Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Margarita 25
Mes tai BEKO dabar nusipirkom sriurbly
iingri
QUOTE(3apa3a @ 2007 06 05, 08:36)
Sakau, asmeniskai man didziulis Zelmer pliusas - kad yra du konteineriai. Vakar po darbo pjausciau spintele virtuveje, puse virtuves buvo drozles. Pavargau, o dar reik sutvarkyti viska. Tai su paprastu vandens siurbliu reiktu pripilti vandens, issiurbti, tada viska ispilti, isvalyti, padeti dziovinti. O cia - tesiog paemiau siurbli, issiurbiau per 2 minutes ir padejau atgal. Ir alu geriu  biggrin.gif
*

O papildomu vienkartiniu maiseliu kur yra pirkti ? Komplekte yra du, o papildomu parduotuveje kur pirkau dar nebuvo atskirai pirkti.

QUOTE(Margarita23 @ 2007 06 07, 11:51)
Mes tai BEKO dabar nusipirkom sriurbly
*

O as beko naudojau du metus , dar veikia bet slanga jau baige suplysti verysad.gif .
Papildyta:
QUOTE(Rasa:) @ 2007 06 05, 15:51)
Bet EPIKOS, kiek suprantu, plaunamas filtras. Pliusas tas, kad nereikia džiovinti kiekvieną kartą (gal aš ne taip suprantu? g.gif )
*

O kaip ta filtra reikia dziovinti ? g.gif
Alinva
QUOTE(iingri @ 2007 06 07, 21:40)
O papildomu vienkartiniu maiseliu kur yra pirkti ?  Komplekte yra du, o papildomu parduotuveje kur pirkau dar nebuvo atskirai pirkti.
O as beko naudojau du metus , dar veikia bet slanga jau baige suplysti  verysad.gif .
Papildyta:

O kaip ta filtra reikia dziovinti ? g.gif
*

Nieko ten per daug nereikia džiovinti... kol siurbi, užtenka vandenį pasikeisti, jei labai nešvarus pasidaro. Išsiurbus yra toks maždaug pusės puoduko dydžio filtrukas ir šepetėlis spec, jį išplauni po kranu su šepetėliu, apšluostai skuduriuku, taip pat baką nuo vandens išplauni (pora kartu vandeniu perskalaut užtenka) ir pašluostai sausu skudurėliu... tada vėl viską surenki (surinkimas - užsuki filtro "varžtą", pastatai ant ratų baką, uždedi viršų su filtru, užfiksuoji - minutės netrunka) ir pastatai. Trunka tikrai neilgai, labai nesudėtingai išsiardo ir vėl susideda. O vandenį išpilt vis tiek reikia, tai dar tik praskalauji tuo pačiu ir nusausini, kad nesuplėktų stovėdamas... Išardyt irgi greitai, užtenka vieną mygtuką paspaust, kad atsikabintų apačia su vandens baku. Na ir žarną nusukam, nes vis dar laikom originalioj dėžėj. Bet čia pagal kiekvieną šitas...
3apa3a
Tai ka tamsta daro jai vaikas kokia druska ispyla ? Arba katinas kraika is tulika isvaro ? Pripyli - nusiurbi - ispyli - isvalai su sepeteliu - nusluostai - padziauni - atsuki - prisuki - prasluostai sausu skudureliu - spaudai mygtukus - zarna nusuki... Smagumelis thumbup.gif Siurbimas 20 sekundziu, siurblio tvarkymas kiek ? biggrin.gif
Alinva
QUOTE(3apa3a @ 2007 06 08, 09:01)
Tai ka tamsta daro jai vaikas kokia druska ispyla ? Arba katinas kraika is tulika isvaro ? Pripyli - nusiurbi - ispyli - isvalai su sepeteliu - nusluostai - padziauni - atsuki - prisuki - prasluostai sausu skudureliu - spaudai mygtukus - zarna nusuki... Smagumelis  thumbup.gif  Siurbimas 20 sekundziu, siurblio tvarkymas kiek ?  biggrin.gif
*

Tamsta neturi jokių vaikų dar biggrin.gif Ir katino ne, turėjom, tai eidavo į lauką viską daryt, viduj neleidom smile.gif Tokiems atvejams, kai išsipila kažkokia druska, naudojuosi šluota, nes pas mus virtuvėj kilimo nėra smile.gif produktų į kambarius nesinešam... Kadangi gyvenu nuosavam name, man net tą patį paprasčiausią siurblį iš kito aukšto užtruktų ilgiau atsinešt, negu su šluota elementariai perbraukt smile.gif O po to, jei prireikia, ir su drėgnu skudurėliu tą vietą pavalyt smile.gif
Rasa:)
QUOTE(Alinva @ 2007 06 08, 12:44)
Tokiems atvejams, kai išsipila kažkokia druska, naudojuosi šluota, nes pas mus virtuvėj kilimo nėra smile.gif produktų į kambarius nesinešam...

O, vis tik, ką galima ir ko negalima siurbti su EPIKA? g.gif Tikiuosi, daugiau "galima", negu "negalima" mirksiukas.gif . Pvz., prisinešusias žemes (ar net purvą doh.gif ), smėlį, trupinius ar kokias, sakykim, sulėgražas pabarstytas ? Tik nepagalvokit, kad pas mane visa tai ir yra lotuliukas.gif , aš tik noriu siurblio galimybes sužinot ax.gif
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 06 08, 15:35)
O, vis tik, ką galima ir ko negalima siurbti su EPIKA? g.gif  Tikiuosi, daugiau "galima", negu "negalima"  mirksiukas.gif . Pvz., prisinešusias žemes (ar net purvą  doh.gif ), smėlį, trupinius ar kokias, sakykim, sulėgražas pabarstytas ? Tik nepagalvokit, kad pas mane visa tai ir yra  lotuliukas.gif , aš tik noriu siurblio galimybes sužinot  ax.gif
*

Kol kas man susiurbė viską, ką bandžiau... ir dulkes, ir žemes, ir, nors nereikėjo, popieriukus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visa tai bus nusodinta į vandenį, ir vėliau išpilsite. Tiesiog mes siurblį naudojam namų valymui iš pagrindų, nesam tokie, kurie dėl kelių trupinukų pultų elektrinius prietaisus traukt.
Pause
As tai turejau ir ciklonini siurbli ir ta kur visas siuksles i vandeni ipucia... Nu man su tuo "vandeniu" kur likdavo po siurbimo tai tikra terlione... Viska plaut, tas dumblas apsivelia visur, tai paskui ne tik siurbli valyt, bet ir vonia atkimsinet tekdavo (vandeni i klozeta pildavau, bet tas dumblas visur prisiveldavo beskalaujant) Daugiau jokiu vandeniniu siurbliu, kosmaras kazkoks... Ir kas svarbiausia tai po kiekvieno siurbimo eidavo valymas... O cikloninis tai visai kas kita: issiurbi - ispili, nedulka niekas, niekur neprisivelia, viskas greita, jokiu terlioniu, po kiekvieno siurbimo ir nereikia kratyt net, nu as tai tik ciklonini imciau... Beto ir gabaritai skiriasi...

Vat ir pati dabar siurblio ieskau, brangaus neiperku, girdejau, kad Vitek cikloniniai siurbliai geri yra, firma negarsi, garantija metams, bet Dyson siurbliams irgi tik metus duoda... Pazistama dirbo garantiniam tai sake tik viena siurbli Vitek buvo atnese sugedusi, nes vandens i ta dulkiu talpykla pripyle, galvojo, kad reikia... doh.gif
Alisa
Sveiki,
perskaiciau visa tema.
Daugiau cia patarimai apie kilimus, gyvunus ir pan.
As turiu kita problema: alergiska dulkem vaika.
Tai jokiu kilimu, visur tik laminatas, baldai tik odiniai ir pan.
Gal galetumete man patarti koks butu geriausias dulkiu siurblys?
Gal yra su sia tokia situacija susidurusiu?
Galvos skausmas dabar sad.gif Reikia keisti sena dulkiu siurbli, bet daug moketi nesinoretu.
QUOTE(Alisa @ 2007 06 12, 14:48)
As turiu kita problema: alergiska dulkem vaika.
Tai jokiu kilimu, visur tik laminatas, baldai tik odiniai ir pan.
Gal yra su sia tokia situacija susidurusiu?

Na, mano dukra tai žiedadulkėms alergiška ir apskritai dulkėms, ne tik jų erkutėms doh.gif Pas mus irgi tik laminatas, kilimų nėra, bet baldai minkšti yra. Irgi čia rašinėju, visaip galvoju ir apsistojau ties EPIKA http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt
Nors apie daugelį dabar rašo, kad nelieka dulkių nė kvapo, bet šitas man kažkaip rimčiau atrodo, ir tas seperatorius, geriau dulkes į vandenį nusodinantis, kažkaip lyg tik šiame siurblyje tėra, ir tas vakuminis valymas (nors turintys jį tuo per daug nesižavi). Žadu pirkt EPIKA, tikiuosi, pavyks ir minkštus baldus gerai išsiurbt.
Bandžiau ir KIRBY ( buvo prezentacija pas mane), tai, net nežinau: iš vienos pusės - patiko (apie kainą net nešneku doh.gif ), iš kitos pusės- konsultantė, norėdama geriau išdaužyt mano baldus, daužė juos dar ir ranka, tai gal dėl to mums abiems su dukra buvo sukilusi alergija...
Dar (jei labai prasta situacija) siūlau pagalvoti apie oro valytuvą/jonizatorių, pvz.: http://www.jonizatoriai.lt/lt/mugu_cap_m2010. Aš irgi apie tai galvoju, bet brangoka verysad.gif
iingri
Nieks man ir nepasakė ar siurbliui ZELMER yra pirkti keičiamu dulkiu maišeliu ir kiek jie kainuoja. Nes parduotuveje kur pirkau sakė kad ju dar pas juos nebuvo.

Ir dar ar i šiuos siurblius pilasi kvapai ir kur g.gif
Alisa
Dėkui, Rasa.
O kaip minkšti baldai? Nepablogina situacijos?
Nes mes viską pakeitėm.
Tai gydytoja sakė, nes ilgėja gydymas ir
tolsta pasveikimas.

O gal kas galėtu patarti, kokį dulkių siurblį naudojate odinių
baldų valymui?
lora++
QUOTE(san @ 2007 06 05, 12:56)
patarkit:
apart paprasto siurbimo mum vienodai aktualūs dar du dalykai: plytelinių paviršių valymas-plovimas ir minkštų baldų "plovimas".
ką rinktis: ar garinį (pvz., karcher), ar su paprasta plovimo funkcija (pvz., philips kazkuris)?
*

as tai siulyciau karcher garini, pliteles, laminata, ir viska siurbia labai gerai !!!!!!
airise
Gal kas turit ar žinot apie siurblį HEPATECH 3/1,plaunantis ir sauso valymo,hepa ir vandens filtrai,tinka alergiškiems žmonėms,pagaminta Vokietijoj.1600w galia.Parašiau,kaip reklaminiame lapelyje-OLIMPAS prekiauja.Kaina buvo 599 lt,dabar 499 lt.Atrodo,neblogai,bet ar verta pirkti,gal kitokį geriau.
naminukas
QUOTE(Rasa:) @ 2007 06 12, 14:39)
Na, mano dukra tai žiedadulkėms alergiška ir apskritai dulkėms, ne tik jų erkutėms  doh.gif Pas mus irgi tik laminatas, kilimų nėra, bet baldai minkšti yra. Irgi čia rašinėju, visaip galvoju ir apsistojau ties EPIKA http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt
Nors apie daugelį dabar rašo, kad nelieka dulkių nė kvapo, bet šitas man kažkaip rimčiau atrodo, ir tas seperatorius, geriau dulkes į vandenį nusodinantis, kažkaip lyg tik šiame siurblyje tėra, ir tas vakuminis valymas (nors turintys jį tuo per daug nesižavi). Žadu pirkt EPIKA, tikiuosi, pavyks ir minkštus baldus gerai išsiurbt.
Bandžiau ir KIRBY ( buvo prezentacija pas mane), tai, net nežinau: iš vienos pusės - patiko (apie kainą net nešneku  doh.gif ), iš kitos pusės- konsultantė, norėdama geriau išdaužyt mano baldus, daužė juos dar ir ranka, tai gal dėl to mums abiems su dukra buvo sukilusi alergija...
Dar (jei labai prasta situacija) siūlau pagalvoti apie oro valytuvą/jonizatorių, pvz.: http://www.jonizatoriai.lt/lt/mugu_cap_m2010. Aš irgi apie tai galvoju, bet brangoka  verysad.gif
*

aš irgi jau apsisprendžiau-pirksiu EPIKA.tai vienintelis iš su vandens filtru esančių siurblių, kur nereikia plaut ir po to džiovinti tų hepa filtrų, ir dar -turbo angalis vibruoja nuo elektros thumbup.gif
dzielo
Sveikos ir sveiki,
na perskaiciau visa foruma sia tema, idomiu minciu yra, o labiausiai keista kad propaguojamas vienas brand'as - Epika... neturiu nieko pries si gamintoja... Jauciasi kad produktas skirtas treciuju saliu gyventojams, nes nei vienas rimtas gamintojas tik lietuvai nesugalvos pavadinimo (vokietijoje tai Lura). Matosi gerai padirbejo Epikos pardavimo vadybininkai... Respect smile.gif
Patarimas visiems: imti siurbli tik gerai zinoma visame pasaulyje. No names ir lieka no name'u...
Pasidokekit truputi kas pasaulyje pirmauja ir specializuojasi tik dulkiu siurbliu gamyboje, stai keletas pavyzdziu: Lindhaus, Air Storm, Nilfisk, Dyson ir t.t Nezinau ar situos bradus galima isigyti lietuvoje, bet pabandyti visada galima...
Sekmes ieskantiems gyvenimo kokybes.....
xxxzzzqqqwww
o ka manote apie sitokius duomenis?ar verta pirkti?ir kaip manote ar geras daiktas?mano pries tai turetas siurblys buvo uz 99 litus,tai ne kas,bet saziningai tarnavo 3 metus,kol vaikas siurbdamas neisiurbe vandens ir tas nesudege.dabar ieskau naujo siurblio ir radau toki...

Kaina: 339.00 Lt

Vikrus dulkių siurblys LG yra kompaktiško dydžio, veikia didele 380 W galia. Valomas ir plaunamas dulkių rezervuaras papildo ne tik Jūsų piniginę, bet ir tausoja gamtą. Puikus HEPA filtras išmeta į aplinką švarų orą. Dėl siurblyje esančio dvigubo rezervuaro, norui esant, galite naudoti ir dulkių maišelį. Rankenoje įtaisyti elektroniniai galios reguliatoriai ir siurblio įjungimas bei išjungimas suteiks patogumo. Dideli ratai lengvai rieda įvairiais paviršiais, o 11 metrų siurbimo ploto spindulys leis valyti ir dideles erdves.

* “LG V-CD483HTC”: Dvigubas rezervuaras; galimybė naudoti dulkių maišelį Dulkių rezervuaro talpa 2,5 l (maišelis)/1 l (dulkių rezervuaras)
* Motoro galia maks. 1800 W
* Siurbimo galia maks. 380 W
* Filtras ”He-pa H10”
* Elektroninis galios reguliavimas rankenoje
* Bendras antgalis grindims ir kiliminėms dangoms (kartu taip pat dulkių šepetys, antgalis angų valymui, antgalis tekstilei)
* Teleskopinis vamzdis
* Vamzdžio dėklas
* Garso lygis 80 dB(A)
* Laido ilgis 8 m
* Siurbimo spindulys 11 m
* Laido ritė
* Svoris (be žarnos) 5,4 kg
* Dydis (i x p x a) 37,4 x 29,5 x 24,8 cm
* Spalva: pilka/ sidabrinė
* 2 METŲ GARANTIJA (motorui 3 metai)

lauksiu jusu nuomones smile.gif
mlomsa
O sio LG hepa filtras keiciamas? Jei taip, kokia jo bus kaina ir kaip daznai ji reikia keist?
Fanta*
Įsigijom tą Karcher SV 1902. Nu super pagalbininkas po namus, tikrai super thumbup.gif
xxxzzzqqqwww
QUOTE(mlomsa @ 2007 07 14, 10:04)
O sio LG hepa filtras keiciamas? Jei taip, kokia jo bus kaina ir kaip daznai ji reikia keist?
*

vat uztat ,kad nezinom doh.gif ,zinom tik tiek kiek cia surasyta g.gif o dazniausiai kaip buna?? unsure.gif jie keiciami,isplaunami ar kaip? unsure.gif zinokit visiskai nenusimanau blush2.gif ax.gif ...gal atsirastu kas paaiskintu man visa sita reikaliuka... blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
QUOTE(Alinva @ 2007 06 07, 22:14)
Nieko ten per daug nereikia džiovinti... kol siurbi, užtenka vandenį pasikeisti, jei labai nešvarus pasidaro. Išsiurbus yra toks maždaug pusės puoduko dydžio filtrukas ir šepetėlis spec, jį išplauni po kranu su šepetėliu, apšluostai skuduriuku, taip pat baką nuo vandens išplauni (pora kartu vandeniu perskalaut užtenka) ir pašluostyt...

Alinva, tai ar plaunamas EPIKOS Hepa filtras, ar ne?
Čia forume lyg ir supratau, kad taip (gal ne apie Hepa filtrą taip buvo sakoma? šioje citatoje rašai apie seperatorių), o pardavėja sako: "rašo, kad plaunamas, bet nereikėtų plauti-geriau keisti..." g.gif
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 07 17, 23:08)
Alinva, tai ar plaunamas EPIKOS Hepa filtras, ar ne?
Čia forume lyg ir supratau, kad taip (gal ne apie Hepa filtrą taip buvo sakoma? šioje citatoje rašai apie seperatorių), o pardavėja sako: "rašo, kad plaunamas, bet nereikėtų plauti-geriau keisti..."  g.gif
*

Pas mus plaunamas, bet mums minėjo, kad plauti nereikia dažnai, t.y., apžiūrėjus, kad patamsėjo, vos ne ar kartą per metus. Nemanau, kad tai labai sudėtinga, juk ne kas kartą.
mlomsa
Man asmeniskai plaunamas hepos filtras patogiau. Buna atveju, kai nera ju pirkt ir kainos paprastai keiciamu filtru didokos.
Joalin
Sveikutes. Mes siandien nusipirkom ta KERBI siurbli uz astuonis tukst. litu. Nu zinokit rezentacija buvo superine. Mama uzskabliavo ir nusipirkom. As jai sakiau, kad gerai pagalvotu, nes veliau dar gailesis... Ziuresim kai naudosimes, bet rezentacija tai labai suzavejo. Turbut esam labai paveikiami zmones, nes ir zepter firmos gaminius pirkom, bet esam laaabai patenkinti thumbup.gif
QUOTE(Alinva @ 2007 07 18, 07:24)
Pas mus plaunamas, bet mums minėjo, kad plauti nereikia dažnai, t.y., apžiūrėjus, kad patamsėjo, vos ne ar kartą per metus. Nemanau, kad tai labai sudėtinga, juk ne kas kartą.
*

Ne dėl sudėtingumo rūpinuosi smile.gif — dėl to, kad sakė geriau iš vis neplauti g.gif O kartą per metus jau kaip ir keisti unsure.gif
Bet šiaip patenkinta ok.gif , nors didžiausio privalumo- kilimų siurbimo- ir negaliu išbandyt, nes jų neturiu. Draugai išsivalė BAUER firmos patalynę (nuo šuns plaukų biggrin.gif ir kt.), tai sakė thumbup.gif
Gitta
QUOTE(Joalin @ 2007 07 30, 18:56)
Sveikutes. Mes siandien nusipirkom ta KERBI siurbli uz astuonis tukst. litu. Nu zinokit rezentacija buvo superine. Mama uzskabliavo ir nusipirkom. As jai sakiau, kad gerai pagalvotu, nes veliau dar gailesis... Ziuresim kai naudosimes, bet rezentacija tai labai suzavejo. Turbut esam labai paveikiami zmones, nes ir zepter firmos gaminius pirkom, bet esam laaabai patenkinti thumbup.gif
*

Sveikinu įsigijus namų priežiūros sistemą KIRBY 4u.gif . Valo tikrai gerai, nesigailėsit thumbup.gif . Pagal kainą matau, kad įsigijot su plovimu. Būtinai naudokit, geras daiktas. Aš pažystu žmogų, kuris pardavinėja KIRBY, tai žinau jo privalumus, ne kartą teko naudotis. Bet aš asmeniškai nepirkčiau dėl kainos schmoll.gif , ji kosminė, žinau šito daikčiuko kainą ir kiek kas uždirba.
Mademoisellee
Sveikos merginos 4u.gif Kiek skaiciau siame skyriuje dauguma giria EPIKA siurblius. Labai noriu isigyti plaunanti dulkiu siurbli, kad galeciau ir grindis su juo plaut ir baldus, kilimus, kad surinktu trumpaplaukio suns plaukus, giluminiu budu isiurbtu dulkes ir pan. Vakar aplaksciau beveik visas imanomas buitines technikos parduotuves Kaune. Susizavejau valymo sistema "EPIKA" (Vokietijoje vadinama "LURA"), bet pasimeciau: ar sis siurblys plaunantis ar tik su vandens filtru?
Alinva
QUOTE(Mademoisellee @ 2007 08 08, 10:12)
Sveikos merginos  4u.gif  Kiek skaiciau siame skyriuje dauguma giria EPIKA siurblius.  Labai noriu isigyti plaunanti dulkiu siurbli, kad galeciau ir grindis su juo plaut ir baldus, kilimus, kad surinktu trumpaplaukio suns plaukus, giluminiu budu isiurbtu dulkes ir pan. Vakar aplaksciau beveik visas imanomas buitines technikos parduotuves Kaune. Susizavejau valymo sistema "EPIKA" (Vokietijoje vadinama "LURA"), bet pasimeciau: ar sis siurblys plaunantis ar tik su vandens filtru?
*

Kiek teko susidurti su aprašymu, tai ir plaunantis, tik tam reikia užsisakyti papildomą žarną ir antgalį, ar kažkas pan...
melissa
Gal zinote kur kreiptis del Kirbi remonto? 4u.gif (esu Vilniuje)
kettis
QUOTE(xxxzzzqqqwww @ 2007 07 14, 00:31)
o ka manote apie sitokius duomenis?ar verta pirkti?
    * “LG V-CD483HTC”: Dvigubas rezervuaras; galimybė naudoti dulkių maišelį Dulkių rezervuaro talpa 2,5 l (maišelis)/1 l (dulkių rezervuaras)
    * Motoro galia maks. 1800 W
    * Siurbimo galia maks. 380 W
    * Filtras ”He-pa H10”
    * Garso lygis 80 dB(A)
    * Laido ilgis 8 m
lauksiu jusu nuomones smile.gif
*

mano nuomone, filtras skystokas (geras būtų, jei būtų Hepa H12 ar didesnis skaičius), triukšmo 80dB tikrai daug, o ir siurbimo galia tokia įtartinai didelė. plius siurbliai be maišelių - baisiai nepatogu ir nehigieniška, manau - iškratant dulkes ir šiukšles dalis jų grįžta į aplinką, o ta talpyklą kas kažkiek laiko vis plauti reikia, apsineša purvais.. fek schmoll.gif
river*
Mamytes ar Lietuvoje yra ''DYSON'' siurbliu pirkti?
*Aušrė*
Ieškau plaunamo siurblio. Namuose kiliminės dangos...
Esu plovus su (skolintu) THOMAS BRAVO 20 S AQUAFILTER , patiko thumbup.gif

Dabar domiuosi THOMAS TWIN TT AQUAFILTER, manau jis patogesnis g.gif

Gal kas tokį turit ir galit pasidalinti patirtimi drinks_cheers.gif
melissa
QUOTE(melissa @ 2007 08 20, 13:12)
Gal zinote kur kreiptis del Kirbi remonto? 4u.gif (esu Vilniuje)
*

Taip ir negavau atsakimo ax.gif . Gal kas gales man i az parasyti Kirby atstovo telefono numeri blush2.gif . Busiu l. dekinga 4u.gif
*Aušrė*
QUOTE(*Aušrė* @ 2007 09 05, 15:33)
Ieškau plaunamo siurblio. Namuose kiliminės dangos...
Esu plovus su (skolintu) THOMAS BRAVO 20 S AQUAFILTER , patiko  thumbup.gif

Dabar domiuosi THOMAS TWIN TT AQUAFILTER, manau jis patogesnis  g.gif

Gal kas tokį turit ir galit pasidalinti patirtimi  drinks_cheers.gif
*

levrete
pirkom philps siurbli

http://www.bgsdistribution.sk/servlet/Image?prodCode=68189

pakankamai tyliai dirba, puikiai siurbia suns plaukus ir pasiausia kilimo pavirsiu - kilimas tampa kaip naujas.
Bebre
Mūsų tik geltonas toks ir kaina 700 Lt.
Luana
QUOTE(levrete @ 2007 09 06, 10:24)
pirkom philps siurbli

pakankamai tyliai dirba, puikiai siurbia suns plaukus ir pasiausia kilimo pavirsiu - kilimas tampa kaip naujas.
*

aš tokį nusižiūrėjus wub.gif svarstau ar verta pirkti, dar žvalgaus į "konteinerinį" nežinau kaip tiksliai pavadinti doh.gif , tai neapsisprenžiu kuris geresnis
3apa3a
QUOTE(iingri @ 2007 06 12, 19:36)
Nieks man ir nepasakė ar siurbliui ZELMER yra pirkti keičiamu dulkiu maišeliu ir kiek jie kainuoja.  Nes parduotuveje kur pirkau sakė kad ju dar pas juos nebuvo.

Ir dar ar i šiuos siurblius pilasi kvapai ir kur  g.gif
*

Yra pirkti. Bent jau Klaipedos Aviteloj. 26 Lt. 4 maisai + filtras. Kvapai pilasi i vandens rezervuara. Rankenele pasukama i isputima.

Gavau pagaliau Turbo sepety. 74 litukai. Turbosepetuoja kaip zverys.
asta :)
thumbup.gif Nusipirkau Thomas prestige 20S aquafilter - esu labai patenkinta. thumbup.gif
Man jis pasirode patikimiausias renkantis is plaunamu siurbliu ir manau , kad neapsirikau thumbup.gif
melissa
QUOTE(melissa @ 2007 09 05, 15:48)
Taip ir negavau atsakimo ax.gif . Gal kas gales man i az parasyti Kirby atstovo telefono numeri blush2.gif . Busiu l. dekinga 4u.gif
*

unsure.gif verysad.gif doh.gif
Minita
[quote=3apa3a,2007 09 11, 16:46]
Kvapai pilasi i vandens rezervuara.

Perskaičius šią temą, padariau išvadą, kad tikriausiai rinkčiausi ZELMER siurblį(kaina nedidelė, o ir labai neblogai, kad siurbimas į vandenį ir į maišelius atskirai). Tik labai domintų oro drėkinimo ir aromatizavimo funkcija. Ar ji tikrai yra, ar tai tik reklama? Ir beje, kaip oras po siurbimo?
Laimė
O nuolaidą tam "EPIKA" siurbliui gal galima kaip nors gauti? g.gif nes brangokas unsure.gif
Luana
QUOTE(levrete @ 2007 09 06, 10:24)
pirkom philps siurbli

*

Jei mano nuomonė nepasikeis tai pirksiu tokį pat philips siurblį, man jis patinka, ir mano nuomone kaina pagal kokybę thumbup.gif
Gal galit, kas turit tokį , tart žodelį apie jį blush2.gif
rackiene
QUOTE(Fanta* @ 2007 07 14, 10:05)
Įsigijom tą Karcher SV 1902. Nu super pagalbininkas po namus, tikrai super thumbup.gif
*

Sveikutė
Gal gali papasakoti smulkiau, ką su juo darai? Ką gerai valo, ką nelabai? Planuoju pirkti, bet vis dar neapsisprendžiu, kadangi kaina nėra maža.. doh.gif
ruda lape
Neatsidaro levrete's paveikzliukazz, tai negaliu pasakyt ar musu toks pat, bet jau kokius metus turim plaunanti phipilsiuka- ir pasakyciau laaabai dziaugiames. Pirkom pries kokius metus, is senuku issimoketinai. Tai sakyciau vyras kartais su tuo siurbliu namie dazniau sukinejasi, nei apie masina biggrin.gif
Singi
Mes irgi turim Philips siurbli i rlabai dziaugiames, jau metai laiko, kai jis mums padeda. Tik pernai is buvo visu 100 litu pigesnis.. Tai va toks pastebejimas,
luara.l
Labas smile.gif ketinam mes pirkti plaunamą siubli, bet jau galva susisuko, pagal ka reikia pirkti g.gif gal galit paaiškinti kuom skiriasi pigesnis 300w galios ir brangesnis 300w galios. Pagal kia čia tos galios skiriasi?
Gintarėlis
Kadangi čia intensyviai kalbama apie siurblius, gal niekas neužpyks, jei įdėsiu skelbimą. Mano mama parduoda Kirby siurblį (komplekte yra plovimo-džiovinimo-vaškavimo ir masažo dalys). Kaina 5500Lt. Su skaudančia širdim rašau šį skelbimą cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif, nes daiktas TIKRAI yra geras ir puikiai siurbia (kas susidūrė su juo, tas patvirtins tai), bet mamai jis per didelis mažame butelyje ir per sunkus. Aišku, jis naudotas apie 4-5 metus, bet kadangi mano mama išsitraukdavo jį tik kokį kartą per du mėnesius, tai stovis jo IDEALUS.

Gal kas susidomėjote?
ringa
QUOTE(Mademoisellee @ 2007 08 08, 10:12)
Sveikos merginos  4u.gif  Kiek skaiciau siame skyriuje dauguma giria EPIKA siurblius.  Labai noriu isigyti plaunanti dulkiu siurbli, kad galeciau ir grindis su juo plaut ir baldus, kilimus, kad surinktu trumpaplaukio suns plaukus, giluminiu budu isiurbtu dulkes ir pan. Vakar aplaksciau beveik visas imanomas buitines technikos parduotuves Kaune. Susizavejau valymo sistema "EPIKA" (Vokietijoje vadinama "LURA"), bet pasimeciau: ar sis siurblys plaunantis ar tik su vandens filtru?
*

Šitas siurblys yra "Rainbow" analogas. O rainbow tikrai geras siurbliukas, pati turiu tongue.gif
lapkrituke
Gal kas galit ka nors pasakyti apie ciklonini Vitek VT 1827?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.