Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geri restoranai, barai, kavines Lietuvoje
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lisa
Siulau tema apie restoranus, kavines ir barus. Pasidalinkime ispudziais apie tai, kur labai skanu pavalgyti, galbut kazkur blogai aptarnavo, arba siulote paragauti kazkur superini patiekala.

Mes su seima Vilniuje visada lankomes kinieciu restorane "Rytu perlas" - labai skanu ir palyginti pigu (lyginant su kitais kinieciu restoranais Vilniuje). Ten suuperine saldziai astri juros gerybiu sriuba  :P
O neseniai atsidare centre tokia uzkandine "a la McDonaldas", bet rytietiska virtuve (kebabai). Vadinasi "Sultan's". Kainos neblogos ir labai skanu. Taigi, jei kartais noresite Vilniuje centre nueiti i McDonalda, geriau eikite i Sultan's, tai tiek pat sumokesite, bet liksite pavalge ir sveikai!
Vasara
Is kur uzsisakot maista i namus? Kokios kainos ir kokie atsiliepimai?
Ingute
Kaunietems galiu pareklamuoti naujai atsidariusi ir atsiremontavusi "Carlstona". As pati dar nebuvau (artimiausiu metu zadu apsilankyti), bet buvo mano mama, tai tikrai liko patenkinta. Jau mano mama tai tikrai isranki restoranu maistui  ;D Sake labi skanus patiekalai, ivairus meniu ir palyginus nera jau taip brangu, o ir aplinka jai sake patiko.
O kai jos pavalge dar priejo restorano virejas prancuzas ir pasiteiravo ar buvo skanu  ;D
Tai draugeskos apsalusios busvo, sake toks priejo "trys ant triju" ;D ;D ;D
Na reiks dar paciai apsilankyti, tada ivertinsiu  :D wink.gif
Ambrozija
Darbe iprasta yra uzsisakyti is "Vaisintos". Bet paskutiniu metu visai nusivyliau: cepelinai nedavirti, bulves sildytos  :-X :-X :-X

Kiek girdejau is "Pzza Jazz" gerai uzsisakineti. Tik tiek, kad uz atvezima reik kazkiek moketi :-/ Bet, jei uzsisako ne 1-2 zmones, o daugiau - tai galima issidalinti ta suma per visus. Tai nors pavalgysit skaniai ;D ;D ;D.
pusk
Musu seima yra bandziusi pizza jazz kviestis i namus ir likom labai patenkinti- maistas siltas, patogiai supakuotas, ir siaip skanu...Labiausiai patiko, kad uzsakyma gali padaryti internetu  :D
Siaip Kaune nerekomenduoju- UNIJA- vieta ypac gera, o maistas s**as....Nepatiko Viva Roma- maistas lyg ir nieko, bet  prisigere rukalais baldai , zodziu kvapas  :-X, siaip viduj nejauku, nesmagu.....Nepatiko man ir Bajorkiemio viduje- lietuviskas tvartelis- jokio intymumo.....
Restoranas Te- ta- tet ( nezinau kaip rasos  ;D)- liux , super  ;D
Ambrozija
Nepatiko Viva Roma- maistas lyg ir nieko, bet  prisigere rukalais baldai , zodziu kvapas  :-X, siaip viduj nejauku, nesmagu.....

Man irgi ten nepatiko - tiesiog labai nejauki vieta ir picos ne tokios skanios kaip "Milane" wink.gif.
simba
Lisa, o kur ta "Sultan`s" uzkandine tiksliai yra. Praejau visa Gedimino prospekta, senamiesti, bet neradau. Zinai, centras platus. Jei gali parasyk tiksliau.
simba
Tai ar zinote kas nors kur ta "SULTAN`S" uzkandine yra?
dani
Totoriu gatveje.

Siaip nemazai rekomendaciju pasiulyta sioje temoje  http://www.supermama.com/cgi-bin/YABBbaby/YaBB.pl?board=poilsis;action=display;num=1055759112;start=0
Lisa
Sultan's uzlandine yra toj gatveleje (neprisimenu gatves pavadinimo ???) preisais centrini pasta, kur ant kampo Gedimino vaistine. Toje gatveje, nedaug paejus priesais Minima parduotuve ir yra Sultan's.
dani
Paskutiniu metu teko uzsisakyti is "Cili" bei kinieciu "Pekino anties". Dar dazniau as uzsisakau is kinieciu (jei pakeliui vaziuoju) ir pati uzvaziuoju paimti, nes uz pristatyma jie berods 10 Lt ima ohmy.gif Kazkada pazystami pastoviai uzsisakinejo is "Mamos virtuves" (jei nepainioju pavadinimu), tai labai buvo patenkinti.
dani
Pasidalinkime rekomendacijomis [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img] : saunios vietos pavalgymui (ir su vaikais, kur puikus vaikiskas meniu), puikios ir ispudingos lankytinos vietos ir pan.
Arteja atostogu metas, dauguma leks i pajuri.. Kur gerai praleidote laika, kur sauniai maitina ir aptarnauja, vaikams patiko ir paliko ispudi. [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img]
Ir atvirksciai, kur nusivylete ir nepatariate net uzeiti... [img]http://www.kurts-smilies.de/no.gif[/img]
Visiems norintiems skaniai papietauti, pabuti puikiai sutvarkytoje aplinkoje, buti greitai ir sauniai aptarnautiems, siulau - Vilnius - Kaunas atostradoje esancia uzeiga "Berneliu uzeiga", pries/uz Kauno ~5km.
Dar gedos nepadarysianti, sveciams ar ypatingai progai atsvesti, puiki vieta Trakuose "Apvalaus stalo klubas" restoranas - baras. Puikus vaizdas, gera virtuve.
Vilniuje "gedos nedaranti" vietele - Stirniuose "Prie maluno" [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img], ten ir vaikams yra kas veikti: gulbes, zaidimu aikstele, labai grazi aplinka..
Palangoje - "Pas Juoza" [img]http://www.kurts-smilies.de/up.gif[/img] Nieko geresnio vaikams nemaciau, tik viena problema - nerealiai daug zmoniu bet kuriuo paros metu ir net darbo diena ohmy.gif
Maja
Gal galima sužinoti,kur yra Stirniai?
neutralas
Už Grigiškių link Kauno pavažiavus gal 1,5 km kelias pradeda leistis nuokalnėn yra posūkis į dešnę. Dar ten reikia pavažiuot apie 3 km. Šiaip yra internetinis puslapis http://www.priemaluno.lt. Tikrai neboga vieta, mes su vaikais ten apsilankom  :P
INGRID
Vienintelis labai fainas kompleksas man Palangoj 'Juozo alaus bravoras"  ;)
Shinshila
As irgi norejau atidaryt tokia tema.
Kol kas susiduriu su sia problema Vilniuje, nes daugelis kaviniu ir pramogu vietu nepritaikytos mazameciams vaikams.
Galiu rekomenduot labai nebloga vieta: kavine "Lakstingala" Vingio parke. Ten yra net vaikiskas meniu: "nordic" koses ir t.t.
Dar patinka su vaikuciu nueiti iki Verkiu Maluno - ten "grazus vandenukas" ir tyras oras vaikuciui, nors nieko valgomo apart morku sulciu.
Patiko ryte Akropoly prie LIDO naujai atidarytas ratas su nerukomom vietom ir vaikiskom kedem. Ten aplinka labai turtinga vaikui paspoksoti. Gaila, kad Vilniuje nera rygietisko Lido varianto - ten tarsi seimyninis pramogu parkas.
LAUDER
sveikutes,

Na as tai siemet nusivyliau Palangoj pas Juoza. Aplinka liuks tokia kaip ir pernai, bet valgem tai slyksciai. Su vyru valgem vedarus tai fui zarnos ziauriai smirdejo sad.gif. o vaikui uzsakiau sarkos lizda tai sakes kiek prieskoniu privaryta ir dar tos gelsves smirdancios, gal ji kam ir patinka, bet man tai ne. O be to viska beveik salta atnese. Nezinau gal mum tai papuole, bet noro ten valgyt jau nebeliko.Zodziu prisiminimai apie Juozo maista siemet nekokie :-/
Cigale
sveikutes,

Na as tai siemet nusivyliau Palangoj pas Juoza. Aplinka liuks tokia kaip ir pernai, bet valgem tai slyksciai. Su vyru valgem vedarus tai fui zarnos ziauriai smirdejo sad.gif. o vaikui uzsakiau sarkos lizda tai sakes kiek prieskoniu privaryta ir dar tos gelsves smirdancios, gal ji kam ir patinka, bet man tai ne. O be to viska beveik salta atnese. Nezinau gal mum tai papuole, bet noro ten valgyt jau nebeliko.Zodziu prisiminimai apie Juozo maista siemet nekokie :-/

O ka,nori,kad vedarai kvepetu? [smiley=lol.gif] Nuo pat vaikystes juos valgau-skanu,tik nereikia uostyt pries kandant  [smiley=smiley1.gif]
Na,gal kartais ir nepataiko receptu visu skoniams,bet as ne karto nenusivyliau Juozo porciju dydziu [smiley=eda.gif] [smiley=eda.gif]
Maja
Deja,siemet as taip pat nusivyliau-bulviniai blynai kvepejo zuvimi...
Zara
man negėda būtų svečius nusivežt į Šeduvos malūną (viduj be galo faina, bet aplinka dar nedatvarkyta), į Vievio-Kernavės kavinę "Pušynas", atrodo,  ir į Trakuose esančią "Akmeninę užeigą' (nors irgi kažko ten dar trūksta  :smile.gif
Ali
Gal zinot, kur Vilniuje ar aplink ji yra vieteliu, kur vaikai galetu pazaisti, o teveliai pavalgyti? As su saviskiu nelabai galiu, kur nueiti  :( Valgyti jis beveik nevalgo. Na, geriausiu koki deserteli ir tai, jei yra nuotaika. Taigi, reiketu, kad mes su vyru galetumem sedeti, o jis turetu, kur palakstyti, ir mums nereiketu sekioti is paskos.
Keberiokšt
Mums arciausiai yra Belmonto kriokliai, ten vaikams tikrai yra ka veikti ir dar Valakupiuose kavine prie Neries, nepamenu kaip vadinasi, ten kur I papludimys. Vaikams siokia tokia zaidimu aikstele...  [smiley=bud.gif]
dovi
na as  galiu parekomenduoti kauno bernelius prie autostrados ar senamiestyje ,  tik ne donelaicio gatveje esancius ;D ir kauno 'avili'.
dani
Dovi, o "Pica-jazz", esancia Pramones pr. berods, nerekomenduoji? :-/ ;D ;D Ar kas nors pasikeite? Suprastejo?
Ka Palangoje, Nidoje, Sventojoje rekomenduotumete??? Vasara arteja.. 8) 8)
svetima
Na, noriu pasakyt del "Juozo alaus daryklos" prie Palangos..Aisku, tai smagi vieta, bet labiau pasakyciau-budavo.. sad.gif Dabar ten nerealiai daug zmoniu, tiesiog nesamones gaunasi-savatgali isvis be sansu pavalgyt greiciau kaip per penkias val., o darbo dienom irgi ne ka geriau..
Del to labai nukencia ir patiekalu kokybe ir aptarnavimas..Esu nemazai girdejus apie ju darbo organizavimo tvarka ir atsiliepimus is ten dirbanciu - nekas sad.gif Na, ten mano tevu kaimukas visai salia-anksciau daznokai nuvaziuodavom, o dabar -alus aisku vis dar geras, bet siaip -jokio poilsio, baisi grudalyne..Aisku bent karta nuvaziuot verta wink.gif
neutralas
Jo, Juozas tikrai labai suprastėjo. Mes pernai važiavom iš Palangos link Kreingos į kažkokią kavinę su gyvunėliais, paukščiais, žaidimų aikštelėmis vaikams. Vizualiai rasčiau, bet net nepamenu pavadinimo. Esant reikalui galėčiau sužinot. Tik norėjau pasakyt, kad vieta liuks su vaikais.
Ali
Mums arciausiai yra Belmonto kriokliai, ten vaikams tikrai yra ka veikti ir dar Valakupiuose kavine prie Neries, nepamenu kaip vadinasi, ten kur I papludimys. Vaikams siokia tokia zaidimu aikstele...  [smiley=bud.gif]

Taigi, kad viskas prie vandens. Maniskis tuomet tik maudytis nori. O be to, pastoviai reikia ziureti, ar vienas nenuejo.  :o
svetima
Dani, va Sventojoj irgi daznokai bunam - na ne atostogaut -dazniau tik siaip pavaikstinet - na dar neteko ten ragaut padoraus maisto :-[
Na, nesakau, gal as tikrai ispindejus gerokai,bet megstu gera maista  ;)
Palangoj irgi nelabai isivaizduoju, kur galima butu pasakyt-va tikrai buvo skanu..Mes ten labai megstam Anapili, bet ne valgyt, o tiesiog pasedet-alaus isgert, vakare koncertu paklausyt, na bet ten viskas gerokai padrengta, bochemiska, butent tau,Dani, kazin ar tiktu  ;)
Dar man asmeniskai nieko tie "Feliksai", bet irgi pagrinde del to, kad vakarais groja gyvi muzikantai(man priimtino stiliaus)
O va Klaipedoj labai skanu kinieciu restorane Taravos Anikes aikstej-ten man skaniausiais kinu maistas,kiek ragavau Lietuvoj...Dar patinka Klaipedoj kavine "Metu laikai" -labai tokia rami, atpalaiduojanti vieta ir maistas dazniausiai nieko wink.gif
Neringoj irgi su kaviniu virtuve reikalai prastoki, tikrai nieko (gero) negaleciau isskirt, siemet vien del to persigalvojau ten vaziuot -nesinori rizikuot savo skrandziu, o pati gamint, ypac per atostogas, nemegstu wink.gif
dani
Kaip gaila del Juozo virtuves :-/ :'( :'( Ten kazkada labai liuks buvo :-/
Dar labai smagu Kretingoje, Botanikos sode. Labai sauni aplinka.
Neutralai, patikslink ta "tarp Palangos - Kretingos", ne "Vienkiemis" vadinasi? Kelintas km mazdaug? Kas is pajurio, gal geriau zinos ??? ??? ;D
neutralas
Pasitikslinau, tikrai "Vienkiemis"  :P
svetima
Taip,Dani, ten vadinasi "Vienkiemis" -grazi vieta, daug ivairiu atrakciju ir vaikams, ir suaugusiems, gerokai ramiau negu "Juoze", bet maistas, nu ka as zinau - pvz. saslykai buvo kazkokie pasildyti gal vakaryksciai, aplamai net ne ant ugnies kepti ir dar nesviezus :-[
Man ten neskanu..o gaila..
svetima
Tas "Vienkiemis" visai prie Kretingos -jei vaziuoji is Palangos puses, sankryzoj iskart uz tilto (na pacioj Kretingos pradzioj)reik sukt i kaire, pravaziuoji gelezinkeli, kapines ir tada pirmas keliekas i desine, tada jau matosi is tolo.. biggrin.gif
neutralas
Man ten neskanu..o gaila..
Nežinau, bet dėl maisto ten priekaištų neturėjau. Kiek pamenu ne kaži kas, bet tikrai normalu. Bet aš daugiausia su vaiku po aikštelę daviausi, tad "pasportavus" gal ir kitaip atrodė  :P
LAUDER
na net nezinau kur reiks eiti valgyti prie juros, buvom tai labai maistu nusivylem jau minejau.pernai sventojoj taip pat niekur padoraus maisto neradom, siemet palangoj irgi nieko gero gerai kad tik dienai buvom nuvaziave, planuojam liepa vaziuot ilgesniam laikui tai kur su pypliu reikes eiti valgyt net nezinau, baisu neapsinuodyt sad.gif
dani
AuraS, dekui uz info ;D
Palangoje kiek valgiau, tai skaniausia ir porcijos dideles buvo "Moliniame asotyje" Basanaviciaus g. ;D ;D Dar patiko "Felikse" Vytauto g., kur viesbucio apacioje, ten Latte gera, aplinka jauki.
O Niidoje kas girdeti? Shinshila, kas dar gerai zino, auuuuuuuuuu 8)
kikis
Ma n irgi labai patiko "Bernelių užeigoj" prie Kauno. Ypač, kai vaikams ten tiek veiklos. Atsisėdi prie staliuko šalia vaikų žaidimų aikštelės ir nereikia lakstyti paskui, patys jie ten užsiima. Smagu, ir aptarnavimas patiko  :-*

Kretingoje žiemos sode taip pat nepakartojamas vaizdelis, bet manau, kad ten geriau važiuoti su vyresniais vaikais, kurie supranta daugiau. Su mažiukais galima pasivaikščioti, pažiūrėti augalėlių, bet jei atsisėsi pavalgyti tai priklauso nuo nauotaikos, jei gera, tai pasėdės ramiai ir pavalgys, o jei ne....

Bet šiaip ten tikrai verta apsilankyti, pasijunti tokioj geroj atmosferoj, gėlių oazėj. Aš, kai pati dievinu gėles, tai man ten be galo patiko  :-* :-* :-*
Jamaika
Noriu papriestarauti del "Berneliu" prie Kauno. Musu su vyru ir musu draugu atsiliepimai apie juos labai prasti. Buvom karta nuvaziave - daugiau nevaziuosim  :-/  Uzsisakem bulviniu blynu. Visuose "Berneliuose" ir apskritai visur blynai tradiciskai patiekiami su grietine, o apie netradicinius padazus bent jau ispejama. Ir... atnesa bulvinius blynus su grybu padazu. Paklausem kodel su grybais, sako pas mus visada su grybais. Sakom o mes grybu nevalgom, turejot ispeti, nes blynai paprastai buna su grietine. O pas mus su grybais, sako  :o nu zodziu turejo pakeisti tuos blynus, bet vaiksciojo paskui susiraukus kaip 9 geldos  ;D  ;D   ;D Ir siaip man ten kaip valgykla: daug stalu, didziule sale. Tikrai i pasimatyma netinkama vaziuoti vieta  :D. O Kaune man patinka "Berneliai" Donelaicio gatveje. Dazniausiai ten ir einam. Puiki virtuve. Picos skaniausios tik Milane. Pritariu kad fantastiska vieta - Seduvos malunas. O del maisto kokybes, tai as kazkaip nelabai skiriu "gera" nuo "prasto". Man arba skanu, arba ne.
svetima
AuraS, dekui uz info ;D
Palangoje kiek valgiau, tai skaniausia ir porcijos dideles buvo "Moliniame asotyje" Basanaviciaus g. ;D ;D Dar patiko "Felikse" Vytauto g., kur viesbucio apacioje, ten Latte gera, aplinka jauki.
auuuuuuuuuu 8)

Tai,taip, Dani, "Molini asoti" paskui prisiminiau, tikrai ten ir aplinka padori, ir maistas nieko.."Feliksa" irgi minejau wink.gif
Cigale
Jo, Juozas tikrai labai suprastėjo. Mes pernai važiavom iš Palangos link Kreingos į kažkokią kavinę su gyvunėliais, paukščiais, žaidimų aikštelėmis vaikams. Vizualiai rasčiau, bet net nepamenu pavadinimo. Esant reikalui galėčiau sužinot. Tik norėjau pasakyt, kad vieta liuks su vaikais.

As irgi buvau ten uzsukusi pora kartu-jega,geriau nei pas Juoza!elabai prisimenu pavadinima,bet,atrodo,"Vienkiemis".
Šmigija
Kad Palangoje "Felikso" kavineje, apacioje po Tauro viesbuciu kava tikrai skaniausia, niekur dar tokios negeriau, ir siaip "Felikso" meniu liuksiskas, kainos aisku ivairios, bet kokybe nuostabi, teko stebet vireju darba, labai jau griezta direktore ten  :P O siaip megstamiausia vietele, tai "Zuvedros" boksto restoranas man ten taip romantiska, su vyru medaus menesi nuolat ten pietaudavom.
Etina
pritariu neuralui,kretingos vienkemi labai faina.rekomenduoju ten uzsukti su vaikais,o kas dar vaiku neturi taip pat ras ka veikti.as vaziavau ten dar budama su pilvuku,kaip fainiai su vyru pasivaiksciojom  ;D
svetima
[quote]

Skanu-neskanu, tai subjektyvus skonio reikalas:vienam skanu cepelinai, kitam kinu maistas, svarbu, kad jis butu GERAI PARUOSTAS..Tai as ir vadinu geru maistu..
O prastas maistas tai: nekokybiski produktai, pasildyta,bele kaip sudeta i lekste, "pasarinis" garnyras(na burokai plius actu uzpilti neaiskus kopustai)..Tai "capucino" is pakeliu, "steikas" keptas ant keptuves, pavandenyje saltibarsciai >:(
Prastas maistas, kai nemalonu akiai, gomuriui ir galiausiai pilvui..
Va tokiu "perliuku" itin daug musu pajuryje, deja...  :(
Jamaika
Skanu-neskanu, tai subjektyvus skonio reikalas:vienam skanu cepelinai, kitam kinu maistas, svarbu, kad jis butu GERAI PARUOSTAS..Tai as ir vadinu geru maistu..
O prastas maistas tai: nekokybiski produktai, pasildyta,bele kaip sudeta i lekste, "pasarinis" garnyras(na burokai plius actu uzpilti neaiskus kopustai)..Tai "capucino" is pakeliu, "steikas" keptas ant keptuves, pavandenyje saltibarsciai >:(
Prastas maistas, kai nemalonu akiai, gomuriui ir galiausiai pilvui..
Va tokiu "perliuku" itin daug musu pajuryje, deja...  sad.gif

Kad skonis subjektyvus dalykas, tai aisku smile.gif O is viso to ka cia isvardinai, tai kazkaip puses tikrai nepastebeciau ir nesussekciau  :smile.gif nu pvz. kad pasildytas maistas atskiriu kai jis AKIVAIZDZIAI pasildytas; kapucino is pakeliu - nezinau kada ji is pakeliu, kada ne. Negraziai sudeta i lekste - akivaizdu  :D  O pasarinis garnyras - gal cia irgi skonio reikalas? Nezinau  ???  Zodziu kavinej mane lengvai tada gali apgauti... O tu AuraS vos ne eksperte  :D
dani
Jamaika, cia tiek ekspertu sedi, kad beveik betkokiu "virtuviniu - aptarnavimo" klausimu galime pakonsultuoti ;D ;D
Pabandysiu Vilniaus sveciams rekomendaciju duoti ;D:
skaniausios ir daugiausiai ingriedientu dedancios picerijos - "Cili" tinklas;
Pilies g. labai skanu, jauki aplinka, geros kainos kavineje - arbatineje "Presto", gatves pradzioje (priesais "Kristiana") - ledaine "Soprano" verta demesio ;D ;D.. Neapsigaukite wink.gif ledu porcijos - nerealiai dideles ir skanios. Toliau paejus, priesais "Da Antonio"(ten taip pat puiki virtuve ir Latte, tik kainos didokos) yra puiki, jauki, gera virtuve, skaniais desertais uzkandine "....."(uzkrito pavadinimas :smile.gif help)
Salia "Narucio" viesbucio yra labai jaukus ir graziu senobiniu interjeru, smetoninis restoraniukas - kavine "Baltasis Stralis" ;D Labai skanus ir nebrangus torciukai, gedos sveciams nedaranti aplinka. I "Naruti" neikit: labai brangu (nat. apelsinu sultys 10Lt kainuoja ohmy.gif ohmy.gif) ir berysio :-/

Vokieciu g. lietuviskos virtuves asai - "Zemaiciu smukle" (kazkas dievina, kai kam berysio), kiek sveciu vedem, visi labai patenkinti ir iki siol prisimena, ypac vyrai, stebuklingas karkas ;D ir tikra alu. Salia romantiskas Vidurzemio j. pakrantes meniu restoranas "La Provance".
Kas megsta kinu maista - rekomenduoju puiku restorana "Pekino antis" esancia Algirdog. pradzioje, salia Baanaviciaus g. Ten pat, salia jo, yra puikus meksikietisko maisto restoranas "Meksika" ;D
P.S. truputi pailsesiu ir papildysiu :smile.gif wink.gif
svetima
Na, daug tu cia Dani privardinai-aciu, galia, kad viskas Vilniuj...Nors kartais prireikia su kokias sveciais atvaziuot,tai ten tikrai nesu "eksperte" tongue.gif.Pastaruoju metu vis valgydavom "Lido"... Man tai ten skanu, tik kad daznai atsala maistas,kol viska susirankioji...O ir ta amzina staliuku paieska-lakstai lakstai su tais padeklais :-/
Nora
Cia kazkas minejo tarp Vilniaus ir Vievio vietele atrodo Pusynas, labai tinka uzsukti gristant is Kernaves. Yra zaidimu aikstele ir didesniems vaikams, net paaugliai turetu ka veikti. Tiktai svarbu oras - viduje visai liudna...
Shinshila
Buvom Valakampiuose (pamirsau pavadinima) restoranelyje. Labai liuks kepsniai ant zariju, normalios kainos ir jauki aplinka, daug seimu su vaikais, yra supynes, netoli upe.

Prie ilgu Dani rekomendaciju Vilniaus senamiestyje galeciau prideti Kebab House Ausros vartu g. Ypac niuria diena ten labai jauku atsisesti salia krosnies ir ziureti kaip cirska tavo kepsniukai. "Markus" steiku vieta teveliams ir ju sveciams ir dar su gera muzika. Traku g. seniau budavo skanu ir idomu "Kaukazo belaisveje". Visai skanu ir Ukrainietiskuose patiekaluose Algirdo g. priesais "Pekino anti".

Del Neringos. Nieko negaleciau drasiai rekomenduoti isskyrus "Sena zveja". Praeitais metais budavo skanu pas privatininkus "vilose". Zinau vietas Purvynes g., Skruzdynes g., Preiloje. Tik nezinau ar taip bus siemet.
Auges
Na vakar buvom Akmeninej uzeigoj prie Traku (nuotraukas ir info rasite cia http://www.akmenineuzeiga.lt)
(kadangi pirma savo zinute per savo ziopluma istryniau, tai dabar turbut nesigaus taip pat graziai aprasyt, bet as pabandysiu)
Tai va: mamos jei kas turit pakankamai pinigu ir norit labai gerai praleist vakara (ir esat ramaus poilsio gerbejos) vaziuokit i akmenine uzeiga (tiesa savaitgali reik geraiu pasiskambint, nes buna uzsakytas visas kompleksas ir uzrakinti vartai). Aplinka sutvarkyta pasakiskai, kambaiai dar geriau. [smiley=brake.gif]Galvele apsisuko nuo visu grozybiu. Labai patiko panoramine terasa, terasa ant vandens, personalas labai malonus ir neikyrus. Kainos tiesa irgi labai neikyrios  (tiesa labai nemalonios, kambario kaina nuo 280Lt parai, liuxas 600Lt, toliau daugiau. Kainos turetu but surasytos puslapyje). Virtuves (meniu) asortimentas nera labai didelis, bet labai skanus  [smiley=chef.gif]. Vidutine patiekalo kaina (antro) apie 40Lt. Gerimai kokybiski, skanus ir ... brangus. Nuostabus vyno  [smiley=butill.gif] rusys. Kambariuose stovi mini barai (kainos kanda kaip reikalas, buteliukas Svyturio alaus 0.33 8Lt [smiley=000064.gif]). Vienu zodziu uz kokybe ir komforta reik moket. Labai grazu ten kai sutemsta, takeliai ir ezeras apsviesti, grozis neispasakytas. Labai gaila kad negalejom ten likt nakvot (o dar labiau gaila nes tai buvo liux kambarys  [smiley=20.gif]) bet vaikai deja diktuoja savo taisykles. [smiley=baby.gif] [smiley=blah.gif].
Tai va parasiau kiek atsiminiau is pirmos zinutes, vienu zodziu mamkos griebkit vyrus uz sprando ir pinigines ir vaziuokit i akmenine uzeiga.
Linda
Man labai patinka kinu restoranai. Labiausiai - Rytai Naugarduko g. Nepatinkai kinu restoranas Labdariu g. - tokios neskanios "Voveraites" dar nesu valgius!
Taip pat klaikus kinieciai Akropolyje.
Visai skanu Vingriu g. kinieciuose, tik aplinka siaip sau. Taip pat Algirdo g. skanu ir Pas Juozapa esanciuose kinieciuose. Priesais Seima irgi nieko.
Labai patinka restoranas "Meksika" Algirdo g. - labai puiki aplinka, skanus, idomus patiekalai.
Labai fainas "Markus & Co", labai skanus kepsniai.
Kaukazo belaisve Traku g. labai nepatiko. Saslyko ant juoko, dar kazkoks kvapas nuo jo neaiskus brrrr....
Na, Cili picos tai visur skanu, net namie, kai uzsisakai smile.gif
miskouoga
Užvakar su vyru sventem odines vestuves, nuejom i kinieciu restorana Labdariu g. "Rytu perlas". NEREKOMENDUOJU. Joks ten ne perlas, greiciau zvyras. Aptarnavimas klaikus, ryzius as namie simta kart skaniau issivirciau, aplinka irgi pobaise. Mes ten buvom tik dviese, daaugiau lankytoju  [smiley=000064.gif]. Atnese musu uzsakyma ir susedo visi padavejai ir barmenai ir virejai prie kito staliuko ir pradejo gerti, rusiska popsa leisti, ir visaip kitaip linksmintis. O kai uzejo porele, tai vienas padavejas juos isgrugo lauk, sakydamas, kad virtuve jau nedirba. Neikt ten.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.