va ir pas mus sugalvojo remontuotis laiptine.. nezinau

pas mus pirmas aukstas, logiskai mastant, tai ji zulina visi 36 butai, o va kadangi yra liftas, tai kitus aukstus zulina tik 4 butai.. tai turetu taip ir mestis, kad tu moki uz ta dali kuria vaikstai.. bet kas tau cia logiskai mastys.. ale tuose namuose kur lifto nera, kaip ten tada daryti

seip pateisinu tiek viena tiek kita atveji, kaip ir del to stogo, visi po juo gyvenam, tai ir visi mokam, bet blemba, moketi 10 kartu daugiau tikrai nesinori

ir juolab kad tos grindys vistiek greit vel nusizulins, o kituose ausktuose ne, tai kaip tada jaustis? mum pirmam aukstui taip kas met ir remontuotis? o jus vaiksciokit sau i sveikata?
mane isviso nervina sitas reikalas, kad ir su tuo valymu, nu dalinames ant keturiu, o vaikstom velgi visi 36, sakiau samdom visi valytoja ir tegu valo, visgi kaip ir viso namo bendro naudojimo patalpa, bet kur cia tau, pasiuncia toli ir apsiramini.. ale as dar tokia biski kaip ir prie vaiku

tai man visai nekyla ranka eiti kas savaite ir plauti tas grindis, kur visokio plauko prispjaude, siuksliu is pasto primete ir pan. nesamones..
Papildyta:QUOTE(Mixxii @ 2007 07 11, 20:37)
ir dar mano drauge antram aukste gyveno, taj jei jis mane rasdavo prie jos duru stovincia, liepdavo dinkt..

sakydavo "tau pirmas aukstas priklauso, man antras..as paskui tave tavo purvo nesluosiu"......

nu jo jo, ner cia ko vaikscioti po svetimas valdas