Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Renginiai vaikams: spektakliai, koncertai ir pan.
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
helli
Labai norėčiau savo 2 m. išdykėlę aktyviau įtraukti į socialinį gyvenimą smile.gif Vyksta nemažai renginių vaikams, tačiau labai norėtūsi išgristi kitų mamyčių patirtį ir rekomendacijas kokie spektakliukai, koncertai jūsų vaikučiams ir jums pačioms yra patikę ar nepatikę 4u.gif
Soni
savo sūnų 2 metukų vedžiau į Muzikinį teatrą, jam labai patiko, aišku, ne iki galo žiūrėjo, užmigo thumbup.gif
helli
Soni ačiū už atsakymą 4u.gif O gal galima konkrečiau: kur Muzikinis teatriukas yra, kokį spektaklį pasirinkote?
Rudenėja
QUOTE(helli @ 2006 09 29, 15:17)
Soni ačiū už atsakymą  4u.gif  O gal galima konkrečiau: kur Muzikinis teatriukas yra, kokį spektaklį pasirinkote?
*

Koks dar teatriukas lotuliukas.gif Tiesiog Muzikinis teatras, yra Kaune, kaip ir Operhauze yra programa ir vaikams. O jus pati is kokio miesto? g.gif

Siaip as siulyciau i leliu teatra eit arba dar neit niekur rolleyes.gif
Atlantida
Kaune labai nuostabus teatras mazyliams isikures Senajame Treste - Nykstuko teatras. Vaidina leles, jas valdo ir igarsina du aktoriai - vyras ir zmona. wub.gif Spektakliukai trumpi, muzikalus, o vaikuciai susodinami ant specialiu pagalveliu. Beje, bilietai vaikams iki triju metu pigesni. Mes matem tikrai nemazai ju spektakliu, nei vienu nenusivyleme.
helli
QUOTE(Rudenėja @ 2006 09 30, 16:46)
Koks dar teatriukas  lotuliukas.gif Tiesiog Muzikinis teatras, yra Kaune, kaip ir Operhauze yra programa ir vaikams. O jus pati is kokio miesto?  g.gif

Siaip as siulyciau i leliu teatra eit arba dar neit niekur  rolleyes.gif
*

Aš iš Vilniaus užtai ir nesusipažinus su Kauno kultūros objektais blush2.gif
sssaule
Mes su mergaitėms einame į lėlių teatrą, jos išsėdi visą spektaklį, o spektaklių trukmė įvairi nuo pusvalandžio iki 1.15 val., ir joms labai patinka. O spektaklius einam kurie skirti vaikams nuo 3m., nors mano panelytėms dar tik 2 metukai.
O pradėjome eiti kai joms buvo 1m. 10mėn.
viti
yra dar Raganiukes teatras Seskineje. Jau si sestadieni (manajam 1,9 m.) zadu ten eiti
Mirazas
QUOTE(viti @ 2007 01 19, 14:18)
yra dar Raganiukes teatras Seskineje. Jau si sestadieni (manajam 1,9 m.) zadu ten eiti
*

Sveikos
Nu jo as kai nuvedziau, kaip pamate seneli salti einam nenoliu nenoliu cool.gif
daugiau neeksperimentawau, bet issigando, konkreciai pora valandu dar nepamirso dedes, dabar bandysiu i leliu teatra, bet gal siek tiek veliau nenoriu isgasdinti ir visai atbaidyti nuo kulturio gyvenimo
olenka
Mes siandien pirma karta buvom Leles Teatre Vilniuje. Mazyliui 1m.8 men.
puse spektaklio praleidom uz duru, nes nenorejo tyliai sedeti, o paskui iejom ir kazkaip visai ramiai pabuvo man ant keliu iki galo. tik turejau ledinuka jam nupirkti, kad butu uzsiemes blush2.gif
bet manau, kad kaip pirmam kartui - thumbup.gif
dar buuutinai eisim kada nors
Keberiokšt
Vilniaus "Leles" teatre ant repertuaro lankstinuku visada buna prierasa "Prasome vaikuciu iki 2 metu nesivesti". Buna nurodyta, kokio amziaus vaikams koks spektakliukas skirtas. Manau, jei vaikas itin ramus, zingeidus, galima ir pabandyti anksti vestis. Bet yra keletas bet:
vaikas gali issigasti tamsos spektaklio metu
ji gasdina leles ar ypac garsiai rekiantys personazai scenoje
jis nesukaups demesio ilgiau kaip 15-20 min, o trumpiausias spektakliukas tesiasi apie 45 min.
visada geriausia pradzioje isbandyti maziuka su lauke vykstanciais masiniais vaiku renginukais (ziema, aisku ju nesurasite, bet kitu laiku,taip) -koncertu, spektakliuku, akcija.
svarbu neprievartauti vaiko- jei jis saleje verkia, jauciasi nekaip, tiesiog iseiti. Nereikia jausti pareigos buti iki galo. Nes kita karta neprikalbinsite jo eiti.
Mano manymu, optimaliausias amzius -nuo mazdaug 4 metu.
Soni
vis dėlto , manau, kad čia nuo vaiko priklauso, aš vyresnįm jau rašiau, kad vesdavau nuo 2 metų, o mažiuką iš viso nuo 1.3 m. amžiaus, ir ką išsėdėjo du veiksmus po 40 min. Labai patiko, siūbavo, plojo, bet mes einam į muzikinį teatrą, o Lėlių teatre man nepatinka, ten labai kiti vaikai triukšmauja, blaško dėmėsį.
putlute
viskas nuo vaiko priklauso. vieną gali vestis visur, o kito ne. mes dar mažos po teatrus lankytis, tad kol kas ieškome įvairių renginių, kur susirenka daug vaikų, groja muzika ir pan. ateityje galvoju leisti atžalą į muzikos mokyklėlę tada ir tarp žmonių pabus ir šio to naudingo išmoks. tiesa, dar turime įsirengę šėšėlių teatrą namuose (jų yra pirkti knygynuose visokių, kaina apie 10 Lt), tai kol kas mes su tėvu vaidinam, o mažoji žiūri žiūri, bet greitai ateina visko griauti, o mes tikimės, kad greitai to nebedarys ir pati vaidins
Maranela
Aš tai siūlau užsukt į persiorentavusį restoraną - klubą Combo.

Ten vaikams sekmadieniais nuo 13val. būna programos su šokiais, dainelėm, konkursais ir prizais.
Tai mano mažyliams patiko thumbup.gif . šiaip čia vaikučiams maximum iki 8 metų įdomu.

O tėveliams tai kaip tik solidesniems klubas skirtas: ir pašoksi, ir pasižiūrėsi, ir pavalgyt vyras gaus 24 val, o SVARBIAUSIA - patogiai atsisėsti bus kur!
Būna ten ir spektaklių, ir koncertų, ir teminių varakėlių .

Programą galit rast COMBO comboplius.lt/res-club arba combo.lt/agentura
nerko
ar einat kur su vaikais pasikulturint vasara?
gal ka idomaus galit pasiulyt?
Magnifique
Šian girdėjau kažkus prie Flagmano bus Telebimbam koncertas....tik dar nežinau kelintą valandą... doh.gif g.gif thumbup.gif
Asta75
Sveikos, siulau savo mazuosius nusivesti i Vilniaus mazaji teatra, spektakli "Mano batai". Is tiesu nerealus spektaklis, mano mazjam 1.5 metuku issedejo visa laika, ir plojo, ir kartu niuniavo, ir dar banda lipti ant scenos. zodziu, labai labai patiko thumbup.gif
Atlantida
Mes su 1,5 metu suneliu apsilankem spektaklyje Keistuoliu teatre "Mano senelis buvo vysnia". Gerai issedejo puse valandos (puse spektaklio), veliau teko iseit, dar meginom grizt - bet veltui 4u.gif . Siaip ten patekom atsitiktinai - turejau eit su vyresnele, bet ji negalejo. Siaip sis spektaklis maziukams nelabai tinkamas, bet jis labai prasmingas ir vyresneliams, ir suaugusiems... nes ten kalbama apie rimtus dalykus (mirti, senatve, gamtos pajautima) vaikams suprantama kalba...

O siaip dar vienas patarimas teveliams, kurie lankosi renginiuose su maziukais,- pries spektakli ieikite i sale patys paskutiniai, nes vaikui nusibos laukt spektaklio pradzios ir per spektakli maziau issedes.

Beje, rodos Elfu teatre bilietai maziams nemokami (rodos iki 3 metu jei neklystu), reiks ten apsilankyti. Nes dazniausiai butent suaugusiems gaila, kad teko iseit is spektaklio nepamacius pabaigos, juo labiau pinigai uz abu sumoketi. Tai va bent pigiau gautusi. O vaikas manau ir is puses spektaklio gaus sau ispudziu tiek, kiek jam reikia.
Berazume
QUOTE(Asta75 @ 2008 04 01, 15:44)
Sveikos, siulau savo mazuosius nusivesti i Vilniaus mazaji teatra, spektakli "Mano batai". Is tiesu nerealus spektaklis, mano mazjam  1.5 metuku issedejo visa laika, ir plojo, ir kartu niuniavo, ir dar banda lipti ant scenos. zodziu, labai labai patiko thumbup.gif
*

Reikes nueiti, tikiuosi mano 3,5 bus ne per "senas" tease.gif
liusė
Mes nuo 2 metų su mažiuku pradėjom kultūrintis - buvom porąkart teatre, cirke, koncerte. Šiaip tokie renginiai jam labai patinka, žiūri susidomėjęs, va tik Voro vestuvės Siemens arenoje nelabai tiko, nes garsas jam per didelis - ausytes dengėsi.
Semile
as galvoju mano maze dar neisedetu tetre ar cirke g.gif ji labai judri tongue.gif
Berazume
QUOTE(Semile @ 2008 04 08, 22:12)
as galvoju mano maze dar neisedetu tetre ar cirke g.gif ji labai judri tongue.gif
*

Manau is pradziu reiktu vesti i teatriukus kurie yra trumpuciai g.gif ir kaip kazkas minejo, eiti i sale paskutiniems, kad vaikuciui nepabostu laukti smile.gif
Atlantida
O dar gera mintis - pameginkite prisiplakti prie darzelio ar mokyklos vaikuciu (sis patarimas gal labiau tiktu vaikiukams, kurie darzelio patys nelanko, o ju mamos nedirba, - juk tokie renginiai paprastai vyksta darbo dienomis pries pietus). Juk tenai labai daznai atvaziuoja teatriukai ar koncertines grupes. O ir tokiu renginiu kaina buna simboline.

Stai mes su maziuku ana savaite buvome grupes "Tonika" koncerte (o vyko jis vyresneles dukros pradines mokyklos saleje), bilietas mums kainavo tik 2,5lt ir sugebejom isbuti visa valanda. Dar baliona sunelis gavo kaip maziausias ziurovas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif O ir butu teke iseit - irgi nebutu gaila, kai tokie mazi pinigai.

P.S. Stebiuosi, kad si mintis man neatejo i galva anksciau, butume anksciau predeje kulturintis... biggrin.gif
Ir Guste
Nemokamas užsiėmimas - eiti į "Dainų dainelės" filmavimus, jie dabar vyksta sekmadieniais ir antradieniais LRT (sekmadieniais lyg nuo 15, antrad. - 14 val.). Reikia turėti asmens dokumentą.
Bet tai gana varginanti atrakcija, užima kelias valandas, daug visokių pertraukimų. Ir ne visi dainorėliai maži mirksiukas.gif
Carevna
QUOTE(Ir Guste @ 2008 04 09, 16:55)
Nemokamas užsiėmimas - eiti į "Dainų dainelės" filmavimus, jie dabar vyksta sekmadieniais ir antradieniais LRT (sekmadieniais lyg nuo 15, antrad. - 14 val.). Reikia turėti asmens dokumentą.
Bet tai gana varginanti atrakcija, užima kelias valandas, daug visokių pertraukimų. Ir ne visi dainorėliai maži  mirksiukas.gif
*

Manayčiau, kad galima dar ir į Tele bim bam filmavimą nuvažiuot g.gif g.gif o šiaip mes kaip Kauniečiai tai važiuojam į Zoologijos sodą, buvom kai mazgiui buvo metukai, ir šią vasarą irgi buvom, vaikui kaskart vis kažkas nauja hihihi.gif dabar rezgu mintį, kad reikia nusivest į lėlių teatrą, sakė ten vaikam spektakliai ilgiausiai trunka 45min, o programėlėj visada nurodyta kokio amžiaus vaikučiams spektaklis g.gif g.gif va dėl cirko dar abejoju nes ten pasirodymas apie valandą ar ilgiau trunka kažin ar pavyktų tiek laiko dėmesį išlaikyt g.gif g.gif
rasras
QUOTE(Asta75 @ 2008 04 01, 15:44)
Sveikos, siulau savo mazuosius nusivesti i Vilniaus mazaji teatra, spektakli "Mano batai". Is tiesu nerealus spektaklis, mano mazjam  1.5 metuku issedejo visa laika, ir plojo, ir kartu niuniavo, ir dar banda lipti ant scenos. zodziu, labai labai patiko thumbup.gif
*

Tai buvo pirmasis mano mažylės matytas spektakliukas, kai jai dar nebuvo nei dviejų metukų (maždaug 1,10 m.) Patiko nerealiai. thumbup.gif Visą spektakliuką išsižiojus žiūrėjo (beje, jis trunka maždaug 30 - 40 min.), o kai baigėsi nenorėjo išeiti, sakė "dar". smile.gif 4u.gif Ir išmoko žodį "dingo" doh.gif . Jei tik ko neranda, tuoj lekia ir šaukia "dingo".

QUOTE(sssaule @ 2006 12 02, 15:41)
Mes su mergaitėms einame į lėlių teatrą, jos išsėdi visą spektaklį, o spektaklių trukmė įvairi nuo pusvalandžio iki 1.15 val., ir joms labai patinka. O spektaklius einam kurie skirti vaikams nuo 3m., nors mano panelytėms dar tik 2 metukai.
O pradėjome eiti kai joms buvo 1m. 10mėn.
*

Mes žiūrėjom spektakliuką "Raudonkepurė". Tik aš galvojau, kad bus pasakos inscenizacija, bet šis spektakliukas labai šiuolaikiškas, skirtas vyresniems vaikučiams. Gerai, kad neilgas, nes apspardėm ir apglostėm visus šalia buvusius vaikučius. O draugės dukrytė tai labai vilko išsigando. verysad.gif
Galvoju, kad 2 - 2,5 metukų vaikučiams geriau muzikiniai spektakliukai, kur daugiau dainuojama, nei kalbama. 4u.gif
wetta
si sestad buvom raganiukes teatre su dukryte 3metuku,spektaklyje apie meskinus,buvo daug panasaus amziaus ir mazesniu,ir kiek vyresniu vaikiuku,maniskei labai patiko,ten ir uzvesdavo vaikus padainuot,ir plodavo kartu,zodziu toks muzikinis.gal kas dar gali patart koks spektaklis tiktu tokio amz. vaikui?
Nordex
Mano dukryte gana bailiuke: issigasta sales uztemimo, garsesniu balsu, aukstesniu intonaciju ir zmoniu su neiprastais apdarais doh.gif Viena kart pamate nuotaka: sako bijau sitos tetos lotuliukas.gif doh.gif
Bandydami iveikti sia baime, nupirkome ant rankos maunamus personazus pagal pasaka RAUDONKEPURAITE, tai baisiai patiko, vis praso, kad buciau vilkas, mama ar mociute ir t.t. net kai atliekam iprastinius ritualus: valgom, rengiames ir t.t.
Tad laukiu naujo LELIU TEATRO Kaune sezono, kad galeciau nuvest savo dukrele, manau sitie spektakliukai jai bus puiki pradzia.
Gal patartumete, kuris spektakliukas labiausiai tiktu mano bailiukei? mastau.gif
Afalina
QUOTE(Nordex @ 2008 07 06, 18:22)
Mano dukryte gana bailiuke: issigasta sales uztemimo, garsesniu balsu, aukstesniu intonaciju ir zmoniu su neiprastais apdarais  doh.gif Viena kart pamate nuotaka: sako bijau sitos tetos  lotuliukas.gif  doh.gif
Bandydami iveikti sia baime, nupirkome ant rankos maunamus personazus pagal pasaka RAUDONKEPURAITE, tai baisiai patiko, vis praso, kad buciau vilkas, mama ar mociute ir t.t. net kai atliekam iprastinius ritualus: valgom, rengiames ir t.t.
Tad laukiu naujo LELIU TEATRO Kaune sezono, kad galeciau nuvest savo dukrele, manau sitie spektakliukai jai bus puiki pradzia.
Gal patartumete, kuris spektakliukas labiausiai tiktu mano bailiukei? mastau.gif
*

Jei gyvenate Kaune, galima nueiti į koncertukus panašius į dainos teatrą, kur visi ir tėvai ir vaikai tampa dalyviais ir žaidžia kartu su vaikais, jie vyksta nuolat kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 10 val. Seredžiaus 1, Vilijampolėje. Paprasta ir graži aplinka, pristatomi vis nauji muzikos instrumentai, maži ir didesni atlikėjai ir kt. Dėl informacijos galima rašyti educatiolt@gmail.com
Ir Guste
QUOTE(Carevna @ 2008 04 10, 19:41)
o šiaip mes kaip Kauniečiai tai važiuojam į Zoologijos sodą, buvom kai mazgiui buvo metukai, ir šią vasarą irgi buvom, vaikui kaskart vis kažkas nauja  hihihi.gif

O zoologijos sode neatsirado kokių renginių? Jau senokai buvom, gal viskas jau pasikeitę, linksmiau atrodo?
gugu
kai buvo maža mano mergytė (prieš kokius du metus) kelis kartus esame nuėję Kaune , senajame treste į vaikų teatriuko spektakliuką (tik nebeatsimenu jo pavadinimo). Labai jai patiko. Ten mažai auditorijai, vaikučiaisėdi ant pagalvėlių ir ant žemės, Spektakliuke dalyvauja tik lėlės, ne taip kaip lėlių teatre schmoll.gif (na aišku yra įžanga ir taip toliau), vaikučiai patys paduoda bilietus... Jai labai ten patiko , net dabar dar jį dažnai prisimena. O ji pas mane tokia nedrasutė...
bet reikalas tas kad man rodos jo jau nebėra verysad.gif Arba neaišku kur persikėlė. Vat jį tai tikrai rekomenduočiau visiems mažučiams ir bailiukams. Tikrai gera pradžia vaikams susipažinti su teatru.
ireneri
QUOTE(Atlantida @ 2008 04 09, 14:03)
O dar gera mintis - pameginkite prisiplakti prie darzelio ar mokyklos vaikuciu (sis patarimas gal labiau tiktu vaikiukams, kurie darzelio patys nelanko, o ju mamos nedirba, - juk tokie renginiai paprastai vyksta darbo dienomis pries pietus). Juk tenai labai daznai atvaziuoja teatriukai ar koncertines grupes. O ir tokiu renginiu kaina buna simboline.

Stai mes su maziuku ana savaite buvome grupes "Tonika" koncerte (o vyko jis vyresneles dukros pradines mokyklos saleje), bilietas mums kainavo tik 2,5lt ir sugebejom isbuti visa valanda. Dar baliona sunelis gavo kaip maziausias ziurovas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif O ir butu teke iseit - irgi nebutu gaila, kai tokie mazi pinigai.

P.S. Stebiuosi, kad si mintis man neatejo i galva anksciau, butume anksciau predeje kulturintis...  biggrin.gif
*

o kaip zinot kada kas vyksta jei sedi namie....
gal kur yra tokia forumo tema?
mano maziukas dar visai mazas tik 8men. bet namie but mum sunku, visi zaislai matyti, kitu vaiku nera.
tai ir nzn kur su juo eit.
ryt bandysim eit i mena netiketose erdvese, kazkokia pasaka...
abejoju ar patiks bet vis idomiau...
Atlantida
QUOTE(ireneri @ 2008 09 20, 23:47)
o kaip zinot kada kas vyksta jei sedi namie....
gal kur yra tokia forumo tema?
mano maziukas dar visai mazas tik 8men. bet namie but mum sunku, visi zaislai matyti, kitu vaiku nera.
tai ir nzn kur su juo eit.
ryt bandysim eit i mena netiketose erdvese, kazkokia pasaka...
abejoju ar patiks bet vis idomiau...
*

na, jei kalbi apie mano pasiulyma nueit ziuret renginiu i darzeli ar mokykla, tai manau pries rengini darzeliuose ar mokyklose buna iskabinami skelbimai. Arba reikia "draugaut" su mamoms, vedancioms vaikus i tenai, manau mielai pasidalintu visa informacija. Mano dukra pradinuke, tai visa info suzinom is jos (paprasu pinigeliu), tada ir nusprendziam, ar mums dalyvauti...
viktena
Norėčiau visoms mamytėms ir jų vaikeliams pasiūlyti nuvykti į Kretingos vaikučių muzikinį spektaklį ''Grybų karas'',kuris vyks lapkričio 11d. Tauragėje ir lapkričio 21d. Kuršėnuose. mirksiukas.gif
tauromama
Matau, kad daug renginuku vyksta didziuosiuose miestuose, o kaip Alytuje g.gif Gal galite pakonsultuoti mane rolleyes.gif Bandziau internete info ieskoti, bet jokiu renginiu neradau. doh.gif
Busime visa vasara, berniukas labai aktyvus, daug kur einam, noretusi ir per atotogas kazka idomaus veikti smile.gif
Atlantida
Siaip del miestu-miesteliu, daug info galima rast vietiniuose laikrasciuose ir miesto internetinej svetainej. Mes irgi gyvenam mazam miestely, bet ir cia randam kur nueit, - blogiausiu atveju einam i miesto sventes (Jonines, Kaziuko muges, Eglutes iziebimo svente ir pan.) ir net i suaugusiuju koncertus, vis vaikams ispudis... Siaip vasara renginiu sakyciau pamazeja, teatrai uzsidaro, renginukai daugiausia persikrausto i pajuri... Bet si ta manau imanoma rast ir vasara...
tauromama
QUOTE(Atlantida @ 2009 03 09, 20:48)
Siaip del miestu-miesteliu, daug info galima rast vietiniuose laikrasciuose ir miesto internetinej svetainej. Mes irgi gyvenam mazam miestely, bet ir cia randam kur nueit, - blogiausiu atveju einam i miesto sventes (Jonines, Kaziuko muges, Eglutes iziebimo svente ir pan.) ir net i suaugusiuju koncertus, vis vaikams ispudis... Siaip vasara renginiu sakyciau pamazeja, teatrai uzsidaro, renginukai daugiausia persikrausto i pajuri... Bet si ta manau imanoma rast ir vasara...
*

Dekui uz patarimus 4u.gif Tik noretusi pastoviu renginuku, kad i savaite bent pora kartu nueiti. Kazko skirta butent maziukams. Gal tas kas eina i darzeli, ten visko ismoksta, o ka su tais daryti, kurie su mamomis auga doh.gif
motinyste_veza
va dabar kaip tik cirkas atvaziuos savaitgali ir jau yra atrakcionai (kalbu apie Kauna), tai aisku, nepastovus dalykai, tad bandysim nepraleisti progos. dar atrakcionuose nebuvom, tai nzn kiek pramogeliu yra ten vaikuciams iki 3 m., bet keliu tai tikiuos...
viktena
Balandžio 2 dieną muzikinis spektaklis vaikams "Grybų karas" Mažeikiuose.(kaina 5lt)
Balandžio 14 dieną muzikinis spektaklis "Grybų karas" Klaipėdos muzikiniame teatre.(kaina tik 10lt)
Kviečiu visus turinčius galimybę ateiti su savo atžalomis ir pažiūrėti kaip dainuoja ir vaidina vaikai nuo 3 iki 14 metų 4u.gif
Gitatuka
4u.gif Gal ką galėtumėte patarti apie kokius renginukus, ar spektaklius balandžio 11diena? Žiūrinėju, bet kad nieko nerandu unsure.gif
viktena
Balandžio 14d. 12val. muzikinis spektaklis "Grybų karas" Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre(kaina 10lt).
Balandžio 16d. 18val. muzikinis spektaklis "Grybų karas" Klaipėdos menų fakultete.
Vilmutė
O kada Vilniuje vyks "Grybu karas"?
Atlantida
Itariu, kad jie niekad nenuvaziuoja iki Vilniaus (drauges mergaite ten dainuoja).
viktena
Na kol kas kelionės į Vilnių neplanuojam,kadangi neapsimoka...Vilniuje salės nuomos milžiniškos,kelionė taip pat nepigi.Jei kada ir suplanuosim,pranešiu smile.gif
evelinasa
QUOTE(tauromama @ 2009 03 09, 21:51)
Dekui uz patarimus  4u.gif  Tik noretusi pastoviu renginuku, kad i savaite bent pora kartu nueiti. Kazko skirta butent maziukams. Gal tas kas eina i darzeli, ten visko ismoksta, o ka su tais daryti, kurie su mamomis auga  doh.gif
*

Na del renginuku kiekviena savaite tai nezinau, bet pabandykit kokia muzikos mokyklele. Mes lankom Jamahos, pradejom nuo metuku lankyt, tai mano mazajai labai patinka. Ji labai judri, bet ten leidzia vaikuciams lakstyt, o tuo paciu ir ka nors nauja ismoksta. Ten viskas zaidimo forma vyksta, grojama vis naujais instrumentais, vaikai pabuna su kitais vaikuciais. jamahos mokyklele ne viena tokia, yra ir daugiau: Suzuki, Veju feja, zuikio puikio ir t.t. 4u.gif
Atlantida
Elfu teatre dabar vyksta kazkoks tarptautinis festivalis. Rytoj, ketvirtadieni 12 val, - NEMOKAMAS spektaklis "Didzioji LALULA". Skirta vaikams nuo 0 iki 5 metu.

Mes ji siandien ziurejom, vaikams laaabai patiko. Puse spektaklio vyko vaidinimas, kita puse - vaikams dave priemones ir leido patiems scenoje zaisti.

Tik matyt, labai nedaug kas zinojo apie si spektakli, nes ziurovu nedaug buvo. Nepraziopsokit rytoj. smile.gif
Dzekse
gal kas zino kokie renginukai vyks birzelio 1 vilniuje? tongue.gif 4u.gif 4u.gif
Lina U.
Birzelio 1 d., po 17 val. prie Seimo rumu Nepriklausomybes aiskteje vaikai pies savo svajones.
Nupiestos svajones bus iteiktos D. Grybauskaitei.

Renginio globejai - Valinskas su Valinskiene smile.gif
Gros visokios grupes, soks visokios grupes smile.gif
astaxa
Sveikos mamos ir tėveliai.. manoji mergaitė irgi naminukė, taip pat renginių trūkumas.
Vasaros laikui išgimdėm idėją, nuo šio sekmadienio veiksmas vyks Vilniuje.
išsamiau :
Linksmosios popietės vaikams.

Spektakliukai, žaidimai, dainelės- kiekvieną sekmadienį bus programos, kaskart ieškosim naujų niuansų. jei įsivažiuosim bus ir vidurį savaitės renginiai.
jei lis - Įsikursim Milžiniškoje palapinėje.

Ateikit.

P.S. programos skirtos vaikams iki 12 metų, bet manau ir vyresni turės ką veikti.
Nova Grave
Sveikos mamytes smile.gif Ar zinote, kad 2009m. rugpjucio 12d. 17val. zaidimu aiksteleje prie Baltojo tilto (Vilniuje) vyks Tarptautines jaunimo dienos svente. Jos metu soks street-dance komanda, bei pirma karta Lietuvoje bus organizuojamas "Diabolo" (zongliravimo) turnyras. Renginio metu bus galima linksmai ir aktyviai praleisti laika, suzinoti naudingos informacijos. Susitikim ten mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.