Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda: spec. l/d '' Pušaitė''
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3
believer
gal kas savo mažylį leidžiat į šį darželį,gal galit pasakyt,kokia ten atmosfera,kaip auklėtojos?beje,kas labai svarbu,ar priima sergančius vaikučius,ar netenka epidemijų metu prasėdėt namie?..ačiū 4u.gif
believer
cia,jeigu ka, turiu galvoj Klaipedos darzeli 4u.gif
Klaipėdiete
[quote=believer,2007 01 04, 22:49]
cia,jeigu ka, turiu galvoj Klaipedos darzeli 4u.gif
*

[/quote

Nuostabus darželis, thumbup.gif ,jauki aplinka, nuostabios auklėtojos, vedėja, ir visas darželio kolektyvas... Vyksta vaikučiams daug renginių. Mano dukrelei liko vos keli mėnesiai, ir bus išleistuvės. 4u.gif Ji visada noriai ir su nuotaiką, keliasi rytais ir eina į darželį. Kai buna savaitgalis, ji jau nebesulaukia, kada vėl reikės eiti į darželį. smile.gif Drąsiai siūlyčiau tik šį darželį wub.gif wub.gif wub.gif
believer
Ačiū, kad atsiliepėt, jau norėjau prieš kelias dienas ten ir vesti dukrytę, bet kaip tik vietų nebeliko doh.gif tai dabar žinosiu, kad nuo rudens drąsiai galima vest biggrin.gif
Klaipėdiete
QUOTE(believer @ 2007 04 21, 21:21)
Ačiū, kad atsiliepėt, jau norėjau prieš kelias dienas ten ir vesti dukrytę, bet kaip tik vietų nebeliko doh.gif  tai dabar žinosiu, kad nuo rudens drąsiai galima vest biggrin.gif
*

Sekmės jums mirksiukas.gif . O dukrelė gal elergiška, kad pasirinkote šį būtent darželį? g.gif
tori
sveikos, aš savo berniuką ruošiuos vest į šį darželį. Kažkur irgi paskaičiau gerų atsiliepimų... Startuosim nuo rudens, nors labai norėčiau jau šį pavasarį ar vasaros pradžioj. Sako vaikai geriau adaptuojasi dėl ligų. (mažesnė tikimybė kad sirgs) jei vedi šiltuoju metų laiku.
lAuksiu kitų mamyčių komentarų apie šį darželį.
beje užrašiau ir į Želmenėlį, bet kažko labiau dūsia traukia prie Pušaitės... rolleyes.gif
(Agnieska)
Sitas darzelis tikrai neblogas.
Lopselinukai visada uzimti, jau net nespeju suziureti ju darbeliu (koridoriuj visad buna mazyliu rankdarbiu stendas) wub.gif
Maistas ivairus. Aukletojos geros. Ko daugiau reik thumbup.gif
believer
QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 04 21, 22:21)
Sekmės jums  mirksiukas.gif . O dukrelė gal elergiška, kad pasirinkote šį būtent darželį?  g.gif
*

Aciu smile.gif taip,buvo nustatyta alergija, nors dabar stipriai nesireiskia, bet manau,kad ten nemaitins bet kuo ax.gif visai nenoriu, kad kokiais neaiskiais gerimais girdytu ar pyragu su irgi nezinia kuo duotu,kas gali pasitaikyt kitame darzelyje. tai man ten zymiai patikimiau.
Papildyta:
QUOTE(tori @ 2007 05 02, 13:39)
sveikos, aš savo berniuką ruošiuos vest į šį darželį. Kažkur irgi paskaičiau gerų atsiliepimų... Startuosim nuo rudens, nors labai norėčiau jau šį pavasarį ar vasaros pradžioj. Sako vaikai geriau adaptuojasi dėl ligų. (mažesnė tikimybė kad sirgs) jei vedi šiltuoju metų laiku.
lAuksiu kitų mamyčių komentarų apie šį darželį.
beje užrašiau ir į Želmenėlį, bet kažko labiau dūsia traukia prie Pušaitės... rolleyes.gif
*

as taip pat norejau del to pavasari pradeti, bet jau vietu nebera, na nebent atsilaisvino kokia. o ir atostogaus darzelis vasara smile.gif
tori
Believer
, na kai as pasakiau kad nuo rudens noretumem lankyti, tai direktore mane patikino kad tikrai mes pateksim. grupeje bus 2-3 metu vaikuciai.
As vis dar abejoju, nes bijqau ligu. mes buvome pradeje lankyt 1,5 m. l/d Zuvedra tai po 3 d. 2 sav. sirgo, taip pratempem 2 men. ir atsiemem, nes istisai sedejau biuletenyje ir vaikucio labai gaila buvo... na gal bus dabar sustiprejes smile.gif
kukutiene
sveikos mamos, taigi mano bernelis irgi lanko sita darza. Nu ir liuks jis mums. Turejom patirties su tipo vienu geriausiu miesto darzu, tai aciu, ne uz ka negriztume (atsirenkami tevai, rinkliavos, arogancija...). O cia labai paprasta draugiska atmosfera. Aisku, viskas priklauso nuo aukletoju. Taciau istaigos personalo problemos islenda - pvz. senam darze vaikas bijodavo kitos grupes aukletojos, net rekdavo ja pamates. Pasirdo, ji vaikus musdavo... Cia per 2 metus net itarimo jokio neturejom. Atvirksciai, labai daug demesio is personalo, ar problemos, ar susirgo - visuomet kalbasi, padeda.
Del maisto - kazka galima riboti. Dirba alergologe, tai iskart klausia ko vaikiukas negali valgyti. Beje, darzo meniu nera zuvies ir kiausiniu. Mes pirmais metais buvom atsisake kakavos, ir tvarkingai visus metus vaika girde tik arbatele.
Daug veiklos: sportas, muzika, spektakliai, kasdien 2 k. i lauka (kas nelabai patinka saltuoju periodu), reguliarus uzsiemimai, ivairus darzelio konkursai, o dar proceduros po ligos.
Kas dar labai patinka - del tu 2 k. lauke vaikas pazista beveik visa darzeli, tiek vaikus, tiek aukletojas. Nu zodziu, bendruomeniskai jie ten gyvena...
tori
smagu girdite kad ir pas kukutiene geri atsileipimai. 4u.gif idomu dar del maisto. Ar nebuna jis visai bevertis? tikiuos negirdo kokiu soju mišiniais ir šiaip kasdieniniam gyvenime nevalgomu maistu. mano vaikinas megsta zuvi ir kiausinius, nu ka darysi, reiks namuose atpirkt trukuma. maniškis daugiau visokiem vaisiams alergiskas. bet maistas gal nebus didele problema. Svarbiausia kad noriai eitu.
(Agnieska)
QUOTE(tori @ 2007 06 16, 00:19)
smagu girdite kad ir pas kukutiene geri atsileipimai. 4u.gif  idomu dar del maisto. Ar nebuna jis visai bevertis? tikiuos negirdo kokiu soju mišiniais ir šiaip kasdieniniam gyvenime nevalgomu maistu. mano vaikinas megsta zuvi ir kiausinius, nu ka darysi, reiks namuose atpirkt trukuma. maniškis daugiau visokiem vaisiams alergiskas. bet maistas gal nebus didele problema. Svarbiausia kad noriai eitu.
*

Kiausiniu manau, gauna pakankamai su maistu ( gal i farsha deda ar kepinius, blynus, sausainius). Tereikia pasakyti ko negali vaikiukas valgyti, ir tuos produktus jam is raciono isims. O jei visa kita gali, ta ir gaus.
kukutiene
[quote=tori,2007 06 16, 00:19]
smagu girdite kad ir pas kukutiene geri atsileipimai. 4u.gif idomu dar del maisto. Ar nebuna jis visai bevertis? tikiuos negirdo kokiu soju mišiniais ir šiaip kasdieniniam gyvenime nevalgomu maistu. mano vaikinas megsta zuvi ir kiausinius, nu ka darysi, reiks namuose atpirkt trukuma.

Tai uztat mes drasiai savaitgaliais megaujames kiausiniene mirksiukas.gif . Darziuka lanko daug sveiku vaikuciu, tai tikrai nepersa per prievarta kazko netradicinio. Ir cepelinu, ir kugelio gauna, ir pyrago. Beje, maitinama 4 kartus per diena, o tai ne visuose darziukuose buna.
Ugnytemazyte
malonu ir skaityti gerus atsiliepimus,nors sirdis dauzosi vien pagalvojus kad rudeni prades manoji lankyti si darzeli unsure.gif
Ir dar dvieju metuku nebus , ir pati dar nevalgo g.gif
o jusu mamytes vaikuciai ar savarankiski prades(pradejo) lankyti darzeli ?
tori
labas, vidsoms , 4u.gif
As vis paskaitineju si skyreli, nerimauju ir as del savojo katulio. Nors ir vyras drutas , 2,5 m. rudeneli bus, bet pergyvenu kaip ten seksis.
Jis labai prisirises prie tevu ir seneliu. jauciu pirmos dienos bus nelengvos.Planuoju tam neeilinim ivykiui net atostogas pasiimt. doh.gif
Maniskis dar nelabai ant puodelio pasipraso, valgydinu irgi dar , neleidziu paciam terletios. baisiausia tai su rytiniu kėlimusi, jis dabar iki 10, val. ryte miega. Tai kaip reiks prikelti 7 val. neisivaizduoju... blink.gif
(Agnieska)
QUOTE(tori @ 2007 08 06, 22:32)
labas, vidsoms , 4u.gif
As vis paskaitineju si skyreli, nerimauju ir as del savojo katulio. Nors ir vyras drutas , 2,5 m. rudeneli bus, bet pergyvenu kaip ten seksis.
Jis labai prisirises prie tevu ir seneliu. jauciu pirmos dienos bus nelengvos.Planuoju tam neeilinim ivykiui net atostogas pasiimt. doh.gif
Maniskis dar nelabai ant puodelio pasipraso, valgydinu irgi dar , neleidziu paciam terletios. baisiausia tai su rytiniu kėlimusi, jis dabar iki 10, val. ryte miega. Tai kaip reiks prikelti 7 val. neisivaizduoju... blink.gif
*

Tai dar kol yra laiko iki rudens, pratink savo maziuka keltis vis ankstindama siek tiek laika. Ir svarbiausia, anksti guldyti. Tada kelsis be problemu.
O as savo maziu nuo 2 metuku pradejau vesti, nei valgyt nemokejo, nei ant puodo, mamyciukas buvo. doh.gif Bet per savaitele priprato, pirmas dienas po kelias valandeles pabudavo, is karto pasiimdavau pries pietu miega. Paskui po truputuka ir pripranta visi vaikiukai. Niekur nedings ax.gif Is pradziu ir pampersu nesiau, o paskui paciam atejo laikas, kai pasiprase ant puoduko. thumbup.gif Kai mato kitus, ir pats mokosi greiciau, nei budamas su mamyte namie wub.gif
tori
Matai Agniezka, blogiausia, kad per dieną ir dabar net savaitėm blush2.gif močiutė su vaiku būna. O jai nesiseka anksti nuguldyti miegoti. negliu mamos bart, nors ir prasau kad kitaip darytų. Be jos neturiu kam palikt savo mažylio. Nu gal kaip nors išsiversiu.
(Agnieska)
QUOTE(tori @ 2007 08 07, 15:51)
Matai Agniezka, blogiausia, kad per dieną  ir dabar net savaitėm  blush2.gif močiutė su vaiku būna. O jai nesiseka anksti nuguldyti miegoti. negliu mamos bart, nors ir prasau kad kitaip darytų. Be jos neturiu kam palikt savo mažylio. Nu gal kaip nors išsiversiu.
*

Suprantu Tave 4u.gif As irgi vargau tik ne su mociute, o dieduku. Turi jie savo filosofija, ir be sansu perkalbeti ar itikinti. doh.gif Todel dabar be galo dziaugiuosi, kad kuo maziau vaikas matosi su seneliais. Kai retai matosi, tada ir problemu nera ir pykciu blush2.gif
gindrite
sveikos visos....ir as turiu ka papasakoti apie si darzeli.ir pati lankiau ji kazkada ir dabar savo sunu vedu.ir kuo geriausi atsiliepimai.dirba gydytoja ,yra trys sesutes,bent jau dvi buna visa diena darzekyje.yra proceduriniai kabinetai atlieka proceduras po ligu...masazus, inhaliacijas, deguonies kokteilius....kaip paskiria dirbanti gydytoja...renginiu pilna..va ir dabar sia savaite yra darzelio gimntadienis tai vaikams kiekv diena yra renginys koks tai ....ir aukletojos geros moka su vaikais...ir maistas aisku parenka pagal vaikiuka jei stipriai alergiskas tai buna kad verda atskirai keliems umiai sergabtiems vaikams...tai manau jei tik galimybe kokia yra tai darzelis super...
Ramsius
Laba,
Mano du vyresnieji lankė šitą darželį tai esam labai patenkinti thumbup.gif Dabar ir mažylį užrašiau nuo 2009 rugsėjo. Gal kas irgi tuo pačiu metu pradėsit lankyti? g.gif
rapoliute
Siandien uzrasiau savo sunaiteli rudeniui ... 4u.gif
Ramsius
QUOTE(rapoliute @ 2008 05 13, 14:01)
Siandien uzrasiau savo sunaiteli rudeniui ...  4u.gif
*

Ar šiam? Mes tai kitam rudeniui tik pakliuvom, sakė šiam jau nėr vietų...Matyt lopšelyje nėr, taviškis jau darželinis...Į kokią grupę pakliūsit?
rapoliute
QUOTE(Ramsius @ 2008 05 13, 10:35)
Ar šiam? Mes tai kitam rudeniui tik pakliuvom, sakė šiam jau nėr vietų...Matyt lopšelyje nėr, taviškis jau darželinis...Į kokią grupę pakliūsit?
*

taip , siam rudeniui ... kokioj grupej bus- nelabai kalbejom, bet kaip supratau pas darzelinukus , ne lopsy ....
Ramsius
QUOTE(rapoliute @ 2008 05 13, 19:32)
taip , siam rudeniui ... kokioj grupej bus- nelabai kalbejom, bet kaip supratau pas darzelinukus , ne lopsy ....
*

Kiek žinau 7 grupėj šį rudenį bus mažiukai...Ten auklėtoja labai faina, mano sūnus į tą grupę ėjo thumbup.gif
rapoliute
QUOTE(Ramsius @ 2008 05 13, 12:00)
Kiek žinau 7 grupėj šį rudenį bus mažiukai...Ten auklėtoja labai faina, mano sūnus į tą grupę ėjo thumbup.gif
*

taip taip . maniskis 7-oje grupėje, pas auklėtoja Kaminskienę berods ... ką apie ją žinot ? ax.gif
vakar buvo pirma diena, bet vedžiau tik pusei dienos, šiandien palikau pilnai dienai - truputelis pačiai jaudulys kabina širdį , bet turbūt ir mamoms prie to priprasti reikia , ar ne ? blush2.gif gal dar kas yra mūsų grupėje ?
tori
Labas, labai idomu atiliepimai apie 7 grupe. mes 10-oje. bet pagal amziu reiketu jaunesniu bendraamziu. Ziuresiu kaip seksis, nes pasikeite nuo siu metu musu grupes aukleoja. jei bus sunkiai priprasti vaikui, galvosim apie mazesniu -bendraamziu grupe.
rapoliute
jau daugiau nei savaite einam i darzeli ( 7 grupe ) , esam tiek as , tiek sunus patenkinti. Aukletoja Elvyra - puikus zmogus, siandien grizo antroji pastovioji aukletoja VIrginija , irgi atrodo jog fainuole... kol kas viskas super thumbup.gif

mano sunus yra antras toks alergiskas vaikas darzely- prieziura -fantastiska. Bendravimas tuo reikalu su Tevais irgi be priekaistu... is tikro nieko blogo negaliu pasakyti , tik geri atsiliepimai 4u.gif
tori
Dziaugiuos kad atsiliepei 4u.gif , o kiek grupeje vaikų, mergaičių ir berniukų? maniskio grupeje vien bernuzai, ir tik 2 mergaiciukes o jis taip megsta mergaiciu draugija blush2.gif
Ramsius
QUOTE(rapoliute @ 2008 08 20, 12:02)
taip taip . maniskis 7-oje grupėje, pas auklėtoja Kaminskienę berods ... ką apie ją žinot ?  ax.gif
vakar buvo pirma diena, bet vedžiau tik pusei dienos, šiandien palikau pilnai dienai - truputelis pačiai jaudulys kabina širdį , bet turbūt ir mamoms prie to priprasti reikia , ar ne ?  blush2.gif  gal dar kas yra mūsų grupėje ?
*

QUOTE(rapoliute @ 2008 08 28, 12:19)
jau daugiau nei savaite einam i darzeli ( 7 grupe ) , esam tiek as , tiek sunus patenkinti. Aukletoja Elvyra - puikus zmogus, siandien grizo antroji pastovioji aukletoja VIrginija , irgi atrodo jog fainuole... kol kas viskas super  thumbup.gif

mano sunus yra antras toks alergiskas vaikas darzely- prieziura -fantastiska. Bendravimas tuo reikalu su Tevais irgi be priekaistu... is tikro nieko blogo negaliu pasakyti , tik geri atsiliepimai  4u.gif
*

Laba,
Tiek Virginija tiek Elvyra labai šaunuios abi thumbup.gif Tik Virginija truputį gal laisviau vaikus laiko o Elvyra griežtesnė...Ir auklytė faina thumbup.gif

Gerai papuolėt thumbup.gif Nors šiaip ten man rodos visose grupėse yra geros auklėtojos...Dukra buvo 8, o mažius kaip suprantu irgi į 8 paklius, mes nuo kito rudens eisim
tori
Na grizo mano bernuzelis is darzelio siandien patenkintas. Tik sake po miego kazko keistai ziurejo, matyt, nesuprato kur pabudo biggrin.gif . Ech tos atostogos visus is ritmo ir veziu ismusa. o naujoji aukletoja sake jam patiko. Kiek cia tiesos is vaiko suzinosi. Na svarbu viskas gerai. Gal neprireiks ir keisti grupes.
Tik va nezinau gal kuri susiduret su tokiu dalyku. Kadangi visi vaikai iseis i paruosiama klase apie 6 metu, maniskiui bus tik 5,4 m. tai dilema, ar ji palikt "antrus" metus toj pacioj grupej? vaikui irgi nekas, visi draugai iseis, liks vienas doh.gif
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 08 28, 06:20)
Dziaugiuos kad atsiliepei 4u.gif , o kiek grupeje vaikų, mergaičių ir berniukų? maniskio grupeje vien bernuzai, ir tik 2 mergaiciukes o jis taip megsta mergaiciu draugija blush2.gif
*

sunku pasakyti , nes tik dabar normalizuosim ( nuo kitos savaites ) vaiku skaicius , nes iki tol buvo "vasarines" grupes; sake apie 15 vaiku bus grupeje.....

iki siolei irgi buvo daugiau berniuku , gal tik dvi mergaites smile.gif

QUOTE(Ramsius @ 2008 08 28, 07:01)
Laba,
Tiek Virginija tiek Elvyra labai šaunuios abi thumbup.gif Tik Virginija truputį gal laisviau vaikus laiko o Elvyra griežtesnė...Ir auklytė faina thumbup.gif

Gerai papuolėt thumbup.gif Nors šiaip ten man rodos visose grupėse yra geros auklėtojos...Dukra buvo 8, o mažius kaip suprantu irgi į 8 paklius, mes nuo kito rudens eisim
*

tikria esu labai patenkinta ... thumbup.gif

QUOTE(tori @ 2008 08 28, 12:17)
Na grizo mano bernuzelis is darzelio siandien patenkintas. Tik sake po miego kazko keistai ziurejo, matyt, nesuprato kur pabudo biggrin.gif . Ech tos atostogos visus is ritmo ir veziu ismusa. o naujoji aukletoja sake jam patiko. Kiek cia tiesos is vaiko suzinosi. Na svarbu viskas gerai. Gal neprireiks ir keisti grupes.
Tik va nezinau gal kuri susiduret su tokiu dalyku. Kadangi visi vaikai iseis i paruosiama klase apie 6 metu, maniskiui bus tik 5,4 m. tai dilema, ar ji palikt "antrus" metus toj pacioj grupej? vaikui irgi nekas, visi draugai iseis, liks vienas doh.gif
*

ziuriu ,kad Jusu berniukas pusantro menesio jaunesnis uz manaji . o kodel jo neleido i 7 grupe ? kazko nesuprantu ... g.gif
o pasilikti vienam bus liudna manau ... bent jau man butu ax.gif
tori
Mes pradejoms si darzeli lankyti praejusiais metais. Tai buvo galimybe pasirinkt i lopseline ar darzeline grupe eiti. Tai kazkodel pamasciau kad vaikui gal geriau su vyresniais, daugiau ismoks. Jis ir pagal ugi uz kai kuriuos vyresnius didesnis. Bet is tikruju dabar galvoju kad klaida padariau.Dabar apjunge 10 grupe su kazkuria dar ir kartu eina didesni vaikai 5-metų. Tai man visai nebepatinka, o vaikui taip pat. Manau nueisiu dar su direktore pasneket, hgal apsispresim keisti kazka. Vaikas dabar kas ryta su asarom keliasi. Aukletojas jis labai myli, o vaiku ne. Ben taip pastaruoju metu pasakoja. schmoll.gif

Rapoliute minejai, kad jusu aukletojos saunios, ar dar tos pacios nuomones? ax.gif
Ramsius
QUOTE(tori @ 2008 09 10, 07:26)
Mes pradejoms si darzeli lankyti praejusiais metais. Tai buvo galimybe pasirinkt i lopseline ar darzeline grupe eiti. Tai kazkodel pamasciau kad vaikui gal geriau su vyresniais, daugiau ismoks. Jis ir pagal ugi uz kai kuriuos vyresnius didesnis. Bet is tikruju dabar galvoju kad klaida padariau.Dabar apjunge 10 grupe su kazkuria dar ir kartu eina didesni vaikai 5-metų. Tai man visai nebepatinka, o vaikui taip pat. Manau nueisiu dar su direktore pasneket, hgal apsispresim keisti kazka. Vaikas dabar kas ryta su asarom keliasi. Aukletojas jis labai myli, o vaiku ne. Ben taip pastaruoju metu pasakoja. schmoll.gif

Rapoliute minejai, kad jusu aukletojos saunios, ar dar tos pacios nuomones? ax.gif
*

Buvo pas mano dukrą panašus variantas. Į lopšio grupę ėjo berniukas metais beveik jaunesnis. tai kai visi iš lopšio ėjo į daržą jį mama nusprendė palikti dar lopšy (beje, manoji irgi 2 metus lopšy buvo, nes pradėjo eiti 1,9 mėntik). Tai va po mėnesiuko tą berniuką iš lopšio visgi pervedė į darželio grupę, nes ten susirinko leliukai o jis per didelis jiems buvo..Esmė tame, kad galima viską išspręsti, reikia tik pakalbėt su auklėtojom, direktore.
Sėkmės 4u.gif
O aš bandysiu eiti"prazonduot", gal atsilaisvino vietelė kokia lopšy, būna juk kad atsisako, nusprendžia neiti dar, arba išsikrausto ar pan...
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 09 09, 23:26)

*

tos pacios smile.gif ir tikrai gal dar geresnes... vaikas patenkintas eina i darza, o ko mamai daugiau bereikia ?
prasom i musu grupe smile.gif ax.gif
Ramsius
Na va, ir mes keliausim, tik į lopšį 4u.gif Ketvirtadienį nuėjau pas vedėja "prazonduoti" padėties, ar yra vietų laisvų, sako tvarkykitės popierius ir ateikit thumbup.gif tai manau kad nuo spalio jau startuosim thumbup.gif
tori
labutis, aciu Rapoliute uz kvietima. As vis dar dvejonese. Buvo tevu susirinkimas. Tai aukletojos taip maloniai kalbejo, vis pasakojo kaip jie daug nuveiks, ismoks , padarys. is tevu jautesi toks neramumas, nes didziuju vaiku tevai nepatenkinti, kad yra aplink maziuku, o mazuju, kad per daug dideliu. doh.gif Vien zo visi kazko nepatenkinti, bet pagalvojau, kad visi vietos po saule randa, gal neverta tiek astrinti problema. Tikiuos kad pripras, o jei menesio kito neuzteks, teks kazka keisti. Beje man minejo , kad 7 grupeje , mano vaikas pagal metus butu vyriausias. Tai kazko nesupratau g.gif
Papildyta:
Ramsiau, jums irgi sekmes 4u.gif Trecia vaikiuka leidziant, tai gal kiek ramiau ir baimiu maziau. mirksiukas.gif Svarbiausia nesusirgti.
Ramsius
Tori, o taviškis į kelintą grupę eina?
tori
Mes 10-oje, "Eziuku". smile.gif
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 09 16, 13:35)
Beje man minejo , kad 7 grupeje , mano vaikas pagal metus butu vyriausias. Tai kazko nesupratau g.gif
Papildyta:

*

tikrai idomiai cia ... maniskis gimes 2005 vasari ... tai nzn ,kaip cia iseina ? klaidinga informacija ... na , bet Jums sekmes ... smile.gif si savaite sveikatingumo savaite darze,bet taip lauke salta ... gal pagailes maziuku ir neves i lauka salti ... g.gif ax.gif blush2.gif
tori
na mes sia savaite neiname i darza, nes vaikiukas sloguoja ir kosti. Mociutes dabar globoja. sako atsalus daug vaikuciu serga. kazkaip reikia isgyventi ta nelengva laikotarpi. idmu kiek po tokios sveikatingumo savaites sirgaliuku atsiras? doh.gif Grudintis visgi reikia ax.gif
del amziuas tai man cia aukletoja sake, ji gal nevisai ismano kiek ir kokio amziaus vaiku ten. Sako visiems bus tik 3 m. sueje, kiti gal net 2,6. Tai va.
Ramsius
QUOTE(tori @ 2008 09 17, 12:45)
Mes 10-oje, "Eziuku".  smile.gif
*

Mes 1, Kačiukų 4u.gif

Rytoj jau eisim tongue.gif

Rytoj pajungs šildymą darželyje...
Beje, norėjau paklausti...Man vedėja užsiminė apie paramą darželiui...Davė sąskaitos numerį...Ar jums irgi apie tai užsiminė? Bėda tame kad nežinau kiek pervesti...kad nepasirodytų labai mažaii, o ir kad ne per daug būtų... g.gif
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 09 17, 12:31)
na mes sia savaite neiname i darza, nes vaikiukas sloguoja ir kosti. Mociutes dabar globoja. sako atsalus daug vaikuciu serga. kazkaip reikia isgyventi ta nelengva laikotarpi. idmu kiek po tokios sveikatingumo savaites sirgaliuku atsiras? doh.gif  Grudintis visgi reikia ax.gif
del amziuas tai man cia aukletoja sake, ji gal nevisai ismano kiek ir kokio amziaus vaiku ten. Sako visiems bus tik 3 m. sueje, kiti gal net 2,6. Tai va.
*

sveikite 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2008 09 17, 12:41)
Mes 1, Kačiukų 4u.gif

Rytoj jau eisim tongue.gif

Rytoj pajungs šildymą darželyje...
Beje, norėjau paklausti...Man vedėja užsiminė apie paramą darželiui...Davė sąskaitos numerį...Ar jums irgi apie tai užsiminė? Bėda tame kad nežinau kiek pervesti...kad nepasirodytų labai mažaii, o ir kad ne per daug būtų... g.gif
*

geros dienos darzelyje 4u.gif
mums irgi taip direktore dave paramos "kviteli", mes su vyru pasitare pervedem darzelio saskaitom 100 lt. Darzeliui negaila,kad tik vaikams nuo to geriau butu. As taip darydama daug geriau jauciuosi ,nei duodama vokeli su pinigais ... tai va... ax.gif
Ramsius
Nu va, lengviau pasidarė 4u.gif
Maždaug žinosiu kiek...
tori
na musu irgi paramos prase. kazkaip nepervedem pinigu.. Gale metu prase padaryti kosmetini remonta visos grupes teveliu. tai mes 4 iese isardem senasia lovytes bei pertapetavom grupe. Manau visos savaites triusas po darbo irgi parama darzeliui. kazkaip ir man ant dusios ramiau, kad prisidejom nors ir keliese. Kiti gal kita karta ka padarys ar pinigeliais prisides. ax.gif
nezinau kaip jums, bet man darzelis, grupes (na visose nebuvau) bet skurdokas. Jau labai reiketu rimtesnio remonto, ne tik perdazyt. tuoletai tai labai baisus. Viena kart nuejau vaikui rankyciu nuplaut, tai ledinis vanduo is ciaupo bega, silto net nera... Graudu, kazkaip. liudna kad vaiku ugdymo istaigoms valstybe nieko neskiria, arba tie pinigai i viena kisene subega... g.gif net zaislu truksta , knygeliu, ir t.t. prase, kad ir tuom paremtume.
Ramsius
QUOTE(tori @ 2008 09 18, 21:16)
na musu irgi paramos prase. kazkaip nepervedem pinigu.. Gale metu prase padaryti kosmetini remonta visos grupes teveliu. tai mes 4 iese isardem senasia lovytes bei pertapetavom grupe. Manau visos savaites triusas po darbo irgi parama darzeliui. kazkaip ir man ant dusios ramiau, kad prisidejom nors ir keliese. Kiti gal kita karta ka padarys ar pinigeliais prisides. ax.gif
nezinau kaip jums, bet man darzelis, grupes  (na visose nebuvau) bet skurdokas. Jau labai reiketu rimtesnio remonto, ne tik perdazyt. tuoletai tai labai baisus. Viena kart nuejau vaikui rankyciu nuplaut, tai ledinis vanduo is ciaupo bega, silto net nera... Graudu, kazkaip. liudna kad vaiku ugdymo istaigoms valstybe nieko neskiria, arba tie pinigai i viena kisene subega... g.gif net zaislu truksta , knygeliu, ir t.t. prase, kad ir tuom paremtume.
*

Kokioj grupėj?
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 09 18, 13:16)
nezinau kaip jums, bet man darzelis, grupes  (na visose nebuvau) bet skurdokas. Jau labai reiketu rimtesnio remonto, ne tik perdazyt. tuoletai tai labai baisus. Viena kart nuejau vaikui rankyciu nuplaut, tai ledinis vanduo is ciaupo bega, silto net nera... Graudu, kazkaip. liudna kad vaiku ugdymo istaigoms valstybe nieko neskiria, arba tie pinigai i viena kisene subega... g.gif net zaislu truksta , knygeliu, ir t.t. prase, kad ir tuom paremtume.
*

tas tai tiesa, bet aukletoja gerumas ir viso personalo rupestingumas man atsveria viska...
as ziuriu ,kad ir langai dar tie patys ,kai ir as ,kad ejau, ir spintutes tos pacios ,kur as dejausi rubeliu , o kai i tualeta nuejau irgi nusterau ... viskas taip salta... su laiku gal viskas pasikeis...
o kad pinigai netolygiai paskirstyti darzeliams tas tai faktas...
as nunesiau knyguciu , kreidos, vienkartiniu nosiniu visai grupei. Bet man negaila tokiu dalyku , nes ir JAV to paties praso ( ten ir leidom maziuka i darza ten puse metu)
. Ten praso ir priemoniu , ir knyguciu ,ir nosiniu ... nieko nepadarysi smile.gif
as uz tai ,kad tik vaikai laimingi butu , o visa kita pakeisti galima . 4u.gif
Ramsius
QUOTE(rapoliute @ 2008 09 19, 09:01)
tas tai tiesa, bet aukletoja gerumas ir viso personalo rupestingumas man atsveria viska...

kad tik vaikai laimingi butu , o visa kita pakeisti galima . 4u.gif
*

Tiesa thumbup.gif drinks_cheers.gif
Vaikui nesvarbu aplinka, ji tik mums atrodo svarbi...vaikui reikia žmonių gerumo o ne gražių klozetų, nors aplinka be abejo vaidina svarbų vaidmenį...Tačiau ne pagrindinį...

Kai vaikas ryte žadina ir sako kelkitės, aš į darželį pavėluosiu...Kai nenori iš jo eiti namo ir sako ko taip anksti atėjai blink.gif (čia su dukra taip buvo)...Va toks yra geras darželis, gera gryupė, geros auklėtojos...
O palyginus su kitais darželiais Pušaitė yra vienas iš geresnių mirksiukas.gif

P mūsų grupė jau minėjau kad labai gražus miegamasiss thumbup.gif Tokios mažos lovytės, bet jau ne leliukiškos, o patalynės grožis thumbup.gif thumbup.gif

Šiandien jau ėjom pusryčių...Iš pradžių nenorėjo eiti pro duris, tempė prie kito iėjimo, bet rūbinėj jau prie savo spintutės pripuolė, basutes išsitraukė pats thumbup.gif Auklėtoja sako einam mašinų žoūrėt, tai padavė ranką ir nuėjo smile.gif
rapoliute
QUOTE(Ramsius @ 2008 09 19, 01:10)
Tiesa thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Vaikui nesvarbu aplinka, ji tik mums atrodo svarbi...vaikui reikia žmonių gerumo o ne gražių klozetų, nors aplinka be abejo vaidina svarbų vaidmenį...Tačiau ne pagrindinį...

Kai vaikas ryte žadina ir sako kelkitės, aš į darželį pavėluosiu...Kai nenori iš jo eiti namo ir sako ko taip anksti atėjai blink.gif (čia su dukra taip buvo)...Va toks yra geras darželis, gera gryupė, geros auklėtojos...
O palyginus su kitais darželiais Pušaitė yra vienas iš geresnių mirksiukas.gif
P mūsų grupė jau minėjau kad labai gražus miegamasiss thumbup.gif Tokios mažos lovytės, bet jau ne leliukiškos, o patalynės grožis thumbup.gif  thumbup.gif
Šiandien jau ėjom pusryčių...Iš pradžių nenorėjo eiti pro duris, tempė prie kito iėjimo, bet rūbinėj jau prie savo spintutės pripuolė, basutes išsitraukė pats thumbup.gif Auklėtoja sako einam mašinų žoūrėt, tai padavė ranką ir nuėjo smile.gif
*

maniskis irgi noriai pasilieka , o ko Mamai daugiau ir bereikia ... visa diena gali ramiai dirbti ... ax.gif dziaugiuosi darzeliu
tori
sveikos mamytes,

is tiesu materialine gerove dar nera viskas, tai nuperkama. Zinoma as tik uz geras ir nuosirdzias aukletojas. Juk suprantame, kad atlyginimai nekokie, o dirba ir ikvepimo, fantazijos turi. Norisi tik sekmes palinketi. 4u.gif
Man irgi teko Vokietijoj darzeli stebet metus laiko. Tai man pries akis jis lyg siol mtau musiski, tai zodziu nebelieka. Nu zmogus tokia butybe, kad lygini su geriausiais o ne su blogiausiais variantais doh.gif . Nesdavo ir ten serveteliu ir visokiu smulkmenu, bet zaislu ar knygu, tai tikrai ne. o ir su 12 VAIKU VISA DIENA BUNA 4 ZMONES, 2 aukLETOJOS IR 2 padejejos. Tik kiek supratau ten nera muzikos uzsiemimu ir pan., visa veikla grupeje.
realybe kitokia, tad dziaugiames kad musu vaikai laimingi, sveiki, kad ir kokia aplinka bebutu.
rapoliute
QUOTE(tori @ 2008 09 21, 06:11)
sveikos mamytes,

is tiesu materialine gerove dar nera viskas, tai nuperkama. Zinoma as tik uz geras ir nuosirdzias aukletojas. Juk suprantame, kad atlyginimai nekokie, o dirba ir ikvepimo, fantazijos turi. Norisi tik sekmes palinketi.  4u.gif
Man irgi teko Vokietijoj darzeli stebet metus laiko. Tai man pries akis jis lyg siol mtau musiski, tai zodziu nebelieka. Nu zmogus tokia butybe, kad lygini su geriausiais o ne su blogiausiais variantais doh.gif . Nesdavo ir ten serveteliu ir visokiu smulkmenu, bet zaislu ar knygu, tai tikrai ne. o ir su 12 VAIKU VISA DIENA BUNA 4 ZMONES, 2 aukLETOJOS IR 2 padejejos. Tik kiek supratau ten nera muzikos  uzsiemimu ir pan., visa veikla grupeje.
realybe kitokia, tad dziaugiames kad musu vaikai laimingi, sveiki, kad ir kokia aplinka bebutu.
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

fu ,koks lietingas oras siandien smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.