Suradau siandien skelbima, kad galima neblogai uzsidirbti pildant American Consumer opinion anketas. Gal kas yra bandes tokiu budu (ar panasiu) uzsidirbti pinigeliu. Ar tai imanoma?
Kristte
2006 01 17, 16:22
Idomu ir man....

Tik nelabai tuo tikiu!!!!
egliosha
2006 01 21, 21:10
aš inokit buvau užeregistravus net kelis savo internetinius adresus, bet taip nė vienos anketos ir negavau...
kaip suprantu, kažkas turi naudos iš to registravimosi
Esu išbandžius keletą būdų internete užsidirbti, bet nežinau, ar aš nemoku, ar čia gryni paistalai

. Su tokiu darbu reikėdavo sėdėti ištisas dienas internete,
ko aišku aš negalėjau sau leisti..
O dėl tų anketų, tai irgi buvau užsiregistravus, bet per 3 metus

negavau nė vienos anketos
mamyte3
2006 04 13, 18:01
Sveiki! Esu nauja klubo nare, be to naujoke internete. Po metu ikalbinejimo, vyras sutiko irengti namie interneta, pasinaudodamas akcija (2 menesiai nemokamai). Kadangi pati nedirbu ir negaliu susimoketi uz interneto paslaugas, noreciau paklausti klubo dalyviu, kas zino uzdarbio budus interneto pagalba (pati dabar perskaiciau, ka parasiau ir juokas ima

) Nepagailekit patarimu, mielos mamos!
KriuKriu
2006 04 13, 19:55
QUOTE(mamyte3 @ 2006 04 13, 18:01)
Sveiki! Esu nauja klubo nare, be to naujoke internete. Po metu ikalbinejimo, vyras sutiko irengti namie interneta, pasinaudodamas akcija (2 menesiai nemokamai). Kadangi pati nedirbu ir negaliu susimoketi uz interneto paslaugas, noreciau paklausti klubo dalyviu, kas zino uzdarbio budus interneto pagalba (pati dabar perskaiciau, ka parasiau ir juokas ima

) Nepagailekit patarimu, mielos mamos!
Geriau neprasidek, ypac su tais, kur reklamas reikia spaudyt, laiskus skaityt, ka nors siuntinet. Akiu dumimas. Gal ir surinksi 5 dolerius kokius, net lasiukai nuo akiu raudonumo neiseis.
Jei sugebi, rasyk referatus studentam, diplominius, versk tekstus is/i uzsienio kalba, tai dar gal kas iseis
esu bandzius kazkada uzsidirbt, tai galiu pasakyt, kad imanoma, bet tikrai ne visur. Daug yra tokiu vietu, kad kei reikia pervesti pinigus, jie kazkodel nepasieka saskaitos. Bet siaip tai is vienos vietos uzsidirbau ~200lt per kelis menesius, bet paskui atsibodo. Na intensyviai dirbant galima ir daugiau, bet daug darbo...
inventorizacija
2006 08 28, 22:56
Vieną vakarą naršiau po internetą, ieškojau informacijos. Žodžiu visa kelionė baigėsi tame tinklalapyje (www.freeloto.com). Užpildžiau skaičiukus, sudalyvavau loterijoj ir vakar ateina man meilu pranešimas, kad keliuose žaidimuose laimėjau 300 ir 5000 dolerių. Kažkokia nesamonė, bet gal kas esate su tuo susidūrusi? Gal man kokios informacijos pasakytumėte apie ta loteriją? Lauksiu žinių
QUOTE(inventorizacija @ 2006 08 28, 22:56)
Vieną vakarą naršiau po internetą, ieškojau informacijos. Žodžiu visa kelionė baigėsi tame tinklalapyje (www.freeloto.com). Užpildžiau skaičiukus, sudalyvavau loterijoj ir vakar ateina man meilu pranešimas, kad keliuose žaidimuose laimėjau 300 ir 5000 dolerių. Kažkokia nesamonė, bet gal kas esate su tuo susidūrusi? Gal man kokios informacijos pasakytumėte apie ta loteriją? Lauksiu žinių
Man visą savaitę ėjo laiškai ,kad laimėjau 1000000 lt ir 300lt., tik reikėjo dar kažką pildyt. Netikiu aš tomis nesąmonėmis
Man jau 2 sav. eina po kelis emailus, kad laimėjau 1,000,000 $. Nesąmonė
inventorizacija
2006 08 29, 09:25
Tai, kad nesąmonė aš ir pati suprantu, bet įdomu kas toliau. Jie šiandien atsiuntė e'mailą, kad bando visaip kaip su manimi susisiekti, nes aš į jų laiškus atsakau. Sakau, gal kas iš jūsų ėjote iki galo ? Ir kuo tas baigėsi? Tiesiog įdomu.
tinosiukas
2006 09 23, 15:38
Sveikos. Kažkaip įdomu pasidarė, ar yra mamyčių, bandžiusių užsidirbti internete? Aš radau skelbimą kažkokiam forume (ne SM), ir susigundžiau pabandyti. Vis tiek sėdžiu namie ir nieko neveikiu, tai toks variantas kaip laiškiukų atidarinėjimas (net skaityti jų nereikia

) man visai tinka

Jau turiu surinkusi 15,65$, o reikia surinkti mažiausiai 35$ kad galėčiau juos atsiimti. Tik va nežinau ar paskui tikrai gausiu tuos surinktus $ ar čia tik žmonių mulkinimas. Todėl ir klausiu - ar kas nors bandė ir gavo pinigėlius?
QUOTE(tinosiukas @ 2006 09 23, 15:38)
Sveikos. Kažkaip įdomu pasidarė, ar yra mamyčių, bandžiusių užsidirbti internete? Aš radau skelbimą kažkokiam forume (ne SM), ir susigundžiau pabandyti. Vis tiek sėdžiu namie ir nieko neveikiu, tai toks variantas kaip laiškiukų atidarinėjimas (net skaityti jų nereikia

) man visai tinka

Jau turiu surinkusi 15,65$, o reikia surinkti mažiausiai 35$ kad galėčiau juos atsiimti. Tik va nežinau ar paskui tikrai gausiu tuos surinktus $ ar čia tik žmonių mulkinimas. Todėl ir klausiu - ar kas nors bandė ir gavo pinigėlius?

Oi kaip įdomu

ir aš taip norėčiau lengvai užsidirbti...
Būtinai parašyk kaip tau seksis toliau!
Oj kaip įdomu. Aš kaip tik namie sėdžiu kaip būtų faina, tokį darbelį išbandyti...
Tinosiuk, o kaip ir kur tu prisiregistravai?
mutantė
2006 09 29, 14:14
Neapsigaukit tik toks ,, darbas,, yra laiškais turbut visos žinot jai ne galiu smulkiau parašyti tai kai siunti laiškus ir gauni pinigus. Paprašo tavo dokumentų kopijų nusiunti (tipo įdarbint) o tada paprašo kažkiek pinigų nedidelia sumą tad nusiunti, o tau atsiunčia laišką kad jie taip apgaudinėja žmones siusti pinigus ir jai nori pats taip užsidirbti irgi taip pat apgaudinėk žmones.
Vienu žodžiu apgaudinėk ir turtėk
Limcamca
2006 10 01, 12:34
QUOTE(mutantė @ 2006 09 29, 13:14)
Neapsigaukit tik toks ,, darbas,, yra laiškais turbut visos žinot jai ne galiu smulkiau parašyti tai kai siunti laiškus ir gauni pinigus. Paprašo tavo dokumentų kopijų nusiunti (tipo įdarbint) o tada paprašo kažkiek pinigų nedidelia sumą tad nusiunti, o tau atsiunčia laišką kad jie taip apgaudinėja žmones siusti pinigus ir jai nori pats taip užsidirbti irgi taip pat apgaudinėk žmones.
Aš supratau, kad Tinosiukas ne apie tokį darbą kalba
Jaklina
2006 10 01, 14:27
tokiais dalykeliais neesu bandziusi.. mano nuomone cia tik zmoniu mulkinimas... as nepastikiu tokiais budais...
Šypsenėlė24
2006 10 01, 19:11
Man kažkaip nerimtai toks darbelis atrodo

Ydomu, ar išvis matai tuos savo uždirbtus pinigėlius ...
Medinis
2006 10 01, 19:18
QUOTE(tinosiukas @ 2006 09 23, 15:38)
Todėl ir klausiu - ar kas nors bandė ir gavo pinigėlius?

Seniai seniai, labai seniai, kai dar buvau jaunas gražuolis ir neturėjau ką veikti aš tai bandžiau

Ir pinigėlius gavau - 30USD rodos - pusę metų žiūrėjau reklamas ir panšiai.
O ar jūs gausite - nežinau, priklauso nuo to, kur jūs prisiregistravote ir panašiai. Pasižiūrėkite ar į Lietuvą siunčia, nes dažnai būna tik į JAV.
tinosiukas
2006 10 03, 18:07
na tai pabandom bendrom jėgom išsiaiškinti - mokės ar ne

kad greičiau sužinotume, galima daryti taip: jūs užsiregistruojate
čia (neprašo jokių banko sąskaitų nr ar pan, viską galit meluoti tik šalį ir miestą ne, nes paskui jie kažkaip per IP adresus atseka, ar nepamelavai gyvenamosios vietos), daugiau nieko galit nedaryt. Aš vien už jūsų prisiregistravimą gausiu kelis cnt, taip greičiau surinksiu reikiamą sumą ir bus aišku, ar man tuos pinigėlius perves ar ne. Jei taip - galėsit vėliau pačios rinkti centukus, jei norėsit, o jei neperves... Na šiaip ar taip jūs nenukentėsit

Arba jei norit galit jau dabar tuos laiškiukus atidarinėt, blogiausiu atveju prarasit kelias sugaištas minutes

Man tikrai labai knieti sužinoti, ar perves tuos pinigus, nes internete randu daug puslapių, kuriuose žmonės kviečia prisijungti ir uždirbinėti, bet niekur neradau parašyta: "Aš prisiregistravau čia ir čia, surinkau tiek ir tiek, bet man nesumokėjo - žmonės, netikėkit, jie apgaudinėja!" Taip kalba tik tie, kurie nebandė ir nesiruošia pabandyti, nes bijo. O aš nebijau ir noriu savo kailiu patirti - galima užsidirbti internete ar ne?! Taigi, ar padėsit man atsakyti į šitą klausimą?
Tiesa, vos neužmiršau - kad prisiregistruotumėt tame puslapyje, jums reikės prieš tai susikurti savo elektroninį banką. Ten irgi nieko jums nekainuos ir per daug info neklausinės. Bandykit susikurti savo
E-gold sąskaitą, ten tipo turėtų pervesti uždirbtus pinigėlius (jeigu juos iš viso perves...) Aš savo e-gold sąskaitoje jau turiu NET 0,02 dolerio centus
Wilidza
2006 10 03, 21:51
Tokiais uzdarbiavimais, kai reikia spaudineti laiskuose nuorodas, yra gaistamas brangus laikas, o mokami grasiai - "net" po 2 JAV centus... Uzdirba ir issigrynina tik tie, kurie pritraukia vadinamuosius referalus, taip kaip daro tinosiukas. Nes tie referalai uzdarbiaudami papildomai uzdirba jiems pinigelius.
Kai vienu metu labai norejosi lengvai uzdirbamu pinigu, dalyvavau N tokiu laisku spaudinejime, kol pabodo, nes laiko surydavo ziauriai daug... Uzdirbau nedaug, nes nekviesdavau jokiu "referalu", taciau ir tas uzdarbis paliko internete kazkur kaboti...
zinoma, jei nepabandysi, nesuzinosi
varleee
2006 10 11, 22:39
Aš kažkada, prieš šimtą metų, bandžiau taip užsidirbt. Neiškenčiau, kantrybės pritrūko. Nesižaviu labai tomis piramidėmis... Tiksliau, nesižaviu visai

Na, gal čia tik iš dalies piramidė, bet vistiek nelabai man tos visos "pasikviesk kitus ir tau nuo to byrės centai" programos...
Panaši tema yra
čiaBeje ten kur reikai spaudinėt tai pinigų tikriausiai nesulauksit. Kažkada teko bandyt, tai iš 5psl nė vienas pinigų nepervedė. Todė daugiau aš TIKRAI NEBANDYSIU.
as irgi laimejau 1000000

kokia as turtinga

.. juokas ima is tu loteriju, bet idomumo deliai ir as pabandziau. siuntineja siuntineja man dabar tuos laiskus.,.anglu nekertu tai nieko nesuprantu

.. pabandykite, ir pazekite ka ten toliau daryti..kas bus? o gal tikrai siais laikas milijonais lyja.?
JaHarta
2006 10 18, 06:59
Vat ko ko bet loterijų (visų be išimties) tai niekad nesuprasiu
Man atrodo posto autorė gaišta savo laiką žaisdama su tais free-loto

Dar gerai, kad tas loto yra "free", o tai taip dar leistų ir pinigus....
Ne į temą:
Šiaip mane stebina kiek daug žmonių leidžia savo pinigus tokiom nesąmonėm (pvz parduotuvėse prie kasų perkas tele-loto ir pan)..l.Ir dar suprasčiau kad pensininkai liedžia, o bet kiek jaunų

Tiesiog leidžiasi išdūriami....
Nuvažiuokit kada į įmonę "Olifėja", Olimpiečių gatvėj, ir pažiūrėję į auto-aikštelę (o jau apie vidų aš nekalbu, bet tenai šiaip apsauga nepraleis į patį vidų be leidimo) suprasite kaip gyvena žmonės, kurie uždirba pinigus iš kitų žmonių kvailumo...
sorry už kategoriškumą, šiuo atžvilgiu turiu labai griežtai kategorišką nuomonę

Kaip narkotikams "ne" taip ir loto "ne"...
Merveilleux
2006 10 18, 08:35
Ir aš niekad nesupratau ir nesuprasiu visų tų loterijų

Ir kas baisiausia, kad tuos bilietus pastoviai perka neturtingi, vos galą su galu suduriantys pensininkai, jauni žmonės... Va, kad ir vakar mačiau - moteris nusipirko batono, sviesto, pigiausių dešrelių ir 3 teleloto bilietus

Ar logiška leisti pinigus absoliučiam niekui??? Aš manau, kad ne
inventorizacija
2006 10 18, 10:45
Dėl loterijų, tai manau, žmogus tikisi laimėti, o tuo labiau jei jis neturi pinigų.
tai taip..kuo maziau turi kisenei pinigu, tuo daugiau loterijos bilietu perki... ir viso to pasekoje gaunasi taip, kad nei laimejimo nebuna, nei pinigu beturi

. Bet gryskim prie free loto.. kas dar yra bandziusi..gal kur toliau nuzenge i prieki?
inventorizacija
2006 10 23, 09:34
jie mane užkniso. atsiuntė net laiską į namus. siunčia pastoviai meilus, kad negali su manim susisiekti.
scorpioneeee
2006 10 23, 14:02
Tai pabandykit susisiekti, ir pažiūrėkite, kas bus toliau!!!!! Jei jau taip inirtingai jie iesko...
Sakyk lai pinigus paštu siunčia, registruotu laišku
inventorizacija
2006 10 24, 10:54
QUOTE(NERA @ 2006 10 24, 07:54)
Sakyk lai pinigus paštu siunčia, registruotu laišku

nu vat aš ir sakau, siųskit čekį tai sumai ir atia. Be je jų taisyklėse yra nurodyta, kad jie laimėtojo ilgai neieško, jis turi pats prisistatyti, o čia ramybės neturiu, vis siunčia e-meilu pranešimus, kad mes jūsų ieškome ir niekaip negalime su jumis susisiekti, paskui paštu laiškas??? Aišku reikia super mokėti kalbą, kad iki galo tas taisykles išsinagrinėti. Vat jei atsirastu žmogeliukas, kuris teisingai pakomentuotu tas jų taisykles, būtų jėga! Netgi jam padovanočiau nuo savo laimėto milijono pinigų sumelę.
scorpioneeee
2006 10 24, 21:16
QUOTE(inventorizacija @ 2006 10 24, 10:54)
nu vat aš ir sakau, siųskit čekį tai sumai ir atia. Be je jų taisyklėse yra nurodyta, kad jie laimėtojo ilgai neieško, jis turi pats prisistatyti, o čia ramybės neturiu, vis siunčia e-meilu pranešimus, kad mes jūsų ieškome ir niekaip negalime su jumis susisiekti, paskui paštu laiškas??? Aišku reikia super mokėti kalbą, kad iki galo tas taisykles išsinagrinėti. Vat jei atsirastu žmogeliukas, kuris teisingai pakomentuotu tas jų taisykles, būtų jėga! Netgi jam padovanočiau nuo savo laimėto milijono pinigų sumelę.

O tai kokios ten tos traisyklės, kur jos yra?
Man turbut menesi ejo laiskai, kad laimejau tai milijona, tai 300 000, bet pinigu taip ir negavau...

Ir laisku gavau, bet as nieko jiems neatsakiau. Kiek supratau, jei per 90d. neatsiliepi, tai busi pasalintas is zaidimo
scorpioneeee
2006 10 24, 22:46
Na, ką tik perskaičiau tas taisykles, žinoma, ten labai sumalta viskas, vienu žodžiu, tu netenki prizo jei neatsiliepi per 30d., jei laimi 1 arba 2 vietą, tai turie jiem siųsti (tik nesupratau) ar pasą arba vairuot pažym, sodrą ir pan... ar viską( kaip supratau) kopijas ar atskanuota, kur matosi nuotrauka... Tik nesuprantu kas jiem iš to, tipo dalina babkes, bet gauna apie tave visą tavo info... Kažkaip keista man... Ai, beje, ten yra sąrašas šalių, kurios negali dalyvauti:Niue, Iraq, Guinea, Niger, Cameroon, Uganda, Nigeria, Zaire, Ghana, Tonga, Morocco, Hungary, Yugoslavia(Former), Nepal, Sierra Leone, Algeria, Gabon, Pakistan, Bhutan, Antarctica, Laos, Ukraine, Romania, Sri Lanka, Bangladesh, Macedonia, Former Yugoslav Republic of, Egypt, Tunisia, Dominican Republic, Ivory Coast, Armenia, Vietnam, Tanzania, Togo, Grenada, and Indonesia. Tik nelabai suprantu kodėl, tiesioj jos laikomos priešais... Ai, beje yra atskiros taisyklės US ir Canada gyventojam ir kitoms šalims...
scorpioneeee
2006 10 24, 23:05
Ai, dar laimėjus, nuo prizo reikia kažkokius tai mokesčius sumokėti... Ir beto, turi sutikt su visomis jų taisyklėmis, jei nesutinki, nesinaudok jų puslapiais(taip ir parašyta, iš serijos, nepatinka - nežiūrėk...) Ai, be to jei laimi didelę sumą, tai jie tau moka kas mėnesį pvz 25 metus, kaip rentą. Na, man kažkaip labai jau čia idomu... Tik žinau vieną taisyklę - nemokamas sūris tik pelėkautuose...
inventorizacija
2006 10 25, 10:25
Tik žinau vieną taisyklę - nemokamas sūris tik pelėkautuose...
[/quote]
aš tuo net neabejoju. Tas taisykles aš ir peržiūrėjau, ir man pasirodė keista, kad laimėtojas kažkodėl turi jiems parašyti laišką apie save ranka. Kompiuteriu netinka. Ir dar peržiūrėjau laimėtojų pavardžių sąrašą, kur jiem man vis siunčia. Tada paėmiau 3 pavardes iš to sąrašo, įvedžiau per google, ir kaip jūs manot - viso tos pavardės egzistuoja, bet tie žmonės yra žinomi, tai vienas kažkoks rašytojas, kita moteriškė dailininkė. Todėl man ir pasirodė, kad čia kažkokia afera. O be to per googlą galima paskaityti komentarus apie freeloto, ten žmogeliukai nekaip atsiliepia apie šitą šou. Skorpioneeee, pabandyk ten pažiūrėt.
va va..reikes ir man pasiskatinet..
scorpioneeee
2006 10 25, 16:39
[quote=inventorizacija,2006 10 25, 10:25]
Tik žinau vieną taisyklę - nemokamas sūris tik pelėkautuose...
[/quote]
aš tuo net neabejoju. Tas taisykles aš ir peržiūrėjau, ir man pasirodė keista, kad laimėtojas kažkodėl turi jiems parašyti laišką apie save ranka. Kompiuteriu netinka. Ir dar peržiūrėjau laimėtojų pavardžių sąrašą, kur jiem man vis siunčia. Tada paėmiau 3 pavardes iš to sąrašo, įvedžiau per google, ir kaip jūs manot - viso tos pavardės egzistuoja, bet tie žmonės yra žinomi, tai vienas kažkoks rašytojas, kita moteriškė dailininkė. Todėl man ir pasirodė, kad čia kažkokia afera. O be to per googlą galima paskaityti komentarus apie freeloto, ten žmogeliukai nekaip atsiliepia apie šitą šou. Skorpioneeee, pabandyk ten pažiūrėt.
[/quote]
O kur per google jūs tuos atsiliepimus skaitėt kitų žmogiukų???
inventorizacija
2006 10 25, 17:02
va ciana pvz, iveskit per google pavarde Susan Vasquez. bus ten daug ivairiu nuorodu su jos pavarde ir paskui nuoroda, kad ji laimejo pinigu. adresas virsuj, o puslapio apacioje komentarai.
Papildyta:nu va pvz galiu pateikti kelias pavardes is man is ju atsiusto e-mail'o, tipo siems zmonems ismoketi jau laimejimai:
Susan Vasquez
Isabelle Bradley
Jennifer Fisher
William Herriott.
Taigi, ivedus visas sias pavardes per google, pasirodo, kad tie zmones is tiesu yra, taciau jie yra zinomi kaip jau minejau kaip muzikantai, dailininkai, fotografai ir siaip ivairus zmogeliai. Deje mano pavardes internete kaip laimetojos nera
Taigi, kur mano MILIJONAS??????
scorpioneeee
2006 10 25, 20:32
QUOTE(inventorizacija @ 2006 10 25, 17:02)
va ciana pvz, iveskit per google pavarde Susan Vasquez. bus ten daug ivairiu nuorodu su jos pavarde ir paskui nuoroda, kad ji laimejo pinigu. adresas virsuj, o puslapio apacioje komentarai.
Papildyta:nu va pvz galiu pateikti kelias pavardes is man is ju atsiusto e-mail'o, tipo siems zmonems ismoketi jau laimejimai:
Susan Vasquez
Isabelle Bradley
Jennifer Fisher
William Herriott.
Taigi, ivedus visas sias pavardes per google, pasirodo, kad tie zmones is tiesu yra, taciau jie yra zinomi kaip jau minejau kaip muzikantai, dailininkai, fotografai ir siaip ivairus zmogeliai. Deje mano pavardes internete kaip laimetojos nera

Jooo, šakiai, pasiskaičiau, o tavęs nėra prie milijonierių, nes tu dar negavai tų pinigų

tai kaip supratau, jie pasako, kad laimėjai, praveda pora dolerių, kad pamanytum, kad gausi tą milijoną, tada tavęs pareikalauja tavo kreditinės duomenų, nes jiem tipo reikia ir iš tavo sąskaitos pasijama sau visus pinigėlius... Nu šakės...
QUOTE(inventorizacija @ 2006 10 25, 17:02)
Susan Vasquez
Isabelle Bradley
Jennifer Fisher
William Herriott.

Pas mane irgi tos pacios pavardes buvo
inventorizacija
2006 10 26, 10:32
Va,va. Aš kai gavau jų laišką apie laimėjimą, tuo pačiu gavau ir kažkokį PIN kodą, kurį suvedus turiu prisiregistruoti kaip laimėtojas. Kai tik suvedu PIN kodą, manęs iš karto prašo sąskaitos ar kortelės numerio. Kai tik tai pamačiau, iš karto supratau, kad jiems tik ir reikia mano kortelės numerio. Aferistai ir tiek
scorpioneeee
2006 10 26, 15:11
Tai įsivaizduokit, vakar tik pasiskaitinėjau jų puslapį, na ten tuos komentarus ir panašiai, nieko nelošiau, nežaidžiau, nepildžiau, nesiregistravau ir pan... O šiandien man atsirado tik įjungus kompą toks langas, kad laimėjau

ir reik užpildyt, tipo kur jie jau man tuos mano pinigus siųsti turi

debilizmas, turbūt kai lankaisi jų puslapy, jie kažkaip išsaugo tavo IP adresą ir taip žmogiukus gundo... Šakės kur aferistai
inventorizacija
2006 10 26, 15:18
scorpioneeee
2006 10 26, 16:17
QUOTE(inventorizacija @ 2006 10 26, 15:18)
Jo, ten kažkaip virš milijono

tai dabar būsim abi milijonierės
inventorizacija
2006 10 26, 16:53
Aš ir nepėsčia. Išlošiau 1 000 000, paskui 50 000, paskui 300 usd. Net nežinau kur tokius pinigus padėti.
scorpioneeee
2006 10 26, 20:27
O man mintis kilo:
O ką jeigu laimėjus pareiški kad nori tuos pinigus paaukoti pvz vaikų namams ar pan ir dar viešai apie tai paskelbi, kad va, laimėjau, parodai tuos laiškus ir panašiai ir pasakai, perveskit tuos pinigus jiem, kas tada??? Idomu kaip tada??? Gaila kad man atrodo iš tos kompanijos jokių kontaktų žmonių nepalikta, kaip pvz manager or director...
inventorizacija
2006 10 27, 09:50
puiki mintis!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.