Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Paradoksualė
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 24, 16:48)
O blogai yra tikėti mylimu žmogumi, vyru? ax.gif

aisku neblogai..bet ir nieko gero tiketi kitu zmogum aklai mirksiukas.gif
savotiskai uzkrauni tam zmogui tai kas jam nepriklauso.. mol as tavim tikiu,ziurek tu man..nenuvilk unsure.gif ..
Subjektyvi
Labai gera užkrauti kaip akmenį tą beribį pasitikėjimą ar pakabinti kaip inkarą po kaklu. smile.gif ax.gif Nes tuomet kažkas kirba viduje, žmogus jaučia turintis sąžinę, pagarbą kitam, pradeda kitaip vertinti santykius.
Paradoksualė
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 24, 17:13)
Labai gera užkrauti kaip akmenį tą beribį pasitikėjimą ar pakabinti kaip inkarą po kaklu.  smile.gif  ax.gif Nes tuomet kažkas kirba viduje, žmogus jaučia turintis sąžinę, pagarbą kitam, pradeda kitaip vertinti santykius.
*

visiskai neteisingas mastymas lotuliukas.gif
Subjektyvi
Gyvenimas parodys ir laikas. Kolkas tikėjimas nepavedė. Kai paves - iš stalčiuko išsitrauksiu kitas priemones.
***Žaltvykslė
Aš manau, kad geriau tikėti ( 90 procentų, ne daugiau), ir kad jis žinotų, kad juo tiki, bet ne aklai.. Tik nešaukti visam pasauliui, kad manasis-šventas. Bo kiaulystės dėsnis nesnaudžia.. doh.gif
*plepute*
Visos temos neskaiciau, bet paziurejau statistika ir pagalvojau, kad tas meiluzis nera toks jau blogis. Kazkam ir gerai baigesi laugh.gif
Maidenana
QUOTE(Sommer @ 2008 06 23, 13:50)
Aha, objektyviai mąstant, t. y. kai tavęs neliečia.. lotuliukas.gif
Kai paliečia- mąstymas tampa subjektyvus , ir meilužė patampa didžiausiu pasaulio blogiu.. tongue.gif
*

Tai as ir sakau: kad meiluzes yra blogis - tai subjektyvus zmonu mastymas... ir tiek.. Juk ta moteris yra tokia kokia yra, tik zmonos, kadangi joms yra skaudu dalintis savo vyru, imato joje nepakeliama blogi..

Papildyta:
QUOTE(*plepute* @ 2008 06 25, 10:13)
Visos temos neskaiciau, bet paziurejau statistika ir pagalvojau, kad tas meiluzis nera toks jau blogis. Kazkam ir gerai baigesi laugh.gif
*

tarkim, meiluze su vyru sukuria savo seima ir laimingai gyvena.... lotuliukas.gif
*plepute*
QUOTE(Maidenana @ 2008 06 25, 11:00)
tarkim, meiluze su vyru sukuria savo seima ir laimingai gyvena....  lotuliukas.gif
*

Taip, kol neateina eile sekanciai meiluzei buti laiminga lotuliukas.gif
5555col
Sveikos merginos clap.gif Nelabai viską įdėmiai skaičiau, bet noriu įsiterpti šia tema: meilužė - meilužei nelygu....Man tai meilužė moteris, kuriai vyras nerodo jokių jausmų, tampo ją be jokios atsakomybės, be meiles... na nežinau, gal blogai suprantu...Pvz: ir vede žmonės gali įsimylėti kitą žmogų. niekada nesakyk niekada...jaunystėje, kai kuri šeimą atrodo, kad žmogus skirtas tau, o po kiek metu pamatai, kad ne...kiek yra tokių šeimų. g.gif Pas mus šeimoje viskas tvarkoje, bet jei vyras pasakytų, kad išeina pas kita- tikriausiai paklausčiau ar ja myli ir....tikriausiai ne visada reiketu naudoti toki zodį...
kartais savo meilę ir gyvenimui skirtą žmogų žmgus suranda tik užaugines vaikus...visko buna. Aišku jau nekalbu apie pastovias "meiles" ir nukrypimus i kairę, bet jei žmogus gyvena tvarkingai santuokoje ir suranda kita žmogų, atsiranda tarpusavio rysys, meilė ir santuoka subyra- vadinasi taip turėjo būti, vadinasi buvo ne tas žmogus...(Aišku jei tai netampa pastovu...) kalbu apie vieną kartą gyvenime susiklosciusius ivykius- o gal as neteisi???padiskutuojam thumbup.gif
geriau keisti gyvenimą, pradeti ji iš naujo, aisku proto ribose, nei kankintis su žmogum kai žmonės vienas i kita pasižiurėti nebegali. taip buna dažnai...
O del vaiku- tai griežtai: jei myli žmogų tai manau ir jo vaikai bus brangus, mieli...
Natukas
QUOTE(nilaine @ 2008 06 25, 11:48)
O del vaiku- tai griežtai: jei myli žmogų tai manau ir jo vaikai bus brangus, mieli...
*

man mama vis sakydavo: kad vyras savo vaikus dazhniausiai myli tol kol myli ju motina, nebemili jos, isheina pas kita tai ir vaikai jau netokie aktualus patampa. nevisi tevai turi motinystes instinkta.
5555col
man mama vis sakydavo: kad vyras savo vaikus dazhniausiai myli tol kol myli ju motina, nebemili jos, isheina pas kita tai ir vaikai jau netokie aktualus patampa. nevisi tevai turi motinystes instinkta.
Medinis
QUOTE(Natukas @ 2008 06 25, 12:36)
nevisi tevai turi motinystes instinkta.

Pati supratot ką parašėt?
5555col
prieštarauju..aisku yra ir tokiu vyrų, bet ne visi. as žinau žmogų, kuris apsivede iš reikalo nes uzsivire kose girtas blush-anim-cl.gif , tai nepateisinama, bet buna wink.gif O dabar gyvena su nemylima moterim 15 metu, myledamas savo buvusia mergina, su kuria susipykęs prisivirė košės angel_sadangel.gif Nesiskundžia, kaltina save, bet vaikų negali palikti rolleyes.gif
vadinasi ir vaikų jis taip nemylejo, jei nustojęs mylėti moterį pamiršta ir juos.
Papildyta:
papildysiu - mergina kurią myli jis- taip pat myli jį nors sukūrusi šeimą.
5555col
taip- tevai turi teviskus instinktus ir gana dažnai neprastesnius už mus thumbup.gif
Niurzgike
QUOTE(nilaine @ 2008 06 25, 13:36)
prieštarauju..aisku yra ir tokiu vyrų, bet ne visi. as žinau žmogų, kuris apsivede iš reikalo nes uzsivire kose girtas blush-anim-cl.gif , tai nepateisinama, bet buna wink.gif O dabar gyvena su nemylima moterim 15 metu, myledamas savo buvusia mergina, su kuria susipykęs prisivirė košės angel_sadangel.gif Nesiskundžia, kaltina save, bet vaikų negali palikti rolleyes.gif
vadinasi ir vaikų jis taip nemylejo, jei nustojęs mylėti moterį pamiršta ir juos.
Papildyta:
*

Kaip jūs viską žinot bigsmile.gif
Maidenana
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 26, 16:32)
Kaip jūs viską žinot bigsmile.gif
*

Nepavydek.
Niurzgike
QUOTE(Maidenana @ 2008 06 26, 16:41)
Nepavydek.
*

Nepavydžiu. Stebiuosi.
Maidenana
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 26, 16:44)
Nepavydžiu. Stebiuosi.
*

Tai gal apie save kalba. Tik treciuoju asmeniu. Juk forumas gi.
Natukas
QUOTE(Medinis @ 2008 06 25, 13:32)
Pati supratot ką parašėt?
*

taip, as nekalta kad lt kalba skurdi. ''tevai'' turejau omeny ir motina ir tevas.
kas dar? sakiau gi pilnas gedo pr. stulpu, ten galite kabinetis.

Papildyta:
QUOTE(nilaine @ 2008 06 25, 13:36)
Papildyta:
*

keisti tie zhmones...susipyksta, tai ishkarto pas kita i lova. o shita po 15 metu vis dar mergina...naivoka, kiek galima gyventi praeitim.
5555col
kalbu ne apie save...tik labai gerai pažįstu abu šiuos žmones, nes su ta panele buvau klasioke, o minetas vyrukas gyvena netoliese schmoll.gif tiesiog visas miestelis šią istorija daugiau ar mažiau žino ir galvoja, kad kai užaugs vaikai jis paliks šeima.
Natukas
QUOTE(5555col @ 2008 07 01, 09:44)
kalbu ne apie save...tik labai gerai pažįstu abu šiuos žmones, nes su ta panele buvau klasioke, o minetas vyrukas gyvena netoliese schmoll.gif tiesiog visas miestelis šią istorija daugiau ar mažiau žino ir galvoja, kad kai užaugs vaikai jis paliks šeima.
*

Totalizatorius? bigsmile.gif ish kiek lazhinames kad nepaliks? smile.gif
5555col
Nematau tikslo lazintis rolleyes.gif man labai idomi si istorija, sakau, kad butu galima meksikietiska filma kurti...Tuo labaiu, kad tas vyrukas ir dabar sako, kad susiš...savo gyvenimą ir neslepia, kad myli ne savo žmoną...kaip bus taip...man tik gaila, kad gyvenimas eina, o žmonės kankinasi sad.gif jei taip butu man as tikriausiai nekenteciau, tuo labaiu, kad gyventi be meiles seimoje yra kancia. Taip tik nelaimingi du žmones...Jis myli kitą, žmona jį - taip išeina abu nelaimingi. Todel ir sakau, kartais ne visus reikia vadinti meilužiais...
virga
QUOTE(5555col @ 2008 07 02, 11:20)
Nematau tikslo lazintis rolleyes.gif man labai idomi si istorija, sakau, kad butu galima meksikietiska filma kurti...Tuo labaiu, kad tas vyrukas ir dabar sako, kad susiš...savo gyvenimą ir neslepia, kad myli ne savo žmoną...kaip bus taip...man tik gaila, kad gyvenimas eina, o žmonės kankinasi sad.gif  jei taip butu man as tikriausiai nekenteciau, tuo labaiu, kad gyventi be meiles seimoje yra kancia. Taip tik nelaimingi du žmones...Jis myli kitą, žmona jį - taip išeina abu nelaimingi. Todel ir sakau, kartais ne visus reikia vadinti meilužiais...
*

O kam ji kurti ta seriala, jis siaip ar taip jusu miestelyje jau vyksta. lotuliukas.gif Neturi zmones ka veikti, kad taip rupi svetimu zmoniu gyvenimai. doh.gif
Niurzgike
Kaimo žmonės tokie jau yra, ką išgirsta, ką vienas pasako, tas kitam, gaunas kaip sugedęs telefonas, o po to ir darosi visos melodramos...nors kas čia žino...
Natukas
QUOTE(5555col @ 2008 07 02, 10:20)
tuo labaiu, kad gyventi be meiles seimoje yra kancia. Taip tik nelaimingi du žmones...Jis myli kitą, žmona jį - taip išeina abu nelaimingi. Todel ir sakau, kartais ne visus reikia vadinti meilužiais...
*

O tai ko jie tada taip baisiai kankinasi tuos 15 metu? o gal nera jau viskas taip blogai? nes jei butu, tai tikrai taip ilgai niekas ish tokios pareigos kaip vaikas negyvena. galima buti geru tevu tam vaikui ir nesikankinat nemylimoje sheimoje ir savo nemeile zhmonai netraumuoti vaiko. tai kaip ten, gal lazhinames vis gi? mirksiukas.gif
Spyglė
QUOTE(5555col @ 2008 06 25, 13:29)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Instinktas pas tėvus,tai tėviškas bigsmile.gif tik gaila,kai palieka šeimas,pas daug ką jis išgaruoja schmoll.gif
Natukas
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 04, 23:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Instinktas pas tėvus,tai tėviškas bigsmile.gif tik gaila,kai palieka šeimas,pas daug ką jis išgaruoja schmoll.gif
*

shiaip tai ten mano postas apie mamos pamokslus buvo g.gif
Medinis
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 04, 23:45)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
*

o jūs palikite savo vaiką. Žiūrėk po kiek laiko ir jūsų instinktas išgaruos...
auroryte
QUOTE(Medinis @ 2008 07 05, 08:11)
*

Niekuomet nepalikciau savo vaiko. NIEKADA. Del jokio vyro. Man vaikas- brangiausia, ka as turiu, graziausia, kas nutiko man gyvenime. cool.gif
O vyrai- paskui sijona nulekia, ir palieka,primirsta tuos savo vaikus. na taip- atsega alimentus kas menesi...Pasiima savaitgaliais kelioms valandoms, ar dienai...O ar zino- kas ju vaikui nutiko kasdien per dienele? Ar jis kelias nakti, prie karsciuojancio vaiko, ar tvarsto nubrozdinta koja, ar veda i poliklinika, ar moko raideles, ir begale kitu dalyku? Ne, ramiai sau sedi, ar miega kitam miesto gale... verysad.gif
Gal nevisi . Bet dauguma. Tevystes instinktas nera tolygus motinystes. Taip jau gamta motule surede. Ne jei juos skausme pagimde, ir krutimi maitino. Yra kaip yra.
Natukas
QUOTE(auroryte @ 2008 07 07, 00:07)
Ne jei juos skausme pagimde, ir krutimi maitino. Yra kaip yra.
*

o jei ne skaume ir nemaitino? g.gif
auroryte
QUOTE(Natukas @ 2008 07 07, 14:09)
o jei ne skaume ir nemaitino? g.gif
*

Bet vis delto pagimde. Ir prasom nesikabineti prie zodziu. Esme , kas norejo suprato. O cia jau bereikalingas tas jusu postas. tongue.gif
Natukas
QUOTE(auroryte @ 2008 07 07, 22:48)
Bet vis delto pagimde. Ir prasom nesikabineti prie zodziu. Esme , kas norejo suprato. O cia jau bereikalingas tas jusu postas. tongue.gif
*

Na kodel nereikalingas. As dabar kaiptik bandau suprasti tas kausme gimdzhiusias ir nekenchianchias savo vaiku motinas. Atset as va pagimdzhiau tau vaka - didmotiere as kokia, tai tu dabar mane ant ranku neshiok ir kojas buchiuok, ka kiaule nebuchiuoji? tai vaike eik tv zhiurek ir prie mamos nelysk, nepateisinai mol vilciu. Vyras pas meiluzhe - vaikas i shiukshlyna. Chia ish realaus gyvenimo.
auroryte
QUOTE(Natukas @ 2008 07 08, 14:37)
Na kodel nereikalingas. As dabar kaiptik bandau suprasti tas kausme gimdzhiusias ir nekenchianchias savo vaiku motinas. Atset as va pagimdzhiau tau vaka - didmotiere as kokia, tai tu dabar mane ant ranku neshiok ir kojas buchiuok, ka kiaule nebuchiuoji? tai vaike eik tv zhiurek ir prie mamos nelysk, nepateisinai mol vilciu. Vyras pas meiluzhe - vaikas i shiukshlyna. Chia ish realaus gyvenimo.
*

Kas kalba apie vaiku nekenciancias motinas? As visai ne apie tai kalbejau. As kalbejau apie motinyste, ta jausma, kurio nepamatuosi, ir vyrai jo isgyventi, deja negali. Nereikai viska nuasmeninti ir nupiginti.
Ir kokia jau ji didmotere, jei vaikas jau nebereikalingas, vien del to , kad vyras jai aistros nebejaucia? Kad vaika pagimde, tai cia joks zygdarbis. schmoll.gif Patele irgi vaikus atveda. Tai tokios ir motinos vardo nera vertos. Dabar pasakysiu grubiai- nepainiokime krusimosi su motinyste.
Ir nereikai cia jokio dekingumo. Tegu tas vyras eina kad ir pas penkias meiluzes. Vaikas yra asmenybe, zmogutis, ir jis negali buti daugiau , ar maziau mylimas/reikalingas. Nejau vaikas reikalingas , tik tol kol vyras yra su tavimi? Tai , ka jei vyras eina na lieva., tai jau kaip ir nebereikia su vaiku bendrauti,rupintis, myleti? tai jo, tadaiseitu belieka rukyti maukti degtine su uspakajoncais , zliumti i paduska, skambineti " tai keksei , kur seima sugriove"? doh.gif
Vaikai turi buti pirmoje vietoje. Neskaitant vyro meiluziu skaiciaus. schmoll.gif
Medinis
QUOTE(auroryte @ 2008 07 08, 23:34)
Vaikai turi buti pirmoje vietoje.

Kodėl?
auroryte
QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 07:53)
Kodėl?
*

Todel, kad jie nekalti, kad tevai neissprendzia tarpusavio problemu. Jie ne daiktas, kad gali buti stumdomas nuo vieno prie kito. Mazdaug, sian reikia, rytoj ne. Nesuprantu tokiu zmoniu. Vyru, meiluziu, galima tureti daug, cia taip sakant, neproblema, o vaikas- yra vienintelis. Ateje i pasauli per mus, taciau tuo juk teviska /motiniska pareiga neisbaigia.
Ir isvis , man sis klausimas net nesvarstytinas. Vaikai man buvo ir bus pirmoje vietoje. Bet kuriuo atveju.
O jei yra kitaip mananciu, tebunie. Cia ju reikalas. Tik gaila po to apleistu vaiku.
Medinis
QUOTE(auroryte @ 2008 07 09, 09:48)
Vaikai man buvo ir bus pirmoje vietoje. Bet kuriuo atveju.

Na na... patinka man tokie žmonės, kurie žino kas ir kaip bus.
Gal pasakysit koks dolerio kursas bus po 6 mėnesių ir ar devalvuos litą?
Paragintoji
QUOTE(Medinis @ 2008 07 05, 08:11)
*

Štai ir turiu atsakymą draugei! Kaip paprasta... Bėda ta, kad ne ji paliko, o vyras išėjo. Vaikų kol kas neremia, nes sako - dabar negali.

Varge... Juk kuo toliau, bus tik blogiau. Vaikams, aišku. Mergaitės labai myli tėtį.
Natukas
QUOTE(auroryte @ 2008 07 08, 23:34)
Tai tokios ir  motinos vardo nera vertos
Vaikas yra asmenybe, zmogutis, ir jis negali buti daugiau , ar maziau mylimas/reikalingas.  Nejau vaikas reikalingas , tik tol kol vyras yra su tavimi? Tai , ka jei vyras eina na lieva., tai jau kaip ir nebereikia su vaiku bendrauti,rupintis, myleti?
*

Ir man prashome pasakyti, kodel kai vyras isheina ir palieka savo vaikus motinai auginti, tai jis viestiek lieka vertas tevo vardo, o jei atvirkschiai tai moteris jau patele?
auroryte
QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 09:53)
Na na... patinka man tokie žmonės, kurie žino kas ir kaip bus.
Gal pasakysit koks dolerio kursas bus po 6 mėnesių ir ar devalvuos litą?
*

Medini, tam tikrus dalykus as zinau,kaip ir kas bus, kas liecia mano gyvenima. Meile vaikui nedevalvuojama. Ir man gaila Jusu, jei manote kitaip. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Natukas @ 2008 07 09, 14:39)
Ir man prashome pasakyti, kodel kai vyras isheina ir palieka savo vaikus motinai auginti, tai jis viestiek lieka vertas tevo vardo, o jei atvirkschiai tai moteris jau patele?
*

Tam tikrais atvejais ir tevas to vardo netenka. Jei nebesirupina vaiku. Tada jis irgi bus tik patinu. Ir nenoreciau, kad jis po to po 10 metu prisimines, kad aha, dar turiu vaiku- apeliuotu i vaiko meile. Nors, aisku , suaugusiam vaikui tai jau paciam nuspresti, bendrauti su tevu, ar ne.
O motinu- palikusiu savo vaikus- nu atleiskit, normaliu ju tarpe nedaug, bent as tokiu nezinau- motinos gegutes, begancios paskui naujesni dieda,ar geresnio, lengvwesnio gyvenimo ieskodamos, jas galima pateisinti? cai kaip ir norma, suprantu is jusu posto?
O Jus zinote daug moteru, savo noru palikusiu vaikus? Kokie ju motyvai tuomet?
Paragintoji
QUOTE(auroryte @ 2008 07 10, 01:04)
Ir man gaila Jusu, jei manote kitaip. biggrin.gif
*

Ir vėl gailestingoji seselė... Kodėl jums gaila? Ir gal galėtumėte parašyti ar kada nors gaila savęs?
Tam tikrais atvejais ir tevas to vardo netenka.
*

Negalima netekti to, kas esi. Jei padarė - tai ir tėvas. Dabar ir tėvystės teisių nebeatima, tik apriboja. Todėl, kad gal pagaliau suprato, kad kvaila tai daryti...

O Jus zinote daug  moteru, savo noru palikusiu vaikus? Kokie ju motyvai tuomet?
*

Ar nemanote, kad tai vyksta dėl tam tikrų egzistuojančių stereotipų, kai vaikas visada turi būti su motina? Gal daug tėvų norėtų vaiką auginti, gal ir ryšys tarp tėvo ir vaiko didesnis, nei tarp vaiko ir motinos, tačiau tėvų jėgos nelygios? Vat, paimkime kad ir Ingą Rinau... Tėvas pabandė - sukilo visa šalis. Ir stiprus buvo, ir įstatymai jo pusėje... Juk kaip ten buvo - težino jie vieni. Tikrai ne aplinkiniai. Tačiau visi šaukė už motiną. Ne už tėvą.
godule
Šauni diskusija, mama negali mylėt savo vaiko labiau nei vyras,labiau nei pati save...bet jei ji tikra mama, tai ji ir kūnu ir siela viską dėl vaiko paaukos, o jei jau kalbat kodėl gi vaiko kam nepalikus, tai gal kaip toji geroji 5 mylėjo,bet 2 nužudė,nes tuo momentu užtemimas buvo,kol kaip advokatas per interviu sakė telefonas nesuskambėjo,tada ji atsigavo,išrinkim ją metų mama,nes ji dabar gailisi
auroryte
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 02:27)
Ir vėl gailestingoji seselė... Kodėl jums gaila? Ir gal galėtumėte parašyti ar kada nors gaila savęs?
Negalima netekti to, kas esi. Jei padarė - tai ir tėvas. Dabar ir tėvystės teisių nebeatima, tik apriboja. Todėl, kad gal pagaliau suprato, kad kvaila tai daryti...
Ar nemanote, kad tai vyksta dėl tam tikrų egzistuojančių stereotipų, kai vaikas visada turi būti su motina? Gal daug tėvų norėtų vaiką auginti, gal ir ryšys tarp tėvo ir vaiko didesnis, nei tarp vaiko ir motinos, tačiau tėvų jėgos nelygios? Vat, paimkime kad ir Ingą Rinau... Tėvas pabandė - sukilo visa šalis. Ir stiprus buvo, ir įstatymai jo pusėje... Juk kaip ten buvo - težino jie vieni. Tikrai ne aplinkiniai. Tačiau visi šaukė už motiną. Ne už tėvą.
*

Gal man ir gaila saves, bet jau tikrai nepasakosiu, kada ir kaip, cia asmeninis mano reikalas. Net artimamam zmoguo nesakau- o cia, forume viesai skelbsiu, kodel kartais saves gailiu biggrin.gif
Na ir kas, kas tevystes tesiu neatima- tokie ten ir tevai. dar ziurek senatveje eina i visokias ten" Atleisk" laidas verkia krokodilo asaromis. Pasene sukriose, niekam nereikalingi , ir iesko, kazkada isbarstytu vaiku, ziu , gal tie pasigailes, ir senatveje priziures doh.gif Yra irt okiu motinu...
Sakote stereotipai...As manau , kad greiciau dviracio isradinejimas. O jus galetumete sulauzyti stereotipus, ir palikti savo vaikus? ir ka tada gyvenime gero/ grazaus nuveiktumete? As vaikus myliu ne del stereotipu lotuliukas.gif

QUOTE(godule @ 2008 07 10, 03:08)
Šauni diskusija, mama negali mylėt savo vaiko labiau nei vyras,labiau nei pati save...bet jei ji tikra mama, tai ji ir kūnu ir siela viską dėl vaiko paaukos, o jei jau kalbat kodėl gi vaiko kam nepalikus, tai gal kaip toji geroji 5 mylėjo,bet 2 nužudė,nes tuo momentu užtemimas buvo,kol kaip advokatas per interviu sakė telefonas nesuskambėjo,tada ji atsigavo,išrinkim ją metų mama,nes ji dabar gailisi
*

Visiskai sutinku su godules nuomone. Vat as irgi ta ir norejau papasakoti. Tai ji irgi meiluze norejo buti, bet matyt, galvojo, kas ja su 5 vaikais nores dulkinti, reikia 2 panaikinti( nes ji juk savo tiems chachaliams irgi sakydavo, kad tik turi tris) . Tikrai -superine mama- stereotipus sulauze. doh.gif
Beje- cia pabaigai- pastebejome, kad stipriai Off'topiname - nes tema tai apie meiluzes, o cia mes jau isivaziavome apie motinas, palikusias, ar paliekancias savo vaikus. Reiktu kraustytis i kokia kita tema g.gif
Paragintoji
QUOTE(auroryte @ 2008 07 10, 12:19)
Gal man ir gaila saves, bet jau tikrai nepasakosiu, kada ir kaip, cia asmeninis mano reikalas. Net artimamam zmoguo nesakau- o cia, forume viesai skelbsiu, kodel kartais saves gailiu biggrin.gif
*

Bet kitų gailite viešai...
Medinis
As vaikus myliu ne del stereotipu lotuliukas.gif

O dėl ko jūs mylite vaikus? ax.gif
Zosytė
QUOTE(auroryte @ 2008 07 07, 00:07)
Niekuomet nepalikciau savo vaiko. NIEKADA. Del jokio vyro. Man vaikas-  brangiausia, ka as turiu, graziausia, kas nutiko man gyvenime.  cool.gif
O vyrai- paskui sijona nulekia, ir palieka,primirsta tuos savo vaikus. na taip- atsega alimentus kas menesi...Pasiima savaitgaliais kelioms valandoms, ar dienai...O ar zino- kas ju vaikui nutiko kasdien per dienele? Ar jis kelias nakti, prie karsciuojancio vaiko, ar tvarsto nubrozdinta koja, ar veda i poliklinika, ar moko raideles, ir begale kitu dalyku? Ne, ramiai sau sedi, ar miega kitam miesto gale... verysad.gif
Gal nevisi . Bet dauguma. Tevystes instinktas nera tolygus motinystes. Taip jau gamta motule surede. Ne jei juos skausme pagimde, ir krutimi maitino. Yra kaip yra.
*

o kaip tam vyrui buti salia,skaityti savo vaikui pasaka,,jei jis negyvena kartu.? jus sugebetumete,nemanau.
Juk seima skiriasi ne tik del vyru iniciatyvos,kaltes.
Natukas
O Jus zinote daug  moteru, savo noru palikusiu vaikus? Kokie ju motyvai tuomet?
*

Niekas nieko nepaikineja, kartu gyvena, bet kaip svetimi, vaikas sau motina sau. perdaug vaikas primena jai ta vyra kuris pas kita ishejo. skaudu. pradeda kaltinti vaika kad dabar kaip balastas kuriant nauja gyvenima. vakariene mikrobangei, raktas ant kaklo ir laisvas. kaip tada? o tada uzhauga tokios pat pateles ir patinai kaip jus vadinate. ir nemotais jiems savo ir svetimos sheimos. susitarimai laisvai eiti i kaire ir visokia kitokia amorale. ne priesh visuomene - priesh save.
auroryte
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 12:46)
Bet kitų gailite viešai...
*

Galiu ir Jusu pagaileti, jei reikia bigsmile.gif Demesio truksta? g.gif
Laumė*
na va, užėjau į temą apie vargšes meilužes paskaityt, o čia pasirodo tema apie meilę vaikams biggrin.gif
Paragintoji
QUOTE(auroryte @ 2008 07 11, 21:48)
Galiu ir Jusu pagaileti, jei reikia  bigsmile.gif  Demesio truksta? g.gif
*

Ir norėk, žmogau, gero... Gali būti apkaltinta ir dėmesio trūkumu. Gi tik paklaust norėjau iš kur kyla gailestis? blink.gif Kodėl kito gailima viešai, o savęs ne? Turėjau viltį, kad paneigsite mano nuomonę, jog šis gailestis kyla iš asmeninio pasipūtimo.

Nu bet ir vėl paklausiu: a kodėl jūs neatsakote į sau nepatogius klausimus? mirksiukas.gif

Parodydama pavyzdį, atsakau į jūsų užduotus klausimus:
1. O jus galetumete sulauzyti stereotipus, ir palikti savo vaikus?
2. ir ka tada gyvenime gero/ grazaus nuveiktumete?
*

1. Buvo kilusi pagunda padiskutuot apie „savus“ vaikus, bet nutariau, kad ne ta tema ir gana ją teršt. Tagi tik atsakysiu į klausimus. Su vaiku mūsų santykiai tokie "aš auklėju jį - jis auklėja mane". Jei iškiltų skyrybų problema, aš jo paklausčiau su kuo gyventi pasirinktų jis. Ir, kadangi tikrai nesu įsitikinusi, kad jis pasirinktų gyvenimą su manimi, gyvenu taip, kad man netektų jo to klausti.

2. Gyvenime galima nuveikti daug ką gero ir gražaus.
auroryte
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 12:49)
O dėl ko jūs mylite vaikus?  ax.gif
*

Zr. ankstesnius mano postus sioje temoje.
Papildyta:
QUOTE(Čipse @ 2008 07 10, 16:04)
o kaip tam vyrui buti salia,skaityti savo vaikui pasaka,,jei jis negyvena kartu.? jus sugebetumete,nemanau.
Juk seima skiriasi ne tik del vyru iniciatyvos,kaltes.
*

As kalbejau apie tuo vyrus, kurie savo noru paliko seima. Ir nebeskiria vaikui pakankamai demesio ir laiko.
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 12, 23:26)

Nu bet ir vėl paklausiu: a kodėl jūs neatsakote į sau nepatogius klausimus?  mirksiukas.gif 

*

I kokius klasimus?Gal neatidziai tema sekiau? O gal tiesiog kartais tingiu gincytis.. Kiekvienas turi savo nuomone , as zinau, kad daugeliu atveju mano pasisakymas bus priimtas priesiskai. Savo nuomone as issakiau, kam netiko, nepatiko, tas parase.
O as pasisakysiu, tada , kai pati noresiu. Ir turesiu ka pasakyti. Kam man kartotis?Negi prievole atsakineti i visus postus? Labanakt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.