QUOTE(karra @ 2007 01 22, 09:00)
veliau rashiau straipsnius laikrashciams, sudarinejau asmeninius horoskopus. (kaip nepatyrusi, tik turinti kruvas literaturos - emiau po 30 Lt uz vnt -
dabar zhinau kelias drauges kurios vercia technine literatura is anglu- vokieciu kalbu. ir taip "dasiduria" sededamos namie.
ta mano draugute kuri techninius tekstus vercia - mokykloj vokieciu kalba tik du metus kaip shalutine mokesi... ir ka. jei turi noro, uzsispyrimo -pasiimi kruva zhodynu, uzsidegi naktine lempute ir pirmyn.
Nesamones rasai, dristu teigti. Techninio vertimo nepadarysi, turedama net ir vidurini, studentai ir tai ne visi sugeba tai padaryti. Aisku kita kalba koks to vertimo lygis ir kokie uzsakovo poreikiai. O horoskopai, neturint supratimo, tai isvis

Vienu zodziu, siulai daryt chaltura (blogaja prasme) -moki-nemoki. Bet juk tai vienkartinis uzdirbis, antra karta as bent jau pas tokia astrologe neiciau. Bendrai dar daug durniu ant Lietuvos
Ir isvis, kazkoks idomus poziuris: atmetu pasiulymus

Atmeciau tik du (kursiniai ir vertimai). Jei kas manot, kad sitiems darbams nereikia pasirengimo-irodykit. Tai nafig tada zmones tos uzsienio kalbos mokinasi ir visaip tobulinasi? Pasidariau viena isvada, geriausia persiskolinti ir atiduoti, kai pradesi dirbti. Kitas klausimas, kad siais laikais niekas be uzstato ir vaiko prieziuros atostogose neskolina. Aciu visoms uz patarimus, kai kurioms uz supratima.
O siaip gerb. Saga, nebuvau rasius, kad nieko nemoku ir neraukiu. Cia kai kas isvarte ant pykcio turbut, nes jos temoje kitur ja pacia pakritikavau

Kazkaip juk pati neini i darba, kur nieko nerauki, ka? Ieskai kas tau artimiau ar ka sugebi daryti. Nu irodykit man, kad yra kitaip
Papildyta:QUOTE(kliukse @ 2007 01 22, 11:57)
Žinoma, visai nežinau, ar jiems šiuo metu tokių darbuotojų reikia, ar ta moteriškė galėtų tokį darbą dirbti - mano supratimu, reikia ir malonaus balso, ir bendravimo sugebėjimų, ir vaikas turi ramus būti, nes skambinėja ji ~4 val. per dieną, tai kažin ar bus gerai, jei kažkur šalia vaikas verks
As apie tai ir kalbu, tik nerasiau, nes kai kurioms tokie apribojimai (kad verkia vaikas ir neleidzia skambinet) sukeltu nora pasitycioti - atseit jau atmetu pasiulyma