Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Akutore
Meiluzis tapo mano vyru.

Pasirinkau si varianta...Nors sekso nebuvo iki skyrybu, bet jausmai jau.
Brrr
Phedra
gal dar apklausoje reiktu punkto:
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko... ax.gif biggrin.gif
Laumė*
QUOTE(Phedra @ 2008 07 18, 12:49)
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko...  ax.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Dax
Kai viskas gerai tai ir meiluziu nereikia blush2.gif
Kita
QUOTE(Dax @ 2008 12 05, 06:57)
Kai viskas gerai tai ir meiluziu nereikia  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif Teisingai... bet kai vyras bega pas meiluzes tai visada kazkodel jos kaltos, jei ne viena tai kita... o siaip ir meiluzems jei viskas butu gerai su antraja puse neieskotu meiluzio... tai toks uzburtas ratas ir gaunas
burbanti princiesa
QUOTE(Phedra @ 2008 07 18, 11:49)
bandziau isisiulyti i meiluzes - nepavyko...  ax.gif  biggrin.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif spaminu
laimabuz

kodėl meilužė? ... mylimoji jis vis kartoja
Dukee
QUOTE(laimabuz @ 2009 04 05, 17:06)
kodėl meilužė? ... mylimoji jis vis kartoja
*

Nelabai suprantu. Meiluzei kartoja, kad vis myli?
mixi
ir aš meilužė ...
kadangi esu ištekėjusi, tai visą laiką galvojau tik apie neištikimybę vyrui, bet ne apie tai, kad esu tuo pačiu ir "kita" moteris lotuliukas.gif
sindirela
QUOTE(mixi @ 2009 04 06, 19:46)
ir aš meilužė ...
kadangi esu ištekėjusi, tai visą laiką galvojau tik apie neištikimybę vyrui, bet ne apie tai, kad esu tuo pačiu ir "kita" moteris  lotuliukas.gif
*

ir kaip senai?
burbanti princiesa
QUOTE(mixi @ 2009 04 06, 18:46)
ir aš meilužė ...
kadangi esu ištekėjusi, tai visą laiką galvojau tik apie neištikimybę vyrui, bet ne apie tai, kad esu tuo pačiu ir "kita" moteris  lotuliukas.gif
*

Oi karšta motera esi biggrin.gif biggrin.gif ,matyt santuokinis vyras ablavukas nezino,kaip tave patenkinti lotuliukas.gif
alter ego
QUOTE(mixi @ 2009 04 06, 18:46)
ir aš meilužė ...
*

Noras "nubaust" vyrą ar kas?
aaaita
buvau ir as vedusio vyro meiluze.buvau jaunute ir man tai buvo tik nuotykis.nesistengiau as ne jo zmona tapti nei dar kuo...
liko smagus prisiminimas,ir visai to nesigailiu rolleyes.gif
noreciau ir dabar buti meiluze blush2.gif
TuteSun
QUOTE(aaaita @ 2009 04 19, 11:54)
buvau ir as vedusio vyro meiluze.buvau jaunute ir man tai buvo tik nuotykis.nesistengiau as ne jo zmona tapti nei dar kuo...
liko smagus prisiminimas,ir visai to nesigailiu  rolleyes.gif
noreciau ir dabar buti meiluze  blush2.gif
*

Kokie gražūs norai bigsmile.gif . Kas trukdo? g.gif
Laumė*
QUOTE(aaaita @ 2009 04 19, 11:54)
liko smagus prisiminimas,ir visai to nesigailiu  rolleyes.gif
noreciau ir dabar buti meiluze  blush2.gif
*

briedas kažkoks unsure.gif
normalaus vyro ieškok, o ne į meilužes taikyk cool.gif
Dukee
QUOTE(Laumė* @ 2009 04 19, 19:43)
briedas kažkoks  unsure.gif
normalaus vyro ieškok, o ne į meilužes taikyk  cool.gif
*

kartais skaitau ir netikiu, kad moterims iš malonumo yra noras būti meiluže...ale yra.
Paradoksualė
QUOTE(Dukee @ 2009 04 19, 18:54)
kartais skaitau ir netikiu, kad moterims iš malonumo yra noras būti meiluže...ale yra.
*

ne tik is malonumo,dar is naudos ir patogumo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Laikinas
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 19, 20:56)
ne tik is malonumo,dar is naudos ir patogumo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Nu teip, pirma nauda, po to patogumas, o kai šie abudu tikrai aukšto lygio, tuokart ir malonumas... Bet tik nuo naudos ir patogumo. biggrin.gif
Kam tas vyras (meilužis) daugiau ir bereikalingas - tiesiog laisvalaikio neįpareigojantis aksesuaras... bigsmile.gif
Paradoksualė
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 20, 09:14)

Kam tas vyras (meilužis) daugiau ir bereikalingas - tiesiog laisvalaikio neįpareigojantis aksesuaras...  bigsmile.gif

clap.gif bravo bravo jums...svarbiausia suprasti kam kas,tada lengviau viskas einasi mirksiukas.gif ...aniaaaaaaa?? tease.gif biggrin.gif
Laikinas
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 20, 10:41)
...aniaaaaaaa??  tease.gif  biggrin.gif
*

4u.gif
Paradoksualė
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 20, 09:52)
4u.gif
*

biggrin.gif
JaLooSion
pagal oficialia statistika tik 7% vyru seimas palieka del meiluziu, o kitiems 93% numanau pastoviai serga zmonos, vaikai, jie patys serga, teismai neisskiria na ir t.t. ir pan. biggrin.gif
skorpea
QUOTE(JaLooSion @ 2009 06 07, 22:52)
pagal oficialia statistika tik 7% vyru seimas palieka del meiluziu, o kitiems 93% numanau pastoviai serga zmonos, vaikai, jie patys serga, teismai neisskiria na ir t.t. ir pan. biggrin.gif
*

biggrin.gif nenorciau buti meiluze vien del to kad megstu buti pirmam plane o budama meiluze taip ir liksi antrame tongue.gif
JaLooSion
QUOTE(skorpea @ 2009 06 08, 08:35)
biggrin.gif nenorciau buti meiluze vien del to kad megstu buti pirmam plane o budama meiluze taip ir liksi antrame tongue.gif
*

na, manyciau visos normalios moterys, turincios seimas, nenoretu buti meiluzemis, ir ne vien del pirmo plano, bet tiesiog reikia gerbti savo ir kitu privatuma, o ne listi i seimas.
demo versija
QUOTE(skorpea @ 2009 06 08, 08:35)
*

o aš nenorėčiau kad dėl manęs iširtų kita šeima
Kristule2895
QUOTE(JaLooSion @ 2009 06 11, 00:33)
na, manyciau visos normalios moterys, turincios seimas, nenoretu buti meiluzemis
*

Tai norite pasakyti, jog visos devynios galybes cia esanciu bobelku, paisakancios uz meiluzio paturejima (nors ir turi seimas) yra nenormalios.
Man labai truksta Jusu stoiskumo temoj apie gejus.
burbanti princiesa
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 12, 10:22)
Tai norite pasakyti, jog visos devynios galybes cia esanciu bobelku, paisakancios uz meiluzio paturejima (nors ir turi seimas) yra nenormalios.
*

As manau ,kad panele sumaise...ji ,turbut,norejo pasakyti,kad moterys turincios NORMALIUS(pajegius ilgai ir nenuobodziai... rolleyes.gif lotuliukas.gif ) vyrus, lieka jiems istikimos biggrin.gif
amarrile
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 12, 11:22)
*

Turbut ,normaliom moterim nuvažiuoja stogas,kai vyrai gyvena kitam pasauly,o ne ju abieju....Kai ju gyvenime tik darbas,alus,tv,ir...namu tvarkytoja doh.gif
something else
QUOTE(amarrile @ 2009 06 13, 22:55)
Turbut ,normaliom moterim nuvažiuoja stogas,kai vyrai gyvena kitam pasauly,o ne ju abieju....Kai ju gyvenime tik darbas,alus,tv,ir...namu tvarkytoja doh.gif
*

žinoma, čia pirmiausiai reiktų išsiaiškinti, ką jūs ta normalia moterimi vadinate,
ale pagal mano supratimą, anos su tokiais diedais nė nesiporuoja.
Jazira
Nesuprantu kam susidėt su vedusiu vyru, kai tiek daug laisvų... turėtų būti visiška neviltis
Berlynas
QUOTE(Jazira @ 2009 06 17, 15:06)
Nesuprantu kam susidėt su vedusiu vyru, kai tiek daug laisvų... turėtų būti visiška neviltis
*

Ne neviltis, o poreikis dar karta atrasti save arba elemtari meile...
Laumė*
QUOTE(Jazira @ 2009 06 17, 16:06)
*

dėl įvairių priežasčių taip atsitinka, nepaisant to, kad aplink pilna laisvų rolleyes.gif . o dėl to, kad "daug laisvų", tai čia gal net atskira tema galėtų būti ...gal jums 18? nes su amžium jų vis mažiau ir mažiau lotuliukas.gif
astulka1
hm.. o as maniau kad si tema "meiluzems" jau bus sukurta tu moteru, kuriuvyrai turi, tirejo meiluzes ir cia bus tai sakant "svelniai" issakyti zodeliai toms vyru meiluzems, o cia pasirodo, kad dalinates patirtim kaip isigytir panasiai... bigsmile.gif

jo.... tikrai, taikad yradaug laisvu moteru ar vyru - nieko nekeicia, jei tai atistinka - tai atsitinka su bet kuo, nesvarbu ar vedes ar nevedes esi;
bet kai po kurio laiko suvoki, jo ka jis tau besuoktu - tu esi antram plane... ir jis niekad del taves napliks savo puseles, cia tik moterys i sentimentus lenda, o vyrui tai tik "nuotykis" ,kuri jis pasnkes su draugais prie alaus ...
fe, kai apie tai pagalvoju, taip noriu ismalt snuki savo meiluziui
Laumė*
vat būtent. nesvarbu, kaip gražiai vyrai bekalbėtų, jiems tai tik nuotykis (na, būna ir itin retų išimčių). tik moterytės linkusios viską hiperbolizuot ar net kartais viena kitai gerkles perkast. fool.gif
irnesakyk.gif
mango123
Peštis dėl vieno vyro žema, net budama žmona tikrai nesigrumčiau su meiluže jei nori lai eina net nelaikyčiau. būdama meilužė taip pat nemanau kad velčiaus su žmona į konfliktus, bet kokiu atveju pasirinks tą kuriai jaučia meilę ką tu bedarytum bigsmile.gif tik nežinia jau kaip ten jam baigsis būna kad ir abi praranda ax.gif thumbup.gif
padauža85
o aš turiu klausimuką smile.gif jei bendrauji su vaikinu kuris turi paną..... tai jau skaitausi meiluže??? kai sužinojau taip ir pasijutau...........bet po to.....kažkaip dzin...ai nevedes juk............ir gera kartu...tai vat ir galvoju... kaip čia dabar..kas čia vyksta....o vyrukas vertas dėmesio ax.gif
Urtica
QUOTE(mango123 @ 2009 06 24, 03:37)
Peštis dėl vieno vyro žema, net budama žmona tikrai nesigrumčiau su meiluže jei nori lai eina net nelaikyčiau. būdama meilužė taip pat nemanau kad velčiaus su žmona į konfliktus, bet kokiu atveju pasirinks tą kuriai jaučia meilę ką tu bedarytum  bigsmile.gif  tik nežinia jau kaip ten jam baigsis būna kad ir abi praranda  ax.gif  thumbup.gif
*

Išmintinga moteris esat smile.gif man taip pat savigarba neleistų peštis dėl vyro su meiluže ar viešai skandalus kelt. Ir nelaikyčiau įsikibus, nebėgčiau iš paskos...

Padauža, ar tikrai jis toks geras??? Ar verta?
Kaip suprantu Jūs esat toji antroji? ar tenkina tokia vieta? ar nežemina?
Daugiau klausimų nei patarimų biggrin.gif tačiau viską apmąsčius ir į juos atsakius manau paaiškėtų, kaip toliau elgtis
padauža85
QUOTE(Urtica @ 2009 06 24, 20:54)
Išmintinga moteris esat  smile.gif  man taip pat savigarba neleistų peštis dėl vyro su meiluže ar viešai skandalus kelt. Ir nelaikyčiau įsikibus, nebėgčiau iš paskos...

Daugiau klausimų nei patarimų  biggrin.gif  tačiau viską apmąsčius ir į juos atsakius manau paaiškėtų, kaip toliau elgtis
*

aš pramogauju su juo.......... ax.gif tik vat, kad neįklimpčiau su juo.... o ką žinau kelinta aš....gal ir antra.... su pana pykstas... ir su manim būna...... ir su ja būna...... žemint - nežemina man būvimas su juo, kad ir antra, nes neaišku kaip baigsis su pirma...ir kaip baigsis su manim. Jei būtų vedes tikrai nelysčiau..... o dabar jis pats nežino ko nori...... o man jis visai nieko rolleyes.gif aišku dairausi į kitus, bet va kaip išsiaiškinti jog nemeluoja...kad neturi panos.......dar vieną žinau vyruką...bet ten jau ne aš įklimpusi... ir trikampis (dvi panos ir vyrukas)....... tai kyla klausimas kaip atskirti tą jau normalų....... g.gif
mango123
QUOTE(Urtica @ 2009 06 24, 19:54)
Išmintinga moteris esat  smile.gif  man taip pat savigarba neleistų peštis dėl vyro su meiluže ar viešai skandalus kelt. Ir nelaikyčiau įsikibus, nebėgčiau iš paskos...

Daugiau klausimų nei patarimų  biggrin.gif  tačiau viską apmąsčius ir į juos atsakius manau paaiškėtų, kaip toliau elgtis
*

drinks_cheers.gif

O Padauzos vietoje nezinia kaip cia ta pramoga jei tik pramoga tai pramoga bet jei kazka daugiau galvojate, galite stipriai nudegti unsure.gif beje ar noretumete atsidurti jo peneles vietoje? g.gif
(V)ero.man
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 24, 20:07)
aš pramogauju su juo..........  ax.gif tik vat, kad neįklimpčiau su juo.... o ką žinau kelinta aš....gal ir antra.... su pana pykstas... ir  su manim būna...... ir su ja būna...... žemint - nežemina man būvimas su juo, kad ir antra, nes neaišku kaip baigsis su pirma...ir kaip baigsis su manim. Jei būtų vedes tikrai nelysčiau..... o dabar jis pats nežino ko nori...... o man jis visai nieko  rolleyes.gif aišku dairausi į kitus, bet va kaip išsiaiškinti jog nemeluoja...kad neturi panos.......dar vieną žinau vyruką...bet ten jau ne aš įklimpusi... ir trikampis (dvi panos ir vyrukas)....... tai kyla klausimas kaip atskirti tą jau normalų.......  g.gif
*

siūlau kiekvienai savaitės dienai atskirą turėti. tikrai nebus nuobodu smile.gif
Kam
QUOTE((H)ero.man @ 2009 06 24, 22:09)
siūlau kiekvienai savaitės dienai atskirą turėti. tikrai nebus nuobodu smile.gif
*

O labai noretusi buti tuo, kur sedi ir lauki ir sulauki pvz: tik pirmadieniais , nes kitom dienom kiti laukia smile.gif reikia buti gi dosniais biggrin.gif ( pagal jus)
SODRI
QUOTE(Kam @ 2009 06 24, 21:50)
O labai noretusi buti tuo, kur sedi ir lauki ir sulauki pvz: tik pirmadieniais , nes kitom dienom kiti laukia  smile.gif reikia buti gi dosniais  biggrin.gif ( pagal jus)
*

tai galima kiekvienai dienai turėti sau kitą ax.gif
padauža85
QUOTE(mango123 @ 2009 06 24, 21:59)
drinks_cheers.gif

O Padauzos vietoje nezinia kaip cia ta pramoga jei tik pramoga tai pramoga bet jei kazka daugiau galvojate, galite stipriai nudegti  unsure.gif  beje ar noretumete atsidurti jo peneles vietoje?  g.gif
*

As buvau panasioje vietoje...kaip tos paneles..... nuo manes nuviliojo ex, nes pas mus buvo siek tiek atsale santykiai ...na pradzioje jis mane l.mylejo as nlb, po to gavos jog as ji pamilau, o jo santykiai atsalo...na ne esme.....ir seip manau jei poroje yra MEILE tada ir buna pagarba, istikymbe ir t.t.t. paprasciausiai paziurek i poros nuotraukas ir matos......daug ka gali pamatyti is sono....o tarp ju nesimato, kazkas tarp ju netaip....zinau jog santykiai tik del prisirisimo, bet be ugneles...nieko gero. Be to as nepramogauju kasdien su kiekvienu....tiesiog kazkaip gera su situo...... todel susitikinejam, sms.... ir seip jei tiesa pasakius yra baime del ilgalaikiu santykiu...o jei vel kada po 3m pasakys: jausmai atsalo. Del to siek tiek vengiu.... ir be to kaip suprasti paneles elgiasi kai ji perskaite mano sms pas ji tel tai ji man rase ir skambino, o jam ne zodzio, kad perskaite, zino? g.gif
Papildyta:
QUOTE((H)ero.man @ 2009 06 24, 22:09)
*

Vyrukai bent man ne pirmoje vietoje siuo metu smile.gif tad kiekvienai dienai tureti vis kita ne man......... taip susipazysti su kokiu, bet jei man jis atstumiantis nu ne...ATE.. pas mane nebuvo niekada tokiu vienai nakciai........ jei prilimpa, jei gera su juo buti tada kitas reikalas smile.gif vaikstai i pasimatymus, keliones, su draugais supazindini ir kt. Tai vat ir nzn kas cia vyksta su situ........
jegele
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 24, 20:17)
o aš turiu klausimuką  smile.gif  jei bendrauji su vaikinu kuris turi paną..... tai jau skaitausi meiluže??? kai sužinojau taip ir pasijutau...........bet po to.....kažkaip dzin...ai nevedes juk............ir gera kartu...tai vat ir galvoju... kaip čia dabar..kas čia vyksta....o vyrukas vertas dėmesio  ax.gif
*

as tai tokius santykius laikau kaip meiluziu smile.gif
AkvileZ
As visada sakiau, kad reikia gerai susimastyti del vyro kuris yra kazka isdaves ne viena karta. Jeigu vyras savo exei buvo neistikimas, tai reikai tiketis tokio elgesio ir su tavim pacia, nes zmones nesikeicia (bent jau taip stipriai). Anksciau ar veliau vistiek nores to adrenalino, malonumo ar dar kaip cia pavadinsi. Visada taip sakiau ir pajutau tai savo kailiu... Nenorejau, bet kazkada tikejausi, bet kaip sakoma viltis durniu motina... Suzinojus galvojau, kad sapnuoju, bet... sapnas dar iki siol tesesi ir niekaip nesibaigia verysad.gif
Jis man taip pasididziuodamas su sypsena vis pasakodavo apie tai kaip jis savo pirmai zmonai buvo neistikimas, idomu kam dabar apie mane taip kalba...

Taip, kad buvusios/esamos/busimos meiluzes pagalvokit pries griaudamos gyvenimus kitiems zmonems ir susimastykit apie tai, kad "gyveno ilgai ir laimingai" tikrai nebus, pavertes princas jus nebe meiluze, o sirdies drauge/zmona po kurio laiko pavers ir durnele kuri tik sedi ir laukia kol jis gris is savo nuotykiu wink.gif
Laumė*
QUOTE(AkvileZ @ 2009 06 25, 10:30)
As visada sakiau, kad reikia gerai susimastyti del vyro kuris yra kazka isdaves ne viena karta. Jeigu vyras savo exei buvo neistikimas, tai reikai tiketis tokio elgesio ir su tavim pacia, nes zmones nesikeicia (bent jau taip stipriai). Anksciau ar veliau vistiek nores to adrenalino, malonumo ar dar kaip cia pavadinsi. Visada taip sakiau ir pajutau tai savo kailiu... Nenorejau, bet kazkada tikejausi, bet kaip sakoma viltis durniu motina... Suzinojus galvojau, kad sapnuoju, bet... sapnas dar iki siol tesesi ir niekaip nesibaigia verysad.gif
Jis man taip pasididziuodamas su sypsena vis pasakodavo apie tai kaip jis savo pirmai zmonai buvo neistikimas, idomu kam dabar apie mane taip kalba...

Taip, kad buvusios/esamos/busimos meiluzes pagalvokit pries griaudamos gyvenimus kitiems zmonems ir susimastykit apie tai, kad "gyveno ilgai ir laimingai" tikrai nebus, pavertes princas jus nebe meiluze, o sirdies drauge/zmona po kurio laiko pavers ir durnele kuri tik sedi ir laukia kol jis gris is savo nuotykiu wink.gif
*

nuoširdi užuojauta verysad.gif O jei kalba apie tai su pasididžiavimu, tai tikras bjaurybė fu. bėgt nuo tokio kuo toliau.

o dėl to "pagalvokit pries griaudamos gyvenimus kitiems zmonems" tai, manau neteisinga taip sakyt. nei tai jos griauna tuos gyvenimus, nei ką. kiekvienas renkasi kaip jam gyvent, o labaiusiai pas mus čia renkasi vyrai. jei jie nenorės, šeimos nieks neišardys.
Paradoksualė
QUOTE(jegele @ 2009 06 25, 00:19)
as tai tokius santykius laikau kaip meiluziu smile.gif
*

nu kokie ten meiluziai..baikit jus... biggrin.gif a ka jums jaunysteje ziloje nebudavo tu trikampiu,keturkampiu??? ziurek su viena i sokius eina,su kita dienas leidzia...vaiku zaidimai cia gi dar bigsmile.gif ...ypac jei neslepiama yra kiek tu santykiu yra palaikoma...elementari pasiulos perziura vyksta biggrin.gif linksma kol tai pramoga...jei tai pradeda zeisti,o tai pasireiskia va kaip Padauzai kylanciais klausimais mirksiukas.gif -tai jau rimciau... tu jau klimpsti ax.gif
AkvileZ
QUOTE(Laumė* @ 2009 06 25, 11:27)
nuoširdi užuojauta  verysad.gif  O jei kalba apie tai su pasididžiavimu, tai tikras bjaurybė fu. bėgt nuo tokio kuo toliau.

o dėl to "pagalvokit pries griaudamos gyvenimus kitiems zmonems" tai, manau neteisinga taip sakyt. nei tai jos griauna tuos gyvenimus, nei ką. kiekvienas renkasi kaip jam gyvent, o labaiusiai pas mus čia renkasi vyrai. jei jie nenorės, šeimos nieks neišardys.
*

Jei nebus tokiu moteru kurios su vedusiais vyrais susideda, tai ir vyrai bus ramus smile.gif Kai per didele pasiula ir dar viskas nemokamai tada zmogus pasimeta ir griebia kiek tik gali smile.gif As tokios nuomones, kad jei nei viena moteris neprasidetu su vedusiu tai viskas butu thumbup.gif Aisku cia tik drambliuko svajones lotuliukas.gif
mango123
QUOTE(AkvileZ @ 2009 06 25, 13:01)
Jei nebus tokiu moteru kurios su vedusiais vyrais susideda, tai ir vyrai bus ramus smile.gif  Kai per didele pasiula ir dar viskas nemokamai tada zmogus pasimeta ir griebia kiek tik gali smile.gif  As tokios nuomones, kad jei nei viena moteris neprasidetu su vedusiu tai viskas butu  thumbup.gif  Aisku cia tik drambliuko svajones  lotuliukas.gif
*

Tai zinoma vyras juk neprotaujantis asmuo ir pasirinkimo kaip elgtis neturi bigsmile.gif vargsas. Ir vis tos moterys kaltos doh.gif vyras tik siaip tarp kitko toks. Juk ir jie tas meiluzes vilioja ne tik jos g.gif vyras nenores - jokia meiluze i seima neilys tongue.gif
Paradoksualė
QUOTE(mango123 @ 2009 06 25, 12:05)
Tai zinoma vyras juk neprotaujantis asmuo ir pasirinkimo kaip elgtis neturi bigsmile.gif  vargsas. Ir vis tos moterys kaltos  doh.gif vyras tik siaip tarp kitko toks. Juk ir jie tas meiluzes vilioja ne tik jos  g.gif  vyras nenores - jokia meiluze i seima neilys  tongue.gif
*

drinks_cheers.gif visiskai pritariu...ir dar kaip jie vylioja bigsmile.gif ...ir savo seimos santykius pateikia kaip pliusa-visiskas konfidencialumas juk bigsmile.gif ...aisku tai pliusas...nes daugelis avineliu taip iklimpsta,kad jei neturetu seimos,zmonos,vaiku-sugadintu gyvenima taip,kad nieko nebereiketu..ne tik moteris iklimpsta...ne tik mirksiukas.gif
isimylejes vyras tampa labai pavojingu labai..ypac kai jis zino,kad neturi jokiu teisiu i nieka smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.