Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
liepaziede
ka manot apie meiluze del naudos.meiles nera.susitinki pora kartu i metus buna gera ir dar gauni pinigu dovanu.
amiara
Jei labai daug dovanų thumbup.gif ir daug pinigų thumbup.gif ir dar gera būna thumbup.gif ,tai valio...
Paradoksualė
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 17, 19:41)
ka manot apie meiluze del naudos.meiles nera.susitinki pora kartu i metus buna gera ir dar gauni pinigu dovanu.
*

galima ir dazniau jei jau pinigu gauni biggrin.gif ax.gif
liepaziede
mano meiluzio zmona viska suzinojo.manau,kad jis noredamas issaugoti savo seima ,atsisakys manes.man begalo skaudu.nerandu sau vietos.bet as ji myliu todel turiu susitaikyt.BET MAN LABAI,LABAI BLOGA.
liepaziede
tu labai grazi,Afroditte.
MyTute
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 18:50)
*

Geras thumbup.gif is ko sprendi g.gif

Meiluziai ir meiluzes labai skiriasi ax.gif
Meiluzes - isimyli ir prisirisa
Meiluziai - padulkina ir akimis iesko geresnes doh.gif

P.S. Meiluzei, apie kuria suzinojo zmona g.gif siulau nusisluostyti asaras, kaip suprantu meiluziai tai vien del s...x susitikineja, tai ir nepergyvenk, susirasi kita - tokiu norinciu pilna, tai ir tenkink juos drinks_cheers.gif
liepaziede
taip tu teisi.susirast kita geriausia iseitis,bet siuo metu noriu tik ramybes.o gal tai i gera.prisijungsiu prie doruoliu.
MyTute
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 23, 18:31)
taip tu teisi.susirast kita geriausia iseitis,bet siuo metu noriu tik ramybes.o gal tai i gera.prisijungsiu prie doruoliu.
*

Kodel doruoliu g.gif gal pagaliau apsispresi, kad tavo santuokoje kazkas negerai ir imsies veiksmu, nes meiluziai problemu neisprendzia schmoll.gif
Merveilleux
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 17:32)
mano meiluzio zmona viska suzinojo.manau,kad jis noredamas issaugoti savo seima ,atsisakys manes.
O ko tu tikėjaisi? Kad esi svarbesnė jam už žmoną ir jis palika ją dėl tavęs. Tu jam buvai TIK meilužė, ne daugiau. Susitaikyk su tuo ir, kaip kažkas minėjo, tvarkykis savo gyvenimą be meilužių pagalbos mirksiukas.gif
liepaziede
o kur tada ieskot vyru.juk geri visi vede.gal kai kurie is ju nelaimingi santuokoje.gal vienas is ju kaip tik laukia manes.kartais juk ir meiluziai tampa vyru ir zmona.
Papildyta:
mano meiluzis nepaliko manes,jis nori musu abieju.ir dabar as svarstau ar man jo nepalikus.
Paradoksualė
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 17:50)
*

cia gi ne as avatare 4u.gif jei ta turejai omeny rolleyes.gif
liepaziede
ne ne tai.tiesiog tai supratau is tavo minciu.tai buvo tik pamastimas,atleisk jei sutrikdziau tave,
Paradoksualė
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 26, 20:00)
ne ne tai.tiesiog tai supratau is tavo minciu.tai buvo tik pamastimas,atleisk jei sutrikdziau tave,
*

oij nesutrikdei tikrai mirksiukas.gif aciu..malonu 4u.gif

tik kad va mano mintys kartais tokios blush2.gif biggrin.gif
svajoklis
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 25, 20:55)
o kur tada ieskot vyru.juk geri visi vede.gal kai kurie is ju nelaimingi santuokoje.gal vienas is ju kaip tik laukia manes.kartais juk ir meiluziai tampa vyru ir zmona.
Papildyta:
mano meiluzis nepaliko manes,jis nori musu abieju.ir dabar as svarstau ar man jo nepalikus.
*

Paziurejus statistika tai llll.mazas procentas is meiluziu susituokia. schmoll.gif Dazniausia vyras gryzta pazaides i seima.
O kad jis myli jus abi,tai gal ir jus galit abi kartu buti.apsigayvenkite tryse.1 Gaidys ir 2 aptarnaujancios vistytes,gan idomu,ar ne? bigsmile.gif
liepaziede
ne.tai gal ir idomu,bet ne man.as vis dar neprarandu vilties.gal dar surasiu vyra kuris myletu tik mane.nors tiesa sakant mano vyras dabar labai geras ir mes neblogai sutariam.taigi ne tik vyrai pasismagine grizta i seima.
Katinas
Kaip matyti is pateiktos statistikos net ~50% t.y kas antra yra turejusi bent viena meiluzi !!!

Stai tau ir droviosios lietuvaites...

Kaip sakoma meileje ir kare visos priemones yra geros drinks_cheers.gif

Ydomu kiek yra turejusiu ar turi ne viena??? bigsmile.gif

Nakviša
Nežinau g.gif Realiai aš balsą atidaviau primai pozicijai, kadangi mano vyras buvo man meilužis. Tiesa jis buvo nevedęs, aš buvau išsiskyrusi. Man visiškai vienodai rodė, kas jis, kur jis ir kodėl jis. Patiko su juo "lovos" reikalus spręsti. Ir jis žinojo (aš jį buvau perspėjusi), kad tarp mūsų niekada nebus nieko rimto ir jis yra tik meilužis. Susitikdavom kartą į savaitę, permiegodavome ir išsilakstydavome. Tik vat po to kaip tais pradėjome dažniau susitikinėti ir ne lovoje ... g.gif Vat.. nu ir baigėsi viskas žiedu ant rankos, bei vyro pavarde. blush2.gif
viktutes
as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus wub.gif
vakarėja
QUOTE(viktutes @ 2006 04 09, 09:25)
as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus wub.gif
*

user posted image

Sveikintina...linkiu Jums ir toliau taip graziai sugyventi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
muminukas
"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ] [48.62%] "

g.gif g.gif būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų smartass.gif
ratas
o kur padetumet situacija: jis vedes, ji - laisva. Jis jos sieke (labai), ji ji atstume (tik del seimos). Aplinkiniai nusprende, kad jie meiluziai, jo zmona taip pat. Kam ka gali paaiskint? Ji neigs - niekas netikes, jis neigs - ar gali vyras, kuri atstume?
vakarėja
QUOTE(muminukas @ 2006 04 29, 19:04)
"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ]  [48.62%] "

g.gif  g.gif  būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų  smartass.gif
*

nesakyk OP nepersokus griovio...gyvenimas nenuspejamas ir labai spalvigas..niekas nezinome kas musu laukia blush2.gif ax.gif
Ieva-Pieva
Įsisukau į vedusių vyrų ratą
saugerda
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 23, 18:42)
Ziurint ko moteris siekia g.gif jei jai reikia meiluzio-tai ir tenkinasi meiluzes pareigomis ir dar labai sekmingai wub.gif o kai kurios labai sekmingai tampa is meiluzes zmonomis doh.gif

aisku jei tu ieskai gyvenimo vyro-tu niekada nebusi patenkinta meiluze budama..bet tada niekas ir neiesko vedusio....o vedes gerai norint kartais ciuci liuli i kaire padaryt..abu vede,abu zino ko nori ir abu niekam ne zodelio drinks_cheers.gif
*

visai sutinku, tik nevedus gali prisisvajoti, o vedus tik džiaugsis, kad aplankė tas jausmas kaip pilvą kutena drugeliai.Jausmas praeis laisvai išsiskirs ir viskas.Čia bent mano tokia nuomonė
remt
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 02, 14:27)

Privet smile.gif MAniau jau tu "papalas'" smile.gif
murcielago
Mano atsakymas priešpaskutinis.... biggrin.gif Kažkaip perskaičiusi visa tema pagalvojau kad visos moterys nori kad ju sutiktas vyras/mylimasis/meilužis ankščiau ar veliau taptų jų vyru.... Kitaip- neverta gaišti laiko doh.gif Niekaip nesuvokiu aš tokio požiūrio.... Niekada neplanuoju, nesitikiu, nesvajoju kas bus ateity, nes žinau kad neesu aiškiaregė.... ir džiaugiuosi gyvenimu šia minute bigsmile.gif
Molė
Mergaitės, o kuo skiriasi meilužė už pinigus ir prostitutė? Man atrodo, kad niekuom. Abi parsiduoda. Na gali meilužė dar parsiduoti už karjerą. O man norisi meilužę sulyginti su meile. Aš kažkaip nesuprantu. ax.gif
bride
QUOTE(Molė @ 2006 07 19, 14:50)
Mergaitės, o kuo skiriasi meilužė už pinigus ir prostitutė? Man atrodo, kad niekuom. Abi parsiduoda. Na gali meilužė dar parsiduoti už karjerą. O man norisi meilužę sulyginti su meile. Aš kažkaip nesuprantu. ax.gif
*

Nesiskiria niekuo. tai, ką galima nupirkti už pinigus - ne meilė. skamba super banaliai, bet tai tiesa
upe5
QUOTE(Tylene @ 2006 03 10, 16:53)
tai kokio pyp tuoktis, jei po kelių metų jau reikia ieškotis meilužių abiems? Nors aišku..sunkiau šeimoj išlaikyti gerus santykius, kurstyti ugnelę- daug paprasčiau susirasti naują sekso partnerį... doh.gif  Taigi išvada- meilužius susiranda nekūrybingi, tingūs, paviršutiniški žmonės ir be abejo negerbiantys savęs (apie kitus jau net ir nekalbu)... tongue.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif
Apuokas
QUOTE(Tylene @ 2006 03 10, 15:53)
tai kokio pyp tuoktis, jei po kelių metų jau reikia ieškotis meilužių abiems? Nors aišku..sunkiau šeimoj išlaikyti gerus santykius, kurstyti ugnelę- daug paprasčiau susirasti naują sekso partnerį... doh.gif  Taigi išvada- meilužius susiranda nekūrybingi, tingūs, paviršutiniški žmonės ir be abejo negerbiantys savęs (apie kitus jau net ir nekalbu)... tongue.gif
*

Butent - pavirsutiniski.
Nors dar lieka variantas susirasti kita zmogu pajautus, kad tavo mylimas zmogus pavirsutinisku tapo. Tik tuomet tai jau nesivadins meiluziu, tiesiog naujo zmogaus paieska g.gif
saugerda
Norėjau paklausti tų kurios turi meilužius ar turėjo kiek laiko bendravo 1 kartą, 1 men. 6 mėn. ar kokius metus.Man įdomu kiek laiko trunka tokie santykiai 4u.gif
Karinga
Na, as nevisai turejau meiluzi. Tuo metu buvau dar neistekejusi, bet vat mano vyras buvo vedes. Tai musu santykai tesesi virs metu, o paskui dar metus kol jie jau issiskyre. bigsmile.gif O dabar jis jau mano vyras mirksiukas.gif
voveriukas36
QUOTE(saugerda @ 2006 08 10, 14:03)
kiek laiko trunka tokie santykiai 

Priklauso nuo lūkesčių abiejų pusių. Jei tai paremta tik naudos prasme, tuomet kažin ar ilgai.... ypač jei vyras viską tempia į šeimą, nešvaistydamas pinigų mergoms (ką ir turi daryti). Tokiu atveju jei pana negauna naudos - ieškosi kito.
Kai pagrindas aistra (ta prasme jei sex santykiai geri), tai gali tęstis pakankamai ilgai. Tam didžiausias pavojhus - kai kuris nors iš partnerių pradeda neadekvačiai elgtis, pameta protą ir t.t. Tada reikia skubiai traukt.
Normalus vyras neatsisakys meilužės savo iniciatyva, jei santykiai paremti ne naudos, bet aistros pagrindu. Net jei ji nebepatinka, nebepatenkina, ji yra nurašoma į rezervą, nepamirštant bent du kartus per savaitę paskambinti, kada kokių gėlių įteikti. Rezervinė meilužė padeda tuo atveju, kai dėl įvairių priežasčių lieki vienas. Netgi jei ji per tą laiką susiranda kitą kadrą, ji tiesiog iš moteriško altruizmo dar kokį kartelį duos blush2.gif

Išsiskyrimas pykčiu ir kolionėmis - blogiausia kas gali būti. Nereikia to daryti. Taip pat renkantis meilužę reikia pasistengti susirast ne kokią lakstūnę, bet ramiakę - namisėdą, kad netektų kur nors netyčia "apsišviest" belakstant.... Visgi prieš renkantis moterį sexui reikia pagalvot kam jos reikia: jei pasipuikuot prieš draugus - didelė tikimybė kad gausi lėlę Barbę, kupiną kaprizų. Tokios niekam nesiūlau.
Geriau, kai esi už ją viena - dviem galvom aukštesnis (visais požiūriais), kad galėtum dominuoti. nereikia diktato, nereikia kažkokio spaudimo, tiesiog tais atvejais, kai yra didelė klaidos tikimybė, geriau suteikti žmogui pasirinkimo galimybė. jei pasirenka kažką klaidingai - toliau pati perduoda iniciatyvą į jūsų rankas smile.gif
Atsarginius meilužius gali turėti abi pusės ir čia reikia labai diplomatiškai elgtis, kad tas atsarginis nenustumtų jūsų kažkur šalin... Reikia labai sekt situaciją - čia faktas kaip blynas smile.gif o jei nustumia - nebegaišt laiko ir dairytis naujo (naujos). va tam tarpsniui ir praverčia tos (tie) 2-3-4 atsarginiai meilužiai (-es), kurie praskaidrina vienatvės dienas.

Belle
nu Vovieriuk ir pavarei lotuliukas.gif
nezinojau, kad meiluzes ieskojimas, toks sudetingas mokslinis procesas, kuris reikalauja tieeek apskaiciavimu mirksiukas.gif
gyveni zmogus ir mokaisi.
as galvojau kad cia viskas paprasciau- pamato, susizavi, uzsimano, isimyli ir tt. ir pan doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sigita
Nu po tiek teorijos visai nesinori imtis praktikos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
voveriukas36
QUOTE(sigita @ 2006 08 11, 16:10)
Nu po tiek teorijos visai nesinori imtis praktikos 

na ir kodėl? žiūrint kokie lūkesčiai - jei nori chaliavnai pasimylėt - prašau. O jei uždirbt - tektų ieškot teliuko - kvailiuko, kuris pasirengęs už pisiuką merginą nešiot ant rankų, nuomot butą - viešbučio kambarį susitikimams ir t.t.t. Aš jau geriau kokią mergą nachaliavnai patvarkyčiau, pietus ir vakarienę suvalgyčiau, o sutaupytus pinigus atiduočiau vaikams ar žmonai lotuliukas.gif
inita
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 12, 16:05)
na ir kodėl? žiūrint kokie lūkesčiai - jei nori chaliavnai pasimylėt - prašau. O jei uždirbt - tektų ieškot teliuko - kvailiuko, kuris pasirengęs už pisiuką merginą nešiot ant rankų, nuomot butą - viešbučio kambarį susitikimams ir t.t.t. Aš jau geriau kokią mergą nachaliavnai patvarkyčiau, pietus ir vakarienę suvalgyčiau, o sutaupytus pinigus atiduočiau vaikams ar žmonai  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikras vyras biggrin.gif sveikas poziuris i seimos biudzeta. Tik gaila kad nachaliavai siais laikais tolka syr v myshelovke biggrin.gif

O jei apie meiluzius, tai kiekvienam pagal poreiki ir palei isgaleles smile.gif
Erbe
Voveriuko36 teorijoje labai daug tiesos g.gif
Bet kadangi aš esu nepaprastai bjauraus būdo, tai vyrą dar prieš bendrą gyvenimą perspėjau, kad "šag na levo - rastrel, napravo- tože rastrel. Iti možno toliko po premoj". Ir jokių diskusijų g.gif Jeigu yra poreikis diskutuoti, tada tekėti už tokio vyro nenorėčiau schmoll.gif Ir visai nesvarbu dėl kokių priežasčių vyras susirastų arba aš pati sugalvočiau įsitaisyti meilužį g.gif Tai tiesiog reikštų, kad mes abu kažką pražioplinom ir kažkur padarėm klaidą g.gif Liūdesys. Kai santykiai tvirti jokių meilužių niekam nereikia. O jei jau galvelėje atsiranda tokios teorijos kaip pas voveriuką36, tai nieko gero iš vyro nelauk g.gif (aišku, tas pats galioja ir moteriškai giminei)
Subjektyvi
QUOTE(Molė @ 2006 07 19, 13:50)
*

Nuo kada meilužė parsiduoda? Prostitutė turi daug ir nežinomų, meilužė turi vieną. Blogiausiu atveju tris pastovius. Meilužė su betkuo neseksuos, o prostitutė ima visus, kad tik mokėtų.
*Blonde*

o jeigu meiluze turi tik viena partneri kuri labai myli,ja irgi reik vadinti prostitute g.gif
Paradoksualė
QUOTE(*Blonde* @ 2008 06 21, 09:29)
o jeigu meiluze turi tik viena partneri kuri labai myli,ja irgi reik vadinti prostitute g.gif
*

ar moterims reik priezasciu kad kita (nelabai itikusia) pavadint prostitute bigsmile.gif
nelabai manau...o jei tai liecia tema meiluziai doh.gif tai cia pavadinimu nestokojama
biggrin.gif

moteriskas "solidarumas" 4u.gif
Subjektyvi
Tas ir yra keista, kad meilužės tapatinamos su prostitutėmis doh.gif Kiekviena gali tapti meiluže, jei taip susiklosto aplinkybės, bet ne kiekviena taps prostitute, net jei ir susiklostytų tam palankios aplinkybės.
Schroedingers Cat
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 21, 19:57)
Tas ir yra keista, kad meilužės tapatinamos su prostitutėmis doh.gif Kiekviena gali tapti meiluže, jei taip susiklosto aplinkybės, bet ne kiekviena taps prostitute, net jei ir susiklostytų tam palankios aplinkybės.
*

O kartais moteris tampa meiluže net to nežinodama, galvoja, kad pilnateise mergina... t.y. vyras nepasako, kad vedęs ir nė neįtari: turi visad laiko tau, turi butą, kur nė ženklo žmonos ar vaikų... o vėliau -BAM - pasisako lyg niekur nieko. Netikėčiau, kad būna tokių dalykų, bet būna... man pasitaikė... nutraukiau santykius iškart. o vėliau dar sužinojau, kad žmona tuo metu nėščia buvo (jau iš kitų žmonių, naujų pažįstamų).
man atrodo, tikrai moterims reikia solidaresnėms būti, nuo tokių atvejų apsisaugoti rolleyes.gif
Natukas
Nebuvo ir nebus jos niekad solidarios. Tad ir gaunasi: jei man taip padare, tai kodel as negaliu, savotishkas mazhas kershtas. Ir nevisos pasitraukia suzinant kad tas butas be zhmonos kvapo buna nes zhmona ta diena buna komandiruotei, o vyras kas valanda skambineja kada jinai grish. O grizhusi randa klaidu sudedant jos daiktus i vietas. ne visos....tad ir pastrosioms nemotais buna kaip ju meiluzhis zhmonos daiktus sutvarko.
Maidenana
Tai, kad meiluze yra blogis, sugalvojo zmonos.
O objektyviai mastant - visai normali, grazi moteris, uzpildanti zmonos ishsilavinimo/sekso/grozio/charakterio spragas. Ir vyras laimingas. O ar laimingos tos dvi moterys - kam cia rupi? Mokykites is vyru, daugiau naudos jums pacioms.
sindirela
QUOTE(Maidenana @ 2008 06 23, 12:30)
O objektyviai mastant - visai normali, grazi moteris, uzpildanti zmonos ishsilavinimo/sekso/grozio/charakterio spragas. Ir vyras laimingas. O ar laimingos tos dvi moterys - kam cia rupi? Mokykites is vyru, daugiau naudos jums pacioms.
*

drinks_cheers.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Maidenana @ 2008 06 23, 12:30)
*

Aha, objektyviai mąstant, t. y. kai tavęs neliečia.. lotuliukas.gif
Kai paliečia- mąstymas tampa subjektyvus , ir meilužė patampa didžiausiu pasaulio blogiu.. tongue.gif
Paradoksualė
QUOTE(Sommer @ 2008 06 23, 12:50)
meilužė patampa didžiausiu pasaulio blogiu.. tongue.gif

..o vyras vargsiukas kuri nuvyliojo ta ragana lotuliukas.gif

skaudziausia buna toms kurios tiki kad gyvenime niekada ju nepalies tai biggrin.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Afroditte @ 2008 06 23, 14:02)
..o vyras vargsiukas kuri nuvyliojo ta ragana  lotuliukas.gif

skaudziausia buna toms kurios tiki kad gyvenime niekada ju nepalies tai  biggrin.gif
*

Būtent. Ir garsiai rėkia, kad skirtųsi tą patį akimirksnį.. lotuliukas.gif
Subjektyvi
O blogai yra tikėti mylimu žmogumi, vyru? ax.gif Ne muštis į krūtine, ne įrodynėti kitiems savo tiesas, kad jau mano tai tikrai ne toks, bet tiesiog tikėti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.