Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Loterijos :)
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4
Bureja
Nu perziurejau temas, neradau tokios smile.gif))
taigi noriu paklaust, kokias loterijas zaidziate ?
ash kazkada Teleloto zaisdavau dar jauna budama...melsdavausi kad tik lituku ishloshciau, nes dar mokykloj buvau-pinigu trukumas juodas blink.gif blink.gif blink.gif

dabar neloshiu ...ale kazhkaip norisi pralobt laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
vedeja
Teleloto perku kiekviena sekamdieni, bet man nesiseka. Uztai galiu pasigirt kad sekasi daiktinese loterijose ir esu laimejusi smulkiu priziu. Nevardinsiu ju, nes begale. O pats vertingiausias islostas prizas - perlu verinys. Pasiziurejau Kristianoje jo kaina arti 1000 Lt smile.gif
Ferrari
pati nesu didelė loterijų mėgėja, ypač teleloto wink.gif - sėdėti valandą ir žiūrėti, na nebent kitą dieną pasitikrinu bilietuką jei kartais nusiperku.
bet va mano tėvelis tai visą gyvenimą žaidžia - kažkada dar buvo tarybinės loterijos, kur galima buvo ir žiguliuką išlošti, bet nieko nepešė.
o su teleloto jam pasisekė apie 170 tūkstantėlių išlošt, bet žinot su tokiais pinigais nepralobsi, reikia pinigus mokėt uždirbti ir su jais "pinigus daryti", unsure.gif net ir su ta išlošta suma galima būtų buvę kokį bizniuką prasukti, bet reika mokėti, o šiaip tai juokas tokia suma, butuką nusiperki ir nieko nelika... mad.gif
Daisy
man jokie teleloto nesiseka,as jau geriau du litus i bala ismesiu nei nusipirksiu bilieta, bet va dalyvauju loterijose, kur reik ka pirkt, ar atsakyt i klausima po to registruotis
tai laimejau:
dulkiu siurbli, gefilus ranksluosti, l Bondo laikrodi, Libero dideli paka, libero serveteles, libero kelnaites, nestle kosiu, laiminga kamsteli turejau, kuriu uz 100 pardaviau ir begales kortu, tauriu, buteliu mineralinio, alaus ir t.t. nu gal dar iskaiciuokim Nojaus arka nes ta is barkodu "susirinkau"
Vilione
Va, pasirodo, kokiu laimingu mamyciu cia lankosi smile.gif
As tai kai tik atsirado Keno loto, staciau po 50 Ct. ir abu kartus laimejau po 25 Lt. smile.gif
Tada dar studencioke buvau-tai uz pirmus 25 Lt. nusipirkau pedkelnes, uz visa suma, tada tai ganetinai brangu buvo, bet pedkelnes tai thumbup.gif
O uz kitus nuotraukas pasidariau blink.gif
O daugiau tai- dry.gif
miau
As sia savaite svenciau gimtadieni, tai uzsiprasiau draugu, kad padovanotu po teleloto bilieta. Sako, kad dovanotas buna laimingas. Si sekmadieni losiu. Palinkekit man dideles sekmes wink.gif
Laisvė
Gal aš viena tokia, nieko neišlošusi. Bet ir nebelošiu. Et, kam nesiseka loterijose, tam sekasi meilėje...
#Mia#
Ne viena nepergyvenk, man irgi tik meilej sekasi biggrin.gif .
vedeja
QUOTE (miau @ 2004 09 25, 15:54)
As sia savaite svenciau gimtadieni, tai uzsiprasiau draugu, kad padovanotu po teleloto bilieta. Sako, kad dovanotas buna laimingas. Si sekmadieni losiu. Palinkekit man dideles sekmes wink.gif

Miau, kaip ten rusai sako - ni pucha ni pira
miau
k ciortu biggrin.gif

juk taip atsakyti reikia, ane??? g.gif
Jurgichka
as Lietuvoj tai nieko neislosdavau, absoliuciai.
Va cia Airijoj perku LOTTO (taip pat kaip teleloto) - tai kiek pirkau tiek islosdavau - tai 10 eur, tai 2 smile.gif

Dar esu islosus: video kamera, kompa nesiojama (cia kur surinkti kaska reikia)

Nu o mano svajone bent 300 000 eur islost, kad nama nusipirkt biggrin.gif
NEdaug ane? g.gif
Noa
Esu laimejus 3 litus su kazkokia loterija pries 5 metus smile.gif

Siaip nelabai perku loteriju bilietus. Mat, man karta mano senelis, o jis zmogus protingas, taip isaiskino. Sake, is surinktu uz loterija pinigu laimejimams skiriama kiek? Na, sakykim, 30 proc. Taigi jeigu supirksi absoliuciai visus loterijos bilietus, teatgausi 30 proc. pinigu. O 70 proc. pralosi smile.gif
Vadinasi, kuo daugiau loterijos bilietu perki, tuo didesne tikimybe pralosti biggrin.gif

Taigi as mazai ir perku. Kas 5 metai po viena. Neislosiu, tas tiesa. Uztai dziaugiuosi, kad nepralosiu biggrin.gif
matroskinas
biggrin.gif o as tai esu laimejes ten lemonu kruva (melejonu, ta prasme), kur reikia atsiusti pries tai pinigu persiuntimo mokesti i saskaita, o taip pat uz kruva labas papildymo korteliu esu laimejes mobylke ir 2000 Lt kazkokioj pardoj.

gaila, issitryniau tuos savo meilus ir sms... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kuzia
Tikimybė laimėt milijoną:
Įsivaizduokit didelį stadioną. O jo aikštę pilną pristatytą vienas šalia kito alaus butelių. Vienas iš jų yra jūsų. Virš stadiono skrenda varna. Pataikys ar nepataikys varna prišikt būtent į jūsų butelį? O gali ir visai tuokart skrisdama nenorėt š...
vedeja
QUOTE (Kuzia @ 2004 09 26, 18:25)
Įsivaizduokit didelį stadioną. O jo aikštę pilną pristatytą vienas šalia kito alaus butelių. Vienas iš jų yra jūsų. Virš stadiono skrenda varna. Pataikys ar nepataikys varna prišikt būtent į jūsų butelį? O gali ir visai tuokart skrisdama nenorėt š...

Cool palyginimas thumbup.gif clap.gif thumbup.gif . Niekad nebandziau isivazduot milijono tikimybes laugh.gif laugh.gif
Laisvė
Betgi aš kiekvieną sekmadienį išlošiu po 2 litus, nes neperku teleloto bilietų.
Jurgichka
o as girdejau posaki ; loterija yra mokesciai kvailiem zmonem. (lotto is tax for the stupid people:))
bet vis tiek perku. NU o jeigu.. taip.. A:)
*Smilga*
Pirkau dešreles ir laimėjau kompą su stalu thumbup.gif
ramaske
Man kazkodel nesiseka,o uosvienei mano tai neblogai,ji muzikini centra islose,o neseniai ir mikrobange biggrin.gif
nerile
QUOTE (mamaDaiva @ 2004 09 24, 10:03)
o su teleloto jam pasisekė apie 170 tūkstantėlių išlošt, bet žinot su tokiais pinigais nepralobsi, reikia pinigus mokėt uždirbti ir su jais "pinigus daryti", unsure.gif net ir su ta išlošta suma galima būtų buvę kokį bizniuką prasukti, bet reika mokėti, o šiaip tai juokas tokia suma, butuką nusiperki ir nieko nelika... mad.gif

Nu, kaip sakoma, kai kam visada neuztenka... blink.gif
Bet isivaizduok, kad jus nelaimejote tu Lt, ka tada sakytum?
Jurgitutė
Nesu loterijų mėgėja, nes man visai nesiseka. Tai dabar visiškai jokių bilietų neperku. Bet vyras tai perka teleloto, kas dieną bent po vieną bilietą. Bet tai laimėjimai tai juoką kelią. Į savaitę tai 2, tai 5 litus laimi, o kartais ir nieko. Švaisto pinigus ir tiek.
Saga
QUOTE (Kuzia @ 2004 09 26, 19:25)

o jeigu taip ims ir pataikys wink.gif .....taigi ir vadinasi LOTERIJA......perki ir galvoji, o jeigu... daugiausia laimejau teleloto 38 Lt. O buvo taip, sekamdieni nepatikrinau bilieto, galvoju internete paziuresiu pirmadieni.......tikrinu, yra 38 Lt thumbup.gif ......nulekiu i parduotuve pasiimti, o ten terminalas rodo, kad bilietas nelaimetas sad.gif sad.gif ........liepiu tikrinti dar karta.......nu irgi tas pats mad.gif mad.gif ...... paaiskinu pardavejai situacija, kad turi buti laimejimas, kad internete tikrinau, tada ji rankiniu budu surenka mano numeri....ir bingo....laimejimas vis tik yra tie 38 Lt.......

tagi galvoju, kai interneto nebuvo idomu kiek milijonu ismeciau g.gif g.gif ......
Merveilleux
Niekad nedalyvauju jokiose loterijose, nes man tai paprasciausias pinigu svaistymas!!! user posted image user posted image
Madam Butterfly
viena karta visi bendradarbiai nusprende padovanot mano tevui teleloto bielietu uz 75LT!!! na ir ka manot, nelaimejo nei vienas is ju.... mad.gif blink.gif
matyt kas nelemtai, tai jau ... turbut nelaiminga diena buvo.
o bendradarbiai tikejosi,kad jis gal net 1 000 000Lt laimes, tai kiti net ant kitos bbilieto puses vardus uzsirase, kad zinot kas nupirko ir padovanojo.. laugh.gif
Vilione
QUOTE (*Smilga* @ 2004 09 27, 19:28)
Pirkau dešreles ir laimėjau kompą su stalu thumbup.gif

Vot cia tai geras...
Sekasi gi zmonems thumbup.gif
Mil@na
Daugu daugiausia esu laimejusi 4 litus, o radusi 6 sad.gif . Nezinau, ar juoktis, ar verkti. Save guodziu ta mintimi, kad laimeti pinigai laimes neatnesa, bet taip noreciau praktiskai tuo isitikinti rolleyes.gif
Astra
Mano didziausias laimetas "prizas"-zalia korta i JAV smile.gif) Dar teleloto esu laimejusi 64Lt.,neskaitant po 4Lt.ar po 2Lt. Kai tik atsirado tas zaidimas,buvo mazai zaidzianciu,tai tuos 64Lt.laimejau uzbraukusi kampus.Dar esu laimejusi didziuli pripuciama vandens atrakciona,pro kuri reikia praciuozti,o ciuoziant ant galvos uzsipila kibiras vandens...

Brazile
Kalbant apie losiamus pinigus - tai nemegstu loteriju, manau lengvai igyti pinigai lengvai ir iseina. O jeigu islosciau milijona, tai greitai stogas nuvaziuotu kaip blogai butu laugh.gif
saugerda
Mano močiutė prieš metus išlošė kelionę į prancūzija aišku važiavau aš,esu macdonalde laimėjus mobilų telefoną,o teleloto daugiausia 16 lt,ir dar kampų eilučių nemažai
carramele
Siandien pasitikrinau teleloto bilieta. Siaubas, ketvirta karta gyvenime ir vel niekooooooooo!!!!!!!!!! mad.gif Loterijose nesiseka...

Bet uztat karta lauko kavinej esu simta litu radus smile.gif
Nilka
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau tongue.gif
"Sergute"
kazkada seniai TELELOTO laimejau apie 80lt,bet bilietukas buvo dovanotas,o seip bilietu nebeperku,nes pati niekada nelaimiu biggrin.gif
daliuke
QUOTE(Nilka @ 2005 01 03, 16:29)
Naujųjų metų proga pasidovanaujau sau2 Tele loto bilietukus. Kazkaip jaučiau, kad turiu nors kažkiek išložti. Ir ką gi nuojauta neapgavo. Išlošiau 2 litukus. Nors ir nedaug, bet visgi išlošiau tongue.gif
*

O man rodos, ka ne islosei, o pralosei 2 litukus... smile.gif
Mes irgi ir vakar, ir per kaledini teleloto pralosem po du litukus.. tongue.gif

Daugiausia turbut esu laimejus apie 40 Lt. uz istrizaines.. smile.gif
Nors mano mama, tai yra laimejus ir saldytuva, ir sulciaspaude, ir nesiojama televizoriu.. thumbup.gif
O pazistu viena pana, kuriai aplamai visose loterijose sekasi. Pvz., kiek kokakolos buteliuku bepirktu, kastelis butinai bus laimngas smile.gif Tuos jos laimets prizus sunku net isvardinti: n skeciu, fotiku, tasiu, ranksluosciu, kilimu, kelione dviems i Kanarus ar Havajus (jau nepamenu) ir t.t.. Sekasi gi zmonems rolleyes.gif
Šiaurė

На рождество я выйграла 28 лит, а в новый год 8 лит biggrin.gif
Erszebeth
Nekenčiu loterijų. Tuos keletą kartų, kai sukvailiojusi pirkau bilietuką, nieko nelaimėjau. Tiesa, kažkada vaikystėj iš automobilio parduodamuose loterijos bilietuose esu laimėjusi tiek, kiek kainavo pats bilietas, bet kai po to traukiau antrą, jis buvo nelaimingas. Nerenku kamštelių ar etikečių. Taip pat niekada nepildau kortelių, kurias duoda parduotuvėse, išmetu ir jas, ir čekį. Tiesa, momentinius prizus atsiimu visada, bet tik niekučių teko išlošti. Na, vienąkart Maximoje grąžino iš kasos 10 litų, tai bene didžiausias mano laimėjimas megalol.gif
xenzy
hmmm...didziausias laimejimas buteliukas Santa Maria prieskoniu smile.gif) o daugiau nieko, teleloto karts nuo karto maximum 2 lt. laimiu smile.gif ir psio smile.gif nesiseka sioj srity visiskai smile.gif
Kazimiera d'Artanjan
Laimėjau "Panelės" BU kepuraitę- bet čia ne loterija, o už geras idėjas. Ir "Cosmo" Auksnę plunksną- parkerį, tai irgi už srtaipsnį, o ne iš dangaus biggrin.gif
Oi, kartą laimėjau "Žiedų valdovo vaizdajuostę-tikrai loterijoje ir pakvietimą į mansono konsertą (čia vyras). Pinigais niekad nieko.
dadaida
as esu laimejusi IKI kortele apsipirkti uz 50 litu. o taip dar esu laimejusi 2 litus is teleloto. siaip man nesiseka loterijose wink_3.gif ir pinigu randu daugiausia 2 litus wink_3.gif nu ir nesiseka man doh.gif
ewita
Keletą kartų laimėjau Teleloto - dažniausiai po 2lt, ir vieną kartą 18 lt. Daugiau nieko biggrin.gif
Orchideja
Man tai is teleloto teko islosti 4 litukus ir istrizaines 45litus tada tikrai dziaugiaus...
PaneleKiausiniene
Niekad nieko nelaimiu schmoll.gif A.... Pries pora menesiu desreliu pakuote laimejau megalol.gif Bet tingejau pasiimti.
Mally
Visokiuose teleloto ir pan. beveik niekad nieko nelaimiu, tikrai daugiau isleidziu nei laimiu. man patinka posakis "loterija yra mokestis tu, kurie neismano matematikos", bet visvien laikas nuo laiko neatsispiriu pagundai pabandyti laime. o siaip "paneles" konkursuose du kartus laimejau, kai isvis siunciau gal tik kokius 6 kartus - pries kokius 5 metus laimejau kelione i kalnus, o va pries menesi nagu laka. smulkmena, bet visvien malonu. ir dar esu laimejusi 2 zaislines karvutes is marges pieno konkurso.
Tik tak
Esu laimėjusi plaukų džiovintuvą profesionalms, bet čia kryžiažodžių konkurse biggrin.gif
O šiaip daugiausiai tada, kai reikia ką nors pirkti ir/arba siųsti - 500 Lt čekį apsipirkti "Kotrynos" parduotuvėje thumbup.gif , čia pernai, pirkom Huggies sauskelnes Iki parduotuvėje. Dar: didelę pasakų knygą "Mamos žurnalo" loterijoje, visokių smulkmenų - skalbimo miltelių 3 kg, bent dvi kosmetines, drambliuką Maximoj...
Aha, dar dukra lėlę Barbę laimėjo tongue.gif
Tučka
Teleloto laimejau televizoriu ir 2500 Lt. ax.gif
Lona
Speju buvai studijoj? Zveris tu - loteriju liute biggrin.gif
Tučka
QUOTE(Lona @ 2005 02 18, 16:45)
Speju buvai studijoj? Zveris tu - loteriju liute  biggrin.gif
*

Aha. blush2.gif
Lona
Ar kai pirkai ar buvo kokios ypatingos sąlygos? Na pavyzdžiui vaikas pirko? Ar tau pritrūko grąžos ir pardavėja davė bilietą? Na papasakok slap.gif
Upsiukas
Esam laimeje Teleloto losime satelitine antena...nu reikalinga ji mums kaip suniuj penkta koja....
Ir niekaip neprakisam jos. Draugams siulem - neima, uosviams siulem - nereikia, montavimas kainuoja...broliuj siuliau - vos nepasiunte.
Prisijungem ja sau patys...daba karta i metus ijungiam paziuret ar veikia ir as nuo stogo jos kas nenukosejo smile.gif
Siaip smulkiu prizu esam islose smulkiose loterijose, tokiu kaip marskineliai, ranksluosciai, taures ir t.t. ir pan.
Tučka
QUOTE(Lona @ 2005 02 19, 14:18)
Ar kai pirkai ar buvo kokios ypatingos sąlygos? Na  pavyzdžiui vaikas pirko? Ar tau pritrūko grąžos ir pardavėja davė bilietą? Na papasakok slap.gif
*

Pirko mano mama 4u.gif Ir man duodama pasake, kad sitas bilietas bus laimingas ax.gif Tai taip ir buvo. O turejau tik ta viena bilieta smile.gif
Lona
Nu geras, kokia tavo mama aiškeregė, man tai jaučiu visa giminė priktų ir nė 4 LT neišloščiau laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.