio kur vaizdas turėtų būti  blink.gif
*

Rodo rodo biggrin.gif 4u.gif
vakarėja
Dzieve kaip noriu pajurin rolleyes.gif cool.gif
BitėMaja
Wow, koks fainas dalykas.. smile.gif thumbup.gif
Ten ne tik Palangos, ir dar visokių yra, Vln Katedros aikštė man patiko dar.
litavkasam
ech, kai liūdna, pasižiūriu.... Liūdesys prasiblaško, kita kryptim pasuka smile.gif
arabeska
biggrin.gif thumbup.gif laukiu vasaros, šilumos, maudynių... thumbup.gif
vakarėja
QUOTE(arabeska @ 2007 04 11, 10:54)
biggrin.gif  thumbup.gif  laukiu vasaros, šilumos, maudynių... thumbup.gif
*

bet kol nevasara saulelydi palydziu per monitoriu rolleyes.gif
Agniska
Kaip nuostabu,saule leidzias ir jura tokia rami wub.gif wub.gif
TIKESIU
laukit laukit,svajokit svajokit tik paskui neverkit kad taip irneteko pamatyt.......
SANTA
QUOTE(babania @ 2007 04 12, 21:12)
laukit laukit,svajokit svajokit tik paskui neverkit  kad taip irneteko pamatyt.......
*

g.gif g.gif
SUNO
QUOTE(babania @ 2007 04 12, 23:12)
laukit laukit,svajokit svajokit tik paskui neverkit  kad taip irneteko pamatyt.......
*

Svajoti nedraudziama, rolleyes.gif o ir pati vasara ne uz kalnu. bigsmile.gif
Jei labai noresi ir pamatysi,nereiks ir verkti,tik dziaugtis galesi kad jau stovi ant Palangos tilto. wub.gif
vakarėja
QUOTE(SUNO @ 2007 04 13, 00:17)
Svajoti nedraudziama, rolleyes.gif o ir pati vasara ne uz kalnu. bigsmile.gif
Jei labai noresi ir pamatysi,nereiks ir verkti,tik dziaugtis galesi kad jau stovi ant Palangos tilto. wub.gif
*

jau greiciau ta vasara ateitu g.gif kiek atsyla ir vel staigiai salta pasidaro unsure.gif
SUNO
QUOTE(Guosste @ 2007 04 19, 16:37)
jau greiciau ta vasara ateitu g.gif kiek atsyla ir vel staigiai salta pasidaro unsure.gif
*

Guosste ateis net nepastebesi kaip ateis, 4u.gif Nors ir greit ji praeina,ir vel ruduo,ziema ax.gif ir laukimas vasaros. wub.gif Tokia jau gamta nieko nepadarysi.
vakarėja
QUOTE(SUNO @ 2007 04 19, 15:45)
Guosste ateis net nepastebesi kaip ateis, 4u.gif Nors ir greit ji praeina,ir vel ruduo,ziema  ax.gif ir laukimas vasaros. wub.gif Tokia jau gamta nieko nepadarysi.
*

nu ateit tai ateis, bet dabar tai salta baisiai cool.gif
SUNO
QUOTE(Guosste @ 2007 04 20, 18:29)
nu ateit tai ateis, bet dabar tai salta baisiai  cool.gif
*

Aga salta, dar ir kaip ir tas vejas jau nusibodo. doh.gif ax.gif
vakarėja
QUOTE(SUNO @ 2007 04 20, 18:20)
Aga salta, dar ir kaip ir tas vejas jau nusibodo. doh.gif  ax.gif
*

na, ka, vaizdelis jau kiek siltesnis wub.gif
asare123
Na bet siom dienom kaip salta! verysad.gif tik pabuvo kelios dienos siltos ir vel oras atsalo.....

Vaziuosit geguzes 12, 13 dienom i Palangos kurorto vasaros atidaryma?
Linokas
Gerai vasarą pasižiūrėt: yra bangų ir myni prie jūros, nėra - lauki namie prie kompo bangų thumbup.gif
*CACA*
Niu labai gera nuoroda thumbup.gif ačiūkas mirksiukas.gif
vakarėja
QUOTE(*CACA* @ 2007 05 08, 20:23)
Niu labai gera nuoroda  thumbup.gif  ačiūkas  mirksiukas.gif
*

prasom aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
gintaryte1
ech...kaip noreciau kad butu vasara ir dabar buciau palangoj,uj kaip noreciau wub.gif
*CACA*
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 05 17, 20:17)
ech...kaip noreciau kad butu vasara ir dabar buciau palangoj,uj kaip noreciau  wub.gif
*

aha gerai butu drinks_cheers.gif
vakarėja
oro salygos jau tam palankios mirksiukas.gif juk vasara kaip ir ax.gif
Marmuozelė
Noriu prie jūros verysad.gif bet artimiausiu metu nenusimato cray.gif
asare123
Na taip, as irgi noriu i palanga..... liabai liabai... kai taip silta siom dienom tai tik ir norisi prie juros gulet papludimy.. thumbup.gif
Marmuozelė
Aš jau šį savaitgalį buvau suplanavus važiuot, bet planai pasikeitė, tai taip liūdna verysad.gif
Jurgita15
Manau man pasiseke... ax.gif As Palangoj gyvenu, nes mano vyras palangiskis rolleyes.gif
vakarėja
QUOTE(Jurgita15 @ 2007 05 25, 13:35)
Manau man pasiseke... ax.gif As Palangoj gyvenu, nes mano vyras palangiskis rolleyes.gif
*

tai jau tikrai, kad pasiseke, kaip ta jura vilioja wub.gif
vakarėja
Palanga tiesiogiai saule sviecia, o pas mus lyja kaip is kibirio verysad.gif
asare123
O siaube!!!! vat Šiauliuose dabar irgi lyja ir taip tamsu lauke, o va palangoj matosi melynas dangus..... verysad.gif
Marmuozelė
Kaip gražiai dabar jūra atrodo wub.gif
--------
QUOTE(asare123 @ 2007 05 29, 11:45)
O siaube!!!!    vat Šiauliuose dabar irgi lyja ir taip tamsu lauke, o va palangoj matosi melynas dangus..... verysad.gif
*

Nežinau kaip Palangoj, bet Klaipėdoje labai šviečia saulė ir visus kepina doh.gif Jei taip ir toliau, tai greitai jūra virs kaip ką tik užplikyta arbata laugh.gif
asare123
Vaje, o siauliuose tai oriukas tikrai ne koks.....va pvz siandien visa diena apsiniauke.... bet gal ir gerai, nes jau tu karsciu truputi per daug buvo...
Inesssija
Kodel man nerodo tiesiogiai, noriu irgi paziureti ... verysad.gif
Jurgita15
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 01, 13:49)
Kodel man nerodo tiesiogiai, noriu irgi paziureti ...  verysad.gif
*

galbut todel, kad internetas per letas verysad.gif pas mane tai butent ta problemele verysad.gif na bet labai nenusimenum, as bet kada galiu gyva vaizdeli pamatyti rolleyes.gif
Inesssija
QUOTE(Jurgita15 @ 2007 06 01, 14:16)
galbut todel, kad internetas per letas verysad.gif pas mane tai butent ta problemele  verysad.gif na bet labai nenusimenum, as bet kada galiu gyva vaizdeli pamatyti rolleyes.gif
*

Tai tau gerai tada 4u.gif
Praeitais metais per zebra dar rode, bet siais metais kolkas nerodo schmoll.gif
vakarėja
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 01, 15:52)
Tai tau gerai tada  4u.gif
Praeitais metais per zebra dar rode, bet siais metais kolkas nerodo  schmoll.gif
*

rodo mirksiukas.gif Palangos tiltas tiesiogiai rami jura....
Fructic
Labai norėčiau dabar ten būti. Jūra turi tiek magijos, kad gali žmogų valdyti kaip nori(šiek tiek "nusifilosovau", bet mano dabar tokia nuotaika). smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.