Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar švęstumėte Naujuosius metus be vaiko?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
Mikasiene
Mudu su vyru labai norėtume Naujuosius atšvęsti kur nors triukšmingai, gerame vakarėlyje. Bet nežinome kur tuo metu palikti mūsų mažylį blush2.gif Planuotume išsprukti į vakarėlį nuo 22 iki 02 valandos (tuo metu mažiukas miega). Ir šaldiklyje pienelio prištabeliuota. Tik nenusprendžiame kam galėtume palikti ir ar išvis vertėtų palikti savo atžalėlę blush2.gif

O ar Jūs mamytės, planuojate Naujuosius sutikti kartu su mažyliais? Ką patartumėte mūsų atveju?
Rasiliukas
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 13, 15:30)
Mudu su vyru labai norėtume Naujuosius atšvęsti kur nors triukšmingai, gerame vakarėlyje. Bet nežinome kur tuo metu palikti mūsų mažylį  blush2.gif Planuotume išsprukti į vakarėlį nuo 22 iki 02 valandos (tuo metu mažiukas miega). Ir šaldiklyje pienelio prištabeliuota. Tik nenusprendžiame kam galėtume palikti ir ar išvis vertėtų palikti savo atžalėlę  blush2.gif

O ar Jūs mamytės, planuojate Naujuosius sutikti kartu su mažyliais? Ką patartumėte mūsų atveju?
*

Patarciau eiti ir atsvesti! 4u.gif Vaikiukas jusu gi miegos tuo laiku, o jus galesite atsipalaiduoti ir i zmones iseiti mirksiukas.gif
mes trumpam irgi isleksim ir seneliams paliksim.
manau yra svarbiau kaledu sventes sutikti visiems kartu 4u.gif
Jurgitele25
Mes ir paliksim savo turta ir leksim prasiblaskyti biggrin.gif VYras tai pernai pasvente o as su didziausiu pilvu buvau jo asmenine vairuotoja,siemet ir man norisi pauzti.Paliksim patikimiausiems zmoniem tevams biggrin.gif Taip lauke anukeles tai tegul pasidziaugia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
katuksss
O mes neturim kur palikt savo kleckucio verysad.gif
Vavidvake
o as kazkaip pirmus naujus metus ir kaledas noriu su dukryte pabut, daugiau gi pirmu naujuju metu nebus smile.gif
bet jei jau labai noretusi "i trasa" tai palikciau tik tevams!
Spindulėlis
QUOTE(Vavidvake @ 2006 12 13, 16:19)
o as kazkaip pirmus naujus metus ir kaledas noriu su dukryte pabut, daugiau gi pirmu naujuju metu nebus smile.gif
*

bet bus tik vieni ir antrieji, tretieji, ketvirtieji ir t.t. Naujieji Metai smile.gif aš manau, kad tokių dalykų nereikėtų sureikšminti, juolab, kad šeimos šventė yra Kalėdos smile.gif aš džiaugiuosiu, kad mano tėvai patys pasiprašė pabūti su anūkėliu, tai mes tokios progos nepraleisim hihihi.gif
*Lina*
mes kartu švėsim smile.gif
loncelotas
Aš tai kažkaip neturiu noro švęst cray.gif cry.gif
Gal dienomis nusivarau, bet naktį taip norisi pamiegot ax.gif Gali būti ir taip, kad naujųjų visai nešvęsiu - tiesiog pramiegosiu ir nemanau kad daug prarasiu 4u.gif

Tiesa, vieniems draugams siūlėm savo vienerių metų mergišką palikt pas mus, juk vis tiek būsim namie wink_3.gif
Vavidvake
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 12 13, 15:42)
bet bus tik vieni ir antrieji, tretieji, ketvirtieji ir t.t. Naujieji Metai smile.gif aš manau, kad tokių dalykų nereikėtų sureikšminti, juolab, kad šeimos šventė yra Kalėdos smile.gif aš džiaugiuosiu, kad mano tėvai patys pasiprašė pabūti su anūkėliu, tai mes tokios progos nepraleisim hihihi.gif
*

zinoma bus! bet as noriu pabuti su taip ilgai laiktu vaikeliu smile.gif
Roza_Liuksemburg
Mes švesim trise. Nesu triukšmingų vakarėlių megėja, vyras taip pat. Todėl vienas kitam esam geriausia kompanija.
Krisla
Pernai per Naujus metus mažajai buvo 3 savaitės, tai net nekilo minties jos kažkam palikti schmoll.gif Sutikome ramiai tryse namuose. Šiemet švęsime vėl visi, bet šįkart bus draugų su dar mažesniais leliais, tai triukšmo tikrai netrūks bigsmile.gif Neturiu jokio noro kažkam savo vaiką palikti. Kitas dalykas, jei švęstume su draugais kažkur be jokių vaikų, tai tada taip, paliktume tėvams mirksiukas.gif
taibent1
Mes, jei tik sugalvosim ka veikti, paliksim savo mergytes ir eisim kur nors gerai praleisti laiko. Juk taip retai bebuname be vaiku... Nematau cia nieko blogo...
xvikutex
o as tai kvaila "mada" turiu. negaliu niekur savosios palikt. nors labai patikimi zmones, nu bet neturiu ramybes, negaliu atsipalaiduot ir viskas. tikapie savo dukryte tegalvoju. tad visur eisim kartu. mazytes mano baliai ir triuksmas negazdina.
kai paauks palikt galesiu tik mociutei.
o apie aukles net pagalvot negaliu.
sakau gi kvaila esu
EDNET
As tai labai noreciau iseiti pabaliavoti,jau treti metai-kai namie.seneliai vaiku imti nenori,o kitiems palikti sirdis neduos.o didziausia problema,kad sunus iki siol mano pienuka geria per nakti n kartu,o is buteliuko atsysako gerti.
Do_do_do
QUOTE(EDNET @ 2006 12 13, 22:36)
As tai labai noreciau iseiti pabaliavoti,jau treti metai-kai namie.seneliai vaiku imti nenori,o kitiems palikti sirdis neduos.o didziausia problema,kad sunus iki siol mano pienuka geria per nakti n kartu,o is buteliuko atsysako gerti.
*

Aš irgi norėčiau išeit pabaliavot. Bet ir mano kavalierius tik MP valgo ir naktį n kartų pabunda. Taip kad teks namučiuose ramiai naujuosius sutikt. Bet aš kažkaip nesuku dėl to galvos, ateis laikas, spėsim dar išeit ir pabaliavot.
-Aiva-
Na mums net kitokios minties siemet ir nekilo, maze dar tik 2 men, tai kur gi ja paliksi ir beje MPvalgo biggrin.gif ! Bet tikrai nesijauciam nuskriausti, mums sios sventes ypatingos, juk pirma karta Kaledas ir Naujuosius sutiksim tryse wub.gif
krizzste
Sveikos mamytes, na as tikrai savo mazyles nezadu niekam palikti. Visu pirma del to kad nepasitikiu niekuo kas galetu gerai priziureti mano mazyle, o juk ir tevai noretu svesti tai kaip jiem uzkrausi savo vaikeli. Beto as pildau knygute apie oirmuosius savo vaikelio metus ir ten yra klausimas kaip as praleidau savo pirmuosius naujus metus, tai man tikrai nekiltu ranka parasyti kad tave palikome seneliams nes norejome pabaliavoti, toks jausmas kad vaikas trukdo o taip nera. Manau tikrai sugalvosime ka nors kadf galetu dalyvauti ir musu mazyle.
Brunhilda
O mes jei ir eisime pas draugus sutikti Naujųjų, tai būtinai kartu pasiimsime ir mažylęsmile.gif
Melisiukas
Kadangi tai pirmieji Naujieji mano vaiko gyvenime, tai nežadu jos niekur palikti wink.gif Kitais metais žiūrėsim - jei ką, tai palikinėsim tėvams wink.gif
jurgiuxm83
As siais metais irgi sedesiu namie su suneliu nu juk jai jau nusprendziau but mama tai reik ir aukotis aisku galeciau palikt uosvems ar savo tevams bet jie juk irgi nori pasvest nenoriu jiems uzkraut savo leliaus jie juk savo vaikus uzaugino ir manau dabar turi teisia pasilinksmint!Manau dar spesim prisibaliavosim kai sunutis paaugs 4u.gif
Papildyta:
Beje jam gruodzio 31d sueina 5men thumbup.gif
ramyra
Man mintis palikti kam nors vaika (nors yra ir tevai ir uosviai, kurie visada pagelbeja) net nekilo. Juk jo gimtadienis butent gruodzio 31 d biggrin.gif
Pirma gimtadieni sutikom su abejais seneliais, antrasis buvo gana triuksmingas su dainom ir sokiais. Del treciojo dar neesam suplanave, betkokiu atveju busime visi 3 ax.gif
Tiesa juk pirmaja naujametine nakti maziukui buvo praeje tik 22 val gyvenimo wub.gif Tada abu ligonineje stebejome fejerverkus. Isimintinaiusias mano Naujuju sutikimas biggrin.gif
Mikasiene
Va, jė. Kaip ačiū, kad kai kurios mamytės pritariate mano sumanymui pasilinksminti per Naujus. Nebesijaučiu tokia beširdė ir bloga mama blush2.gif Tieisog jaučiu didelį vidinį norą kažkur išeiti ir pašokti "kaip senais gerais laikais". Nes dabar jaučiamės kaip "balos varnos" . Kiekvieną savaitgalį draugai linksminasi, o mes net nebekviečiami niekur verysad.gif Atseit jeigu su vaiku, tai jau senukai, ant ramybės traukia. O juk taip nėra mirksiukas.gif Labai myliu savo sūnelį, bet kartą metuose mamai irgi turi būti "išeiginė" drinks_cheers.gif
Audre
Mes taip pat sutiksime tryse,nes suneliui dar tik pora menesiuku bus,tai ir to didelio triuksmo nesinori.Nezinau,bet man,gimus pupuliui, visos tos sventes nuplauke i antra plana.
sigiukas
mes irgi paliksim savo angelėli mano mamai. Ja visiškai pasitikiu. Manau vaikai yra vaikai, bet ir tėvų asmeninis gyvenimas yra labai svarbu.Tad pasilinksminsim manau thumbup.gif .
liseklis
QUOTE(Jurgitele25 @ 2006 12 13, 16:07)
Mes ir paliksim savo turta ir leksim prasiblaskyti biggrin.gif VYras tai pernai pasvente o as su didziausiu pilvu buvau jo asmenine vairuotoja,siemet ir man norisi pauzti.Paliksim patikimiausiems zmoniem tevams biggrin.gif Taip lauke anukeles tai tegul pasidziaugia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif
*

As cia visiskai tau pritariu drinks_cheers.gif
Pas mus ta pati situacija anais metais buvo, tai jau siais labai norisi pasvest biggrin.gif
O maziuka palieku savo mamai, ji su mielu noru sutiko bigsmile.gif
EGLaite
QUOTE(xvikutex @ 2006 12 13, 19:22)
o as tai kvaila "mada" turiu. negaliu niekur savosios palikt. nors labai patikimi zmones, nu bet neturiu ramybes, negaliu atsipalaiduot ir viskas. tikapie savo dukryte tegalvoju. tad visur eisim kartu. mazytes mano baliai ir triuksmas negazdina.
kai paauks palikt galesiu tik mociutei.
o apie aukles net pagalvot negaliu.
sakau gi kvaila esu
*

As lygiai taip pat jauciuosi ir tikrai nemanau, kad seu kvaila, taip kad nemanyk ir tu smile.gif Visiskai negaliu atsipalaiduoti palikus savo pupos kitiems artimiesiems, nors zinau, kad ji yra puikiai priziureta ir niekas jos nenuskriaus doh.gif nors labai noreciau per naujus kur nors paselti, nes nuo mazyles gimimo dar nebuvau niekur isejus pasilinksminti. Bet labai nuskriausta ir nesijauciu mirksiukas.gif
tiksliuke
Mes tai tik kartu būsim su savo mažute, nors ir važiuosim i vieną tokią sodybą bigsmile.gif Nemanau, kad gerai kažkam palikti savo rūpestėlį, juk ir kiti nori švesti.... g.gif
Sidabrinė
Mes tai kadangi gyvenam anglijoj,cia svesim,artimuju nera,tai mazyte sves su mumis.O kad ir butu kas pasaugotu nepalikciau,nes juk mano mazylei pirmos sventes lotuliukas.gif
Sigita-Dani
Savo kleckiuko mes niekam nepaliksim, nes dar pati maitinu ir mano bernuzelis labai nenoriai geria is buteliuko.Ir siaip man paciai nebutu jokio atsipalaidavimo, nes visad galvociau apie vaika, o ypac kai dabar musm yra dantuku dygimas ,tai mama ir tetis jam yra artimiausi zmones.
Sidabrinė
QUOTE(Sigita-Dani @ 2006 12 16, 20:26)
Savo kleckiuko mes niekam nepaliksim, nes dar pati maitinu ir mano bernuzelis labai nenoriai geria is buteliuko.Ir siaip man paciai nebutu jokio atsipalaidavimo, nes visad galvociau apie vaika, o ypac kai dabar musm yra dantuku dygimas ,tai mama ir tetis jam yra artimiausi zmones.
*

manau geriausia yra niekam nepalikt,nes juk musu vaikas,tai kam apsunkinti kitus lotuliukas.gif
aga&nik
mes irgi savo vaikus nepaliksim.......... schmoll.gif svesim su visa seima... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mažiausia
nepaliksiu bigsmile.gif visiems bus smagiau biggrin.gif
Tosk
Niekada netrauke kazhkur baladotis per naujuosius, tad ir shiemet sutiksim ramiai. Nueisim pas kaimynus, o mazhule dabosim su mobilia aukle 4u.gif Tikiuos naujemetis fejerverkas neishgasdins pupos tongue.gif
eglius
QUOTE(Vavidvake @ 2006 12 13, 17:19)
*

As taip pat pritariu, tai juk pirmos kaledos ir nauji metai , o jauciausi saugi palikusi lelyte savo mamai, del sunelio jau problemu nera, bet manau vaikas jaustusi isizeides jei per naujuosius ji paliktumeme namie newyear.gif
inga-uk
nepaliksiu, juk tai pirmos kudikio sventes 4u.gif ir be to, tai ne koks daiktas sad.gif
Velniukė
QUOTE(inga-uk @ 2006 12 17, 15:49)
nepaliksiu, juk tai pirmos kudikio sventes 4u.gif ir be to, tai ne koks daiktas sad.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As visiskai palaikau jusu nuomone thumbup.gif As irgi skaitau,kad vaikas ne lagaminas,kad noriu imu noriu ne doh.gif
As ir dukryte visur su savimi imiau ir imu tas pats laukia ir sunelio visur tik su teveliais wub.gif
Imute
mes ir nutarėm namuose likt, juk bus dar tu balių ne karo metas.
sigiukas
QUOTE(inga-uk @ 2006 12 17, 14:49)
*

nu čia aš tai nesutinku. Visu pirma todel, kad nemanau, kad jai turi vaiku tai ir visa laika reikia su jais buti, kad jie butu laimingi. O antro man gaila tokiu šeimu kurios rupinasi tik vaikais, o savo asmenini gyvenima nustumia i šali. Nemanau, kad tokia šeima ilgai išsilaikys kartu.Vaikas taip labai svarbu, bet ir santykiai su antraja puse labai svarbu. O tai kad pirmosios šventes kudikelio nu tai realiai mastant tai jam jau netaip ir svarbu su kuo jas praleis. O va jau kitais metais kai paugės ir daugiau supras tai sutinku.
Velniukė
QUOTE(sigiukas @ 2006 12 21, 14:40)
nu čia aš tai nesutinku. Visu pirma todel, kad nemanau, kad jai turi vaiku tai ir visa laika reikia su jais buti, kad jie butu laimingi. O antro man gaila tokiu šeimu kurios rupinasi tik vaikais, o savo asmenini gyvenima nustumia i šali. Nemanau, kad tokia šeima ilgai išsilaikys kartu.Vaikas taip labai svarbu, bet ir santykiai su antraja puse labai svarbu. O tai kad pirmosios šventes kudikelio nu tai realiai mastant tai jam jau netaip ir svarbu su kuo jas praleis. O va jau kitais metais kai paugės ir daugiau supras tai sutinku.
*

Na is kokios puses ziuresite g.gif Manau priklauso nuo seimos vertybiu.Pas mus vaikai yra 1 eileje tongue.gif Ir tikrai del to mums netruksta laiko sau tongue.gif Mes visada visur vaziuojame visa seima ir nematau tame tragedijos.Kai vaikai pavargsta visada mandagei atsiprasome zmoniu ir isvaziuojame namo ax.gif Juo labiau vyras tos pacios nuomones.Mes siais metais Naujus sutiksime namie su vaikais wub.gif Ir nemanau,kad nuo to nukencia musu asmeniniai santykiai schmoll.gif As kaip ik manau,kad tik sustipreja thumbup.gif Na bet cia tik mano nuomone,as jos niekam kitam tikrai nepersu schmoll.gif Tiesiog mes esame visi skirtingi zmones ir i viska ziurime kitaip mirksiukas.gif
Linksmu svenciu 4u.gif
Imute
pritariu thumbup.gif

su šventėm drinks_cheers.gif
pamaiva-22
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 13, 14:30)
Mudu su vyru labai norėtume Naujuosius atšvęsti kur nors triukšmingai, gerame vakarėlyje. Bet nežinome kur tuo metu palikti mūsų mažylį  blush2.gif Planuotume išsprukti į vakarėlį nuo 22 iki 02 valandos (tuo metu mažiukas miega). Ir šaldiklyje pienelio prištabeliuota. Tik nenusprendžiame kam galėtume palikti ir ar išvis vertėtų palikti savo atžalėlę  blush2.gif

*

mes taip pat planuojame siuos naujuosius svesti mieste ir nematau jokios tragedijos mieganti leliu palikti tevams ar uosviams.jau susitareme su uosviais,nes pernai musiske buvo katik gimusi,vyras airijoje ir naujuosius sutikau viena su kudikiu ant ranku..liudna buvo..tad siemet manau tiek kankintis neteks,nes mazutei bus vieneri kaip tik ir galesime uzmigde ja-kazkur islekti!
Wildberry
Palikciau mamai ir nematau tame jokios problemos 4u.gif
Net vasara,vaziavom su palapinem ir nakvyne prie ezero,ir mamai palikau,juk reikia kada nors atsipalaiduoti biggrin.gif
Bet siemet tai svesiu su mazyle tikriausiai,nes mama anglijoje ir negryz...Nors jei noreciau tai ir dabar turiu kur ja palikti,tiesiog pati nieko nesu suplanavus...
neringaa
Mes svesime namie trise, be to, salia kaimynai su vienodo amziaus vaikuciu, bandysim jungtis, o jei ka, tai pasikviesim kokia viena seima i namus, kad neapsunkint vaikucio per dideliu surmuliu. Palikti tevams galima, bet visai nesinori, jau pries Naujus eisim i vyro darbo vakareli, paliksiu mamai. O Naujus kazkodel noriu sutikti su vaiku, taip jo laukem. 000059.gif
arute
Mes tai palikome savo mažiuką vyro tėvams ir lėksime truputį pašvęsti, pilnai pasitikiu anyta ir manau tikrai reikia leisti sau atsipalaiduoti ir nuotaika geresnė bus. O mažiukui gi nieko neatsitiks, kaip tik smagu kartu su vaiku švęsti kai jis jau supranta, mato saliutus, na o kol dar visiškai mažiukas, tanieko tokio ir atskirai.
Kribuk
Šiaip švęstume su vaiku, bet jei jau labai reiktų, tai palikčiau tėvams.
Natuke
negalėčiau tokio mažio palikti vieną su tevais nakčiai. Mano vaikams naktys - ypatingas laikas, jiems be mamos labai sunku. Ir tevelių gaila - jjie taip pat turi poilsėt rolleyes.gif
Noa
QUOTE(sigiukas @ 2006 12 21, 13:40)
O antro man gaila tokiu šeimu kurios rupinasi tik vaikais, o savo asmenini gyvenima nustumia i šali. Nemanau, kad tokia šeima ilgai išsilaikys kartu.
*

Niekada nesam vaikų palikę per Naujus Metus, Kalėdas ar Velykas, bet 11 metų santuokoje smile.gif

Na nenoriu aš sutikt naujų be vaikų, nenoriu smile.gif Sako - su kuo sutiksi, tokie ir metai bus. O ir šiaip - tai mano vaikai, kodėl turėčiau juos kam nors palikt? Mes esame šeima visi, vaikai irgi, ir šventes švenčiame kartu. Aš noriu pati rodyt saliutus savo vaikams, pati pasakot, kas čia vyksta ir kam, kodėl tai turėtų daryti kas nors kitas? Tai kadangi taip noriu, tai taip ir darau, ir man gerai smile.gif Prisigert be vaikų yra ir kitų progų, nebūtinai naujametis...

Va užaugs vaikai, ir patys išeis - vienas gal pas draugus, kitas su savo žmona vaikais - tada ir žiūrėsim smile.gif
Roza_Liuksemburg
Na papasakokit, kaip sutikot Naujuosius su savo atžalom smile.gif
Mes kiaulės metus sutikom tryse, kuo esu labai patenkinta. Nesureikšminu tuo šventimo, bet vis tiek tai yra simboliška švente. Ir per ją aš norėjau, kad šalia būtų artimiausi žmonės- dukrelė ir vyras.
Alkoholio ar linksmybių aš tikrai nepasiilgau. Na kažkaip visai man jų netruksta, vadinasi tai buvo labai nereikšminga gyvenimo dalis. nereikšminga, palyginus su tuo, ką turiu dabar mirksiukas.gif
Gajux
Nepalikčiau savo kruopyčių niekam. Man jos - geriausia kompanija. 4u.gif
aistiushka_
QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 21, 14:04)
Na is kokios puses ziuresite g.gif Manau priklauso nuo seimos vertybiu.Pas mus vaikai yra 1 eileje tongue.gif Ir tikrai del to mums netruksta laiko sau tongue.gif  Mes visada visur vaziuojame visa seima ir nematau tame tragedijos.Kai vaikai pavargsta visada mandagei atsiprasome zmoniu ir isvaziuojame namo ax.gif Juo labiau vyras tos pacios nuomones.Mes siais metais Naujus sutiksime namie su vaikais wub.gif Ir nemanau,kad nuo to nukencia musu asmeniniai santykiai schmoll.gif As kaip ik manau,kad tik sustipreja thumbup.gif Na bet cia tik mano nuomone,as jos niekam kitam tikrai nepersu schmoll.gif Tiesiog mes esame visi skirtingi zmones ir i viska ziurime kitaip mirksiukas.gif
Linksmu svenciu 4u.gif
*

Pritariu ax.gif Kadangi ne tik man bet ir vyrui vaikas siuo metu yra svarbiausias gyvenime, norisi svesti trise. Taip ir dareme smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.