Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rackiene
Sveiki
Atsiliepkit kas turit SV 1902. Kaip veikia, klą darot su juo? Ar vertas tokių pinigų?
Arba kokį kitą Karcher plaunamą siurblį ?
maure
QUOTE(kettis @ 2007 08 20, 13:20)
mano nuomone, filtras skystokas (geras būtų, jei būtų Hepa H12 ar didesnis skaičius), triukšmo 80dB tikrai daug, o ir siurbimo galia tokia įtartinai didelė. plius siurbliai be maišelių - baisiai nepatogu ir nehigieniška, manau - iškratant dulkes ir šiukšles dalis jų grįžta į aplinką, o ta talpyklą kas kažkiek laiko vis plauti reikia, apsineša purvais.. fek  schmoll.gif
*

man tai labai nepatinka kad i maiseli dulkes kaupi, nes juk po vieno siurbimo neismesi jo, tai MAN IDOMU KAS TURI SRIUBLI KUR VISKAS PATENKA I VANDENI, juk taip man atrodo daug higieniskiau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Fanta*
QUOTE(rackiene @ 2007 10 31, 16:39)
Sveiki
Atsiliepkit kas turit SV 1902. Kaip veikia, klą darot su juo? Ar vertas tokių pinigų?
Arba kokį kitą Karcher plaunamą siurblį ?
*

Atsiliepiu - turiu ir naudoju biggrin.gif Ar vertas tokiu pinigu, nezinau, nes nelabai turiu su kuo palyginti. O su siuo daiktu susitvarkau visus namus nuo iki - kaip isijungiu, tai antgalius tik keiti ir vsio: langai, grindys, plyseliai, plyteles, siaip siurbimas.... na zodziu, viska apeinu su vienu daiktu.
rackiene
QUOTE(Fanta* @ 2007 10 31, 22:02)
Atsiliepiu - turiu ir naudoju biggrin.gif Ar vertas tokiu pinigu, nezinau, nes nelabai turiu su kuo palyginti. O su siuo daiktu susitvarkau visus namus nuo iki - kaip isijungiu, tai antgalius tik keiti ir vsio: langai, grindys, plyseliai, plyteles, siaip siurbimas.... na zodziu, viska apeinu su vienu daiktu.
*

O, ačiū už atsakymą. O ar galima su juo išvalyti pvz. kilimą jei murzinas ar minkštus baldus? Ką gerai valo, kur dažniausiai naudoji? Ką nelabai gerai išvalo?
doh.gif Nu ir užverčiau klausimais rolleyes.gif

P.S. Renkuosi tarp dviejų modelių Karcher SV 1902 arba Epika (LURA), plaunantis doh.gif Nu, metų pirkinys man bus, nes niekaip neisirenku rolleyes.gif
Fanta*
QUOTE(rackiene @ 2007 11 05, 08:34)
O, ačiū už atsakymą. O ar galima su juo išvalyti pvz. kilimą jei murzinas ar minkštus baldus? Ką gerai valo, kur dažniausiai naudoji? Ką nelabai gerai išvalo?
doh.gif  Nu ir užverčiau klausimais  rolleyes.gif 

P.S. Renkuosi tarp dviejų modelių Karcher SV 1902 arba Epika (LURA), plaunantis  doh.gif  Nu, metų pirkinys man bus, nes niekaip neisirenku  rolleyes.gif
*

Užverst tai užvertei, bet nežinau kaip atsakyt biggrin.gif Nes kilimų neturim nei vieno, o dėl baldų - na kad irgi dar nebuvo priežasties išbandyt, bet tam skirti antgaliai tikrai yra. Man super dėl plytelių - vonioj, virtuvėj, didžiulėj lodžijoj: su garais brauki ir tuo pačiu sugeria viską, nelieka nei lašelio. Ir dar dėl langų valymo - nei kokios chemijos man reikia, nei ką schmoll.gif Su tais pačiais garais kai pavarai, tai super thumbup.gif Ir greit, ir kokybiška biggrin.gif Nes langai dideli pas mumi, visur iki žemės, o lodžija tai visa stiklinė doh.gif Tai su rankytėm kol nuvalydavom, tai aina sau doh.gif

Na bet kokiu atveju - gero pasirinkimo 4u.gif Geriausia, kai renkiesi iš vieno, nes jeigu kuris nuvils tave, galvosi, va būčiau gal geriau pirkus aną biggrin.gif
rackiene
QUOTE(Fanta* @ 2007 11 05, 10:29)
Užverst tai užvertei, bet nežinau kaip atsakyt biggrin.gif Nes kilimų neturim nei vieno, o dėl baldų - na kad irgi dar nebuvo priežasties išbandyt, bet tam skirti antgaliai tikrai yra. Man super dėl plytelių - vonioj, virtuvėj, didžiulėj lodžijoj: su garais brauki ir tuo pačiu sugeria viską, nelieka nei lašelio. Ir dar dėl langų valymo - nei kokios chemijos man reikia, nei ką schmoll.gif Su tais pačiais garais kai pavarai, tai super thumbup.gif Ir greit, ir kokybiška biggrin.gif Nes langai dideli pas mumi, visur iki žemės, o lodžija tai visa stiklinė doh.gif Tai su rankytėm kol nuvalydavom, tai aina sau doh.gif

Na bet kokiu atveju - gero pasirinkimo 4u.gif Geriausia, kai renkiesi iš vieno, nes jeigu kuris nuvils tave, galvosi, va būčiau gal geriau pirkus aną biggrin.gif
*

Ačiū. Nu langų ir pas mus yra, o ar patogu aukštai prieiti langus valyti? Turbūt yra ilga šlanga? Pas manes vaikas labai sugeba kilimą išmurzinti, tai ir įdomu ar galima mirksiukas.gif Nu, jaučiu greit apsispręsiu, nes ir vyrui labiau patinka Karcher, nes atseit žinomesnė firma rolleyes.gif
Fanta*
QUOTE(rackiene @ 2007 11 05, 13:08)
Ačiū. Nu langų ir pas mus yra, o ar patogu aukštai prieiti langus valyti? Turbūt yra ilga šlanga? Pas manes vaikas labai sugeba kilimą išmurzinti, tai ir įdomu ar galima  mirksiukas.gif Nu, jaučiu greit apsispręsiu, nes ir vyrui labiau patinka Karcher, nes atseit žinomesnė firma  rolleyes.gif
*

Taip, langus lengvai pasiekiu su šlanga, yra visokių ilgių 4u.gif
Loreli
Skaičiau skaičiau ir galva susisuko... biggrin.gif
Išsirinkau tokį-Electrolux Oxygen, gal kas turit ir galit atsiliepimus parašyt

user posted image
kakadudelta
QUOTE(Dainuska @ 2004 10 07, 16:28)
Ar neteko susidurti su siurbliais Kirby? Man atrodo, kad įsėdom į gerą balą. Taip žmonės moka supudrinti smegenis, kad atsigauni tik kitą rytą ir pagalvoji  ką padarei. niekuomet neskubėkit pasirašinėti sutarčių. geriau apgalvikit, ir prašykit kad paskambintų kitą dieną.
Gal kam teko užsisakyti? Ar tikrai tie siurbliai jau tokie šaunūs.
*

pas mus irgi buvo jie ateje, konsultantai puikiai dirba savo darba, bet vyras juos greitai nuliudino, nes sutarties nepasirase ir pasake, kad pagalvosim smile.gif ,siurblys tai neblogas, bet jis turetu kainuoti gal koki us 2000 lt , bet ne 10 000 . O mes nusipirkome plaunama Philips siurbli, kuris rinkoje jau 12 metu , plauna kilimus , grindis , langus, apmusalus ir kruva visokiausiu antgaliu sausam valymui , taip pat ir surenka vandeni - mes patenkinti , ir atsiejo tik 940 lt . smile.gif
Luana
QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 06, 20:05)
O mes nusipirkome plaunama Philips siurbli, kuris rinkoje jau 12 metu , plauna kilimus , grindis , langus, apmusalus ir kruva visokiausiu antgaliu sausam valymui , taip pat ir surenka vandeni - mes patenkinti , ir atsiejo tik 940 lt . smile.gif
*

Gal galit išduot paslaptį koks tiksliai jo pavadinimas ir kokia jo galia, nes aš noriu pirkt Philips siurblį, tik dar tiksliai modeliuko neišsirenku blush2.gif , nu pagirkit saviškį wub.gif
Perliukas
skaičiau ir galva susisuko... biggrin.gif
Išsirinkau tokį-Electrolux Oxygen, gal kas turit ir galit atsiliepimus parašyt

*

turėjau , gal ne visai toks pat , bet taip pat oxygen , prieš kokius šešis metus pirkom ,geras siurblys buvo , distancinis siurbimo galios reguliatorius , spec šepetys kilimams , kuris surenka visus plaukus ir pašiaušia kilimą ..... bet sudegė variklis verysad.gif , pati kalta , sode po laiptais laikiau , o ten dregmės gavo , variklis net surūdijo doh.gif , remontas apie 200lt , galvojom galvojom ką daryt ir nusipirkom karchery su nuolaida ~600lt
karcher
vienintelis dalykas kas man nepatinka , tai tie keičiami dulkių maišeliai ir nėr to papildomo šepečio kuris plaukus surenka , lygtai galima atskirai nusipirkt g.gif
rackiene
galvojom galvojom ką daryt ir nusipirkom karchery su nuolaida ~600lt
karcher
vienintelis dalykas kas man nepatinka , tai tie keičiami dulkių maišeliai ir nėr to papildomo šepečio kuris plaukus surenka , lygtai galima atskirai nusipirkt g.gif
*

[/quote]

Buvau Karcher atstovybėje (kadangi galvoju pirkti SV 1902) ax.gif Tai tikrai yra atskirai pirkti antgaliu. Pvz. kilimam Turbo šepetys, kaina 170 lt. O kokia proga gavote nuolaidas blush2.gif Gal kur suteikia 4u.gif
peledziuke
blaskausi tarp Miele ir Karcher g.gif Gal turite svariu argumentu kurio nors naudai 4u.gif
aisvyde
Atsiprašau, jei jau toks klausimas buvo, bet gal kas galėtų paaiškinti kuo skiriasi dulkių siurblio galia pvz., 1800 W ir to paties siurblio siurbimo galia, pvz., 200 W?
Reik manyti, kad būtent antrasis rodiklis nurodo, kokia jega siurblys trauks dulkes, o tai ką tada reiškia pirmasis skaičius?

Ir dar, koks turi būti bent minimalus galingumas, kad siurblys normaliai atliktų savo darbą, ačiū 4u.gif
Saja
aisvyde, pirma galia - tai variklio galia, ji parodo, kiek elektros ryja siurblys. Cituoju iš čia:: "Rinkdamiesi dulkių siurblį dauguma pirkėjų atsižvelgia į jo galingumą, tačiau čia labai lengva suklysti. Dauguma painioja dulkių siurblio siurbimo galią ir variklio galingumą. Klaidingai manoma, kad kuo didesnis variklio galingumas, tuo daugiau dulkių siurblys susiurbs. Deja, dažnai būna net atvirkščiai. Modernūs, mažai energijos naudojantys, taigi ir mažesnio variklio galingumo siurbliai dažnai turi didesnę siurbiamąją galią. Siurbiamoji galia paprastai siekia apie 250-480 W. Keleto kambarių butui užtenka ir 250 W siurbimo galios, tačiau dažnai užsiteršiančioms patalpoms geriau rinktis 300 W galios dulkių siurblius."
kakadudelta
QUOTE(Luana @ 2007 11 06, 20:09)
Gal galit išduot paslaptį koks tiksliai jo pavadinimas ir kokia jo galia, nes aš noriu pirkt Philips siurblį, tik dar tiksliai modeliuko neišsirenku blush2.gif , nu pagirkit saviškį wub.gif
*

galesiu parasyti ...dabar ne namie smile.gif , o pirkau pagal rekomendacija .
Loreli
QUOTE(Perliukas @ 2007 11 07, 01:24)
turėjau , gal ne visai toks pat , bet taip pat oxygen , prieš kokius šešis metus pirkom ,geras siurblys buvo , distancinis siurbimo galios reguliatorius , spec šepetys kilimams , kuris surenka visus plaukus ir pašiaušia kilimą ..... bet sudegė variklis  verysad.gif  , pati kalta , sode po laiptais laikiau , o ten dregmės gavo , variklis net surūdijo  doh.gif , remontas apie  200lt , galvojom galvojom ką daryt ir nusipirkom karchery su nuolaida ~600lt 
karcher
vienintelis dalykas kas man nepatinka , tai tie keičiami dulkių maišeliai ir nėr to papildomo šepečio kuris plaukus surenka , lygtai galima atskirai nusipirkt  g.gif
*

Aciu uz info, vat as irgi nenoriu su keiciamais maiseliais, tai uzmirsi nusipirkt, tai dar ka.... o ir kainuoja pakankamai.......
Cikloniniuose nere maiseliu isvis, tik kazin ar jie nepalieka kvapo namie, ar nesukelia visu dulkiu ir nepaleidzia ju...... nes dabar su paprastu siurbliu, namai po siurbimo nelabai kokie..
aisvyde
Saja, ačiū, labai pagelbėjai, na, tada griebsiu 250 W, nes neturiu didelių teritorijų 4u.gif
Darfe
Mes turim Miele siurbli, skalbykle ir dziovykle. Visi daiktai SUPERINIAI, patikekit, dziovykle apskritai stebuklu vadinu thumbup.gif
Saja
Darfe, kokį Miele modelį turite? Ir kodėl pasirinkote būtent šitą? Mes irgi galvojame apie Meile rolleyes.gif.
kakadudelta
QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 07, 18:04)
galesiu parasyti ...dabar ne namie  smile.gif , o pirkau pagal rekomendacija .
*

philips FC6840 , plauna, siurbia skyscius, sausas siurbimas, langu plovimas, kruva antgaliu, daugkartinis maiselis , galingumas 300 , kaina 940lt . kokybe - super . Kilima isploviau , po poros valandu - sausutelis , garais plaunantis gerai, bet kaina 0- negera , aisku galima nusipirkti , bet ... kai kainuos 1000:-). Daukartinis maiselis, tai irgi tauposi pinigeliai , nelabai as zinau tas charakterisikas , tiesiog man jis super !
Perliukas
QUOTE(rackiene @ 2007 11 07, 08:53)
Buvau Karcher atstovybėje (kadangi galvoju pirkti SV 1902)  ax.gif  Tai tikrai yra atskirai pirkti antgaliu. Pvz. kilimam Turbo šepetys, kaina 170 lt. O kokia proga gavote nuolaidas  blush2.gif  Gal kur suteikia  4u.gif
*

mes Vilniuj Ermitaže pirkom , bet tos pačios nuolaidos visoj Lietuvoj turėtų būti , jei dar nesibaigė .
Puikute
QUOTE(Darfe @ 2007 11 07, 14:07)
Mes turim Miele siurbli, skalbykle ir dziovykle. Visi daiktai SUPERINIAI, patikekit, dziovykle apskritai stebuklu vadinu  thumbup.gif
*

Mano svajone su naujais virtuves baldais isigyti indaplove MIELE ax.gif, siurbliuka jau turim. Na o skalbykle ir dziovykle, gal ir bus tolimoje ateityje. Velniskai jau brangiai viskas kainuoja 4u.gif Gal zinai kokius ju modelius turi??? Labai interesna man ax.gif 4u.gif
kakadudelta
QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 08, 00:22)
philips FC6840 , plauna, siurbia skyscius, sausas siurbimas, langu plovimas, kruva antgaliu, daugkartinis maiselis , galingumas 300 , kaina 940lt . kokybe - super . Kilima isploviau , po poros valandu - sausutelis , garais plaunantis gerai, bet kaina 0- negera , aisku galima nusipirkti , bet ... kai kainuos 1000:-). Daukartinis maiselis, tai irgi tauposi pinigeliai , nelabai as zinau tas charakterisikas , tiesiog man jis super !
*

p.s. sitam siurbli irgi yra tas turbo antgalis -va cia tai geras dalykelis! ir apskritai yiek visko prie sito siurblio yra , kad reikia spintoje visa lentyna skirti smile.gif
*Citra*
Ir as renkuosi siurbli. Man reikia su vandens filtru. Apziurejus realiai ir dar pasiskaiciusi cia atsiliepimus- issirinkau EPIKA. (Nors jis man ir parduotuvej patiko, bet atsiliepimai dar patvirtino mano nuomone). Pagalvojau, gal tikrai neverta moketi 1500Lt, jei panasu galima uz 500Lt nusipirkti (ZELMER). Nuvaziavau paziureti si siurbli. Niu ir ka, bent jau isorines kokybes nepalyginsi su Epika. Mazas, per daug lengvas, kaip rimtas siurblys, ir toks man zaislinis pasirode- apdaila nelabai patvari- kazkokios plasmases ten klibejo. Ir nemanau, kad jo siurbimo kokybe prilygsta Epikai. (.Nors abieju nebandziau, negaliu palyginti)
kettis
QUOTE(*Citra* @ 2007 11 09, 14:27)
Ir as renkuosi siurbli. Man reikia su vandens filtru.
*

Norėjau pasiteirauti, kodėl renkatės siurblius su vandens filtrais? Dėl to, kad su jais galima siurbti skysčius, nereikia maišelių, ar manot kad jie geriausiai išfiltruoja siurbiamas dulkes, ar dar kokios priežastys? g.gif
*Citra*
QUOTE(kettis @ 2007 11 09, 14:41)
Norėjau pasiteirauti, kodėl renkatės siurblius su vandens filtrais? Dėl to, kad su jais galima siurbti skysčius, nereikia maišelių, ar manot kad jie geriausiai išfiltruoja siurbiamas dulkes, ar dar kokios priežastys?  g.gif
*

Butent del to, kad geriau issiurbia dulkes, erkutes. Neismeta ju i aplinka, kaip iprasti siurbliai. Dabar pas mane mazas vaikas, tai man ypac aktualu.
kakadudelta

Gal ka zinote apie Tomas Philips siurblius, draugei pazistama rekomenduoja , nes jos sesuo tipo vienintele iveza juos i Lietuva , bet man atrodo, kad greiciasia isdurs pazistami,tai gal kas ka apie sita firma zinote ?
kettis
QUOTE(*Citra* @ 2007 11 09, 16:15)
Butent del to, kad geriau issiurbia dulkes, erkutes. Neismeta ju i aplinka, kaip iprasti siurbliai. Dabar pas mane mazas vaikas, tai man ypac aktualu.
*

drįsčiau abejoti, ar vandens filtras geriau išvalo išpučiamą orą, nei geruose "įprastiniuose" siurbliuose naudojami Hepa H12 ir Hepa H13 filtrai. Juk oras, patekęs į vandenį, suformuoja oro burbuliukus - erkutės, smulkiausios dulkelės tuose burbuliukuose sėkmingai prakeliauja per tą "vandens filtrą" ir patenka atgal į patalpą. Be to, su vandens siurbliu ir daug "cackinimosi", jis pats didesnis ir sunkesnis nei paprastas siurblys.. Todėl asmeniškai netikiu tais vandens filtrais, ir visada renkuosi siurblius su Hepa filtrais.

QUOTE(kakadudelta @ 2007 11 09, 16:23)
Gal ka zinote apie Tomas Philips siurblius, draugei pazistama rekomenduoja , nes jos sesuo tipo vienintele iveza juos i Lietuva , bet man atrodo, kad greiciasia isdurs pazistami,tai gal kas ka apie sita firma zinote ?
*

Niekada neteko girdėti ar matyti Tomas Philips siurblių. Yra dvi firmos: Thomas ir Phillips. Pirmuosius importavo anksčiau UAB Tomsona, o Phillips siurblių pilna visose buitinių prietaisų parduotuvėse.
Alinva
QUOTE(kettis @ 2007 11 10, 09:29)
drįsčiau abejoti, ar vandens filtras geriau išvalo išpučiamą orą, nei geruose "įprastiniuose" siurbliuose naudojami Hepa H12 ir Hepa H13 filtrai. Juk oras, patekęs į vandenį, suformuoja oro burbuliukus - erkutės, smulkiausios dulkelės tuose burbuliukuose sėkmingai prakeliauja per tą "vandens filtrą" ir patenka atgal į patalpą. Be to, su vandens siurbliu ir daug "cackinimosi", jis pats didesnis ir sunkesnis nei paprastas siurblys.. Todėl asmeniškai netikiu tais vandens filtrais, ir visada renkuosi siurblius su Hepa filtrais.
Niekada neteko girdėti ar matyti Tomas Philips siurblių. Yra dvi firmos: Thomas ir Phillips. Pirmuosius importavo anksčiau UAB Tomsona, o Phillips siurblių pilna visose buitinių prietaisų parduotuvėse.
*

Šiaip epika turi ir vandens, ir hepa filtrą, kurie veikia kartu. O vandens filtras man pliusas tuo, kad nesijaučia patalpoj jokių dulkių kvapo, nereikia galvot, kur nusipirkt vienkartinį maišelį, o jei nešat išpurtyti daugkartinį - dulkės vėl sukyla, ir nusėda jei ir ne namuose, tai bent dalis ant jūsų. Išpilti vandenį paprasčiau, nei apdulkėsi, nei susitepsi, o dar ir aromatizuoti labai lengva.
O dėl burbuliukų... na nežinau, ten nėra taip, kad burbuliukas išeina, ten viskas kunkuliuoja, ir visas rezervuaras būna šlapias, vandenyje lieka viskas. Ant hepa filtro kol kas net nesimato, kad naudotas.
Saja
Sakykite, o kada jūs išmetate vienkartinius maišelius - ar po kiekvieno siurbimo, ar kai siurblio indikatorius rodo, kad maišelis pilnas? Nes man, jei palieku maišelį su dulkėmis, tai po savaitės vėl siurbiant kambaryje smarvė būna doh.gif. Tiesa, pas mane siurblys senokas, dar be tų gudrių filtrų g.gif.
naminukas
QUOTE(*Citra* @ 2007 11 09, 13:27)
Ir as renkuosi siurbli. Man reikia su vandens filtru. Apziurejus realiai ir dar pasiskaiciusi cia  atsiliepimus- issirinkau EPIKA. (Nors jis man ir parduotuvej patiko, bet atsiliepimai dar patvirtino mano nuomone). Pagalvojau, gal tikrai neverta moketi 1500Lt, jei panasu galima uz 500Lt nusipirkti (ZELMER). Nuvaziavau paziureti si siurbli. Niu ir ka, bent jau isorines kokybes nepalyginsi su Epika. Mazas, per daug lengvas, kaip rimtas siurblys, ir toks man zaislinis pasirode- apdaila nelabai patvari- kazkokios plasmases ten klibejo. Ir nemanau, kad jo siurbimo kokybe prilygsta Epikai. (.Nors abieju nebandziau, negaliu palyginti)
*

na aš jau antras mėnuo naudoju Epiką (plaunantį varianta).Kol kas ir aš, ir šeimyna labai patenkinta.Naudojam tiek sausam valymui, tiek plovimui ir kambarių drėkinimui ir kvėpinimui(pernai pirkau Boneco oro valytuvą kuriuo irgi buvau patenkinta, bet dabar kaip ir nereikalingas schmoll.gif ).labiausiai patinka tai , kad po naudojimo nereikia plaut ir džiovint tų visokių filtrų thumbup.gif
kettis
QUOTE(Alinva @ 2007 11 10, 13:01)
Šiaip epika turi ir vandens, ir hepa filtrą, kurie veikia kartu. O vandens filtras man pliusas tuo, kad nesijaučia patalpoj jokių dulkių kvapo, nereikia galvot, kur nusipirkt vienkartinį maišelį, o jei nešat išpurtyti daugkartinį - dulkės vėl sukyla, ir nusėda jei ir ne namuose, tai bent dalis ant jūsų. Išpilti vandenį paprasčiau, nei apdulkėsi, nei susitepsi, o dar ir aromatizuoti labai lengva.
O dėl burbuliukų... na nežinau, ten nėra taip, kad burbuliukas išeina, ten viskas kunkuliuoja, ir visas rezervuaras būna šlapias, vandenyje lieka viskas. Ant hepa filtro kol kas net nesimato, kad naudotas.
*

1. svarbu, kokios klasės hepa filtras yra naudojamas - gerą filtraciją užtikrina tik H12 ir H13 klasės hepa filtrai.
2. "vandenyje lieka viskas" - vandenyje lieka stambios, matomos dulkės, kurias ir mūsų organizmo sistemos sugeba sulaikyti, kad jos nepatektų į kvėpavimo takus. tuo tarpu pačios smulkiausios ir kenksmingiausios dalelės išeina lauk, nors jų ir nejaučiame ["nesijaučia patalpoj jokių dulkių kvapo"].
3. nusipirkti vienkartinį maišelį užima 10-15 minučių, kai žinai kur wink.gif
4. aromatizuoti patalpą galima specialiais dulkių siurblių kvapikliais, veikiančiais panašiu principu kaip ir automobiliniai kvapikliai smile.gif

QUOTE(Saja @ 2007 11 10, 14:40)
Sakykite, o kada jūs išmetate vienkartinius maišelius - ar po kiekvieno siurbimo, ar kai siurblio indikatorius rodo, kad maišelis pilnas? Nes man, jei palieku maišelį su dulkėmis, tai po savaitės vėl siurbiant kambaryje smarvė būna doh.gif. Tiesa, pas mane siurblys senokas, dar be tų gudrių filtrų  g.gif.
*

maišelio užtenka bent keliems dideliems siurbimams, o nuo kvapo "iš siurblio" apsaugotų geras išmetimo filtras. tiesa, kai kurie siurbliai sėkmingai dalį dulkių ir kvapų išpučia per šonus - per nesandarius tarpus tarp prie ratukų, įvairius sujungimus ir pan., tada jau joks filtras nepadės. Paprasčiausia siurblio sandarumą patikrinti paprašius parduotuvėje jį įjungti, ir apčiupinėti visus šonus - oras turėtų išeiti tik per pagrindinę oro išpūtimo angą su išmetimo filtru, niekur daugiau.

QUOTE(naminukas @ 2007 11 10, 16:18)
na aš jau antras mėnuo naudoju Epiką (plaunantį varianta).Kol kas ir aš, ir šeimyna labai patenkinta.Naudojam tiek sausam valymui, tiek plovimui ir kambarių drėkinimui ir kvėpinimui(pernai pirkau Boneco oro valytuvą kuriuo irgi buvau patenkinta, bet dabar kaip ir nereikalingas schmoll.gif ).labiausiai patinka tai , kad po naudojimo nereikia plaut ir džiovint tų visokių filtrų thumbup.gif
*

gal aš ko nesuprantu, bet šiaip paprastai siurbliuose po naudojimo nereikia plauti jokių filtrų - nebent kas kelis mėnesius išplauti hepa filtrą, jei jis daugkartinio panaudojimo wink.gif
*Citra*
QUOTE(naminukas @ 2007 11 10, 15:18)
*

O pas jus plaunamas??

QUOTE(kettis @ 2007 11 11, 12:00)
1. svarbu, kokios klasės hepa filtras yra naudojamas - gerą filtraciją užtikrina tik H12 ir H13 klasės hepa filtrai.
2. "vandenyje lieka viskas" - vandenyje lieka stambios, matomos dulkės, kurias ir mūsų organizmo sistemos sugeba sulaikyti, kad jos nepatektų į kvėpavimo takus. tuo tarpu pačios smulkiausios ir kenksmingiausios dalelės išeina lauk, nors jų ir nejaučiame ["nesijaučia patalpoj jokių dulkių kvapo"].
4. aromatizuoti patalpą galima specialiais dulkių siurblių kvapikliais, veikiančiais panašiu principu kaip ir automobiliniai kvapikliai  smile.gif
maišelio užtenka bent keliems dideliems siurbimams, o nuo kvapo "iš siurblio" apsaugotų geras išmetimo filtras. tiesa, kai kurie siurbliai sėkmingai dalį dulkių ir kvapų išpučia per šonus - per nesandarius tarpus tarp prie ratukų, įvairius sujungimus ir pan., tada jau joks filtras nepadės. Paprasčiausia siurblio sandarumą patikrinti paprašius parduotuvėje jį įjungti, ir apčiupinėti visus šonus - oras turėtų išeiti tik per pagrindinę oro išpūtimo angą su išmetimo filtru, niekur daugiau.
gal aš ko nesuprantu, bet šiaip paprastai siurbliuose po naudojimo nereikia plauti jokių filtrų - nebent kas kelis mėnesius išplauti hepa filtrą, jei jis daugkartinio panaudojimo wink.gif
*

Neitikinsit niekaip, kad paprasti siurbliai, kad ir su hepa filtru issiurbia dulkes ir isvalo aplinka labiau.
kettis
QUOTE(*Citra* @ 2007 11 11, 15:20)
Neitikinsit niekaip, kad paprasti siurbliai, kad ir su hepa filtru issiurbia dulkes ir isvalo aplinka labiau.
*

patikėkit, įtikinčiau - tik tam reikia labai brangios aparatūros, matuojančios dalelių kiekį siurblio išpučiamame ore smile.gif manau iš vandens filtro ištrūktų dešimtis kartų daugiau dalelių. Galbūt pavyks kur nors rasti tokius duomenis, būtinai pasidalinsiu.
Avocetė
Reikia siurblio ale tingiu visą temą skaityt doh.gif gal kas patars blush2.gif
krūto new_russian.gif nereikia schmoll.gif ale gero už priimtiną kaina ax.gif
naminukas
4. aromatizuoti patalpą galima specialiais dulkių siurblių kvapikliais, veikiančiais panašiu principu kaip ir automobiliniai kvapikliai  smile.gif
*

na aš kalbu apie siurblius su vandens filtrais.Tai kai rinkausi, epikoje mažiausiai plovimo po panaudojimo-išpylei nešvarų vandenį ir viskas
ejurgyte
Šį savaitgalį į mūsų namus atkeliavo dulkių siurblys PHILIPS FC 9164. Esame labai patenkinti, super daikčiukas.
furcux
QUOTE(kettis @ 2007 11 11, 14:33)
patikėkit, įtikinčiau - tik tam reikia labai brangios aparatūros, matuojančios dalelių kiekį siurblio išpučiamame ore smile.gif manau iš vandens filtro ištrūktų dešimtis kartų daugiau dalelių. Galbūt pavyks kur nors rasti tokius duomenis, būtinai pasidalinsiu.
*

Pritariu 110% drinks_cheers.gif .niekada gyvenime nezavejo oro filtracija per vandeni,nes tai fiziskai neimanoma,be abejo dalis sunkiuju medziagu lieka vandenyje nes jos automatiskai nekybo ore ir krinta i vandeni,bet ismestas oro burbulas is vandens,tolygu siurbliavimui su siurbliu "Raketa" arba "Audra pufas".Jei papildomai dar irenginyje stovi hepa filtrai tai kita kalba.Tada vandens konteineris atlieka elementaru maiselio vaidmeni kuri ismeti lauk.
Papildyta:
QUOTE(Dalbara @ 2007 11 11, 15:07)
Reikia siurblio ale tingiu visą temą skaityt doh.gif gal kas patars  blush2.gif
krūto new_russian.gif nereikia  schmoll.gif  ale gero už priimtiną kaina  ax.gif
*

Nelygu kas yra priimtina kaina,vienam viana,kitam kita.Siai dienai jei is paprastu siurbliu(paprastas tai minimaliai turetu tureti hepa filtracija) rinkciausi Philips'a,nzn kokios serijos zinau,kad jis tokiais dideliais ratais kaina kazkur apie 1300lt,jei is pigesniu Elektrolux oxygen kaina apie 800jei neklystu.
turejom elektroliux paprasta tanka pirkom 1994m.niekaip uzmuzt negalejom.Tai jau gera pusmeti atostogauja sodyboje smile.gif retiems,bet itin purviniems darbams.
Laisve impovizacijai priklauso nuo pinigeliu kiekio,bet visada galima issirinkti geriausia,tik tas uzima laiko.Sekmes
*Citra*
QUOTE(furcux @ 2007 11 14, 21:56)
Nelygu kas yra priimtina kaina,vienam viana,kitam kita.Siai dienai jei is paprastu siurbliu(paprastas tai minimaliai turetu tureti hepa filtracija) rinkciausi Philips'a,nzn kokios serijos zinau,kad jis tokiais dideliais ratais kaina kazkur apie 1300lt,jei is pigesniu Elektrolux oxygen kaina apie 800jei neklystu.
turejom elektroliux paprasta tanka pirkom 1994m.niekaip uzmuzt negalejom.Tai jau gera pusmeti atostogauja sodyboje smile.gif retiems,bet itin purviniems darbams.
Laisve impovizacijai priklauso nuo pinigeliu kiekio,bet visada galima issirinkti geriausia,tik tas uzima laiko.Sekmes
*

O mano mama turejo irgi Elektroliux pirkta panasiais metais. Po pusantru metu uzluzo. Nebesirinkciau sios firmos siurbliu schmoll.gif
kettis
QUOTE(*Citra* @ 2007 11 15, 13:52)
O mano mama turejo irgi Elektroliux pirkta panasiais metais. Po pusantru metu uzluzo. Nebesirinkciau sios firmos siurbliu  schmoll.gif
*

nemanau, kad pagal vieną atvejį reikėtų spręsti apie kitų gaminių kokybę g.gif be to, tų "užlužimo" priežasčių būna visokių - dažnai prietaisai užlūžta ne be vartotojo pagalbos smile.gif
dute_a
QUOTE(kettis @ 2007 11 15, 14:52)
nemanau, kad pagal vieną atvejį reikėtų spręsti apie kitų gaminių kokybę  g.gif  be to, tų "užlužimo" priežasčių būna visokių - dažnai prietaisai užlūžta ne be vartotojo pagalbos  smile.gif
*

drinks_cheers.gif
Sula

Pats įdomiausia - kur tų filtrų gauti g.gif
Klausiau konsultanto parduotuvėje, tai tas sugebėjo surasti tik philips ir tai tik vieno modelio ir VISKAS!
Nesinorėtų, kad vos po pusmečio tektų statyti "modernų" siurblį į šoną ir vėl naudotis senučiu.
asta :)
pries pora menesiu nusipirkau Thomas Prestige 20S aquafilter plaunanti dulkiu siurbli thumbup.gif , o apie vandens filtra ten kazkas minejo , kad jis nesulaiko erkuciu tai siulyciau paskaityti daugiau informacijos apie tai .Kaina taip pat prieinama sakyciau uz si gamini nes savo funkcijas atlieka puikiai. thumbup.gif
p.s beje kas liecia hepa filtrus tai juos reikia gan daznai keisti nes patys pardavejai yra pasake , kad isplausite plaunama hepa filtra viena karta o po to reiks nauja pirkt , o jis beje ne pigiai kainuoja bigsmile.gif
kettis
QUOTE(Sula @ 2007 11 16, 09:21)
Pats įdomiausia - kur tų filtrų gauti  g.gif
Klausiau konsultanto parduotuvėje, tai tas sugebėjo surasti tik philips ir tai tik vieno modelio ir VISKAS!
*

hepa filtrus turėtų pavykti sėkmingai įsigyti toje parduotuvėje, kuri pardavė ir siurblį. Tas pats hepa filtras tiks ne vieno gamintojo siurbliams - lygiai taip pat kaip pvz. "s-bag" dulkių maišeliai tinka tiek philips, tiek electrolux, tiek kitiems siurbliams. Tačiau būna ir daug kitokių hepa filtrų, ir jų tikrai neperka žmonės kasdien, tad nieko stebėtino, kad parduotuvės jų nelaiko pas save ekspozicijoje. Esu tikras, užsakyti iš tiekėjo tikrai gali, tik reikia noro ir pardavėjų išmanymo.

smile.gif+2007 11 18, 00:23-->
QUOTE(asta smile.gif @ 2007 11 18, 00:23)
pries pora menesiu nusipirkau Thomas Prestige 20S aquafilter plaunanti dulkiu siurbli  thumbup.gif  , o apie vandens filtra ten kazkas minejo , kad jis nesulaiko erkuciu tai siulyciau paskaityti daugiau informacijos apie tai .Kaina taip pat prieinama sakyciau uz si gamini nes savo funkcijas atlieka puikiai. thumbup.gif
p.s beje kas liecia hepa filtrus tai juos reikia gan daznai keisti nes patys pardavejai yra pasake , kad isplausite plaunama hepa filtra viena karta o po to reiks nauja pirkt , o jis beje ne pigiai kainuoja  bigsmile.gif
*

Miela Asta, būtų smagu, jei galėtumėte pateikti nuorodų, kur galima būtų rasti tos "informacijos" apie vandens filtro efektyvumą. Kadangi remiuosi grynais faktais ir tikrovėje atliktais įvairių siurblių į orą išmetamų dalelių skaičiavimais, tikrai būtų smagu pasiskaityti "pasakas pirkėjams" apie jų efektyvumą smile.gif O sprendžiant iš to, kad pardavėjai, pas kuriuos įsigijot siurblį, nieko nežino apie plaunamus hepa filtrus (kurių pilnai užtenka sėkmingam naudojimui 5 ir daugiau metų), tikrai "tikiu" viskuo, ką jie jums dar pripasakojo mirksiukas.gif
asta :)
QUOTE(kettis @ 2007 11 18, 01:14)
hepa filtrus turėtų pavykti sėkmingai įsigyti toje parduotuvėje, kuri pardavė ir siurblį. Tas pats hepa filtras tiks ne vieno gamintojo siurbliams - lygiai taip pat kaip pvz. "s-bag" dulkių maišeliai tinka tiek philips, tiek electrolux, tiek kitiems siurbliams. Tačiau būna ir daug kitokių hepa filtrų, ir jų tikrai neperka žmonės kasdien, tad nieko stebėtino, kad parduotuvės jų nelaiko pas save ekspozicijoje. Esu tikras, užsakyti iš tiekėjo tikrai gali, tik reikia noro ir pardavėjų išmanymo.
Miela Asta, būtų smagu, jei galėtumėte pateikti nuorodų, kur galima būtų rasti tos "informacijos" apie vandens filtro efektyvumą. Kadangi remiuosi grynais faktais ir tikrovėje atliktais įvairių siurblių į orą išmetamų dalelių skaičiavimais, tikrai būtų smagu pasiskaityti "pasakas pirkėjams" apie jų efektyvumą  smile.gif O sprendžiant iš to, kad pardavėjai, pas kuriuos įsigijot siurblį, nieko nežino apie plaunamus hepa filtrus (kurių pilnai užtenka sėkmingam naudojimui 5 ir daugiau metų), tikrai "tikiu" viskuo, ką jie jums dar pripasakojo mirksiukas.gif
*

Kalbejau ne su vienu pardaveju mirksiukas.gif apie visus siurblius , o del vandens filtro efektyvumo butinai paieskosiu informacijos kai turesiu siek tiek daugiau laiko ir idesiu cia nuorodas.Kadangi nesu nei pardaveja nei prekiaujanti siurbliais tai nematau reikalo pulti i beribes diskusijas apie kazkurio siurblio efektyvuma ir irodineti tiesas , ka surasiu ta ir idesiu , o cia jau spresti kiekvienam individualiai ka pasirinkti mirksiukas.gif
+333+
Norejom pirkti nauja siurbli, nes susirgo vaikas, reikia kad oras butu svarus, paskaiciau cia apie tuos filtrus, paskambinom draugui, kuris dirba su buitine technika, pasirodo tie filtrai parduodami atskirai ir puikiai tinka i musu philipsa, pirkta pries 4 metus cool.gif 4u.gif jei kam tokia situacija bus, galit isleist 50lt filtrui, o ne 1300 siurbliui bigsmile.gif
lauksna
sveiki,
norėčiau paklausti nuomonės apie siurblius-robotus, gal kas turite, kokie atsiliepimai? Domina įvairių firmų - roomba, electrolux, karcher...
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.