Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausi Vilniaus rajonai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Ingridux
Gal kas galetumet patarti, kurie rajonai Vilniuje geriausi. Noretume pirkti buta, tik neapsisprendziame kuriame Vilniaus gale. Gal kas neseniai ieskojo sau buto ir gali pakonsultuoti kokiuose rajonuose kokios einamos kainos. Labai dekui.
Keberiokšt
Brangiausia yra: Senamiestis, Uzupis, Zverynas, Antakalnis..
renax
Patogiausia bent mums Seskine smile.gif ,tuo labiau jei naujos statybos dabar du yra statomi salia lnk kinostudijos ,viskas vienoje vietoje . Patogu bent mums kad yra salia mokykla ,darzelis ,poliklinika ,ir visa kita bet laisvu butu kiek zinau nelabai .
Foxenas
Dar prideciau ir Naujamiesti: pats rajonas toks keistas, bet labai geras susisiekimas. Gal del to??? g.gif Jei uzmesi akis i kainas, pamatysi , kad jei namas ne blokinis, tai kaina kaip Antakalny... g.gif
Ieva-Pieva
as kita buta pirkciau tik Naujamiestyje thumbup.gif bet gal cia taip del to, kad visa gyvenima mieamuosiuose rajonuose negyvenus g.gif
giedrulka
QUOTE (renax @ 2004 11 01, 18:54)
Patogiausia bent mums Seskine  smile.gif ,tuo labiau jei naujos statybos dabar du yra statomi salia lnk kinostudijos ,viskas vienoje vietoje . Patogu bent mums kad yra salia mokykla ,darzelis ,poliklinika ,ir visa kita bet laisvu butu kiek zinau nelabai .

Ale gi kad ten tie du namai statomi jau prie tokios gatves blink.gif - triuksmas, smarve....
Nukė
Man tai Seskine vienas baisiausiu rajonu.. dry.gif Zmogides ir ne laselio gamtos.

Zvirbliuke
QUOTE (Nedurna @ 2004 11 01, 15:45)
Brangiausia yra: Senamiestis, Uzupis, Zverynas, Antakalnis..

Senamiestyje, Užupyje gresia tokie "džiaugsmai" - amžinas smogas (vis dėl to žemiausia Vilniaus vieta), daugeliu atvejų automobilių srautas po langais toli gražu ne toks menkas, kokio norėtųsi (pvz. dabar Subačiaus g. pardavinėja, vaizdas pro viršutinių butų langus tikrai gražus, tačiau butų savininkams tikriausiai nelabai norėsis tuos langus atidaryti blink.gif ), beveik nerasta gamtos...Ne visur; yra, žinoma, ir labai gerų vietų... smile.gif

Foxenas
Tas pats sh... ir namuose esanciuose prie pat antakallnio gatves. Padariau as karta kvailyste, nutariau mamai produktu nupirkti IKI ir prasimaliau kamstyje nuo IKI'iu iki Silo gatves 25 min. doh.gif Buciau nepatingejus, ta atstuma pescia gali nueit per 5 min... O jau apie oro kokybe, kai sausakimsa gatve masinu ir visos "pirscioja" nes tikisi, kad kazkada vistik pajudesim, tai isvis patyliu.... Taigi jei ziuresit Antakalnyje, ieskokit bent jau pora kvartalu atokiau nuo Antakalnio gatves.
Zvirbliuke
Bet Antakalnyje oho kokių butukų yra su vaizdu į pušyną ir ramybe thumbup.gif Tačiau į juos tikriausiai teks važiuoti pro tuos pačius Antakalnio gatvės kamščius biggrin.gif

Beje, dar patarimas - prieš perkant bet kokį nekilnojamąjį turtą labai pravartu pasižiūrėti miesto plėtros planą, ir pasidomėti, kas ateityje planuojama šalia nusižiūrėto būsto. Pažįstami nusipirko butą ramioje ir tylioje Lapų gatvėje, o pasirodo, kad po metų tiesiai už jų langų bus tiesiamas greitkelis... g.gif
Laiza
Mes gyvenam Pilaitej ir labai tuo patenkinti. Oficialiai pripazintas ekologiskiausiu miesto rajonu, gamtos pro langus gal ir nedaug (priklauso nuo namo vietos), bet uztat isejus iki tos pat gamtos - tik ranka paduot, susisiekimas su miestu geras, na, ir kapinaites netoli.. biggrin.gif
Jei reiktu ieskotis naujo buto, ieskociau tik Pilaitej. wink.gif
vasarėja
as tai zveryne gyvenu, tikrai thumbup.gif
susisiekimas puikus, bet kur gali nuvaziuoti, per didziausius kamscius- 10 min.
zinoma, uzterstumas Zveryno man rodos vienas didziausiu, bet salia Vingio parkas, tad gali listi po medziais.. biggrin.gif
Smurka
As gyvenu Naujamiestyje ir ateityje noreciau cia gyventi, jei kisene leis. Bet tik toje Naujamiescio dalyje, kuri eina nuo Savanoriu-Pietario-Zemaites sankryzos link Basanaviciaus gatves. Kitoj pusej sankryzos jau bardakas dry.gif
Moteris
Turbut kiekvienas pasisakys uz ta rajona, kuriame gyvena. As pries 1,5 metu ieskojau buto, isvazinejau daug rajonu, labai daug butu ziurejau Justiniskese ( tiesiog buvo didziausia pasiula) bet uzteko nuvaziuoti i Jeruzale, ir supratau, kad nieko kito nenoriu (noreciau gal Senamiesti, bet nerealu smile.gif ) Rajonas labai zalias, jei nori pasivaikscioti - aplink daug parkeliu, vaikams zaidimu aiksteliu, bent jau mano kieme niekuomet nebuna parkavimo problemos, namai visi muriniai. Zodziu, grazus rajonas. Vienintelis trukumas - toloka nuo centro. Bet vistiek nekeisciau i jokia artimesne Seskine tongue.gif
Onora
Man tai zirmunai ir antakalnis arciausiai sirdies ir arciausiai gamtos:))
Antakalnyje butas netoli silo gatves, bet jokiu susisiekimo problemu niekuomet nebuna ir ramu tylu kaip kurorte - mano seneliams net per mazai surmulio. Zirmunuose - vienas siaures mietelyje naujame name - gal kiek artokai galtves, bet 10 aukstas atperka visus kitus trukumus - gyvename kaip danguje - pro langus miskai matosi ir antakalnis, upe. Trecias butas zirmunuose sename name, bet irgi ramu, netoli upe - pereini per tilta ir jau valakampiuose esi.

Antakalnio ir zirmunu pliusai:
Geras susisiekimas
Nera kamsciu
Arti centras
arti gamta (upe, sapiegines miskai, valakampiai ir pan.)
gera plati aptarnavimo sfera (+mokyklos, darzeliai)

O i naujus rajonus tai man net baisu vaziuoti - visi namai vienodi, placiausios gatves, mazaai zoles, medziu. Kai ieskojome butu - tai i kai kuriuos namus net neidavome, nes kiemai didziausi, be to smarve nuo siuksliu konteineliu ir pan. Apie pilaite nieko blogo negaliu pasakyti, tik kad toli centras.

Cia tik mano nuomone
kasiopeja
g.gif gimiau ir uzaugau vilniuj, ir kuo toliau, tuo man mazesnis skirtumas darosi tarp skirtingu rajonu. Vienur vienokie minusai, kitur - kitokie. Geriausia ziureti konkreciai, koks butas, kokia namo palinka ir kokia kaina. O geras ar negeras rajonas, niekada nesupaisysi... Kiekvienam yra kitaip. As, pvz. niekada gyvenime nesikraustyciau i Antakalni, Zveryna, Seskine, Fabijoniskes, Pasilaicius rolleyes.gif , o geriau rinkciausi Karoliniskes, Lazdynus, Zirmunus arba Pilaite. tongue.gif
Zvirbliuke
Dabartinis mano būstas priklauso Senamiesčiui, nors man jis - daugiau tarpinis variantas. Čia naujos statybos butų nėra, tačiau galiam nusipirkti ( jei dar liko tongue.gif ) visai neblogą butą daugiau nei pusmetrio storio sienomis, aukštomis lubomis, galima ir per kelis aukštus...Ir - jokio automobilių triukšmo, labai tylu, ramu, palyginus grynas oras (mes ant kalno...), ir viskas čia pat...Žodžiu, vieta visai nebloga rolleyes.gif smile.gif

Ir - štai tokie vaizdeliai pro langą tongue.gif :

user posted image
vasarėja
QUOTE (kasiopeja @ 2004 11 02, 09:14)
Kiekvienam yra kitaip. As, pvz. niekada gyvenime nesikraustyciau i Antakalni, Zveryna, Seskine, Fabijoniskes, Pasilaicius rolleyes.gif , o geriau rinkciausi Karoliniskes, Lazdynus, Zirmunus arba Pilaite. tongue.gif

biggrin.gif thumbup.gif
na va, o man priesingai, tavo varsdintus rajonus atmeteme pirmiausiai...
del daugelio priezasciu... wink.gif
kasiopeja
QUOTE (mamkinas @ 2004 11 02, 08:22)
biggrin.gif  thumbup.gif
na va, o man priesingai, tavo varsdintus rajonus atmeteme pirmiausiai...
del daugelio priezasciu... wink.gif

Tuos rajonus as isvardinau, nes pagal mano gyvenimo buda man jie labiausiai tinka, t.y. juose yra miskeliu, kuriuose galima pavedzioti suni. BET nors ir isskyriau kai kurias vilniaus vietas, nemanau, kad kuris nors rajonas yra labiau prestizinis uz kita. Turbut as pesimiste g.gif

P.S. o gyventi noreciau nuosavam name ant upes kranto pusyne tongue.gif
kava
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 10:20)
Dabartinis mano būstas priklauso Senamiesčiui, nors man jis - daugiau tarpinis variantas. Čia naujos statybos butų nėra, tačiau galiam nusipirkti ( jei dar liko tongue.gif ) visai neblogą butą daugiau nei pusmetrio storio sienomis, aukštomis lubomis, galima ir per kelis aukštus...Ir - jokio automobilių triukšmo, labai tylu, ramu, palyginus grynas oras (mes ant kalno...), ir viskas čia pat...Žodžiu, vieta visai nebloga rolleyes.gif smile.gif

user posted image

Gal galima tiksliau - kur čia Senamiesty tokie vaizdai pro langus? biggrin.gif
Zvirbliuke
Jei nieko prieš, savo adresą tau į asmeninę parašysiu, o.k.? Tikrai senamiestis, bent jau taip parašyta buto byloje - Senamiesčio seniūnija biggrin.gif O šiaip jau rašiau, kad man asmeniškai tai - daugiau tarpinis variantas, nei Senamiestis...
Onora
QUOTE (kava @ 2004 11 02, 10:45)
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 10:20)
Dabartinis mano būstas priklauso Senamiesčiui, nors man jis - daugiau tarpinis variantas. Čia naujos statybos butų nėra, tačiau galiam nusipirkti ( jei dar liko tongue.gif ) visai neblogą butą daugiau nei pusmetrio storio sienomis, aukštomis lubomis, galima ir per kelis aukštus...Ir - jokio automobilių triukšmo, labai tylu, ramu, palyginus grynas oras (mes ant kalno...), ir viskas čia pat...Žodžiu, vieta visai nebloga rolleyes.gif  smile.gif

user posted image

Gal galima tiksliau - kur čia Senamiesty tokie vaizdai pro langus? biggrin.gif

Man cia pansu i vietas link liepkalnio g.gif
kava
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 10:46)
Jei nieko prieš, savo adresą tau į asmeninę parašysiu, o.k.? Tikrai senamiestis, bent jau taip parašyta buto byloje - Senamiesčio seniūnija biggrin.gif O šiaip jau rašiau, kad man asmeniškai tai - daugiau tarpinis variantas, nei Senamiestis...

gerai, lauksiu rolleyes.gif Aš, beje, irgi tokiame tarpiniame variante (tiesa, laikinai) gyvenu, užtat ir susidomėjau wink.gif
kregždutė
Man asmeniškai yra siaubingi nauji rajonai. Dabar jau jie nenauji ir nuo to dar pablogėję. Namas prie namo, šiukšlės, transportas, jokios žalumos. Gaila, kad jau tas pats daroma su mano mylimais rajonais - žvėrynu ir antakalniu. Žvėryne gyvenau iki kol ištekėjau. Po to antakalnyje. Antakalnio gatvė tikrai triukšminga, bet reikia paeiti 5 min į šoną ir ramybė. Jei šių rajonų nebūtų, rinkčiausi jeruzalę. Ten dar galima neužtrokšti. O dabar įsirenginėjame pavilnyje, tik 7 min iki centro. Todėl butą antakalnyje parduodame, kas norite, rašykite į AŽ.
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.
Zvirbliuke
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 02, 09:37)
Senamiestis puikus tiems žmonėms kurie yra judrūs, mėgsta naktinį gyvenimą arba neturi daug vaikų ar gyvūnų.

Tiksliai pasakyta thumbup.gif

O mes, kadangi jau turime vaikų ir gyvūnų, bėgame į ramų, šalia gamtos Antakalnio galą (Vilko puse, įtariu, kad kažkur netoli jūsų būsime wink.gif ).
Tutsi
QUOTE (vilko_puse @ 2004 11 02, 09:27)
siaip man Seskine mielas sirdziai rajonas, ilgai ten gyvenau, be to daug parduotuviu aplinkui, poliklinika, darzeliai. beje, salia tu daugiaauksciu bus pasatatytas dar ir administracinis pastatas (atrodo), taip kad vaizda gali ir uzstoti.

administracinis pastatas bus 2-3 a. (nepamenu tiksliai), tad nelabai ka ir uzstos. o jo priestatas bus aukstesnis, bet jis bus statomas pakrasty, tad daugiaauksciu gyventojams vaizdai turetu likti tie patys wink.gif
agacaga
QUOTE (Laiza @ 2004 11 02, 09:02)
Mes gyvenam Pilaitej ir labai tuo patenkinti. Oficialiai pripazintas ekologiskiausiu miesto rajonu, gamtos pro langus gal ir nedaug (priklauso nuo namo vietos), bet uztat isejus iki tos pat gamtos - tik ranka paduot, susisiekimas su miestu geras, na, ir kapinaites netoli.. biggrin.gif
Jei reiktu ieskotis naujo buto, ieskociau tik Pilaitej. wink.gif

Jooo,sako,kas Pilaitej pagyvena, dazniausiai ten ir lieka wink.gif Mes irgi nuomojames kolkas tenai,bet prixim irgi ten pat biggrin.gif Pro langu ir ezeriukai turetu matytis tongue.gif Na ir kazkada busimas aplinkelis aplink Vilniu irgi matysis dry.gif , bet gal nebus jisa labai po langais rolleyes.gif
Reklamiste
Patys blogiausi rajonai:
Pilaite - namai vidury lauku, masinu gatvese prigrusta, mokyklos perpildytos, darzelis is vis be sansu, jokiu medziu, vieni skersvejai
Jeruzale - namu prigrusta, kamsciai didziausi, nei mokyklu, nei darzeliu
Seskine - absoliuciai nykus rajonas
Vilkpede - kontingentas....
Nauja Vilnia - kontingentas...

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif
raganele
Mes irgi ieškomės didesnio buto ramesniame rajone, tik kol kas nesėkmingai... sad.gif
O gal žinote, kur rasti oficialią informaciją apie užterštumą Vilniaus rajonuose?
Paloma
QUOTE (kregždutė @ 2004 11 02, 11:37)

Nesutinku -žiūrint kokia vieta, mano draugė gyvena uždarame kieme Bernardinų skg., atrodytų centras, bet tyku, ramu, Jaunimo sodas čia pat. biggrin.gif
Zvirbliuke
QUOTE (Paloma @ 2004 11 02, 12:04)
Nesutinku -žiūrint kokia vieta, mano draugė gyvena uždarame kieme Bernardinų skg., atrodytų centras, bet tyku, ramu, Jaunimo sodas čia pat. biggrin.gif

O tie uždari kiemeliai man atrodo tokie klaustrofobiški dry.gif Ir su vaiku (ar šuniu)juose nepasivaikščiosi - amžinas pavėsis, nei pievelės, nei medelio...O dar man kiemeliuose nepatinka, kai langai tiesiai į kaimyno langus atsiremia...

Zvirbliuke
QUOTE (raganele @ 2004 11 02, 11:52)
O gal žinote, kur rasti oficialią informaciją apie užterštumą Vilniaus rajonuose?
Onora
"Nepalankiausia (iš tirtų seniūnijų) gyventi Naujamiestyje. Mažai nuo jo atsilieka Senamiestis. Toliau - Šnipiškės, Žvėrynas. Švariausi yra Žirmūnų ir Antakalnio gyvenamieji kvartalai."

thumbup.gif - ne veltui man jie ir patinka smile.gif
Moteris
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 13:46)

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif

Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif
norge
Vieta vietai nelygu. Ne visas Antakalnis superinis, ne visas Senamiestis vertas dėmesio ir Užupis ne ištisai vienodai patrauklus. Ir minėtuose rajonuose, ir Žvėryne, ir dar kai kur galima rasti būstą geroje vietoje. Tačiau reikia ieškoti... Anokia laimė gyventi susispaudus kokiame kakafoniškame rajonėlyje a la prestižiniame rajone. Arba matyti pro langus sienas ar kaimyno balkoną su dvidešimto skalbimo apatiniais (neteko to patirti, bet numanau biggrin.gif ).

Žodžiu, ieškok ir rasi. smile.gif
Onora
QUOTE (Moteris @ 2004 11 02, 15:03)

Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif

Jo gali buti wink.gif . Ash tiesiog pripratusi prie siu rajonu. Tiesiog pasiseke, kad ten gimiau ir gyvenu biggrin.gif . Dar patiktu gyventi verkiuose, tik kad ten nelabai pasirinkimas didelis, dar valakampiai tiktu, taip pat sauletekis. Man patinka ten, kur zhalia ir netoli centras ir tevai bei dauguma draugu.
Reklamiste
QUOTE (Moteris @ 2004 11 02, 15:03)
[Turbut jie ir yra tokie geri, nes tu ten gyveni laugh.gif

Vaikysteje gyvenau Naujininkuose, paskui Baltupiuose, paskui prie Sauletekio, o dabar Antakalnyje ir man mieliausias Vilniaus rajonas. Iseini sestadieni laikrascio pasiimti: sunys loja, dumai ruksta... Vakare ziogai svirpia. Ir dar lektuvai virs galvu leidziasi biggrin.gif
venzliukas
QUOTE (gerda @ 2004 11 01, 23:27)
Man tai Seskine vienas baisiausiu rajonu.. dry.gif Zmogides ir ne laselio gamtos.

netiesa - yra ten kur pasivaiksciot, yra ir miskeliai, ir prudeliai, ir kalneliai, ir upelis...
asiku dabar padetis pablogejo, kai akropoli pastate. O anksciau labai ramu budavo.
Agnele
Šeškinėje, Ozo kalnuose taip pat praėjo mano vaikystė, jaunystė, paauglystė... wub.gif Dabar net širdį suspaudžia pravažiavus pro Akropolį ir pamačius kas ten vyksta...O kažkada ten stovėjo mūsų palapinė wub.gif
lota
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 15:45)
Iseini sestadieni laikrascio pasiimti: sunys loja, dumai ruksta...

Cia pliusai blink.gif blink.gif blink.gif
Reklamiste
QUOTE (lota @ 2004 11 02, 16:12)
Cia pliusai blink.gif blink.gif blink.gif

Gal as giliai sirdyje kaimiete, kad man sunys mieliau uz Akropoli g.gif Kaip girinis is multiko: nepakenciu triuksmo ir masinu uzhimo.... O kai turi toki kaimo vaizdeli viduryje miesto man atrodo FANTASTIKA
norge
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 16:22)
Kaip girinis is multiko: nepakenciu triuksmo ir masinu uzhimo....

... tik mielas besileidžiančių lėktuvų birbenimas....

laugh.gif
venzliukas
QUOTE (Joanna @ 2004 11 02, 16:05)
Šeškinėje, Ozo kalnuose taip pat praėjo mano vaikystė, jaunystė, paauglystė... wub.gif Dabar net širdį suspaudžia pravažiavus pro Akropolį ir pamačius kas ten vyksta...O kažkada ten stovėjo mūsų palapinė wub.gif

tai va g.gif tikra tiesa
mes irgi ten vaikysteje "vietele" turejom - ten tokia fantastiskai grazi vysnaite yra , pavasari labai graziai zydi...o dabar perkniso viska sad.gif
norge
Pritariu- beveik kiekvienam rajone galima surasti širdžiai mielą vietą. Kai iš savo bažnytkaimio atvykau i Vilnių, tai ilgai negalėjau suprasti nekurių rajonų prestizižkumo paslapties. Ir iki dabar nesuprantu... Taip, yra mielų vietų, bet kad visas rajonas būtų ypatingas... unsure.gif
Rasma
Senamiestis, Antakalnis (ne visas, pripažįstu) yra iš pirmaujančių, jei vertintume ne pagal grunto (paskaičiau nuorodą, ten daug kalbos apie grunto taršą ir žemėlapis 6 seniūnijų irgi grunto taršso duotas), o oro taršą smile.gif Turbūt neįmanoma išrinkti geriausio rolleyes.gif Arba bent tada reiktų nutarti, kokio kriterijaus atžvilgiu renkam "geriausią". wink.gif
Moteris
Geriausiasyra tas kuris mieliausias dushiai. As labai myliu vieta kurioje gyvenu. Pro svetaines langa matau Jeruzales baznycia, esu rami, kad mano vaikas gali zaisti uzdarame kieme, kad yra kur iseiti pasivaikcioti - kiek nori parkeliu, o kur dar Verkiu nacionalinis parkas vos per kelia. O vasara su dviraciais iki Zaliuju gal 20 minuciu (cia drauge vis vaziuodavo, o as dar neisigijau dviracio). Salia visi imanomi prekybos centrai...
Bet mielai gyvenciau Uzupyje arba Senamiestyje. Viskas priklauso, kokiame name tavo tas butas
Will
Man labiausiai patinka Naujamiestis- konkreciai Ciurlionio-Sierakausko gatves. Ten taip ramu ir gera... Vingio parkas salia... Bent jau man- ideali vieta gyvenimui.
Teko gyventi Karoliniskese- triuksmas didziulis, uzterstumas irgi pakankamai didelis sad.gif Be to, labai nesaugu sad.gif to man neatpirks nei saia esancios parduotuves, nei mokyklos, darzeliai, nei...
Dabar gyvenu Justiniskese- esu nustebusi koks mielas ir ramus rajonas. Ir gamtos yra smile.gif - netoli namu miskelis, ten ir sunis galima vedzioti thumbup.gif
Niekada nesutikciau gyventi Stoties, Naujininku, Lazdynu, Fabijoniskiu, Seskines rajonuose
makuke
Užaugau Jeruzalėje. Mažučiukai nuosavi namukai, kalvos, miškeliai buvo ranka pasiekiami. Dabar tik keletas klevų paliko širdžiai mieloje Rūgių gatvėje.
Bet kalba ne apie tai. Paieškojus galima surasti ir daugiau mielų vietelių Vilniuje. Gyvenu šalia Užupio. Ant kalvų. Pro langą matosi Belmonto miškas ir iki krioklių netoli. Puikus susisiekimas su centru, o megstantiems pasivaikčioti per 20 min Sereikiškių parkas pasiekiamas. Man patinka ir tai, kad Antakalnį galiu pasiekti neišvažiuodama į pagrindinę gatvę.

Labiausiai trukdo ... lėktuvai
lota
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 16:22)
Gal as giliai sirdyje kaimiete, kad man sunys mieliau uz Akropoli g.gif Kaip girinis is multiko: nepakenciu triuksmo ir masinu uzhimo.... O kai turi toki kaimo vaizdeli viduryje miesto man atrodo FANTASTIKA

Nu Akropolis ir masinos tai aisku kad niekam nepatinka. Bet rukstantys kaminai ir lojantys sunys irgi nieko gero. Man svarbiausi dalykai reinkantis gyvenama rajona butu zaluma ir svara (visom prasmem, tiek oro, tiek bomzu myzniu nebuvimas kuo didesniu spinduliu smile.gif ). Va kas man labiausiai nepatinka senamiesty, tai tas slapimo tvaikas. dry.gif
nirmeda
gyvenau as ir justiniskese, sio rajono labai nemegstu, ir siaures miestely, ir uzupy, ypac mielas dusiai prisimint rajonas. dabar gyvenam zirmunuose, visur kazkaip buvo gamta, centras netoli, bet uzaugau as uz vilniaus keli km. nuosavam name, aplink gamta smile.gif tai ir dabar su vyru linkstam ne paciam mieste o aplink vilniu ieskoti sklypo. tai kol dar esam ieskojimo stadijoj, apsistoje zirmunuose. bet jei rimtai man sis rajonas ne prie sirdies g.gif nezinau kodel, tiesiog nelimpa.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.