Darlingkrbe
2006 07 27, 14:02
Sveikos,
gal kas turite namie isivede VIASATA?
Kokia nuomone apie ji?
Niccolo
2006 07 28, 11:42
Nieko ten gero. Aš žiūriu tik VH1 (MTVui jau per senas), o visi kiti kanalai - nieko gero. Bet jeigu neturi laiko ir noro knistis su atkodavimais, sharingais ir kt. - tai vienintelis Lietuvoje prieinamas satelitinis tiekėjas. Bet jeigu nebūtų VH1 - aš vienareikšmiškai tik kabelinę imčiau.
Va, jeigu yra noro, laiko ir galimybių pasėdėti prie kompo - tada galimybės kur kas platesnės. Bet jeigu tai nėra tavo hobis - bus pernelyg sudėtinga.
Irmuska2
2006 07 28, 12:57
O mes turim Viasat ir esam labai patenkinti, ypač TV1000 ir TV3+ keliais kanalais
Darlingkrbe
2006 07 28, 14:24
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 28, 12:57)
O mes turim Viasat ir esam labai patenkinti, ypač TV1000 ir TV3+ keliais kanalais

Ir normaliai visus kanalus gaudo?
O kiek per menesi mokate? 59 lt?
menesinis mokestis 48 lt. bet sutartis baigsis ir tikrai nebepratesim.visiskai nieko gero. nebent keletas rusisku kanalu,bet uz toki mokesti tikrai neverta
Mes ketinom ja isirenkti,bet aplinkiniu pasiklausinejo.Ir nusprendem kad nereik. Uz tokia didelia kaina gauni daug sporto kanalu,bei amzinai vis kitus blokuojamus kanalus

Cia man tik taip pasakojo,kas paties nepatikrinta tai ir lieka paskalom. Bet as nenoriu bandyti
Darlingkrbe
2006 09 01, 12:49
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 07 28, 14:24)
Ir normaliai visus kanalus gaudo?
O kiek per menesi mokate? 59 lt?
O kas jums viasata pajunge?
ar patys pasijungete pagal instrukcija?
ACIU.
Irmuska2
2006 09 01, 19:21
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 09 01, 11:49)
O kas jums viasata pajunge?
ar patys pasijungete pagal instrukcija?
ACIU.
atvažiavo vyrukas, kurio kontaktą Mikrovisata davė ir pajungė, aišku, teko papildomai mokėti
ir taip, kainuoja 59 Lt/mėn
su šita nesamone Viasat reikia labai atsargiai, nes nieko gero ten nera, vien tik reklama, prieš užsisiakant reikia pasinagrineti salygas ir t.t., nes kai atsiuncia iranga joje buna du tiuneriai ir dvi korteles, o paskui paaiskeja, kad uz abi korteles reiks moketi abonentini, ir negana to tiuneriu nuomos mokesti, bei papildomus pinigus uz ivedima, taigi viska susumavus gaunas 70lt per men.
borooze
2007 02 23, 00:03
Jei kam kiltu klausimu del Viasato tai pakonsultuociau - truputely domejausi siuo tiekeju ... man visai patiko ir tik 35 litai!!!!!!!dabar bent jau ...
Gal kas yra su tuo susidūręs ir galės pasidalinti savo patirtimi.
Ruošiuosi kraustytis į Rasų seniūniją (Vln). Net nežinau kaip pavadinti bet ne į daugiabutį, o į dvibutį butą, ta prasme name 2 šeimos, kaimynas turi kažkokią nelegalią anteną, bet aš noriu legalios. Gal žinot ar įmanoma atsivesti kabelinę, ar reikia kokią lėkštę pirkt ?
KristiTal
2007 02 23, 13:36
Gal zinote ar per Viasat galima ziureti kanalus transliuojamus is Izraelio???????
borooze
2007 02 27, 01:04
QUOTE(KristiTal @ 2007 02 23, 14:36)
Gal zinote ar per Viasat galima ziureti kanalus transliuojamus is Izraelio???????
izraelio kanalu regis nera ... nebent isigytumet 3 galvuciu komplekta tadaa ten yra virs 300 kanalu - arabu ir kitomis kalbamis gal ten ir atrastumet - reikia i klientu aptarnavimo centra pasiskambint ... paziekit ju puslapyje www.viasat.lt
Papildyta:QUOTE(SoJa @ 2007 02 23, 12:23)
Gal kas yra su tuo susidūręs ir galės pasidalinti savo patirtimi.
Ruošiuosi kraustytis į Rasų seniūniją (Vln). Net nežinau kaip pavadinti bet ne į daugiabutį, o į dvibutį butą, ta prasme name 2 šeimos, kaimynas turi kažkokią nelegalią anteną, bet aš noriu legalios. Gal žinot ar įmanoma atsivesti kabelinę, ar reikia kokią lėkštę pirkt ?
jei tame name yra kazkokia kabeline televizija tai galit be problemu vestis - arba jei tiekejas koks yra ten. o del viasato tai maciau akcija viva turo metu yra iranga 1 litas, pirmi metai 29 litai - pasakiciavau apsimoka... gal dar ko padet reikai ...? o kodel nelegaliai nuo kaimyno nenorit

?
QUOTE(borooze @ 2007 02 27, 00:04)
Papildyta:jei tame name yra kazkokia kabeline televizija tai galit be problemu vestis - arba jei tiekejas koks yra ten. o del viasato tai maciau akcija viva turo metu yra iranga 1 litas, pirmi metai 29 litai - pasakiciavau apsimoka... gal dar ko padet reikai ...? o kodel nelegaliai nuo kaimyno nenorit

?

Nelegaliai tai nenoriu

Ai, gal ir idealistė esu, bet tikiuosi, kad kada nors visi gyvensime geriau ir saugiau, tai ir reikia pradėt nuo savęs

todėl visiems nelegaliems dalykams sakau
NE
O gal žinot koks yra tiekėjas S. Batoro gatvėje, čia ne per toliausiai nuo Audėjo žiedo, prie Šaudyklos, seniūnija -Rasų.
borooze
2007 02 27, 13:19
QUOTE(SoJa @ 2007 02 27, 10:50)
Nelegaliai tai nenoriu

Ai, gal ir idealistė esu, bet tikiuosi, kad kada nors visi gyvensime geriau ir saugiau, tai ir reikia pradėt nuo savęs

todėl visiems nelegaliems dalykams sakau
NE
O gal žinot koks yra tiekėjas S. Batoro gatvėje, čia ne per toliausiai nuo Audėjo žiedo, prie Šaudyklos, seniūnija -Rasų.
uj aš tai tikrai nežinau

... gal kas is SM gyvena šalia ... padėtų ... :)na Viasatas tai žinau bet kur gali įrengti ... bet ar apimoka kitas klausimas ...
QUOTE(borooze @ 2007 02 27, 13:19)
uj aš tai tikrai nežinau

... gal kas is SM gyvena šalia ... padėtų ... :)na Viasatas tai žinau bet kur gali įrengti ... bet ar apimoka kitas klausimas ...
kolkas tai tikrai apsimoka, kol nauja akcija atrakcija vyksta:) tik 29Lt/men, na bet 3 metus tas dziaugsmas truks. pats svarstau galimybe isigyti:)
QUOTE(saikas @ 2007 05 24, 05:26)
kolkas tai tikrai apsimoka, kol nauja akcija atrakcija vyksta:) tik 29Lt/men, na bet 3 metus tas dziaugsmas truks. pats svarstau galimybe isigyti:)
Nu jo, labai jau vilioja ta akcija, bet juk 29 Lt, tik už vieną televizorių
borooze
2007 05 24, 13:48
na bet neimanoma jokios palydovines tv matyti per 2 tv

o dabar ir skaitmenines juo labiau per 2 tv uz ta pati mokesti neisieina matyti

o kainatikrai liuks
Goniuke
2007 05 24, 13:52
bet galima jkelis tv pasijungt tik kanalas tik vienas tuo paciu metu gales rodyt
ar as ne taip suprantu
jei pvz mes turesim tv svetainej ir miegamajam tai mano manymu galesim ziuret arba ten arba ten
[
Galima ziureti ,tik reikia dvieju tiuneriu (pvz .padeveta i 50iki100lt) ir aisku tvin galvutes.
Galima ir per 4 ,6,8 telekus analogiskai ziuret.
Daugiau info satmania.lt
borooze
2007 05 25, 14:00
QUOTE(Goniuke @ 2007 05 24, 14:52)
bet galima jkelis tv pasijungt tik kanalas tik vienas tuo paciu metu gales rodyt
ar as ne taip suprantu
jei pvz mes turesim tv svetainej ir miegamajam tai mano manymu galesim ziuret arba ten arba ten

taip galima psijungti iki 4 tv bet visi rodys ta pati vaizda...

bet pvz jei svetainej yra tiuneris o noresit miegamajam persjungt kanla tai teks begt i svetaine perjungti kanala

siaip zmonem su vienu tv tai geras dalykas ... :)bet 2 ... sportas gaunasi
QUOTE(korida @ 2007 05 25, 11:08)
[
Galima ziureti ,tik reikia dvieju tiuneriu (pvz .padeveta i 50iki100lt) ir aisku tvin galvutes.
Daugiau info satmania.lt

bet viasato negali juk ziuret reikai korteles ju!

i kiekviena imtuva
QUOTE(korida @ 2007 05 25, 09:08)
[
Daugiau info satmania.lt

tai, kad tam forume nieko paskaityt neduoda.
Pabandžiau net prisiregistruoti ir vis tiek parašė, kad neturiu teisės
Ten atsiunčia kodą ir reikia su juo aktyvizuotis. Man irgi - kol suteikė tą teisę...
Goniuke
2007 05 25, 15:18
QUOTE(borooze @ 2007 05 25, 15:00)

bet pvz jei svetainej yra tiuneris o noresit miegamajam persjungt kanla tai teks begt i svetaine perjungti kanala

o tai negi tokiu atveju abu tv turi buti ijungti

ar tie kanalai ant pacio tiunerio nusistato
QUOTE(evasta @ 2007 05 25, 14:03)
Ten atsiunčia kodą ir reikia su juo aktyvizuotis. Man irgi - kol suteikė tą teisę...

Astsiuntė man tą kodą, bet niekur neprašė jo įvest
Goniuke
2007 05 25, 15:21
o isjungt tv tikiuos bus galima nebegryztant i svetaine

negi pries uzmiegant i svetaine varyt isjunginet?
o pas mus dar miegamieji antram aukste o svetaine pirmam, ot geras sportas bus
borooze
2007 05 25, 15:50
QUOTE(Goniuke @ 2007 05 25, 16:18)
o tai negi tokiu atveju abu tv turi buti ijungti

ar tie kanalai ant pacio tiunerio nusistato

nzn siaip kanalus reguliuoja tiuneris tai turbut nereikai kad butu ijungtas tv ...
QUOTE(SoJa @ 2007 05 25, 15:19)
Astsiuntė man tą kodą, bet niekur neprašė jo įvest

cituoju tai ką aš gavau:
"Atminkite,kad paskutinis registracijos žingsnis,tai paspausti šią duotą nuorodą,jei norite aktyvuoti vartotojo prisijungimo duomenis" Ir duota nuoroda. Jei nuoroda neveikia, duotas slaptažodis. Pabandyk dar pažaist- turėtų gautis
evansmum
2007 05 27, 10:03
QUOTE(borooze @ 2007 05 25, 14:00)

Galima ir kt kambary perjungt, tik reik specialaus tokio prietaiso (nzn kaip vadinasi). Viena dalis pasideda prie tiunerio, o kita (kitos) - prie reikiamo tv. Mano tevai toki turi, mokejo, rodos, 120 lt.
borooze
2007 05 27, 21:50
QUOTE(evansmum @ 2007 05 27, 11:03)
Galima ir kt kambary perjungt, tik reik specialaus tokio prietaiso (nzn kaip vadinasi). Viena dalis pasideda prie tiunerio, o kita (kitos) - prie reikiamo tv. Mano tevai toki turi, mokejo, rodos, 120 lt.
o kaip tai vadinasi? butu l.idomu ... gal nereiktu namei lakstyt man
QUOTE(borooze @ 2007 05 25, 15:00)

bet viasato negali juk ziuret reikai korteles ju!

i kiekviena imtuva

viena tiuneri imi kuris gali šarinti ir ziuri su kitu tiuneriu ta viasato
borooze
2007 05 30, 13:59
QUOTE(korida @ 2007 05 30, 11:13)
viena tiuneri imi kuris gali šarinti ir ziuri su kitu tiuneriu ta viasato

skirtingus vaizdus?
QUOTE(borooze @ 2007 05 30, 14:59)
skirtingus vaizdus?

Taip tik tiuneriai turi buti atitinkami(dreambox , openbox... ) ,kurie palaiko šarinimą.
borooze
2007 05 30, 23:58
QUOTE(korida @ 2007 05 31, 00:11)
Taip tik tiuneriai turi buti atitinkami(dreambox , openbox... ) ,kurie palaiko šarinimą.
aisku... ir korteles nereikai is ju?
QUOTE(borooze @ 2007 05 31, 00:58)
aisku... ir korteles nereikai is ju?

duona tai raikai ,o su kortele sviesta gali tepti
borooze
2007 06 09, 02:01
QUOTE(korida @ 2007 06 08, 18:35)
duona tai raikai ,o su kortele sviesta gali tepti

evansmum
2007 06 10, 10:01
QUOTE(borooze @ 2007 05 27, 21:50)
o kaip tai vadinasi? butu l.idomu ... gal nereiktu namei lakstyt man

Nzn, bet meistras (ar pardei, kuri uzsiima tokiais dalykais) tikrai zinos.
borooze
2007 06 10, 17:11
reikia prisiruosti issikviesti ji

aciu
mamyte_inga86
2008 02 14, 13:19
viasato isvis neberodys, o ta firma labai greitai bus paduota i teisma uz sukciavima
borooze
2008 02 16, 01:27
QUOTE(mamyte_inga86 @ 2008 02 14, 14:19)
viasato isvis neberodys, o ta firma labai greitai bus paduota i teisma uz sukciavima
girdėjau, kad neberodys kelių kanalų, bet tokių žinių

įdomu bus pamatyt
ruzilona
2008 10 17, 19:34
Is kur zinios kad viasat neberodys?
Gal kas zino kur rast pigiai zmogu, kuris patikrintu kurioj tikslaii vietoj geriausia lekste kabinti?
Kristina 555
2008 12 15, 12:50
O mes jau atsisakome VIASAT,nes jie esamiems klientams,norint pratęsti sutartį,nieko gero pasiūlyti negali.Dabar mokame mėnesiui 35 LT,pratęsus sutartį mokestis pakiltų iki 59 Lt.
Kadangi gyvenu uzsieny,tai nieko nebelieka tik rinktis Viasat,jei nori ziuret lietuviskus kanalus..
nusivylem siek tiek viasatu, nes ismokejom 2 metus...ir naiviai tikejomis moketi maziau....atsisakem, pabuvom su tradiciniais LT kanalais, dabar galvojam vel pasirasyt sutarti

moket po 39....ziuresim
polonia
2009 02 06, 14:27
Ka tik pasirasiau sutarti su VDNET ir esu kaip apgauta. Tiuneris( cia skaitmenine tv) kaip ant juoko, tikrai technikine atgyvena, pultelis kaip zaislinis, ima tik is vidurio kambario, o jeigu persedu i foteli( truputi desniau), viskas, turiu atkisus ranka i viduri kambario gaudyt kanalus.
Dar kazkas birbia, kas labai nervina, na ir vaizdas nelabai tenkina, telikas tai geras, naujas, ne is pigiuju...
Siaip esu macius nemazai skaitmeniniu tv kitose salyse, tai sitas visas moraliskai pasenes irenginys kelia rimtas abejones....
Ar kam buvo panasiai?
dyrikas
2009 04 07, 20:13
Sveiki ,ziuriu cia aptarinejat gan reikalinga tema . Aisku tas viasattas tai niekur nedings ,kol jis bus ziurimas . Aisku del skonio nesigincijama ,vienam patinka vienokios programos ,kitam kitokios. Na o palydovines tv pasaulis yra gan platus. Paskaitai ir liudna darosi nuo tokio riboto zmoniu supratimo apie palydovine tv ,jos priemima . Juk yra mokamos tv programos yra ir nemokamos ,jos sutrumpintai puslapiuose vadinamos FTA . Na aisku ir yra skirtingi sat tv imtuvai . Jei norit galit pasiskaityt apie tai
http://www.openbox.info/ . na o jei kils kokiu klausimu ,gal pameginciau nors biski paaiskint kas ir kaip. Ir nera tas sat tv pasaulis toks baisus ,kaip kad ji cia kaikas bando nupiest ...
Torronta
2009 06 04, 11:33
QUOTE(dyrikas @ 2009 04 07, 20:13)
Sveiki ,ziuriu cia aptarinejat gan reikalinga tema . Aisku tas viasattas tai niekur nedings ,kol jis bus ziurimas . Aisku del skonio nesigincijama ,vienam patinka vienokios programos ,kitam kitokios. Na o palydovines tv pasaulis yra gan platus. Paskaitai ir liudna darosi nuo tokio riboto zmoniu supratimo apie palydovine tv ,jos priemima . Juk yra mokamos tv programos yra ir nemokamos ,jos sutrumpintai puslapiuose vadinamos FTA . Na aisku ir yra skirtingi sat tv imtuvai . Jei norit galit pasiskaityt apie tai
http://www.openbox.info/ . na o jei kils kokiu klausimu ,gal pameginciau nors biski paaiskint kas ir kaip. Ir nera tas sat tv pasaulis toks baisus ,kaip kad ji cia kaikas bando nupiest ...

As turiu klausima.Noriu isigiti palydovine antena,be abonementiniu mokesciu,ir kad kanalai neuzikoduotu
QUOTE(mamagrigiskiete @ 2009 06 04, 12:33)
As turiu klausima.Noriu isigiti palydovine antena,be abonementiniu mokesciu,ir kad kanalai neuzikoduotu

Be didesnio ar mazesnio,, abonentinio'' mokescio niekur neissisuksite
senamiestizz
2009 06 06, 10:58
o mes gala zadame pasiimti
sveikutėliai ,gal jūs buvote susidūrę su šita problema .kai lyja lietus viasat vaizdas trukinėja ką daryt patarkit, nusibodo
Papildyta:gerai palauksiu

,,,, visi užsiėme.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.