Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kad neatlėptų ausytės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2
kristukas00
Labutis mamytes, norejau paklausti ar jusu mazyliai,kai miega neuzgula ausyciu i kita puse????t.y ausytes uzsilenkia??? g.gif as vis pataisau, kai pamatau, bet tas mazai padeda. nenoreciau, kad vaikui butu atlepusios ausys del mamos kaltes.girdejau, kad kai kurios mamos klijuoja pleistriukais. man tai skamba truputeli ziaurokai. gal kas emetes kokiu priemoniu ir galite patarti?
Vadovė
QUOTE(kristukas00 @ 2006 03 21, 18:07)
Labutis mamytes, norejau paklausti ar jusu mazyliai,kai miega neuzgula ausyciu i kita puse????t.y ausytes uzsilenkia??? g.gif as vis pataisau, kai pamatau, bet tas mazai padeda. nenoreciau, kad vaikui butu atlepusios ausys del mamos kaltes.girdejau, kad kai kurios mamos klijuoja pleistriukais. man tai skamba truputeli ziaurokai. gal kas emetes kokiu priemoniu ir galite patarti?
*

labas,
mane tokia pati problema kankino,o kai pasiklausiau daktarės ar taip ausytės neatlėps ji pasakė,kad atlėpusios ausytės yra igimta ir vaikučiai su tokiom jau gimsta.Bet liepdavo kepurytę dėti ir ne vien tam,kad nesušaltų,o taip ir ausytes prispaudžia.Dėl pleistriuko klyjavimo ir aš esu girdėjusi,taip pat kaip moneta deda ant bambutės išvaržos,bet chirurgai sako,kad tai nieko nekeičia ir nebuvo įrodyta,kad tai veiksminga.Tai ir nežinia kur dabar teisybė,nors tiesa mano jaunėlei sesei viena ausis laabai atlėpusi,o mama sakė taip yra todėl,kad tik ant vieno šono gulėjo užgulusį ausyte,jai dabar 20m ir ji dėl to labai kompleksuoja
Raganiute
mano vyras neseniai prisiminė "atsimeni, kokios buvo Joniuko ausytės? plonos kaip popieriukai wub.gif " Ir nugulėdavo tuos savo popieriukus jis, užsilankstydavo visaip, nieko čia baisaus, daryti nieko nereikia, mano manymu. Dabar jam tuoj 8 mėn, ausytės normalios, gražus berniukas (mamytei aišku pats gražiausias)
Livcia
Sveikos,mes irgi uzgulam viena ausyte,ji vis uzsiriecia unsure.gif ir nuotraukoj matosi viena biski daugiau atvipus verysad.gif
*Drugelis*
Mano mazajam taip pat kartais uzsilenkia viena ausyte miegant. AIsku,stengiuosi pataisyti, kai pamatau. Bet nemanau,kad ji jam bus atlepus, nes jis jau 7 men.,o ausyte mano akimis visai normali smile.gif
Bet jei pergyveni, kad gali atlepti, tai,manau, bent jau nakciai ar kai miega ir diena, gali uzdeti plonyte kepuryte 4u.gif
-niekas-
Oi mamytės, tikrai ausytės neatlėps.Čia įgimtas dalykas, o kai miegant užsilenkia tai reikia pataisyti nes leliukui pradės skaudėti .Pleistriukų klijavimas tikrai nepadės , senais sovietų laikais taip darydavo, bet pasitvirtino, kad nesamonė. doh.gif
Austre 123
Mano suneliui taip pat atsilenkia bet pataisau o tikrai nebus atvėpus ausite neben visalaik laikysi tai tikrai gali
Nordex
QUOTE(Livcia @ 2006 03 22, 14:10)
Sveikos,mes irgi uzgulam viena ausyte,ji vis uzsiriecia unsure.gif  ir nuotraukoj matosi viena biski daugiau atvipus verysad.gif
*

Pas mano dukryte tas pats - viena ausyte labiau atsikisusi doh.gif Bet nemanau, kad tai nuo to, kad ji ja nuguli, kaip ir kita doh.gif
Pleistriukai tikrai nepades, O KEPURYTES MANO MAZAJAI NEPATINKA - TAI NERISU biggrin.gif
Ausu atlepumas yra IGIMTAS!!!
kiri111
As tai dedu plona kepuryte, tai ausytes labai grazios.
GUDRUOLE
biggrin.gif Labas mamytes,
ausytes as irgi labai priziuriu,kad butu neatlepusios. dedu nakciai plona kepuraite,diena ji miega lauke ,o ryte as ja guldau be kepuraites . o del klijavimo tai kiek girdejau grina nesamone. thumbup.gif
gebene
Mano mergytė irgi nuo gimimo galvytę taip pasukdavo miegodama, kad ausytė užsilenkdavo verysad.gif Taisydavau ir taisydavau... Iš tos nevilties irgi galvojau, kad pleistriukus reiks klijuot... Neklijavau ir kepurytės nedėjau ( su kepurėle man rodos vis tiek atlėptų )... Palikau kaip yra... Atsidaviau genams, kaip sakant, kaip bus taip... Jei labai atlėps, operaciją užaugusiai padarysim...
Rituxx
Mums taip pat pastoviai miegant atlėpsta ausytė tai nakčiai maunam kepurytę ploną thumbup.gif dabar ausytės kaip ir tvarkoje rolleyes.gif
GIEDRŪNĖ
mes tai nuo pat gimimo miegam nakti su kepurėle mirksiukas.gif
Oksis
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 03 24, 22:20)
mes tai nuo pat gimimo miegam nakti su kepurėle mirksiukas.gif
*

Mano vyras man irgi liepė dėti kepurytę, bet kaip tik tą dieną atėjo gyd., tai ji net apstėro blink.gif , sako jūs ką, pabandykit patys su kepure pavaikščiot. Sakė tikrai neatlėps, kadangi yra kremzlytės, o jei ausytės pačios atlėpusios, tai jau nieks ir nepadės
Indre_G.
Sveikutes, kokia as tamsuole, pasirodo, kad tai igimta, as net nezinojau wub.gif , bet gyveni mama ir mokaisi biggrin.gif , tad pas mane irgi tokia problema gulint ausiukai uzsilanksto kaip kolduniukai, tai bandau taisyti. Jei uzmiega bandau paziureti kaip ten ta ausyte, tai mano maze jau ziuri, ka gi as darau, tad man su tais atlenkinejimais nesiseka, bandysiu nakciai deti kepuriuka, manau kad biskeli galime pakoreguoti mazyliu ausytes....sekmes visoms atlankstant ausytes lotuliukas.gif
IngridaG
Mamytės, aš dukrytei dedu mergytėms skirtą ant plaukiukų tamprų medžiaginį lankelį (jo yra visose bižuterinėse parduotuvėse). Uždedi taip, kad ausytės nebutų atlėpintos.. Ir miega su juo smile.gif. Žinoma, dabar sudėtingiau, nes moka pati jau nusiimti, bet patikėkit, ausytės visiškai kitokios formos smile.gif.
O beje, ausytės formuojasi iki 1 metukų, taip kad visų vaikiukų ausytės turi šansą smile.gif
Maxima
Mielos mamytės, ausies kaušelis yra sudarytas iš kremzlytės, kuri yra tokios formos, kokia dievulis davė thumbup.gif . Joks gulėjimas ant šono ausyčių formai įtakos neturi, lygiai taip pat joks klijavimas ar kepurių dėjimas čia nepadės. Teisi buvo gydytoja, sakydama, kad pabandykit patys su kepure pamiegoti g.gif ... Nevarkit be reikalo. 4u.gif
Rituxx
Aš paprieštarausiu paskutinei mamytei,dėl to, kad ir aš ir mano vyras pastebėjom, kai vaikutis miega užsiriečia viena ausytė,ir ta ausytė buvo labiau atlėpusi negu kita,todėl pradėjom nakčiai mauti kepuryte ir galiu patvirtint , kad ta ausytė atsistatė ir atrodo vienodai thumbup.gif Man atrodo čia kiekvienam bus aišku jei ištisai ausį laikyt atlenktą tuo labiau kūdikiui,kuriam viskas tik pradeda vystitis tai pamatytume rezultatą mirksiukas.gif
Daivuxx
na o mums su ausytem nera prblemeliu (tfu tfu tfu). Bet as stengiuosi ja guldyti vis kas ant skirtingu sonu, kad nenuguletu vienos ar kitos ausytes
neri.k
Is pradziu kai gryzom is gimdymo namu tai kepuryte nesiojom, po kokios savaites nebededavau. dabar mums jau du menesiukai ir kepuryte vel pradejau deti, nes pana besisukinedama pastoviai uzlenkia ausytes ir viena siek tiek nori atlepti. tongue.gif bet panesiojus kelias dienas matosi rezultatas kad ausyte vel prisispaude lotuliukas.gif
orinta
nieko as nedejau ir neklijavau.mano sunus taip pat miegodamas uzlengdavo ausytes,ir tikrai jos nera atlepusios.ir nemanau,kad nuo gulejimo jos gali atlepti lotuliukas.gif
kniuksė
Ir mano sunui jos uzsilenkdavo, kai buvo lelius. Jokiu kepuryciu jam nedejau, o ir i galva nesautu, sutinti vaiko su kepure namie blink.gif . Dabar jam jau beveik 6 metai ir ausys visiskai neatlepusios. O turim ir mazaja, kuriai tuoj bus 3 menesiai, tai labai idomu, kad uzsilenkia jai daugiau viena ausyte, kitos niekada uzsilenkusios nepastebejau. Tai noriu pasakyti, kad abi jos atrodo vienodai thumbup.gif . Ta, kuri uzsilenkineja, nei kiek neatlepusi.
Tikrai, mamytes, pabandykite jus pascios su kepurem tiek laiko isbuti. Taigi tikras siaubas. O tie vargseliai mazyliai, jiems ir taip tiek daug visokiu nepatogumu. Tai trina koks rubelis ar kokios sauskelnes. Tai pasislapino ar pasitustino ir guli tame, kol mamyte isgelbes. Tai kur niezti, o nepasikasysi ir nepasakysi. Tai i akyte kokia dulkele papuole ir t.t. Ne, as tai tikrai nedeciau namie nei kepures, nei jokio lankelio (vis tiek gi spaudzia galvyte, tegu ir nesmarkiai, bet nepatogu juk taip miegoti). Pacios gi zinot, kaip kudikiai megsta pasispardyti nuoguciai, kai visur laisva 4u.gif
lakme
As visiskai sutinku su paskutine pasnekove ,vaikai taip mielai dziaugiasi laisve,tad nevarzykime ju! kepureles ir visa kita tikrai nepades!
kristukas00
na, aciu visoms mamytems uz nuomones. nors jos visos skirtingos ir priestaraujancios, bet kiekviena mama pasiskaiciusi gali pasirinkti sau kas tinka. gal ausytes ir neatleps, bet as pradejau deti kepuryte nakciai.tai ziuresiu koks bus rezultatas mirksiukas.gif
Moncele
bandau isivaizduot vaika apklijuota pleistriukais g.gif g.gif g.gif
Sachara
Maniškis miegodamas visada užlanksto ausytes doh.gif . Kiek kartų jam bandysi atlenkti, tiek kartų jis vėl pasuka galvelę ir ausytė vėl užlenkta g.gif . Rezultate- jos ne atlėpę, bet tokios atsilankstę viršuje, na ne visai prigludę tokios verysad.gif . Bet kadangi vaikinas kepurių nemėgsta ir pati nenorėjau jo šutinti naktį, tai tikiuosi, kad jos susitvarkys g.gif
Ingavysnia
QUOTE(Sachara @ 2006 05 25, 01:37)
Maniškis miegodamas visada užlanksto ausytes doh.gif . Kiek kartų jam bandysi atlenkti, tiek kartų jis vėl pasuka galvelę ir ausytė vėl užlenkta g.gif . Rezultate- jos ne atlėpę, bet tokios atsilankstę viršuje, na ne visai prigludę tokios verysad.gif . Bet kadangi vaikinas kepurių nemėgsta ir pati nenorėjau jo šutinti naktį, tai tikiuosi, kad jos susitvarkys g.gif
*

mum lygiai taip pat, bet kaskaip nepergyvenau dabar kai miega jau nebeuzlenkia gal susitvarkys g.gif
ingridukas
Mes su ausytem jokiu problemu neturejom.Jei kartais ir uzsilengdavo tai as jas atlengdavau i reikiama padeti.Dabar sunui tuoi 11men ,ausys grazios,mazytes...ir savo vietoi ax.gif
tinosiukas
Mūsų mažoji irgi vis užsilenkia ausytes miegodama, vyras labai pergyvena, kad bus atlėpusios, bet aš žinau, kad nieko čia nepakeisi - juk vyro ir visų jo giminėj ausys atlėpusios. Tai nėra ko tikėtis, kad mažosios bus kaip priklijuotos. Bet vyrelis matyt pakankamai vaikystėj prisiklausė patyčių dėl savo ausų, kad dabar taip pergyvena dėl mažosios. Vis sako, kad jei bus atlėpusios, tai būtinai darysim operaciją kai tik bus galima, kad tik mergaitė būtų graži smile.gif
muter
pastebejau,kad mano maziukas kai miega besivartydamas uzspaudzia ausytes.
Patarkite ka daryti,kad jos neatleptu cry.gif
neringuša
Nemanau kad nuo to jos turėtų atlėpti tongue.gif Ištisai užspaustos juk jos nebūna lotuliukas.gif
Spindulėlis
aš irgi buvau išsigandusi, kad mano mažius šitaip ausytes "atsilėpins" lotuliukas.gif bet nesugalvojau ką daryt, o mažiaus ausytės kokios buvo, tokios ir liko biggrin.gif taip kad manau, jog šitaip ausytes deformuot nelabai įmanoma
Teresiukas
Viskas bus gerai,ausytės tikrai dėl to neatlėps.Anksčiau gi būdavo ,kad mažiukus su kepurytėm laikydavo ilgą laiką-kad ausytės neatlėptų,o pažiūrėk,kiek atlėpausių vaikšto.Vystydavo ,kad kojos tiesios būtų,o kiek kreivakojų... friends.gif
Tikrai nepergyvenk irnesakyk.gif
Velniukė
Palaikau,cia pasisakiuses mamytes drinks_cheers.gif Nemanau,kad ausytes atleps vien del to,kad vaikutis miegodamas jas kaip nors palenkia mirksiukas.gif Cia bobuciu prasimanymas,taip,kad nepergivenk 4u.gif Liks tavo zuikio [-utes] grazios ausytes wub.gif
*Lina*
aš kaip pusiau medikė galiu pasakyt būk rami, dėl to kad užspaudžia ausukes jos tikrai netaps atlėpusiomis... mirksiukas.gif
visa tai tik bobočių kliedesiai
Wildberry
As ir del savo pupytes ausyciu pergyvenau,nes kai miegodavo ant soniuko prispausdvo viena ,kai atsikeldavo matydavosi,kad ausyte kaip suglamzyta-raudona ryskiai,aiskiai matesi lenkimosi zyme unsure.gif Pergyvenau labai,bet kai pati ismoko pasiversti,tai ant soniuko nebemiega ,visada tiesiai,tai ir ausyciu nebeprispaudzia biggrin.gif
O siaip tai jei matyciau,kad padetis negereja ir vistiek ausyte prispaudzia,deciau kepuryte.Niekada neignoravau senovisku patarimu ir budu biggrin.gif
eegle
na, ausytes tikrai neatlėpsta nuo to, kad vaikutį laikome be kepurytės lotuliukas.gif
čia genai , paveldėjimas savo padaro mirksiukas.gif
muter
Man net gaila maziulio,kai pabunda,tai viena,tai kita ausytes nuguletos,raudonos verysad.gif uz tai ir supanikavau blush2.gif
Bet aciu visoms uz jusu nuomones mirksiukas.gif 4u.gif
nikola
QUOTE(eegle @ 2006 12 03, 19:45)
na, ausytes tikrai neatlėpsta nuo to, kad vaikutį laikome be kepurytės lotuliukas.gif
*

Sutinku
myma
O maniškis tai ausų galiukai visada užsiriečia, man seselė dar ligoninėje liepdavo prižiūrėt sako taip ir iks susiraičiusios, tai aš labai pergyvenau, bet kaip aš jas prižiūrėsiu naktį, kad jis raitosi n-kartų ir į vieną pusę sukasi ir į kitą doh.gif
Bet pagalvojau, kad čia vėl senų žmonių išmislai ir nusprendžiau nepergyvent rolleyes.gif
muter
QUOTE(myma @ 2006 12 06, 16:25)
O maniškis tai ausų galiukai visada užsiriečia, man seselė dar ligoninėje liepdavo prižiūrėt sako taip ir iks susiraičiusios, tai aš labai pergyvenau, bet kaip aš jas prižiūrėsiu naktį, kad jis raitosi n-kartų ir į vieną pusę sukasi ir į kitą  doh.gif
Bet pagalvojau, kad čia vėl senų žmonių išmislai ir nusprendžiau nepergyvent  rolleyes.gif
*

diena as ir visad pataisau,bet nakti tai jau nelabai iseina verysad.gif
gal sakau jam kaip sportininkui uzdeti ta juosta ant galvos lotuliukas.gif
eegle
jau kokias ausytes padarėte su tėčiu, tokios ir bus lotuliukas.gif , jei tėveliai atlėpausiai, tai didelė tikimybė, kad ir vaikiukas bus atlėpausiukas, bet nebūtinai taip turi būti, gal seneliai labai gražias ausis turėjo, ir vaikiukas jas paveldės lotuliukas.gif
plazma
QUOTE(eegle @ 2006 12 03, 18:45)
*

drinks_cheers.gif
katuksss
QUOTE(eegle @ 2006 12 07, 19:24)
jau kokias ausytes padarėte su tėčiu, tokios ir bus lotuliukas.gif , jei tėveliai atlėpausiai, tai didelė tikimybė, kad ir vaikiukas bus atlėpausiukas, bet nebūtinai taip turi būti, gal seneliai labai gražias ausis turėjo, ir vaikiukas jas paveldės lotuliukas.gif
*

cia ne genai, o kaip man aiskino plastikos chirurgas tiesiog nesusiformuoja ausytes kremzle blush2.gif
linarija
as taip pat pritariu, kokias padarete tokios ir bus biggrin.gif
nors mano drauge kai tik susilaukiau, sako tik saugok ausytes, kad po to neatleptu, nes josios dukryte tokios atlepusios gerokai. o kad pas ja pacia lygiai tokios pat ausys, nepasiziuri. lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
x failai
Nesamonė,kad be kepurės atlėpsta ausys schmoll.gif Mano du neatlepausiai,nors be kepurių būdavo,tikiuos ir mažiukės ausytės bus gražios ax.gif
blogiete
As taip pat pradzioje del savo sunaus ausyciu pergyvenau labai... Mama ir uosvene taip buvo man ausis iszyzusios, kad tu tik ziurek, kad su kepuryte visada butu. Bet gydytoja griestai uzdraude visada su kepurele laikyt vaika. O del atlepimo ausu pasake tik tiek - kaip nulemta genu taip bus ir nuo to vaiko neapsaugosi net ir lipnia juosete ausis priklijuodama smile.gif. Nuo to karto nebetikiu jokiomis senu bobuciu pasakomis bei nebekankinu vaiko ir ausytes labai grazias turime.
isola
neįmanoma atlėpinti vaikui ausyčių schmoll.gif , jų forma jau įgimta ir nieko čia jau nepakeisi biggrin.gif
kristina13p10
Labas mamytes biggrin.gif
Mano mazylio viena ausyte siek tiek atlepusi,net nezinau ka daryti doh.gif gaunasi,kad jo nevienodos ausytes,tai bandau kepuryte deti,nezinau ar pades unsure.gif kai jis pabuna su kepuryte atrodo ,kad ausyte atsistato,bet jei be kepures miega tuoi vel jis ja uzlenkia verysad.gif Gal patartumet ka nors,nepatyrusiai mamytei g.gif
inga-uk
maniske irgi miegodama prispaudzia kartais viena ausyte, arba kai valgo buna galvyte ant mano rankos, kiek betaisyciau vistiek kartais buna uzsilenkus ir raudona, gal nebus paskui atlepausiuke g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.