Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mobilus nameliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
agniuliuxas150
norejau paklaust ar yra susidurusiu su butent siuo tipu nameliu.ar gyvenat jame ziema?kaip jusu atsiliepimai? smile.gif
agniuliuxas150
gal nesuprantamai parasiau jie dar kitaip vadinami transportuojami namukai,arba nameliai ant ratu rolleyes.gif rolleyes.gif
Limcamca
turbūt Lietuvoje juose nelabai dar kas gyvena. O pvz. Airijoje juose gyvena vadinamieji "gipsies", t.y. keliaujantys žmonės. Nelabai kokie atsiliepimai apie tuos žmones schmoll.gif
zivux
Dabar yra labai neblogu stacionariuju nameliu,tai ne nameliai ant ratu,ju plotas buna iki 44 kvadratiniu metru,juos visiskai pritaiko gyvenimui ziema,apsiltina ju sienas,yra centrinis sildymas,elektrinis arba dujinis,plastikiniai langai bei durys,zidinys.Namelius galima prijungti prie centrinio vandentiekio,kanalizacijos.Pati domiuosi tokiu nameliu,kadangi turime sode sklypa.Siaip ju yra tikrai neblogu ir net be galo prabangiu,kuriuos parsiuncia is Anglijos ir ju kainos nuo 100000lt.Siaip toki nameli galima paversti be galo jaukiu,su medine terasa lauke,dvislaiciu stogu,tada jau atrodys kaip tikras namas thumbup.gif
rds
Įmeskit foto kaip jie atrodo realiai, kažkaip sunkiai įsivaizduoju blush2.gif , ant ratų tai čia vagonėlio tipo ar kaip g.gif
rds
radau biggrin.gif , jau ir LT juos siūlo, ir kainos yra
http://www.elindre.lt
lioliuke
Ale kaip man sitie "namai" nepatinka, man jie su kazkuo benamisku asosijuojasi o dar kainos ju nerealios.
flight
Įdomu, kaip ten dėl tų kainų - 30 000 turbūt tik namukas, o komunikacijos, apšiltinimai, vanduo etc. - papildomai? Kokia ta galutinė kaina, kad galima būtų realiai mūsų sąlygomis gyventi žiemą?

Gal vis tik protingiau būtų statytis nediduką vienaukštį rąstinį ar karkasinį - vis stabilesnis, ilgaamžiškesnis sprendimas. O toks namukas labiau tinkamas sodui ar poilsiui, nelabai įsivaizduočiau jame gyvenimo su šeima...
ritutele
QUOTE(flight @ 2007 01 12, 14:13)
Įdomu, kaip ten dėl tų kainų - 30 000 turbūt tik namukas, o komunikacijos, apšiltinimai, vanduo etc. - papildomai? Kokia ta galutinė kaina, kad galima būtų realiai mūsų sąlygomis gyventi žiemą?

Gal vis tik protingiau būtų statytis nediduką vienaukštį rąstinį ar karkasinį  - vis stabilesnis, ilgaamžiškesnis sprendimas. O toks namukas labiau tinkamas sodui ar poilsiui, nelabai įsivaizduočiau jame gyvenimo su šeima...
*

Vienoj parodoj domejausi tokiais nameliais. Tai pats didziausias kainavo 28000 lt. Bet jame jau yra visi baldai ,visa virtuves ir vonios iranga,sildomas kazkaip rode pro ventilecijas pucia,zidinys yra.3 kambariu jis buvo. jie atveza i vieta ir pastato.Kaip supratau komunikacijas pries tai reik patiem susitvarkyt.Jeigu toki nameli noresi apsidyti tai dar kainuos12000 lt. Bet tada is isores jau nieks nepasakys kad gyveni vagonelyje,galima bus gyvent ir ziema be jokiu vargu.Dar maciau prie jo dastato veranda visai kaip uzsienietiski namai gaunas.
neisivaizduoju kiek kainuotu pastatyt rastini ar karkasini namuka, bet manau kad anas variantas sodui visai neblogas
lioliuke
o as tik uz statyba rastinuko as karkasinio. tie vagonai man visai ne prie sirdies.
Harienė
Svarstom tokio namelio naudą kaime, - kad būtų sava vieta pernakvot. Bet natūraliai kyla klausimas, koks vaizdelis viduje po žiemos (kai nekūrenta kokius 5-6 mėn.)? bigsmile.gif Gerai būtų, kad kas nors iš praktikos jau galėtų pakomentuoti. g.gif
rusaite
QUOTE(lioliuke @ 2007 01 14, 00:50)
o as tik uz statyba rastinuko as karkasinio. tie vagonai man visai ne prie sirdies.
*

zinot, vagonas yra vagonas. tai kam ji ten sildyt, det tokias lesas, kad galima klijuotu tasu nameli statytis. man atrodo, kad kaina nelabai skirsis ( aisku, bus be baldu ), o vaizdas, tai labai thumbup.gif
-Radė
dar vienas adresiukas - www.caravan.lt
man gan įdomi idėja, tik kyla klausimas, jei pasistatai ant žemės ūkio paskirties žemės, kaip elektra atsivest? jei ne ūkininkas esi g.gif elektros linioja eina, bet ar ves iki vagonelio? ax.gif
Ninkasi
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine blush2.gif

busiu dekinga uz info
tomas1979
QUOTE(Ninkasi @ 2007 06 03, 17:59)
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine  blush2.gif

busiu dekinga uz info
*

tagi paziurekite www.elindre.lt www.caranan.lt ir siaip google iveskit caravans ar mobile homes tai jum atvers daug anglisku ir airisku puslapiu apie juos lietuvoj ju kaina kiek radau nuo 15000 lt prasideda su atvezimu ir pastatymu i vieta
ritperliukas
mano uosvis toky namuka nusipiko ir gan nebrangiai kainavo. seip jis pirko toky namuka sveciams, kad turetu kus pasideti, seip man tai jis ziauriai patiko. mazas kvadratura, bet isplanavimas thumbup.gif i tokia nedidelia erdve tiek visko. ne kiekvienam bute tiek visko yra .noreciau toky tureti, kokiam sode ir per visa vasara gyventi. thumbup.gif gaila sodo neturiu. verysad.gif
forever_strange
Visai noreciau mobilu nameli tureti sode thumbup.gif
Maxxx
QUOTE(tomas1979 @ 2007 08 01, 02:54)
tagi paziurekite www.elindre.lt  www.caranan.lt  ir  siaip google iveskit caravans ar mobile homes tai jum atvers daug anglisku ir airisku puslapiu apie juos  lietuvoj ju kaina kiek radau nuo 15000 lt prasideda su atvezimu ir pastatymu i vieta
*

Siaip is patirties galiu pasakyt, geriausia tuos namukus pirkt www.armindina.lt esam visa Lietuva apvaziave, va ten tai ir radom bendra kalba, ten shefas toks normalus bichas Mindaugas, jo tel jei ka 865780780; nuvaziavom nusipirkom, jie ir atveza patys, nu esam zodziu patenkiti, o pvz prie Kauno prie berneliu ten PEREKUPAI, jie ten uzsimete min 5000Lt, ir siaip perekupu privise daug, sakau jums geriausia armindinoj :super [COLOR=blue][SIZE=7][B]
dute_a
user posted image
user posted image
user posted image
einareja
Mūsų draugai atrodo patenkinti pirkiniu elindrėje.Prieš pora dienų pati mačiau tą namelį ir thumbup.gif Turėčiau žemės kur prie vandens tai ir pati susimastyčiau apie tokį pirkinį . Vietos tai nėra kur labai plaikstytis , bet manu , kad ten 2-3 asmenų šeimai įmanoma ir nuolat gyventi.Aišku apšiltinti tuomet būtina
juliux
Nu man tie namukai, tikrai - nea schmoll.gif . Gal todėl, kad vaikystėje teko tokiame (tik tarybiniame) pasisvečiuoti. Įspūdis liko visam gyvenimui. Jei spręsčiau tokį klausimą, tai kad ir iš paskutiniųjų, statyčiau rastinį namuką... rolleyes.gif
dute_a
man tokie namukai tinkami sodui, bet tikrai ne gyvenimui schmoll.gif
optukas
Man labai smalsu,ar kas nors gyvena nuolatinai tokiuose nameliuose?
MOBILUS NAMELIAI
Papildyta:
Nameliai
Mobilus namai
Namukai

Jei galit atrašykite,čia turiu omenyje naujesnius namukus ,kurių kaina nuo 40 tūkst. Lt
Laukine25
QUOTE(Ninkasi @ 2007 06 03, 15:59)
sveikutes,
isigijome zemes sklypa ir ten noretume pasistatyti toki darbininku vagoneli, kad atvaziavus butu galima pasideti ivairius daigtus ar siaip pabuti, tik niekur nerandame kur ju gauti... GAl kuri esate su tuo susidurosius ar zinote kur butu galima isigyti, tik zinoma tas vagonelis toks paprastas turetu buti ir jo kaina zinoma ne kosmine  blush2.gif

busiu dekinga uz info
*

is visu paminetu pirkti nepatarciau. geriau kreipkis i www.armindina.lt
ten jie pigiau parduoda ir siaip nemazai pakonsultuoti gali. Mes pirkom is ju. 4u.gif
Lapelokė
Sveikos 4u.gif . Mes taip pat ilgai ieškojom ir Elindrėj, ir Caravane, bet tinkamą variantą radom tik Armindinoj... Bent pernai tai ten buvo geriausias aptarnavimas ir kokybiškiausi namukai... Šią žiemą mes jau gyvename tokiame nemuke, jei kas norit ko paklausti - rašykit drinks_cheers.gif
Do&Ga
Taigi norim paklausti:

1. Koks Jusu namelis (ar su el. sildytuvais etc.)?
2. Ar buvo silta pastarosiomis saltosiomis dienomis?
3. Kaip/kokiu budu apsisildinote (ar patys, ar firma)?
4. Kokie pas Jus sprendimai su vandeniu, dujomis ir kanalizacija, kadangi galvojame ir mes toki nameli pirkti, taciau nera jokio infrastrukturos isskyrus elektra (tai dujos greiciausiai balionas? Ar daznai reikia pildyt?; kanalizacija vietine?; vanduo - artezinis?).
5. Kokie siaip ispudziai gyvenant tokiam namelyje - ar patogu (juk lubos zemos?), ar vertas pinigu?

Labai lauksiu atsakymu!:)
Lapelokė
4u.gif Taigi atsakau: tongue.gif
1) namelis buvo su dujiniu židiniu... bet jį naudojam retai - nusipirkom elektrinių redujatorių porą - senukuose tokie nė šimtą litų nekaštuoj...
2) lauke buvo septyniolika, pas mus namuke - dvidešimt keturi tongue.gif ... draugai Vilniuje bute šąlo, o mes trumpom rankovėm bėginėjom tongue.gif
3) šiltinom patys... ekovatą tik įpurškė firma.
4) pas mus netoli šulinukas - tat iš jo vandenuką hidroforu paimsim... kanalizaciją dar nežinau - galima biotualetu verstis, arba kokią nors vietinę įsirengti... Dujų baliono pakaks tiek, kiek naudosit... mums keturių asmenų šeimai porai mėnesių baliono tikrai pakanka...
5) namuką rinkomės tokį, kuriame jausčiausi ne kaip vagone, bet kaip namuose... tikrai džiaugiuosi - vietos tikrai daugiau, nei pvz nuomojamame vieno kambario bute... ir jauku - šaunus išplanavimas - patogu virtuvėj suktis ir salone žaidžiančius vaikus stebėti... kadangi radom tikrai pigų mums tinkantį variantą - už tokius pinigus šiais laikais nieko - nei trobelės, nei barakinio kambario neįpirktum... O čia ir mums miegamasis su veidrodžiais, tualetiniu staliuku ir spintelėm, vaikų miegamasis su patogiai išdėstytom lovelėm, spintelėm, veidrodžiu,ir vietos jame dar lieka, jei pažaist vaikai nori... virtuvė su dujine, šaldytuvu ir galybe spintelių, salonas su didžiuliu minkštu kampu - vaikai drąsiai ropinėja, ir man galvos neskauda, kad į kokį aštrų kampą guzą įsistatys tongue.gif ... Nežinau, kaip, gal ilgiau pagyvenus ims slėgti tai, kad tų baldų perstumdyt negalima, bet juk visada galima keist užuolaidas, kilimus, visokius niekučius, ir tt, kas turimą erdvę ganėtinai pakeistų... thumbup.gif ...
Do&Ga
Super, jauciu kol nama pastatysim gyvensim nuo vasaros ir mes tokiame:)

Kiek apsildymas kainavo jei ne paslaptis?
Kokios kainu kategorijos pats namukas (berods kazkurioj is tavo paminetu firmu, ten apibrezta, kad bendra ivaizdi susidaryti;)?

Labai labai aciu uz ats.!;)
Lapelokė
Na, dėlto apšildymo kainos, tai tiksliai pasakyt negaliu... o tu per google paieškok ekovata ir atrasi firmą kaune, kuri tuo užsiima... tai ir paklausi, kiek tas malonumas kainuoja... bijau suklysti, bet mes sumokėjom kažkur gal pusantro tūkstančio... jei savo neturit, tai dar kainuotų kažkiek tie mediniai brūseliai, kuriais reikia sieną prieš purškiant patiems paruošt tongue.gif .
Kainų kategorijas, kiek žinau, tikrai apibrėžia elindrė ir caravanas. Caravanstatic berods nurodo tikslią namuko kainą, bet ten kainuoja atvežimas iki vietos papildomai... O Armindinoj mes kreipėmės į vadybininką Mindaugą, ir prašėm, kad jis mums pasiūlytų pačių pigiausių, namukų... tai jis man į paštą ir siūsdavo foto ir tikslias kainas... taip mes ir išsirinkom vieną - dar anglijoj esantį namuką, ir laukėm, kol mums parplukdys. Po to važiavom gyvo apžiūrėti, ir iškart imėm, nes dar geresnis, nei kad fotkėse, pasirodė... thumbup.gif ne paslaptis - pavyko rasti patį pigiausią, kokį įmanoma Lietuvoj rasti... 16t.. net klausiau vadybininko, kodėl toks pigus, nes kitose firmose tuo metu patys pigiausi ir tikrai prastesni buvo visu tūkstančiu brangesni... Paaiškino, kad todėl, kad senesnis... Bet tas senesnis tai super išlaikytas... nuėmus skardą nė vienos lentos nei papuvusios, nei sutrūnijusios neradom, ko nepasakysi apie kitų firmų tuo metu siūlytus namukus - pati lysdavau po namuku ir karkaso lentas čiupinėdavau tongue.gif ... ir išplanavimas super... drinks_cheers.gif na, žodžiu, ilgai ieškoję suradom mums tinkantį ir patinkantį... (jei norėsi, gali kokį el paštą i až įmesti - galėsiu foto vidaus atsiųst) 4u.gif
jurgencija
garas thumbup.gif , reiks ir man i tokius pasidairyti ax.gif
aude:)
o ir seip nusipirkus du tokius namukus,sakykim po 16 000-galima abu sujungti ir pasidaryti kaip nama.gali juos apsimuryti,nu zodziu,pasidaryti gyvenama nama.maciau toki pas draugus ir man laaaabai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir mes jei tik isigysim zemes,butinai kazka panasaus galvosi,nes tikrai apsimoka thumbup.gif
moiros
O kaip grindis apsildet? ten juk skyliu pilna. Ar visi baldai stumdomi?
Laukine25
quote=moiros,2008 02 07, 17:04]
O kaip grindis apsildet? ten juk skyliu pilna. Ar visi baldai stumdomi?
*

[/quote]

Mes tai nieko nesildem, nes ziema ten negyvenam. O sklyliu pas mus nera schmoll.gif
Glamour
Na papasakokit daugiau tikrai apie tuos namukus. Nes MB vis užsimena, kad galėtume tokį bandyti nusipirkti, o aš vis juokais nuleisdavau. O gal be reikalo, nes dabar pažiūrėjau internete- visai nieko. Bet mums dar reiktų ir žemę pirktis. Man neramu ar nesityčios paskui iš mūsų, kad "vagonėly" gyvenam, ar iš vaikų nesityčios g.gif blush2.gif ?
Vlastimila
As irgi pradejau lygtai jau svarstyt apie tuos vagonelius, tuo labiau, kad zeme seniai turim, tik pinigu mazoka, o nesinori i skolas didziules list, tuo labiau, kad gyvent turim kur..Bet ar nebus problemu su valdzia, tiksliai nezinau, bet, kad lygtai negalima elektros prisijungt, kanalizacijos, tada jau skaitosi kaip nelegali statyba...
Harienė
Turiu klauisimą Laukinei 25:

ar žiemą nors kartą "kūrenot"? Jei tik kelis kartus, tai kaip viduje po žiemos, ar neįsimetė koks pelėsis ar nekoks kvapelis? Visgi ši žiema buvo gan drėgna..
Kaip rašiau anksčiau, būtų neblogas variantas kaime savo "autonominę respubliką" įkurti bendroje giminės žemėje. lotuliukas.gif

Avansu - ačiū už atsakymą.
Glamour
Aš kai nuotraukas pažiūriu man lyg ir patinka, bet kai gyvai lauke stovintį tą mobilų namuką pamatau, tai toks įspūdis doh.gif biški gražiai sakant, kaip konteineriai jie man atrodo. Čia apie tuos metalinius kalbu namukus.
Guda
Gal ir ne visai pagal tema, bet pabandysiu, gal kas nors ir padės?
Sutrūkinėjo paveikslas pieštas aliejiniais dažais ant drobės. Gal kas žinot, kas galėtų parestauruot?
rutelytux
Laba visoms
as vis ziurineju apie siuos namukus,radau puikiu variantu,jie net iki 80kvadratiniu metru buna: http://lt.lt.allconstructions.com/portal/c.../1/article/2444 smile.gif kuo toliau tuo labiau apie koki nors is ju mastome smile.gif Man labai sis patiko:http://www.arongroup.lt/images/namai/caravans2007/arongroup_l-chalet4.jpg
skambinausi i sia firma,sake kad pastato ir atveza per 3 men,sio modelio namukas buna 52 ir 68 kvadratu ax.gif
braskute_v
QUOTE(rutelytux @ 2008 06 26, 15:53)
Man labai sis patiko:http://www.arongroup.lt/images/namai/caravans2007/arongroup_l-chalet4.jpg
skambinausi i sia firma,sake kad pastato ir atveza per 3 men,sio modelio namukas buna 52 ir 68 kvadratu ax.gif
*

Labutis 4u.gif
Įdomu kokia būtų kaina maždaug tokių namelių 4u.gif
rutelytux
QUOTE(braskute_v @ 2008 06 26, 18:25)
Labutis  4u.gif
Įdomu kokia būtų kaina maždaug tokių namelių  4u.gif
*

Uz kvadratini metra 4.500lt, bet cia jau viskas iskaiciuota,jei imsi didesni ta 68 kvadratu,tai apie 300 tukst. smile.gif
Na man labai jis patiko ax.gif ir duoda dar pasirinkti stogo danga ir spalva,pacia komplektacija smile.gif ir jie jau pilnai apsildinti ziemai smile.gif
spingalietas
QUOTE(rutelytux @ 2008 06 26, 18:36)
Uz kvadratini metra 4.500lt, bet cia jau viskas iskaiciuota,jei imsi didesni ta 68 kvadratu,tai apie 300 tukst. smile.gif
Na man labai jis patiko ax.gif ir duoda dar pasirinkti stogo danga ir spalva,pacia komplektacija smile.gif ir jie jau pilnai apsildinti ziemai smile.gif
*

Hmm, o ne atrodo, kad uz tokia kaina galima ziureti kazka rimciau blush2.gif Gal but uz laikina nera nieko pastoviau, bet vis tiek kazka panasaus patiems pasistatyti manau butu patikimiau ir kvadratura didesne..
Juk realiai tokie namukai nera skirti pastoviam gyvenimui. O jei i kokia sodyba tik poilsiui, tai pilnai uztektu ir uz 25 000LTL panaudotas namelis, arba 70 000 LTL naujas..
Na, nebent kisene pinigai spaudzia ir nera protingesniu investiciju cool.gif
rutelytux
QUOTE(spingalietas @ 2008 06 27, 12:23)
Hmm, o ne atrodo, kad uz tokia kaina galima ziureti kazka rimciau  blush2.gif Gal but uz laikina nera nieko pastoviau, bet vis tiek kazka panasaus patiems pasistatyti manau butu patikimiau ir kvadratura didesne..
Juk realiai tokie namukai nera skirti pastoviam gyvenimui. O jei i kokia sodyba tik poilsiui, tai pilnai uztektu ir uz 25 000LTL panaudotas namelis, arba 70 000 LTL naujas..
Na, nebent kisene pinigai spaudzia ir nera protingesniu investiciju  cool.gif
*

Na tuos kur nurodziau nuorodoje namelius jie nera paprasti mobilus nameliai uz 25 tuks,jie zymiai geriau sutvarkyti,apsildinti....na cia kiekvieno nuomone,man jie patiko ir tiek,tai nereiskia,kad ir toki pirksim ax.gif Mano svajoniu namas,tai rastinis pvz toks:
http://www.konvesta.lt/dialog.foto.php?img...50&imgh=488
arba kazka pan. smile.gif Greiciausei po poros metu kazka ir tokio statysim,nes galim sakyt turime sklypa Salininkuose smile.gif
spingalietas
2 rytelytux: Va rastinis irgi mano svajone, dar prie tavo nuorodoje stovincio namo prilipdyti antra auksta, didele terasa... ech
vilmelė
o as nusipirkau siemet mobilu nameli ant ratu sodui. Atsidziaugti negaliu - viskas yra, tik indus ir siek tiek patalynes atsiveziau lotuliukas.gif . Pas mane trys miegamieji, tualetas, dusas atskirai. Aisku, dar laukia daug darbu: pajungti elektra, nuotekas, vandeni doh.gif . Dabar tik dujas pasijungiau. Veliau dar ketinu irengt terasa, dengti apacia it t.t. Suprantu, kad gyventi kazi ar noretusi tokiame (nors kai rinkomes, tai maciau labai prabangiu ir geros bukles), bet sode toks namukas - pats tas. Norint statytis mazulyti sodo nameli, uz ta suma, kiek kainavo, tai tik pamatus ir sienas(?) butu iseje.
SpyCam
As tai ateityje galvoju pas save sklype, kur jau turim normalu nama bebaigiama statyti, pasistatyti arba mobilu nameli arba nedideli kokiu 50-60 m2 namuka studijai, kur galeciau ramiai savo malonumui uzsiiminet...
Velnias zino, kiek tai gali kainuot, gal ir sunkiai igyvendinama svajone, taciau man nereikia visu tu miegamuju ir super duper isplanavimu kaip tuose namukuose, kur 4.5k lt/m2, man reiketu poros kambariu ir tualeto, su gera silumos ir garso izoliacija...
Glamour
Aš vis pažiūriu tų mobilių namukų- vagonėlių nuotraukas ir vis pagalvoju, kad turbūt man visgi nepatiktų tai, kad baldų perstumdyt negalima. O juos norint pakeist į kitus irgi turbūt nemažai problemų kiltų. Man išvis labiau patinka geriau didesnė erdvė suskirstyta zonomis, nei daug mažų patalpėlių. Pavyzdžiui pasižiūriu į nuotraukas ypač tų kambariukų, kur dvi lovos viena šalia kitos, tai man tokiam kambary gaila būtų vaikus auginti, nes nei apsisukt nebūtų jiems ten kur. Tokiu atveju norėčiau bent dviaukštės lovos, arba vieną lovą panaikinti ir vietoj jos rašomąjį stalą su spintute pastatyti. Ir apskritai dar vaikų neturint, man vienas kambarys galėtų būti darbinis arba rūbams susidėt.Bet turbūt jei norisi daug keisti visko ten, tai neverta svarstyti apie tokio namuko pirkimą ir laukti geresnių laikų.
Ką manot unsure.gif ?

P.S. mačiau skelbimą Klaipėdos sodų bendrijoj apšiltintą tokį vagonėlį su įrengtom komunikacijom už 140 000 parduoda. Paskai2iavus, tai turbūt savininkai nebent kokį 10 000 teuždirbs.
uolma
Norėjau paklausti, ar nepasikeitė niekas dėl leidimų. ar galima statytis jį ant ž. ū. paskirties sklypo be jokių leidimų. Nes kaip tik turiu apie 20 a. ir neleidžia pagal naujus įstatymus statytis man, tad pradedam galvoti apie šį mobilų namelį. g.gif Ir kaži kaip su elektra būtų galima išspręsti problemą.
Glamour
o sodų bendrijoje kažin skaitosi žemės ūkio paskirties žemė, ar ne? Mes svarstom pirktis sklypą soduose ir statytis vagonėlį, jį apsišiltinti , pristayti terasą. Kažin ar tai įmanoma turint nedidelį kiekį pinigėlių ir nedideles pajamas. Sklypas kainuotų apie 30 tūkst. na ir namukas panašiai. Komunikacijų įrengimui, pamatų pastatymui reiktų dar pinigėlių. Ar tokiam mūsų sumanymui duoda bankai paskolas žemei , skirtai namo statybai ir kad ir tam pačiam namukui. Pagal skaičiuokles pajamos išneša busto paskolai 60 000 be problemų ? Daugiau nenorim imti nes dar kažkur kuri laik1 reikės gyventi, tai vien dabartiniam būstui reiks apie 850 Lt/mėn.
raketa
Manau pabandyti tikrai verta mirksiukas.gif , sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.