Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokoso riešutų aliejus
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
naomi
Norejau pasiteirauti, gal kas žino kaip šis aliejus yra naudojamas plaukams?
out of
QUOTE(naomi @ 2006 08 27, 14:34)
Norejau pasiteirauti, gal kas žino kaip šis aliejus yra naudojamas plaukams?
*

o is kur tokio gaut? bigsmile.gif
stacy
QUOTE(out of @ 2006 11 14, 20:56)
o is kur tokio gaut? bigsmile.gif
*

Tikrai, o iš kur tokio gaut? bigsmile.gif
Ieškau jau kelintą savaitę, bet niekur nerandu. Kiek žinau, labai gerai padeda sausiems plaukams..
gaudri
Yra droge apatinese lentynose permatomam buteliukyje, pakankamai tirtstam pavidale..reikia pasildyti..firma carine de farme, ar kazkas panasaus..parasyta kokosu aliejus galima naudoti masazui arba sausiems pazeistiems plaukams gaivinti 4u.gif paieskokit gerai..turetumete rasti..kaina apie 16 lt..
siaubunė
Kažkada mačiau kataloge "Oriflame" kokosų aliejaus. Gal kas bandėt? g.gif
Camea
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 15, 20:01)
*

as bandziau, ten plauku aliejukas, patiko ax.gif
siaubunė
Ačiū, Lalaa, reiks pabandyt bigsmile.gif
nicorrette
Klaipėdoj pirkau spec.parduotuvėj "Aliejus ir..", kaina maždaug 200 gr 4 lt biggrin.gif išsiteplioju galvą kokią valandą prieš plovimą, plaukai labai švelnus, labiau blizga,

o galima ir pačioms pasidaryti, labai paprasta, čią rusiškai aprašyta kaip kokoso aliejus

...whatever...
QUOTE(nicorrette @ 2006 11 19, 20:11)
Klaipėdoj pirkau spec.parduotuvėj "Aliejus ir..", kaina maždaug 200 gr 4 lt  biggrin.gif išsiteplioju galvą kokią valandą prieš plovimą, plaukai labai švelnus, labiau blizga,

O kur ta parduotuvė? blush2.gif
Ciocia Polia
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 15, 18:01)
*

Tą aliejų reikia sušildyti ir tepti ant drėgnų plaukų, po to išplauti. Kiek merginos bandė, patiko visoms, sakė thumbup.gif
nicorrette
QUOTE(vita82 @ 2006 11 19, 20:50)
O kur ta parduotuvė?  blush2.gif
*

aš buvau Daukanto gatvėj, prie Vilniaus banko, kur Apylinkės teismas, dar yra tokia pati kažkur Mažvydo alėjoj, berods h.Manto 13 adresas
...whatever...
QUOTE(nicorrette @ 2006 11 19, 23:45)
aš buvau Daukanto gatvėj, prie Vilniaus banko, kur Apylinkės teismas, dar yra tokia pati kažkur Mažvydo alėjoj, berods h.Manto 13 adresas
*

Dėkui 4u.gif
out of
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 15, 19:01)
*

o kiek kainuoja? dar yra? blush2.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 20, 15:43)
o kiek kainuoja? dar yra? blush2.gif
*

Mačiau gal pavasarį paskutinį kartą kai varčiau paskutinį kartą, tai ne g.gif
out of
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 20, 16:33)
Mačiau gal pavasarį paskutinį kartą kai varčiau paskutinį kartą, tai ne g.gif
*

verysad.gif
ka dabar daryt? verysad.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 20, 16:35)
verysad.gif
ka dabar daryt? verysad.gif
*

Yra aliejukų ir kitų firmų pasirinkimas mirksiukas.gif pvz: vo5
out of
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 20, 16:41)
Yra aliejukų ir kitų firmų pasirinkimas mirksiukas.gif pvz: vo5
*

butent kokosu?
kazkaip droge ziurejau, bet nieko neradau, o viena mamyte rase, kad yra kazkoks uz 16lt.
reikes dar karta paziuret doh.gif smile.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 20, 16:54)
butent kokosu?
kazkaip droge ziurejau, bet nieko neradau, o viena mamyte rase, kad yra kazkoks uz 16lt.
reikes dar karta paziuret doh.gif  smile.gif
*

Ten be kokosų , bet poveikis jaučiu, kad panašus, bet jei tau reikia tik su kokosais tai nzn g.gif
gitaaa
naturalu kokosu alieju as pirkau neseniai kosmadoj vilniaus akropoly, kainavo 23 Lt 4u.gif
skittles
isbandziau ir as kokosu alieju 4u.gif pusseseres mama is Kretos parveze...Na nezinau del poveikio, nes "gydausi" plaukus visokiom priemonem..sveiksta plaukuciai, sveiksta..
drinks_cheers.gif
siaubunė
QUOTE(gitaaa @ 2006 11 20, 18:22)
naturalu kokosu alieju as pirkau neseniai kosmadoj vilniaus akropoly, kainavo 23 Lt  4u.gif
*

rolleyes.gif Įdomu g.gif reiks plasnot ir man ieškot.
out of
kazkaas minejo, kad droge jo yra, bet sian dvi pardas aplekiau, tai ne kvapo...
uztat sarmoj maciau ivairiu priemoniu plaukams su 100proc. kokosu aliejum, tai reikes pirkt bigsmile.gif
beje, tas, kur kosmadoj, tai kiek ten ml?
gitaaa
QUOTE(out of @ 2006 11 21, 21:41)
uztat sarmoj maciau ivairiu priemoniu plaukams su 100proc. kokosu aliejum, tai reikes pirkt bigsmile.gif
*

100 ml, stikliniame buteliuke, jis yra kietas, pries naudojant ji reikia pakisti po karstu vandeniu, kad atsiltu biggrin.gif niu man tai jis super, t.y. mano plauku galiukams super thumbup.gif
out of
QUOTE(gitaaa @ 2006 11 21, 23:40)
100 ml, stikliniame buteliuke, jis yra kietas, pries naudojant ji reikia pakisti po karstu vandeniu, kad atsiltu biggrin.gif  niu man tai jis super, t.y. mano plauku galiukams super  thumbup.gif
*

mmmm, idomu... g.gif 4u.gif
o ji galima ant visu plauku tepti?
*Citra*
QUOTE(out of @ 2006 11 21, 21:41)
*

Kosmadoj ir Droge tas pats yra. Carme de Farme berods vadinasi g.gif O talpa 125ml atrodo, bet tiksliai bijau pameluot.
tulpia
o as siulau samsodiju(jojobos), sviestmedziu arba migdolu alieju, man jie visi patinka, o perku CUP'e pirmama aukste kur prie laiptu visokius augalinius ir eterinius aliejus pardavineja. o kaino ivairios nuo 9,99 iki 18 lt kazkur wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Citra* @ 2006 11 22, 13:17)
Kosmadoj ir Droge tas pats yra. Carme de Farme berods vadinasi  g.gif  O talpa 125ml atrodo, bet tiksliai bijau pameluot.
*

as nemaciau nei droge, nei kosmadoj, net ir konsultanciu klausiau g.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 21, 22:41)
*

O kaip vadinasi? Čia gal naujiena? g.gif
out of
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 22, 17:03)
O kaip vadinasi? Čia gal naujiena? g.gif
*

oi, nepamenu....tik zinau, kad balti ipakavimai su nupiestais kokosais. nueik i sarma ir turetum pamatyt smile.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 22, 17:06)
oi, nepamenu....tik zinau, kad balti ipakavimai su nupiestais kokosais. nueik i sarma ir turetum pamatyt smile.gif
*

lėksiu kaip akis iždegusi biggrin.gif bet kai Sarma tokia mažytė ten, kur gyvenu, tai gali ir nebūti g.gif
out of
QUOTE(siaubunė @ 2006 11 22, 17:25)
lėksiu kaip akis iždegusi biggrin.gif bet kai Sarma tokia mažytė ten, kur gyvenu, tai gali ir nebūti g.gif
*

jei ka nors nusipirksi, parasyk cia smile.gif
Teresa
Mačiau Kokoso aliejuką Kosmadoje. Kainavo virš 20 Lt. Nepirkau nes buvo nepatogus buteliukas ir baltos nuosedos. Bet gal čia taip ir turi buti. g.gif
out of
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 11:27)
Mačiau Kokoso aliejuką Kosmadoje. Kainavo virš 20 Lt. Nepirkau nes buvo nepatogus buteliukas ir baltos nuosedos. Bet gal čia taip ir turi buti.  g.gif
*

o as neradau... verysad.gif
Teresa
QUOTE(out of @ 2006 11 24, 21:17)
o as neradau... verysad.gif
*

Nežinau iš kurio mieto esi. Jeigu iš Vilniuas tai aliejukas yra Universalinėje parduotuvėje. mirksiukas.gif
Bajm
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 19:49)
Nežinau iš kurio mieto esi. Jeigu iš Vilniuas tai aliejukas yra Universalinėje parduotuvėje.  mirksiukas.gif
*

Kosmadoj???????????
Teresa
QUOTE(Bajm @ 2006 11 24, 21:49)
Kosmadoj???????????
*

Na taip. ax.gif
out of
as butent VCUPe ziurejau bigsmile.gif bet neradau....
gal napastebejau. o kaip bonka atrodo?
Baltija
o kaip jį naudot ? ax.gif
Teresa
QUOTE(out of @ 2006 11 24, 23:19)
as butent VCUPe ziurejau bigsmile.gif  bet neradau.... gal napastebejau. o kaip bonka atrodo?
*

Aš tai pas konsultantę paklausiau, nes irgi nepavyko surasti. Bonkelė yra be dozatoriaus. Man tai visai nepatiko.
out of
QUOTE(Teresa @ 2006 11 24, 23:43)
Aš tai pas konsultantę paklausiau, nes irgi nepavyko surasti. Bonkelė yra be dozatoriaus. Man tai visai nepatiko.
*

kodel ne?...
Teresa
QUOTE(out of @ 2006 11 25, 13:44)
kodel ne?...
*

Todėl kad nepatiko buteliukas, nes buvo be dozatoriaus. Ant dugno buvo baltos nuosedos.
Paskaičius atsiliepimus, gal vis dėl to ir verta jį įsigyti. Bet turiu dar 3 buteliukus aliejukų plaukams. Butent dėl šios priežasties ir nepirkau. Dar kas man nepatiko tai, kad šis aliejukas skirtas ne tik plaukams, bet ir kunui. Kažkaip keista. g.gif
Kai pabaigsiu savo aliejukus gal ir pabandysiu ir šį. mirksiukas.gif
siaubunė
QUOTE(out of @ 2006 11 22, 21:15)
jei ka nors nusipirksi, parasyk cia smile.gif
*

Buvau sarmoj, bet tų šampūnų ne kvapo verysad.gif Kosmadoj irgi neaptikau aliejuko blink.gif
Teresa
Sarmoje mačiau visą kolekciją su kokosais.
Ir šampunas, ir balzamas, ir kaukė, ir aliejus.
siaubunė
QUOTE(Teresa @ 2006 11 25, 23:31)
Sarmoje mačiau visą kolekciją su kokosais.
Ir šampunas, ir balzamas, ir kaukė, ir aliejus.
*

Sarma labai maža, ten kur gyvenu, ten lorelio ir frukčio šampūnai, dar keletas, bet su kokosais ne schmoll.gif
skittles
o kaip manot, semenu aliejus tinka plaukam? ax.gif
Teresa
QUOTE(Skorpionu karaliene @ 2006 11 26, 21:44)
o kaip manot, semenu aliejus tinka plaukam?  ax.gif
*

Kai lankiausi pas masažistę, tai ji sakė, kad labai gerai sėmenu aliejus.
Tik aš vis neprisiruošiu. blush2.gif
Ji man darė ir galvos masažą, tai plaukučiams labai patiko. ax.gif
skittles
na tada reiks pabandyt vietoj kokosu aliejaus g.gif paziuresiu kuris man labaiu tinka
Ciocia Polia
QUOTE(out of @ 2006 11 20, 14:43)
o kiek kainuoja? blush2.gif
*

3,90lt. berods. Čia vienam kartui
QUOTE(out of @ 2006 11 22, 12:07)
o ji galima ant visu plauku tepti?
*

Ant visų
VaNiLla GirL
O kaip vadinasi? Čia gal naujiena? 

Ten vadinasi INECTO. Is tikro tai as stipraus povaikio balzama naudoju plaukams su kokosu aliejum (100%), patinka. O jau kvapas... wub.gif
siaubunė
QUOTE(VaNiLla GirL @ 2006 12 01, 09:53)

Ten vadinasi INECTO. Is tikro tai as stipraus povaikio balzama naudoju plaukams su kokosu aliejum (100%), patinka. O jau kvapas...  wub.gif

*

verysad.gif nėra, sakė, kad ne visose sarmose būna doh.gif
VaNiLla GirL
O is kokio tu miesto? Siaip pvz., as tai Kaune, Hyper Maximoos Sarmoj pirkau... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.