Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vazoninės gėlės namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
vazonas
Turiu daug gėlių user posted image
Greitai keliausim į savo namučius, kur bus daug erdvės smile.gif Kadangi namai, kuriuose dabar gyvenu yra ne mūsų, tai gėlės sudėtos praktiškai į tris krūvas,- uz kompo, ant virtuvinio stalo, ant palanges, dar sen bei ten uzkista apie 40 vazonų, kuriuose po kelias gėles. Bet vis kirba, kaip man jas reikės išdėliot, juolab, kad namie bus ir šuniukas doh.gif Ant žemės nepadėsi, vazonų pailgų bijau, gali išgriaut. Ant palangių mėgstu tik vieną kitą vazoną padėt, ne daugiau. Galvoju, gal lentyną užsakyti, laiptukų forma ir prie sienos pritvirtinti. Juolab, kad ir vyro leidimą gavau ( baisiai nepatenkintas, kad jų daug biggrin.gif ) Kokios dar gali būti idėjos? Niekur niekjo įdomesnio nemačiau schmoll.gif

Kitas dalykas. Vazonai. Arba labai brangūs, arba negražūs doh.gif Pati išdažyt nenoriu, nes rankdarbius galiu tik dovanoti, bet pati negaliu nešiot/naudot. Gal žinot kur būna pasirinkimo ir kainos labai nesikandžioja? rolleyes.gif
ultraviolet
as tai daug geliu nemegstu schmoll.gif nebent jei idomios, grazios kokios ax.gif o siaip jei turesit kokia terasa, ar balkona stiklinta, tai padaryk koki ziemos soda - i viena kruva sukisk tas geles mirksiukas.gif arba isvis i viena kokia didele pinta deze gali pora tu vazonu pasodint, tik reikia paderint biski, kad kvailai neatrodytu mirksiukas.gif man neblogai atrodo, kai vonioj yra geliu, tik reikia, kad langas butu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
vazonas
QUOTE(violetik @ 2006 11 17, 15:18)
as tai daug geliu nemegstu schmoll.gif nebent jei idomios, grazios kokios ax.gif o siaip jei turesit kokia terasa, ar balkona stiklinta, tai padaryk koki ziemos soda - i viena kruva sukisk tas geles mirksiukas.gif arba isvis i viena kokia didele pinta deze gali pora tu vazonu pasodint, tik reikia paderint biski, kad kvailai neatrodytu mirksiukas.gif man neblogai atrodo, kai vonioj yra geliu, tik reikia, kad langas butu ax.gif

As megstu geles, bet tikrai bile kokiu nera... Pastebejau, jei padovanoja gele, kuri man nepatinka (na nemegstu tokiu skystu), tai ji kazkaip pas mane ir mirsta biggrin.gif
Nemegstu pintu schmoll.gif biggrin.gif Turim didelius langus iki zemes, bet supranti kaip yra. Dėsis arba užuolaidos, arba žaliuzes ilgos, tai nebera kazkaip tikslo prie lango det, ir jokio grozio kai uzkista, o jei neuzkista, bus sunku atidarinet uzuolaidas ar zaliuzes sad.gif
Nebent šonu link lango palei siena.
Pirmam paveikslely as irgi noreciau, bet kai svetaine bus gerai matoma ir dar pirmam aukste, nenoreciau det prie lango ir palikt be uzuolaidu doh.gif
Antram ir treciam paveiksliukuose, geles baisios, kur pastatysi, ten bus negrazu lotuliukas.gif

Man grazu kai geles ant zemes, bet su suniu neimanoma, mano Juka suede, labai didele unsure.gif Tai del to ir turiu galvos skausma g.gif
ultraviolet
tai paprasyk kokio floristo paslaugu, manau kainuotu nedaug, o atrodytu ispudingai mirksiukas.gif arba ivesk per google "Interior phytodesign ", фитодизайн интерьера"gal ko rasi 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
vazonas
wow smile.gif jei ne vietos trukumas, pasidaryciau kazkoki baseineli su gelem sad.gif

Tiksliai, mano vyro sese baigus zeldiniu dizaina, bet ... Gal ir as pati geriau pasidaryciau, aciu uz nuorodas mirksiukas.gif
happy
kol dar vaiku nebuvo ir nebuvo pavojo gelems lotuliukas.gif ,pas mane geles gyveno sukrautos ant triju skirtingu auksciu "staliuku-keduciu", ymetu foto siek tiek matosi apie ka sneku. NL jos labai populiarios, jei patinka tai gali paieskot tarp baldu vezamu is ten,Kaune tai pasakyciau kur rasti
user posted image
Abonentas
pesticidu gausiu greit...
vazonas
QUOTE(happy @ 2006 11 18, 17:18)
kol dar vaiku nebuvo ir nebuvo pavojo gelems  lotuliukas.gif ,pas mane geles gyveno sukrautos ant triju skirtingu auksciu "staliuku-keduciu", ymetu foto siek tiek matosi apie ka sneku. NL jos labai populiarios, jei patinka tai gali paieskot tarp baldu vezamu is ten,Kaune tai pasakyciau kur rasti
*

Aga, pas mano draugę mergaitė sau ant galvos nuo palangės nusistūmė didelį vazoną doh.gif
Tai mano šuo dar geresnis variantas biggrin.gif

Aš matai kažkaip į sienas įmontuot norėčiau g.gif Maždaug bambos lygyje, ir man tas medis kažkaip unsure.gif Noriu kažkokios kitokios materijos pvz glazūra
dar kazkas panasaus

tiesiog man patinka, bet tai kraupiaii daug kainuoja, kaip tai imontuot bute neisivaizduoju sad.gif nors pazistu labai gerus meistrus, kurie dirba su keramika, gal padetu, nor sgal ir ne biggrin.gif. Bet paskui imi ir pagalvoji, viespatie, gi ne koki muzieju namie darai biggrin.gif

tiesiog noriu kazka idomaus suigalvot ir neisivaizduoju biggrin.gif Aisku bus kur ja ssudet, bet noriu idomiai, originaliai rolleyes.gif

dar isivaizduoju lentynele iiiilga bambos lygyje ir glazuruotus tamsius vaoznus, aukstus, zemus, as juos vaizduotej turiu, bet zinai kaip buna, spyga tu rasi ko nori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(abonentas @ 2006 11 18, 17:39)
pesticidu gausiu greit...
*

šaunuolis tu mano, gali ir pakentėt oro_buckis.gif
juratike13
Man geles ziauriai patinka...oi,gal as cia per baisaiai?Bet as dievinu tik zalialapias,ir panasiai kaip tau,jeio man gele nepatinka,tai ji pas mane neilgai traukia.
Dabar pas mamos yra tokia veranda,na taip ji vadinas,tai zadam ten padaryt ale ziemos soda...itariu ,kad bus labai grazu.
O tavo deta,as daryciau taip kaip noriu,bet gal truputi letesniais tempais ax.gif
Gaila,kad tavo suniukas...nemyletojas geliu,nes man ant zemes sudetos geles labai grazu thumbup.gif
vazonas
QUOTE(juratike13 @ 2006 11 19, 19:37)
Man geles ziauriai patinka...oi,gal as cia per baisaiai?Bet as dievinu tik zalialapias,ir panasiai kaip tau,jeio man gele nepatinka,tai ji pas mane neilgai traukia.
Dabar pas mamos yra tokia veranda,na taip ji vadinas,tai zadam ten padaryt ale ziemos soda...itariu ,kad bus labai grazu.
O tavo deta,as daryciau taip kaip noriu,bet gal truputi letesniais tempais ax.gif
Gaila,kad tavo suniukas...nemyletojas geliu,nes man ant zemes sudetos geles labai grazu thumbup.gif
*

Jis viską myli, ką galima kramtyt smile.gif aišku, jei būtų aukšti vazonai, tikrai nelįstų. Ir dar lapai turetų būti aukščiau nei jo dydis smile.gif
Aš irgi megstu žalialapes, bet labiau tokias tvirto lapo, kietas, turinčias formą smile.gif kada įdėsiu foto, kai įsirengsiu ir kai sugalvosiu kaip įsirengt biggrin.gif gal spontaniškai kažkas gausis kol kas, nenorek visko iskart rolleyes.gif
nes
My Webpage
skruzde
QUOTE(happy @ 2006 11 18, 16:18)
kol dar vaiku nebuvo ir nebuvo pavojo gelems  lotuliukas.gif ,pas mane geles gyveno sukrautos ant triju skirtingu auksciu "staliuku-keduciu", ymetu foto siek tiek matosi apie ka sneku. NL jos labai populiarios, jei patinka tai gali paieskot tarp baldu vezamu is ten,Kaune tai pasakyciau kur rasti
user posted image
*

schmoll.gif .
Nebent kokioje kaimiskoje virtuveje g.gif
Papildyta:
QUOTE(violetik @ 2006 11 17, 15:19)
tai paprasyk kokio floristo paslaugu, manau kainuotu nedaug, o atrodytu ispudingai mirksiukas.gif arba ivesk per google "Interior phytodesign ", фитодизайн интерьера"gal ko rasi 4u.gif 

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
*

Labai grazu thumbup.gif ,bet reikia daug vietos.
mamuke68
Graži tema - į viršų thumbup.gif
nmante
na ,as tai pati darausi vazonus
stai tokius
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

arba dekoruoju maximinius vazonus taip

user posted image

user posted image
janda
super vazoniukai, na ir talentas, as tai internete uztikau vazonu spalvingu ir ju spalvas gali keisti, labai irgi idomu ir dar drekinimo sistema turi thumbup.gif
http://www.tarpgeliu.lt/content/pagrindini...lkonams.lt.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.