Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
uola
QUOTE (nikvik @ 2004 10 14, 16:42)
nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma.... wink.gif Nu, mamkos, paselusios jus wink.gif

rolleyes.gif Argi as jums seses nesakiau rolleyes.gif

smartass.gif smartass.gif smartass.gif Dziugauju savo izvalga

p.s. smurka, alus tavo. tik laikus suderinsim
nikvik
atsiprasau, ne 6 , o 10. bet esmes tai nekeicia smile.gif
$
o čia dar nėra vieno punktelio tongue.gif
buvau meilužė,o paskui tapau žmona laugh.gif
uola
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 14, 16:48)

Kak tak nera. o pirmas punktas. blink.gif
nikvik
QUOTE ($kristina$ @ 2004 10 14, 16:48)

yra. meiluzis tapo mano vyru:)))
Statistika ziauri. smile.gif))))
$
QUOTE (nikvik @ 2004 10 14, 17:51)

Statistika ziauri. smile.gif))))

ką jūs,čia dar ne žiauri biggrin.gif juk tik 5 prabalsavo,o numeskit šią apklausą į skyrelį vestuvės laugh.gif laugh.gif va tada tai bus žiauri biggrin.gif
oi oi kad tik aš čia neprisišnekėčiau unsure.gif laugh.gif
Zhiema
o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru? laugh.gif laugh.gif laugh.gif tai skaitosi meiluzis ar ne? laugh.gif
Smurka
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 14, 17:07)
o kai buni issiskyrus su vyru ir turi na "a la meiluzis" o po to vel su vyru? laugh.gif laugh.gif laugh.gif tai skaitosi meiluzis ar ne? laugh.gif

Nu tu cia ir suraitei blink.gif

Meiluzio savoka buvo isaiskinta temos pradzioje.

1,Meiluzis yra tas, su kuriuo susitikineja istekejusi moteris. Ir nesvarbu, ar tas meiluzis vedes, ar nevedes.

2. Meiluzis irgi yra tas, su kuriuo susitikineja neistekejusi moteris. Skirtumas tik tas, kad siuo atveju meiluzis turi buti vedes.

3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas.

Ar aiskiai paaiskinau?
Raganiūkštė
Niu tai kap te man daba balsuot g.gif Vieno meilužio net prisimint nenoriu, su kitu liko gražūs prisiminimai, o trečias vyru patapo. Tai kaip čia dabar viską subalsuot? g.gif g.gif
Saga
QUOTE (Raganiūkštė @ 2004 10 15, 09:23)
Niu tai kap te man daba balsuot g.gif Vieno meilužio net prisimint nenoriu, su kitu liko gražūs prisiminimai, o trečias vyru patapo. Tai kaip čia dabar viską subalsuot? g.gif g.gif

trumpai tariant ziuriu cia kai kam meiluzis jeigu miega kartu ir viskas......taip kad jusu rezultatai neoblektyvus wink.gif
Lašelis
Jooo, pasiskaicius padariau isvada:
kadangi as miegu su savo vyru, bet jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis? g.gif g.gif Tai kaip tureciau balsuoti?
Merveilleux
Kadangi meiluzio niekad nesu turejusi, tai taip ir prabalsavau wink.gif
Valentinka
QUOTE (Laselis @ 2004 10 15, 10:56)
Jooo, pasiskaicius padariau isvada:
kadangi as miegu su savo vyru, bet  jis man yra svetimas zmogus(ne gimine gi), ir dar plius vedes, tai iseina , kad jis mano meiluzis? g.gif  g.gif Tai kaip tureciau balsuoti?

thumbup.gif Nu tu cia gerai suvartei!! thumbup.gif

Tai taip ir balsuok, meiluzis tapo mano vyru! thumbup.gif Nors turetu buti atvirksciai- vyras tapo mano meiluziu. laugh.gif biggrin.gif laugh.gif
ENIGMA
Na tureciau balsuoti uz du, tad viosai nebalsuosiu, net nezinau kaip cia pasielgti... g.gif
nerile
Nu temele man patinka.
1) kai kurioms moterim pasiseka- meiluziai tampa vyrais.
2) kai kuriom moterim kartais sekasi- lieka grazus prisiminimai
3) kai kurios pasirenka ne tuos- nenori net prisiminti
4) kai kurios labai laimingos- net negalvoja apie meiluzius
Isvada- ti labai maza dalis moteru yra tikrai nelaimingos: negana to, kad iesko meiluziu, tai dar kazkokius nekokius tesuranda. Isvada2- bandykite dar karta.
Zhiema
3. Jei abu meiluziai nera susaistyti jokiais isipareigojimais vienas su kitu, jie yra jau nebe meiluziai, o tiesiog draugai. Na ir kas, jei kai kuriais atvejais juos risa vien tik seksas.

Smurka, jau su treciu postu tai isvis susukai laugh.gif gal susimaisei? g.gif argi meiluziai buna isipareigoje vienas kitam? rolleyes.gif
tai vadinasi turejau meiluzi clap.gif , nes teisiskai vyras dar mano buvo laugh.gif laugh.gif laugh.gif (taip ir nespejo nepabuti ne vyru, ir aciu dievui wub.gif )
Saga
hm...idomu kur dingo uola is tokios rimtos temos, kur lauke tokiu svarbiu rezultatu, nulemsenciu jos tolesni gyvenima wink.gif ...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vega
QUOTE (nerile @ 2004 10 15, 10:36)
Nu temele man patinka.
1) kai kurioms moterim pasiseka- meiluziai tampa vyrais.
2) kai kuriom moterim kartais sekasi- lieka grazus prisiminimai
3) kai kurios pasirenka ne tuos- nenori net prisiminti
4) kai kurios labai laimingos- net negalvoja apie meiluzius
Isvada- ti labai maza dalis moteru yra tikrai nelaimingos: negana to, kad iesko meiluziu, tai dar kazkokius nekokius tesuranda. Isvada2- bandykite dar karta.

Viena punkta praleidai unsure.gif
Zhiema
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02)
hm...idomu kur dingo uola is tokios rimtos temos, kur lauke tokiu svarbiu rezultatu, nulemsenciu jos tolesni gyvenima wink.gif ...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nu kad pagal statistika dauguma neturejo meiluziu g.gif
Saga
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 15, 12:09)
nu kad pagal statistika dauguma neturejo meiluziu g.gif

biggrin.gif siaim momentui taip..bet gal ji paskutini karta ziurejo tada ,kai turejusios lenke neturejusias g.gif g.gif ..... einu ir as prabalsuosiu prie turejusiu, kad rezultatus islyginti biggrin.gif .......
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:16)
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. biggrin.gif
atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat wink.gif

matyt keistas tas tavo humoras, kad labai jau dazhnai mes jo "nepagaunam"..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif geriausia kai juokauji skliaustuose parashyk zhodi "juokauju". wink.gif

O shiaip apklausa visai idomi. wink.gif
uola
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:02)
...... g.gif g.gif g.gif .... ko gero pasiskaiciu jau griesija........ nori buti kaip dauguma, negi issiskirsi is minios biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dievuliau, negi as tokia permatoma, ar tu tokia izvalgi rolleyes.gif biggrin.gif .
Labai patogu sekti paskui minia. pvz, jei nenoriu gresyti, galiu sudeti nusivylusiu ir nebandziusiu rezultatus.Jei nenoriu, galiu sudeti bandziuisiu sekmingai ir nebandziusiu(nes jos dar nezino gerai tai ar blogai) rezultatus. Zodziu bet kokiu atveju statistika palanki mano apsisprendimams. Vakar griesinau, tai siandie busiu labai dorovinga ir sydysiuos tu, kurios nedorovingos wink.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 11:29)
matyt keistas tas tavo humoras, kad labai jau dazhnai mes jo "nepagaunam"..... laugh.gif laugh.gif laugh.gif geriausia kai juokauji skliaustuose parashyk zhodi "juokauju". wink.gif

O shiaip apklausa visai idomi. wink.gif

Ui, Tylene, o tu cia prie ko? mes su tavim apie jumora jau, berods , seniau kalbejom ir bendru salycio tasku neradom laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju' . Jos tada galvos, kad as galvoju, kad jos jumoro jausmo neturi g.gif laugh.gif laugh.gif

Uz temos ivertinima didziai dekinga wink.gif
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:44)
Dievuliau, negi as tokia permatoma, ar tu tokia izvalgi rolleyes.gif biggrin.gif .

nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? ..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... g.gif g.gif g.gif kazkodel manau, kad as izvalgi...... o ir izvalgumo didelio nereikia, zinom temos pavadinima, zinom kokiu tikslu ji uzvesta..... g.gif g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Daiva
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:48)
Zinai kitos gali isizeisti, jei imsiu rasinet skliaustuose "juokauju'

thumbup.gif

Šiaip ir tema įdomi, ir statistika - aš labai mėgstu balsuoti ir pasižiūrėti kaip kitos balsuoja...Net nesupratau, ko čia kilo pasipiktinimas wink.gif
Šiaip man irgi "pasileidusios" labiau patinka tongue.gif arba bent jau tos, kurios nepuola auklėti ir smerkti...
Vega
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53)
g.gif  g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif , nes nezhinau, kuri varianta man pasirinkt.
Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji) unsure.gif ? O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif
uola
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:53)
]
nelabai suprantu....tu cia i mane taip kreipiesi? ..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ... g.gif g.gif g.gif kazkodel manau, kad as izvalgi...... o ir izvalgumo didelio nereikia, zinom temos pavadinima, zinom kokiu tikslu ji uzvesta..... g.gif g.gif ...tai cia jau visiskai glusam reikia buti kad nesiorientuoti wink.gif

Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei.... laugh.gif
Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei rolleyes.gif wink.gif

(jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau wink.gif )
Saga
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:56)
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif

nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu..... wub.gif wub.gif ....... bet siaip cia buvo kalba apie mano izvalguma, o ne apie balsavimus wink.gif ........
svetima
Niekaip nesuprantu, kas per fruktas, ta Uola g.gif
Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine laugh.gif

Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom rolleyes.gif
Daiva
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:56)
O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif

A joooooo, aš irgi susigriebiau, kad man daugiau kaip vienas punktas tinka laugh.gif
Vega
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 11:59)
nu jeigu taip nusprendai as jau neneigsiu.....  wub.gif  wub.gif .......

Galetum gi ir paneigt... wink.gif smile.gif
uola
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 11:56)
Ash turbut prisiskaitau prie tu glushuju biggrin.gif , nes nezhinau, kuri varianta man pasirinkt.
Uola, ka daryt, jei reikia zhymet visus varinatus( ishskyrus paskutiniji) unsure.gif ? O gal shi apklausa visiskai "degradavusiems" nepriklauso, a? g.gif

doh.gif Krentu ant keliu, Vega, ir atsiprasineju uz toki liapsusa doh.gif . Cia dar truktu poros punktu, bet ar galiu juos idet? sad.gif
Vega, mazas patarimas , o negeli paskaiciuot kurio "punkto" buvo daugiausia ir uz ta prablsuot wink.gif .
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:59)
Paaiskinimas: Dievuliau= Ojei.... laugh.gif
Ko tu taip nenoriai komplimentus priimi. Isvadinau tave izvalgia, o tu lyg ir teisintis emei rolleyes.gif wink.gif

(jei kur reikia prideti "juokauju", tai sakyk, as cia su viena del to jau susitariau wink.gif )

del paaiskinimo tai aciu..... o tai visi, dieve, viespatie, zinau, kad gera esu, bet kad tiek.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o del teisinimosi, tai biski susigedau...... wub.gif wub.gif ...tokis komplimenta ne kasdien isgirstu vo ir pasimeciau biggrin.gif biggrin.gif .....
uola
QUOTE (svetima @ 2004 10 15, 12:00)
Niekaip nesuprantu, kas per fruktas, ta Uola g.gif
Tu gal placiau nusviesk mums savo biografija-bent jau internetine laugh.gif

Kazko vis nerimsti su savo temom ir keistom apklausom rolleyes.gif

Bijau, kad po tokio apsvietimo mane tiesiog pasalins is sio garbaus forumo laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif
Vega
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:02)
Vega, mazas patarimas , o negeli paskaiciuot kurio "punkto"  buvo daugiausia ir uz ta prablsuot  wink.gif .

Ot doh.gif , atsirink dabar, zhmogau, ko buvo daugiausiai, o ko mazhiausiai... unsure.gif
uola
QUOTE (Daiva @ 2004 10 15, 12:00)
A joooooo, aš irgi susigriebiau, kad man daugiau kaip vienas punktas tinka laugh.gif

Paskutini karta ne i tema rolleyes.gif :

Asmeniska: Didis prielankumas, tau Daiva (cia po matytos "nomedos" laidos)
uola
QUOTE (Vega @ 2004 10 15, 12:06)
Ot doh.gif , atsirink dabar, zhmogau, ko buvo daugiausiai, o ko mazhiausiai... unsure.gif

smartass.gif Imk lapa ir braukyk pliusiukus minusiukus... Darbo turesi, bet si ta suzinosi apie savo gyvenima laugh.gif
Saga
nu vo.......sugriesinusiu jau vel daugiau negu dorovingu...hm.... o tau uola turiningas savaitgalis nusimato tada wink.gif
Vega
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 12:09)
smartass.gif Imk lapa ir braukyk pliusiukus minusiukus... Darbo turesi, bet si ta suzinosi apie savo gyvenima laugh.gif

Nu gerai. Ainu skaiciuot. Sekmadieni tikiuosi prabalsuoti... unsure.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 11:48)
Ui, Tylene, o tu cia prie ko? mes su tavim apie jumora jau, berods , seniau kalbejom ir bendru salycio tasku neradom laugh.gif laugh.gif laugh.gif

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
na kaip matai ne vien su manim nerandi tu salychio tashku.. tongue.gif smile.gif frusty.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 13:10)

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif
Lašelis
[/QUOTE]
Bijau, kad po tokio apsvietimo mane tiesiog pasalins is sio garbaus forumo laugh.gif laugh.gif laugh.gif wink.gif [/QUOTE]

Yra miegamasis , is kur nesalinama , ir ten nemazai garbaus forumo garbingu ir dorovingu dalyviu renkasi rolleyes.gif paatvirauk wink.gif tongue.gif , nemanau , kad ka isgasdinsi tongue.gif
uola
QUOTE (Laselis @ 2004 10 15, 14:07)
paatvirauk wink.gif tongue.gif , nemanau , kad ka isgasdinsi tongue.gif

smartass.gif Tiesa sakant , manau, kiekvienas turi savus issikalbejimo limitus rolleyes.gif rolleyes.gif , todel ir apklausa anonimine(cia prie temos tempiu rolleyes.gif )
Paloma
o kažkada "už miegamojo durų" buvo visiems atviras, ar aš klystu ? biggrin.gif
Lašelis
QUOTE (Paloma @ 2004 10 15, 14:27)
o kažkada "už miegamojo durų" buvo visiems atviras, ar aš klystu ? biggrin.gif

Neklysti , forumo sauletekio laikais buvo tongue.gif tongue.gif bet dorove paeme virsu! Nera ko visiem ten landzioti tongue.gif Ir dorovingom ramu, apeini ta tema sonu , kad gink dieve nesusigundyti laugh.gif laugh.gif
Paloma
Na, ir "pravalas", o aš kaip tyčia ten ir neužeidavau, - kitos temos man buvo įdomesnės. unsure.gif
maka
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 14:29)
QUOTE (Tylene @ 2004 10 15, 13:10)

oi, pasirodo priesh rashydama turejau atsiklausti taves ar galiu rashyti.. g.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif

Vel grybu karas prasidejo? laugh.gif
uola
QUOTE (maka @ 2004 10 15, 15:01)

Vel grybu karas prasidejo? laugh.gif

rolleyes.gif a nori prisijungt?
uola
Mergytes, apsnudot. Kodel nutruko balsavimas ??? Tempiu virsun, nepasididziuokit ir prabalsuokit rolleyes.gif
akademija
as vat pavyzdziui pasididziavau nail.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.