Padekim pradedanciom apsisprest

(bent jau statistiskai

)
Nesuprantu, o kaip suprast "meilužis '?, - čia apklausa ištekėjusioms, ar vienišoms?
| QUOTE (Paloma @ 2004 10 14, 14:29) |
| Nesuprantu, o kaip suprast "meilužis '?, - čia apklausa ištekėjusioms, ar vienišoms? |
rudaake
2004 10 14, 15:41
dabar išsiaiškinom kas pagal tave yra meilužis?
manau kad tas,kuris lovoje duoda tai,kuo namie negauna.ane?
o jeigu jie net nesibuciuoja ir už rankų nesilaiko?tai kas tada?manau kad tik draugai.kurie pasišneka įvairiom temom,jiem paprasčiausiai paprasta bendrauti.bet niekada nėra išdavę antrųjų pusių.
įsiskaityk,o tik po to meilužiais vadink.manau laikas skirti kur yra draugai, o kur meilužiai
Aha, reikėtų pridėt

Supratau, vadinas galiu balsuot.
| QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 14:42) |
| isiskaityk,o tik po to meilužiais vadink.manau laikas skirti kur yra draugai, o kur meilužiai |
Tiesa sakant nesupratau apie ka kabi

, kur isiskaityti?. Meiluziu vadinu zmogu, su kuriuo santykiai nueje siek tiek toliau nei draugyste(as taip manau). Jei tai yra draugyste, as tai vadinu draugyste

. Aistra draugui- paskata meiluzystei. Abipuse draugu aistra-beveik meiluzystes garantas(nors kartais ji netampa meiluzyste).
Brazile
2004 10 14, 15:51
Neidomu, as cia negaliu balsiuot

.
Nes esu neistekejusi, turiu du meiluzius, kurie nevede, bet vienas is ju neturi, kitas turi drauge, dar turiu drauga musu sieloms platoniskai pasantykiaut, kuris yra vedes

Blin, kur teisybe???????
rudaake
2004 10 14, 15:54
aš tik supratau kad šita forumo tema man skirta buvo.tai noriu pasakyt,kad nebus išdavystės, vien tik dėl dar dviejų žmonių.ir mes tai abu žinom.
| QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 14:55) |
| aš tik supratau kad šita forumo tema man skirta buvo.tai noriu pasakyt,kad nebus išdavystės, vien tik dėl dar dviejų žmonių.ir mes tai abu žinom. |
Nereikejo saves taip sureiksmint

. Tik dabar pagavau kampa, kad tu ta is kitos temos. Siaip idomus paskaiciavimai ir tiek. O tau sekmes sprendimuose
Brazile
2004 10 14, 16:03
cia gausis ale moralas, dauguma moterus bus neturejusios meiluziu, viena kita turejusi gal viena laiminga kad jis buvo jos gyvenime...... istekejusi uz meiluzio irgi viena....taigi meiluzes cia bus jums statistika, nevyliokit vedusiu vyru nieko is to nebus....
O jeigu rimtai....ka jos paskaicusios mes meiluzi, ar vilciu nepuoseles isteketi..... ka tai turi pakeisti?

ir kodel tu manai kad joms tai idomu?
| QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:11) |
Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika |
hm.....visos apklausos tai man kaip......nu kaip cia issireiskus, kazkieno bandymas padaryti cia apklausa, kurios rezultatai nelabai idomu, o idomu kaip ta apklausa padaroma.....
Nes siandien ziuriu apklausu diena, kiek uzdirbate, ir ko gyvenate, apie meiluzius, del ko tuokiates ir t.t. .....trumpai tariant kuriama tema kad sukurti

...... o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau.....
Uola,
Tikriausiai vėliau graušiuos, bet jau labai noriu pasisakyti. Tik neįsižeisk, bet man atrodo, kad tu pati viena itin susirūpinusi dorove. Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, dabar - rudaakė). Man kyla natūralus klausimas - ar tu neturi savo gyvenimo, kad kiši nosį į svetimą, ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
| QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:14) |
| o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau..... |
| QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18) |
ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
|
:lol:Kaip pirstu i aki. A tau tikrai pasirode, kad tema sukurpiau morales puoselejimo tikslais?
Brazile
2004 10 14, 16:20
| QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:11) |
Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika |
Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia
| QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18) |
Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, ...
|
Smurka , gelbek, sako, kad as tave uzsipuldineju
p.s. jei pasakysi, kad as ne tokia,pastatysiu alaus(tik ne siandien)
| QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:21) |
| o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada? |
Ziuresiu ar verta prasidet ar ne
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.
Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška
| QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:21) |
Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia |
| QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:24) |
Ziuresiu ar verta prasidet ar ne |
| QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:26) |
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.
Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška |
Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti?
| QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:28) |
| Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti? |
Kampe yra "cituoti" klavisiukas
Tai aš jį spaudžiau ir matai, kas išėjo
Čiauškutė
2004 10 14, 16:37
Jei gyvent vadovaujantis statistika

tyliu , bet gal nori suzinot apie musu dorove - vistiek tikslumo nebus , kai kas nutyles , kai kas ne tai grupei save priskirs

ir apklausa telygi 0 .
O del meiluziu ka gali planuot is anksto

gal diedui klimaksas prasides , o moteris vis dar nores , nes dirbtinis ... nepatenkins
rudaake
2004 10 14, 16:39
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę

visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios
asfaltuota
2004 10 14, 16:43
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu
| QUOTE (vobla @ 2004 10 14, 15:44) |
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu |
Čiauškutė
2004 10 14, 17:01
Nu cia pavarei geros mamos i desine , o blogos i kaire
Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet .
Moteris nebutinai bloga jei turi meiluzi , nes visame tame yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot "
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo.
atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat
Čiauškutė
2004 10 14, 17:16
| QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 15:40) |
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios |
Neeeeeeeee angelai danguj sedi , o cia visi mirtingieji
O prie ko cia ziurejimas i svetima vyra

ziuret yra viena ir jei akis turi tai ziuri
Siaip kalbam ne apie ziurejima , nes akim dar ne vienos neisp***Kame saknys kam reikia tas ir turi ar gi cia pasaulio pabaiga

O kam nera tokio poreikio irgi gerai - nieko naujo neisrasim ir neisgirsim...
Čiauškutė
2004 10 14, 17:19
| QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:16) |
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat |

viskas ir taip aisku , kad saipais nes as irgi

o kampai kambaryje kur siuo metu randuos 4 ir jie vietoj - gaudyt nereik
| QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:20) |
super viskas ir taip aisku , kad saipais nes as irgi |
man taip palengvejo.
rudaake
2004 10 14, 17:22
| QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:02) |
Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet . Moteris nebutinai bloga jei turi meiluzi , nes visame tame yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot " |
patinka kaip tu kalbi:)matyt zinai
| QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:23) |
| QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18) | Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, ...
|
Smurka , gelbek, sako, kad as tave uzsipuldineju p.s. jei pasakysi, kad as ne tokia,pastatysiu alaus(tik ne siandien) |
Kaput tau, uola

Krapstyk grasius alui
Čiauškutė
2004 10 14, 17:28
| QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 16:23) |
| QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:02) | Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet . Moteris nebutinai bloga jei turi meiluzi , nes visame tame yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot " |
patinka kaip tu kalbi:)matyt zinai
|
| QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 15:40) |
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios |
Kaip tai? Paziurek, kokia statistika. Aritmetiskai meiluziu cia yra turejusios daugiau moteru, nei neturejusios. vienos paleistuves cia, pasirodo

As tarp ju, jei ka
Blyn, ir vel gal busiu per daug pasakius
| QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:29) |
Kaput tau, uola Krapstyk grasius alui |
Pradedu taupyt... bet pala, privalai pasakyt, kad as ne kokia uzsipuldinetoja... Jei ne... verke tavo alus
| QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:33) |
Blyn, ir vel gal busiu per daug pasakius |
UOLA, TU ESI VISISKA UZSIPULDINETOJA
Bet ne ant manes.
A gerai pasakiau?
Duok alaus
nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma....

Nu, mamkos, paselusios jus
Papildyta @ [mergetime]1097765055[/mergetime] ir - dauguma ju- 47 procentu- yra patenkintos vienu ar kitu budu:))))) Tik 6 procentai net prisiminti nenori..... PUSE MAMKU PAENKINTOS TUREJUSIOS AR TURRINCIOs MEILUZIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O , Dieve, brangus..... Noa, tu buvai teisi!Meiluzis yra gerai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.