Tikrai geras pasiulymas, kaip as anksciau apie tai nepagalvojau, turetu visai neblogai atrodyti javascript:emoticon(':)')
QUOTE(vavuum @ 2009 07 01, 11:34) Stala valgomajam taip pat turiu kastono spalvos (kaip spinteles) kojos stalo metalines, tad nezinau, kokias kedes pirkti? kedes gal stalo spalvos reiktu imt.. modeli reiktu jau prie spinteliu derint ir stalo tik neradau pavyzdzio grazaus, bet kazkas panasaus ![]() o gal net ir raudonos visai smagiai ziuretus, ziurint kokio efekto norite.. cia kita aplinka, bet kad lengviau isivaizduoti ![]() ![]() arba netgi maisyt . oi as skirtingu noreciau
Sveiki, klausiau patarimo kitoje temoje, bet gal cia bus naudingiau
Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 02, 21:17) Sveiki, klausiau patarimo kitoje temoje, bet gal cia bus naudingiau Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys O kodel turetu nesiziureti QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 07 02, 22:17) Sveiki, klausiau patarimo kitoje temoje, bet gal cia bus naudingiau Virtuve sujungta su svetaine, tai ketinu baldus: virtuve, valgomojo stala, sofa bei modernia sekcija pirkti/daryti sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines - tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminata gal tamsu deciau ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif Ar ziuresis toks mano issvajotas spalvu ir baldu derinys Kad sukurti originalią, savitą aplinką, į interjerą galima įvesti dar trecią spalvą - riškesnę (turkio spalva - gaiviam interjerui, pilka,sidabrinė - meniškam, sąmaninė - solidžiam, oranžinė - šiltesniam, avietinė - romantiškam). Tai gali būti tik keli (du-tris) akcentai ir vienas stambesnis (fotelis, didelis paveiklsas, didelės pastatomos vazos-vazonai gėlėms. Ir be abėjo, stambesni augalai priduos interjerui užbaigtumo ir jaukumo. NA , o korpusinius baldus aš patarčiau daryti šviesius - vis tik žymiai lengviau atrodys visas interjeras... Čia tik mano asmeninė nuomonė.. www.flickr.com/photos/knitchick2/2689740257/ http://www.garrigeorge.com/images/photos/077_lossiemouth.jpg http://www.housetohome.co.uk/imageBank/s/s...living_room.jpg
Gal atsirastu kas nors, kas pakonsultuotu del spalvu
Buvau tokiame juode bute, labai moderniai atrodo, bet jaukumo truksta. Taciau jei parinksite tinkama apsvietima, torserus ir panasiai +plius sviesesnius dekoru elementus, manau islaviruosite
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2009 09 01, 15:05) Gal atsirastu kas nors, kas pakonsultuotu del spalvu As tai bent viena koridoriaus siena nudazyciau sviesiais dazais (plaunamais) - negerai, kai tik uzeini i buta ir labai tamsu ir niuru....o sveitaineje neblogas derinis, tik svarbu kad platas butu nemazas, nes tiek daug juodos spalvos stilingai atrodo kai labai daug erdves, ir minimum dekoraciju...
as jau 2 menesius eksploatuoju sita intejero dizaino patarimu puslapi. jau puse namu pati prisidizaininau
QUOTE(ugneba @ 2009 09 07, 17:53) as jau 2 menesius eksploatuoju sita intejero dizaino patarimu puslapi. jau puse namu pati prisidizaininau fainas puslapiukas QUOTE(ugneba @ 2009 09 07, 18:53) as jau 2 menesius eksploatuoju sita intejero dizaino patarimu puslapi. jau puse namu pati prisidizaininau
Sveikos,
Jau kurį laiką skaitinėju šį forumą, kadangi atsirado galimybė nuo nulio įsirengti savo namus. Tačiau susidūrėme su galvosūkiu kaip padaryti jaukią ir funkcionalią svetainę sujuntą su virtuve. Kambarys didelis, 6x5m. Langai irgi dideli, pietų pusė, todėl norėtus toje erdvėje turėti jaukų šviesų kampą paplepėjimui su draugais ar šiaip pažiūrėti TV vakare. Įdedu paveiksliuką to ką sugalvojome (brėžinio spalvos nieko nereiškia, nes spalvų mes dar nerinkome, tikriausiai bus žaidžiama šviesiom spalvom), bandau įsivaizduoti ar nebus kažkas nepatogiai čia padaryta. Kokie būtų Jūsų komentarai? Beje, nežinom kaip dėlioti grindis tokiame kambaryje, todėl linkstam prie minties, kad visą plotą klosime parketu.
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2009 09 13, 09:49) Įdedu paveiksliuką to ką sugalvojome (brėžinio spalvos nieko nereiškia, nes spalvų mes dar nerinkome, tikriausiai bus žaidžiama šviesiom spalvom), bandau įsivaizduoti ar nebus kažkas nepatogiai čia padaryta. Kokie būtų Jūsų komentarai? as tai valgomaji stala galbut statyciau sofos vietoj, tuomet stelaza perkelciau i kita vieta, o sofa su staliuku ir pan. arciau pritraukciau prie tv Beje, nežinom kaip dėlioti grindis tokiame kambaryje, todėl linkstam prie minties, kad visą plotą klosime parketu. ![]() [/quote] O as tai sukeisciau vietomis sofa ir pietu stala (beje isrinkciau apvalu stala). O sofa butu nugara i virtuve , o priesais TV (nieko tokio, kad salia langu). Kazkaip aiskiau zonos bus suskirstytos, ir erdve logiskesne... O prie virtuves bent metra suprojektociau pliteles (ir butinai sildomos grindis )- zymiai praktiskesnis variantas.
o man pradinis variantas
Na stalas bus tikrai apvalintais kampais, čia tik taip nupaišiau
O šiaip realiai visų baldų dar neturim
gal rasit ka savo interjerui:) uzeikit http://public.fotki.com/justyte-viltyte/
Sveikutes, mano namukas yra rastinis, jame norejau sukurti papratsa klasikini, jauku stiliu, kai kur dar truksta isbaiktumo nes leidziame pora meteliu namukui susesti, nes isikrausteme tik pries 3 menesius, stai dedu nuoroda kurioje galesite pasiziureti kaip as isikuriau
http://public.fotki.com/agne84/mano-namai/ Papildyta: interjera kureme patys, domejausi zurnaluose, internetiniuose rusu puslapiuose
Age84
neleidzia paziuret, praso pasvordo
agnute labai viskas grazu man ipac zidinys nes pas mane irgi rastinukas tai suku galva kas ir kaip saunuole
virtuve labi praktiska atrodo, labai apgalvotai isdestyta. o vonia super.
zinai man ant sienu truksta QUOTE(pempe1 @ 2009 09 16, 22:00) virtuve labi praktiska atrodo, labai apgalvotai isdestyta. o vonia super. zinai man ant sienu truksta aciu lb uz nuosirdzius pagyrimus ir pasiulymus, iki pilno jaukumo tikrai dar daug ko truksta...noretusi ir kilimelio po staliuku kokio su priderintais rastais, ant sienu kazka pakabinti ar paveiksla ar net nzn... QUOTE(age84 @ 2009 09 17, 13:37) aciu lb uz nuosirdzius pagyrimus ir pasiulymus, iki pilno jaukumo tikrai dar daug ko truksta...noretusi ir kilimelio po staliuku kokio su priderintais rastais, ant sienu kazka pakabinti ar paveiksla ar net nzn... manau kad įdomu kai pirkom buta, jis buvo neseniai po remonto, sienos -tapetai, bet išklijuoti ne nuo pat lubų, o 10cm žemiau, prie lubų tokia kaip balta juosta aplink išeina. Dabar darom remonta ir žinau, kad meistriukės klaus, kaip klijuot, o aš nežinau... gal kai išklijuoti ne nuo pat lubų, tai sudaro aukštesnių lubų įspūdį? šiaip aukštis 2,70m. o gal čia seniau tokia "mada" buvo klijuot ne nuo pat viršaus? Pakomentuokite QUOTE(A-Z @ 2009 09 30, 23:12) kai pirkom buta, jis buvo neseniai po remonto, sienos -tapetai, bet išklijuoti ne nuo pat lubų, o 10cm žemiau, prie lubų tokia kaip balta juosta aplink išeina. Dabar darom remonta ir žinau, kad meistriukės klaus, kaip klijuot, o aš nežinau... gal kai išklijuoti ne nuo pat lubų, tai sudaro aukštesnių lubų įspūdį? šiaip aukštis 2,70m. o gal čia seniau tokia "mada" buvo klijuot ne nuo pat viršaus? Pakomentuokite Mano tevu bute butent taip suklijuoti tapetai, ne nuo pat lubu. Jie taip klijavo kazkur pries 8 metus. Nepasakyciau, kad labai jau vizualiai tas lubas pakelia. O ir atsimenu kai suklijavo, tai man toks vaizdas buvo savotiskas, reikejo priprasti. Nors dabar visokiausiu tapetu yra tikrai galima pazaisti ir paderinti QUOTE(julija4ever @ 2009 10 01, 09:27) Mano tevu bute butent taip suklijuoti tapetai, ne nuo pat lubu. Jie taip klijavo kazkur pries 8 metus. Nepasakyciau, kad labai jau vizualiai tas lubas pakelia. O ir atsimenu kai suklijavo, tai man toks vaizdas buvo savotiskas, reikejo priprasti. Nors dabar visokiausiu tapetu yra tikrai galima pazaisti ir paderinti va va būtent maždaug prieš 8m.
Ne madoj reikalas. Tik nereikia tiek daug atitraukti nuo lubų (užtenka 3-5 cm) . Tiesiog nelygiai guli lubų ploštės, todėl, kad nebūtų problemų klijuojant apmušalus ir nereikėtų be proto žaisti lyginant raštą, klijuojama šiek tiek žemiau. Vizualiai nelygumo nesimato, o problema išsisprendžia.
Sveikos dizianeres:) noriu jusu komentaru apie mano namuose esancias pakabas. esu medziotojo dukra, todel man jos pasirode nerealiai grazios ir tokiu nerasi kas antram bute. ka manot jus? ar kabintumete tokias pas save? aciu uz kritika
[img] http://img-fotki.yandex.ru/get/3801/kristi...5122_b042cde2_L
O jei ten būtų žmogaus pirštai, ar būtų gražu. Techniškai įmanoma padaryt -miršta ir žmonės
panasios reakcijos ir tikejausi
labai atsiprasau, bet man tai klaikiai atrodo... dar nelabai spejau isiziureti... ar ten kanopos gyvunu? net nupurte... isvis nesuprantu kaip zmones pasikabina kokias briedziu galvas ar kazka tokio... man gaila gyvunu... pas mano seneli name irgi visokiu prikabinta sernu, briedziu, negaliu ziureti... sorry uz nuomone, bet as palto nesikabinciau ant tokios pakabos
man ne del gailescio gyvunams ar kam,siaip nepatinka tokie dalykai,ir nesikabinciau tokiu pakabu
Na man šitos pakabos tai kraupios....Kaip iš siaubo filmo
Kiek čia jautrių butybių
Na kailiniai bent graziai atrodo,bet tie nagai-
as visai nesu jautri ir sirdis del gyvunu krauju neplusta, bet prie tokios pakabos negaleciau nei prisiliesti
Su kailiniais, zinoma, galima lyginti jei labai norisi, bet manau, kad vis delto sioks toks skirtumas yra - juk turbut kiekvienam ne tas pats, ar ant stalo gules parsiukas isverstais viduriais, ar kepsnys leksteje, ane?
Aciu merginos uz komentarus
QUOTE(saunuolyte @ 2009 10 01, 22:20) Sveikos dizianeres:) noriu jusu komentaru apie mano namuose esancias pakabas. esu medziotojo dukra, todel man jos pasirode nerealiai grazios ir tokiu nerasi kas antram bute. ka manot jus? ar kabintumete tokias pas save? aciu uz kritika [img] http://img-fotki.yandex.ru/get/3801/kristi...5122_b042cde2_L Nieko baisaus nepamaciau Bet tikrai esu macius ir ragu ir kailiu ant grindu ir sofu ir net gyvunu iskamsu - man tai nieko baisaus, nesu prie zaliuju
Sveikos, mergaitės
Užsukau čia paprašyti Jūsų pagalbos derinant spalvas name, nes nesu labai didelė dizaino žinovė, tad gal ką patarsite Pradėjom rinktis spalvas pirmam aukštui ir nežinau kokias spalvas galima butu derinti prie raudonmedžio grindų (svetainė ir virtuvė bendra erdvė). Baldu svetainėje norime baltų, kažkur buvau mačiusi, kad tada galima ir virtuvėje klijuoti baltas grindų plytelės ir baltas virtuvės komplekto bei baro stalviršiai, sienas tarp spintelių raudonom plytelėm, o virtuvės komplektas juodo šokolado spalvos...na kažkas panašaus, bet gal yra kažkokių kitų variantų prie tų nelemtų raudonmedžio grindų? Ačiū už pagalba
na neee as tokiu pakabu nenoreciau... Kaip nesuprantu kaip zmones gali nusauti gyvuna, taip cia neee...
Kalban tapie savu namu kurima... as tai darau pati nuo A iki Z... Sia vasara isvaziavus MB sumasciau pakeisti miegama - buvom kalbeje kad per sviesus jis mums - norejosi jaukumo, intymumo taigis tik vyras isvaziavo - isstumdziau baldus, spakliavau skyles, sveiciau, daziau, siuvau lovatiese, pagalveles... deliojau zvakes, reminau nuotraukas... Vyras liko issiziojes kai gryzo Dar viskas iki galo nera uzbaigta - niekaip neprispaudziu MB kad pasleptu teliko laidus; paciai rankos nedaeina iki sviestuvu - noriu juos nudekupuoti Cia kaip buvo IKI remonto ![]() O cia jau PO remonto ![]() Papildyta: rakatanga, kokias sienu spalvas rinktis labai priklauso nuo patalpos apsvietimo... Labai seku dizainerio Thom Filicia darbus (kasdien ziuriu jo laida per STYLE kanala, parsisiunciau jo knyga) - man jo interjerai superiniai... pasigooglink panau tikrai rasi i ka akis paganyti... kiek as suprantu - tai jei renkiesi sviesius baldus, sienos gali buti ir tamsesnes... man labai patiko vat sis variantas mano mineto dizainerio - siena tamsi, bet isdazytas sviesus "blynas" i kuri pakabintas veidrodis, paprasta bet labai grazu (bent jau man
Rakatanga as rinkciausi sviesias spalvas. nes grindys jau bus ryskus akcentas
Zaneta grazu |