Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KERASTASE priemonės plaukams
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Pupsike
Sveikos! Būtų labai įdomu sužinot atsiliepimų apie Kerastase priemones... Man asmeniškai labai patinka mano plaukučių busena kai juos kirpykloj sutvarko su šiom priemonėm smile.gif Labai norečiau nusipirkt šių priemonių, bet kainuoja nemažai g.gif todėl būtų įdomi jūsų nuomonė 4u.gif
Merveilleux
Buvau kažkada pas kirpėją įsigijusi nedidelį indelį šampūno Kerastase. Jau taip man jį išgyrė, tai ir aš sugalvojau pabandyt. Pati, namų sąlygom, nes kai kirpėja išplaudavo galvą ir sutvarkydavo plaukus, tai rezultatas visada būdavo stulbinantis.
Tai nežinau, kaip tai nepatiko jis man. Niekuo nesiskyrė nuo paprastų ne professional linijos Loreal šampūnų.
O kita priemonė iš Kerastase naudota, tai tas aliejukas biggrin.gif Bet apie jį jau tiek prirašyta visur, tai nesikartosiu. Žodžiu, kol kas vienintelė priemonė, kuri man laaaabai tiko ir patinka, tai aliejukas wink.gif
eglincia
na mano drauge lb gera naudoja ta alieju ar tai kazkoki seruma garbanotiems plaukams,tai garbanos graziau atrodo
Vanesa
As naudojau zalia linija plaukams,kuri stiprina ir atsato plonus,pazeistus plaukus.
Ir buvau patenkinta labai,plaukai zvilgejo,svelnus,galiukai netriuso.Patiko ir nuo plauku slinkimo losjonas,bet aisku efektas tol,kol ji naudoji.
Jei pinigu negaila,tai tikrai pabandyk Kerastase.Bet ten yra tiek ivairiu priemoniu,tai pasitark su kirpeja,kuri tau labiausiai tiktu.

Daug kas minejo(seniau),kad Kerastase priemones ilgai naudoti galima,as tai jas greitai kazkaip sunaudoju,man nesitaupo,nors ir skalsios yra
Camea
Turiu aliejuka, patinka wub.gif
Pupsike
Jo aliejuką aš irgi turėjau, ir man jis liux thumbup.gif Mano plaukai labai sausi, tai galvoju gal padės ta linija sausiems plaukams.
nancy
pasisakysiu ir as bigsmile.gif
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko bigsmile.gif (del patikimo 100% negarantuoju tongue.gif ) nes siaip jos ilgi plaukai labai veliasi buvo nebesvelnus ir istisai kuckailiu (kuriuos iskarpydavau) budavo pilna tai pries kokia savaite perbraukiau jos plaukus tarp delnu itrintu Kerastase aliejuku ir dar ir dabar jos plaukuciai visai nesivelia ir labai svelnus yra wub.gif
Camea
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 11:22)
pasisakysiu ir as bigsmile.gif
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko  bigsmile.gif (del patikimo 100% negarantuoju tongue.gif ) nes siaip jos ilgi plaukai labai veliasi buvo nebesvelnus ir istisai kuckailiu (kuriuos iskarpydavau) budavo pilna tai pries kokia savaite perbraukiau jos plaukus tarp delnu itrintu Kerastase aliejuku ir dar ir dabar jos plaukuciai visai nesivelia ir labai svelnus yra wub.gif
*

Gerai cia sugalvojai kur ji panauduoti thumbup.gif
Merveilleux
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 10:22)
turiu tik ta aliejuka bet jis man nieko ypatingo schmoll.gif buna ir daug geresniu dalykeliu uz mazesne kaina schmoll.gif taciau mano katytei jis net labai tiko ir patiko  bigsmile.gif
blink.gif O ar nemanai, kad gali pakenkt savo katytei šiuo aliejuku? g.gif Ar nesi girdėjusi apie tokius dalykus, kaip kosmetikos priemonės sukurtos žmonėms kenkia gyvūnams. Beje, katės juk pačios save prausia, išsilaižo savo kailiuką... g.gif
nancy
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 11:38)
blink.gif O ar nemanai, kad gali pakenkt savo katytei šiuo aliejuku?  g.gif  Ar nesi girdėjusi apie tokius dalykus, kaip kosmetikos priemonės sukurtos žmonėms kenkia gyvūnams. Beje, katės juk pačios save prausia, išsilaižo savo kailiuką... g.gif
*

nu as labai mazai to aliejuko i delnus buvau itrynusi ir tikrai nemanau kad tai jai galetu kazkuo pakenkti blink.gif ji vistiek savo nugaros ar sprando laizyti nepasiekia schmoll.gif o ir jai paciai geriau svelnus kailiukas negu ryti savo pacios kuckailius g.gif

Lalaa> aciu wub.gif 4u.gif seniai galvojau kad gudra esu biggrin.gif
Merveilleux
QUOTE(nancy @ 2006 08 03, 13:35)
o ir jai paciai geriau svelnus kailiukas negu ryti savo pacios kuckailius g.gif
Mmjo... trūksta žodžių tiesiog rolleyes.gif
jadzka
Na aš tik tą aliejuką naudojau. Man labai fainas jo kvapas wub.gif Ir poveiksi plaukams labai patiko: plaukičiai blotnūs ir švelnūs pasidaro. Kai tik baigsiu L'Oreal profesional pienelį plaukams, vėl pirksiu tą aliejuką.
nancy
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 16:25)
Mmjo... trūksta žodžių tiesiog  rolleyes.gif
*

nu gali buti mastau.gif
*Citra*
O man idomu, ar tas isgirtasis aliejukas skalsus? Kaip daznai naudojat ir kuriam laikui uzteko?
Pupsike
na jo, jis skalsus, man asmeniškai jis taip patiko, kad aš jį labai dažnai tepdavau biggrin.gif tai man jo ir užteko gal tik mėnesiui ax.gif
puffy_
QUOTE(Pupsike @ 2006 08 04, 11:21)
na jo, jis skalsus,  man asmeniškai jis taip patiko, kad aš jį labai dažnai tepdavau  biggrin.gif  tai man jo ir užteko gal tik mėnesiui  ax.gif
*

nors turiu ilgus plaukus, nu bet niekaip nesugebeciau per menesi jo sunesiot blink.gif
Merveilleux
Aha, tikrai keista, kaip galima per mėnesį visą buteliuką sunaudot blink.gif Turiu jį du mėnesius, tepu plaukus kasdien, nes plaunu juos kiekvieną dieną, patepu aliejuku šlapius, išdžiovintus, nes geriau išsilygina ir dar kartais brūkšteliu jau sušukuotus plaukus, kad blizgėtų labiau ax.gif Tai sunaudojau gal tik 1/4 buteliuko ax.gif
Pupsike
na pas mane labai daug plaukų, todėl visada reik visko daug tept ant jų smile.gif be to plaukai labai sausi, tai gal todėl ir susinaudojo greit ...
awiux
aš naudojau nėštumo metu KERASTASE morkava liniją/šampūną ir balzamą-kaukę/- tai plaukai tikrai visai nieko ir blizgėjo ir sveikai atrodė mirksiukas.gif ...kaina nemaža,bet jų labai nedaug reikia,nors mano plaukai ilgi..tik nervino,kad tą balzamą reikia ilgai pakankamai laikyt apie 10-15min.o kai maudaisi po dušu tai tikrai doh.gif . dabar jų nebenaudoju,nes pabodo kvapas-o ir plaukus po gimdymo nusidažiau-tai reikia kitokios jau jų priežiūros blush2.gif
vyras naudojo KERASTASE šampūną nuo pleiskanų- tai padėjo, beeeeettttt kaip ir visi kiti šampūnai neilgam/nu jam taip jau yra doh.gif /
lelija24
O gal gali man kas nors atsakyti dundukei visiskai fool.gif kaip tas aliejukas atrodo ir kokia jo paskirtis? Ar jis garbiniuoja plaukus ar kaip tik islygina nepaklusnius plaukus? unsure.gif Bo mano plaukai jau taip puciasi blink.gif
Pupsike
Lelija24, aliejukas lygina išsipūtusius plaukus, suteikia blisgesio .... netokie sausi plaukai būna smile.gif
Merveilleux
Va taip atrodo tas aliejukas user posted image
Jis plaukų negarbanoja, o lygina, suteikia blizgesio... Jei nori savo plaukus šiek tiek patiesint, tada tiks smile.gif
lelija24
Aciu jumi mergaiciukes uz info aciuks.gif Turbut reiks pirkt, nes geri atsiliepimai apie ji 4u.gif
Emanuelle
as irgi esu naudojus tas priemones, visai nieko, plaukai tikrai lb grazus buna, bet man nelabai patinka kad ju sudetis-vien chemija, net perkant salonuose patare jei nelabai pazeisti plaukai ju nevartoti, rinktis naturalesnes, ne tokias stiprias...nezinau...nezinau...dar skaiciau straipsni kad plaukams negerai silikonas kurio yra tam aliejuke... jis tik kosmetinis 'grazintojas' g.gif
^^liutuke
o kokia kaina to aliejuko ir kur kaune man jo gauti? 4u.gif
Camea
QUOTE(^^liutuke @ 2006 08 09, 00:09)
*

125 ml, 55lt yra kirpyklose ax.gif
nancy
QUOTE(^^liutuke @ 2006 08 08, 23:09)
*

kad tiksliau butu tai pasakysiu kad as pirkau kirpykloje "madam" tik kaip pasakyti kur jinai yra kai nesigaudau gatviu pavadinimuose nezinau doh.gif bet pameginsiu rolleyes.gif
taigi:
gal zinai laisves alejoj ta posuki (tarkim einant link soboro kaireje puseje) kuriuo einant galima iki funikulieriaus nueiti? tas posukis yra uz "zaislu planetos" tai eik ta puse kur yra "bulettei" drabuziu parduotuve ir eidama tiesiai praeik pro maza sankryza ir tada uz spaudos kiosko bus laiptai i ta kirpykla 4u.gif (ant lango bus uzrasyta ir pavadinimas ir su kokia produkcija dirba pavadinimai)
jadzka
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 03, 22:12)
O man idomu, ar tas isgirtasis aliejukas skalsus? Kaip daznai naudojat ir kuriam laikui uzteko?
*

Mano plaukai iki pečių. Plaunu juos kasdien. O naudojau kokius 4 mėn g.gif: Po 2 paspaudimus kaskart. Manau, kad pakankamai skalsu blush2.gif
^^liutuke
QUOTE(nancy @ 2006 08 09, 08:06)
kad tiksliau butu tai pasakysiu kad as pirkau kirpykloje "madam" tik kaip pasakyti kur jinai yra kai nesigaudau gatviu pavadinimuose nezinau doh.gif bet pameginsiu rolleyes.gif
taigi:
gal zinai laisves alejoj ta posuki (tarkim einant link soboro kaireje puseje) kuriuo einant galima iki funikulieriaus nueiti? tas posukis yra uz "zaislu planetos" tai eik ta puse kur yra "bulettei" drabuziu parduotuve ir eidama tiesiai praeik pro maza sankryza ir tada uz spaudos kiosko bus laiptai i ta kirpykla 4u.gif (ant lango bus uzrasyta ir pavadinimas ir su kokia produkcija dirba pavadinimai)
*

aciu bandysiu ieskoti bigsmile.gif
miauka
o as visgi manau, kad minetasis aliejukas yra labiau kosmetinio, o ne gydomojo pobudzio..Juo issitepus, plaukai atrodo gerai, bet sveikesni netampa schmoll.gif kaip luzinejo taip ir toliau luzineja g.gif
Pupsike
mano manymu, aliejus nelabai ir skirtas gydimui g.gif Na manau gydimui skirtos kaukės ir visokios ampulės, o pridėjus dar ir aliejų- gautųsi puikus rezultatas 4u.gif
Emanuelle
QUOTE(miauka @ 2006 08 09, 23:04)
o as visgi manau, kad minetasis aliejukas yra labiau kosmetinio, o ne gydomojo pobudzio..Juo issitepus, plaukai atrodo gerai, bet sveikesni netampa schmoll.gif kaip luzinejo taip ir toliau luzineja g.gif
*

drinks_cheers.gif pilnai sutinku, o dar dabar kiek visur raso apie silikono blogi plaukams tai tikrai manau jis nevertas tu pinigu..tik nesupykit kad taip ji supeikiau , nes cia daug kam jis patinka...
aschenputtel
QUOTE(miauka @ 2006 08 10, 00:04)
*

o mano galiukai nebesisakoja,kai tik pradejau si aliejuka naudoti,berods nuo kovo menesio (vel tapsiu ilgaplauke nail.gif ).Zinoma plaukai po tam tikro laiko vel pasisiausia,bet sis aliejukas isties tausoja plaukus
...whatever...
QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 13, 20:26)
o mano galiukai nebesisakoja,kai tik pradejau si aliejuka naudoti,berods nuo kovo menesio (vel tapsiu ilgaplauke nail.gif ).Zinoma plaukai po tam tikro laiko vel pasisiausia,bet sis aliejukas isties tausoja plaukus
*

O man priešingai doh.gif ,nes prieš naudojant aliejuką man pakirpo plaukus, kai po 3 mėn.vėl nuėjau į kirpyklą, mane "pradžiugino", kad išsausėję plaukų galiukai blink.gif Bet pats aliejukas patiko, plaukai švelnūs ir kvapas fainas wub.gif

Dar iš Kerastase turiu garbanotų plaukų nenuplaunamą kremą,plaukai tokie švelnūs, minkšti palieka wub.gif , tik nelabai jau tas garbanas padailina schmoll.gif
Pupsike
o kurie aliejai yra be silikono? blush2.gif (aš net dėmesio į tai neatkreipiau)
Hex
Aš ir naudoju tą aliejuką jau metus smile.gif niu ką galiu pasakyt, tik tiek, kad jei juo nepatepu plaukų, tuomet su savo plaukučiais negaliu susitvarkyt... verysad.gif o šiaip tai vienas patarimas iš patirties: negalima to aliejuko perdozuot,nes plaukai gali pasidaryt kaip stagarai, negražiai atrodyt doh.gif
aschenputtel
Man atrodo,kad to aliejuko neimanoma perdozuoti,as visada daug jo ant plauku uzdedu ir niekaip neisivaizduoju,kaip jie stagarais virsti gali,jie tik dar svelnesni palieka
Camea
As dazniausiai paspaudziu 2 kartus, man uztenka, plaukai nesiriebaluoja ir neatrodo riebaluoti, nes tepu nuo puses plauku, daugiausiai galiukus ax.gif
Pupsike
aš spaudžiu žymiai daugiau, bet mano plaukai vistiek į sausąją pusę, reik dar poto sausus patept... čia turbūt priklauso nuo plaukų ax.gif
fashion
Pagaliau ir as ji nusipirksiu, radau kazkurios merginos parasyta kur ji galima gauti. O tai visas parduotuves ismakalavau, niekur neradau.. Tikiuosi pades mano sausiems galiukams smile.gif
Mįsliukė
Aš naudoju Kerastase putas garbanoms formuoti. Plaukai mano po cheminio, tai kol plaukai drėgni garbanėles labai gražiai suformuoja, bet kai išdžiūsta plaukai pasipūčia ir tiek. Tai aš ant drėgnų plaukų dedu tas putas, o paskui dar kitokias priemones, kurios išlaiko garbanas. Man kainavo 65 lt.
Pamaiva
Man tai nelabai tas aliejukas. Kirpykloj kai bandziau super atrode, o namie dabar bandau, tai plaukai labai greitai susiriebaluoja nuo jo... sad.gif
aisra
o as taip pat susigundziau pabandyti ta aliejuka bigsmile.gif tik nezinau kur galeciau klaipedoi gaut nusipirkt g.gif gal kas zinot?
puffy_
QUOTE(aisra @ 2006 08 23, 11:26)
o as taip pat susigundziau pabandyti ta aliejuka  bigsmile.gif  tik nezinau kur galeciau klaipedoi gaut nusipirkt  g.gif  gal kas zinot?
*

burzua salone akropoly 4u.gif
aisra
acukas 4u.gif
aschenputtel
labai gera priemone nuo plauku slinkimo

user posted image wub.gif
Camea
QUOTE(aschenputtel @ 2006 08 23, 19:26)
labai gera priemone nuo plauku slinkimo

user posted image wub.gif
*

Prasom placiau 4u.gif
*Citra*
Nu vis abejoju del to aliejuko g.gif
Mano plaukai linke pustis, idomu ,ar jis suglotnina plauka??
puffy_
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 23, 17:42)
Nu  vis abejoju del to aliejuko  g.gif
Mano plaukai linke pustis, idomu ,ar jis suglotnina plauka??
*

jei cia apie oleo relax, tai tam jis ir butent skirtas mirksiukas.gif
*Citra*
QUOTE(puffy_ @ 2006 08 23, 17:50)
jei cia apie oleo relax, tai tam jis ir butent skirtas  mirksiukas.gif
*

Apie ta pati.
Nu aisku tada. Bet vistiek dar abejoju, pirkt - nepirkt.. g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.