Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fototapetai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Godula
Neradau nieko apie fototapetus, norim vaiko kambary deti, bet kur yra senukuose man jie netinka, nes nelabai hgrazus, gal kokia firma zinot, gal kas jau susiduret su tuo?
indra*
http://www.picoline.lt/
jau klause cia kelis kartus, tai buvau rasiusi, kad pico line darofoto tapetus. kaina pasako, kai issirenki ant kokio audinio bus atspaustas tapetas, kokio didzio siena, koks juostos skaicius ir t.t.
aggate
Bet tu nebutinai turi pirkti kokie yra padeti.Juk galima uzsisakyti,kad padarytu,gali net nuotrauka isdidinti ir t.t...Koki nori fona,paveiksla.
indra*
na, kad jau atidare tokia tema, tai pasikartosiu, nors jau buvau dejusi:
user posted image
indra*
cia taip pat fototapetas: user posted image
Papildyta:
user posted image
ermute
o jei iš to picoline.. kazi kiek panašiai kainuotų fototapetas eilinis, paprastos medžiagos.. aukštis - 170 cm, plotis 290 cm? Ir šiaip, gal žinot, kur tokių nestandartinių galėčiau rast? Labai noriu vaikų kambariui kažko universalaus, kad nebūtų mergaitiškas ar berniukiškas biggrin.gif Tiksliai išsireiškiau? Vaikų kambario baldai tokie žali, ryt jau pradeda tvarkyti sienas, tai mąsčiau vieną sieną su fototapetu, o kitas dažyt...
Godula
man tai su zuvim nelabai patinka, gal berniukui ir deciau bet ne mergaitei. o mergaitei nieko gero nera. noreciua koki grazu mergaitiska fototapeta !
scorpioneeee
O nežinot, piešinį galima pačiam pateikti, ar reikia pasirinkti iš jau esamų?
kukuska007
Indra, labai grazu. Jei ne paslaptis, kokio dydzio tas tapetas ir kiekjis jums kainava?
vvandene
raso, kad Dubingiuose yra ...
ermute
Beje, man tos paslaugos reikėtų Klaipėdoje, ar bent jau netoli jos smile.gif
kristina-buziene
QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 15:02)
na, kad jau atidare tokia tema, tai pasikartosiu, nors jau buvau dejusi:
user posted image
*

blink.gif Kaip grazu...... wub.gif wub.gif wub.gif
Paul@
indra super atrodo siena thumbup.gif
Sati
QUOTE(kukuska007 @ 2007 01 17, 14:58)
Indra, labai grazu. Jei ne paslaptis, kokio dydzio tas tapetas ir kiekjis jums kainava?
*

drinks_cheers.gif Mane irgi labai domina dydis,kaina blush2.gif
indra*
QUOTE(vikcius @ 2007 02 01, 18:06)
indra super atrodo siena thumbup.gif
*

ne mano cia mintis, o architekto Daliaus Naginevičiaus ir ne pas mane namuos, o pas mano direktoriu blush2.gif tssss biggrin.gif
Gilvydomama
O as atsimenu kai dar i darzeli ejau ir buvo mada fototapetu, tai tevai dare remonta ir priklijavo per visa siena toki grazu su animaciniu filmu herojais, buvo tikras stebuklas visiems.Prisiminus savo reakcija ir savo vaiko kambari noreciau koki megstama jam paveiksleli uzklijuoti, gaila dar mazas, negali pasakyti ko nori
vazonas
Kiap manot, padarytu man kas waterhous'o ophelia ?

kazi kiek kainuotu?

dar vienas dalykas, as neturiu sienos, kuri butu maza unsure.gif

bet gal imanoma su tapetais kaip paderint.
sitaip kaip nors?
spausti ant nuotraukos
user posted image

ir kazi deres prie mano baltu širmų su vos vos tokiu ornamentu nezymiu (didelis, ne rastuotos panelines zaliuzes, o su dideliu ornamentu per sirma, t.y. gele)?

Gal cia nieko baisaus, juk neireminsiu i auksinius remus g.gif
Labai noriu Ofelijos cry.gif arba is to paties dailininko ką nors, dauguma man patinka

reik rast jai kampa
Camea
o man tai fototapetai schmoll.gif jei dar ant visos sienos doh.gif turim abiejose kambariose ant visos sienos, peizazai, ispradziu patiko, bet po keliu metu tai atsibodo ax.gif dabar naujam bute nebus jokio fototapetu smile.gif
happy
na senieji fototapetai is vaikystes kur alia kriokliai,palmes ar dar koks pasaulio stebuklas-tai tikrai pobaisiai atrodo,bet esu maciusi laida kur fototapeta geles zieda karpe dalimis ir ant sienos klijavo, kai kurios dalys buvo klijuojamos toleliau nei siaip turetu buti-nu ziauriai vaizdelis grazus buvo,labai idomiai ziurejos..

O Abonentienes Ofelija-labai daili wub.gif tu fototapeta nori,kad tau padarytu?man tai grazu ir tokios alia freskos ant sienos,tik jau cia reikia atitinkamo interjero ir erdviu..
Camea
QUOTE(happy @ 2007 02 16, 15:12)
na senieji fototapetai is vaikystes kur alia kriokliai,palmes ar dar koks pasaulio stebuklas-tai tikrai pobaisiai atrodo,bet esu maciusi laida kur fototapeta  geles zieda karpe dalimis ir ant sienos  klijavo, kai kurios dalys buvo klijuojamos toleliau nei siaip turetu buti-nu ziauriai vaizdelis grazus buvo,labai idomiai ziurejos.. 

O Abonentienes Ofelija-labai daili  wub.gif  tu fototapeta nori,kad tau padarytu?man tai grazu ir tokios alia freskos ant sienos,tik jau cia reikia atitinkamo interjero ir erdviu..
*

pas mus ne tokie jau ir seni tapetai, remontas darytas gal pries 5 metus g.gif

dar jos labai sunkiai ligiai uzklijoti ax.gif
happy
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 16, 15:15)
pas mus ne tokie jau ir seni tapetai, remontas darytas gal pries 5 metus  g.gif 

dar jos labai sunkiai ligiai uzklijoti  ax.gif
*

na as turejau omeny,kad tapetas tapetui nelygus.. yra ir fainu ir moraliskai pasenusiu
vazonas
Happy, tu uz mane atsakei du kart biggrin.gif Galima pasidaryt ir šiemet, pasiūlos baisių krūvos, išsirinkt nieko neįmanoma, jokių peizažų as nenoriu, o is paveikslu tik veneros gimimas, kuri nebent kaip paveiksla kabinciau i miegamaji.

aga, noriu ofelijos, bet dabar jau nusprendziau kaip thumbup.gif

Nupasakot nelabai iseis, bet bus ne kaip tapetas nuo lubu iki grindu, o paveikslas paveikslelyje, zodziu, manau bus jega.

mamuke68
Mane irgi domina šis reikalas,norėčiau į sūnaus kambarį, jis paauglys, gal ką išsirinktų.Man gražu šie dalykėliai ant sienų. biggrin.gif
Emerencija
fototapetai wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Iriska
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 31, 19:03)
fototapetai  wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
*

wub.gif wub.gif nerealu!!! thumbup.gif Kur tu radai toki grozi????
LinaQ
Super, kaip grazu!!!! Ziuriu ir negaliu atsigrozeti bigsmile.gif Is pradziu masciau apie fototapeta 2-ame aukste laiptinej, o dabar prisiziurejusi uzsinorejau ir vaiku kambaryje, ir svetainej.... na aisku...gautusi mishraine smile.gif

O kas zinot, kiek kainuoja kv.m.? Ar priklauso kaina nuo spalvu intensyvumo???? g.gif
Emerencija
QUOTE(Iriska @ 2007 05 31, 20:54)
wub.gif  wub.gif  nerealu!!!  thumbup.gif  Kur tu radai toki grozi????
*

inrernete biggrin.gif mirksiukas.gif
QUOTE(LinaQ @ 2007 06 01, 21:06)
O kas zinot, kiek kainuoja kv.m.? Ar priklauso kaina nuo spalvu intensyvumo???? g.gif
*

Nuo spalvu tikrai nepriklauso schmoll.gif
Senukuose fototapetai visai pigus bigsmile.gif bet ten tokie daugiau peizažai, bet issirinkti imanoma rolleyes.gif
Perliukas
O čia kartais neįtempiama medžiaga , kaip įtempiamos lubos g.gif kažkur SM foto buvo tokių su paslėptu apšvietimu už jų , labai jau tos sienos šviečia , kažin ar tapetas gali taip atrodyt g.gif
Caca*
Sveikos,
Panašiais dalykais užsiima šita firma, tiesa kainų nepasakysiu, nes dar nesidomėjau, tik esu gavus dovanų savo vaiko nuotrauką atspaustą ant šitos medžiagos-panaši į roletų medžiagą-kaba 3 metai, jokių pokyčių nematau.thumbup.gif .Tiesa, šitam inetiniam psl. visai normalių pvz nėra, bet kažkokiam žurnale mačiau, tai atrodo panašiai kaip aukščiau įdėtos nuotraukos.thumbup.gif
My Webpage
Emerencija
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image

user posted image

Papildyta:

user posted image

user posted image

Emerencija
dienos metu

user posted image

nakties metu

user posted image
Kashaya
user posted image

Nu sitas super thumbup.gif Ir dar su orchideja labai graziai atrodo thumbup.gif
LinaQ
O ar kas klijavote siuos tapetus patys? Ar geriau samdyti profesionalus???
Kashaya
As tai nerizikuociau pati to daryti schmoll.gif
Emerencija
QUOTE(LinaQ @ 2007 06 05, 21:15)
O ar kas klijavote siuos tapetus patys? Ar geriau samdyti profesionalus???
*

Mes tikrai imsim profesionalus siam darbui mirksiukas.gif nors paprastus tapetus zadam patys klijuoti ax.gif
Meka
as gyvenimedaugiau nepirkciau foto tapeto .. juos klijuoti yra slykstu... jie tysta... be to pirkom is senuku tai ismetem 300 lt velniop nes dviejuose rulonuose buvo brokuota preke ideta dalis ne is to paveikslo o kitam tai kreivai nukirpti krastai tai nesigavo vientisas paveikslas... man tai kainavodaug laiko daug nervu ir pinigu negrazinau prekes vien del to kad jinai buvo pirkta kaune o mes vilniuje vien kelione pirmyn atgal kainuotu pinigu papildomai.. stai kas galutiniam rezultate gavosi.. be apdailos dar...

http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1..._4944_14289.jpg
Tinnygirl
QUOTE(Meka @ 2007 06 14, 00:03)
as gyvenimedaugiau nepirkciau foto tapeto .. juos klijuoti yra slykstu... jie tysta... be to pirkom is senuku tai ismetem 300 lt velniop nes dviejuose rulonuose buvo brokuota preke ideta dalis ne is to paveikslo o kitam tai kreivai nukirpti krastai tai nesigavo vientisas paveikslas... man tai kainavodaug laiko daug nervu  ir pinigu negrazinau prekes vien del to kad jinai buvo pirkta kaune o mes vilniuje vien kelione pirmyn atgal kainuotu pinigu papildomai.. stai kas galutiniam rezultate gavosi.. be apdailos dar...

*

sitie kur tu klijavai yra popieriniai labai ploni ir suprantu kiek nervu tau jie kainavo (ir ne tik) as ziurejau fototapetus su flizelino pagrindu tai jie yra storesi ir turetu nelogai klijuotis tik aisku reik lygios sienos bet kokiu atveju blush2.gif
nuotrauka is toliau tai nieko blogo ten as nematau turbut gerais meistrais patapot klijuodami mirksiukas.gif
indra*
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 06 14, 09:26)
nuotrauka is toliau tai nieko blogo ten as nematau turbut gerais meistrais patapot klijuodami  mirksiukas.gif
*

man tai irgi tas tapetas visai gerai atrodo, nebent is arti matosi brokeliai, bet is arti gi niekasi juos neziuri, gal tik is pradziu. csiulau nusiraminti ir dziaugtis graziu vaizdeliu ax.gif
LinaQ
[quote=Meka,2007 06 13, 23:03]
as gyvenimedaugiau nepirkciau foto tapeto .. juos klijuoti yra slykstu... jie tysta... be to pirkom is senuku tai ismetem 300 lt velniop nes dviejuose rulonuose buvo brokuota preke ideta dalis ne is to paveikslo o kitam tai kreivai nukirpti krastai tai nesigavo vientisas paveikslas... man tai kainavodaug laiko daug nervu ir pinigu negrazinau prekes vien del to kad jinai buvo pirkta kaune o mes vilniuje vien kelione pirmyn atgal kainuotu pinigu papildomai.. stai kas galutiniam rezultate gavosi.. be apdailos dar...

Meka, tu nepergyvenk, siena bent jau toj nutraukos puikiai atrodo. Kai uzbaigsit apdaila, apsistatys baldais, tai net patys nebepastebesit, kad yra koks brokelis... Tas pats juk buvo kai isirenginejom buta. Tiek atrode visokiu netikslumu ir broko, o dabar puse turbut jau ir pamirsau kur kas buvo.... g.gif
lilja
QUOTE(Meka @ 2007 06 14, 00:03)
as gyvenimedaugiau nepirkciau foto tapeto .. juos klijuoti yra slykstu... jie tysta... be to pirkom is senuku tai ismetem 300 lt velniop nes dviejuose rulonuose buvo brokuota preke ideta dalis ne is to paveikslo o kitam tai kreivai nukirpti krastai tai nesigavo vientisas paveikslas... man tai kainavodaug laiko daug nervu  ir pinigu negrazinau prekes vien del to kad jinai buvo pirkta kaune o mes vilniuje vien kelione pirmyn atgal kainuotu pinigu papildomai.. stai kas galutiniam rezultate gavosi.. be apdailos dar...

*

visai gražiai išėjo, bent iš nuotraukos. o kokios paskirties šis kambarys bus?
SUNO
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 05 31, 20:03)
fototapetai  wub.gif

user posted image

user posted image
*

Grazus sitie,foto tapetai. thumbup.gif
Kazin pas mus yra kur nors toku pirkti? g.gif
Latelle
Gal kas zinot kur galetu padaryti pagal mano pasirinkta paveiksliuka foto tapeta? Gal kas kokiu ideju turit? g.gif
Avocetė
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 03, 19:27)
dienos metu

user posted image
nakties metu

user posted image
*

wub.gif bet nakties metu spėju reikalinga ta iliuminesencinė lempa ar kaip ji ten vadinas smile.gif Mes turim šeimoj dailininką kuris piešia šviečiančius paveikslus thumbup.gif nerealiai atrodo
irmulia
QUOTE(Latelle @ 2007 06 14, 20:19)
Gal kas zinot kur galetu padaryti pagal mano pasirinkta paveiksliuka foto tapeta? Gal kas kokiu ideju turit? g.gif
*

Manau, galima kreiptis į bet kurią reklamos gamybos agentūrą. mirksiukas.gif
Pabandyk pasiteirauti
www.spaudos idėjos.lt
Straipsniukas apie fototapetus
radau, kad ..."Pagal individualų užsakymą gaminamų fototapetų kvadratinis metras kainuoja nuo 25 iki 100 litų...."
Iš to pačio straipsnio.
Latelle
QUOTE(irmulia @ 2007 06 15, 00:35)
Manau, galima kreiptis į bet kurią reklamos gamybos agentūrą.  mirksiukas.gif
Pabandyk pasiteirauti
www.spaudos idėjos.lt
Straipsniukas apie fototapetus
radau, kad ..."Pagal individualų užsakymą gaminamų fototapetų kvadratinis metras kainuoja nuo 25 iki 100 litų...."
Iš to pačio straipsnio.
*

Irmulia aciu! wub.gif
As stebiuosi,is kur tu viska zinai? g.gif
irmulia
QUOTE(Latelle @ 2007 06 15, 11:41)
Irmulia aciu! wub.gif
As stebiuosi,is kur tu viska zinai? g.gif
*

Sėkmės drinks_cheers.gif
Domiuosi tuo ax.gif , na ne visai tuo, o tentais, bet tai taip pat susiję su fototapetais.
kusachius
man labai grazu fototapetai su abstraktesniu piesiniu, ar siluetais, kaip siuose pavyzdziuose. Tokie atrodo ir dekoratyviai ir isskirtinai... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
irmulia
Tai iš ties gražu, tik, manau, po kurios laiko turėtų varginti g.gif
Meka
QUOTE(lilja @ 2007 06 14, 17:14)
visai gražiai išėjo, bent iš nuotraukos. o kokios paskirties šis kambarys bus?
*

sis kambarys bus miegamasis.. nuotraukoj tikrai nesimato viso broko.. faktas tas kad turi siena svari buti... klijai tepami svarioj aplinkoj.. kadangi pas mus ten dar buvo grindys neisdetos tai papuole klijuojant visokiu akmenuku irj ie labai matosi nors jau ten su mama ir gremzem.. ktias dalykas nuotraukoj nesimato sujungimo.. o realybej tas sujungimas matosi... nes paveikslo krastai ne raudoni ar juodi o balti... kad ir kiek tu ji kirptum ar bandytum klijuot ant virsaus tai vis tiek balta juostele svies.. reiks bandyt su kokiais vandeninias dazais ta juostele naikint.. nors bijau kad daugiau nesugadintume.. siuos keturis lapus klijavom gal kokias 2 val.... plesem i vel klijavom... vien del to nepirkciau... kai jie paskuj jau permirke buvo tai ir isiplese vienoj vietoj... vienu zodziu pati ju tai jau neklijuociau.. smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1...77_4944_891.jpg
Tinnygirl
QUOTE(Meka @ 2007 06 17, 13:30)
sis kambarys bus miegamasis..  nuotraukoj tikrai nesimato viso broko.. faktas tas kad turi siena svari buti... klijai tepami svarioj aplinkoj.. kadangi pas mus ten dar buvo  grindys neisdetos tai papuole klijuojant visokiu akmenuku irj ie labai matosi nors jau ten su mama ir gremzem.. ktias dalykas nuotraukoj nesimato sujungimo.. o realybej tas sujungimas matosi... nes paveikslo krastai ne raudoni ar juodi o balti... kad ir kiek tu ji kirptum ar bandytum klijuot ant virsaus tai vis tiek balta juostele svies.. reiks bandyt su kokiais vandeninias dazais ta juostele naikint.. nors bijau kad daugiau nesugadintume.. siuos keturis lapus klijavom gal kokias 2 val....  plesem i vel klijavom... vien del to nepirkciau... kai jie paskuj jau permirke buvo tai  ir isiplese vienoj vietoj... vienu zodziu pati ju tai jau neklijuociau.. smile.gif

http://www.supermama.lt/forumas/uploads2/1...77_4944_891.jpg
*

nu bet manau tavo kambarys bus vertas to vargelio wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.