Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
uola
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 17:10)
. Ale ir tai - kodel meiluze negali but gera zmona savo vyrui?

Sakyciau netgi geresne(cia keletas gerumo, atsirandanciu del meiluzystes, momentu):
Nesikabineja del niekniekiu
Duoda "laisvadieniu"
Neseka
Nepavydi
Visada "zydi"
Sutaupo pinigu
Geros nuotaikos
Paslaptinga
Nebamba...

Noa
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 18:09)
Bet dar yra vilties laugh.gif na negi musu tiek mazai - baltu varnu tongue.gif viltis juk mirsta paskutine...na gal istemps iki 51% laugh.gif

Istemps, paskui vel partemps - o faktas juodu ant balto, kad kas antra mamyte yra toliaregiska, praktiska, mokanti suktis, meili, grazi ir seksuali... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kaip kitaip jos ta meiluzi susirastu? rolleyes.gif
Čiauškutė
hah.gif mirsiu is juoko , nes realiai vyrai susiranda baisias meiluzes lyginant su zmona laugh.gif Kad jau labai daug baisiu teko matyt , bet apsukriu nes vyrams galvas sugeba apsukt (isduosiu paslapti - dirbu toki darba kur vyrai su meiluzem ateina ) tongue.gif todel daznai ir blink.gif nesuprantu ka rado toje baidykleje , o ziuri ne uz ilgo ir jo zmona su kitu ganosi - buna kai susitinka ,tuomet be policijos pagalbos nekaip laugh.gif tik juoko daug sukelia moteru box.gif
uola
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 17:51)
hah.gif mirsiu is juoko , nes realiai vyrai susiranda baisias meiluzes lyginant su zmona laugh.gif Kad jau labai daug baisiu teko matyt , bet apsukriu nes vyrams galvas sugeba apsukt (isduosiu paslapti - dirbu toki darba kur vyrai su meiluzem ateina ) tongue.gif todel daznai ir blink.gif nesuprantu ka rado toje baidykleje

A cia jau tyrima reik atlikt panasu i si. Kai siaip sneket meiluziu tema, tai visos atrodo angelines, o kai anonimine apklausa, tai ziu, kad ir protingu esama laugh.gif laugh.gif .
Mano patirtis kitokia . As pavyzdziui labai grazi ir fisnulka, o mano meiluzio zmona-baisi rolleyes.gif . Tak, prasom cia neapibendrint is oro, o skelbti apklausa ir pateikti mokslinius duomenis kas grazesne...be to, gal tu kokiam negraziu meiluziu rajone dirbi. O va kitoj tokioj pacioj vietoj vyrai tik grazias atsivedineja laugh.gif laugh.gif laugh.gif dar vienas varijantas yra... (tik neisizeik), gal tu skonio neturi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Čiauškutė
na tu cia riebiai pavarei rolleyes.gif del skonio nesigincysim , nes kiekvienas ji kitaip supranta wink.gif man tai dzin tegu smileysex.gif i sveikata , nes man nuo to tik kisene pilneja tongue.gif
Kai tu 5 metus kiekviena diena matytum tokius vaizdus doh.gif tikrai fantazija turet meiluzi gesta , ir tikrai daugiau tu negraziu ir ne mano vienos nuomone , o viso dirbancio kolektyvo , bet buna ir thumbup.gif vertu grieko...palauk gal tu ten ir buvai laugh.gif
Sutinku , kad grazia knyga visi skaito biggrin.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 18:14)
man tai dzin tegu smileysex.gif i sveikata , nes man nuo to tik kisene pilneja tongue.gif

Na va. Neturetu tau but dzin. Galetum prie svietejisku mano minciu prisidet., jei jau tau dar nuo meiluzysciu pinigai kisenen krenta rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif
Noa
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 18:51)
hah.gif mirsiu is juoko , nes realiai vyrai susiranda baisias meiluzes lyginant su zmona laugh.gif

O tai tu tu vyru ir zmonas ten matai?

Ir dar - kokia tai istaiga? Nes pvz. save gerbiancios ir protingos meiluzes nelabai reklamuojasi, ta prasme, i barus visokius ir siaip viesas vietas nelabai eina, nes jeigu pacios turi sutuoktini, tai laikosi konfidencialumo smile.gif Protingi vyrai irgi su rimta ilgalaike meiluze labai po viesas vietas nesitranko - Lietuva ir taip mazas kaimas, o dar pradek demonstruotis... smile.gif

Siaip idomu butu, aisku, palygint... As asmeniskai salia saves maciau ivairiu variantu, ir taip, ir anaip. Bet kokiu daugiau - graziu ar negraziu meiluziu - bais sunku pasakyt smile.gif O ir skonis, kaip teisingai pastebeta, pas visas kitoks. O dar, be to, gal negrazuoles turi kazka, kas atperka ju negrozi. Tai ne tik meiluzem taikytina, zmonom irgi. Jeigu jau su jom, o ne su meiluzem gyvena... g.gif
Tylene
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 16:32)

O Tylene, kaip matau, neapleido. Jinai vis dar saugo savo vyra nuo potencialios meiluzes. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal nedirba? rolleyes.gif
Ir velnias zino, ar issaugos ji ta savo vyra... Jau mane apeme abejones. Kai paziuri, gi kas antra is moteru su vaikais jau yra bande laugh.gif Praktiskai - kas antra boba yra potenciali. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kur rashiau, kad saugau? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Jis nemazhas vaikas, kad saugochiau ji. Pasirinks pats kas jam geriausia. tongue.gif smile.gif
O tai, kad ash pati nenoriu tureti meilzuhio-tai chia jau kita kalba. Ir niekaip nesusijusi su vyro saugojimu. wink.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 16:14)

2. O tie, kurie kavinej susikibe uz ranku ziuri viens kitam i akis? Tarkim uzmacius ziurinti savo vyrioka i akis simpatiskai moteriskai ir girdedama ju juoka, jautrius pokalbius ku pamislytum? Jie nesibirbina, taigi nera meiluziai. (labai patogi nuostata, reiks ir man jos laikytis)
3. Bucinys seksas ar ne? laugh.gif

a kom tu ta vyra isvarytum, jis gi neturi meiluzes ir visus metus buvo su tavimi saziningas-nieko nedare meiluzisko smartass.gif

2. o ish kur zhinai ar jie negrizhe namo ar nueje i koki vieshbutuka nesimyli? smile.gif Siaip netikiu tokiais vyro ir moters santykiais kaip zhiurejimu i akis, ir jautriais pokalbiais, kurie tuo ir pasibaigtu. tongue.gif ir shiaip nieko nemislychaiu matydama tokius zhmones-koks mano reikalas ka jie veikia. tongue.gif

ish kur zhinai ka mano vyras turi ir ko neturi? laugh.gif tongue.gif
O shiaip, man butu skaudesne dvasine neishtikimybe labiau nei fizine. Kazhkur jau rashiau, kad jei vyras surastu moteri su kuria jam noretusi dalintis savo ispudzhiais, savo dzhiaugsmu, kurioje rastu sau artima siela- tai nemanau kad butu verta toliau gyventi su tuo vyru. Ir kaltinti jo uzh tai negalechiau. Nes nezhinai kaip gyvenime gali nutikti.

Čiauškutė
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 18:23)

Na va. Neturetu tau but dzin. Galetum prie svietejisku mano minciu prisidet., jei jau tau dar nuo meiluzysciu pinigai kisenen krenta rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif

As pritariu 200% clap_1.gif tavo svietejiskom mintim , bet tik pati nedarau tongue.gif laugh.gif
Mergickos meiluzi turet yra labai labai gerai , pasijausit moterimis ne vien namu tarnaitemis ,atrodysit zaviau , labiau savim pasitikesit ir sex iki kaklo ,tai pades jums ivertint vyro + ir - na jei ne itikinamai agituoju tada apsizliumbsiu huh.gif laugh.gif
uola

Kiek ma liudna, Tylene, kad tu rasydama viena posta visai uzmirsti ku rasei preitame.
Rasei:
yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj.
Tuomet as paklausiau :
O tie, kurie kavinej susikibe uz ranku ziuri viens kitam i akis? Tarkim uzmacius ziurinti savo vyrioka besistebeilinanti i akis simpatiskai moteriskai ir girdedama ju juoka, jautrius pokalbius... ku pamislytum? Jie nesibirbina, taigi nera meiluziai.
atsakei:
O ish kur zhinai ar jie negrizhe namo ar nueje i koki vieshbutuka nesimyli? smile.gif Siaip netikiu tokiais vyro ir moters santykiais kaip zhiurejimu i akis, ir jautriais pokalbiais, kurie tuo ir pasibaigtu. tongue.gif ir shiaip nieko nemislychaiu matydama tokius zhmones-koks mano reikalas ka jie veikia.

Nu muset as jau ir nekomentuosiu. Minciu eiga gana .....kaip cia pasakius g.gif aiskiai padrika rolleyes.gif
uola
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 19:46)

Mergickos meiluzi turet yra labai labai gerai , pasijausit moterimis ne vien namu tarnaitemis ,atrodysit zaviau , labiau savim pasitikesit ir sex iki kaklo ,tai pades jums ivertint vyro + ir - na jei ne itikinamai agituoju tada apsizliumbsiu huh.gif laugh.gif

Noa, matai, dar viena atsiverte!!! clap.gif

Sveikinu biggrin.gif

Noa
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 20:51)
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 19:46)

Mergickos meiluzi turet yra labai labai gerai , pasijausit moterimis ne vien namu tarnaitemis ,atrodysit zaviau , labiau savim pasitikesit ir sex iki kaklo ,tai pades jums ivertint vyro + ir - na jei ne itikinamai agituoju tada apsizliumbsiu huh.gif  laugh.gif

Noa, matai, dar viena atsiverte!!! clap.gif

Sveikinu biggrin.gif

Aha. Labai, labai puikiai agituoji, labai itikinamai, tiesiog nuostabiai. Visos girdejot?!

Tai ziuriu, kad ir cia meiluziu priesininkiu tuoj sumazes biggrin.gif

Čiauškutė
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 18:25)
O tai tu tu vyru ir zmonas ten matai?

Ir dar - kokia tai istaiga? Nes pvz. save gerbiancios ir protingos meiluzes nelabai reklamuojasi, ta prasme, i barus visokius ir siaip viesas vietas nelabai eina, nes jeigu pacios turi sutuoktini, tai laikosi konfidencialumo smile.gif Protingi vyrai irgi su rimta ilgalaike meiluze labai po viesas vietas nesitranko - Lietuva ir taip mazas kaimas, o dar pradek demonstruotis... smile.gif

O dar, be to, gal negrazuoles turi kazka, kas atperka ju negrozi. Tai ne tik meiluzem taikytina, zmonom irgi. Jeigu jau su jom, o ne su meiluzem gyvena... g.gif

Tai va pasaulis margas ir visokio plauko tu meiluziu yra laugh.gif ne visos galvoja , o is kitos puses ir valgyt norisi ir negi meiluzi vesies i savo namus, nes ne visi turi slapta prieglobsti ir naudojasi viesbucio paslaugomis wink.gif
O cia tai galva teks pasukt , nes jei su manim gyvena ir neturi meiluzes - tai kuris is mudvieju negrazus (isoriskai) g.gif stai kur misle laugh.gif paskaitys mano vyras ka as cia sapalioju - uodega prikirps , bet tada turesiu proga pykt ir isitaisyt meiluzi clap.gif laugh.gif
Noa
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 21:01)

O cia tai galva teks pasukt , nes jei su manim gyvena ir neturi meiluzes - tai kuris is mudvieju negrazus (isoriskai) g.gif stai kur misle laugh.gif

O tai gal nebutinai kuris nors turi but negrazus?

Gal, pvz., yra diedu, kurie:
Turi grazia zmona ir negrazia meiluze
Turi negrazia zmona ir grazia meiluze
Grazia zmona ir grazia meiluze
Negrazia zmona ir negrazia meiluze
Grazia zmona ir neturi meiluzes
Negrazia zmona ir neturi meiluzes (uzuojauta, be abejo laugh.gif )
Nei zmonos, nei meiluzes, nei graziu, nei negraziu (nu cia jau ir uzuojauta nepades biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif)
Ir dar yra tie, kurie turi meiluzius, kurie taip pat gali buti grazus arba negrazus...

Tai cia tik apie grozi. O kur dar kiti parametrai? g.gif
Čiauškutė
Supratau , kad apie grozio teorija susikalbesim tik alc.gif gal geriau chate apie tai diskutuot laugh.gif
Svarbu agitacija patiko clap_1.gif
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 20:49)
Kiek ma liudna, Tylene, kad tu rasydama viena posta visai uzmirsti ku rasei preitame.
Rasei:
yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj.
Tuomet as paklausiau :
O tie, kurie kavinej susikibe uz ranku ziuri viens kitam i akis? Tarkim uzmacius ziurinti savo vyrioka besistebeilinanti i akis simpatiskai moteriskai ir girdedama ju juoka, jautrius pokalbius... ku pamislytum? Jie nesibirbina, taigi nera meiluziai.
atsakei:
O ish kur zhinai ar jie negrizhe namo ar nueje i koki vieshbutuka nesimyli? smile.gif Siaip netikiu tokiais vyro ir moters santykiais kaip zhiurejimu i akis, ir jautriais pokalbiais, kurie tuo ir pasibaigtu. tongue.gif ir shiaip nieko nemislychaiu matydama tokius zhmones-koks mano reikalas ka jie veikia.

Nu muset as jau ir nekomentuosiu. Minciu eiga gana .....kaip cia pasakius g.gif aiskiai padrika rolleyes.gif

tu uola atsargiai, tuoj tylene diagnoze paskelbs, cia kalta ne plauku spalva o gyvenimo budas...... o del minciu padrikumo ir keistu isitikinimu, kurie skirtinguose temose (ir netgi nebe skirtinguose) skiriasi visu 180 laipsniu parodo jos dideli isprusima .....
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 20, 07:41)
[tu uola atsargiai, tuoj tylene diagnoze paskelbs, cia kalta ne plauku spalva o gyvenimo budas...... o del minciu padrikumo ir keistu isitikinimu, kurie skirtinguose temose (ir netgi nebe skirtinguose) skiriasi visu 180 laipsniu parodo jos dideli isprusima .....

mergaites, kaip su jumis sunku bendrauti. doh.gif Gyvenimas nera viena taisykle. Yra skirtingos situacijos. Todel vienoj situacijoj galiu suprasti zhmogu taip besielgianti, kitoj ash ji kaltinu. Ir tai nera joks metymasis..papraschiausiai kur yra jausmai- tokius zhmones ash puikiai suprantu. Jau 100 kartu sakiau, kad nepalaikau tu moteru, kurios meiluzhius susiranda tam, kad "butu idomiau", kad "geriau galetu suprasti savo vyra" ar dar del kokiu tai neaishkiu priezhaschiu. O jei du zhmones, kad ir vede isimyli vienas kita taip, kad pasiruoshe isishkirti su savo sutuoktiniais, nors jiems tai labai skausminga- chia kitas reikalas..ir tokiu zhmoniu niekada nesmerkiu. tongue.gif Ar dabar aishkiau? juk negaliu buti vienareikshmishka skirtingoms situacijoms.

Uola, prie ko ten tie mano du postai? Neaishkiai apibrezhiau meiluzhio savoka mano supratimu? doh.gif ir kas chia tokio, kad netikiu platonishkais vyro ir moters santykiais? g.gif

Saga, apie gyvenimo buda sakiau tau..ir tik tau. wink.gif
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 09:09)
mergaites, kaip su jumis sunku bendrauti. doh.gif Gyvenimas nera viena taisykle. Yra skirtingos situacijos. Todel vienoj situacijoj galiu suprasti zhmogu taip besielgianti, kitoj ash ji kaltinu. Ir tai nera joks metymasis..papraschiausiai kur yra jausmai- tokius zhmones ash puikiai suprantu. Jau 100 kartu sakiau, kad nepalaikau tu moteru, kurios meiluzhius susiranda tam, kad "butu idomiau", kad "geriau galetu suprasti savo vyra" ar dar del kokiu tai neaishkiu priezhaschiu. O jei du zhmones, kad ir vede isimyli vienas kita taip, kad pasiruoshe isishkirti su savo sutuoktiniais, nors jiems tai labai skausminga- chia kitas reikalas..ir tokiu zhmoniu niekada nesmerkiu. tongue.gif Ar dabar aishkiau? juk negaliu buti vienareikshmishka skirtingoms situacijoms.

Uola, prie ko ten tie mano du postai? Neaishkiai apibrezhiau meiluzhio savoka mano supratimu? doh.gif ir kas chia tokio, kad netikiu platonishkais vyro ir moters santykiais? g.gif

Saga, apie gyvenimo buda sakiau tau..ir tik tau. wink.gif

nu va......... dar viena nuomone to pacio zmogaus wink.gif ........

O del paskutinio sakinio patylesiu..... kazkaip primena turgu..... tu tokia anokia, tavo morkos supuvusios, o tavo vyras paleistuvis..... wink.gif ale togo...
vanilla_ice
As norejau paklausti tu moteru kurios turi vyrus ir meiluzius.Ar jum negrauzia sazine del to?juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta.nemanau kad visu moteru vyrai turi meiluzes.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?nejau del tos aistros verta tiek aukoti?Tikiu kad laikui begant tarp vyro ir zmonos dingsta ta aistra kuria jautet draugystes pradzioj.bet as manau,toks gyvenimas.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro.

nemanykit kad moralizuoju!jokiu budu,man tik labai smalsu.
aciu uz atsakymus.
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 08:09)
Todel vienoj situacijoj galiu suprasti zhmogu taip besielgianti, kitoj ash ji kaltinu. Ir tai nera joks metymasis.
papraschiausiai kur yra jausmai- tokius zhmones ash puikiai suprantu. Jau 100 kartu sakiau, kad nepalaikau tu moteru, kurios meiluzhius susiranda tam, kad "butu idomiau", kad "geriau galetu suprasti savo vyra" ar dar del kokiu tai neaishkiu priezhaschiu. O jei du zhmones, kad ir vede isimyli vienas kita taip, kad pasiruoshe isishkirti su savo sutuoktiniais, nors jiems tai labai skausminga- chia kitas reikalas..ir tokiu zhmoniu niekada nesmerkiu. tongue.gif

Gerai pradedam is naujo. Ar nesutiktum su manim, Tylene, kad situacijos turi savybe kisti. Stai kokia moteriska istekejo uz vyro visa is meiles ir t.t. einant metams kito visokiu situaciju ir ji sutiko kita vyra. aistra ir t.t. meile... Jie taip viens kita apsimyleje, kad jau noretu seima sukurt. Kadangi daug laiko eina, o jie vis dar mano, jog kurs seima... laikas eina o jie dar meiluziai... dar eina laikas. Paskui pagalvoja jie sau(nes situacija pakito), ai nepavyks tos seimos kurti, nes esamos visai nieko sau. Cia dabar kuriuo metu zmogenus smerkti, kuriuo dziugauti karti su jais, kuriuo suprasti rolleyes.gif Na varyk teksta, remdamasi savo logisku mastymu ir meiluzio apibrezimo savoka rolleyes.gif
Smurka
QUOTE (vanilla_ice @ 2004 10 20, 11:43)
As norejau paklausti tu moteru kurios turi vyrus ir meiluzius.Ar jum negrauzia sazine del to?juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta.nemanau kad visu moteru vyrai turi meiluzes.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?nejau del tos aistros verta tiek aukoti?Tikiu kad laikui begant tarp vyro ir zmonos dingsta ta aistra kuria jautet draugystes pradzioj.bet as manau,toks gyvenimas.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro.

nemanykit kad moralizuoju!jokiu budu,man tik labai smalsu.
aciu uz atsakymus.

Nu ka tu cia pamoralizuosi, kai paciai, anot voveriuko, vestuviniai tortai dar nesuvirskinti wink.gif

Gyvenimas kartais pateikia ziauriu siurprizu ir tai, ka vakar sventai prisiekinejai niekada nedarysianti, siandien emei ir padarei. Ir kas baisiausia, visiems poelgiams galima rasti pateisinima.
uola
QUOTE (vanilla_ice @ 2004 10 20, 11:43)
.1.Ar jum negrauzia sazine del to?
2.juk su vyru tiek nugyventa,tiek patirta.
3.nesijauciat blogai del to kad isduodat gera,mylinti vyra?4.nejau del tos aistros verta tiek aukoti?
5.manau reiktu valdyti savo aistras vien del vyro.

1.Del geru dalyku sazine neturetu grauzt. Noa kazkurioj temoj irode, kad meiluzis yra gerai.

2. Kodel butuoju laiku? juk su juo dar tiek bus gyvenama ir patiriama.
3.Na, o koks gi cia isdavimas. Jokiu vyro paslapciu meiluziui dazniausia, manau, nieks nepasakoja. negi sakysi meiluziui kur vyras pinigine laiko, ar koks jo korteles kodas rolleyes.gif
4. O kas per aukos. Nieko neaukoji. Seima vietoj, meiluzis vietoj...
5. tak del vyro tos aistros ir nelaikai. jei pavyzdziui ilgai laikai kokia emocija viduje, tai paskui imi nemegti to, del kurio ja turi valdyti. Negi mes linkime sau pradeti nemegti savo brangaus vyro rolleyes.gif

na neturiu, neturiu as meiluzio rolleyes.gif kalbu tiesiog is bendro issilavinimo. sakant protingai -agitatoriskai postringauju wink.gif
Čiauškutė
QUOTE (Smurka @ 2004 10 20, 14:46)

Gyvenimas kartais pateikia ziauriu siurprizu ir tai, ka vakar sventai prisiekinejai niekada nedarysianti, siandien emei ir padarei. Ir kas baisiausia, visiems poelgiams galima rasti pateisinima.

Paprastai tos , kurios dievagojasi to niekada nedarys - padaro g.gif ...tai gal geriau tylet , kad neprisisneket laugh.gif nezinom kokias staigmenas mums pateiks gyvenimas...ir ka vakar skaitei neimanomu - siandien gali but naturalus dalykas .
Tad gyvenimas mazytis - nera ko varzytis wink.gif
Smurka
QUOTE (Arvira @ 2004 10 20, 15:05)
QUOTE (Smurka @ 2004 10 20, 14:46)

Paprastai tos , kurios dievagojasi to niekada nedarys - padaro g.gif ...tai gal geriau tylet , kad neprisisneket laugh.gif

Save pateikiu kaip pavyzdi tongue.gif Nesakysiu, ka prisidirbau, anksciau sventai prisiekinejusi, kad taip nedarysiu. bet meiluzi turejau, nors pries desimt metu sakiau NIEKADA laugh.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 20, 14:35)

Gerai pradedam is naujo. Ar nesutiktum su manim, Tylene, kad situacijos turi savybe kisti. Stai kokia moteriska istekejo uz vyro visa is meiles ir t.t. einant metams kito visokiu situaciju ir ji sutiko kita vyra. aistra ir t.t. meile... Jie taip viens kita apsimyleje, kad jau noretu seima sukurt. Kadangi daug laiko eina, o jie vis dar mano, jog kurs seima... laikas eina o jie dar meiluziai... dar eina laikas. Paskui pagalvoja jie sau(nes situacija pakito), ai nepavyks tos seimos kurti, nes esamos visai nieko sau. Cia dabar kuriuo metu zmogenus smerkti, kuriuo dziugauti karti su jais, kuriuo suprasti rolleyes.gif Na varyk teksta, remdamasi savo logisku mastymu ir meiluzio apibrezimo savoka rolleyes.gif

aishku, kad sutikchiau su tavim. Kaip drischiau nesutikti. laugh.gif laugh.gif
situacija be abejo gali kisti. Bet forume kalbam apie konkrechias situacijas, del to ir nuomone sakau apie esama situacija. wink.gif
o ta pasak "ishtekejo..isimylejo..galvojo..persigalvojo"-man juokinga smile.gif..gal geriau savo sheimos zhiurek ir nereikes galvoti kuriuo atveju zhmogenus smerkti ar palaikyti..... laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 20, 15:59)

1.aishku, kad sutikchiau su tavim. Kaip drischiau nesutikti. laugh.gif laugh.gif
2.situacija be abejo gali kisti. Bet forume kalbam apie konkrechias situacijas, del to ir nuomone sakau apie esama situacija. wink.gif
3. o ta pasak "ishtekejo..isimylejo..galvojo..persigalvojo"-man juokinga smile.gif..
4.gal geriau savo sheimos zhiurek ir nereikes galvoti kuriuo atveju zhmogenus smerkti ar palaikyti..... laugh.gif laugh.gif

1.Progresas nerealus biggrin.gif

2.Tak netoleregiska stebeilitis tik i momentine situacija rolleyes.gif reik globaliau paliesti aktualias temas.
3. O nejuokinga bus, jei pasakysiu, jog kartais ir taip ivyksta rolleyes.gif
4.Cia sakant pasiuntei visas... seimos ziureti. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vandenis66
thumbup.gif juk reikia periodiskai isitikint , kad zmona geriausia laugh.gif o kai sazine dalino - stovejau eilej prie *****
Čiauškutė
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 00:29)
thumbup.gif juk reikia periodiskai isitikint , kad zmona geriausia laugh.gif o kai sazine dalino - stovejau eilej prie *****

laugh.gif jei butum toks kaip avatare gal susigundyciau isirasyt pas tave i eile g.gif tik kada darysi periodini patikrinima , o jei dar kazka tokio turi vietoj sazines thumbup.gif
Vandenis66
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 01:26)
laugh.gif jei butum toks kaip avatare gal susigundyciau isirasyt pas tave i eile g.gif tik kada darysi periodini patikrinima , o jei dar kazka tokio turi vietoj sazines thumbup.gif

O iš kur žinai kad ne toks?O gal geresnis?
kol nepabandysi-nežinosi. wink.gif
O kad laukti nereikėtu imi į ranką morką ar vibratorių (čia nuo finansinės padėties priklauso),užmerki akeles,įjungi lakią vaizduotę ir pirmyn tongue.gif
Gali turėti bele kurį pasaulio vyrą ,ir darys jis viską taip, kaip tu norėsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

P.s.Prieš tai buvusiam poste praleidau pirmos frazės pabaigą.Po laugh.gif turėjo būti:jei nebus su kuo palyginti - iš kur žinosi? wink.gif
Vandenis66
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 18:41)
[
O tai, kad ash pati nenoriu tureti meilzuhio-tai chia jau kita kalba. Ir niekaip nesusijusi su vyro saugojimu. wink.gif

Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal) wink.gif biggrin.gif
Tylene
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:35)
Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal) wink.gif  biggrin.gif

jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu. tongue.gif ...nors pagundu yra.... rolleyes.gif laugh.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46)
4.Cia sakant pasiuntei visas... seimos ziureti. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms???? g.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46)

2.Tak netoleregiska stebeilitis tik i momentine situacija rolleyes.gif reik globaliau paliesti aktualias temas.

3. O nejuokinga bus, jei pasakysiu, jog kartais ir taip ivyksta rolleyes.gif

2. Forume dazhniausiai aptarinejam temas ir situacijas , kurias zhmogus ivardina. Nepradesim gi klausineti kaip ten buvo priesh 10 metu, ir kaip ten butu jeigu butu.... tongue.gif

3. gyvenime visaip ivyksta..... wink.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:24)

nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms???? g.gif

Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa. Va, pavyzdziui as, net galejau pagalvoti, jog tu cia man sakai nesmerkti ir palaikyti, o varyt ten ir ten... blink.gif gerai, kad paskui susivokiau smartass.gif , jog man sie zodziai netinka ,nes gyvenime nieko nesmerkiau ir juolab nieko nepalaikinejau laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka, nes yr cia tokiu, kurios tavo logikos nepagauna, tai gali net nesuprasti su kuo kartais sneki wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1098358555[/mergetime]
Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai rolleyes.gif . Taigi galima sakyti, kad tu is esmes tokiam dalykui kaip meiluzyste nesi uzdejusi baisaus kryzio, ir progai pasitaikius elgtumeis pagl situacija wink.gif
Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele wink.gif laugh.gif laugh.gif
Čiauškutė
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:22)

laugh.gif merginos atkreipet i demesi , kokia zavinga zvaigzde turim ( paziurekit i Vandenis 66 avatara ) laugh.gif kam reikia tokio meiluzio - rasomes i eile , aisku as 1 nr.,o paskui gal Uola ar Noa laugh.gif laugh.gif jau geriau toks meiluzis - na viso pasaulio moterys jo nori , o jis pasirodo musu forume sedi ir lietuviskai ismoko rasyt g.gif
uola
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 13:44)
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:22)

laugh.gif merginos atkreipet i demesi , kokia zavinga zvaigzde turim ( paziurekit i Vandenis 66 avatara ) laugh.gif kam reikia tokio meiluzio - rasomes i eile , aisku as 1 nr.,o paskui gal Uola ar Noa laugh.gif laugh.gif jau geriau toks meiluzis - na viso pasaulio moterys jo nori , o jis pasirodo musu forume sedi ir lietuviskai ismoko rasyt g.gif

smartass.gif netinkama kandidatura. Brauk mane is saraso. Pirma taisykle- inkognito. Argi galima slapukauti su tokiu vyru. Jis labai jau i save demesi trauks. Neee. Netinka sad.gif . Turetu pilkesne asmenybe but. Su zvaigzdunais labai jau daug gresmes santykiu "isrisimui" smartass.gif
Čiauškutė
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:48)

smartass.gif netinkama kandidatura. Brauk mane is saraso. Pirma taisykle- inkognito. Argi galima slapukauti su tokiu vyru. Jis labai jau i save demesi trauks. Neee. Netinka sad.gif . Turetu pilkesne asmenybe but. Su zvaigzdunais labai jau daug gresmes santykiu "isrisimui" smartass.gif

Jau taip greit rankas nuleidi laugh.gif sumastysim pasiteisinimu - vien Noa kiek prigalvos laugh.gif gal mes su juo todel , kad autografo prasom ( imtymioj vietelej ) tongue.gif
Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau tikro erzilo laugh.gif laugh.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:29)
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa.Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka

Papildyta @ [mergetime]1098358555[[b]*Tylene rgetime] [/b]
Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai rolleyes.gif . Taigi galima sakyti, kad tu is esmes tokiam dalykui kaip meiluzyste nesi uzdejusi baisaus kryzio, ir progai pasitaikius elgtumeis pagl situacija wink.gif
Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele wink.gif laugh.gif laugh.gif

na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau. wink.gif

aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo... smile.gif taigi neatsiverchiau.... tongue.gif tongue.gif laugh.gif

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..tongue.gif
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:29)

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif ....... reziume: jeigu pasidulkina vyras ir gryzta....tada parazitas, o jeigu meta zmona su vaikais del giliu jausmu tada viskas ok..... saunuolis jis, kad kovoja uz savo laime.... svarbu jausmai....... o jeigu jis sutiks trecia ir tik tada pajus, kad tai ta apie kuria svajojo visa gyvenima...... tada irgi nieko jeigu ir antra mes nesvarbu ar tures vaiku su ja ar ne....ne del vaiku gi gyveni, o del jausmu, del sielos pilnatves (arkaipt en graziau issireiksti) ..... wink.gif wink.gif
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 15:37)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif ....... reziume: jeigu pasidulkina vyras ir gryzta....tada parazitas, o jeigu meta zmona su vaikais del giliu jausmu tada viskas ok..... saunuolis jis, kad kovoja uz savo laime.... svarbu jausmai....... o jeigu jis sutiks trecia ir tik tada pajus, kad tai ta apie kuria svajojo visa gyvenima...... tada irgi nieko jeigu ir antra mes nesvarbu ar tures vaiku su ja ar ne....ne del vaiku gi gyveni, o del jausmu, del sielos pilnatves (arkaipt en graziau issireiksti) ..... wink.gif wink.gif

o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito?
Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO!

KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo? g.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29)
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:29)
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa. Va, pavyzdziui as, net galejau pagalvoti, jog tu cia man sakai nesmerkti ir palaikyti, o varyt ten ir ten...  gerai, kad paskui susivokiau  , jog man sie zodziai netinka ,nes gyvenime nieko nesmerkiau ir juolab nieko nepalaikinejau   laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  .Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka.....

na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau. wink.gif

smartass.gif Na arba tu skaitai kas antra sakini, arba ..............(irasyk pati rolleyes.gif ), nes atsakymai i postus buna superdupel keisti rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29)

aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo... smile.gif taigi neatsiverchiau.... tongue.gif  tongue.gif  laugh.gif

Trukt uz vadziu -vel is pradziu laugh.gif laugh.gif
Teikia vilciu zodziai "kol kas" rolleyes.gif

g.gif Ziurek, kas tau atrodo yr geriau? Ar baisybiskai karsta sirdimi palikti savo seima ir iseiti suvisam pas kita vyra, ar pasibovyti aistra ir ramiai, graziai , sutariant ir maloniai, gyventi seimynoje su vyru ir vaikais. Cia kaip sako pasakos ilgai ir laimingai gyveno rolleyes.gif rolleyes.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 16:58)
g.gif Ziurek, kas tau atrodo yr geriau? Ar baisybiskai karsta sirdimi palikti savo seima ir iseiti suvisam pas kita vyra, ar pasibovyti aistra ir ramiai, graziai , sutariant ir maloniai, gyventi seimynoje su vyru ir vaikais. Cia kaip sako pasakos ilgai ir laimingai gyveno rolleyes.gif rolleyes.gif

na jei tai tik aistra-tai sutinku su tavim, kad tavo minetas variantas yra geriau. smile.gif bet jei tai tikra meile..daugiau nei aistra? taip buna labai retai- bet buna. wink.gif
Vandenis66
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:19)

jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu. tongue.gif ...nors pagundu yra.... rolleyes.gif laugh.gif

Turbut ta svente i velines panasi buvo laugh.gif kita gal bus labiau i kaledas panasi wink.gif
Vandenis66
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 14:12)

Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau tikro erzilo laugh.gif laugh.gif

laugh.gif o mane mama mokė , kad be kunigo palaiminimo nė i burną...
Smurka
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 22, 01:11)
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 14:12)

Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau  tikro erzilo laugh.gif  laugh.gif

laugh.gif o mane mama mokė , kad be kunigo palaiminimo nė i burną...

Tai tave kunigas gal jau palaimino? Ar tu vis dar ne i burna? blink.gif
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:49)

o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito?
Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO!

KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo? g.gif

ne del vaiku gyventi..... wink.gif ..... o stengtis islaikyti seima, nugaleti savo visas aistras... negaliu suprati zmoniu, kurie pagyvene pora metu su viena randa ta didziaja meile ir iseina viska palike..... po keliu metu atsirand trecioji gyvenimo meile, dar didesne uz pirmas dvi....... yra gi tokiu lovelasu...pamatu grazesne motersikaite ir jau "myliu" .....

norejau pasakyti jeigu jau moteris negalinti susirasti nevedusio vyro, o prasideda su vedusiu yra niekam tikusi..... (ar kaip ten issireiskei tingiu tavo posto ieskoti) ..... o meile ir aistros vedusiam nesiskaito...... nezinau...jeigu tu esi pries santykiu su vedusiais vyrais tai pries, kokie jie bebutu platoniski, kuniski ar kaip.... o jeigu esi pries pasidulkinima, bet uz begaline aistra ir meile vedusiam...tai nelabai suprasti galiu wink.gif

o kaip ta mano didele meile zmonems pasireiksti turetu?? jeigu tau pritariu tai labai myliu visus, o jeigu ne tai..... g.gif g.gif
Urgita
Mano atvejis ir unikalus Gyvenu su vyru (nesituoke) Jau 3 metai turiu meilužį (su pertraukom, bet tą patį) Jis turėjo žmoną, bet isiskyrė, po to turėjo sugyventinę, bet ją paliko, kad būtume kartu O aš niekaip negaliu palikti saviškio (noriu, bet negaliu ir nežinau kas laiko) Dabar laukiuosi antro nestuke.gif, ir vėl nežinau kas tėvelis unsure.gif Galima būtų serialą sukurti
Skaiva
O as turejau meiluziu, kelis, bet viskas baigdavosi ir liko grazus prisiminimai. wub.gif Nenorejau vyro, galvojau kad esu frigidiska, pasirodo ne, ir be to dar labai aistringa (taip sake meiluziai). Vyro savo palikti nenoriu, jis geras mylintis ir mylimas zmogutis. Bet va lovoje pas mus ne kas, ne del to kad jis nemoka arba nesugeba, bet dingo trauka jam. blink.gif Net nezinau ka daryti? Nes nenoriu jo prarasti. sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.