QUOTE(Aina @ 2007 05 13, 08:48)
turiu
dar kompe yra 526 nesukeltos daineles
. keliu ir siandien nauju 
dar kompe yra 526 nesukeltos daineles
O tai lauksim naujienu
QUOTE(Aina @ 2007 05 13, 08:48) turiu dar kompe yra 526 nesukeltos daineles O tai lauksim naujienu QUOTE(Elita @ 2007 05 14, 14:57) keliu daineles i nauja dezute, nes ana man uzblokavo prasau parasykit kas nors kaip veikia, ar leidzia siustis, ar nepraso registruotis? http://www.mediamax.com/Ainaaa/ QUOTE(Aina @ 2007 05 13, 09:48) turiu Labai labai labai dekui
Sveikos mamytes,gal kas galetu vaikisku daineliu imesti i skype ? linaaaa4
labai norim daineliu,o parsisiusti nemokam
Oi aciu aciu,kaip mes dabar sokam
gal kas turit
Gal kas turit daineles "Ro ko ko"- Bitutes ir medus, " Linksmasis Do" -'Jonvabaliu dainele' ir 'Skruzdelyte'. Reikia darzelio vaidinimui
antroje daineliu dezuteje jau 36 daineles
parasykit kaip siunciasi ? viena mama parase, kad nesisiuncia
Aina, aciu tau uz visas daineles,
Aina, aciu
O gal Telebimbam turite QUOTE(Tarena @ 2007 05 21, 11:41) siame linke http://sharedzilla.com/en/get?id=66623 yra sios daineles: 1.Tele bim bam - Ar noretum 2.Tele bim bam - Do re mi 3.Tele bim bam - Kaledos atlingavo 4.Tele bim bam - Kaledu stebuklas 5.Tele bim bam - Mama ir saulele 6.Tele bim bam - Meiles daina teciui 7.Tele bim bam - Myliu saule, lietu ir geles 8.Tele bim bam - Namelis ant telebimbam kojeles 9.Tele bim bam - Nepadare alaus 10.Tele bim bam - Pasele vaikystes gynejai 11.Tele bim bam - Tai bent telefonas 12.Tele bim bam - Tu pabelsk 13.Tele bim bam - Oi, tata! 14.Tele bim bam - Tirpukas 15.Tele bim bam - Voras 16.Tele bim bam - Dinozauras 17.Tele bim bam - Mane bare 18.Tele bim bam - Melyna spalva 19.Tele bim bam - Mes kitokie 20.Tele bim bam - Muse 21.Tele bim bam - Pauksteli 22.Tele bim bam - Televizorius 23.Tele bim bam - Baltoji varnele 24.Tele bim bam - Dainele apie mano nama 25.Tele bim bam - Dainele apie pabaisa 26.Tele bim bam - Mamos suknele 27.Tele bim bam - Matilda ir Milda kompe turi 41 telebimbam dainele
Per skype neturiu galimybiu, o linkas neleidzia nusikrauti
Na nieko, veliau pabandysiu, gal tik dabar uzsioziaves Vistiek aciu
Gal kas turėtų Hey - Lietuvos valstybė ar DND kąnors? Pvz Laikas ir naujų kokių? Būčiau labai dėkinga. Galiu, jei reikia, duoti už tai Rudnosiuko pasakas Landsbergio, šiek tiek Storpirščio, Keistuolių (Aukštyn kojom ir pan), dar kažkas likę. Šiaip domina HEY, DND ir kitų rimtų grupių dainos (tos stipresnės, vyresniųjų). Jei bent ką žinote apie tai, gal parašytumėt man AŽ arba į emeilą (Urtiux_x(eta)yahoo.com)? Dėkui.
QUOTE(Aina @ 2007 05 21, 12:11) Kažkodėl telebimam dainelių neleidžia atsisiųsti
Gal kas nors turit isirase dvd koncerta Mamos dienos ( buvo per tv 3) ? niu labai noreciau
gal kas turit daineliu patiems patiems maziausiems?
Gal kas nors turite arba matėte kur yra Gustavo ir profesoriaus Kalėdausko dainų
aciu aciu aciu
man telebimbam, neleidzia siust Super daineliu dezute
o kur begauti "Geltonų plytų kelią"?ten, kur seniau buvo duota nuoroda, nieko nebebėra...
Labas,
maniškei labai reikia dainelės. Žodžiai: boružėle liek liek, tavo vaikai riek riek, indai nemazgoti, po stalu pakavoti, ar kažkaip panašiai. Būčiau labai dėkinga
Aina, sutvarkė mums kompą pagaliau
plyz plyz noriu telebimbam dainelių gal kas į skipą pasiūstumėt mano nikas-krispukam
va Aina Šaunuolė jau man parūpina daineles
QUOTE(astinija @ 2007 06 30, 12:51) LABUTIS ir as labai noriu vaikisku daineliu bet neturiu is kur parsisiusti labai prasau padekit galit ir i skypa nuoroda astaieva aciu pirmam sios temos puslapy, vienos mamytes parase yra nuorodo i puslapius, kuriam ji laiko sudejus labai daug daineliu ir jas galima is ten parsisiusti.
sveikutes kaip gyvenat
labukas merginos kaip parsisiusti ir issisaugoti daineliu savo mazajai niekaip nesuprantu
pas mane tik jas paleidziai o issaugoti neina mazu kas galit atsiuskit man i elektronini pasta
Papildyta: [kas tas Az nesuprantu
aciu jau supratau kaip reike parsisiusti
kazko antroji dezute stringa, tai nusprendziau i kita puslapi
http://ainaaa.files-upload.com
jei kam reikia, ir as turiu vaikisku daineliu, net varna albertina, berods turiu. ir dar visokiu, evelinos veidrodine karalyste, suniuko sirdele ir t.t.
jei kam reikia, tai rasykit, imesiu skype adresa. QUOTE(jovial @ 2007 07 02, 21:01) aciu, jovial, kad parasei ![]() zodziu dabar siuskit daineles is pirmos ir antros dezuciu parase
QUOTE(Aina @ 2007 07 02, 21:42) aciu, jovial, kad parasei ![]() na, o as dar "neikirtau" sistemos kaip ten siustis reikia.labai jau daug prirasyta visko tam puslapy - mirga marga. |