pabūsiu "beždžione" ir pasiteirausiu apie buto pirmame aukšte privalumus bei trūkumus jūsų akimis...
Kopijuoju savo laišką iš temos apie viršutinį aukštą....Mes turėjome butą pirmame aukšte septynerius metus, dabar nusipirkome viršutiniame
Kurį laiką labai džiaugėmės pirmu, todėl negaliu kategoriškai sakyti, kad tai blogai.
Pliusai, mano galva, - na tikrai, įeini į laiptinę ir iš karto namie. Kartais juokdavėmės su vyru - toks apgaulingas jausmas, kad gyveni nuosavame name (na butas dar didelis - 4-ių kambarių buvo). Labai faina buvo su pirkiniais namo grįžti Baldus ir kitus sunkius daiktus pirkti...Kurį laiką patiko, krūmai, gėlės po langais...Po pat langais laikėme automobilį (nepaisasnt to jį vistiek "sėkmingai" apvogė"...). Turėjome šunį - buvo labai patogu - tiesiai į lauką ir minimum susitikimų su kaimynais...
Minusai - ilgai pratinomės, kol pripratome prie trankomų laukinių laiptinės durų...Užkniso valyti, šluoti, plauti koridorių....Kol nebuvo rakinama laiptinė, tarpais įsimesdavo kažkokie bomžai ar kas myžti (sorry) tik įėję į laiptinę...Plauti ir dezinfekuoti tekdavo man...Dažnai skambinėdavo vaikai į duris (prabėgdami, žaisdami)...Per išeigines užknisdavo visokie bulvių paradavinėtojai nuo labai ankstyvo ryto (šitų "pašalinių" skambučių budavo praktiškai per visas išeigines)...Visokie elektrikai, santechnikai visada eidavo į mūsų butą prašyti raktų nuo rūsio.....Kiemsargis pastoviai eidavo į mūsų butą klausinėti, ar ne mas užstatėme kelią šiukšlių mašinai, gal žinome kur kieno kokia mašina...Kaimynai eidami į laiptinę visada žvilgtelėdavo pro virtuvės langą....O kai mes garsiau šnekėdavom, viskas kuo puikiausiai girdėdavosi lauke......Žiemą nuo 5 ryto negalėdavom miegiti, nes girdėdavosi, kaip kiemsargė nuo šaligatvių gramdo sniegą....Žinojom visų kiemo automobilių užvedimo ypatumus....Kai kurios raiuamodavo taip garsiai, kad irgi pažadindavo, o mes su vyru skaičiuodavome - pažindavome automobilį jau iš garso ir žinodavome, iš kurio karto užsives....tobish po tarkim ketvirto karto vėl galėsim miegoti....Neuždengus langų pusnuogis po namus nepavaikščiosi......kai rūsyje kas nors patvarkydavo savo sandėliuką, pas mus pradėdavo eiti tarakonai.......rudenį stabiliai užsiveisdavo pelių.....grindys pakankamai šaltos.....kaimynai iš viršaus buvo labai geri, bet kai atvažiuodavo anūkai, mūsų namai drebėdavo (beje, namas blokinis - girdėdavom, kaip kaimynas knarkia )...Na ir taip nemažai prirašiau......O šiaip, kai laimingai gyveni, visi šitie dalykai kurkas paprasčiau atrodo nei čia skamba...
Apie viršutinį aukštą parašysiu po kelerių metų
Dregna, del to shalciau siek tiek, o kartais daug shalciau.
Girdisi laiptines duru uzdarinejimas ir shiaip daug zhingsniu, nes visi laiptines gyventojai praeina pro jusu duris.
Man labai jaučiasi kvapai iš rūsio, ypač kai užsikemša kanalizacija, o vieną kartą visos kanalizacijos "gėrybės" pakilo per mano tualeto klazetą.
| QUOTE (Amanda @ 2004 10 18, 12:00) |
| ypač kai užsikemša kanalizacija, o vieną kartą visos kanalizacijos "gėrybės" pakilo per mano tualeto klazetą. |
man taip buvo net kelis kartu, jau pirmo auksto niekados nepirkciau, na cia mano nuomone
Gal žinote nuo kurio aukšto jūsų name "paduoda" šilumą ir nuo kurio turėtų paduoti? Pas mane vieni radiatoriai būna beveik šalti, čia tie kur šiluma eina nuo 5-o aukšto, o kiti karšti, kuriuos pradeda šildyti nuo 1-o. Gal yra kokios šiluminių tinklų taisyklės, pvz. kad į radiatorius šilumą turi paduoti nuo 1-o aukšto, nes kaip aš įsivaizduoju, tai 5-ame aukšte yra šilčiau.
asfaltuota
2004 10 18, 12:59
Pliusai:
lengva užsibogint vežimą, vaiką, pirkinius, daiktus iš mašinos...
šilčiau nei viršutiniuose aukštuose( čia taip mūsų name, kaip kitur- nežinau)...
Minusai:
užpilti gali visi likę butai virš galvos
labiau nešasi purvas į namus
su batais iš kiemo užnešėm katei blusų, ko nebuvo kai gyvenom 7 a.
dažniau siūlo bulves, užsuka įgaliotinis, paštininkas, ar visi kiti kuriems reikia ko nors paklausti, o tingi lipti...
iš mūsų namo viršutinių aukštu- visas senamiestis kaip ant delno...o mes dėja turime tenkintis vaizdeliu į gretimus namus..
kai rūsy sutrūksta koks vamzdis- pas mus visam bute dvokia...
tėvai irgi pirmam aukšte gyvena- tai pas juos taip drėgna, kad viskas pelėsiais atsiduoda...
Minusų tikrai daugiau nei pliusų...
Na pavardinsiu as savus pliusus ir minusus . Nieko nesigirdi del triuksmo plastikiniai langai ,moketi uz lifta nereik ,stogas ant galvos nelasa ir nebarska . Lengva viska uznest ,isivaizduojat tempima spizines vonios i 9 auksta ?

. Vaikams lengviau ,nereik liftu trenktis . Nezinau pas mus niekas niekur nekakoja ,nesisioja . Vienu zodziu vieni pliusai .
| QUOTE (Amanda @ 2004 10 18, 11:53) |
| Gal žinote nuo kurio aukšto jūsų name "paduoda" šilumą ir nuo kurio turėtų paduoti? Pas mane vieni radiatoriai būna beveik šalti, čia tie kur šiluma eina nuo 5-o aukšto, o kiti karšti, kuriuos pradeda šildyti nuo 1-o. Gal yra kokios šiluminių tinklų taisyklės, pvz. kad į radiatorius šilumą turi paduoti nuo 1-o aukšto, nes kaip aš įsivaizduoju, tai 5-ame aukšte yra šilčiau. |
Dazniausiai pirmame arba paskutiniame aukshtuose - vienoj buto pusej (jei langai i abi puses) buna karsti labai radiatoriai, o kitoj tik drungni.
Na musu tas pirmas aukstas siek tiek 'specifinis' - namas tik dvieju aukstu, keturi butai, o ir aplamai rajonas pensininku (kaimynes - 3 bobulytes), tai triuksmo nera. Minusai - ziema
saaaalta, tie patys pensininkai istisai ziuri pro buto langus. Pradzioje nervindavo juodai, o dabar dzin

Tiesa, del saugumo isitaiseme apsaugines zaliuzi, nes kai vyro nera namie, kazkaip nemalonu miegoti vienai su vaiku (pas mus langai per visa siena iki zemes).
Aaaaa jo, dėl saugumo pamiršau parašyti - aš irgi bijodavau miegoti prie atviro lango, taigi vasarą gana tvanku būdavo....bet plastikiniai langai su keliom atidarymo padėtim matyt būtų išsigelbėjimas nuo šito....Šiaip aišku naujame name matyt nėra tų visų problemų, kurias vardijau....
pas mus devyniu aukstu namas, tai del svaros uzjauciu kaimynus is pirmo auksto, ten nuolatinis siukslynas, visokiu reklamu primetyta is pasto dezuciu, kai salta "jaunimas" laiptineje ir "vakaroja" .... o kai dave pastabas "jaunimui" del triuksmo tai ir duris subraizytas rado.... ir dar bute bunant keistai pasirode, rusyje lygtai po tuo butu boileris itaisytas, tai kazkas ten dirbti pradeda vibracija jauciasi ant grindu

..... bet tiksliai nezinau, ten vanduo ar siluma taip cirkuliuoja, bet toks garsas ir tas grindu virpejimas mane tai erzintu
| QUOTE (AŠA @ 2004 10 18, 16:24) |
reklamu primetyta siek tiek auksciau, einant i antra auksta visi meta |
ziurint kur pasto dezutes kabo..... pas mus tik iejus i laiptine ant sienos desineje puseje, taigi, pasiemus reklama patogiausia ja numesti palipus kelis laiptus, t.y. pirmame aukste..... nors as pvz kad nesiukslinti imetu papratai i kita pasto dezute
Man vienintelis trukumas tas, kad ijungus sviesas viskas matyti kaip ant delno , todel reikia traukti uzuolaidas praktiskai po pietu. O as taip nemegstu kai uzuolaidos uztrauktos!
| QUOTE (Saga @ 2004 10 18, 15:02) |
| rusyje lygtai po tuo butu boileris itaisytas, tai kazkas ten dirbti pradeda vibracija jauciasi ant grindu |
Ash ir treciame aukshte vibracija jauciau - tik nezhinau nuo ko - o tevai tai nejausdavo, o mane zhiauriai erzindavo. Bet ja jausdavau tik lovoj guledama.
as tai visa gyvenima sau sakiau ir sakysiu -niekad niekad niekados nenoriu gyventi pirmam daugiaaukscio namo aukste.. gal todel, kad n metu pragyvenau virsutiniame, ir kitaip nebeisivaizduoju. o gal todel, kad super vertinu namu ramybe ir privatuma. Ir nereikia man, kad nuolat tryptu pro sali kaimynai, trinksetu laiptines durys, ar visokie malalietkos spjaudytu..
O man visai patinka pirmas aukstas.Kai pirkom buta reikejo pasirinkti ar penkta ,ar pirma auksta,tai pasirinkom pirma.Man asmeniskai pirmas geriau ,nei penktas.Nu dar aisku priklauso nuo namo ir nuo vietos kur gyveni.Kur gyvenam tai pilna zalumos, o ir pats aukstas truputi pakeltas galima sakyti kaip 1.5gaunasi.Laukines durys rakinamos, niekas ta prasme negadina oro.Penktam aukste teko mums su vyru pagyventi pas giminaiciu ,vasara, viena savaite, tai galvojau isprotesiu nuo karscio.Nakti neimanoma miegoti daryk tuos langus nedares, o pirmam aukste tai palaima ypac vasara.Nuo saules ar nuo pasaliniu akiu puikiai apsaugo zaliuzes,negirdziu as to masinu uzimo,miegamasis ne kiemo pusej,o nuo triuksmo puikiai apsaugo geri langai.Jei sniega grando tai girdisi visuose aukstuose.O be to kazkaip nemegstu aukstai gyvent kazkaip nesaugu butu vaika namie palikti viena ,negali buti ramus.Tai man pliusu daugiau nei penktame aukste.O kad salta, tai galima be geru langu dar ir apsiltinti sienas tai del to nematau problemos.Man tai svarbiausia patogumas(nereikia isleidus liezuvi kulniuot i penkta,o ypac su vaiku ar pirkiniais) ,vistiek visa gyvenima nesiruosiu gyvent bute,o kai turesim nama vistiek teks gyvent pirmam
| QUOTE (maziuk @ 2004 10 18, 13:47) |
| as tai visa gyvenima sau sakiau ir sakysiu -niekad niekad niekados nenoriu gyventi pirmam daugiaaukscio namo aukste.. |
Na as taip pat kazkada taip sakiau...

O dabar gyvenu, patys ta buta issirinkom ir nieko, atrodo taip ir turetu buti.
| QUOTE (Ashav @ 2004 10 18, 19:44) |
| Man tai svarbiausia patogumas(nereikia isleidus liezuvi kulniuot i penkta,o ypac su vaiku ar pirkiniais) |
Ish sio ir ish daugelio pasisakymu atrodo, kad visi namai penkiaaukshciai ir reikia kabarotis laiptais. Juk galima buta pirkti paskutiniame aukshte, bet minimum 6 aukstu name, nes jei namas 6 aukstu ir daugiau- jame jau turi buti liftas. As tai rinkciausi paskutini auksta, o ne pirma, nebent butu labai rami vieta, pusynas ar pan., bet jei butu galimybe - tai visvien rinkciausi paskutini auksta. Kazhkokokia kita aura paskutiniame aukshte - kai virsh taves tik dangus......
| QUOTE (0nora0 @ 2004 10 19, 09:23) |
| Ish sio ir ish daugelio pasisakymu atrodo, kad visi namai penkiaaukshciai ir reikia kabarotis laiptais. Juk galima buta pirkti paskutiniame aukshte, bet minimum 6 aukstu name, nes jei namas 6 aukstu ir daugiau- jame jau turi buti liftas. As tai rinkciausi paskutini auksta, o ne pirma, nebent butu labai rami vieta, pusynas ar pan., bet jei butu galimybe - tai visvien rinkciausi paskutini auksta. Kazhkokokia kita aura paskutiniame aukshte - kai virsh taves tik dangus...... |
AS asmeniskai kalbu apie skirtuma tarp pirmo ir penkto auksto penkiaauksciuose.O apie daugiaaukscius ir liftus cia atskira kalba.Kolkas dar ne vienam penkiaauksty lifto nemaciau,tai ir sakau kad reikia kabarotis.
| QUOTE (Ashav @ 2004 10 19, 17:41) |
| AS asmeniskai kalbu apie skirtuma tarp pirmo ir penkto auksto penkiaauksciuose.O apie daugiaaukscius ir liftus cia atskira kalba.Kolkas dar ne vienam penkiaauksty lifto nemaciau,tai ir sakau kad reikia kabarotis. |
Cia manau, kad buvo kalbeta apie sios temos postus ir apie "butas paskutiniame aukste postus".
Nors dabar ish tiesu naujos statybos namuose i keturaukschiuose buna lifta, bet cia tikriausiai tik labai prestizhiniuose.
Mes renkames butą ir buvo vienas toks viskuo tinkamas, bet pirmame aukšte, tai iš karto atmečiau, nors vyras dar vis primena, o gal perkam tą butą, bet aš negaliu, nenoriu, kad į mano langus pastoviai visi spoksotų, kažkaip nesaugiai jausiuosi.
Na tik labai gerai pirmas aikštas, kad vežimo nereikės labai tampyti.
savaegle
2004 10 28, 17:16
Sveikos,
Man regis dėl buto pirmame nusistatę pirmiausiai ir dažniausiai tie, kurie niekada jame negyveno. Tokia buvau ir aš, gyvenusi visą gyvenimą 4-ame,bet kai prieš penkis metus pirkom butą pašilaičiuose, tai spjoviau į visus nusistatymus - tiesiog jaučiau, kad tai MANO butas ir tikrai nuojauta labai svarbu. Džiaugiuosi savo pirmu aukštu. Dabar susidėjom naujus langus su tonuotais stiklais - iš lauko sumažina matomumą - tai nekabinu jokiu užuolaidų ir puikiai jaučiuosi už lango matosi medžiai.. labai gražu buvo vasara, o dabar raudoni ir geltoni klevai.. Triukšmo po langų sudėjimo visai nejuntam, o ir šiluma pro langus nebeišeina.
P.S. vienintelis trūkumas kanalizacija.
Bet yra būdai atsikratyti ir šio minuso: Bute revizijoje statosi "šakutė", jei užsikiša kanalizacija viskas pilasi į antrą aukštą, o jau antro aukšto kaimyno reikalas ar jis taip pat statysis šakutę. Pas mus dar padaryta rūsy vamzdy skylė, tai pas mus niekada nepila, nes mes susitvarkę.
Niekada neiškeisčiau savo buto į kitą. Ir patariu visiems - jei renkatės butą - atsižvelkit į savo nuojautą - jei labai labai norisi konkretaus buto tai pirkit tik jį ir nesvarbu ar jis pirmam ar paskutintam. Čia jus būsit laimingi...jums nuojauta tai sako
Kaja888
2004 10 28, 17:30
Ne, ne, teko gyventi pirmame aukšte, tai kai ieškojom naujo buto, tai abu su vyru sakėm, kad tik ne pirmam

Dėl saugumo, kanalizacijos, laiptinės (pirmam aukšte visada būna nešvariausia), laukinių durų trinksėjimo
Я не вижу ничего плохого

вот если у лифта

не очень
Mano giminaiciai gyvena pirmame aukste,bet tuo visai nesidziaugia,nes ziema pastoviai salta,niuru,visi po langais stugauja,o ziema tai dar ir masinos pastoviai birbia.
As manau,kad jei su mylimu ,tai ir palapineje gerai.
savaegle
2004 11 02, 13:09
Pirmas aukštas pirmam nelygus. Mano mamos name Koraluose nė už ką pirmam aukšte negyvenčiau, tamsu, šiukšlina, mašinos po pat langais ir vaizdas į mašinų aikštelę, todėl ir norisi aukščiau nuo viso to brudo, bet mes gyvenam pašiluose naujesnio tipo name, laiptinės erdvios šviesios po langais ne mašinos o platus "gazonas", laiptinės koduotos - pijokai nesitrina, kaimynai labai geri (ir tylūs

) todėl savo atveju nieko blogo nematau

Sekmės.
P.S. Kiek žmonių - tiek nuomonių. Turbūt geriausia yra ten kur gyveni
Limcamca
2005 02 14, 14:20
Lyg ir zadame pirkti butuka. Smagiau butu nauja, bet pagal finansus iseina tik pirmas aukstas. Kas gyvena, butu malonu, jei pasidalintu kokie minusai? O gal tokie patys kaip ir senu: salta, triuksmas ir pan.
Tokiame bute negyvenu, bet keletą kartų iš pažįstamų teko girdėti didžiausią pirmo aukšto naujame name minusą. Jeigu po namu garažai ar parkavimo aikštelės, tai LABAI girdisi ir kai mašinos užkuriamos, ir kai į garažą įvažiuojama ar išvažiuojama... Bet gal čia ne visuose namuose, gal čia tik tiems žmogeliams nepasisekė....
ballando
2005 02 14, 17:23
Minusai tokie patys, kaip ir sename name I a., tik, deja, uz zymiai didesne kaina.
pavasare
2005 02 14, 23:13
O as kaip tik virs garazo gyvensiu
Gerbera
2005 02 14, 23:30
lambada, o koks kainos skirtumas tukstanciais, nuo kitu aukstu
siaip as negyvenus, tik mano gimines gyveno, tai girdejau labai didele nesamone buna ziema, kai ryte apie 5-6 val. gramdo sniega.... arba nuo masinu grmado.... nu sakes koks sake garsas... o be to ir vaikucio vasara pamiegot nepaliksi ramiai pamiegot prie adaro balkono, ar lango, nes kiemas uzia
laisviausia
2005 02 15, 09:45
Man naujos statybos jau labai didelis procentas, kad bus nesusipratimas. Pažiūrėkit tik kiek tik n esusipratimų. Dabar nei už ką nepirkčiau naujame name buto
Alambra
2005 02 15, 11:10
Nu bet gyvena žmonės pirmuose aukštuose, ir nieko...
Aš tai pavardinčiau ir pliusų - patogu su vežimu išeiti, patogu vaikams į kiemą išbėgti, jeigu yra žemės šiek tiek galima sau krūmokšnius užsisodinti, kad ir erkškėčius, kad nieks nesibrazdintų per arti...
Limcamca
2005 02 15, 13:11
QUOTE(Gerbera @ 2005 02 14, 22:31)
lambada, o koks kainos skirtumas tukstanciais, nuo kitu aukstu
Kaina pirmam aukste 2300 uz kv.m, o jau auksciau 2500 uz kv.m. Ir tai cia pigiausi variantai.
Vistik labiau noretusi naujos statybos namo. Ziurekit senose statybose kokiu pertvarku vyksta: zmones butuose sienas griauna, nepasitare galima ar ne. Bijau, kad viena diena prades tie namai nuo savanorisku darbu griuti...
QUOTE(Limcamca @ 2005 02 15, 12:12)
Kaina pirmam aukste 2300 uz kv.m, o jau auksciau 2500 uz kv.m. Ir tai cia pigiausi variantai.
Vistik labiau noretusi naujos statybos namo. Ziurekit senose statybose kokiu pertvarku vyksta: zmones butuose sienas griauna, nepasitare galima ar ne. Bijau, kad viena diena prades tie namai nuo savanorisku darbu griuti...

O naujuose namuose irgi esi neapsaugotas nuo kaimynu sumanymu griauti kapitalines sienas. As nei uz nei pries pirma auksta, nesu jame gyvenusi, bet kai pas drauge eidavau,kuri gyveno 1-ame aukste, tai tamsu visada budavo. Nors ir medziai neuzstodavo. Ir langai iki zemes svetaineje buvo.
Limcamca
2005 02 15, 14:17
Kokybe turbut tiktai geriau yra senuose namuose, bet tie naujieji taip dvelkia svara ir tvarka...
QUOTE(Limcamca @ 2005 02 14, 13:21)
Lyg ir zadame pirkti butuka. Smagiau butu nauja, bet pagal finansus iseina tik pirmas aukstas. Kas gyvena, butu malonu, jei pasidalintu kokie minusai? O gal tokie patys kaip ir senu: salta, triuksmas ir pan.
mes gyvensime irgi pirmame aukste. Tik mums gal kiek pasiseke, po mumis bus ofisas

.
Kaip privaluma pirmo auksto matau storesnes sienas, nes bent jau pas mus taip yra: pirmuose aukstuose 2 plytos o aukstesniuose tik viena. Gal bus siek tiek silciau

?!
QUOTE(Limcamca @ 2005 02 15, 13:18)
Kokybe turbut tiktai geriau yra senuose namuose, bet tie naujieji taip dvelkia svara ir tvarka...

Nu ne apie visu nauju namu kokybe galima taip kalbeti, nes yra skirtumas, kur nama stato vos ne kelis menesius ir kur vos ne metus.
kregždutė
2005 02 18, 12:11
Aš gyvenu name 1 aukšte, tik senos statybos. Ir anksčiau gyvenau, todėl neįsivaizduoju gyvenimo aukštai. Tai va - svarbu kad po grindimis būtų šildoma. Jei rūsys tai apšildomas, nes eis pelėsis jei bus drėgna. Pas mus šiltas rūsys ir kitas butas. Jei auto aikštelė, tai turi būti irgi apšildoma ir izoliuota nuo triukšmo. Tada jau langus gerus reiktų dėtis. O jei vaizdelis į gėlynus ar medelius, tai išvis kaifas. Pavasaris, alyvos po langu žydi. Toliau - produktus nereikia tempti aukštyn, ar vaikų vežimų, arba šiukšlių. Net jei liftas yra tai vistiek su krepšiais lifte reikia stovėti 5 minutes. Svečiai visada ras jūsų butą, nereikia klajot koridoriais.
Minusai- visa laiptinė eina pro jūsų duris ir nekultūringi žmonės meta nuorūkas. Jei netoli laukinės durys, tai gali žiemą šaltis eiti. Agentai pirmiausia ateina pas jus. Bet pas mus rakinama laiptinė, tai durys uždaromos. Jei katės būriuojasi lauke, tai gulės ant kilimėlio, bet pas mus ačiū dievui jų nėra. Bet pas mamą tai
Dėl naujo namo privalumų galima šnekėti pirmus metus, o vėliau jie taps tokie patys kaip seni ir gal dar prastesni dėl medžiagų kokybės.
Mes gyvename pirmam aukšte ir labai džiaugiamės, niekada nesikelčiau į padanges.
Limcamca
2005 02 18, 14:30
QUOTE(kregždutė @ 2005 02 18, 11:12)
Minusai- visa laiptinė eina pro jūsų duris ir nekultūringi žmonės meta nuorūkas.
Mano drauge tai ivardijo kaip pliusa. Nes vagims apvogti blogiau. Nes i virsutinius aukstus kyla tik gyventojai. Ten daugiau laiko prie duru krapstytis gaunasi
kregždutė
2005 02 18, 14:54
Taip, vagis greičiau bus pastebėtas, o ypač gerai turėti šalia gyvenančią pensininkę, kuri viską mato.
Mes gyvenam naujos statybos name Ia. Bet kai pirkom mes savo name tik pliusus pirmo auksto matem:
1. nors namas prie gatves jis atitvertas tvora, kuri savo darba atlieka, II-IIIa. gatves triuksmas daug didesnis, nei pas muus, jo isvis nesigirdi.
2. buvo nusileidimas is buto i garaza, greta kaimynai netgi pirtele isirenge.
3. turi vidini kiemeli kur vasara siltomis dienomis mazajai baseina pripilu ji ten turskesi, o as namus tvarkausi, apie kepimus ant zariju as jau nekalbu
4.........................5....................galiu pliusus vardinti ir vardinti.
O kai raso apie laiptines, tai pas mus laiptineje viso 4 butai su musu, apie sniego gramdyma tai girdi ir antras aukstas...
Kiekvienas atvejis yra unikalus tai priklauso kas namo rangovai, kiek name butu, kurioje vietoje stoves namas, kas kaimynai..............................................
Sekmes renkantis.
P.s. parasyk kur ziurejote ir kas stato.
Siaip tai butas butui nelygu. Jei langai ne i vidini zalia kiema, o i masinu aikstele - tai nenoreciau pirmame aukste gyventi. Rinkomes paskutini 10 auksta, dabar jokia kitam aukste ir nenoreciau gyventi. Niekas ant galvu netrypia

Esu gyvenusi pirmame, treciame ir dabar desimtame. Tiesa, tas butas, kur pirmame aukste - tai sename penkiaauksciame, bet labai ramioje vietoje. langai i vidini kiema - tai jausmas kaip nuosavame name- zalia, pauksciukai ciulba, grynas oras, salia miskas, bet kitoj pusej, kurie i gatveles puse - tai jau nelabai geras jausmas. Be to nakti net krupteldavau, nes labai girdisi uzdaromu laiptines duru garsas. Reikia ziureti konkrecia vieta, konkretu buta. Labai sunku ka patarti. Pas mus name - tai apatiniu aukstu gyventojai skundziasi, kad jei virsuj kas nors vandeni nuleidzia- tai kanalizacija smirda, taip pat piktinasi, kad zhmones kilimu netiesia, nes zingsnius galima skaiciuoti. Sekmes renkanti buta.
Limcamca
2005 02 18, 15:30
QUOTE(maksas @ 2005 02 18, 13:57)
P.s. parasyk kur ziurejote ir kas stato.
Galvojame apie naujus namus Fabijoniskiu mikrorajone. Stato mabilta. Bet cia nekilnojamo turto agentura - uzsakovai.
Cia tuos ant buvusio siukslyno tai tikrai, kad pirmo auksto pirkti ten tikrai nesiulyciau ir isvis tam nesirigciau per daug straipsiu skaiciau.
QUOTE(Limcamca @ 2005 02 18, 14:31)
Galvojame apie naujus namus Fabijoniskiu mikrorajone. Stato mabilta. Bet cia nekilnojamo turto agentura - uzsakovai.
Jus gal juokaujate, 1. Tik ne Mabilta- mes is ju pirkome, su zmonemis visai nesiskaito, jokios kulturos, o darbo kokybe, tai SSS paskutinis. Apie broko taisymus net kalbos nebuvo, prisinervavom nezmoniskai. Niekam nerekomenduociau su jais prasideti.
2. Jei Fabijoniskiu gale, prie Baltpart -ten gi buves Vilniaus miesto savartynas; Tikrai nerekomeduoju del sveikatos. Jusu ir jusus vaiku.
Aisku, rinktis Jums, bet gal tikrai geraiu kur kitur paieskokit.
Limcamca
2005 02 21, 15:21
Matot mes apie tai nieko nebuvom girdeje. Paziurejom kad ir vieta nieko ir kaina. Bet gerai, kad supermama yra. Aciu, merginos
Jeigu nori daugiau suzinoti apie tai tai visai neseniai, sausio menesi, Lietuvos ryto priede sostine rase, kaip ten del tu kenksmingu duju kaupimosi, meras uzsake spec. tyryma atlikti.
Jeigu turite laiko dar palaukite pavasari kitoje Ukmerges gatves puseja prasides didziosios statybos, zinau dideli sklypa turi nusipirke Merko, tik su jais viena problemele apie juos nieko nei gero, nei blogo negali pasagyti nes gyvenamuosius namus jie statys pirmuosius.
Limcamca
2005 02 21, 15:29
gaila, bet laiko nera. Turim tik tris men butui issirinkt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.