Yra sodyba Kulautuvoj,ten talpina iki 70 zmoniu,vienam zmogui maisto kaina nuo 50 iki 70 litu,labai skanu ir daug,paciam reikia pasirupinti gerimais ir saldaus stalo turiniu, nakvyne nemokamai taigi gali nesukti sau galvos del tu, kurie padaugins
kai ieskojom vietos, tai mum 40 sutalpinti buvo problema.
o siaip ideja, kad paieskoti sodybos tikrai verta demesio. jei sodybos plinka graziai sutvarkyta, tai dar ir puikui foto pasidarysit.
O jei nepaslaptis tai kur sventet, ir kiek tai jums kainavo? Mes ieskom 45 zmonems vietos svesti,bet su maistu ir nakvyne
o mes sventem Berneliu uzeigoj senamiestyje
Galit pabandyti Bajorkiemyje, ten yra naujai pastatytos kleteles ir jas nuomoja vestuvems. Bendradarbio draugu vestuves ten buvo sake labai viskas aukstam lygyje, nors ju vestuvese buvo 35 zmogai, bet ten talpina daugiau.Zodziu galite pabandyti ten.
Odabar plyyyzz HELP!!!! Rytoj einu i vestuves svocia. Kur vaziuoti igamta Kaune ir prie jo???????????????
Sveiki,
reikalinga jusu pagalba ir konsultacija... musu vestuves nusimato dideles.. na sveciu atzvilgiu galingos:) 80-90 zmoniu, ot plati mano busimo vyro giminele.. taigi ieskom vietos kur svesti kaune, kad tilptu tiek zmoniu ir kol kas nerandam:(( gal kas galit ka rekomenduot??? please, patarkit!!! svesim viena diena, teisingiau vakara, taip kad nakvynes nereiks:) laukiu rekomendaciju (jei ka gero zinot, prasyciau is karto su kontaktais) ACIUUUU
sargenuose, vandziogalos gatvej. Tel nezinau, bet jie priklauso miesto sodui, susizinosi informacijoj. Kainos nedideles ir berods iki 100 zmoniu talpina. Ir vieta labai faina, uzdaroj teritorijoj, bet yra ju atskiras kiemelis su zolyte, klotas trinkelem, labai fainai, butinai nuvaziuok pasiziureti, nebent netinka kad tai apie 10 km uz Kauno.
Unijoj buvau vestuvese, ten apie 70 zm buvo. gal ir daugiau tilptu...
Sveikuciai,
As cia kaip ir naujoke, bet ziuriu gera puslapiuka atradau Turim problemyte, reikia rasti vieta vestuvems vasara Kaune arba aplink ji.....Buvom nuvare i Rumsiskiu restorana, atrode super, bet va ta diena uzsakyta.Tiesa, vestuves sia vasara.....Padekit labai prasau...
Siulau Petrausku sodyba Kulautuvoje.Labai liuks vietele
Ten su maistu ir nakvyne.Kaina vienam zmogui 75lt.Na nera taip pigu, bet nera ir brangu, o ir vieta fantastiskai mums patiko.Jei jus buvot rotusej, tai turejo duot leidinuka "vestuves', ten buvo ir foto.
telefona atsiusiu i AZ. Parasyk kaip seksis
Sveikutes, as ir naujoke! Fantastiskas dalykas yra sis puslapiukas!
Musu vestuves irgi sia vasara, tad jau pradejom pajieska, sodybas dar neziurejom, bet Kaune viesbucius ir kelias pokyliu sales teko pamatyt. ispudi paliko tik dvi vietos: man labai patiko "Sfinkso" restoranas (cia jauciasi prabanga, labai geras aptarnavimas, kainos nuo 50 iki 100 lt vienam zmogui, sake kaina priklauso nuo to kiek isgersi), mano busimam vyrui patiko "Perkuno nami", tai europietisko stiliaus nelabai didele sale, talpina berods 50 zmoniu, bet kainos gan didokos, vienam 100 lt ir maziau sake tikrai neiseis! ateinancia savaite bandysiu ieskoti sodybos, gal kas kokiu patarimu turi?
O gal kasnor netycia buvot Viktoro Vegio sodyboje (Bernatoniu km. Raudondvario sen.) Gal turit, kokiu nors komentaru, nes paveiksliuke, tai neblogai atrodo.
na neteko! Bet zadu sia savaitele apsidairyti kaimo turizme!nes gal vasara smagiau kaime svest nei mieste, aisku jei geras oras
mes vestuves darėme Kauno r. Užusaliuose(už Karmėlavos). yra miegamos vietos, pirtis, salė visa stiklinė, erdvi, aplinka graži, ežeras šalia
bet tik stalus jau labai.....prastai buvo paruošę ir maistas nekoks(kas labai man sugadino visą nuotaiką) QUOTE(gutukas @ 2005 01 18, 22:12) mes vestuves darėme Kauno r. Užusaliuose(už Karmėlavos). yra miegamos vietos, pirtis, salė visa stiklinė, erdvi, aplinka graži, ežeras šalia bet tik stalus jau labai.....prastai buvo paruošę ir maistas nekoks(kas labai man sugadino visą nuotaiką) Mes irgi buvom nuvare ten pasiziureti,vaizdas gal ir neblogas, bet kazkaip itartinai pasirode maisto kainos.......aisku meniu nemaciau, bet ko gero nebevarysim jei jau tokie atsiliepimai.... QUOTE(liutuke.m @ 2005 01 10, 15:32) Mums tai ten nepatiko....Na uzsiprase 80Lt zmogui, bet siaip tai vietos mazoka... Ir kazkaip man neuzbaigta...galetu buti nors kiemas tvora aptvertas, kad masinas saugiau suvaryti....O be to sake, kad muzika iki dvieju gali leisti drasiai, o paskui kaimynai nori, kad butu tyliau zodziu paieskos tesiasi....
Vakar skambinau i viena vieta (Vaisvydavoje) ten atsiliepe toks visai malonus vyriskis ir pareiske, kad sales nuoma be maisto kainuoja 1500Lt. Tai pagalvojau, kad jau gal visai tiks ir kokia kavine
QUOTE(Vijola @ 2005 01 19, 09:26) Vakar skambinau i viena vieta (Vaisvydavoje) ten atsiliepe toks visai malonus vyriskis ir pareiske, kad sales nuoma be maisto kainuoja 1500Lt. Tai pagalvojau, kad jau gal visai tiks ir kokia kavine as irgi Vaisvydavoj i viena vieta skambinau....uzsiprase apie 140lt zmogui... na manau truputi brangoka, kai zmoniu bus apie 40...bet siaip vieta ten faina,internete maciau...tai ko gero bandysim i kokia kaima sodyba, vasara turetu buti ciki....problema, kad mums reikia su nakvyne.....
Sodybos aplink Kauna:
Viktoro Vegio sodyba: malonus dede ima 20Lt uz zmogu ir dar 10Lt uz nakvyne, bet jauciu dar galima su juo pasidereti Laimutes ir Stasio Sadausku sodyba: tinkama mazoms vestuvems iki 25zmoniu, kaina apie 600Lt Romos Zalenskienes sodyba: jeigu sodyboj buni iki 24.00 (kas visiskai nerealu per vestuves) moki 1000Lt, jei buni per nakti 2000Lt (sakyciau brangoka) ir dar atsiliepe kazkokia nelabai maloni moteriske Dar skambinau Danutei, ji lampedziuose nuomoja nama, ar sale, tiksliai nezinau, bet be maisto vien tik uz sale uzsiprase 500Lt, o maistas man atrodo sake, kad kainuoja zmogui apie 45Lt, bet jeiimi su maistu, tai man atrodo, kad uz sale atskirai moket nereikia Tai tiek ziniu siam kartui QUOTE(Vijola @ 2005 01 19, 12:35) Dar skambinau Danutei, ji lampedziuose nuomoja nama, ar sale, tiksliai nezinau, bet be maisto vien tik uz sale uzsiprase 500Lt, o maistas man atrodo sake, kad kainuoja zmogui apie 45Lt, bet jeiimi su maistu, tai man atrodo, kad uz sale atskirai moket nereikia Visą namą ten nuomoja - mes vestuves šventėm QUOTE(eegluciuxx @ 2005 01 04, 22:21) Sveiki, reikalinga jusu pagalba ir konsultacija... musu vestuves nusimato dideles.. na sveciu atzvilgiu galingos:) 80-90 zmoniu, ot plati mano busimo vyro giminele.. taigi ieskom vietos kur svesti kaune, kad tilptu tiek zmoniu ir kol kas nerandam:(( gal kas galit ka rekomenduot??? please, patarkit!!! svesim viena diena, teisingiau vakara, taip kad nakvynes nereiks:) laukiu rekomendaciju (jei ka gero zinot, prasyciau is karto su kontaktais) ACIUUUU Labas, Mums iskilo ta pati problemele kaip ir jums: Mano vestuvese irgi bus apie 80-90 zmoniu,pagal Lietuviskas vestuves tai dideles,be to bus nevisiskai tradicines t.y. dvikalbes (lietuviu-anglu). Noriu kazko prabangaus.Ko gero dviem dienom,Kaune ar jo apylinkese. Ar jus ka suradote? Prasau patarkite,as narsau visas svetaines, bet dauguma saliu talpina apie 50 zmoniu. Vestuves ivyks Naujuju metu isvakarese! Be to ieskom muzikantu kalbanciu anglu-lietuviu kalbomis. Prasau paadekit,gal jau gavot kokiu rakomendaciju,aciu is anksto QUOTE(Kapryzas @ 2005 02 13, 17:26) Labas, Mums iskilo ta pati problemele kaip ir jums: Mano vestuvese irgi bus apie 80-90 zmoniu,pagal Lietuviskas vestuves tai dideles,be to bus nevisiskai tradicines t.y. dvikalbes (lietuviu-anglu). Noriu kazko prabangaus.Ko gero dviem dienom,Kaune ar jo apylinkese. Ar jus ka suradote? Prasau patarkite,as narsau visas svetaines, bet dauguma saliu talpina apie 50 zmoniu. Vestuves ivyks Naujuju metu isvakarese! Be to ieskom muzikantu kalbanciu anglu-lietuviu kalbomis. Prasau paadekit,gal jau gavot kokiu rakomendaciju,aciu is anksto galiu rekomenduoti sodyba stakliskese, taciau nuo Kauno 70km, mestenai svesime. tikrai maistas labai skanus, aplinka nuostabi ir aptarnavimas aukstos klases
Laba diena paneles, gal zinote kur nebrangiai aplink kauną galima vasarą švęsti vestuves. Mano vestuvės liepos 30 dieną. Norėčiau kur pigiau ir kad su nakvyne. jei turite kokiu telefonų parašykite. Ačiu.
QUOTE(darata @ 2005 02 15, 20:20) Laba diena paneles, gal zinote kur nebrangiai aplink kauną galima vasarą švęsti vestuves. Mano vestuvės liepos 30 dieną. Norėčiau kur pigiau ir kad su nakvyne. jei turite kokiu telefonų parašykite. Ačiu. sveika! mes šventėm bare DU BARMENAI. jis yra prie magistralės Kaunas-Klaipėda, Giraitėje. ten pat ir motelis yra. už maistą neplėšia, maistas skanus. gėrimus galima savo, iš baro tereikia už 100 Lt pirkti. telefono tiksliai nepamenu, bet pabandyk 8 37 54 73 73.
Tik tame motelyje du barmenai dvivietis kambarys 50 lt nakciai, o dar girdejau, kad kazkada pritruko valgyti uz ta suma, kuria buvo uzsake, tai savo gerai, kad atsiveze
QUOTE(kate0 @ 2005 02 17, 11:27) Tik tame motelyje du barmenai dvivietis kambarys 50 lt nakciai, o dar girdejau, kad kazkada pritruko valgyti uz ta suma, kuria buvo uzsake, tai savo gerai, kad atsiveze Na, mums tokių problemų neiškilo, maisto kalnus dar namo parsivežėm (beveik visą saldų stalą, mišrainių). Motelio yra kitas savininkas, ne tas pats kaip baro, su juo derėtis reikia. Mūsų svečiai dvivietį už 35 LT paėmė.
Sveikos visos,
o gal kuri nors gali duoti tos Danutes lampedziuose koordinates? Buciau labai dekinga
Merginos, gal kas turit kokiu atsiliepimu apie "Nakties magija" Kaune, man ten visai patiko, o kadangi musu bus nedaug, mums tenk labai tiktu ... Papasakokit kas zinot ka apie maista, aptarnavima ir t.t.
Valentinka, man neteko buti Nakties magijoj, bet maciau juosta vestuviu is ten ir nuotraukas, stalas buvo papuostas nuostabiai, maistas sudetas ne i lekstas, bet i didelius padeklus, sake, kad skanu, tik sake vietos 30 zm tikrai mazoka. Faina tai, kad yra uzdaras kiemelis.
Tai va mums tas ir patiko, kad uzdaras kiemelis ir siaip ten paprasta bet labai jauku ir kainos normalios. Musu bus tik apie 23 zmones ,todel ir domimes ta vieta
Na, mielieji, daugiau jokiu atsiliepimu apie Nakties Magija?
QUOTE(skristyn @ 2005 02 15, 16:00) galiu rekomenduoti sodyba stakliskese, taciau nuo Kauno 70km, mestenai svesime. tikrai maistas labai skanus, aplinka nuostabi ir aptarnavimas aukstos klases Labas butu labai gerai kad duotumet koordinates QUOTE(Kapryzas @ 2005 02 21, 23:14) pasiziurek www.atostogoskaime.lt ir apacioje lango matysi tris naujas sodybas viena is ju GUOSTA. as si savaitgali buvau ten nuvaziavusi ir suzinojau tik tiek, kad seimininkes kuri ruosdavo maista nebeliko, tad del maisto nezinau koks bus ir dar reikia sumoketi papildomai 500lt, jeigu nori, kad sodyba butu tuscia tai mane truputi nuvyle ir ieskau kitos vieteles QUOTE(Kokere @ 2004 04 05, 10:09) Rumšiškėse yra viešbutis-restoranas" Rumšiškės". Ten nebrangiai galima išsinuomuoti salę su viskuo( miegamieji, baseinas,biliardas....) pritariu, kad Rumsiskese laabai gera sale, labai jauki aplinka ir t.t. mes patys ten per siuos naujuosius sventem savo vestuves o siaip tai sale tai tikrai super: didelis baseinas, pirtis, 2sales, daug kambariu ir t.t. o be to ir pakankamai pigu...
Sveiki,
gal kas nors esat girdeje apie sodyba Liutonyse Kaisiadoriu rajone? kazkaip nemaciau jokiu atsiliepimu apie ja...siaip tai ieskau vietos aplink Kauna 50 zm. veseliai iskelti
Mes svesim Kaune, taciau noretume fotografuotis vziuoti i Trakus. Pasidalinkin informacija kur ten kreipts, kiek kainuoja (sitas klausimas svarbiausias)
Tradiciskai visi fotografuojasi aplink pili arba tiesiog pries ja. Ir tas nieko nekainuoja
hermi Aciu
cia kazkas minejo Petrausku sodyba. na, bent jau man, tai ten vaizdas tikrai nekox. kaip seimininkas sake, iki jaunuju grizimo buvo like 3 val, tada mes atvaziavom apsiziureti. balkonas sulauzytas, langai apterlioti, lovos sujauktos, visa sale dvoke kepama zuvimi... ir kaip supratau, 40 zmoniu niekaip neapnakvindytu lovose. sako, jaunesni gali ir ant ciuziniu pamiegot. kaip pamaciau tuos ciuzinius, tai
tada lekem kuo greiciau atgal palikti uzstata i rumsiskiu viesbuti. ten viskas labai tvarkingai atrode. kambariai dvivieciai, kiekvienam po dusa ir tualeta, net telikai stovi. ir kas svarbiausia, visiems uzteks lovu. ir kaina tokia pati 75lt/zm.
[quote=kate0,2005 02 23, 21:12]
Mes svesim Kaune, taciau noretume fotografuotis vziuoti i Trakus. Pasidalinkin informacija kur ten kreipts, kiek kainuoja (sitas klausimas svarbiausias) [/quot Zinok, brangioji, kad ten labai daug vestuvininku buna. Tiesiog konvejeris Aplink Kauna ne ka maziau graziu vietu. Beje ir pili turit...Pasigalvokit is anksto ir vaziuokit, kur tik sumastot. Juk ir Neris, ir Nemunas, ir ju santaka
Anaka tai, kad Kaune jau atsibodo
Sveikutės, gal ką nors girdėjote apie Viktoro Vegio sodybą. Buvau ten nuvažiavusi gamta vasarą gal ir nieko. O kaip tas seniokas? gal kas nors ten šventėtė, tai būtų gerai, kad parašytumėte, ačiū
Dar skambinau Danutei, ji lampedziuose nuomoja nama, ar sale, tiksliai nezinau, bet be maisto vien tik uz sale uzsiprase 500Lt, o maistas man atrodo sake, kad kainuoja zmogui apie 45Lt, bet jeiimi su maistu, tai man atrodo, kad uz sale atskirai moket nereikia
LABUKAS GAL GALIMA BUTU GAUTI TOS DANUTES LAMPEDZIUOSE KONTAKTINIUS DUOMENIS AR KOKIOS NORS KITOS PAPILDOMOS INFORMACIJOS APIE TA NAMA? BUCIAU LAAAABAI DEKINGA
[LABUKAS
GAL GALIMA BUTU GAUTI TOS DANUTES LAMPEDZIUOSE KONTAKTINIUS DUOMENIS AR KOKIOS NORS KITOS PAPILDOMOS INFORMACIJOS APIE TA NAMA? BUCIAU LAAAABAI DEKINGA [/quote] Sveikutes merginos, aš tai pas taą danutę, jau buvusi.Na jau beveik vos neišsinuomavau.Na aplinka man patiko ten ir tam name labai gražu, nu tik tiek kad ta salė biski tokia maža. Mizikantui sunku tilpti, o jei dar du neįmanoma. Bet netai norėjau jums pasakyti, būkite atsargios ir viską išklausinėkite. Aš jau buvau rankpinigius padavusi, kai ji pasakė, kad po dvylikos ima viršvalandžius. Ir dar kad už nakvynę nuo žmogaus po 35 litus. tai kažkokia makalynė, kad net visiems lovų neužtektų ir už miegijimą ant žemės mokėti 35 litus tai man pasiridė apsurdas, tai va tike norėjau pasakyti
As kai paskaiciau atsiliepimus apie Petrausku sodyba, tai
kaunietems rekomenduoju Rumsiskiu viesbuti. (868788888)Kiek apvazinejom, geresnes vietos neradau.
Dvi nemazos sales. Dvivieciai kambariai poilsiui su televizoriumi, dusu ir tualetu kiekviename is ju. Baseinas, pirtis, biliardo sale, jei bus noras antra diena jaunesniems atsigaut. mes sutarem 75Lt/zm. uz dvi dienas su nakvyne i ta kaina visa sita ieina + vaisiu stalas, saldus stalas su 5 tortais, ir alaus stalas. kiek esu kalbejus su zmonemis, ten sventusiais, nusiskundimu neturejo. nepykit, ber lyginant su petrauskais... jei zmoniu apie 40, tai i lovas ten visi tikrai netilps. sako, jaunesni ir ant grindu gali. parode ciuzinius, tai tikri issigandom... suplyse, purvini. ir kaina tik 5 Lt skiriasi. nuosirdus patarimas, kol dar ne velu atsisakyti, bent jau as taip daryciau. bet jau jei svesit ten, tai tikrai linkiu geros svetes. |