Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokie jūsų hobi?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Libra
Butu įdomu sužinoti kuo domisi mamytes apart vaikų auklėjimo. Aš tai labai domiuosi astrologija, visokiai burimais, burtas, o dabar va susidomėjau fengšui :
Kieliuke
As visa laika domiuosi kinologija.Cia mano fainiausias hobis.Dar neiprastais gamtos reiskiniais.
Merveilleux
Mano tai kol kas vienintelis hobis - vaikas laugh.gif Na dar indu plovimas, dulkiu valymas, grindu plovimas, kilimu siurbimas, rubu skalbimas ir t.t. laugh.gif rolleyes.gif
zarija
as tai va pradedu vyriui prijauciamt dometis akvariumais smile.gif
O pati tai pamisus del geliu kambariniu ir sodo auginimo..tik kol kas nelabai speju, nes siuo metu mane labiau uzvalde namu buities reikaliukai smile.gif huh.gif , kuriu nelabai megstu huh.gif ir nezinau, kaip pamegti ... bet betvarkeje negaliu gyventi, todel jauciuos siuo metu pamisusi ir uzsisukusi: tvarkau tvarkaus tvarkaus 24 val per para....kaip nesveika

dar domuos viskuo kas vyksta teatro gyvenime smile.gif, siuvimu ir knygu skaitymu (filosofiniu smile.gif
klumpele
As tokio kaip vieno hobio neturiu nes man patinka ivairiu metu laiku veikti skirtingus dalykus, pvz vasara: plaukioti su baidarkem, vazineti su dviraciu arba rieduciais, sokti su parasiutu, nardyti, ziema: slidineti, varineti su rogutemis nuo kalnu, su paciuzom pasiduoti.
o labiausiai svajoju paserfinguoti ant dideliu bangu.
Rasma
Labiausiai domiuosi: pasiekimais medicinoje (vienu žodžiu viskuo, kas susiję su medicina wink.gif ), viena po kitos kremtu knygas, dievinu gyvūniją ir nepaliauju sportuoti. Esu stačia galva panėrus į psichologiją ir domiuosi vyrais visomis įmanomomis prasmėmis laugh.gif
O dar smulkesnių pomėgių, net nevardinsiu, tebūnie pačiais svarbiausiais išvardintieji. wink.gif
nerile
Fainos mamkos clap.gif
O as neturiu kuom pasigirti. O noreciau.
Libra, gal noretum susirasineti su mano... mama? laugh.gif Ta irgi pasinesusi ant panasiu dalyku...
Libra
QUOTE (nerile @ 2004 09 28, 13:06)

Libra, gal noretum susirasineti su mano... mama? laugh.gif Ta irgi pasinesusi ant panasiu dalyku...

O ka, laisvai biggrin.gif
kendi
tikrai, ir as neturiu tikro hobio sad.gif , vyras tyciojas, kad mano hobis-internetas(supermama) laugh.gif
zarija
kendi formas ir mano paskutiniu metu pasidare vienas is hobiu wink.gif

O seip dar ir turiu visokiu kitokiu pomegiu, vienas is ju klausytis Jazz-o smile.gif

Rasma man ir taip yra, kad atsiranda yvairiu pomegiu atejus tam tikram metu laikui rolleyes.gif
Krisla
Knygos dabar uzvaldziusios mano visus kitus pomegius thumbup.gif Zodziu, skaitau visur ir visada, na, darbe tik ne biggrin.gif O siaip dar megstu labai ziema paslidineti, nors slidinetoja is manes super bloga biggrin.gif Taip pat domiuosi istorija - nuo pat antikos iki musu laiku. Dar pagalvojusi, surasciau ir kitu pomegiu smile.gif
svetima
Na, nezinau ar tai galima pavadinti hobiais, bet karts nuo karto labai pradedu gilintis i kokia srity, prisiperku literaturos, bandau kazka studijuoti, aptarineju su draugais..Tai visokiu "zaplyvu" yra buve: modernus menas, jazzas, pasaulio religijos, feng shui, interjero dizainas, medicina, civilinis kodeksas,net gi augalai ir kulinarija(retai tongue.gif ), dar Fluxus judejimas, futbolo cempionatai, politika, globalizacija, reliatyvumo teorija ir kitokie vejai...ai, dar vaiku auklejimo teorijos laugh.gif
Kazkada buvo astronomija, burtai ir kortos, ir jau nepamenu.. tongue.gif
Tik nepagalvokit, kad esu labai visu galu spece-dazniausiai tai buna trumpalaikiai susidomejimai, pavirsutiniski wink.gif

kartais domiuosi idomiais vyrais ir moterimis rolleyes.gif
milabra
Aš domiuosi vienišais vyriškiais rolleyes.gif Norėčiau kolekcionuoti, bet labai jie daug dulkių pridaro ir prirenka wink.gif
ŠOKOLADĖ9
O as pamisus del lauko teniso.Zaidziau 12metu,meciau,o dabar gailiuosi,na gal vaikutis mano zais.Turiu daug tauriu,medaliu,diplomu,buvau Lietuvos rinktines nare.O dabar tai mano hobi.Sportuoju del saves,figuros.Dar mano hobi yra sunys.turiu tris juos.Labai domiuosi jorksyro terjerais.
Čiauškutė
QUOTE (milabra @ 2004 09 28, 19:05)
Aš domiuosi vienišais vyriškiais rolleyes.gif Norėčiau kolekcionuoti, bet labai jie daug dulkių pridaro ir prirenka wink.gif

thumbup.gif pati originaliausia kolekcija ir gera mintis , o dulkes issiurbt galima biggrin.gif
nikvik
Mano hobis yra mano darbas!
Zvirbliuke
Kinas, dviračiai, pagonybė, senosios lietuvių tradicijos, dainelių kūrimas (nerimtoji muzika biggrin.gif ), knygos, dabar - dar ir viskas, kas susiję su namų statyba biggrin.gif ...
sotto
Knygos, joms visada surandu laiko, kartais miego sąskaita.
indreja
Psichologija,parapsichologija,astronomija,astrologija,visokie burimai,burtai ir ,aisku,medicina-pagrindiniai arkliukai. A,dar smarkiai prijauciu kabalistinei ideologijai rolleyes.gif
Taip pat labai myliu augalus ir gyvunus. Kartais pasidomiu ir vienisais vyriskiais g.gif biggrin.gif .
Tiesa,dar knygos.
Russne
Mezgimas ir knygos apie likima, karma, minciu galia ir pan. thumbup.gif Tik, deja, daznai ir vienam, ir kitam malonumui pritruksta pinigu, t.y. siulams ir knygoms sad.gif Bet vistiek tai mano hobi.
ewita
Mane labai domina magija ir mistika. Moku burti taro kortomis (TIK NEMOKAMAI). thumbup.gif Taip pat domina psichologija. smile.gif
Cigale
Prancuzu kultura, kalba, prancuzai - visa sita opera, bet tai jau gyvenimo budas, o ne hobis rolleyes.gif .

O hobiu ivairiu yra ivairiais etapais: kol kas dar nepamirsta geografija (visokie National Geographic ar kaip jie rolleyes.gif ), buvau uzsidegusi Afrikos tautu tauteliu etnografija.
Dar buvau "pasinesusi" literaturai, 3m. KIEKVIENA diena skaitydavau kritikas ir pan. blink.gif , o rezultatas - dar 4m. teko VU ta pati daryt (deja, malonumas skaityti dingo, tikiuosi, ne visam laikui sad.gif ). Dievinu haiku, daugiausia prancuziskai
wub.gif
Kazkada seniai laabai susidomejau religija, filosofija, vos i vienuolyna neisejau ohmy.gif unsure.gif
Hobis buvo stalo tenisas, buvo perspektyvu, bet tada buvau "susidvasinusi" ir pasisvenciau literaturai.
Dar Fengsui, budizmas unsure.gif
Dabar ziuriu, kiek tu idomumu buvo unsure.gif . Ir dar - internetas, internetas (pries kelerius metus buvo stipriai apsedes unsure.gif ).
lengvute
QUOTE (nikvik @ 2004 09 29, 03:27)
Mano hobis yra mano darbas!

nu faina thumbup.gif biggrin.gif , norėčiau pajust, ką tai reškia wink.gif
Aš irgi iš tiesų nežinau,ą k galima vadint hobiu, ką ne, o interesai nuolat kinta, pabandysiu vardyt, vaikystėj kolekcionavau pašto ženklus, domėjausi kinologija, akvariumistika, vėliau-psichologine, filosofine literatūra, dabar-literatūra apie nėštumą, vaikų auklėjimą, vaikų žaidimus ir pan., šventes, rankdarbius, itin domiuosi aplinkos ir interjero dizainu, įvairiomis detalėmis (namie nespėju keist kompozicijų, stengiuos maksimaliai išnaudot visas erdves, labiau kreipiu dėmesį į smulkmenas nei anksčiau, nespėju įgyvendint nuolat galvoj kirbančių idėjų biggrin.gif ), domiuosi gėlėmis, kaip hobis dar man straipsnių rašymas, jiems medžiagos rinkimas, bet tam irgi reikia tam tikro laiko, ne bet kada traukia wink.gif , hobis gal būtų ir internetas rolleyes.gif , be abejo-grybavimas,
hobi-naujų vietų aplankymas, gerų filmų žiūrėjimas...dar svajoju apie hobi-darbą, kaip citavau thumbup.gif
nerile
Kas yra Kabalistine ideologija ir Haiku?
Zvirbliuke, tai gal priklausai Romuvieciams?
Toms kas buriate kitiems. Veltui to daryti negalima, nors 1Lt imkite uz tai- mama kazkur skaite tongue.gif
F-S
Tai bent pomegiu gausybe thumbup.gif Vadinasi yra apie ka bendrauti. As esu daug moteryciu sutikusi, kurios isskyru TV ir pliotkus, nieikuo nesidomi.
Na tai reikia ir mano hobius pamineti. architektura, namu ir sodu interjeras, Kinija ir zinoma Feng shui.
Dafnė
Nezinau, gal tokia tema jau buvo, bet butu idomu suzinoti, ka labiausiai megstate veikti laisvalaikiu (aisku be supermamos forumo zinoma biggrin.gif )
As po darbo geriausiai atsipalaiduoju megzdama arba skaitydama knygas. Taip pat dievinu keliones. Savaitgalius su vyru retai kada praleidziame vien namie... O kai tik yra galimybe, pavaziuojame ir vasaros ieskoti rolleyes.gif .
nikitux
Mano hobis - pramoginiai sokiai. Domiuosi viskuo, kas vyksta sokiu pasaulyje, ir pati jais uzsiimineju.
Nilka
QUOTE(Dafnė @ 2004 10 21, 18:26)
Nezinau, gal tokia tema jau buvo, bet butu idomu suzinoti, ka labiausiai megstate veikti laisvalaikiu (aisku be supermamos forumo zinoma  biggrin.gif )
As po darbo geriausiai atsipalaiduoju megzdama arba skaitydama knygas. Taip pat dievinu keliones. Savaitgalius su vyru retai kada praleidziame vien namie... O kai tik yra galimybe, pavaziuojame ir vasaros ieskoti  rolleyes.gif .
*

Jėga thumbup.gif Aš taip pat kaifuoju nuo mezgimo, o dar labiau nuo kelionių biggrin.gif
norge
QUOTE(svetima @ 2004 09 28, 16:45)
Na, nezinau ar tai galima pavadinti hobiais, bet karts nuo karto labai pradedu gilintis i kokia srity, prisiperku literaturos, bandau kazka studijuoti, aptarineju su draugais..Tai visokiu "zaplyvu" yra buve: modernus menas, jazzas, pasaulio religijos, feng shui, interjero dizainas, medicina, civilinis kodeksas,net gi augalai ir kulinarija(retai  tongue.gif ), dar Fluxus judejimas, futbolo cempionatai, politika, globalizacija, reliatyvumo teorija ir kitokie vejai...ai, dar vaiku auklejimo teorijos laugh.gif
Kazkada buvo astronomija, burtai ir kortos, ir jau nepamenu.. tongue.gif
Tik nepagalvokit, kad esu labai visu galu spece-dazniausiai tai buna trumpalaikiai susidomejimai, pavirsutiniski wink.gif

*

Vat, mes su svetima draugės biggrin.gif . Dar- labai mėgstu keliauti (tik jokiu būdu ne su palapinėm ar pan., kai dantis kūdroj valytis reikia ohmy.gif ). Ir karts nuo karto subojoja potraukis pasiganyti po parduotuves- na, patinka žmonių makalynė, vitrinos, maivymasis prieš veidrodžius matavimosi kabinose. blush-anim-cl.gif Labai atpalaiduojantis užsiėmimas- grižti visiškai tuščia galva biggrin.gif . Ir gana pilna pinigine, nes išrankumas mano nesvietiškas... rolleyes.gif A, tiesa, aš dar ir siuvinėju. unsure.gif
Keberiokšt
Lietuvos dokumentinis kinas, teatras.
Dar labai patinka keliauti po Lietuvos kampelius ir rasti tokiu graziu vietikiu, apie kurias ne nenujautei... Nesvarbu, kad kokia nakti nakvoji palapinej i biggrin.gif Norge, nebutina kudroj dantis valytis valytis, galima nusivezti mineralinio vandens butylka megalol.gif
pajūrys
Mano hobis yra vyrui nervus ėst megalol.gif megalol.gif Oi kaip man profesionaliai sekasi doh.gif Galiu duot patarimų knygelę rolleyes.gif
O jei iš sferos pasaulietinės- tai stilistės pradą turiu, bet dar neįgyvendinau blush-anim-cl.gif
Pukė
laisvalaikiu megstu siuti smile.gif drabuzius sau ir vyrui, interjero elementus smile.gif megzti, skaityti knygas smile.gif
Erszebeth
Muzika, internetas, muzika+internetas thumbup.gif
_Vikki_
technologijos.. elektronika...
Jauja
standartiniai pomėgiai - filmai, knygos
nestandartiniai - kelionės, bet tokios, kur dantis kūdroj reik valytis smile.gif , ir kuo sunkiau, tuo fainiau (pvz., su 20 kg kuprine į kalnus), speleologija - kas nežino, tai turizmas susijęs su urvais, šaip jau ištisas mokslas, panašiai kaip alpinizmas tik lipti reikia į apačią, o ne į viršų wink.gif Dar bandžiau uolų laipiojimu užsiimti, na tik sienom laipiojau treniruočių salėse, bet kažkaip vis su pertraukom man gaudavosi, bet galvoju dabar atnaujinti kada prie progos, po daugiau nei metų pertraukos „nėštumas pristabdė šiuos hobius).
Dafnė
QUOTE(pajūrys @ 2005 01 10, 21:44)
Mano hobis yra vyrui nervus ėst megalol.gif  megalol.gif Oi kaip man profesionaliai sekasi doh.gif Galiu duot patarimų knygelę rolleyes.gif
*

Na, neoriginaliai tu čia biggrin.gif . Tatai juk yra toks bendras moteriškių hobi, tik ne visos prisipažįsta megalol.gif
grafienė
jėzau, kokia susenusi pasijaučiau doh.gif kokios jūs maladiec, domitės tuo anuo... aš jau visai sustabarėjau, žiūriu visokias rozauras per TV, drybsau ant sopkės, kartais šeimyną pašeriu... na ir tvarkausi tvarkausi tvarkausi .. ką man daba daryt???
svetima
QUOTE(Nedurna @ 2005 01 10, 19:15)
Dar labai patinka keliauti po Lietuvos kampelius ir rasti tokiu graziu vietikiu, apie kurias ne nenujautei...
*

Vat mes irgi taip megstam-ieskom Lietuvoj perliuku biggrin.gif Buna, kad tik vienai dienai isvaziuojam, o jei su nakvynem, tai susirandam kokia sodyba ir tada jau aplinkui sniukstinejam biggrin.gif
Jūružė
Ar yra cia buriuotoju (tiksliau burlentininku, kaituotoju) zmonu (draugiu)? Kaip jums vyru hobis? Ka veikiat kol jie buriuoja? Bandziau keleta kartu nuvaziuoti drauge prie mariu, bet buvau vienintele visoj vyriskoj kompanijoj.
Dafnė
QUOTE(-ienė @ 2005 01 17, 16:51)
jėzau, kokia susenusi pasijaučiau  doh.gif  kokios jūs maladiec, domitės tuo anuo... aš jau visai sustabarėjau, žiūriu visokias rozauras per TV, drybsau ant sopkės, kartais šeimyną pašeriu... na ir tvarkausi tvarkausi tvarkausi .. ką man daba daryt???
*

Tegul šeimyna tvarkytis padeda biggrin.gif , o tau daugiau laiko sau liks rolleyes.gif
Zir_Zir
Fotografija, gamta, mistika, ekstremaliu sportu, rytu filosofija, karyba... blush-anim-cl.gif
Kazimiera d'Artanjan
Aš mėgstu rašyti. Kartais be tikslo. Nėštuolė, kai buvau darbe taip ilsėdavausi- paimdavau naują lapą, parkerį ir lėtai rašydavau. Čia pomėgis. Dar mėgstu konstruoti knygas- kurti savo a la dienorascius,l vaiko kngą ir pan. Klijuoti, karpyti, pišti ir kitaip dekoruoti. Čia irgi pomėgis.
Hobio neturiu, nes niekam daug laiko neskiriu. Dėl to man gėda. Nes labai vertinu žmones, kurie yra kokio dalyko profai ar pomėgio vergai.
varlyte
Na visu pirma tai pats didziausias hobis tai mano vyras wub.gif tongue.gif
toliau akvariumas , mokslas (mano studijos) , knygos ,mezgimas ir siuvinejimas ir dar eksperimentai virtuvei smile.gif bet cia ne tai kad megstu virt tiesiog megstu kurt savo receptus arba patobulint jau zinomus ax.gif
Kveli
Mano didziausias hobis - bridzas. Anksciau labai megau skaityti, bet per studijas tas noras skaityti labai sumazejo...
venzliukas
o mano hobis - dainavimas thumbup.gif buvau ir karjera padariusi pries pora metu, labai gera forma pasiekiau, bet kazkaip uzleidau...darbai uzspaude rolleyes.gif uz tai dabar auginu savo klecka ir vel varau i repeticijas ir dainuoju thumbup.gif supratau kad tai man labai svarbu - atsipalaiduoju ir pasikraunu jegu visiems darbeliams ir ta kasdienine rutina neatrodo tokia baisi...
Liulia*
Skaitymas, dukryčių dienoraščių rašymas, o pats pačiausias jodinėjimas, tik kad va vis nėščia ir nėščia doh.gif
RAIMPAL
Mano hobis kambarinės gėlės biggrin.gif O šiaip tai dar turiu porą užsiėmimų, kolekcionuoju degtukų dėžučių etiketes, neseniai pradėjau pašto ženklus kolekcionuoti 4u.gif
Orchideja
Turiu ir as pomegiu daug.Bet pats paciausias yra kaktusai ir plaukimas!
karietaite
Karts nuo karto uzsiimu video redagavimu, bet pats paciausias hobi - pauksciai. Galeciau istisa diena stebeti paukscius - kaip jie puosia savo plunksneles, maudosi, deginasi sauleje...ypac kaip vaikeliams renka ir nesa maisteli - kuo pilniausius snapelius prisuka kirmelaiciu ir skrenda i lizdeli... Dabar metas lizdu konstravimui, tai as su ziuronais viska seku, kas dedasi musu kieme, nors man ir nelabai patogu is antro auksto ziureti ir ne asmeninis sodelis, bet .... gal kada turesiu savo soda, pritaikyta pauksciu gerovei.
O pernai, kai kaimynu kates apziurejo, kad tujoj yra lizdelis ir aisku jaunu vaikuciu ramybeje nepaliko, tai as verkiau verkiau, ypac kai matydavau tevus stovincius medziuose be darbo, kazko taip truko, o patele dar ir grizdavo prie tos tujos pasiziureti, ar tikrai jau nera ka maitinti cry.gif cry.gif cry.gif
Jurgytė
Mano hobis - pirkimas yahoo.gif Va. O kartais nebūtina pirkt, bet apeit parduotuves reikia, kaip vandens. Tikiuosi atgaivinti savo sielos atgaivą - meno kūrimą, kuo užsiimti dabar intensyviai trukdo mano nuostabiausias visų laikų hobis - Smiltė tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.