Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Finansine krize..
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
MURKSIUS
Sveiki visi. Noriu issipaskoti. Gal ir kokio patarimo sulauksiu..
Nezinau nuo ko pradet. Atrodo jau nebeturiu jegu gyvent,gyvenimas taip supykes ant manes. Gyvenu nuomuojamame bute su vaikinu,siuo metu jis uzsieny.Neseniai isejau is darbo,siuo metu ieskau kito. Iki Naujuju turiu grazinti skola 2000lt. (nesigilinsiu kas ten kaip) Turejau jau sutaupius ir paruosus atiduoti,bet butent ta diena apvoge musu buta. Isnese visas mano santaupas cry.gif Tai gi dabar sedziu be pinigu.
Negaliu nei valgyti,nei miegot-zinau,kad reikia butinai pinigus grazinti iki Nauju. Paimciau paskola is banko,bet kas man duos tik isidarbinus. juk maziausiai 3men turi but isdirbus,o laiko nera. Tevai tikrai neparems. Vaikinas pats vos laikosi siuo metu-darbe problemos. Neturiu is ko pasiskolinti,o skolos atideti neimanoma.
Nebegaliu jau... Kiekviena diena vis zliumbiu ir zliumbiu. Jau galvojau,kad tuoj ir save parduosiu,kad tik ta skola atiduociau...
Net gyvent nebesinori. Kaledos..Visi aplinkui dziaugiasi.. O man va taip..
Gal kas zinot,gal bankuose yra kokia galimybe,kurios as nezinau, gauti paskola?Uzstatui neturiu nieko...
alina
o kodėl paskola būtinai iš banko g.gif dabar yra daugybė įmonių, siūlančių trumpalaikes paskolas, palūkanos aišku ten aukštesnės mirksiukas.gif tačiau manau bet kuriuo atveju, reikės užstato, jei nieko neturi, eik kalbėk pas darbdavį gal laiduos už tave mirksiukas.gif
MURKSIUS
Kazin,ar darbdavys tik priemes darbuotoja iskart sutiks uz ji laiduoti. Pabandyti,aisku,verta,bet...
vi3
QUOTE(MURKSIUS @ 2006 12 22, 20:27)
Kazin,ar darbdavys tik priemes darbuotoja iskart sutiks uz ji laiduoti. Pabandyti,aisku,verta,bet...
*

Taigi yra vartojamosios paskolos, kurios duodamos be užstato, tik palūkanos daug didesnės (gal 8 ar 9 proc. metinių). Niekam nereikia laiduoti, juo labiau kai skoliniesi ne tokią jau didelę sumą. Nueik į banką ir pasidomėk, o ne svarstyk tuščiai jau iš anksto nusistačiusi, kad tau nepavyks. Reikia bandyt.
Kažkaip čia įdomi tavo situacija g.gif atrodo darbą greitai susirasti sugebėjai iš vieno išėjusi (tai lyg ir neskysta būtumei), o va dėl pinigų bijai nueiti iki banko ir išsiaiškinti visas galimybes. Viskas yra įmanoma, tik reikia norėt, dirbt ir niekada nenuleist rankų, juo labiau dar neišbandžius ir nepapabndžius visų galimybių.
Mirėja
QUOTE(vi3 @ 2006 12 22, 20:56)
Kažkaip čia įdomi tavo situacija g.gif  atrodo darbą greitai susirasti sugebėjai iš vieno išėjusi (tai lyg ir neskysta būtumei), o va dėl pinigų bijai nueiti iki banko ir išsiaiškinti visas galimybes.
*

Man irgi įdomi situacija g.gif Tik sutaupei, BŪTENT tą dieną apvogė butą. Na jau labai keista...
Spyglė
O dėl ko įdomi situacija,ar dėl to kad pavogė pinigus surinktus skolai grąžinti,ar kad apvogė?Jeigu dėl vagystės tai patys nukentėjom šią savaitę,naktį.Praėjo per dvigubas duris ir trejas spynas.Jau niekuo nesistebiu schmoll.gif
scorpioneeee
QUOTE(Spyglė @ 2006 12 22, 22:43)
O dėl ko įdomi situacija,ar dėl to kad pavogė pinigus surinktus skolai grąžinti,ar kad apvogė?Jeigu dėl vagystės tai patys nukentėjom šią savaitę,naktį.Praėjo per dvigubas duris ir trejas spynas.Jau niekuo nesistebiu schmoll.gif
*

O jūs patys namie buvot?
arana81
pirmiausia liaukis panikuoti ax.gif viskas issprendziama - surask papildoma darbeli (papuosalu darymas, kursiniu rasymas, vertimas ir pan. - cia jau priklauso nuo tavo sugebejimu) g.gif as be papildomu darbu neisgyvenciau, nes atlyginimo ne litu nedidino dvejus metus, o kainos... doh.gif
Buvo finansine krize, sunkiai ja isgyvenau, bet issikapsciau, kai lioviausi verkti ir saves gaileti 4u.gif
Pasidaryk karstos arbatos, pasiimk popieriaus lapa ir surasyk, ka geriausiai moki, o tada beliks sugalvoti kaip is to pinigelius ispesti smile.gif
Mirėja
QUOTE(Spyglė @ 2006 12 22, 22:43)
*

Įdomi to, kad apvogė BŪTENT tada kai surinko, ne "rinkimo procese", bet taip vat tiksliai. Juk jei tai tokia nereali suma, tai rinkimo procesas turėjo užtrukt, o vat taip tiksliai pataikė. Įdomu, o be 2000 ką nors dingo g.gif Kodėl kabinėjos prie tokio sutapimo? Buvo gyvenime atvejis, kai žmogus nenorėjęs skolos grąžint net į policiją nepatingėjo dėl "vagystės" kreiptis. Užjautėm, skolą atleidom, o po kelių metų viskas išplaukė... Gal ir šios temos reikia kad "įrodymas" būtų, istorija įtikinamiau atrodytų g.gif
arana81
speju, kad tie pinigeliai buvo iseitine kompensacija iseinant is darbo rolleyes.gif o nuo vagystes niekas neapsaugotas - mane buvo du kartus visuomeniniame transporte apvoge - dabar i medi pabarbenti reikia - keturis metus nieko smile.gif
Mirėja
QUOTE(arana81 @ 2006 12 23, 00:13)
speju, kad tie pinigeliai buvo iseitine kompensacija iseinant is darbo  rolleyes.gif
*

Niu gal unsure.gif O dar yra tokių darbų, kur tą kompensaciją moka? g.gif
arana81
yra, jei iseini ne savo noru arba saliu susitarimu ax.gif cia patys bjauriausi atvejai, nes net darbo birzoj kuri laika negali registruotis ir jokiu pasalpu negauni, mano mama isejo po 22 metu vienoj darbovietej "savo noru", tai mazam miestelyje astunti metai be darbo sedi, nors birzoj registruota - po isejimo puse metu net neleido registruotis schmoll.gif o kas ims darbuotoja, kai jai 50 ant nosies verysad.gif
Mirėja
QUOTE(arana81 @ 2006 12 23, 00:24)
yra, jei iseini ne savo noru arba saliu susitarimu  ax.gif  cia patys bjauriausi atvejai
*

Tai vat būtent, dabar pasirinkimas: arba rašai "savo noru" ir jokios kompensacijos, arba "straipsnis" ir jo labiau jokios kompensacijos...
arana81
didesniam mieste dar galima "sakotis" unsure.gif o mazam... doh.gif
manau, kad temos autore turetu nusiraminti ir is salies perzvelgti visas galimybes smile.gif paskolos joks bankas neduos, nes reikalauja maziausiai triju menesiu pajamu pazymos is darbovietes, o ji dabar dar tik ieskosi darbo... Lieka laiko patikrinti "namudiniai" prisidurimai unsure.gif
Mirėja
QUOTE(arana81 @ 2006 12 23, 00:35)
didesniam mieste dar galima "sakotis"  unsure.gif o mazam...  doh.gif
*

Ai, kad ir didesniam nepasišakosi verysad.gif Juk dirbi kažkurioje sferoje, visi visus pažįsta, apie tavo "šakojimasi" visi busimi darbdaviai žinos ir darbo nerasi...

Bet autorės problema man atrodo išgalvota unsure.gif Atsiprašau jei situacija rimta...
arana81
QUOTE(Mirėja @ 2006 12 23, 00:38)
Ai, kad ir didesniam nepasišakosi  verysad.gif Juk dirbi kažkurioje sferoje, visi visus pažįsta, apie tavo "šakojimasi" visi busimi darbdaviai žinos ir darbo nerasi...

Bet autorės problema man atrodo išgalvota  unsure.gif Atsiprašau jei situacija rimta...
*

sunku pasakyti, as i panasia pakliuvusi buvau ir visai ne savo noru schmoll.gif tete si pavasari isitaise akiu uzdegima ir po menesio Kauno akiu klinikose (rimtas kraujo uzkretimas) liko gyvas, bet isejo beveik aklas cray.gif tiek, kad sviesa skiria nuo tamsos verysad.gif
taigi isejo, kad tevams teko is penkiu simtu litu gyventi miestelyje, be jokio kaimo, nes seneliu neturiu - abieju tevai seniai mire verysad.gif
tada atreziau nemaza gabala nuo savo pajamu - tik tada nei man uzteko, nei jiems blink.gif gavosi kazkas i saldaini drambliui unsure.gif teko ieskotis kaip prisidurti prie mano pajamu ir atrodo pavyko rolleyes.gif
nors is pradziu sugebejau tik zliumbti doh.gif
Mirėja
QUOTE(arana81 @ 2006 12 23, 00:49)
sunku pasakyti, as i panasia pakliuvusi buvau ir visai ne savo noru  schmoll.gif  tete si pavasari isitaise akiu uzdegima ir po menesio Kauno akiu klinikose (rimtas kraujo uzkretimas) liko gyvas, bet isejo beveik aklas  cray.gif tiek, kad sviesa skiria nuo tamsos  verysad.gif
taigi isejo, kad tevams teko is penkiu simtu litu gyventi miestelyje, be jokio kaimo, nes seneliu neturiu - abieju tevai seniai mire  verysad.gif
tada atreziau nemaza gabala nuo savo pajamu - tik tada nei man uzteko, nei jiems  blink.gif gavosi kazkas i saldaini drambliui  unsure.gif teko ieskotis kaip prisidurti prie mano pajamu ir atrodo pavyko rolleyes.gif
nors is pradziu sugebejau tik zliumbti  doh.gif
*

Niu bet namo, skirtingai nuo autorės, tikriausiai artimiausių metų neplanuoji pirkt? Užjaučiu dėl tėvo. verysad.gif
arana81
namo tikrai negaliu sau leisti, buto irgi blink.gif nors jau labai norisi savo kampo blush2.gif
tam teks greiciausiai isdumti i uzsieni juodo darbo padirbeti kokiem penkiem metam, nes paskolos 25-30 m. nenoriu imti schmoll.gif
su tetes liga jau susitaikiau, finansine seimos padeti stengiuosi gerinti kiek imanoma - tik baisu iki siol matyti kaip tetis margo arbatos puoduko ant margos staltieses nemato ir pyksta, kad jam kazkas ji is panoses "nusvilpe" unsure.gif
Mirėja
QUOTE(arana81 @ 2006 12 23, 01:01)
namo tikrai negaliu sau leisti, buto irgi blink.gif  nors jau labai norisi savo kampo  blush2.gif
tam teks greiciausiai isdumti i uzsieni juodo darbo padirbeti kokiem penkiem metam, nes paskolos 25-30 m. nenoriu imti  schmoll.gif
su tetes liga jau susitaikiau, finansine seimos padeti stengiuosi gerinti kiek imanoma - tik baisu iki siol matyti kaip tetis margo arbatos puoduko ant margos staltieses nemato ir pyksta, kad jam kazkas ji is panoses "nusvilpe"  unsure.gif
*

Koks siaubas... Man rodos jau geriau kojos netekt, nei apakt... verysad.gif Sėkmės siekiant savo būsto 4u.gif
Saga
o man atrodo kad visa sita situacija aprasyta sitaip lyg butu laukiamas atsakymas "nebijok, kaledos stebuklu metas, uzrasyk savo saskaita, mes tau pagelbesime isbristi is visos sitos situacijos"...... kazkaip skestantysis ir siaudo griebiasi, o cia i banka bijo nueiti, draugas uzsienyje dirba ir taip sunkiai gyvena, kad 2000 surinkti negal g.gif g.gif ....

nu parasiau visa sita ir susinepatoginau, gal tikrai autorei taip blogai... lotuliukas.gif ........... nuejau paziureti visu jos zinuciu... mirksiukas.gif mirksiukas.gif visai idomu
MURKSIUS
Situacija tikrai neisgalvota.(o kaip noreciau,kad taip butu) Ir nors ir siulytumet pinigu-aciu,bet tikrai is jusu neimciau. Siaip norejau issipasakot. Ir tikrai neisgalvojau tam,kad issisukciau nuo skolos,nes tai neimanoma.
Kai apvoge tikrai ne vien pinigai dingo verysad.gif Dingo ir auksas, ir mobulus,ir laikrodis brangus ir dar nemazai brangiu daikteliu,kuriuos galeciau bent parduoti.. Dar ir durys islauztos ir kazkodel langus isdauze(gal,kad rado maziau nei tikejosi,tai susinervine ir isdauze). Visa tai radau grizus namo velai-apie 23 val,policija nieko padaryt negalejo-tipo nakti nieks nesutvarkys,tai turejau miegot be langu ir duru(tiesa sakant visa nakti geriau,kol nuluza).Stai is kur man ta depresija-sunku gyvenant vienai.
Bankuose be 3men darbo paskolu neduoda. Jau buvau keliuose.
O vaikino verslas nenusiseke,tai,zinot,kaip po to sunku buna. Nenoriu jo dar labiau uzkraut..
Kazkaip vakar tiesiog buvo vel ziauri depresija uzejus,atrode situacija beviltiska.. Per savaite gauti 2000lt... Bet kazkodel issipasakojus palengveja siek tiek.. Pasirodo,tokiose situacijose kartais tereikia tik moralinio palaikymo,kad viskas neatrodytu taip beviltiska(nors gal tokis ir yra). Aciu merginos 4u.gif
Gal kaip nors issikapstysiu. Dar turiu viena drauga,kuriam kazkada skolinau didele suma. Tai gal ir jis mane si karta isgelbes...
Saga
nebepezek cia......... wink.gif .... jau visai is didelio rasto iseini is krasto, jau pati painiotis pradejai savo pezaluose...... vyro paprasyk pagalbos, taigi susitaikete abu ir jau puse metu labai laimingai gyvenate...... nereikes prasyti to draugo is uzsienio pinigu kuriam verslas nenusiseke.....

idomus vagys pas jus........ apiplese ir dar langus dauze lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....... lotuliukas.gif ......... jie matai nebijo buti pastebeti ir atkreipti i save demesio...... o gal labai tyliai dauze ir niekas negirdejo lotuliukas.gif .......... toki pezala dar ismastyti reikia, protingam zmogui nesautu i galva blink.gif beje butas gi nuomuojamas.... ar tu jame langus statei bigsmile.gif duris tvarkei ir t.t. bigsmile.gif bigsmile.gif
vi3
QUOTE(MURKSIUS @ 2006 12 23, 12:16)
Bet kazkodel issipasakojus palengveja siek tiek.. Pasirodo,tokiose situacijose kartais tereikia tik moralinio palaikymo,kad viskas neatrodytu taip beviltiska(nors gal tokis ir yra). Aciu merginos  4u.gif
Gal kaip nors issikapstysiu. Dar turiu viena drauga,kuriam kazkada skolinau didele suma. Tai gal ir jis mane si karta isgelbes...
*

Va, šaunuolė. tai ir reikia mąstyti pozityviai, nepanikuoti, o susikaupti, pakilti ir eiti pirmyn aukštyn iškėlus galvą. Va, tada ir problemos spręsis geriau bei lengviau, pamatysi, kaip tu jas išspręsi, o po to, dar pagalvosi, kokia kvaila buvai galvodama, jog tai - beviltiška. patikėk, tik mes patys susikuriame gyvenimą tokį, kokio norime, ir pasiekiame tai, ko norime, tik reikia niekada, net pačioje beviltiškiausioje situacijoje nenuleisti rankų. Nesenai perskaičiau vieną įdomią frazę, kad Edisonas, bekurdamas elektros lemputę, atliko 1000 eksperimentų, kuriuos jis pavadino ,,999 būdais, kaip neišrasti elektros lemputės". taigi, tik vienas iš jų buvo teigiamas bigsmile.gif
Taigi, būk stipri, ir tikėk sėkme, ir viskas tau pavyks. Palūžta tik silpni, o ar tu tokia nori būti? Linkiu sėkmės, optimizmo, jėgų, sveikatos šv. Kalėdų proga newyear.gif
MURKSIUS
Tas draugas yra Lietuvoj. O vaikinas-vyras(greitai tuoksimes,tai vadinu ji kartais vaikinu,kartais vyru) neseniai isvaziaves i uzsieni. Langu as pati nestaciau,bet juk nakti praleist namie vis tiek reikejo. butas antran aukste,gal kas is laiptines ejo,gal jie norejo issikti ar pan. Nezinau,kaip ten buvo... Kurios netiki,tai gal galiu jusu paprasyti tada nerasyt cia man visai,nes nera taip lengva,kai tokioje situacijoje dar ir kritikos susilauki...

Aciu tom,kurios tiki,uz palaikyma.
Will
QUOTE(Mirėja @ 2006 12 22, 23:06)
Įdomi to, kad apvogė BŪTENT tada kai surinko, ne "rinkimo procese", bet taip vat tiksliai.
*

QUOTE(Mirėja @ 2006 12 22, 23:38)
Bet autorės problema man atrodo išgalvota  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif
Buvo čia jau tokių ne kartą doh.gif
MURKSIUS
o koks tikslas visa tai issigalvoti?........
JaHarta
Na tokioje situacijoje yra dar viena išeitis- parduoti kokį nors daiktą g.gif Na nžn...Juk galima tarkim parduot kokį teliką, mobą, dar kažką, atiduoti skolą, o paskui vėl tą daiktą įsigyt...

O iš tikrųjų aš tikiu kad taip gali nutikt...Kartais nelaimės tikrai kažkaip susirenka į vieną krūvą vienu metu g.gif Tik nereikia panikuot, nereik depresuoti- reikia blaiviai ir greitai veikti smile.gif Galbūt per tą laiką net galima užsidirbti tuos pinigus...Pvz jei žinai kokią užsienio kalbą - gali pasiimt vertimų namo, jeigu gerai rašai kursinius- parašyt kursinių kokiems studentams (juk dieve, sesija artėja kaip tik !!!), pasėdėsi pora naktų, padirbėsi, bet vis tik tai bus geriau nei verkti ištisom naktim....Jei jau nemiegi, per tą laiką griebkis ko nors...Tiesiog linkiu stiprybės, drąsos ir optimizmo 4u.gif
Ramunita
Saga,baik čia kabinėtis...va,mano draugės butą apvogė DIENĄ (tarp 9 ir 17 val vasarą). Įėjo išdaužę balkono langą (pirmas aukštas), išėjo išpyrę buto duris (iš vidaus). Kodėl taip padarė-net neįsivaizduoju-gal dėl to,kad reikėjo išnešti daiktus?Taigi,tokių situacijų būna,taip,kad...Beje,mano draugei irgi nukniso pinigus,skirtus atiduoti už buto nuomą (kaip tik buvo nuimt nuo kortelės,ir sudėti į voką,padėti prie kompo ant stalo,nes vakare turėjo ateiti šeimininkas pasiimti babų. Aišku be pinigų išnešė ir daugiau daiktų nuo kompo ir TV iki šaldytų koldūnų maišelio (praimto beje). Beje,vagis pagavo ir 2007 sausį teismas.
Ir šiaiap tokių situacijų būna-juk aiešia snukus pensijų gavimo dieną, ištraukia pinigines tada,kai išmoka atlyginimą arba paruodi kažkokį daiktą ir pan.,nu man situacija tai visai reali...
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2006 12 23, 11:39)
drinks_cheers.gif
Buvo čia jau tokių ne kartą  doh.gif
*

nu ir ką,kad buvo?o jei čia tikra? jėga būtų tau pačiai,jei papasakotum savo istoriją ir būtų pradėta varyt,kad čia nesąmonė?
ir šiaip,jei ir išgalvota-o koks gi Jums skirtumas? niekas čia pinigų rinkti nesiruošia ir šiaip...tai kam dabar ieškoti kažkokių galų?lyg kažką pakeist būtų galima...
Mirėja
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 23, 17:26)
Saga,baik čia kabinėtis...va,mano draugės butą apvogė DIENĄ (tarp 9 ir 17 val vasarą). Įėjo išdaužę balkono langą (pirmas aukštas), išėjo išpyrę buto duris (iš vidaus). Kodėl taip padarė-net neįsivaizduoju-gal dėl to,kad reikėjo išnešti daiktus?Taigi,tokių situacijų būna,taip,kad...Beje,mano draugei irgi nukniso pinigus,skirtus atiduoti už buto nuomą (kaip tik buvo nuimt nuo kortelės,ir sudėti į voką,padėti prie kompo ant stalo,nes vakare turėjo ateiti šeimininkas pasiimti babų
*

Čia tik įrodo, kad tai padarė pažįstamas žmogus. Bet autorės istorijai realumo nepridėda schmoll.gif Supranti, žmogus, kuris planuoja statytis namą "artimiausioje ateityje" tam, kad galėtų įsigyt pitoną, kuriam reikia"atskiro kambario", vargu ar bus "gilioje depresijoje" dėl kažkokių tai 2000 lt.

Suprantu, kad žmogus Inete neprivalo išlaikyti virtulios asmenybės vientiesumą, bet vienas reikalas pasakyt "gyvenu LT", kitą dieną "New Yorkas mano namučiai", daugumai nuo to nei šilta nei šalta, bet kai apeliojama į žmonių jausmus, prašoma užuojautos ir moralinės paramos... na, prisiregistruok kitu niku, jei jau "pripiorlo" savo kūrybinius sugebėjimus išbandyt.
Ramunita
QUOTE(Mirėja @ 2006 12 23, 21:38)
Čia tik įrodo, kad tai padarė pažįstamas žmogus. Bet autorės istorijai realumo nepridėda  schmoll.gif Supranti, žmogus, kuris planuoja statytis namą "artimiausioje ateityje" tam, kad galėtų įsigyt pitoną, kuriam reikia"atskiro kambario", vargu ar bus "gilioje depresijoje" dėl kažkokių tai 2000 lt.

*

jei čia apie vagystę,tai ten buvo svetimi vagys...juos pagavo ir kažkaip išmušė prisipažinimą ir dėl draugės buto...
o dėl šitos temos-kokio bieso išsigalvot tokią situaciją? kam????tipo palaikymo ieškt? o kam,jei jo nereikia g.gif
jei tikrai situacija išgalvota,tai tam žmogui reikia pagalbos...
tiesiog mane pačią vienam forume buvo užsipuolę-mol tema išgalvota...o ten buvo man labai skaudi tiesa....kitam forume buvo užsipuolę moterį,kuri paklausė kaip susitaikyt su vyro mirtimi...na taip,ta moterytė visokių ten vėjų priašinėdavo,visokių baikų... bet kai bvo tiesmukai pavadinta ligone dėl to,kad vyro mirtį išsigalvojo buvo labai įskaudinta...t ji visai nepagalvojo,kad gal reiktų kitu niku prisiregistruot...todėl tuos viešus pareiškimus apie išgalvotas temas reiktų reikšti kažkaip atsargiau...kartais ir visai nenorint galima įskaudinti žmogų...negi kažkam to norisi? nemanau,kad šitam forume yra tokių...
M & G
QUOTE(Ramunita @ 2006 12 27, 01:20)
tiesiog mane pačią vienam forume buvo užsipuolę-mol tema išgalvota...o ten buvo man labai skaudi tiesa...
*

drinks_cheers.gif Pasidarė labai poluliaru kaltinti temos išgalvojimu, ir man tai buvo. Pačią sau skaudžiausią gyvenimo situaciją išdėsčiau, tai man atrodo, kad dar yra čia ir tų pačių žmonių, kurie pareiškė, kad mano tema išgalvota ir dar išvartė visaip, kad mane nebūtais dalykais apkaltino doh.gif Paprašiau moderatorių, kad ištrintų temą, nes buvo per skaudu skaityti... Taip ant bedugnės krašto jaučiausi atsidūrus, o dar kaltinimų lavinos vietoj patarimų susilaukiau doh.gif
Saga
QUOTE(M & G @ 2006 12 27, 09:46)
drinks_cheers.gif Pasidarė labai poluliaru kaltinti temos išgalvojimu, ir man tai buvo. Pačią sau skaudžiausią gyvenimo situaciją išdėsčiau, tai man atrodo, kad dar yra čia ir tų pačių žmonių, kurie pareiškė, kad mano tema išgalvota ir dar išvartė visaip, kad mane nebūtais dalykais apkaltino doh.gif Paprašiau moderatorių, kad ištrintų temą, nes buvo per skaudu skaityti... Taip ant bedugnės krašto jaučiausi atsidūrus, o dar kaltinimų lavinos vietoj patarimų susilaukiau doh.gif
*

pasidare labai populiaru rasyti nebutus dalykus wink.gif ...... isdesto neva skaudziausia gyvenimo sitaucija, o paskaitai visas nario zinutes ir tiek daug nesutapimu biggrin.gif ....... beje gal ir yra cia tu paciu zmoniu kurie ta tavo tema isvarte. na ir ka? bigsmile.gif bigsmile.gif
M & G
QUOTE(Saga @ 2006 12 27, 13:48)
beje gal ir yra cia tu paciu zmoniu kurie ta tavo tema isvarte. na ir ka?  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Gal jie serga kokia liga, visus kaltinti, kad jie yra intrigantai melagiai bigsmile.gif
Saga
QUOTE(M & G @ 2006 12 27, 13:49)
Gal jie serga kokia liga, visus kaltinti, kad jie yra intrigantai melagiai bigsmile.gif
*

nu gal.... na ir ka? bigsmile.gif bigsmile.gif ...... cia gi virtuali erdve, vieni peza ka nori, kiti labai aktyviai tuos pezalus priima ir dar pritaria, uzjaucia.... vieni labai profesionaus pezetojai, kiti patys susipainioja savo pezaluose..... bigsmile.gif bigsmile.gif
mutantė
Nereikia tiek prisiskolinti lotuliukas.gif, man tai patiko Nomedos laida apie skolas, kur moteriškė sakė, kad iš paskolų gyvena turi su vyru verslą dėl to bankai skolina, ot galvoju prisidirbtų jai jų firma bankrutuotu. Bet žinoma geriausia gyventi galvodama apie gerą ateitį mirksiukas.gif
MURKSIUS
Kartais neprisiskolinti nesigauna. labai reikejo. ir visai neplanuotai teko is darbo iseit (buciau jau atidavus). Vienintele problema siuo metu-laikas. sausio pabaigoj jau bus tu pinigu. Turiu gaut kompensacija 3000lt. Parduosiu butuka,kuri db nuomuoju kitiems. O iki nauju sedziu kaip suristom rankom..
Laputaitytė
Jau pasimečiau aš šitoj istorijoj... g.gif nesuprantu, nuomojies butą, o savo butą kitiem išnuomoji... tai kur čia logiškumas? doh.gif
nenori vaikino apkraut savo bėdom. sakyčiau čia abiejų bėda, jei jau be penkių minučių vyras ir žmona esat unsure.gif
MURKSIUS
Nuomuoju,nes tas butas,kuri nusipirkau kazkada yra rajone,kuris man l.nepatinka ir nenoriu ten guvent. tai as ji nuomuoju ir uz tuos pinigus nuomuojuosi pati buta. tas ant to gaunasi-nei pajamu,nei islaidu.
Laputaitytė
tai koks tikslas pirkt butą rajone, kuris tau nepatinka? blink.gif jei perki, tai taip kad patiktų, o ne patiktų lotuliukas.gif nu rimtai nelogiška doh.gif
Nada...
tai koks tikslas pirkt butą rajone, kuris tau nepatinka?  jei perki, tai taip kad patiktų, o ne patiktų  nu rimtai nelogiška

kodel nelogiska? g.gif
pvz. mano sesuo nusipirko buta naujos statybos name Snipiskese, nes labai dideles pasiulos nebuvo. Dabar nuomoja uz gerus pinigus, bet negyvena ten , nes rajonas- narkomanu ir bomzu irstva ax.gif
Nesuprantu is kur tas provincialus nusistatymas, kad visi turi mastyt ir daryt taip, kaip jus? g.gif Bene laikot save tokia ismintinga? bigsmile.gif bigsmile.gif
Laputaitytė
doh.gif ot tai protinga nusipirkt butą kažkokioj irštvoj ir džiaugtis kaip protingai padarei, kad nuomot gali doh.gif
ir maža kas, gal ateis toks laikas, kai pačiai reikės gyvent tam bute ir ką tada? irgi reiks džiaugtis, kaip faina tokiam rajone gyvent? bigsmile.gif kaip protingai pinigus investavai? bigsmile.gif
Saga
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .......
Nada...
ot tai protinga nusipirkt butą kažkokioj irštvoj ir džiaugtis kaip protingai padarei, kad nuomot gali 

Ka tu sakai? bigsmile.gif Jei tau idomu, kaina to buto pakilo beveik trigubai tongue.gif
Tad ne tamstai aiskint apioe protingus investavimus bigsmile.gif
Bajm
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jo visi protingi duodant patarimus thumbup.gif
Laputaitytė
QUOTE(voveriena @ 2006 12 27, 16:37)
Ka tu sakai? bigsmile.gif  Jei tau idomu, kaina to buto pakilo beveik trigubai  tongue.gif
Tad ne tamstai aiskint apioe protingus investavimus  bigsmile.gif
*

ir ką bigsmile.gif bet butas vistiek, kaip pati sakei, irštvoj doh.gif o butų kainos visur kilo, ne tik Šnipiškėse bigsmile.gif
o be to, autorė pasakė, nei pajamų nei išlaidų. tai va ir absurdas doh.gif suprasčiau, kad bent jau daugiau gautų už nuomą nei pati moka.
MURKSIUS
pirkau buta pries kainu kilima,su tikslu parduoti. Man tas pats gaunasi ar gyvent savo bute,rajone,kur man nepatinka,ar gyvent nuomuojamam geresniam rajone uz gaunuomus pinigus isnuomavus savo buta. Be to,tada as galejau buta nusipirkti tik ten-kitur buvo per brangu. Jokios cia logikos giliai ieskoti ir nereikia. Gerai kai turint pinigu gali issirinkti buta,kuris tau patinka. O as pirka ta,kuri tik galeja nusipirkti. Ir nepralosiau,nes pabrango keturgubai..
Mirėja
Da... tema darosi vis įdomesnė...

Ramunita, dėl tų vagysčių, labai-labai schematiškai parašau dėl "nepažįstamų" vagių. (Tikra istorija). Šeimos A būtą apvogė. Sutapimai nerealūs, kaip tu ir sakai: vos nuimti pinigai turėjo būti namie apie porą val, veiksmas dieną, kaimynai namie... Artėja ketvirčio pabaiga, nusikaltimas neatskleistas. Staiga pagauna vagį B, kuris yra nepilnametis ir prisipažįsta apvogės N būtų. Teismas, nepilnametis, nuteistas lygtinai, visi laimingi... Tik vargšas vagis B negali nurodyti ne tik apvogtų būtų adresų, bet net ir pasakyti ką pavogė, koks būto išplanavimas, kiek kambarių... bet tvirtai teigia kad apvogė jis... Tik norėjau pasakyt, kad sutapimais netikiu schmoll.gif Bent jau ne tais, kur kalba apie pinigus. Nors, aišku, tavo aprašytų atvejų galėjo buti visaip, reikia gerai situaciją žinot.
Nada...
jo visi protingi duodant patarimus

cool.gif
MURKSIAU, o kodel negali paprasciausiai paprasyt to zmogaus keliom dienom atidet mokejima- pasirasysi rasteli ar koki velnia g.gif
MURKSIUS
QUOTE(voveriena @ 2006 12 27, 18:18)
cool.gif
MURKSIAU, o kodel negali paprasciausiai paprasyt to zmogaus keliom dienom atidet mokejima- pasirasysi rasteli ar koki velnia  g.gif
*

Piktas zmogus. Nenoriu su juo daugiau tureti reikalu. Diena nakti dirbsiu,nemiegosiu,bet skola tai jau atiduosiu.
Dabar jau kazkaip nebe taip baisu pasidare. Pradejau tiket,kad viskas susitvarkys. Pradziai tai cia kritika paskaicius net apsiverkdavau,dabar juokinga daros. idomu paskaityt,kaip kai kurios pries zmones nusistaciusios.
Suprantu,kad daug kas painu mano istorijoj,bet ka galiu padaryti,kad taip jau yra. viso gyvenimo neispasakosiu juk,o pasakojant tik "istraukas" gali pasirodyt,kad meluoju. Visaip gi buna gyvenime..
mutantė
QUOTE(Laputaitytė @ 2006 12 27, 15:42)
ir ką  bigsmile.gif  bet butas vistiek, kaip pati sakei, irštvoj  doh.gif  o butų kainos visur kilo, ne tik Šnipiškėse  bigsmile.gif
o be to, autorė pasakė, nei pajamų nei išlaidų. tai va ir absurdas  doh.gif  suprasčiau, kad bent jau daugiau gautų už nuomą nei pati moka.
*

Šnipiškės ne toks baisus rajonas, gyvenau ten 23 metus, tad nereikia varyt. ten savų nieks neskriaudžia lotuliukas.gif , o taip jai jai brangiau kelionės apseitų jai ne nomuotų, tik gal geriau tą butą užstatyt, o neparduot g.gif čia reiktų pagalvot
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.