Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Feng Shui
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
aukse

Ar tikite, kad tam tikroj vietoj padėti daiktai, spalvos gali lemti jūsų gyvenimą, sėkmę, turtą?   o gal tai tik šarlatanų išmonė?
rence
Nelabai domiuosiu tokiais dalykais. Daiktus dedu ten kur paciai maloniau, patogiau, graziau. :smile.gif
Bet pagal gyvenima vieta gal ir idomu butu suzinoti. wink.gif Kazka panasaus apie tai maciau per telika wink.gif  
remka
[smiley=flowerface.gif]Man patinka paveikslai,bet sako,kad kai kurie skleidzia bloga energija{galima susirgti,ir dar ten visokiu nelaimiu buti},o is kur suzinoti apie ju tas energijas,tai as atsisakiau paveislu.Paskui lova turi buti pastatyta taip,kad miegant kojos butu i duru puse,nu tai irgi lova pastatem taip.As tai tikiu visokiais galais,akmenukais.Remontuodami namus,irgi rinkom tik ramias,svelnias spalvas,apie geles irgi skaitem,kad tam tikros skleidzia bloga lauka.Tikiu visokiom nesamonem,NEPAKENKS!!!! [smiley=Ignored.gif]
Rasma
Na, aš kartais susergu idejom "fix"..ta spats buvo ir su Feng Shui :smile.gif braižiau planus, ieškojau butro centro, su kompasu prašiau diedo pasaulio šalis nustatyt, kad žinočiau kur vakarai, rytai, šiaurė, pietūs..po to pradėjau analizuot..kai kas gerai pasirodo sumanyta, kai kas nei į tvorą, nei į mietą. Ilgainiui "perdegiau" noru pagerinti santykius, finansus ir pan. Žinot kas liko? o gi "pinigų puodas"..Nu gaila dabar atsisakyt, nes kol pagaminau ::)Gal ir geras buvo užsiėmimas, bet geriau būčiau tas pastangas realiam darbui iššvaisčius biggrin.gif O dėl paveikslų tai čia jau grynyt plikutėlė teisybė. Mane labai veikia. Turėjau tokį peizažiuką svetainėje virš sofos pakabintą..kas ateidavo tai sakydavo, nepatinka, keistas, kažkas ne taip, nemalonus ir t.t. man "dzin"
..Vieną dieną pamačiau, kad dažai aliejiniai nuo drobės po truputį nusilupa, atšoka ar pan..laukiau gana ilgai, po apačia kažkas vis raudonuoja, gadina visą vasarišką tematiką..Labai pastebimas "gedimas" nebuvo, nes visgi medžiai gali ir raudonais lapais būti, tarkim ruduo :smile.gif Bet kažkas mane "pakusino", negi neįdomu sužinot kas ten po tuo peizažu..aš ir susigundžiauu..pasiėmiau tą paveikslą ir laupyt, skust..Vienu žodžiu, įpusėjus baigiau..Raudoname fone pasirodo juodas karstas ir viskas..paprastas liaudiškas grabas :smile.gif Po kurio laiko pamačiau ir menininkę..vaikeliukai brangiausi, nežinau jau su kuo bendrauja, bet kad su proteliu pasipykus, tai daugiau nei akivaizdu..visus paveisklus išgrūdau, grabelį į konteinerį išnešiau ir dabar esu atsargesnė..Jei galiu perku tik pas pažįstamus menininkus, paklausinėjus ką jie jautė tapydami, ką galvojo ir pan. Ir Feng Shui persirgau gana lengvai, nors turiu prisipažinti atsisakiau kai kokių planų ar idėjų savo bute :smile.gif
asfaltuota
xixixi, Rasma, tau reiktų pas mane paveikslą įsigyt. Visad kuriu tik džiaugsmingus dalykus. Nu nekenčiu aš niūraus meno. Ir kurdama visuomet įsivaizduoju tik ką nors gero.Kadangi daug draugių turi mano paveikslus, tai net savo teoriją yra sukŪrę. Atseit ką paveiksle siužetas vaizduoja, tas ir nutinka. Aš žinoma tuo netikiu- pačios gi jos tuos paveikslus išsirinko, pagal save, tai jas ir atspindi, o dabar sako, kad čia paveikslai pribūrė. O gal taip ir visais kitais atvėjais gaunasi- juk aplinką kuriam tokią, koks mūsų vidus. Jei sieloj nėra ramybės, tai iš kur aplinkoje jos bus...
Noa
Ilgainiui "perdegiau" noru pagerinti santykius, finansus ir pan. Žinot kas liko? o gi "pinigų puodas"..Nu gaila dabar atsisakyt, nes kol pagaminau :smile.gif)

Nu aaaaisku, aisku, kas gi mes toki gera daikta:) O is ko pagaminai ir kiek pinigu pridejai ;D ;D ;D
Vasara
Tiksliai nepamenu, bet man atrodo kad kaip tik pagal Feng Sui negerai kojom i duris miegot.
Rasma
Kojomis į duris tik numirėlius išneša..Šiaip jau ne tik Feng Shui, bet ir pagal daugelio tautų papročius lova turėtų būti netiesiogiai į duris: nei kojom, nei galva..beje, lovos galvūgalį į lango pusę statyti irgi nerekomenduojama..tam yra sienos biggrin.gif
Noa, pinigų puodas, kažkokioj Feng Shui knygoj aprašytas buvo: tipo geriausiai auganti gėlė, kuri turi augti aukso spalvos vazone, po tuo vazonu reikia padėti raudoną voką su vienodos vertės 7 naujomis kupiūromis..Tai kokie ten pas mus šlamantys mažiausios vertės? 10 Lt? Tai va, jie ir guli po vazonu, trūnija ;D
Beje, pagalvojau, kad užtenka man virtuvės stalo su klaikiomis aukso spalvos kojom, tai prisiminusi vargšę gėlę, vakar už tuos net braškančius nuo naujumo pinigėlius padariau romantinę vakarienę dviems, o gėlę išvadavau nuo kičinio vazono, raudonas vokas laukia mano laiško draugei..galės begalinę meilę simbolizuoti :smile.gif
ema
aš tai tykiu tom nesąmonėm, gal ne iki nuprotėjimo. Namie kambariai pagal zonas: vaikai, partnerystė. Spavas atsižvelgiu. o kas apie paveikslus, aštiesiog jaučiu kažkaip. Mano tėvas dailininkas, esu porą jo paveiklų iš namų išgrūdusi :smile.gif
Zvirbliuke
Mes lovą perstūminėjom gal tris kartus, kol suradom optimaliausią variantą. Prieš tai galvūgalis buvo ir į langą, ir ė duris...Ir kitus baldus po kambarius tampėm, juk rašoma, kad geriausiai sėdėti, pvz., ant sofos veidu į duris, o pas mus svetainėje tų durų iš viso penkios, tai taip ir nenusprendėm, į kurias gi duris mes čia žiūrėsim :smile.gif ;D Bet visa tai darėm duagiau vadovaudamiesi savop savijauta, jaukumo, saugumo pojūčiu, o ne teoriniais nurodymais...  
Lisa
As irgi kaip Ema domiuosi Fengshui. Įsirenginėjant naują butą, nusipirkau knygą, skaičiau info internete apie Feng Shui. Taigi, pasikabinau 3 monetas ant raudonos juostelės ant durų rankenos (pirkau monetas "Skonis ir kvapas" parduotuvėje), pakabinau mažą veidroduką virš tualeto durų, mat jos yra priešais lauko durys, tai bloga energija, na ir t.t.  biggrin.gif

Svarbiausia, kad vyras leidžia tokiais dalykais užsiiminėti ir nežiuri kaip į pakvaišusią.

Dar žinau,kad reikia tualete pastatyti rupios druskos į indelį ir padėti, mat tualetas blogą energiją skleidžia, o druska sugeria - bet čia ne iš Fengshui, o kažkada per teliką mačiau laidą apie įvairius kristalus. Kol kas pati to nepadariau, bet reikes  ;D
aukse
Jei kalbėt apie paveikslus, tai jie, kaip ir kiti vienetiniai rankų darbo kūriniai, turi stiprius laukus, mat juos darydamas žmogus kažką jaučia, o bloga energija, deja, stipresnė už gerąją. Turbūt mažai paguodžiau menininkus, bet gal reikėtų prie pavweikslo prikabinti lapelį: tapiau gerai nusireikusi":)

Aš, kaip Rasma, irgi braižiausi buto planą, bet kad kažkaip neišėjo man, nes visa draugų zona kaimynų bute atsirado ohmy.gif o su tais kaimynais nelabai net bendraujam wink.gif
Bet kai kurių rekomendacijų vis dėlto laikausi. Tarkim anksčiau Partnerytės zonoje kaktusas augo, tai nežinau, ar čia Feng Shui įtaka, ar ne, bet perkėlus jį į kitą vietą tikrai apmažėjo barnių su vyru wink.gif  Ką ten gali žinoti......
ema
maniškis irgi neprieštarauja, biure stalus ir jiems vietas parinkom  ;)
liepsnele
Aš tai girdėjau, kad lova turi būti pastatyta taip, kad atmerkęs akis matytum langą. Tipo ir energetiškai gerai, ir šiaip gerai atsimerkus iškart žiūrėt į langą.
zivile
prisimenu mano drauge turejo toki idomu paveiksla,bet mano dukryte(2m) i ji net ziureti negaledavo ir sakydavo,kad baisu,tai po to ta paveiksla kazkur nukiso.
o ka papasakotumet apie veidrodzius?Girdejau,kad ju turetu buti kuo maziau ???pas mus ir yra tik vienas,bet taip neturiu jo kur normaliai padeti,kad vistik stovi pries lova,na bet mes jame nesimatom ,tai ir nesuku galvos wink.gif
svetima
Rasma, su tuo karstu paveiksle tai tikrai kraupu ohmy.gif
Tiesiog siaubas kazkoks..bet ir yra tokiu nuprotejusius dailininku.. >:(

O siaip as irgi paskaitineju apie tuos feng shui, bet juk neimanoma ten visko laikytis..Kartais net patys feng shui specai vienas kitam priestarauja..
Na, kaktusus as irgi ismeciau is namu, blogais paveikslais tikiu, bet visokios ten zonos, monetos...neatrodo labai rimta...
krika
Pagal Feng Shui negalima sedėti nugara i duris.
Is visu Feng Shui patarimu ji labiausiai jauciu, nes virtuvei stalas pastatytas taip, kad as sedziu nugara i duris, tai valgau visada persikreipus.  >:( O perstatyti stalo kitaip - nera vietos
liepsnele
Taigi nereikia tų kaktusiukų iš namų išmetinėt  :(. Jie labai tinkami prie kompo - sugeria blogą energiją, kurią jis skleidžia... - gal girdėjot?
liepsnele
Pagal Feng Shui negalima sedėti nugara i duris.
Is visu Feng Shui patarimu ji labiausiai jauciu, nes virtuvei stalas pastatytas taip, kad as sedziu nugara i duris, tai valgau visada persikreipus.  >:( O perstatyti stalo kitaip - nera vietos

Įsigykit mažesnį stalą arba valgykit kambary  ;). Manau, kad pavalgyti ramiai labai svarbu, nes iš maisto gaunam daug energijos. :smile.gif
Noa
Dar žinau,kad reikia tualete pastatyti rupios druskos į indelį ir padėti, mat tualetas blogą energiją skleidžia, o druska sugeria - bet čia ne iš Fengshui, o kažkada per teliką mačiau laidą apie įvairius kristalus. Kol kas pati to nepadariau, bet reikes  ;D

Tualetas ir siaip bloga energija skleidzia - tikra tiesa, ne feng shui nereikia... As pati jauciu. Ypac kai kas nors pakakoja... Ne oro gaivikliai nepadeda... [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif]

O siaip as irgi i feng shui gilinausi. Net 3 knygas skaiciau. Tai kiekvienoj tas feng shui skirtingas. Vienur orientuojasi pagal iejima i patalpa, o kitur pagal pasaulio salis - tai jeigu kas pagal viena gerai, pagal kita - prapultis... Vienintelis tik bendras dalykas - jei kas nepatinka, tai pakabink ten svambala su skambaliukais. Vejo varpeliai, ar kaip ten. Vienzo, vieta itartina - kabink svambala ir bus ramu... Kuo daugiau svambalu, tuo geriau...
Dar reikia kazkokiu dvieju kinisku sunu atdarais nasrais ir rupuzes su litu dantyse subine i duris. Tai situ atsisakiau, o kam, kai yra vyras ir vyresnelis sunus, o dar as su vyro alga dantyse sedziu prie kompo i duris subine ... Ne energetika, o grynas in/jan balansas, bet koks kinietis isgriutu ... ;D ;D ;D
Liunas
Žinot merginos mano gražuolė irgi fenkšui net labai domisi tai kai dariau remonta kambaryje kur turejo būti miegamasis pasidare svetainė tai perejau per tris fengsui etapus o paprieštarauti negalėjau nes laukėsi (peliu tai ji bijo o atsirastu pas mus namie) kaip manai EMA ;D ;D ;D
Sesilija

Tualetas ir siaip bloga energija skleidzia - tikra tiesa, ne feng shui nereikia... As pati jauciu. Ypac kai kas nors pakakoja... Ne oro gaivikliai nepadeda... [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif]

O siaip as irgi i feng shui gilinausi. Net 3 knygas skaiciau. Tai kiekvienoj tas feng shui skirtingas. Vienur orientuojasi pagal iejima i patalpa, o kitur pagal pasaulio salis - tai jeigu kas pagal viena gerai, pagal kita - prapultis... Vienintelis tik bendras dalykas - jei kas nepatinka, tai pakabink ten svambala su skambaliukais. Vejo varpeliai, ar kaip ten. Vienzo, vieta itartina - kabink svambala ir bus ramu... Kuo daugiau svambalu, tuo geriau...
Dar reikia kazkokiu dvieju kinisku sunu atdarais nasrais ir rupuzes su litu dantyse subine i duris. Tai situ atsisakiau, o kam, kai yra vyras ir vyresnelis sunus, o dar as su vyro alga dantyse sedziu prie kompo i duris subine ... Ne energetika, o grynas in/jan balansas, bet koks kinietis isgriutu ... ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
aukse
Na bet juk kai kurie patarimai tikrai yra geri, pvz., kad namuose nebūtų jokių sugedusių, sulūžusių, nenaudojamų daiktų. Ką - negi prastas pretekstas visą užsistovėjusį šlamšta grūsti lauk arba vyrą su nebaigtais darbais prie sienos priremti?smile.gif
O apie kaktusus tai jie tikrai prie kompo tinka - net žydėti pradėjo ohmy.gif Sakoma, kad labai gerai yra 5 kaktusiukus ant palangės auginti, nes tada tie sugeria blogą energiją iš lauko. wink.gif
Skambaliukus mes pasikabinę turim - gražu, vaikui patinka,o kai skamba irgi kažkaip linksmiau ir jaukiau pasidaro. ;D ;D
WC duris reikia visad uždarytas laikyti, kad neišteitų geroji namų energija į unitazą :smile.gif
Dar žinau būdą, kaip pinigus į namus prisivilioti, bet nežinau, ar išduoti paslaptį [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif]
LIUDAL
Dar žinau būdą, kaip pinigus į namus prisivilioti, bet nežinau, ar išduoti paslaptį [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif] [smiley=giigii.gif]

Isduok Aukse  wink.gif, negi nori visus viena susivilioti  ;D ;D
juva

WC duris reikia visad uždarytas laikyti, kad neišteitų geroji namų energija į unitazą :smile.gif

ohmy.gif Mano penkiametis sūnus iš kažkur ištraukė įprotį- tualeto duris uždarinėt.  Tiesiog negali, jei kas neprispaudęs gerai paliko. Sako man negerai ( į krūtinę rodo) kai iki galo neuždaryta  :o Aš niekaip nesuprantu, kaip jis gali jausti, kad jos ne iki galo uždarytos ir kas ten jam negerai? Sakau gal galvele negerai  ;D O čia dabar apie blogas energijas pas jus perskaičiau. Ir netikėk gi tu žmogau tuo  :smile.gif
juva
O apie kaktusus tai jie tikrai prie kompo tinka - net žydėti pradėjo ohmy.gif Sakoma, kad labai gerai yra 5 kaktusiukus ant palangės auginti, nes tada tie sugeria blogą energiją iš lauko. wink.gif

O jei vienas katusas gerai apsivaikavęs  ;D Tai čia kaip vienas skaitosi? Ir ar būtinai reikia 5 vazonų? Pas mane į vieną trys susodinti ir labai gerai draugaujasi. Tai čia kaip skaitosi, jei 2 vazonai, kuriuose auga 4 kaktusai ir trys iš jų per vaikus vos matosi  ;D  ;D
aukse

O jei vienas katusas gerai apsivaikavęs  ;D Tai čia kaip vienas skaitosi? Ir ar būtinai reikia 5 vazonų? Pas mane į vieną trys susodinti ir labai gerai draugaujasi. Tai čia kaip skaitosi, jei 2 vazonai, kuriuose auga 4 kaktusai ir trys iš jų per vaikus vos matosi  ;D  ;D

Dėl vaikų tai nežinau, bet šiaip tai turi būti būtent 5 kaktusai, o keliuose vazonuose - tavo reikalas ;D tokią kompoziciją geriausia laikyti ant tos palangės, kur langas į gatvę wink.gif

Pinigų prisiviliojimo paslaptis: reikia Gerovės zonoje padėti pinigėlį ir dažnai ten rankomis ploti, kad energija neužsistovėtų ;D

O vaikai, jei dar jautresni, iš tiesų geriausiai jaučia sklindančią energiją. Argi nebūna, kad pas kai kuriuos žmones vaikas nurimsta, o kitiems net prisiliesti prie savęs neleidžia. :-/

Dar labai gerai auginti kokį gyvūną. Jokiu būdu negali būti namie aštrių kampų. Net gėlės smailais lapais gali pakenkti, va ;D

juva
Gal žinot, kur internete lietuvių kalba apie  Feng Shui pasiskaityti glima? Tik anglų kalba krūvas radau  :-[ Ydomu pasidarė. Visada tikėjau tokiais dalykais, bet per daug nesigilinau, o dabar su tom toleto durim ir dar jos priešais lauko duris... :smile.gif Gal tikrai vaikai daug daugiau už mus, suaugusius, jaučia  :smile.gif
Lisa
Zinot kad negalima laikyti televizoriaus miegamajame. Jei jau yra tai reikia uzdengti.

Vat del tualeto duru, as irgi negaliu, jei jos neuzdarytos. Nervina ;D
Basta
Siaip tikiu.Nes praktishkai teko pavartoti ir tai teisybe siaip jau:)Nors pradzioje nelabai ir tikejau:)
Sakoma,kad vienisos mergichkos, jeinori susilaukti ishrinktojo,turi pietu,pietvakariu puseje padeti du vienodus,identiskus zaisliukus ar figureles.
Atrodo,nesamone,As pamasciau,nu padurniuosiu.Ir ka manote,padejau rugsejo pabaigoje,pora menesiu praejo ir susipazinau su busimu vyru:) ir tai yra isbandziusi ne viena pazystama.Viena atrode beviltishka,susipazysta su vyru,pabuna ir isiskiria,Jokiu pastoviu santykiu.Padare si bajeri ir prasau jau istekejo:)
Visgi veikia ir tai tera vienas pavyzdys;)
Pvz kaktusiukus galima laikyti tik siaurineje puseje;)
lengvute
Gal žinot, kur internete lietuvių kalba apie  Feng Shui pasiskaityti glima? Tik anglų kalba krūvas radau  :-[ Ydomu pasidarė. Visada tikėjau tokiais dalykais, bet per daug nesigilinau, o dabar su tom toleto durim ir dar jos priešais lauko duris... :smile.gif Gal tikrai vaikai daug daugiau už mus, suaugusius, jaučia  :smile.gif

šis tas: http://www.prizme.lt/straipsniai/straipsn....on=top_articles

o šiaip yra keletas serijų knygų išleista  ;)
Lisa
Puslapis rusu kalba apie Feng shui:

http://passion.ru/fengshui.php
Smurka
Niekada nesidomejau jokiais mistiniais nurodymais, kaip tureciau apsistatyti savo namus. Interjera susikuriu toki, kad butu jauku ir praktiska. Ir del to niekada nesijauciau blogiaus. Iki Junetos gimimo musu lova stovejo kojomis i prieki, dabar, vardan patogumo, lova turejome perstatyti, o i jos vieta pastateme Junetos lovele. Ir dabar ji miega kojomis i prieki. Ir neketinu cia dabar svaigti ir issigalvoti kazkokiu baisiu dalyku, vein del to, kad kazkoks Feng su itin keista pavarde taip isivaizduoja. Jei jis tuo tiki ir kitus sugebejo - pirmyn, tvarkykites, nematau tame nieko blogo. Svarbiausia savo namuose jaustis patogiai.
Noa
Tai dabar tau, Smurka, ragas biggrin.gif Pas tave ryskiai in ir jan nesuderinta, energija ci ne tais kriugais vaiksto, vach vach! biggrin.gif Kaip tu is viso gali gyvent su toookia nesuderinta energija, kaip tau sazine leidzia? Ieina ne per ten, iseina ne is ten, vach vach! O jeigu tas su grazia pavarde i svecius uzeis? Netycia? Uzsilenks del energiju netaisyklingu, ir ka? Netektis tave uzgraus... A nu, mygom zvambaliuku prisikabinet! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Smurka
QUOTE (Noa @ 2003 12 23, 23:44)
O jeigu tas su grazia pavarde i svecius uzeis? Netycia? Uzsilenks del energiju netaisyklingu, ir ka? Netektis tave uzgraus...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tada ieskosim kito energetiko. Su dar (NE)grazesne pavarde laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Noa
QUOTE (Smurka @ 2003 12 23, 22:39)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tada ieskosim kito energetiko. Su dar (NE)grazesne pavarde laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Zinai, kad man regis, sito pavardes grozis tiesiog tobulas... Netgi tiesiog ir as pati tokios uzsimaniau biggrin.gif
Happymother

K AIP MAN PASISEKE KAD NETURIU ELNIUIR JU NEGANAU.AS TIKRAI LAIMINGA NES SALIA M ANES YRA PATYS MYLIMIAUSI ZMONES smile.gif IR MES SVESIME KALEDAS IR GAUSIU DOVANU
Smurka
Tai tu veidrodi miegamajame butinai nukabink. Tada su vyru nesipyksi tol, kol miegamajame vel neatsiras veidrodis laugh.gif Kitaicu liaudies pasakos kazkokios
milabra
Ot aš visoms patarsiu, kaip pinigų namie nepritrūkti - išbandžiau, kelias drauges pamokinau, jos gali patvirtinti, kad tiesa. Reikia saujelę ar keletą pinigėlių padėti namų šiaurės vakarų kampe. Nu aš tokių baltų centų neblogą saują į dėžutę sudėjau ir įkišau į spintelę, kurios kampas kaip tik atsirėmęs į tą pusę. Norit tikėkit, norit ne, bet nauda pasijuto neužilgo. Jau beveik metai, kaip newpritrūkstu pinigėlių, nesižarstau aišku, bet ir netrūksta. ( tpfuX3) Ir draugėms taip pat buvo - tik pasidėjo, tai viena neužilgo gavo papildomų uždarbių, kitai skolas gražino, kalėdinius išmokėjo...
Nu pasibandykit, tai nieko nekainuoja, o paskui papasakokit wink.gif
Smurka
O jei namie siaures-vakaru kampo nerasta, tai jau basta - esi pasmerktas ubagystei.

kaip gerai, kad kai kuriems tokie isitikinimai taupyt padeda.
aukse
QUOTE (Smurka @ 2004 01 11, 12:46)
Tai tu veidrodi miegamajame butinai nukabink. Tada su vyru nesipyksi tol, kol miegamajame vel neatsiras veidrodis laugh.gif Kitaicu liaudies pasakos kazkokios

laugh.gif na šiaip tai veidrodis miegamajame visai ne su pykčiais susijęs, o su neištikimybe wink.gif T.y., jei veidrodyje matosi lova, tai įsivaizdfuok, kad kai jūs smileysex.gif , tai kažkas jus stebi tongue.gif na tarsi trečias tarp jūsų įsiterpęs.
Gal tai sugalvojo moterėlė, kurios vyrui patikdavo visus įvykius iš šono stebėti? laugh.gif
madrugada
girdėjau, kad ar pagal feng-shui, ar kokias kitas teroijas džiovintų gėlių laikyt negalima. o jau vestuvinė puokštė sudžiovinta - nelaimė didžiausia blink.gif gal žinot, kaip čia yra? pas mane visas "darželis" tokių gėlelių, gal aš visai nukvakus, bet jokios neigiamos energijos nejaučiu unsure.gif o nelaimių tai nenoriu unsure.gif .........
milabra
QUOTE (Smurka @ 2004 01 11, 13:01)
O jei namie siaures-vakaru kampo nerasta, tai jau basta - esi pasmerktas ubagystei.

Kas per nesąmonė, nerasta tokio kampo dry.gif butas vistiek turi keturis kampus, tai siūlau prisiminti geografijos pamokas (jei tokios buvo lankytos tongue.gif ) ir tada kampas atsiras
Šiaurės vakarų kampo mat nėra...
Smurka
QUOTE (milabra @ 2004 01 11, 21:12)
QUOTE (Smurka @ 2004 01 11, 13:01)

Kas per nesąmonė, nerasta tokio kampo dry.gif butas vistiek turi keturis kampus, tai siūlau prisiminti geografijos pamokas (jei tokios buvo lankytos tongue.gif ) ir tada kampas atsiras
Šiaurės vakarų kampo mat nėra...

Aaaaaa. O as galvojau, kad tik tam kampe, kur langas tongue.gif
aukse
QUOTE (casa @ 2004 01 11, 19:07)
girdėjau, kad ar pagal feng-shui, ar kokias kitas teroijas džiovintų gėlių laikyt negalima. o jau vestuvinė puokštė sudžiovinta - nelaimė didžiausia blink.gif gal žinot, kaip čia yra? pas mane visas "darželis" tokių gėlelių, gal aš visai nukvakus, bet jokios neigiamos energijos nejaučiu unsure.gif o nelaimių tai nenoriu unsure.gif .........

džiovintos gėlės yra mirusios gėlės, taigi grubiai tariant, namie lavonus laikai rolleyes.gif biggrin.gif tuo ir pasireiškia ta neigiama energija wink.gif
nors aš kitaip žiūriu - džiovintose gėlės dulkės sparčiai renkasi tongue.gif
madrugada
QUOTE (aukse @ 2004 01 15, 11:51)
džiovintos gėlės yra mirusios gėlės, taigi grubiai tariant, namie lavonus laikai rolleyes.gif biggrin.gif tuo ir pasireiškia ta neigiama energija wink.gif

kad man gražūs tie lavonėliai.... rolleyes.gif
Roux
O as kazkaip nelabai tikiu, bet tuo, ka galiu racionaliai paaiskinti pati sau, vadovaujuosi... Pvz.:
1. Dziovintos geles. Kaupia dulkes - nepraktiska. Ju nelaikau, kaip ir siaip visokiu smulkiu niekuciu, tipo vazeliu, statuleliu ir kt.
2. Suluze, suduze, sugadinti daiktai. Uzima vieta ir nervina kas karta juos pamacius, nes zinai, kad reiketu sutaisyti, bet niekada neprisiruosi. Geriau ismest ir pamirst.
3. Veidrodis miegamajame. Priesais lova per visa kambario ploti yra sienine spinta (mazdaug 4.5 x 2.8 m), kurios dvejos is ketveriu duru yra veidrodines. Veidrodziai buvo suprojektuoti per viduri, bet mes juos perstumeme i sonus, nes nemalonu nubudus kasryt pirmiausia pamatyti save uzsimiegojusia, o ir nakti kazkaip nejauku, kai nubundi ir pamatai tamsoje kazka judant (t.y. savo atspindi). Dabar nubude per langa matome viena miska, o veidrodyje atsispindi kitas smile.gif (Cia, beje, tinka ir prie temos apie miegojima taip, kad matytusi langas - tai isties malonu, vakare uzmigti, o ryte nubusti su graziu vaizdu).
4. Sedejimas nugara i duris ar langa. Man asmeniskai tai labai nejauku tiesiog, daug saugiau jauciuosi sededama nugara i siena ir matydama langa ir duris. Nors namie tai praktiskai nera tokios vietos, gal isskyrus tualeta ir koki viena kambari smile.gif
5. Dar vienas dalykas, ka rekomenduoja feng shui, tai nelaikyti koridoriuose ir kituose praejimuose jokiu kedziu, staliuku, etc, nes jie tariamai trukdo judeti gerai energijai. As ta suprantu paprastai - mane nervina tokie daiktai, nes ant ju kaupiasi visoks slamstas. Ejai pro sali, ziurek, jau padejai ka nors. O daiktai, sako traukia vienas kita. Is tiesu, jei jau padejai ant kokios lentyneles parsinestus laiskus, tai butinai ten dar padesi ir pirstines, o paskui dar koki laikrasti, nereikalingas smulkmenas is pinigines, kol uzaugs didziausia kruva. O tada ta netvarka nuolat erzins ir gadins nuotaika, kol nesusitvarkysi. Blogiausia, kad susitvarkius viskas kartojasi is naujo...
Na, o del tu piniginiu dalyku tai niekada nebandziau ir nezinau...
liepsnele
QUOTE (casa @ 2004 01 15, 14:38)
QUOTE (aukse @ 2004 01 15, 11:51)
džiovintos gėlės yra mirusios gėlės, taigi grubiai tariant, namie lavonus laikai rolleyes.gif  biggrin.gif tuo ir pasireiškia ta neigiama energija wink.gif

kad man gražūs tie lavonėliai.... rolleyes.gif

O jūs kada atkreipėt dėmesį, kad anksčiau žmonės ir dabar tie, kurie gyvena kaime, džiovintas gėles užkiša už šventųjų paveikslų ir šiaip neša tas žoleles į bažnyčią šventint. Girdėjau, kad taip neutralizuojama jų bloga energija. Aišku, taip darydavę ir darantys būtent apie tai tai manau negalvodavo, tiesiog kažkodėl tokia tradicija. Nors sako, kad šiaip nieko nebūna... wink.gif
madrugada
QUOTE (liepsnele @ 2004 01 19, 10:26)

O jūs kada atkreipėt dėmesį, kad anksčiau žmonės ir dabar tie, kurie gyvena kaime, džiovintas gėles užkiša už šventųjų paveikslų ir šiaip neša tas žoleles į bažnyčią šventint. Girdėjau, kad taip neutralizuojama jų bloga energija. Aišku, taip darydavę ir darantys būtent apie tai tai manau negalvodavo, tiesiog kažkodėl tokia tradicija. Nors sako, kad šiaip nieko nebūna... wink.gif

tas teisybė, ir tos šventintos žolelės taigi buvo laikomos namuose, kad apsaugotų nuo visokių nelaimių, gaisrų, ligų.. verbas daug kas ir dabar laiko unsure.gif na, mano vestuvinė puokštė irgi išeitų, kad šventinta wink.gif .

po tokių pasvarstymų man kažkaip atrodo, kad tos visokios taisyklės, kaip, kur, ką statyti dažniausiai kyla iš praktinių dalykų. pvz. krišnaistai turi be galo daug taisyklių,reglamentų dėl rūbų keitimo, dažno prausimosi ir t.t. - bet taigi klimatas indijoj blink.gif , pabandyk nesipraust... ne tik savo energijoms pakenksi tongue.gif

dėl feng-shui, na, pas mane lova pastatyta taip, kad matytųsi langas - tiesiog dėl to, kad patogu. tie visi sulaužyti sugadinti daiktai - aišku, geriau jų atsikratyt. Virtuvėj turim dvi kėdes, viena - nugara į duris, nuo ktios matyti ir durys, ir langas - abu su vyru ir taikomės ant jos atsisėst, kad nereiktų nugara į duris... biggrin.gif nejauku.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.