Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
mazulka
Apskritai, tai meiluzis - JEGA thumbup.gif clap.gif clap.gif Kai nesigilini i visokias moralines - dorovines nuostatas tongue.gif O keli meiluziai dar didesne jega thumbup.gif Kasdien vis kitas wink.gif Kokia gyvenimo ivairove biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ewita
Aš atsakiau "nenoriu prisiminti", bet nusprendžiau apie tą romaną papasakoti. Buvau ka tik išsiskyrus. Susipažinau su juo per vienos draugės gimtadienį. Jis man pasakė kad ruošiasi skirtis, tapo įdomu. Na ir dar pamaniau kad jis - linksmas, mandagus, žmonos nesuprastas vyriškis. Mūsų santikius labai juodino jo nuolatiniai burnojimai žmonos adresu. Kuo toliau, tuo jų buvo daugiau. Nenorėjau gylintis, kas iš jų teisus, pagaliau juk aš nesu jo psichologė. mad.gif Viskas paaiškėjo, kai jis pasikvietė mane į Druskininkus, aplankyti jo sesers. Kartu važiavo jo motina. Na, tokios anytos priešei nepalinkėčiau. O jis pasirodė - tik 32 metų mamičiukas. Net ir į meilūžius jis netiko - klausytis jo nuogastavimų, manau per didelė kaina už bendravimą. sad.gif Kiek teko apie jį girdėti - išsiskyrė ir daugiau nevedė.
Brazile
QUOTE (mazulka @ 2004 10 17, 11:20)
Apskritai, tai meiluzis - JEGA thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  Kai nesigilini i visokias moralines - dorovines nuostatas tongue.gif  O keli meiluziai dar didesne jega thumbup.gif  Kasdien vis kitas wink.gif  Kokia gyvenimo ivairove biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man atrodo cia kiekvienai jega yra tai, kas tuo momentu aktualu.
Kaimiskai, rugpienio prisrebus tariant: "Kas buvo jega, po kiek laiko tai jau nebe jega, o sudas laugh.gif O po kiek laiko vel jega laugh.gif laugh.gif" O gal sudas ir yra jega?
Va taip ir blaskomes laugh.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 15, 13:29)
Nea, pries rasydama galejai pamislyt a i tema rasai rolleyes.gif

Ish kur tas shustrumas?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

o temos rezultatai visgi dzhiugina. wink.gif
Paloma
Joo, pasidarai moralinę lobotomiją ir gyveni sau visai fainai. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 18, 14:02)

Ish kur tas shustrumas?! laugh.gif laugh.gif laugh.gif nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau rolleyes.gif
Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti tongue.gif
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 18, 14:04)

Ish kur tas shustrumas?!  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  nusileisk ant zhemes, uola. wink.gif

Nugis, jeigum jau imsimes istorijon leistis, tai sturma ne as pradejau rolleyes.gif
Jei nusileisiu ant zemes jau nebusiu uola, o busiu pieva, lyguma, dirvonas, arimas kas tik nori... nesiulyk ma sunykti tongue.gif

o tu geriau isizhiurek...gal visai nesi uola? gal tau tik taip atrodo? laugh.gif laugh.gif nepyk, juokauju....wink.gif

tai atsizhvelgiant i temos rezultatus, meiluzhio paieshka atidesi kitam kartui? wink.gif
Čiauškutė
Tas posakis " kasdien vis kitas " laugh.gif tai kaip pas plastakes - vis kitas ,kitas ...tai gal geriau ir dirbt toki darba , t.y.poreki derint su darbu ir rezultatai stulbinantys laugh.gif laugh.gif
Bet jai rimtai kai yra poreikis ir heart.gif geriau nuo to tada turekit meiluzi , o kam nepriimtina tai nesmerkit kitu , nes tame nieko blogo ir nieko gero .
As neturiu dabar , bet nesakau , kad to niekada nebus , nes nezinai kaip gali viskas pasisukt ir nieko gali nereikst tie 20m.kartu , nors as nemegstu keist partneriu sad.gif ir nesvajoju apie meiluzi , bet ir nesmerkiu tu kurios turi .
Kiekvienas gyvena kaip jam priimtina smartass.gif
subalansuota
As turejau meiluzi, kol dar buvau neistekejus. tongue.gif Jis buvo vedes. rolleyes.gif Bet tai buvo galima sakyt labai jau trumpas romaniukstis, siaip dabar jau nebenoriu nei jo prisimint, nei to kas ivyko prisimint. Supratau tik viena kad tikrai nei sau nei kitom nelinkeciau tokio vyro.
Siaip del neistikimybes linkciau daugiau kaltinti pacius vyrus, o ne moteris rolleyes.gif
Nu bet tik ko gyvenime nebuna blink.gif
meile
Dėl meilužių mano nuomonė tokia - kaip gali tie žmonės sugrįžti ramia sąžine į savo šeimas.Mane pavyzdžiui užgraužtų tai.Mes su vyru esam šia tema pakalbėję ir nutarę,kad mes vienas kitam esam geriausi meilužiai wub.gif .
Čiauškutė
Tai ka sazine griauzia tas ir neturi laugh.gif
Siaip pazistamos visos turi meiluziu ir mane vadina balta varna ir nesveika , kad as vyrui ragu nestatau budama verta grieko , tik as galvoju kitaip ir joms savo nuomones nepersu , o is tiesu jos issikalba isgere, ir pasirodo , kad pavydi geru santykiu seimoje ir taip elgiasi , kadangi kazko truksta ir neranda savo antrose pusese... smile.gif
meile
QUOTE (Arvira @ 2004 10 18, 18:29)
kadangi kazko truksta ir neranda savo antrose pusese... smile.gif

Dėl to aš esu pati laimingiausia,nes savo vyre randu viską,ko ne visi meilužiai padarytų dėl savo mylimųjų heart.gif .
Smurka

ohmy.gif Jei buciau tokia doruole kaip tu, mane tokie balsavimo rezultatai sokiruotu. tarp turejusiu ir neturejusiu skirtumas tik toks, kad ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti ohmy.gif Jabitute, kas per ku*vynas ohmy.gif
Raganiūkštė
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 09:09)
trumpai tariant ziuriu cia kai kam meiluzis jeigu miega kartu ir viskas......taip kad jusu rezultatai neoblektyvus wink.gif

Pala pala, kaip tai rezultatai neobjektyvus? unsure.gif unsure.gif Tai kas tada tas meilužis, jeigu ne tas, kuris kartu miega? Nu, nemiega, o wub.gif smileysex.gif wub.gif, ir ne vieną kartą wub.gif .
Saga
QUOTE (Raganiūkštė @ 2004 10 19, 09:26)
Pala pala, kaip tai rezultatai neobjektyvus? unsure.gif  unsure.gif Tai kas tada tas meilužis, jeigu ne tas, kuris kartu miega? Nu, nemiega, o wub.gif  smileysex.gif  wub.gif, ir ne vieną kartą wub.gif .

as galvojau kad temos autore turejo omenyje kas svetimvyriauja...... ar kaip ten vadinasi..... wink.gif ......

nes jeigu jau mylisi jau ir meiluzis.....tai daugiau puse nekaltu mergeliu unsure.gif ..... paskutinis punktas taigi niekada neturejau meiluzio biggrin.gif biggrin.gif ...trupmai tariant..... as irgi galiu rinktis ne viena punkta, meiluzis tapo mano vyru.... nesvarbu kad mudu tada nevede buvome, bet mes tai dareme wink.gif
Zhiema
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 08:45)
as irgi galiu rinktis ne viena punkta, meiluzis tapo mano vyru.... nesvarbu kad mudu tada nevede buvome, bet mes tai dareme wink.gif

jau buvo mineta, kad meiluzis vadinamas dviem atvejais - kai moteris istekejusi ir turi dar kita vyra arba kai moteris netekejusi bet turi vyra kuris vedes tongue.gif
Daile
Po skirybu su pirmuoju, kuri beje, islydejau pas meiluze, pradejau vadovautis posakiu - vedes vyras -mires vyras. Nors aplinkui kaip tik tokie ir zujo, ypatingai tokie, kuriu zmonos laukesi, man plaukai piestu stojosi is siaubo, kad kazkas panasaus gali atsitikti man ar mano draugems...dievazi, tokie vyrai neverti jokios pagarbos. Patikekite, kuri laika bendravau su vedusiu (nezinodama, kad jis vedes ir turi besilaukiancia zmona) dekoju dievui, kad musu santykiai neissirituliojo iki lovos. Vazinedavom su jo draugais taipogi vedusiais ir ju draugu meiluzemis, as baisejausi kaip taip galima, kol is aplinkiniu nesuzinojau, kad jis pats vedes. Tuojau pat nutraukiau su juo visus rysius ir dar ilgai mintyse atsiprasinejau jo zmonos. Grauziau save dar ilgai. Iki siol tas vyras man britkus. Beje, kai tik atsisveikinau su juo, neuzilgo pradejau sutikti nevedusius vyrus (uzuomina toms, kurios mano, kad visi normalus vyra tik vede), tarp kuriu radau savo pusele ir siemet uz jo istekejau. Nezinau kodel, bet labai bijau antra karta pastoti, kankina nerimas, kad man gali atsitikti taip, kaip to vyro (beveik tapusiu mano meiluziu) zmonai. Juk visi musu darbai grizta bumerangu. Todel jau 5 metai kaip vedes vyras -mires vyras, noreciau, kad tokiu moteru butu daugiau. Vis delto kaip rusai sako jesli suka nechocet, kabel neskocet...tame yra dalis tiesos.
Brazile
QUOTE (Daile @ 2004 10 19, 11:23)
Po skirybu su pirmuoju, kuri beje, islydejau pas meiluze, pradejau vadovautis posakiu - vedes vyras -mires vyras. Nors aplinkui kaip tik tokie ir zujo, ypatingai tokie, kuriu zmonos laukesi, man plaukai piestu stojosi is siaubo, kad kazkas panasaus gali atsitikti man ar mano draugems...dievazi, tokie vyrai neverti jokios pagarbos. Todel jau 5 metai kaip vedes vyras -mires vyras, noreciau, kad tokiu moteru butu daugiau. Vis delto kaip rusai sako jesli suka nechocet, kabel neskocet...tame yra dalis tiesos.

Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo wink.gif )Ir dar tie vyrai, kurie draugauja su mano draugemis ir net siaip bet kokiomis merginomis, jeigu as tai zinau, aisku. Man sazine neleidzia kitaip elgtis, tuo labiau, kai aplink tiek geru laisvu ir nevedusiu biggrin.gif
Saga
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 19, 12:15)
jau buvo mineta, kad meiluzis vadinamas dviem atvejais - kai moteris istekejusi ir turi dar kita vyra arba kai moteris netekejusi bet turi vyra kuris vedes tongue.gif

zinau tongue.gif tongue.gif .........uztai ir rasiau kad temos autore turejo aglvoje svetimvyriauja, bet kadangi ji to neisdeste pirmame poste....va ir rezultatai nebus tikslus wink.gif
arnauta
mano tetis tai taip apie moteris yra postringaves:"kiekvienai meiluzei uzrisk prijuoste ir ji bus tavo zmonos kopija"
cia siaip sau wink.gif
Tylene
QUOTE (Smurka @ 2004 10 19, 07:57)

ohmy.gif Jei buciau tokia doruole kaip tu, mane tokie balsavimo rezultatai sokiruotu. tarp turejusiu ir neturejusiu skirtumas tik toks, kad ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuoti ohmy.gif Jabitute, kas per ku*vynas ohmy.gif

laugh.gif ne tau sprest apie mano doruma. tongue.gif , smurkele. wink.gif

Tylene
QUOTE (Brazile @ 2004 10 19, 12:43)
Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo wink.gif )Ir dar tie vyrai, kurie draugauja su mano draugemis ir net siaip bet kokiomis merginomis, jeigu as tai zinau, aisku. Man sazine neleidzia kitaip elgtis, tuo labiau, kai aplink tiek geru laisvu ir nevedusiu biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif
butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis). O vedusiam vyrui dazhnai tinka bet kokia, kad tik sutiktu su juo myletis.
Save gerbianti moteris nesidalins tuo pachiu vyru su kita moterim. tongue.gif (oi, tik nepradekit vel ,kad vyras nenuosavybe ir pan. smile.gif ) turiu omeny kad man butu shlykshtu buchiuoti vyro kuna, kuri neseniai buchiavo kita moteris..arba buti buchiuojamai vyro, kuris neseniai buchiavo ar dar kai ka dare kitai moteriai....feeeeee....
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 14:43)
thumbup.gif thumbup.gif
butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis). O vedusiam vyrui dazhnai tinka bet kokia, kad tik sutiktu su juo myletis.

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif na ir atrodo tau.......
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 13:49)
blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif na ir atrodo tau.......

o kaip tau atrodo? laugh.gif
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:08)

o kaip tau atrodo? laugh.gif

man???/ .........kad labai idomi tavo nuomone...temoje kur rudaake nezino ka daryti, nes jai patinka vedes patari, kad gal tikrai jis su zmona nesutaria,liepi laukti, kad tavo drauge labai laiminga dabar buvusi panasioje situacijoje....temoje apie meiluzes aiskini tik niekam tikusios su vedusiais prasideda..... blink.gif blink.gif blink.gif .

O as manau, kad kiekvienas zmogus yra savitas su savo poreikiais, pomegiais, savo charakteriu.... ir tokia kategoriska nuomne....nu kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif .......
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:22)
man???/ .........kad labai idomi tavo nuomone...temoje kur rudaake nezino ka daryti, nes jai patinka vedes patari, kad gal tikrai jis su zmona nesutaria,liepi laukti, kad tavo drauge labai laiminga dabar buvusi panasioje situacijoje....temoje apie meiluzes aiskini tik niekam tikusios su vedusiais prasideda..... blink.gif blink.gif blink.gif .

as esu nekokios nuomones apie tas, kurios prasideda su vedusiais nesukdamos del to galvos. Papraschiausiai turi meiluzhi vedusi vyra ir tenkina savo seksualinius ar kitus poreikius.
O rudaakei ash juk nepatariu dabar myletis su tuo vedusiu vyru. Ji juk pati sako, kad nehzino ka daryti. Kad nelinkusi skubinti ivykiu. Norejau jai pasakyti, kad galbut tikrai tas vyras yra jei skirtas, ir jei ji ishlauks ta reikiama laika- jie, visai imanomas dalykas, bus abu laimingi. wink.gif

Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:32)
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:22)
man???/ .........kad labai idomi tavo nuomone...temoje kur rudaake nezino ka daryti, nes jai patinka vedes patari, kad gal tikrai jis su zmona nesutaria,liepi laukti, kad tavo drauge labai laiminga dabar buvusi panasioje situacijoje....temoje apie meiluzes aiskini tik niekam tikusios su vedusiais prasideda.....  blink.gif  blink.gif  blink.gif .

as esu nekokios nuomones apie tas, kurios prasideda su vedusiais nesukdamos del to galvos. Papraschiausiai turi meiluzhi vedusi vyra ir tenkina savo seksualinius ar kitus poreikius.
O rudaakei ash juk nepatariu dabar myletis su tuo vedusiu vyru. Ji juk pati sako, kad nehzino ka daryti. Kad nelinkusi skubinti ivykiu. Norejau jai pasakyti, kad galbut tikrai tas vyras yra jei skirtas, ir jei ji ishlauks ta reikiama laika- jie, visai imanomas dalykas, bus abu laimingi. wink.gif

trumpai tariant mylintis su vedusiu turi labai kamuoti sazine, tada viska ok wink.gif .
"butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis).".
..... taigi.... uztai ir pasirode keistas tavo patarimas.....siaip turint tokia nuomone manau patarimas turejo buti pvz gryzti pas ta nevedusi, ar pasiieskoti laisvo.....
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:51)
trumpai tariant mylintis su vedusiu turi labai kamuoti sazine, tada viska ok wink.gif .
"butent - aplinkui pilna laisvu vyru. Vis tik man atrodo, kad meiluzhiais vedusius vyrus renkasi tos, kurioms sunku susirasti normalu laisva vaikina ( ta prasme joms kazhko truksta, ir laisvi vaikinai nesidomi jomis).".
..... taigi.... uztai ir pasirode keistas tavo patarimas.....siaip turint tokia nuomone manau patarimas turejo buti pvz gryzti pas ta nevedusi, ar pasiieskoti laisvo.....

Oi, saga....nu kaip sunku tau ka nors paaishkinti. Kaip zhirniai i siena. smile.gif
nezhinau ka tu laikai meiluzhiais. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to.

Na ar dabar ka nors supratai? (itariu kad ne...) smile.gif
Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:06)
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 14:51)

Oi, saga....nu kaip sunku tau ka nors paaishkinti. Kaip zhirniai i siena. smile.gif
nezhinau ka tu laikai meiluzhiais. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to.

Na ar dabar ka nors supratai? (itariu kad ne...) smile.gif

tikrai ne...... jeigu vedes tai mires....tai koks gali buti sielos artumas
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 15:10)

as nesakiau, kad vedes tai mires. wink.gif ar rashiau?

Saga
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:24)

nea.......bet i braziles postus apie vedusius ir mirusius vyrus sureagavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ....tai kaip ir pritari tai nuomonei, ar cia paneigimas toks buvo?????
Tylene
QUOTE (Saga @ 2004 10 19, 15:28)
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 16:24)

nea.......bet i braziles postus apie vedusius ir mirusius vyrus sureagavai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ....tai kaip ir pritari tai nuomonei, ar cia paneigimas toks buvo?????

jei pritariu postui-tai nereishkia kad pritariu kiekvienam posto zhodzhiui. Pritariau ishsakytai esmei. supratai? smile.gif oi kaip sunku su tavim.... smile.gif daugiau nieko nebeaishkinsiu, nes pakankamai aishkiai viska pasakiau. wink.gif
Saga
tikrai sunku tada, nes to posto esme tokia ir buvo

"Super, visiskai pritariu, man vede vyrai irgi mire (na as bent jau stengiuosi taip gyventi ir iki siol pavykdavo )Ir dar tie vyrai, kurie draugauja su mano draugemis ir net siaip bet kokiomis merginomis, jeigu as tai zinau, aisku. Man sazine neleidzia kitaip elgtis, tuo labiau, kai aplink tiek geru laisvu ir nevedusiu "

viskas...... gali nebeaiskinti...nelabai ir idomu..... tik kita karta pati sau nepriestarauk ir viskas bus ok wink.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:06)

. Ash vadinu meiluzhiais tuos du zhmones, kurie ne tik zhiuri vienas i kita, bet ir mylisi. Taigi kartojusi- nepatinka moterys, kurios turi vedusius meiluzhius ( mylisi su jais). O rudaake to nedaro. Jai patinka tas zhmogus, jie jauchia charakteriu bendruma, jauchia didele aistra. Todel ir sakau, kad tokie zhmones galbut ateityje bus kartu..ir bus laimingi. visko gali buti. Ash juk neliepiu rudaakei dabar myletis su juo ir nesukti sau galvos del to.

smartass.gif Pamastymams-apmastymams. Ar tik sukritusius i lova reikalams atlikti zmogenus vadiname meiluziais? Kiek guodzia tave vyro postringavimas" mes nieko nedareme, tik jauciau jai begaline aistra, jauciau, kad esam artimos sielos ir gyvenimo pakeleiviai...."

p.s. nezinau, bet bandau speti, kad reta moteris ciuos i meiluzio lova vien pasibirbinimui. As tokiu vienadieniu, net meiluziais nevadinciau rolleyes.gif .
Tylene
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 15:45)
[smartass.gif Pamastymams-apmastymams. Ar tik sukritusius i lova reikalams atlikti zmogenus vadiname meiluziais? Kiek guodzia tave vyro postringavimas" mes nieko nedareme, tik jauciau jai begaline aistra, jauciau, kad esam artimos sielos ir gyvenimo pakeleiviai...."

p.s. nezinau, bet bandau speti, kad reta moteris ciuos i meiluzio lova vien pasibirbinimui. As tokiu vienadieniu, net meiluziais nevadinciau rolleyes.gif .

yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj. nebutinai tai tik pasibirbinimas ar kaip tu ten vadini...aishku, gali buti ir daugiau, aistra, susizhavejimas..bet visa tai be sekso- manau negalima vadinti meiluzhiais. tongue.gif Tai mano meiluzhiu savoka! todel ja ir parashiau, kad suprastumet teisingai mano postus. Jus meiluzhiais galit laikyti ir visai ka kita. wink.gif

o jei mano vyras man pasakytu tai ka parashei- pasakychiau, kad gali eiti pas ta kuriai tai jauchia. Nenorechiau saves shalia tureti zhmogu, kuris artima siela surado kitoje. wink.gif

Saga, ash ir neprieshtarauju sau. Bet jau tikrai ne primas kartas, kad tu nepagauni esmes...ir chia itariu kalta ne tavo plauku spalva, o gyvenimo budas. wink.gif
uola
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 15:54)
1.yra ir tokiu kaip tu sakai, kad chiuozhia i lova tik tam reikalui.
2. O tie kurie tik zhiuri vienas kitam i akis- tikrai nelaikau ju meiluzhiais. meiluzhiai- tai tie kurie, savo seksualinius poreikius tenkina lovoj.
3.susizhavejimas..bet visa tai be sekso- manau negalima vadinti meiluzhiais. tongue.gif
  o jei mano vyras man pasakytu tai ka parashei- pasakychiau, kad gali eiti pas ta kuriai tai jauchia. Nenorechiau saves shalia tureti zhmogu, kuris artima siela surado kitoje. wink.gif

1.Visokiu yra, visokiu reikia rolleyes.gif
2. O tie, kurie kavinej susikibe uz ranku ziuri viens kitam i akis? Tarkim uzmacius ziurinti savo vyrioka i akis simpatiskai moteriskai ir girdedama ju juoka, jautrius pokalbius ku pamislytum? Jie nesibirbina, taigi nera meiluziai. (labai patogi nuostata, reiks ir man jos laikytis)
3. Bucinys seksas ar ne? laugh.gif

a kom tu ta vyra isvarytum, jis gi neturi meiluzes ir visus metus buvo su tavimi saziningas-nieko nedare meiluzisko smartass.gif
Noa
Ale ot, matai, kokia tema praziurejau blink.gif Kur buvo mano akys? blink.gif Dirbt pradejau ir diskusijas apie meiluzius apleidau. Vach vach laugh.gif laugh.gif laugh.gif

O Tylene, kaip matau, neapleido. Jinai vis dar saugo savo vyra nuo potencialios meiluzes. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gal nedirba? rolleyes.gif
Ir velnias zino, ar issaugos ji ta savo vyra... Jau mane apeme abejones. Kai paziuri, gi kas antra is moteru su vaikais jau yra bande laugh.gif Praktiskai - kas antra boba yra potenciali. Vach vach biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir is viso, kokio velnio cia pusej temos dorovingos mamytes Uola puole? Gi paleistuvyste, kaip matyti is apklausos rezultato, klestete klesti, vesa ir bujoja biggrin.gif Vach vach laugh.gif O kodel klesti? Todel, kad tatai gerai, naudinga ir malonu, kaip jau irodyta ankstesnese temose smartass.gif Taigis... laugh.gif
murzinyte
NOA, laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taigi taigi ...ne tik "visi jie tokie..." wink.gif
Čiauškutė
Tai , kad remintis apklausa dorove ima virsu laugh.gif 91%neturejo meiluziu laugh.gif laugh.gif
rudaake
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 16:44)
Tai , kad remintis apklausa dorove ima virsu laugh.gif 91%neturejo meiluziu laugh.gif laugh.gif

matyt tau matematika sunkiai sekesi:)91 zmogus - tai ne 91%.is viso balsavo 180.is ju 91 neturejo meiluziu.tai reiskia tik 50%smile.gif
Giedrime71
meiluziai lieka meiluziais:))..o vede vyrai -tikrai mire, tegu gyvena savo seimose ir neiesko pramogu, nes nieko gero nebus:)
rudaake
QUOTE (vaidile @ 2004 10 19, 16:48)
meiluziai lieka meiluziais:))..o vede vyrai -tikrai mire, tegu gyvena savo seimose ir neiesko pramogu, nes nieko gero nebus:)

vedes vyras irgi zmogus biggrin.gif
Čiauškutė
QUOTE (rudaake @ 2004 10 19, 16:48)
matyt tau matematika sunkiai sekesi:)91 zmogus - tai ne 91%.is viso balsavo 180.is ju 91 neturejo meiluziu.tai reiskia tik 50%smile.gif

na suklydau tai ko akis badai blink.gif na pasitaisau 50% , bet esme tame ,kad pirmauja biggrin.gif na mano akys zydros kitaip maciau skaicius - suklydau ,o tavo tikriausiai izvalgesnes laugh.gif Issiblaskymas nieko bendro neturi su matematika , nes siaip visa diena sedziu prie kompo -pavargau...
Noa
QUOTE (vaidile @ 2004 10 19, 17:48)
vede vyrai -tikrai mire

Velnias - 8 metus gyvenu su lavonu blink.gif O atrodo visai i gyva panasus. Viens prie vieno kaip gyvas!!!!! Ruko, vairuoja, siuksles isnesa, kartais net savo iniciatyva, kvepuoja, net paburba truputuka, o visgi - mires g.gif

Vaiduoklis?! blink.gif blink.gif blink.gif
Noa
QUOTE (Arvira @ 2004 10 19, 17:58)
na pasitaisau 50% , bet esme tame ,kad pirmauja biggrin.gif

Nepirmauja. Pirmautu, jei butu 51 proc tongue.gif
rudaake
na kaip matom nevisos mamytes jau tokios ir geros tongue.gif
uola
QUOTE (Noa @ 2004 10 19, 16:32)
Ale ot, matai, kokia tema praziurejau blink.gif Kur buvo mano akys? blink.gif Dirbt pradejau ir diskusijas apie meiluzius apleidau. Vach vach laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Dekui die, palaikymo komanda atkako. Maniau, Noa, kad tau jau kazkas irode, jog meiluzis blogai unsure.gif . Pasirodo, musu politinformacijos padejo. Ziu kokie dziuginantys rezultatai. Dar paagituosim- gal 80% pasieksime. Iki penkmecio pabaigos gal net...
Čiauškutė
Bet dar yra vilties laugh.gif na negi musu tiek mazai - baltu varnu tongue.gif viltis juk mirsta paskutine...na gal istemps iki 51% laugh.gif
Noa
QUOTE (rudaake @ 2004 10 19, 18:03)
na kaip matom nevisos mamytes jau tokios ir geros tongue.gif

Nu zdresti... Kaip mamytes tai net ir labai geros, tik kaip zmonos gal kiek slubuoja. Ale ir tai - kodel meiluze negali but gera zmona savo vyrui? Ypac jei jis nieko nezino... laugh.gif
Noa
QUOTE (uola @ 2004 10 19, 18:05)

Dekui die, palaikymo komanda atkako. Maniau, Noa, kad tau jau kazkas irode, jog meiluzis blogai unsure.gif

Tu ka, juokauji??????????? Tylene per kruva puslapiu anoj temoj bande, ale kazkaip neistempe iki rimtu argumentu, o daugiau niekas ir nesigincijo biggrin.gif Juk akivaizdu, kad meiluzis gerai. Tik tingiu anos temos ieskot biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.