Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
AŠA
Galvojam apie plaunanti dulkiu siurbli ir uzstrigom ties dviem variantais: Philipsas ir Thomas. Kazin, kuris geresnis? Gal kuri naudojot, atsiliepkit smile.gif
Valentinka
Sveikos merginos, biggrin.gif

jau issirinkom siurbli Karcher, smile.gif vat toki:
user posted image

Jis su vandens filtru ir turbo sepeciu, bet ne plaunamas. Kaina 999 lt

Patarkite ar verta? g.gif Noreciau isgirsti atsiliepimu. Aciu!
Lotosas
Jus vis cia apie pacius brangiausius kalbate siurblius.. O jei nori uz vidutine kaina ir svarbiausia maziuko, nes nera kur jo paskui ikisti, o pilnu kampu uzgriozdintu negaliu pakesti:), tai ar yra tokiu....?
Ir dar kad kaimynai nesubegtu ziureti ijungus siurbli (na, del garso?)
Ar cia as per daug noriu?smile.gif
AŠA
Ziurint kokio nori, jei paprasto - tai maziuku yra visokiausiu, net miniatiuriniu tongue.gif bet vat jei noresi su vandens filtru ar plaunancio, tada jau as nezinau, gal kitos ka ir patars, as pati tai tik tokius "gargarinus" maciau biggrin.gif
Valentinka
Taip taip, ir mes ieskojome plaunamo ir mazo, bet deja - tokio su ziburiu nerasi, tik tokie gargarai. blink.gif Bet jis nesunkus, ir labai patogus - taip sake mano viena pazystama.
taigi - laukiame Kalediniu nuolaidu- tikimes nors truputi sutaupyti, ir butinai ji nusipirksime thumbup.gif
AŠA
QUOTE (Valentinka @ 2004 11 09, 19:57)
Taip taip, ir mes ieskojome plaunamo ir mazo, bet deja - tokio su ziburiu nerasi, tik tokie gargarai. blink.gif Bet jis nesunkus, ir labai patogus - taip sake mano viena pazystama.
taigi - laukiame Kalediniu nuolaidu- tikimes nors truputi sutaupyti, ir butinai ji nusipirksime thumbup.gif

O koki? Jau nebe Kercher pirksit? Kodel?rolleyes.gif
Valentinka
QUOTE (AŠA @ 2004 11 10, 09:04)
O koki? Jau nebe Kercher pirksit? Kodel?rolleyes.gif

Karcher, karcher, toki pirksim kur paveiksleli idejau. thumbup.gif
AŠA
thumbup.gif Gražus, bjaurybė tongue.gif bet mes tai apie plaunamą galvojam g.gif Kažin, kaip jis su šuns plaukais draugaus g.gif g.gif g.gif
Valentinka
Toks panasus yra ir plaunamas, tik biski brangesnis, paziurek
WWW.KARCHER.LT wink.gif

Onora
As rinkciausi tik plaunma, bet geriausia - ir toki ir toki tureti. Plaunami didoki, bet juk ir sausai siurbti galima (i vandeni dulkes nuseda), o kad reikalui esant pasiurbit - tai paprasto maziuko uzhtenka. Bet jeigu visur parketas ir plyteles - tai plaunamo nepirkciau.
AŠA
Na, stai, nusipirkom plaunanti ir esam be galo laimingi thumbup.gif Kilimas vos ne kaip naujas , aisku vyras pasidarbavo, kol isplove laugh.gif o ir ne toks jau jis didelis wink.gif super dalykelis bent jau mums thumbup.gif
Valentinka
QUOTE (AŠA @ 2004 11 22, 17:09)
Na, stai, nusipirkom plaunanti ir esam be galo laimingi thumbup.gif Kilimas vos ne kaip naujas , aisku vyras pasidarbavo, kol isplove laugh.gif o ir ne toks jau jis didelis wink.gif super dalykelis bent jau mums thumbup.gif

g.gif Koki pirkote? Kokios firmos?
AŠA
Philips Triatlon 2000. Kiek ko klausem, visi rekomendavo kaip geriausia, ir firmos juo plauna, o zinant ju plovimo mastus...
Valentinka
QUOTE (AŠA @ 2004 11 23, 10:42)
Philips Triatlon 2000. Kiek ko klausem, visi rekomendavo kaip geriausia, ir firmos juo plauna, o zinant ju plovimo mastus...

o kur pirkote ir kaina? g.gif Nes mes kaip tik domimes, norejome pirkti Karcher, bet jei atsirastu geresnis, tai kodel gi ne. biggrin.gif
Jis su vandens filtru? g.gif
Valentinka
Gal koki internetini adresa zinai, kur galima butu pasiskaityti apie jo technines charakteristikas? g.gif
AŠA
QUOTE (Valentinka @ 2004 11 23, 11:10)

o kur pirkote ir kaina? g.gif Nes mes kaip tik domimes, norejome pirkti Karcher, bet jei atsirastu geresnis, tai kodel gi ne. biggrin.gif
Jis su vandens filtru? g.gif

Na, nezinau ar jis jums patiks, jei jusu svajone Kercher smile.gif jis be vandens filtro, taciau man aiskino, kad filtras tik papildomi pinigai, o dulkes vis tiek lieka kai ten kazkur kazkokie burbuliukai sprogsta laugh.gif ot aiskiai parasiau smile.gif Situ siurbliu yra dvi rusys: pigesnis (savybes tos pacios tik be antgalio langams/veidrodziams ir plasmasiniais vamzdziais) ir brangesnis (899,- Lt, bet mes tai dar nuolaida gera po blatu gavom rolleyes.gif ). O apie ji gali pasiskaityt www.philips.ru jis vadinasi Philips Triathlon 2000 FC6842.
Gazelė
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 08 25, 18:19)
prieš 12 metų pirkau Rainbow, mokėjau labai daug, bet veikia kaip vakar pagamintas. Neseniai profilaktiškai tą siurblį meistrai išvalė, tai sakė, kad dar 20 metų užteks. thumbup.gif

Aš žinau kad šie siurbliai labai daug kainavo. Tačiau mano tėvai jį turi ir jis yra thumbup.gif . O ar jie turi internetinį puslapį? Įdomu būtų sužinoti kiek jie dabar kainuoja wink.gif .
Jamaika
Jau kelis menesius turim plaunama siurbli. Negaliu atsidziaugti clap.gif Kai nusipirkom ji, tai pamatem, kaip ligi tol "siurbdavo" musu senasis siurblys unsure.gif Namuose turim katina, todel labai aktualu buvo tai, kad gerai issiurbtu is kilimu plaukus. Dabar siurbti - vienas malonumas thumbup.gif thumbup.gif Pirkom su vandens filtru DELONGHI "Aquafiltro". Biski terlione, kai reikia isplauti ta siurbli kas karta, bet vis tiek super daiktas thumbup.gif
pusk
QUOTE (Jamaika @ 2004 12 01, 08:04)
Jau kelis menesius turim plaunama siurbli. Negaliu atsidziaugti clap.gif Kai nusipirkom ji, tai pamatem, kaip ligi tol "siurbdavo" musu senasis siurblys unsure.gif Namuose turim katina, todel labai aktualu buvo tai, kad gerai issiurbtu is kilimu plaukus. Dabar siurbti - vienas malonumas thumbup.gif thumbup.gif Pirkom su vandens filtru DELONGHI "Aquafiltro". Biski terlione, kai reikia isplauti ta siurbli kas karta, bet vis tiek super daiktas thumbup.gif

Smagu, kad patenkinta, as po 1,5 metu sio siurblio naudojimo visai juo nebesidziaugiu.....terlione, vidus kuo toliau, buo baisesnis atrodo, nepatogus pakeist vandeni ir isplaut vidu mad.gif ....aisku, siurbia tikrai gerai , beje ir garsiai wink.gif
AŠA
o musu philipsas nesakyciau kad garsiai siurbia, o ir valyt ji nieko sudetingo (kai vyras viska daro:lol: ), tik sepetys nuo ciuciaus plauku uzsikemsa, o atrodo pries tai paprastu issiurbiam svariai...
pusk
QUOTE (AŠA @ 2004 12 01, 11:19)
o musu philipsas nesakyciau kad garsiai siurbia, o ir valyt ji nieko sudetingo (kai vyras viska daro:lol: ), tik sepetys nuo ciuciaus plauku uzsikemsa, o atrodo pries tai paprastu issiurbiam svariai...

plaunamas philipsas tyliau dirba uz delongi wink.gif
Valentinka
QUOTE (AŠA @ 2004 11 23, 13:10)
[Na, nezinau ar jis jums patiks, jei jusu svajone Kercher smile.gif jis be vandens filtro, taciau man aiskino, kad filtras tik papildomi pinigai, o dulkes vis tiek lieka kai ten kazkur kazkokie burbuliukai sprogsta laugh.gif ot aiskiai parasiau smile.gif Situ siurbliu yra dvi rusys: pigesnis (savybes tos pacios tik be antgalio langams/veidrodziams ir plasmasiniais vamzdziais) ir brangesnis (899,- Lt, bet mes tai dar nuolaida gera po blatu gavom rolleyes.gif ). O apie ji gali pasiskaityt www.philips.ru jis vadinasi Philips Triathlon 2000 FC6842.

Na va, suveike ir jusu ir pazystamo rekomendacijos, nusipirkom siurbli Philips Triathlon 2000 FC6842. Brangusis irgi nuolaida nerealia gavo, tai net iskarto ir pirkom (o galvojom issimoketinai) thumbup.gif clap.gif Siandien jau bandem siurbti - na tikrai gerai thumbup.gif Ryt bandysim kilimus plauti, aisku tai vyrelis darys, o as tik vadovausiu wink.gif biggrin.gif Aciu mergaites uz rekomendacijas! smile.gif rolleyes.gif
Linaiva
QUOTE(Valentinka @ 2004 12 03, 23:20)
Na va, suveike ir jusu ir pazystamo rekomendacijos, nusipirkom siurbli Philips Triathlon 2000 FC6842. Brangusis irgi nuolaida nerealia gavo, tai net iskarto ir pirkom (o galvojom issimoketinai)  thumbup.gif  clap.gif  Siandien jau bandem siurbti - na tikrai gerai  thumbup.gif  Ryt bandysim kilimus plauti, aisku tai vyrelis darys, o as tik vadovausiu  wink.gif  biggrin.gif  Aciu mergaites uz rekomendacijas!  smile.gif  rolleyes.gif
*

Tai kaip siurlys? Va irgi negaliu apsispręst - pirkt plaunantį ar Karcherį?
Valentinka
QUOTE(Linaiva @ 2004 12 19, 12:45)
Tai kaip siurlys? Va irgi negaliu apsispręst - pirkt plaunantį ar Karcherį?
*

Siurblys tai super, nebandem tik langu plauti, palauks iki pavasario biggrin.gif , o siaip siurbia puikiai, kilimus plauna irgi gerai. Mes patenkinti savo pirkiniu! thumbup.gif
Liulia*
Mes pirkom SAMSUNG'ą, nebrangus-400lt, jo privalumas tai (manau į tai reiktų atkreipti dėmėsį), kad siurblio padas turi tokius besisukancius šepetėlius, kai tik padedi ant lygaus paviršiaus- jie sukas, visi siurbliai be šio "navaroto" dabar man atrodo labai nekokie...
*mamaite*
QUOTE(Gazelė @ 2004 11 30, 16:48)
Aš žinau kad šie siurbliai labai daug kainavo. Tačiau mano tėvai jį turi ir jis yra thumbup.gif . O ar jie turi internetinį puslapį? Įdomu būtų sužinoti kiek jie dabar kainuoja wink.gif .
*

Rainbow siurbliai kainuoja 7 000 Lt. Taciau jie ne tik siurbia. Pries visus kitus turi tikrai nemazai privalumu.
PUka
Mes Philips Triatlona turime jau kokius 3 metus.
GERAS, bet ir didelis GRIOZDAS biggrin.gif
Tai daznesniam naudojimui ruosiuosi isigyti maziuka, parduotuvese ziurejau galima issirinkti nuo 100 iki 150 Lt.
smile.gif
filifjonka
mes po vestuviu pirkom Miele... ax.gif

pas mano tevus ura Electrolux, bet shitas zymiai geresnis.
negarsiai dirba, kompaktishkas, tos lazdos viena i kita suvaziuoja.... maishas medziaginis... remontus darant neprakiurs tongue.gif

shiaip tai labai patenkinta thumbup.gif
hereja
Mes pries kaledas nusipirkom Philps dulkiu siurbli thumbup.gif Labai patenkinti juo smile.gif Jau vasara ji nusiziurejom, bet vis laukem nuolaidu. Vasara Topo centre kainavo 649Lt, o pries kaledas paciupom uz 499 thumbup.gif Mum aktualu buvo filtrai, teleskopiniai vamzdziai, galingumas ir kad negarsiai uztu smile.gif Dabar vienas malonumas kambarius siurbliuot laugh.gif
simre
Nusipirkom Thomas Twin Aquafilter. Plaunantis, su vandens filtru - t.y. nera jokiu maiseliu nei daugkartiniu, nei vienkartiniu. Patenkinti labai labai.
zelionuska
ar pasiteisina tie siurbliai su vandens filtru kur valo ora ir pan. Vis mastau apie delonghi aqua filter, ir nezinau
wrznet
Kas nors zino kur galima pirkti Lietuvoj Dyson dulkiu siurbli ?
www.dyson.co.uk
Arba so kokia firma si daikta galima uzsakyti ?
zelionuska
QUOTE(simre @ 2005 02 06, 10:44)
Nusipirkom Thomas Twin Aquafilter. Plaunantis, su vandens filtru - t.y. nera jokiu maiseliu nei daugkartiniu, nei vienkartiniu. Patenkinti labai labai.
*

o jis didelis griozdas? Kiek mokejot?
Bozena
QUOTE(Valentinka @ 2004 11 05, 15:31)
Sveikos merginos,  biggrin.gif

jau issirinkom siurbli Karcher,  smile.gif vat toki:
user posted image

Patarkite ar verta?  g.gif  Noreciau isgirsti atsiliepimu. Aciu!
*

laba diena norejau suzinoti ar nenupirkote to karcherio, nes as ji ruosiuosi ismest pro langa , nes tie bedu as su ne vienu daiktu neturejau, jis net nesugeba plauku nuo kilimonusiurbti, o plovimas irgi baisus dalykas, jau sepeti sulauziau, o naujas kainuoja virs 100 litu, po kiekvieno siurbimo reikia slanga ja plaut, nes uzsikimsa, tai va. Ismesti 1000 lt, dave dovanu elektrine sluota, tai ji koki 100 kartu geriau siurbia nei pats siurblys!!!!!!!!!!!!!!!!!
organzza
O as turiu jau 7 metai ir labai patenkinta.Daiktas visam gyvenimui,uztai ir kaina tokia.Paprasti siurbliai jau kokie2-3 butu sugede ar suluze per tiek laiko.
madrid
mano tevai turi. labai patenkinti. ir as skolinuosi kartais, kai reikia namus kapitaliai ishkuopt.
tik man vat nepatinka ju darbo budas - pas mano pazystama pristatinejo ir ta dave mano telefona, kaip ir "rekomendavo" (as jai galva nusuksiu uz tokias rekomendacijas) - tai neatstojo nerealiai, kol pasakiau, kad as dirbu vilniuj, gyvenu kaune ir savo laisvalaikio 2 valandu tikrai neaukosiu pristatymui, tai atshoko. o tai paskambydavo pvz sekmadieni 9 val ryte, arba penktadieni kokia 10.30 vakare. nu nei du nei dvylika....
organzza
tik man vat nepatinka ju darbo budas - pas mano pazystama pristatinejo ir ta dave mano telefona, kaip ir "rekomendavo" (as jai galva nusuksiu uz tokias rekomendacijas) - tai neatstojo nerealiai, kol pasakiau, kad as dirbu vilniuj, gyvenu kaune ir savo laisvalaikio 2 valandu tikrai neaukosiu pristatymui, tai atshoko. o tai paskambydavo pvz sekmadieni 9 val ryte, arba penktadieni kokia 10.30 vakare. nu nei du nei dvylika....
*

[/quote]

Mus irgi taip "rekomendavo".Tai koki menesi neatstojo,kol juos isileidom del sventos ramybes.O pries tai tai skambinejo ir ryte ir vakare,geriausiai tai patiko,kad skambindavo pana ir kviesdavo prie telefono vyra,o man vyrukas.Lyg ir flirto forma bande bendraut.Sako atsinesiu tortuka,pasedesim,pabendrausim ir pristatyma padarysim. rolleyes.gif
vija
QUOTE(laura333 @ 2005 04 28, 10:13)
O as turiu jau 7 metai ir labai patenkinta.Daiktas visam gyvenimui,uztai ir kaina tokia.Paprasti siurbliai jau kokie2-3 butu sugede ar suluze per tiek laiko.
*

O koks tikslas pirkti daiktą visam gyvenimui? Po 10 metų bus sukurta dešimtkart techniškai pažangesnis siublys.
O ilgai ir tvarkingai tarnauja daugelis garsių firmų siurblių. Nu, aišku, ne tie iš Maximos...
organzza
[QUOTE][quote=vija,2005 04 28, 10:48]
O koks tikslas pirkti daiktą visam gyvenimui? Po 10 metų bus sukurta dešimtkart techniškai pažangesnis siublys.
O ilgai ir tvarkingai tarnauja daugelis garsių firmų siurblių. Nu, aišku, ne tie iš Maximos...
*

[/quote]

Per siuos 7 metus kazkodel nieko pazangesnio nesukure g.gif. Cia tas pats,kad "kam pirkti gera,nauja masina,jei po metu iseis naujasnis modelis(gal ir geresnis)????????
Romeo
Tikrai niekada nepirkciau siurblio uz tooookia kaina fool.gif
Čika
Kai pasistatėm naują namą (prieš 3 metus), tai pas mus irgi pristatinėjo, bet kaina, tai ne 8, 13 tūkstančių buvo..... blink.gif blink.gif Na, palinksėjom galvom ir pasakėm, kad visas santaupas jau į namą "sukišom"...
vija
QUOTE(laura333 @ 2005 04 28, 11:24)
Per siuos 7 metus kazkodel nieko pazangesnio nesukure g.gif.
*

Nejuokink. Kuom tas kirbis stebuklingesnis už kitus garsius modernius siublius? Tuom kad platintojas tau be muilo bando sulįsti į vieną vietą?

Pasidomėk, kiek jie kainuoja ne LT.
arden
QUOTE(madrid @ 2005 04 28, 08:30)
mano tevai turi. labai patenkinti. ir as skolinuosi kartais, kai reikia namus kapitaliai ishkuopt.
*

pritariu, kad būdas klientams ieškoti tikras š.... pateikia visą lapą ir rašyk tipo numerius, o paskui turi visų priekaištus išklausyt, čia tinka, kam nors atkeršyt, rekomenduot kiorbiams biggrin.gif
edbace
geriausias is tu yra kirby... mano tevai isigie ir dingo mano visos alergijos, priestai turejom rainbow tai ji nupirko ismusu uz 500 lt,nes po kirby prezentacijos ismest tevas norejo susinervines...
bitemajagsm
QUOTE(filifjonka @ 2005 01 21, 17:27)
mes po vestuviu pirkom Miele... ax.gif

pas mano tevus ura Electrolux, bet shitas zymiai geresnis.
negarsiai dirba, kompaktishkas, tos lazdos viena i kita suvaziuoja.... maishas medziaginis... remontus darant neprakiurs  tongue.gif

shiaip tai labai patenkinta thumbup.gif
*

Miele firma laikoma gana gera, bet sakyti, kad jūsų siurblys (kadangi jis Miele) yra geresnis už tėvų (kadangi Electrolux) nederėtų - norint įsitikinti, kurios firmos siurblys geresnis, reikėtų lyginti panašių parametrų siurblius, bet ne pagal firmų pavadinimus. Taip, beje, ir su kitų firmų gaminiais.
O mes turim naująjį Electrolux ultra silence - esam patenkinti, dirba taip pat gana tyliai (visgi silence).
kettis
QUOTE(Valentinka @ 2004 11 05, 15:30)
jau issirinkom siurbli Karcher,
Patarkite ar verta?  g.gif  Noreciau isgirsti atsiliepimu. Aciu!
*

QUOTE(zelionuska @ 2005 02 08, 16:12)
ar pasiteisina tie siurbliai su vandens filtru kur valo ora ir pan. Vis mastau apie delonghi aqua filter, ir nezinau
*

patarimas trumpas ir aiškus: pirkit arba plaunantį, arba paprastą siurblį, o ne neplaunantį su vandens filtru smile.gif išvis, nesuprantu kodėl visiems reikia tų vandens filtrų - siurblys griozdiškas, pastoviai reikalaujantis su juo terliotis, o pagrindine funkcija (filtravimu) tikrai nusileidžia įprastuose siurbliuose naudojamiems Hepa filtrams.

QUOTE(Violetukas @ 2005 07 11, 22:21)
Miele firma laikoma gana gera, bet sakyti, kad jūsų siurblys (kadangi jis Miele) yra geresnis už tėvų (kadangi Electrolux) nederėtų - norint įsitikinti, kurios firmos siurblys geresnis, reikėtų lyginti panašių parametrų siurblius, bet ne pagal firmų pavadinimus. Taip, beje, ir su kitų firmų gaminiais.
O mes turim naująjį Electrolux ultra silence - esam patenkinti, dirba taip pat gana tyliai (visgi silence).
*

labai teisingai pasakyta - tiek tas pats electrolux, tiek miele, tiek gana gerai vertinami philips siurbliai turi pigių ir brangių modelių, todėl negalima lyginti tik pagal vardus..
atkreipkite dėmesį į:
- siurbimo galią (NE elektros galingumą, nurodomą ant siurblio korpuso! jis gali siekti ir 2000 W, bet juk tai tik parodo kiek jis ryja elektros, o ne kaip stipriai siurbia), kuri bus 300-400 W.
- triukšmingumą, nes kiekvienas decibelas reiškia labai DAUG
- filtravimo kokybę, t.y. kiek ir (svarbu!) kokių filtrų yra siurblyje. Geriausi yra Hepa filtrai, sulaikantys pačias smulkiausias dulkeles, kurios ir pro vandens filtrus prasmuktų smile.gif
*mamaite*
QUOTE(edbace @ 2005 07 10, 02:24)
geriausias is tu yra kirby... mano tevai isigie ir dingo mano visos alergijos, priestai turejom rainbow tai ji nupirko ismusu uz 500 lt,nes po kirby prezentacijos  ismest tevas norejo susinervines...
*

Teko man matyti ir kirbi, ir rainbow. Tai as sakyciau , kad po tu abieju prezentaciju ismest noretusi kirbi, nors tiesa pasakius prezentacija lieka prezentacija, jos metu tave gali itikinti ka nori. Siurbia abu vienodai gerai, tik vienam reikia maisu (kainuojanciu nepigiai), o kitam ne.
Pas mus labai gyre rainbow, tikino kad nera net su kuo lyginti, taciau istraukus thoma (paprasta su maiseliais, bet su hepa filtru) ir sulyginus siurbimo kokybe turejo nusileisti , motyvuodami tuo, kad maiseliai nepigiai kainuoja, todel brangesne eksplotacija. Na dar pliusas, kad grynina, drekina bei aromatizuoja ora.
Bet ir kaina ne vienu ar pora tukstanciu skiriasi.
Slapux
Man Kirby konsultantas prisiekinėjo, kad per 3 mėn valant jų siurbliu galima išsigydyt alerginę slogą g.gif kažin ar yra čia nors kiek tiesos ar tik gražūs reklaminiai žodeliai g.gif Tipo visi alergiški tik kirbiu ir valosi g.gif
Elina
Kaimynai nusipirkę jau keletą metų, nesiurbliuoja su juo, nes sunkus be galo, spjaudosi į antrą aukštą nešdami doh.gif ., funkcijų daug nereikalingų. Kaina ir siurblio funkcijos- neadekvačios absoliučiai schmoll.gif , beje, filtrai brangūs o ir ne bet kur nusipirksi. O geriausias prikolas, kad tuo siurbliu masažą galima atlikti doh.gif biggrin.gif
milabra
Aš tai norėčiau kad man prezentaciją padarytų rolleyes.gif Dangas išvalytų ax.gif Nepirksiu, ale vat.... mėgstu prezentacijas. Galit kam nors mano kontaktus pasiūlyti jei neatstoja nuo jūsų smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.