Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilužėms
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
uola
Padekim pradedanciom apsisprest laugh.gif laugh.gif laugh.gif (bent jau statistiskai wink.gif )
Paloma
Nesuprantu, o kaip suprast "meilužis '?, - čia apklausa ištekėjusioms, ar vienišoms?
uola
QUOTE (Paloma @ 2004 10 14, 14:29)
Nesuprantu, o kaip suprast "meilužis '?, - čia apklausa ištekėjusioms, ar vienišoms?

Istekejusioms, brangioji. Arba neistekejusioms, bet susitikinejancioms su vedusiu vyru rolleyes.gif
Papildyta @ [mergetime]1097757081[/mergetime]
Pagalvojau , kad galejau prideti dar viena punkta "Meiluzis tapo mano vyru. Ieskau kito" laugh.gif laugh.gif laugh.gif
rudaake
dabar išsiaiškinom kas pagal tave yra meilužis?
manau kad tas,kuris lovoje duoda tai,kuo namie negauna.ane?
o jeigu jie net nesibuciuoja ir už rankų nesilaiko?tai kas tada?manau kad tik draugai.kurie pasišneka įvairiom temom,jiem paprasčiausiai paprasta bendrauti.bet niekada nėra išdavę antrųjų pusių.
įsiskaityk,o tik po to meilužiais vadink.manau laikas skirti kur yra draugai, o kur meilužiai
Paloma
Aha, reikėtų pridėt biggrin.gif Supratau, vadinas galiu balsuot. biggrin.gif
uola
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 14:42)
isiskaityk,o tik po to meilužiais vadink.manau laikas skirti kur yra draugai, o kur meilužiai

Tiesa sakant nesupratau apie ka kabi g.gif , kur isiskaityti?. Meiluziu vadinu zmogu, su kuriuo santykiai nueje siek tiek toliau nei draugyste(as taip manau). Jei tai yra draugyste, as tai vadinu draugyste rolleyes.gif . Aistra draugui- paskata meiluzystei. Abipuse draugu aistra-beveik meiluzystes garantas(nors kartais ji netampa meiluzyste).
Brazile
Neidomu, as cia negaliu balsiuot laugh.gif laugh.gif .
Nes esu neistekejusi, turiu du meiluzius, kurie nevede, bet vienas is ju neturi, kitas turi drauge, dar turiu drauga musu sieloms platoniskai pasantykiaut, kuris yra vedes wacko.gif Blin, kur teisybe???????
rudaake
aš tik supratau kad šita forumo tema man skirta buvo.tai noriu pasakyt,kad nebus išdavystės, vien tik dėl dar dviejų žmonių.ir mes tai abu žinom.
uola
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 14:55)
aš tik supratau kad šita forumo tema man skirta buvo.tai noriu pasakyt,kad nebus išdavystės, vien tik dėl dar dviejų žmonių.ir mes tai abu žinom.

Nereikejo saves taip sureiksmint rolleyes.gif . Tik dabar pagavau kampa, kad tu ta is kitos temos. Siaip idomus paskaiciavimai ir tiek. O tau sekmes sprendimuose wink.gif
Brazile
O morale apklausos - tu dantu nesiepk ir svetimo neliesk laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Saga
cia gausis ale moralas, dauguma moterus bus neturejusios meiluziu, viena kita turejusi gal viena laiminga kad jis buvo jos gyvenime...... istekejusi uz meiluzio irgi viena....taigi meiluzes cia bus jums statistika, nevyliokit vedusiu vyru nieko is to nebus....

O jeigu rimtai....ka jos paskaicusios mes meiluzi, ar vilciu nepuoseles isteketi..... ka tai turi pakeisti? g.gif g.gif g.gif ir kodel tu manai kad joms tai idomu?
uola
QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:04)
O morale apklausos - tu dantu nesiepk ir svetimo neliesk laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kolei kas statistika rodo, kad sieptis svetimo visai nera labai neigiama. rolleyes.gif Kas galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:08)
g.gif g.gif g.gif ir kodel tu manai kad joms tai idomu?

Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:11)
Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika laugh.gif laugh.gif laugh.gif

hm.....visos apklausos tai man kaip......nu kaip cia issireiskus, kazkieno bandymas padaryti cia apklausa, kurios rezultatai nelabai idomu, o idomu kaip ta apklausa padaroma.....

Nes siandien ziuriu apklausu diena, kiek uzdirbate, ir ko gyvenate, apie meiluzius, del ko tuokiates ir t.t. .....trumpai tariant kuriama tema kad sukurti g.gif g.gif g.gif ...... o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau.....
Summer
Uola,
Tikriausiai vėliau graušiuos, bet jau labai noriu pasisakyti. Tik neįsižeisk, bet man atrodo, kad tu pati viena itin susirūpinusi dorove. Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, dabar - rudaakė). Man kyla natūralus klausimas - ar tu neturi savo gyvenimo, kad kiši nosį į svetimą, ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
uola
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:14)
o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau.....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzvesk apklausa, kad isiaiskintum kokiais tikslai apklausos sudarinejamos. Gal paaiskes sis tas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18)
ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...

:lol:Kaip pirstu i aki. A tau tikrai pasirode, kad tema sukurpiau morales puoselejimo tikslais? laugh.gif laugh.gif
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:18)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzvesk apklausa, kad isiaiskintum kokiais tikslai apklausos sudarinejamos. Gal paaiskes sis tas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada?
Brazile
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:11)

Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia angel_sadangel.gif
uola
Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, ...

Smurka , gelbek, sako, kad as tave uzsipuldineju blink.gif

p.s. jei pasakysi, kad as ne tokia,pastatysiu alaus(tik ne siandien) tongue.gif
uola
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:21)
o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada?

Ziuresiu ar verta prasidet ar ne rolleyes.gif
Summer
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.

Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška wink.gif
uola
QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:21)
Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia angel_sadangel.gif

sad.gif sad.gif sad.gif , o as tap tikejausi islikti geru geriausia sad.gif sad.gif sad.gif
Saga
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:24)
Ziuresiu ar verta prasidet ar ne rolleyes.gif

aaaa........trumpai tariant darysi kaip dauguma....bandos jausmas, viena savarankiskai tokiu sprendimu nepriimi, su vyru tokiu klausimu nepasikonsultuosi.... g.gif g.gif g.gif
uola
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:26)
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.

Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška wink.gif

wink.gif
Summer
Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti?
uola
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:28)
Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti?

Kampe yra "cituoti" klavisiukas
Summer
Tai aš jį spaudžiau ir matai, kas išėjo biggrin.gif
Brazile
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:26)
sad.gif sad.gif sad.gif , o as tap tikejausi islikti geru geriausia sad.gif sad.gif sad.gif

Oj begede, tau tik tas galvoj laugh.gif laugh.gif laugh.gif
uola
QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:35)
Oj begede, tau tik tas galvoj laugh.gif laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif na bent jau geri ketinimai yra laugh.gif laugh.gif
Čiauškutė
Jei gyvent vadovaujantis statistika blink.gif tyliu , bet gal nori suzinot apie musu dorove - vistiek tikslumo nebus , kai kas nutyles , kai kas ne tai grupei save priskirs laugh.gif ir apklausa telygi 0 .
O del meiluziu ka gali planuot is anksto biggrin.gif gal diedui klimaksas prasides , o moteris vis dar nores , nes dirbtinis ... nepatenkins laugh.gif laugh.gif
rudaake
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę smartass.gif visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios g.gif
asfaltuota
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu mad.gif
uola
Jergau, mergytes, na ko jus komentuojat tema sad.gif ? Na ilgai galvojau ir sukurpiau reiksminga temele , o jus "tema tokia ir anokia..." . Ko cia ja vargse nagrinet. Tikiuos suzinoti, kiek mamyciu forume yra geru ir blogu mamu laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Apklausa gi anonimine, taigi rezultatai bus 100 procentu tikslumu. na, nebent kokia zioplai suklystu mygtuka spausdama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

uola
QUOTE (vobla @ 2004 10 14, 15:44)
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu mad.gif

Aciu , vobla, o tai jau verkiu prie kompo pakritus, nes temos mano nieks neivertino. Noreciau su tavim draugauti laugh.gif laugh.gif

mad.gif neterskit pokalbiais mano temos. Rasykit temon ir rimtai rasykit smartass.gif
asfaltuota
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 13:45)
Jergau, mergytes, na ko jus komentuojat tema sad.gif ? Na ilgai galvojau ir sukurpiau reiksminga temele , o jus "tema tokia ir anokia..." . Ko cia ja vargse nagrinet. Tikiuos suzinoti, kiek mamyciu forume yra geru ir blogu mamu laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Apklausa gi anonimine, taigi rezultatai bus 100 procentu tikslumu. na, nebent kokia zioplai suklystu mygtuka spausdama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Prabalsavau nu, prabalsavau... bet ir padiskutuoti būtų ne pro šalį. Paskutiniu metu kažkaip tyloka ir nykoka forume g.gif
Čiauškutė
Nu cia pavarei geros mamos i desine , o blogos i kaire laugh.gif
Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet .
Moteris nebutinai bloga jei turi meiluzi , nes visame tame yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot " tongue.gif
nikvik
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:45)

tipo jei turi moteris meiluzi, tai ir mama bloga:))))
uola
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. biggrin.gif
atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat wink.gif
Čiauškutė
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 15:40)
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę smartass.gif visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios g.gif

Neeeeeeeee angelai danguj sedi , o cia visi mirtingieji laugh.gif
O prie ko cia ziurejimas i svetima vyra g.gif ziuret yra viena ir jei akis turi tai ziuri blink.gif
Siaip kalbam ne apie ziurejima , nes akim dar ne vienos neisp***Kame saknys kam reikia tas ir turi ar gi cia pasaulio pabaiga wink.gif O kam nera tokio poreikio irgi gerai - nieko naujo neisrasim ir neisgirsim...
Čiauškutė
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:16)
Mergytes, paieskokit savo jumoro jausmo kur nors.... gal po lova pariedejo. biggrin.gif
atrodo pakankamai veiduku linksmu primeciau. Kaip nepagaunat kampo taip nepagaunat wink.gif

thumbup.gif viskas ir taip aisku , kad saipais nes as irgi laugh.gif o kampai kambaryje kur siuo metu randuos 4 ir jie vietoj - gaudyt nereik biggrin.gif
uola
QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:20)
super viskas ir taip aisku , kad saipais nes as irgi laugh.gif

man taip palengvejo. rolleyes.gif
rudaake
QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:02)

Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet .
Moteris nebutinai bloga jei turi meiluzi , nes visame tame yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot " tongue.gif

patinka kaip tu kalbi:)matyt zinai
Smurka
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:23)
Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, ...

Smurka , gelbek, sako, kad as tave uzsipuldineju blink.gif

p.s. jei pasakysi, kad as ne tokia,pastatysiu alaus(tik ne siandien) tongue.gif

Kaput tau, uola laugh.gif Krapstyk grasius alui wink.gif
Čiauškutė
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 16:23)
QUOTE (Arvira @ 2004 10 14, 16:02)

Nera geru ar blogu zmoniu , nes kiekvienas nesioja  savyje ir geri ,ir blogi - tik vieno galima daugiau , o kito maziau turet .
Moteris nebutinai bloga  jei turi meiluzi , nes visame tame  yra priezastis ... kartais vyrai tikrai verti " ragus nesiot "  tongue.gif

patinka kaip tu kalbi:)matyt zinai

Aha...sulauksi mano metu ir tu zinosi , o aplamai neimk i galva - geriau i burna - nuo to efektas didesnis laugh.gif laugh.gif tongue.gif
Smurka
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 15:40)

Kaip tai? Paziurek, kokia statistika. Aritmetiskai meiluziu cia yra turejusios daugiau moteru, nei neturejusios. vienos paleistuves cia, pasirodo laugh.gif As tarp ju, jei ka wink.gif

Blyn, ir vel gal busiu per daug pasakius g.gif
uola
QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:29)

Pradedu taupyt... bet pala, privalai pasakyt, kad as ne kokia uzsipuldinetoja... Jei ne... verke tavo alus rolleyes.gif
uola
QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:33)

Blyn, ir vel gal busiu per daug pasakius g.gif

Varai teisintis i mano tema"issikalbejimo limitai"

cia reklama. jei ka unsure.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Smurka
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:33)
QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 16:29)

Pradedu taupyt... bet pala, privalai pasakyt, kad as ne kokia uzsipuldinetoja... Jei ne... verke tavo alus rolleyes.gif

UOLA, TU ESI VISISKA UZSIPULDINETOJA laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Bet ne ant manes.

A gerai pasakiau?

Duok alaus drinks_cheers.gif
nikvik
nu klausykit, ka reiskia anonimine apklausa:)))) As jau galvojau cia vien sventosios sedi, bet paziurekit- ju mazuma.... wink.gif Nu, mamkos, paselusios jus wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1097765055[/mergetime]
ir - dauguma ju- 47 procentu- yra patenkintos vienu ar kitu budu:))))) Tik 6 procentai net prisiminti nenori..... PUSE MAMKU PAENKINTOS TUREJUSIOS AR TURRINCIOs MEILUZIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O , Dieve, brangus..... Noa, tu buvai teisi!Meiluzis yra gerai smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.