QUOTE(aurėjaa @ 2009 10 02, 17:56)

Turim praskeltą lūpytę, kurią teko siūti, taigi randelis tikrai liks

Suprantu, kad ir namie taip gali nutikti, bet.... auklėtojos tuo metu grupėje nebuvo

, vaikučiai buvo palikti vieni be priežiūros
Papildyta:Ačiū

Hm,bet nemanau ,kad kalte yzvelgiama aukletojos pusen

Ziurint vaikucius ir tiek ju daug,galima net akimirkos nesuspeti ir kas nors ivyksta,kad ir koks ykandims,pasistumdymas ar dar kas panasaus

Juk aukletojos ne supermenes?O jei aukletoja tuo metu WC prispaude?Nu buna visko.Mano drauges mazylei mergaite i rankyte ykando iir dar taip riebiai

As pati budama sveciuose,zaideme su vaikuciais vaiku kambarelyje ir ne nepastebejau kai puses metuku vyresne draugu mergaite mano pupai i veida ykando,pamaciau tik kai sukandus laike,o manoji klyke:

Puoliau plesti,o pasekoje ta kita is pykcio dar labiau kasti ir plesti,kliuvo nosyteiir lupytei,kai atleido tai issigandau,maniau reiks vezti siuti

Bet po ppusvalandzio atsileido ykandimai,tai ir as atsikvepiau,ot paturejau streso,kad ir pati salia buvau(kaltinau savo neapdairuma)Taip jau yra,kad musu mazieji augdami patiria visko,o mes visuomet ieskome ir kaltiname kas buvo salia,ar kas nespejo prieiti

Stiprybes ir sveikateles Jums,maziukams randeliai geriau gyja,tikekimes,kad neliks pasekmiu,cia Jums