Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano namų Interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
feminaart
Nuostabu kai savo namus kuri pati, nusiperki arba pati padarai mielą smulkmenėle, ir pritaikai prie savo namų wub.gif
Idomu pasidalinti idejomis ką esate sukurusios pačios, kad JUSU namuose butu jaukiau mirksiukas.gif
Flamera
As taip pat megstu pati puosti namus, labai daznai uzsuku i interjero aksesuaru parduotuves, pasisemti nauju ideju, gaila, kad paisyti nemoku, nes ir paveikslus pati piesciau g.gif o siaip niekada nevelu pradeti mokytis lotuliukas.gif tik idomu kur???????? g.gif
feminaart
QUOTE(barbija @ 2007 01 20, 15:44)
As taip pat megstu pati puosti namus, labai daznai uzsuku i interjero aksesuaru parduotuves, pasisemti nauju ideju, gaila, kad paisyti nemoku, nes ir paveikslus pati piesciau  g.gif o siaip niekada nevelu pradeti mokytis  lotuliukas.gif  tik idomu kur????????  g.gif
*

O kokiose interjero parduotuvese lankaisi? smile.gif As irgi megstu ivairias originalias smulkmeneles thumbup.gif
Flamera
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 20, 16:56)
O kokiose interjero parduotuvese lankaisi?  smile.gif  As irgi megstu ivairias originalias smulkmeneles  thumbup.gif
*

As lankausi europoje, vcupe ir kartais akropolyje, kartais buna tikrai simpatisku niekuciu thumbup.gif
Noriu dabar koki grazu paveiksliuka su peizazu pasikabinti, bet nezinau kur pirkti? gal kas galetu patarti blush2.gif
feminaart
QUOTE(barbija @ 2007 01 21, 14:50)
As lankausi europoje, vcupe ir kartais akropolyje, kartais buna tikrai simpatisku niekuciu thumbup.gif
Noriu dabar koki grazu paveiksliuka su peizazu pasikabinti, bet nezinau kur pirkti? gal kas galetu patarti blush2.gif
*

Gali pasiziureti adresu: www.freewebs.com/mazojigalerija ten galima uzsisakyti arba issirinkti ax.gif
man labai patinka vcupe esanti parduotuve "miestas" ten jau ne viena daikciuka pirkau, ir siaip ideju galima pasisemti thumbup.gif
Manzaneda
man dabar mintys sukasi, kaip visą svetainę įsirengt g.gif
ar jūs čia šitoj temoj kalbėsite tik apie detales? ar ir apie visą interjerą? rolleyes.gif

mąstau ir apie grindis, ir apie naujus baldus g.gif
kambarys 20 kv m, standartinis, su balkonu.
feminaart
QUOTE(Manzaneda @ 2007 01 21, 16:56)
man dabar mintys sukasi, kaip visą svetainę įsirengt  g.gif
ar jūs čia šitoj temoj kalbėsite tik apie detales? ar ir apie visą  interjerą?  rolleyes.gif

mąstau ir apie grindis, ir apie naujus baldus  g.gif
kambarys 20 kv m, standartinis, su balkonu.
*

mes cia kalbesime apskritai apie visa interjera, o jums manau reiketu rinktis tokias spalvas ir atspalvius su kuriais gerai jauciates. Kambarys nera mazas, todel galima pazaisti ir tamsesnemis spalvomis. As savo svetaine taip pat noreciau perdaryti, grindu noriu tamsaus raudonmedzio ir balkono duru stikliniu iki pat zemes... smile.gif o sienu noriu sviesiu, kad asocijuotusi su saule, ugnimi, siluma, viena siena, kur stoves pavyzdziui sofa galima daryti ryskesne, ornamentuota arba su piesiniu.
Manzaneda
mes galvojame apie tamsius baldus, dėl grindų dar neapsisprendžiam, o kad sieną vieną kitos spalvos - čia gera mintis smile.gif ačiū smile.gif

groovly69, o Jūs lango rėmus mąstote - baltus/šviesius? ar tamsius?
feminaart
QUOTE(Manzaneda @ 2007 01 22, 00:32)
mes galvojame apie tamsius baldus, dėl grindų dar neapsisprendžiam, o kad sieną vieną kitos spalvos - čia gera mintis smile.gif ačiū smile.gif

*

net nezinau, balta tinka prie visko siaip vel reikia derinti prie sienu, bet kogero rinksiuos baltus ir finansu atzvilgiu ir del to, kad sviesa sklinda per langa noretusi, jog niekas jos netemdytu ir neremintu. O jei leis pasirinkti ir labai kainos nesiskirs tai rinksiuos tokiu spalvu kaip siena, galbut siek tiek sviesesnius mastau.gif
Flamera
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 21, 17:17)
Gali pasiziureti adresu: www.freewebs.com/mazojigalerija ten galima uzsisakyti arba issirinkti  ax.gif
man labai patinka vcupe esanti parduotuve "miestas" ten jau ne viena daikciuka pirkau, ir siaip ideju galima pasisemti  thumbup.gif
*

aciu uz nuoroda, uzsisakiau paveiksla thumbup.gif clap.gif pagaliau salono sienos nebebus tokios tuscios, aciu ax.gif
Flamera
QUOTE(Manzaneda @ 2007 01 22, 01:32)

*

tamsus labiau mano manymu tiktu prie kokiu nors prbangiu, tamsiu apmusalu sienu, o sviesus prie sviesiu namu, svetaineje geriau sviesius deti mirksiukas.gif
Fenomenali
Mane šviesios spalvos namuose irgi "veža", tiesiog jaučiuosi gerai thumbup.gif Tik vat kas nepatinka - intensyvios spalvos namuose doh.gif kažkaip pavargsti nuo jų unsure.gif
feminaart
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 23, 00:40)
Mane šviesios spalvos namuose irgi "veža", tiesiog jaučiuosi gerai thumbup.gif  Tik vat kas nepatinka - intensyvios spalvos namuose  doh.gif  kažkaip pavargsti nuo jų unsure.gif
*

pritariu thumbup.gif sviesios spalvos nuteikia gerai, beje sienos pries langus turetu buti kuo sviesesnes, kad stipriau atspindetu krintancia sviesa, be to dienos sviesoje atrodo kitaip (igauna melsvumo, ryskumo) nei dirbtineje sviesoje, del to reikia rinktis ypac atsargiai... smile.gif
Flamera
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 22, 21:42)
smile.gif  4u.gif  good.gif
*

ok.gif galima eksperementuoti kaip nori, taciau savo namuose vertetu jaustis gerai, o svelnios spalvos tam ir nuteikia. Noriu perdaryt valgomaji, bet pagal save, cia butu siurprizas grizusiam vyreliui doh.gif devil.gif tik gal galit patarti ka po ko reiketu parinkineti. Turiu minciu, bet jos kol kas chaotiskos doh.gif
feminaart
QUOTE(barbija @ 2007 01 23, 08:58)
ok.gif galima eksperementuoti kaip nori, taciau savo namuose vertetu jaustis gerai, o svelnios spalvos tam ir nuteikia. Noriu perdaryt valgomaji, bet pagal save, cia butu siurprizas grizusiam vyreliui  doh.gif  devil.gif tik gal galit patarti ka po ko reiketu parinkineti. Turiu minciu, bet jos kol kas chaotiskos  doh.gif
*

kiekvienas individualiai pagal save renkasi, o as manau kad pirmiausia reikia parinkti grindu spalva, tada galines sienos spalvas, veliau lubas, jos negali buti per tamsios. Tai atlikus galima rinktis tinkancia soniniu sienu spalva, tada reikia parinkti spalva kuria dazysite kitas detales (duris). Tiesa reikia nepamirsti jog i si vaizdeli privalo "isipaisyti" ir baldai, gobelenas. mirksiukas.gif
Flamera
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 23, 10:07)
kiekvienas individualiai pagal save renkasi, o as manau kad pirmiausia reikia parinkti grindu spalva, tada galines sienos spalvas, veliau lubas, jos negali buti per tamsios. Tai atlikus galima rinktis tinkancia soniniu sienu spalva, tada reikia parinkti spalva kuria dazysite kitas detales (duris). Tiesa reikia nepamirsti jog i si vaizdeli privalo "isipaisyti" ir baldai, gobelenas.  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif ne nu man patinka 4u.gif jauciuosi pakliuvus pas dizaineri konsultanta, tikriausiai nemazai praktikos turejot, super thumbup.gif tikiuosi ir toliau galima bus konsultuotis blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
Smalsuole
norėčiau jūsų patarimo 4u.gif Mūsų butas per du aukštus, taip gaunasi, kad svetaine pirmame aukšte yra kartu su virtuve ir dar laiptais, nu žodžiu vietos ne tiek daug. Aš manau, kad reiktų daryti kuo šviesiau, kad optiškai padidinti plotą. Žadam grindis daryti šviesaus parketo, sienas gal šviesiai pasteline geltona, tik va nežinau kokias lubas daryti? ar baltas ar irgi gelsvas šviesiai? Kaip jūs manote? Gal ką kitaip pasiūlytumėte? 4u.gif
pabegusi nuotaka
QUOTE(Smalsuole @ 2007 01 23, 23:00)
norėčiau jūsų patarimo 4u.gif  Mūsų butas per du aukštus, taip gaunasi, kad svetaine pirmame aukšte yra kartu su virtuve ir dar laiptais, nu žodžiu vietos ne tiek daug. Aš manau, kad reiktų daryti kuo šviesiau, kad optiškai padidinti plotą. Žadam grindis daryti šviesaus parketo, sienas gal šviesiai pasteline geltona, tik va nežinau kokias lubas daryti? ar baltas ar irgi gelsvas šviesiai? Kaip jūs manote? Gal ką kitaip pasiūlytumėte?  4u.gif
*

as manau baltas,cia man tiesiog taip labiau patinka rolleyes.gif
dygle
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 24, 01:28)
*

drinks_cheers.gif
Baltas. Patikrintas variantas.
feminaart
QUOTE(Smalsuole @ 2007 01 24, 00:00)
norėčiau jūsų patarimo 4u.gif  Mūsų butas per du aukštus, taip gaunasi, kad svetaine pirmame aukšte yra kartu su virtuve ir dar laiptais, nu žodžiu vietos ne tiek daug. Aš manau, kad reiktų daryti kuo šviesiau, kad optiškai padidinti plotą. Žadam grindis daryti šviesaus parketo, sienas gal šviesiai pasteline geltona, tik va nežinau kokias lubas daryti? ar baltas ar irgi gelsvas šviesiai? Kaip jūs manote? Gal ką kitaip pasiūlytumėte?  4u.gif
*

jus visiskai teisi, sviesus atspalviai optiskai praplecia erdve, gera varianta pasirinkot, o mano patarimas butu toks, jei lubos nera labai zemos galima daryti ir baltas ir sienu spalvos, taciau esant zemoms luboms geriau butu sienu spalvos arba siek tiek sviesesnes, taip neissiskirtu is vaizdo ir optiskai nezementu. mirksiukas.gif
as pati irenginejus esu mazas erdves, tai siaip labai smagu, labai daug ka duoda baldai ir isplanavimas smile.gif thumbup.gif
svarbiausia pasikliauti intuicija, juk mes moterys, mes galim viska thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 24, 01:28)
*

gaila, negalima deti i sia tema nuotrauku, turiu neblogu pavyzdziu su tikrai graziai suderintomis baltomis lubomis prie yvairiu sienu smile.gif
o ka jus galvojat apie ne visai lygias lubas, su faktura? unsure.gif
pabegusi nuotaka
Patarkite!!! Vyras labai nori plyteles salone det, ir siaip as nieko pries, bet kokia spalva pasirinkt tai neisivaizduoju, nes baldu dar nebus, kai reikes plyteliu rinktis. Kai galvojom laminata ar parketa det,man paprasciau buvo, medis yra medis, daug prie ko pritaikyt galima. g.gif
Lindra
Kokia šauni tema, kaip tik salionui ruošiamės daryt remontą iš pagrindų thumbup.gif
tik dar nieko nesam nusprendę
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 24, 12:50)
gaila, negalima deti i sia tema nuotrauku, turiu neblogu pavyzdziu su tikrai graziai suderintomis baltomis lubomis prie yvairiu sienu smile.gif
o ka jus galvojat apie ne visai lygias lubas, su faktura?  unsure.gif
*

nuotraukas būtų galima įdėti per kitą psl, pvz, aš dedu per www.photobucket.com
arba man atsiųskite į emailą linsem[eta]takas.lt , įdėsiu čia mirksiukas.gif
[eta]=@
(adreso nerašau su @ dėl SPAM'inių laiškų)
feminaart
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 24, 16:11)
Patarkite!!! Vyras labai nori plyteles salone det, ir siaip as nieko pries, bet kokia spalva pasirinkt tai neisivaizduoju, nes baldu dar nebus, kai reikes plyteliu rinktis. Kai galvojom laminata ar parketa det,man paprasciau buvo, medis yra medis, daug prie ko pritaikyt galima. g.gif
*

plyteles, taip pat grazu , juolab kai sitiek pasirinkimo parduotuvese. Tiesiog reiketu pasiimti su savimi sienu spalvos pavyzdi ir derinti arba paprasyti konsultanto pagalbos. Tik nesirinkit mazu plyteliu, geriau dideles, sugarancios, mozaikos ornamentus, kad nebutu ispudzio tarsi vonioje. Dar reikia ivertint, kad plyteles saltos ir reikia sildomu grindu.
Galima deti tik koki fragmenta plyteliu, o likusias grindis deti medines. Bus vargo renkant baldus, tiks arba labai aristokratiski arba visai modernus priklauso nuo plyteliu.
Zodziu ideja originali, nepatingekit pavaiksciot po parduotuves, manau kai pamatysit ko reikia bus viskas aisku, beje ant plyteliu labai grazu patiestas minkstas ilgo plauko kilimas... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2007 01 24, 17:15)
Kokia šauni tema, kaip tik salionui ruošiamės daryt remontą iš pagrindų  thumbup.gif
tik dar nieko nesam nusprendę

nuotraukas būtų galima įdėti per kitą psl, pvz, aš dedu per www.photobucket.com
arba man atsiųskite į emailą linsem[eta]takas.lt , įdėsiu  čia mirksiukas.gif
[eta]=@
(adreso nerašau su @ dėl SPAM'inių laiškų)
*

aciu, labai pameginsiu sukurti, o jei ne atsiusiu jums foto mirksiukas.gif
pabegusi nuotaka
Aciu uz patarimus. Tai butent del sildomu grindu ir teks plyteles det, nes nelabai norisi radiatorius kabint, parketo neimanoma det ant sildomu grindu,laminata galima, bet jis irgi ne taip gerai siluma praleidzia, kaip plyteles.
Papildyta:
vat del spalvos labiausiai pasimetusi,bijau, kad baldus po to bus sunku parinkt
feminaart
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 24, 17:40)
Aciu uz patarimus. Tai butent del sildomu grindu ir teks plyteles det, nes nelabai norisi radiatorius kabint, parketo neimanoma det ant sildomu grindu,laminata galima, bet jis irgi ne taip gerai siluma praleidzia, kaip plyteles.
Papildyta:
*

tuojau idesim kelis pavyzdziu jums, o pas mus name medines grindys, sildomos, tai gerai praleidzia. smile.gif
pabegusi nuotaka
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 24, 16:55)
tuojau idesim kelis pavyzdziu jums,
*

butu gerai ax.gif
Lindra
groovyl69 foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
pabegusi nuotaka
Aciu labai uz foto thumbup.gif
Reikia greiciau i kompa traukt, o tai dar isimsit blush2.gif
feminaart
QUOTE(Lindra @ 2007 01 24, 19:06)
groovyl69 foto:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

aciu, kad idejot mirksiukas.gif , malonu jog pagelbstit
lilja
QUOTE(Smalsuole @ 2007 01 24, 01:00)
*

mes dažėm tokio pat atspalvio dažais kaip ir sienas, tik pasirinkom to atspalvio pati šviesiausią toną. neblogai gavosi
Avita
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 24, 16:40)
Papildyta:
*

Dvisluoksni ir trisluoksni parketa ant sildomu grindu deti GALIMA ax.gif
mantra
Nezinau merginos ar teisngoj temoj klausiu, bet gal kuri atsakys i mano klausima mirksiukas.gif Virtuveje norim grindis iskloti plytelemis, kaip ir vizija turiu kokios tai. Taciau perskaicius sita tema susimasciau del sildomu grindu g.gif Gal galie paaskinti kokiu grindu apsildymu budu yra (ju + ir -) ir kiek mazdaug kainuotu tai padaryti 9kv plote?Dekoju is anksto uz suteikta bet kokia informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
axa
QUOTE(mantra @ 2007 01 25, 12:56)
Nezinau merginos ar teisngoj temoj klausiu, bet gal kuri atsakys i mano klausima mirksiukas.gif Virtuveje norim grindis iskloti plytelemis, kaip ir vizija turiu kokios tai. Taciau perskaicius sita tema susimasciau del sildomu grindu g.gif Gal galie paaskinti kokiu grindu apsildymu budu yra (ju + ir -) ir kiek mazdaug kainuotu tai padaryti 9kv plote?Dekoju is anksto uz suteikta bet kokia informacija 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

ar kalbi apie šildomas grindis, ar apie grindinį šildymą? g.gif

daug kas painioja šias sąvokas (net ir šioje temoje) , o tai visiškai skirtingi dalykai:
- grindinis šildymas: kai patalpoje nėra radiatorių, o šildymas išvedžiotas po grindimis, su tikslu šildyti patalpą;
- šildomos grindys: kai po grindimis išvedžiotas šildymas skirtas tik komforto sukūrimui (kad būtų malonu vaikščioti ant paviršiais), o patalpa šildoma įprastais radiatoriais.
mantra
Tai turiu omeny sildomas grindis 4u.gif virtuveje bus valgomasis stalas, todel sedint noresis kad pedutems butu silta.Tik mes nesame susidure su sildomu grindu technologijomis, idomu zinoti kokiu yra budu, kurie labiau apsimoka ir kiek mums mazdaug kastuotu g.gif Jei galit patarkit 4u.gif
Papildyta:
Axa, butu malonu suzinoti tavo nuomone 4u.gif
axa
QUOTE(mantra @ 2007 01 25, 13:11)
Tai turiu omeny sildomas grindis 4u.gif virtuveje bus valgomasis stalas, todel sedint noresis kad pedutems butu silta.Tik mes nesame susidure su sildomu grindu technologijomis, idomu zinoti kokiu yra budu, kurie labiau apsimoka ir kiek mums mazdaug kastuotu g.gif Jei galit patarkit 4u.gif
*

jei veiksmas bute,
tai realiausias variantas- šildomas elektra kilimėlis.
viskas kainuos ~1000 lt papildomai prie plytelių klojimo. Reikia pirkti kilimėlį bei reguliatorių. Reguliatorių rekomenduoju programuojamą, kad galėtumėte nusistatyti, kuriomis dienomis ir kuriomis valandomis norite kad grindys būtų šiltos. Taip nemažai sutaupysite. Jei dieną niekas nebūna namie - tai kam tada šildyti. Arba naktį. Nustatai, kad įsijungtų prieš sugrįžtant iš darbų/mokyklų, einant gult kad išsijungtų, paryčiais vėl kad būtų šilta. O savaitgalį gali šilti visą dieną (tie reguliatoriai taip sugeba).

Ir kilimėlį išsivedžiokite tik ten, kur yra atviras plotas (pvz. po spintutėmis nėra jokios prasmės). Jei sureguliuota, elektros išlaidos per mėnesį sudarys 10-20 lt, priklausomai nuo to kaip šiltas grindis laikysite ir kiek laiko. Jei ant maximumo ir visą parą - tada gali ir 50 lt neužteks.

Kilimėlį paties plyteles klojantis meistras. Vieni populiariausių kilimėlių ir reguliatorių Lietuvoje - DEVI firmos. Pas mus irgi toks smile.gif
Papildyta:
kilimėlis dedamas į plytelių klijus, dėl to grindų aukštis nė kiek nepasikeičia - tas pats kaip ir be šildomų grindų. Tik meistrui sunkiau dirbti, užtai jis gali pasiprašyti papildomai litukų smile.gif

ir svarbu kad kilimėlis nebūtų per giliai, ir daviklį įdėti po plytele, o ne paviršiuje (kaip kad padarė vienas pažįstamas ...)
Na bet jei meistras daręs tą darbą - šiuos elementarius dalykus žinos.
pumis
Dra klausimelis ax.gif kilimeliai parsiduoda metrais (i ilgi), o koks max. ju plotis, ar yra skirtingu plociu ar tik standartas (apie 60 cm.) g.gif
mantra
Noretume pasiziureti, pasikonsultuoti del visokiu niuansu. Kur galetume surasti jus? Pati gyvenu Kaune 4u.gif
axa
QUOTE(pumis @ 2007 01 25, 13:44)
Dra klausimelis ax.gif kilimeliai parsiduoda metrais (i ilgi), o koks max. ju plotis, ar yra skirtingu plociu ar tik standartas (apie 60 cm.) g.gif
*

taip, metrais, bet jie yra karpomi (ne per laidą žinoma biggrin.gif ),
ir tada galima išdėlioti įvairia forma. Kerpi - pasuki - toliau nuvedi - vėl kerpi.

Plotis man rodos standartinis. Tad jei yra 3 metrai pločio - reikės kelis kartus daryti įkirpimą ir vedžioti kilimėlį pirmyn-atgal.

Aš Vln , tad nelabai galiu padėti daugiau tik tokiais patarimais iš patirties. Gal kas patars į kokią prekybos vietą nueiti Kaune, kur viską gerai išsamiai paaiškintų. ax.gif

Virtuvės pakraščiais nevedžiojome - retai ten koja pataiko . Praktiškai išvedžiota ten, kur daugiausia einama, stovima, sėdima.
mantra
Aciu, Axa, uz pradine informacija 4u.gif Idomu kur Kaune galetume pasiziureti tu kilimeliu... Gal kuri atsilieps, butu labai malonu 4u.gif
laura x
jei neklystu,senukuose maciau tu kilimeliu sildanciu g.gif

axa,o ar galima pakeisti kilimelio reguliatoriu is rankinio i automatini? musu apatinej vonioj rankinis,galvoju gal imanoma ji pakeist i automatini.
axa
QUOTE(mantra @ 2007 01 25, 14:27)
Aciu, Axa, uz pradine informacija 4u.gif  Idomu kur Kaune galetume pasiziureti tu kilimeliu... Gal kuri atsilieps, butu labai malonu 4u.gif
*

pačių kilimėlių pamatyti - tai kad ir Senukuose. Bet nieko ypatingo nepamatysi.
o ten kur jie sudėti irgi nieko nesimato - grindys šiltos, ir tiek smile.gif Ir reguliatorius ant sienos pritaisytas.
Papildyta:
QUOTE(laura x @ 2007 01 25, 14:36)
jei neklystu,senukuose maciau tu kilimeliu sildanciu  g.gif

axa,o ar galima pakeisti kilimelio reguliatoriu is rankinio i automatini? musu apatinej vonioj rankinis,galvoju gal imanoma ji pakeist i automatini.
*

manau kad tikrai galima, nes jų pajungimas yra vienodas.
mantra
as ir pagalvojau kas is to kad nueisim i tuos senukus, vis tiek konsultacijos jokios negausim... doh.gif Pasitartume, paziuretume ir... iseitume nieko nepese verysad.gif

axa
QUOTE(mantra @ 2007 01 25, 15:03)
as ir pagalvojau kas is to kad nueisim i tuos senukus, vis tiek konsultacijos jokios negausim... doh.gif Pasitartume, paziuretume ir... iseitume nieko nepese verysad.gif
*

radau kad DEVI atstovybės Kaune yra šios:

UAB„DCH“
Kęstučio g. 91 ,Kaunas
Tel. 8 37 320 773

UAB„ELEKTROBALT“
Jonavos g. 62A , Kaunas
Tel. 8 37 209348

UAB„ONNINEN Lit“
9-ojo forto g. 60, Kaunas
Tel. 8 37 750185

Tai gal pasiskambink, paklausk ar jie tokią informaciją suteiktų, ir nuvažiuok pasikalbėti.

o šiaip ar viską peržiūrėjai pusplapyje www.devi.lt? Ten tikrai nemažai informacijos.

mantra
Tikrai neziurejau blush2.gif Dabar zvilgterejusi i www.devi.lt , supratau kad i daugeli klausimu atsakys. Dekui AXA 4u.gif
axa
QUOTE(mantra @ 2007 01 25, 15:40)
Tikrai neziurejau blush2.gif Dabar zvilgterejusi i www.devi.lt , supratau kad i daugeli klausimu atsakys. Dekui AXA 4u.gif
*

skaityk temą "Vonios kambario šildymas" - ten viskas tiks ir tavo virtuvėlei wink.gif

neskaityk 'Grindų šildymas' , nes ten ne apie tai. Ten apie šildymo būdą elektra vietoj radiatorių.
feminaart
na saunuoles mergaites thumbup.gif viska mokam ir be berniuku. lotuliukas.gif
Flamera
na, va super temele, dar noriu paprasyti, gal turit kriaukliu (vonios) pavyzdzio, senoviniu... kokiu ax.gif blush2.gif
feminaart
QUOTE(barbija @ 2007 01 25, 20:35)
na, va super temele, dar noriu paprasyti, gal turit kriaukliu (vonios) pavyzdzio, senoviniu... kokiu  ax.gif  blush2.gif
*

turiu foto neblogu, tik vel negaliu ideti pati... doh.gif verysad.gif
feminaart
na va
user posted image
Papildyta:
cia tikrai idomiai atrodancios kriaukles thumbup.gif
user posted image
Barikada
QUOTE(groovyl69 @ 2007 01 26, 07:50)
na va
user posted image
Papildyta:
cia tikrai idomiai atrodancios kriaukles  thumbup.gif
user posted image
*

gražu, bet tokios aš nedėčiau bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.