Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Papildomas darbas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jufka
Sveikos,
labai butu idomu suzinoti Jusu patirti dirbant papildomai ar namuose.
Juk papildomi pinigeliai niekada nemaiso ax.gif
jufka
ax.gif Tai niekas papildomai nebando uždarbiauti ??? ax.gif
aš maniau kad yra daug mamyčių kurios prižiūredamos savo vaikelius imasi papildomos veiklos verysad.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 13:59)
aš maniau kad yra daug mamyčių kurios prižiūredamos savo vaikelius imasi papildomos veiklos  verysad.gif
*

aš studentams darbelius rašau smartass.gif
alexejka
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 14:59)
aš maniau kad yra daug mamyčių kurios prižiūredamos savo vaikelius imasi papildomos veiklos  verysad.gif
*

as tai vat noreciau paildomai uzsiimti veikla bet niekaip nesugalvoju
kuom...
Miaška
Aš apklausų duomenis iš popierių suvedu į programą. Draugė kartais pasiūlo tokio darbelio smile.gif
nancy
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 03, 15:50)
aš studentams darbelius rašau  smartass.gif
*

zinosim i ka kreiptis bigsmile.gif lotuliukas.gif
jufka
O gal kuri dirba pagal autorine sutarti ir galetu papasakoti daugiau 4u.gif
lekstina
QUOTE(jufka @ 2006 08 04, 08:33)
O gal kuri dirba pagal autorine sutarti ir galetu papasakoti daugiau  4u.gif
*

Dar nedirbu, bet planuoju. Tik ten būtų darbas su šeimomis, tai galėčiau važiuoti su maže smile.gif

Ir dar esu "Oriflame" konsultantė, bet čia tų papildomų pajamų kažkaip nelabai ir jaučiasi...
Jaklina
Na as asmeniskai nedirbu papildomo darbelio, kad ir pagrindinio darbo neturiu blush2.gif esu tik studente rolleyes.gif biggrin.gif
daivajazz
Kol auginu mažąją pradėjau dirbti Tuperware konsultante. Rezultate - pinigai + TW produkcija ir naujienos dovanų.
minella
Aš labai norėčiau kokio darbelio, kad nuo popieriaus suvedinėti į kompiuterį. Ale niekaip nerandu. Gal nemoku ieškoti?
Jūratė V.
o aš planuoju nuo šio rugsėjo studentams namų darbus daryti, kursinius rašyti.
Kvaki
Aš retkarčiais uždarbiauju kaip SP. ax.gif Labai įdomus, malonus darbas laisvalaikiu.
Ieva-Pieva
QUOTE(kvaki @ 2006 08 09, 20:41)
Aš retkarčiais uždarbiauju kaip SP.  ax.gif Labai įdomus, malonus darbas laisvalaikiu.
*

kaip kas? blush2.gif
Kvaki
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 08 10, 20:12)
kaip kas?  blush2.gif
*

www.spect.lt
Mil@na
kvaki-papasakok plačiau-labai sudominai
savanna
QUOTE(jufka @ 2006 08 04, 07:33)
O gal kuri dirba pagal autorine sutarti ir galetu papasakoti daugiau  4u.gif
*

Dirbu. Ką norėtum sužinoti?
Kvaki
QUOTE(Mil@na @ 2006 08 11, 14:16)
kvaki-papasakok plačiau-labai sudominai
*

Taigi nurodžiau puslapį, kur galite pasiskaityti 4u.gif
Nenorium čia reklamuotis. Jei ką labiau domina prašom į až ax.gif
Ryški
Aš vakarais nuo 17 iki 20 val. žiūriu vaiką dar vieną ax.gif Aišku nedaug gaunasi, bet vis litukas bigsmile.gif
vazonas
QUOTE(kvaki @ 2006 08 09, 21:41)
Aš retkarčiais uždarbiauju kaip SP.  ax.gif Labai įdomus, malonus darbas laisvalaikiu.
*

tik idomu kiek moka
Kvaki
QUOTE(Abonentienė @ 2006 08 13, 23:21)
tik idomu kiek moka
*

Kiek dirbi tiek moka.
Šiaip, tai tikrai nenuskriaudžia. Bet taip pat, tai nėra ir pagrindinis darbas 4u.gif Nors yra ir galimybė įsidarbinti pilnu etatu už pastovų atlyginimą rolleyes.gif
cudo
QUOTE(kvaki @ 2006 08 13, 23:28)
Kiek dirbi tiek moka.
Šiaip, tai tikrai nenuskriaudžia. Bet taip pat, tai nėra ir pagrindinis darbas  4u.gif Nors yra ir galimybė įsidarbinti pilnu etatu už pastovų atlyginimą  rolleyes.gif
*

Aš kiek supratou,tei vaišijot visur ir stebet kaip kas aptarnauja,ir rašit ataskoita bigsmile.gif
Geila,no aš dar nemoku lietuviskai gerai rašit doh.gif blush2.gif
vazonas
QUOTE(kvaki @ 2006 08 13, 23:28)
Kiek dirbi tiek moka.
Šiaip, tai tikrai nenuskriaudžia. Bet taip pat, tai nėra ir pagrindinis darbas  4u.gif Nors yra ir galimybė įsidarbinti pilnu etatu už pastovų atlyginimą  rolleyes.gif
*

Domejausi tuom, bet kadangi nera aiskaus darbo uzmokescio, nelindau. O papildomo darbo norisi, juolab kad toks man labai tiktu
Pasaulė
Aš tai užsiimu korepetitorės veikla... ax.gif
Loveco
as irgi turiu viena mokine, dabar jau abituriente bus, jau antrus metus mokysiu sekmadieniais smile.gif nes man per du univerus mokantis, normalaus darbo dirbt kaip ir neimanoma...SP visai idomus dalykas, mes su vyru istisai "windowshopping" einam po visas parduotuves, tai idomu butu. BET, kazko super konkretaus neradau tame puslapyje, o apie atlyginima "kiek dirbi tiek moka" isvis neaisku. Jeigu ten 50 lt/men tai lotuliukas.gif blink.gif tada man mieliau su mokine dirbt blush2.gif
ziza
Papildomai dirbu prekyboje. Aišku, uždarbis priklauso nuo to kiek parduodi, tai jei nori daug uždirbti, tai turi ir psistengti, o jei tinderį muši, tai nieko ir neuždirbsi.
vazonas
QUOTE(kycia @ 2006 08 18, 23:01)
as irgi turiu viena mokine, dabar jau abituriente bus, jau antrus metus mokysiu sekmadieniais smile.gif nes man per du univerus mokantis, normalaus darbo dirbt kaip ir neimanoma...SP visai idomus dalykas, mes su vyru istisai "windowshopping" einam po visas parduotuves, tai idomu butu. BET, kazko super konkretaus neradau tame puslapyje, o apie atlyginima "kiek dirbi tiek moka" isvis neaisku. Jeigu ten 50 lt/men tai  lotuliukas.gif  blink.gif  tada man mieliau su mokine dirbt  blush2.gif
*

Vat butent drinks_cheers.gif
godule
aš jau 1,5 metu dirbu 2darbuose,pirmasis kurio ėmiaus ,kai dukrytei buvo puse metų -avon cosmetikos koordinatorė(pradžioj kelis mėn.buvau konsultantė),kai mažei suėjo 3m. ir teko pačiai mokėtis už soc draudimą(avon moka algą procentinę ir dirbu su verslo liudijimu)susiradau darbą draudime,ker darbinama d.knygelė,taigi pirmas darbas tapo papildomu,bet nors ir mažiau laiko jam galiu skirt papildomi keli šimtai tikrai nemaišo.beje,jei kokią mamyte tai sudomintų,gali parašyt į až,na o dabar kai teks mokėt už mokslus,tai gal ir dar kokių papildomų pajamų susigalvosiu smile.gif mums gi visada mažai
ingridukas
as ir tik kosmetika(oriflame ir faberlik)platinu,bet to uztenka tik kad sau gaunasi nemokamai kosmetika paimt.Noreciau namuose ka nors naudingo veikt,gal kas turi kokiu pasiulimu? g.gif
ingridukas
dar pamirsau parasyti,kad namiskiai alu geria,o as butelius renku ir priduodu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daug neuzdirbu bet vis pinigai(anksciau to niekada nedarydavau) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mutantė
Mano vyras sako, kad ir bedarbiai turi darba ir nera tokiu kurie papildomai neusidirbinetu. Zinoma jis ir soda ir kaime kai užsidirbi irgi tam priskaito
myma
Aš taip pat turėjau kelis mokinius mokiau juos papildomai matematikos, o kai dabar laukiu antro vaikelio tai nutraukiau tą veiklą, o gal ir bereikalo, na žiūrėsim kaip mums seksis augti gal dar ir pratęsim tą darbelį vis šis tas į kišenę, o ne iš jos ax.gif
jufka
kazkurioje temoje buvo uzsiminta ir apie internetiniu puslapiu dizaino kurima, gal kuri nors tuo uzsiima ?
rusaite
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 07, 18:02)
as ir tik kosmetika(oriflame ir faberlik)platinu,bet to uztenka tik kad sau gaunasi nemokamai kosmetika paimt.Noreciau namuose ka nors naudingo veikt,gal kas turi kokiu pasiulimu? g.gif
*

gal moki kokius tortus ar skruzdelynus kept, tai ir uzsidirbtum. juk naminius tokius saldumynus labai vestuvem ar kitokiom progom vertina tongue.gif
lotta
Kursinius/diplominius rasau, lae jie man jau iki gyvo kaulo igriso doh.gif
Pasiimu nauja darbuka ir sau prizadu, kad paskutinis, bet uzsiriekia kokiu batu ar dar ko nors ir vel viskas is pradziu... ax.gif
Mil@na
lotta-ir aš taip pat...visada sakau, kad paskutinis, bet.... doh.gif
lotta
QUOTE(Mil@na @ 2007 02 23, 19:18)
lotta-ir aš taip pat...visada sakau, kad paskutinis, bet.... doh.gif
*

Turbut, jie niekada ir nesibaigs doh.gif
Nors kitamet mastau testi studijas, tai, turbut, laiko isvis nebeliks tongue.gif biggrin.gif
Ginija
Taip, kartais prisiduriu prie algos pagelbėdama studentams ir už juos atlikdama užduotis SPSS programa. Ankščiau dar rašydavau įvairius rašto darbus, bet dabar "specializuojuosi" tik su statistika blush2.gif
jufka
QUOTE(Ginija @ 2007 02 27, 09:00)
Taip, kartais prisiduriu prie algos pagelbėdama studentams ir už juos atlikdama užduotis SPSS programa. Ankščiau dar rašydavau įvairius rašto darbus, bet dabar "specializuojuosi" tik su statistika  blush2.gif
*

Dirbi su SPSS bigsmile.gif kiek mazdaug imi??? jei nesunku atrasyk i AŽ
Shyna
QUOTE(jufka @ 2007 02 21, 09:47)
kazkurioje temoje buvo uzsiminta ir apie internetiniu puslapiu dizaino kurima, gal kuri nors tuo uzsiima ?
*

Užsiimu, bet ne namuose o normaliai pilnu etatu o darbo dar ir vakarams ir savaitgaliams pakanka. kaip chaltūrint šitoj srity tai nžn - manau rimtų dalykų nepadarysi, nes reikia vadybininkų, programuotojų, marketingo..
Evelinute:)
ir as noreciau kokio papildomo darbelio, bet kad nesugalvoju kuo cia uzsiemus..... g.gif
Dusele
QUOTE(Evelinute:) @ 2007 02 28, 15:26)
ir as noreciau kokio papildomo darbelio, bet kad nesugalvoju kuo cia uzsiemus..... g.gif
*

drinks_cheers.gif blush2.gif as tai ne tai kad nesugalvoju, bet nerandu savyje kokio nors isskirtinio "talento": nei siunu, nei mezgu, nei tortus kepu, nei pan.. doh.gif
iewike
o as ir laiko nerasciau... ir valios....
Dabar dirbu pilna diena, tai namie ir taip truksa laiko... bet kai sedejau dekretinese, vis vien to laiko truko..... Kazkaip nebuciau galejus kazko rimto uzsiimti...

Ir siaip gyvenime kiek dar daug dalyku yra, kuriuos noreciau pabandyti, ar siaip laika praleisti... Bet nerandu laiko.... o dar apsikrauti papildomais uzsiemimais del keliu litu..... ne man.....
klein
O man patinka uzsiimti papildomu darbeliu kad ir del tu keliu litu. Gerai, kad nors ne kasdien gaunu, tai laiko vyrui ir namams visai nebebutu...
jufka
QUOTE(klein @ 2007 03 01, 15:04)
O man patinka uzsiimti papildomu darbeliu kad ir del tu keliu litu. Gerai, kad nors ne kasdien gaunu, tai laiko vyrui ir namams visai nebebutu...
*

O kuo tu uzsiimi???
debesuota
ir aš SPSSinu , kartais anketas suvedinėju, kartais su tinginiaujančiais studentais bendrauju biggrin.gif
lotaa
sveikos, drauge iesko kas parasytu magistrini sveikatos vadyba, jei kas, rasykit i az
rusaite
QUOTE(klein @ 2007 03 01, 16:04)
*

aisku, jei pinigeliu uztenka, tai kam cia kankintis su tais papildomais darbeliais, bet, kad, va ju nuolat stinga, nors vaikai va, jau kokie bigsmile.gif atari visa savaitgali ir jau kiek tai kisenej yra thumbup.gif . gal kam krikstynas, vestuves ar dar koki furseta suruost mirksiukas.gif , nebus prasciau uz stiklius thumbup.gif
minha
as ir ieskociau papildomo darbelio..galeciau suvedineti teksta ..maketuoti.. 4u.gif
ruta_zalia
Stengiuosi isnaudoti visas pasitaikancias galimybes, vos isgirdusi koki pasiulyma. Kai jaunesne buvau ir labai reikejo pinigeliu po darbo papildomai dirbau ir uz valytoja, esu ir ofisa po remonto valiusi ir man del to visai negeda, tai tai dariau PATI ir del to nedejuoju, kad sunku gyventi ar nera pinigu. Dabar daznai pasitaiko ivairus kolegiu pavadavimai, turiu papildomos visuomenines ir mokamos veiklos. Ka tik praejo rinkimu vajus, kurio metu yra neribotos galimybes, tik noro reikia. Kazkada auginome kaime ankstyvas bulves ir ivairius augaliukus, po to patys turguje parduodavome. Daug kas pasakytu, kad sunku, nesvaru ar pan. Bet pirmiausia reikia suprasti, kad pinigais niekada nelyja, juos reikia uzdirbti arba savo protu ir rankomis. O del laiko, tai taip, kaip isisuki i tuos darbus tai namo tik nakvoti gryzti, zinoma kai bus seima vaikai, reikes daug ka stabdyti blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.