Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
violla
Nusipirkom mes dulkiu siurbli su vandens filtru. Pirkau "Armica" vokiskas, firma buvo visai negirdeta. Jais prekiauja Kaune esanti "Krinona" firma. Siaip esu patenkinta - siurbia tikrai gerai, trauka gera, jokiu dulkiu, komplektas antgaliu.Galingumas 1600W, HEPA filtras, vandens filtras, dulkių sodinimas į vandenį, vandens sutraukimas, išpūtimo funkcija, vandens talpa 3-12l, popierinio maišelio talpa 22l, chromuoto metalo teleskopinis siurbimo vamzdis. Apie siurbli galima paziuret www.krinona.lt
Bet tokie siurbliai turi ir trukuma - jie zymiai garsesni. Be to visas susiurbiamas purvas kuris patenka i vidu, taskosi tamm siurblyje. Ir paskiau baigus siurbti, reikia krupsciai isvalyti isimti tokius filtrus (kempynes) viska isplaut isdziovint.
Bet siaip viskas ciki. Labiausiai man patiko sio siurblio kaina ~400 lt:)
Rasa:)
QUOTE(Alinva @ 2007 05 16, 19:58)
ar angliškai/vokiškai suprantat? Vertėtų gamintojo puslapį peržiūrėt - ten labai aiškiai rašo

Ėch...jeigu taip kas išverstų... blush2.gif kad ir glaustai...Biškį graibaus, bet... būčiau smarkai dėkinga 4u.gif (gal ir ne vien aš)
Complete accessories for all cleaning works

* Electric deep cleaner for all carpet kinds as well as mattresses and upholsteries (without Ill.)
* Electric suction-smart (without Ill.)
* Suction tube 3 m, e.g., for stairs, high walls and cupboards, car etc (without Ill.)
* 4 high-grade steel tubes (without Ill.)
* Wall and ceiling brooms
* Ground nozzle for all floor coverings
* Long joints nozzle
* Upholstery brush with removable brush
* Piece of furniture brush with removable horsehair article (antistatic)
* To serve all fasteners with button screen, certainly and simply
* Stable vacuum bag for pillow u. Beds cleaning (without Ill.)
* Miscellaneous ethereal oils of perfume for the air refreshment and therapy (optional) (without Ill.)
Kas tie (without Ill.)?
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 16, 20:16)
Ėch...jeigu taip kas išverstų... blush2.gif kad ir glaustai...Biškį graibaus, bet... būčiau smarkai dėkinga  4u.gif (gal ir ne vien aš)
Complete accessories for all cleaning works

* Electric deep cleaner for all carpet kinds as well as mattresses and upholsteries (without Ill.)
    * Electric suction-smart (without Ill.)
    * Suction tube 3 m, e.g., for stairs, high walls and cupboards, car etc (without Ill.)
    * 4 high-grade steel tubes (without Ill.)
    * Wall and ceiling brooms
    * Ground nozzle for all floor coverings
    * Long joints nozzle
    * Upholstery brush with removable brush
    * Piece of furniture brush with removable horsehair article (antistatic)
    * To serve all fasteners with button screen, certainly and simply
    * Stable vacuum bag for pillow u. Beds cleaning (without Ill.)
    * Miscellaneous ethereal oils of perfume for the air refreshment and therapy (optional) (without Ill.)
Kas tie (without Ill.)?
*

O kad aš žinočiau lotuliukas.gif Kai mes rinkomės, dar nebuvo jokios nuorodos į gamintojo puslapį, ir kiek sužinojau - tik iš to reklaminio piešinuko ir iš konsultanto parduotuvėje.

Violla: mes aptarinėjam irgi firmos Arnica (ne Armica) gaminį...
Ingė 1

Grindų antgalis man svarbu- ar jis yra (juk turėtų būti!), ar tik atrodo?
Gal kas žinot- ar tik Kaune juos pardavinėja? O arčiau pajūrio? Gal kaip užsisakyti galima?

Grindu antgalis yra naturalaus plauko (platesnis). Koks pajurio miestas domina?
Ingė 1
[quote=Alinva,2007 05 14, 23:12]
Na čiužinio su juo siurbti nebandžiau... baldams kažkoks atskiras antgalis

Ciuziniams naudok antgali, skirta skysciams siurbti. Reikia nuimti sepeteli ir naudoti, tik plasmasine dali, letai trauk per ciuzini, tokiu budu vakumo pagalba issivalysi netik pavirsiu, bet ir giliai ciuzini esancias dulkes, tik poto reikes raminanciu, kai pamatysi ant ko miegojot cry.gif
Alinva
QUOTE(Ingė 1 @ 2007 05 16, 22:42)
QUOTE(Alinva @ 2007 05 14, 23:12)

Na čiužinio su juo siurbti nebandžiau... baldams kažkoks atskiras antgalis

Ciuziniams naudok antgali, skirta skysciams siurbti. Reikia nuimti sepeteli ir naudoti, tik plasmasine dali, letai trauk per ciuzini, tokiu budu vakumo pagalba issivalysi netik pavirsiu, bet ir giliai ciuzini esancias dulkes, tik poto reikes raminanciu, kai pamatysi ant ko miegojot cry.gif
*

Čia iš patirties? bigsmile.gif O šiaip, ar skysčiams siurbti antgalis pridedamas kartu? Gal tas permatomas?
Lolute
Na ir aš savo trigrašį įkišiu, nes jau savaitę irgi tą Epiką turim.
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 21:52)
Sveikos! Aš čia- pirmą kartą  ax.gif  Sąžiningai perskaičiau VISUS 37 puslapius!

Ale ot šaunuolė! Na ir kantrybė!!! smile.gif
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 21:52)
Norėčiau plaunamo Hepa filtro ( su ne mažesniu kaip 15 skaičiumi). Kad ne griozdas, ne ūžtų baisiai  schmoll.gif
Galvoju, turėtų man tikti EPIKA, bet viename atsiliepime skaičiau, kad jo didžiausias privalumas- turbo šepetys kilimams, atseit, jei neturi kilimų, tai neapsimoka pirkti. O ką, ar tas turbo šepetys netinka čiužiniams? unsure.gif Va, ir nebežinau...
*

O kas tas per skaičius 15? Aš net nežinojau, kad ten kažkokie skaičiai yra...
O dėl griozdo - tai dauguma "rimtesnių" siurblių su vandens rezervuarais yra dar didesni, bet šis bent jau nesunkus smile.gif
QUOTE(Alinva @ 2007 05 14, 22:12)
Na čiužinio su juo siurbti nebandžiau... baldams kažkoks atskiras antgalis yra, grindims berods irgi, oro valymas yra, berods ir vakuuminis siurbimas iš maišelių. O turbo antgalis tuo ypatingas, kad giliau išvalo, daužo, sukelia dulkes ir jas susiurbia. Manau, kad priklauso nuo čiužinio, maniškis lateksinis, tai netiktų, bet jo iš viso siurbti nereikia. O jei kokie poroloniniai ar šiaip minkšti baldai, tai gal ir nieko, tik kad per stipriai nesudaužytų smile.gif gal kartais ir nekenktų profilaktiškai smile.gif spalvas tai jis labai atšviežina išpurtęs tas dulkes.
Dulkių kvapo tikrai nepalieka (o ir negali palikti, viskas į vandenį susėda, dumblas lieka), pėdsako irgi nemačiau - mano kambarys beveik vien lentinės grindys, na ir kokio pusantro kvadrato kilimukas, tai dar specialų antgalį plyšiams išsitraukiu, ir viskas idealu - na nebent vamzdžius dar drėgnu skudurėliu pašveičiu:) Kadangi pas mus kambarių plotai nemaži, tai per tą laiką oras tikrai pagrynėja, tuo tikra - o aromatizatoriaus daug nepilam, tai beveik ir nesijaučia, tiesiog šiaip gaiviau.
Galbūt vienintelis trūkumas dažnam valymui - kad kas kartą po siurbimo jį reikia sutvarkyti - išpilti tą dulkiną vandenį (toks kaip dumblas būna), praplauti indą, šiek tiek prašluostyti prieš sudedant - čia ne maišelinis, nepastatysi į kampą iki kito siurbimo. Pliusas - išsiardo ir susideda tikrai nesunkiai, gana kompaktiškas, ūžia ne garsiau, negu kiti siurbliai smile.gif
Ir dar kas labai patiko - STABILUS. Svorio centas apačioj (vanduo), ir dar 5 ratukai - mane labiausiai užknisdavo ant šono virstantys siurbliai.
*

drinks_cheers.gif man irgi ir tas stabilumas patiko, ir kiti išvardyti dalykai, ir dar tai, kad ratukai labai gerai važinėja
Ir dar laaabai patiko tas specialus šepetys grindims (parketui) iš natūralaus plauko, puikiai slysta ir labai paslankus. Šiaip visi šepečiai paslankūs!
Na turbo šepečiu nebūtina vien kilimų valyt. Aš ir tokį vieną užklotą (pledą) valiau - thumbup.gif
QUOTE(Alinva @ 2007 05 15, 18:28)
ten reikia kas kartą valyt tik nusodinimo filtriuką - yra ir spec šepetukas jam.
Vandenį pilame paprastą - distiliuotą pilam tik į garų siurblį, nors jį retokai naudojam. Distiliuoto labiau reikia tada, kai vanduo kaitinamas, kad nenusėstų kalkės.
Komplektacija jo čia: http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt (visi antgaliai, kurie įeina... yra ir baldų valymui ir grindim, ir t.t.)
*

O aš nežinojau, kad reikią tą nusodinimo filtriuką kas kart valyt... čia tą vadinamąją turbiną? g.gif
Taip, komplektacija ten nurodyta teisingai, tik pats siurblys (Epika) jau šiek tiek naujesnio modelio, nei ten pavaizduotas - dabar jame dar yra galingumo reguliavimo funkcija (3 pakopos).
O to vakuuminiu siurbimu mėginau valyt porą pliušinių žaislų pagulėjusių palėpėj... tai ką aš žinau... arba aš kažkaip ne taip dariau, arba nieko ten "blatno", na gal tas deklaruojamas "nematomas" dalelytes ir erkutes jisai ir išvalo (juk nepatikrinsi), bet matomu - ten buvo prikibusios kelios sėklos- tai schmoll.gif , na bet tiek to - nurašykim tai į tai, jog aš neteisingai naudojau biggrin.gif
Ūžia tai tikrai negarsiau, nei įprastas siurblys. Pora nepatogumu, palyginus su mūsų senu siurbliu: pats laidas nesusiviniuoja (bet ir pačiame siurblyje nėra dėklo antgaliams, bet tų antgalių tiek daug, kad žinoma, jei toks dėklas ir būtų - jie netilptų smile.gif

O apie tą papildomą vadinamąją plovimo sistemą, kuri kainuoja papildomai 300 Lt - pats vadybininkas pasakė, kad jam jinai neatrodo būtina. Na, kiek suprantu jos veikimo principas toks, kad ten yra papildomas vandens rezervuaras, iš kurio imamas vanduo, kuris užpurškiamas tarkim ant grindų. Bet juk čia "išpūtimo funkcija" tai gaunasi - kad šiam procesui reiks žarną jungt prie išputimo angos, o paskui, kad viską sutraukt, jau reiks žarną jungt prie įsiurbimo angos blink.gif , na, matyt, ten kažkaip įdomiai viskas vyksta. šiaip gal ir būtų neblogai siurbliu ir grindis išplaut, bet jei procesas ten sudėtingas, tai ką aš žinau....
Lotari
QUOTE(Lolute @ 2007 05 17, 00:46)
Na ir aš savo trigrašį įkišiu, nes jau savaitę irgi tą Epiką turim.

*

na ir kaip ? Nes aš pabijojau ją pirkti ir nusipirkau žinomos firmos (Thomas Twin) siurblį
Ingė 1

Čia iš patirties? bigsmile.gif O šiaip, ar skysčiams siurbti antgalis pridedamas kartu? Gal tas permatomas?
*

[/quote]

o kaipgi, todel ir dalinuosi. Plovimo antgalis ir yra tas permatomas, tik reikia sepeteli nuimti.
QUOTE(Ingė 1 @ 2007 05 16, 22:17)
Koks pajurio miestas domina?
*

Pajūrio miestas tai Plungė smile.gif Tik girdėjau, kad perkant ne parduotuvėj ( o firmoj) ir ne lizingu (už grynus) dar galima kažkiek nusiderėt mirksiukas.gif O kad taip į namučius pristatytų rolleyes.gif
O kaip ten iš tikrųjų su tuo vakuuminiu valymu- ar tikrai ne kažin kas, kaip Lolute rašė?
Apie hepa filtrus tai būtent iš šio forumo ir sužinojau (juk gyriausi, kad viską perskaičiau thumbup.gif ) http://www.ekofiltras.lt/index.php?module=...;e_header_id=56 paspauskit paskutinę nuorodą HEPA ir.... filtravimo efektyvumas.
unsure.gif kodėl nieks neberašo? Taip įdomu būtų dar apie tą vakuuminį siurbimą sužinot plačiau- Lolute paskleidė nerimą ir dingo... verysad.gif Gal dar kas jį išbandėt? Pabendraukim,a? mirksiukas.gif gathering.gif
QUOTE(virze @ 2007 04 29, 12:15)
Plaunami vandens iki 90 laipsniu neuzkaitina , o pats vanduo jokiu mikroorganizmu nenaikina.Tam reikalinga temperatura.
*

Na gerai dry.gif neatsakot man apie EPIKĄ, tai gal kas apie valymą garu apšviesit? Gal aš visai atsilikus blush2.gif , bet sunkiai įsivaizduoju rusiškos pirties ir laminato draugystę g.gif
arba dar kas plačiau apie Zelmer Aquario Duo papasakokit— gal tikrai neverta to EPIKOS pirkti? g.gif
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 20, 23:01)
Na gerai dry.gif neatsakot man apie EPIKĄ, tai gal kas apie valymą garu apšviesit? Gal aš visai atsilikus blush2.gif , bet sunkiai įsivaizduoju rusiškos pirties ir laminato draugystę  g.gif
arba dar kas plačiau apie Zelmer Aquario Duo papasakokit— gal tikrai neverta to EPIKOS  pirkti? g.gif
*

Na mes turim zepter garinį siurbliuką... valom paprastai stipriai priskretusius nešvarumus, kaip vonioj, wc ir pan... minusas - reikia distiliuoto vandens doh.gif
Nežinau, gal ir kitokių garinių yra... g.gif
O ką apie Epika dar atsakyt? Apie prekybos vietas nežinau, Kaune pirkom ax.gif
3apa3a
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 20, 23:01)
Na gerai dry.gif neatsakot man apie EPIKĄ, tai gal kas apie valymą garu apšviesit? Gal aš visai atsilikus blush2.gif , bet sunkiai įsivaizduoju rusiškos pirties ir laminato draugystę  g.gif
arba dar kas plačiau apie Zelmer Aquario Duo papasakokit— gal tikrai neverta to EPIKOS  pirkti? g.gif
*

Turiu as Zelmer. Epika neturiu. Bet nelabai suprantu, kam reikia moketi 1000 Lt. daugiau uz EPIKA. Ka jinai moka daugiau ? Siurbti is maiselio ir viskas. O Zelmer moka siurbti ne i vandeni o i paprasta maisa, tam yra atskiras konteineris. Vakar reikejo pasiurbti biski tinka, medzio gabaliuku visokiu - duris staciau i vonia. Per vandeni - nelabai iseina, iskart uzsikemsa, vandens filtras skirtas tik dulkem siurbti. Reiskia reikia tureti namie du siurblius, viena paprasta - purvinem darbam, kita su vandens filtru - dulkem schmoll.gif O cia - pakeitei konteineri ir siurbi per vandeni, pakeitei kita - siurbi i maiseli. Ora jis irgi valo. Ir gaivina taip pat. Turbo sepetys - komplektacijoje nera, bet galima uzsakyti, laukiu dabar kol parvez. O kaina 449 Lt. vs 1499 Lt. cool.gif
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 21, 09:24)
O cia - pakeitei konteineri ir siurbi per vandeni, pakeitei kita - siurbi i maiseli. Ora jis irgi valo.

O hepa filtras jame ar yra? Ar alergiškiems vargšams sad.gif tinka ? Ir tikrai nėra jokio dulkių kvapo, namuose dulkės nebesigumuliuoja pakampiais? g.gif Kur pirkot, kiek turbo šepetys? Gal galėtumėt dar parašyt gavusi tą turbo šepetį—pasidalint įspūdžiais gathering.gif
Ačiū
3apa3a
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 21, 20:06)
O hepa filtras jame ar yra? Ar alergiškiems vargšams sad.gif tinka ? Ir tikrai nėra jokio dulkių kvapo, namuose dulkės nebesigumuliuoja pakampiais? g.gif Kur pirkot, kiek turbo šepetys? Gal galėtumėt dar parašyt gavusi tą turbo šepetį—pasidalint įspūdžiais  gathering.gif
Ačiū
*

HEPA yra. As juk linka rasiau - ten viskas parasyta. Berods www.zelmer.lv. Del dulkiu kvapo - as turejau pries tai paprasta, tai jis siuksles susiurbdavo o dulkes varydavo pro ana gala biggrin.gif Sitas taip nedaro - tikrai neleka dulkiu. Su maisu siurbia kaip zverys, netycia isurbiau kempine indu, visa maksimini maisa - nespejau ne mirktelti blink.gif
Per vandeni - biski silpniau traukia. Filtravimas irgi triju pakopu. Turbo sepetys sako apie 120Lt. Uzsisakiau Aviteloj bet sake kad laukti reik apie menesi. Dar negavau.
šarlotė
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 22, 09:31)
HEPA yra. As juk linka rasiau - ten viskas parasyta. Berods www.zelmer.lv. 
*

maišeliai kiek supratau vienkartiniai g.gif Brangiai gal išeina unsure.gif
Sakai kad į vandenį silpniau traukia, bet ar pakanka traukimo? Ir ar yra būtinas tas turbo šepetys?
3apa3a
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 22, 14:25)
maišeliai kiek supratau vienkartiniai g.gif Brangiai gal išeina unsure.gif
Sakai kad į vandenį silpniau traukia, bet ar pakanka traukimo? Ir ar yra būtinas tas turbo šepetys?
*

Nesakau kad silpnai. Sakau - silpniau biggrin.gif Su maisu traukia taip kad kilima nuo grindu pakelia, per vandeni - TRUPUTI SILPNIAU. Nes siurbimo galia bent jau deklaruoja 320W.
Maisas didelis. O del vienkartinumo - cia juk Lietuva lotuliukas.gif As jau viena karta ispurciau... blush2.gif Kita vertus - ta konteineri su maisu istatai kai reikia greitai ka nors nusiurbti, nedaug. Nu druska ar tai cukru ispylsi, juk nepradesi su vandeniu terliotis, nes po tuo reikia plauti ta inda, dziovinti. O kai tvarkai visa buta ar kambari - pirmyn, isipyli vandinuko, padarai visur tvarka ir siurbli sutvarkai.
Del sepecio - matai, pas mus yrz katinas-persas, tai nuo jo plauku visur pilna. Uz tai ir uzsakiau ta turbo.
šarlotė
Aš ir vienkartinius maišus kratydavau lotuliukas.gif Bet dabar mano siurblys turbūt daugiau brudo išmeta atgal nei susiurbia doh.gif Išsiurbliavus namus atidarau visus langus išvėdint, nes baisu koks kvapas namuose doh.gif Verkiant reikia siurblį keist, tik vis dar neapsisprendžiu kokį pirkt blush2.gif Vis paskaitau ką jūs nusiperkat, nueinu į parduotuvę, o ten man siurblį išpeikia, nerekomenduoja pirkt blink.gif
Tad pasimečiau ir nežinau koks geriausias. Brangaus nenoriu pirkt, tad iš pigesnių norisi rast geriausią variantą ax.gif
3apa3a
Nu man pakolkas sitas ZELMER patinka. Ir kaina labai patinka - 449 Lt. smile.gif O daro jis tikrai daugiau uz kitus.
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 22, 15:34)
Nu man pakolkas sitas ZELMER patinka. Ir kaina labai patinka - 449 Lt.  smile.gif  O daro jis tikrai daugiau uz kitus.
*

Jau, ko gero, pakeisiu orientaciją lotuliukas.gif Įėjau į tą ZELMER tinklalapį, nusistačiau rusų kalbą, kad geriau suprasčiau doh.gif , pastudijavau. Dabar būtų gerai sudėt taškus ant "i". Apie kurį konkrečiai kalbam? (norėjau įdėt paveiksliuką iš interneto, bet nepavyko, kažin kaip tą reikėtų padaryt?) — ten yra ir Wodnik Trio, ir Quatro, ir DUO, ir net Duo Plus... dry.gif Ir dviguba, ir net keturguba nauda blink.gif Ir kainų nėra- kiek kuris modelis... Tai kuris namų ūkyj kažin naudingiausias? g.gif
Tiesa: 1. Ar labai sunkūs? (niekur svorio neradau)
2. Ar sunku juos tvarkyt, kaitaliot tuos konteinerius, valyt?
Nejaugi tik viena 3apa3a (Viešpatie, o kodėl toks vardas?! blink.gif ) teturi šį siurblį? Eei! pasidalinkit visos patirtim, paplepam! gossip.gif
Lolute
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 22, 15:21)
Aš ir vienkartinius maišus kratydavau lotuliukas.gif Bet dabar mano siurblys turbūt daugiau brudo išmeta atgal nei susiurbia doh.gif Išsiurbliavus namus atidarau visus langus išvėdint, nes baisu koks kvapas namuose doh.gif Verkiant reikia siurblį keist, tik vis dar neapsisprendžiu kokį pirkt blush2.gif Vis paskaitau ką jūs nusiperkat, nueinu į parduotuvę, o ten man siurblį išpeikia, nerekomenduoja pirkt blink.gif
Tad pasimečiau ir nežinau koks geriausias. Brangaus nenoriu pirkt, tad iš pigesnių norisi rast geriausią variantą ax.gif
*

Pries perkant Epika - pas mus buvo lygiai ta pati situacija. Musu siurblys dideli dvoka palikdavo po siurbimo unsure.gif , o kai as dar isisvaizduodavau, kaip tos "is ano galo" isskrendancios konceragenines medziagos nuseda visose namuose - tai net slobna darydavosi biggrin.gif
o paskui vyrui parodoj pareklamavo Epika, o veliau pati nuejau i parduotuve, dar viska tenikstes pardavejos iskamantinejau, ir kai ji pasake, kad pati rinktusi ji, tai Epika ir nupirkom smile.gif Siaip viskas su juo tvarkoj ir tikrai juo patenkinta, tik vat dabar 3ara3os pasiskaicius imu galvot at tik nepermokejom rolleyes.gif biggrin.gif

na, Epikos turbo sepetys yra jega, kazin kaip ten 3ara3ai seksis su tuo Zelemrio turbo sepeciu? Ir idomu - kokiu principu tas Zelmerio turbo sepetys veikia, ar jam papildomai elektra teikiama, ar jis veikia tiesiog nuo oro?

Mat, ko as cia dar blaskausi bigsmile.gif - tiesiog tetai irgi pirksim dulkiu siurbli, jau jai ta savo Epika pareklamavau, jinai jau ir pasirase, bet dabar svarstau, kad gal ne ka blogesni galima ir pigiau nupirkt g.gif
3apa3a
Sitas yra DUO Plus. Tiksli nuoroda http://www.zelmer.lv/ru/819.5.htm

Nuotrauka:
user posted image

Nera labai sunkus. Uz mano sena Privilega gal siek-tiek sunkesnis. Konteineris nusiima istraukus zarna. Viskas ten elementaru. Turbo vis dar negaunu, sitam modeliui berods sukasi nuo oro.

user posted image

Nenoriu nieko blogo sakyti apie EPIKA. Tikriausia tai yra labai geras siurblys. Bet... uz tokia kaina as jau pirkciau koki Karcher'i arba Triatlona, nuo 1000-1500 labai-labai didelis pasirinkimas.
Lolute
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 23, 08:32)
Nenoriu nieko blogo sakyti apie EPIKA. Tikriausia tai yra labai geras siurblys. Bet... uz tokia kaina as jau pirkciau koki Karcher'i arba Triatlona, nuo 1000-1500 labai-labai didelis pasirinkimas.
*

Jus tik nepagalvokit, kad Epika buvo pats pirmas mums pasitaikes siurblys smile.gif . Mes tikrai matem ir nagrinejom Karcher'ius uz panasia kaina.
Bet mus tikino (ne Epikos atstovai), kad panasiai kainuojantis Karcheris nusileidzia Epikai kokybe.
O dar nuo Karcher'io labai atkalbejo drauge, kuri neseniai isijijo viena brangiausiu modeliu (uz 2300 lt) ir nusivyle juo, ir sake, kad dabar tikrai tokio nepirktu. bet ten, zinoma, buvo jos asmenine nuomone ir apie Karcherius as nediskutuosiu, nes pati jo neturejau...
3apa3a
Pardavejui kas ? Bilia kad parduoti biggrin.gif Ir aisku kad geriau parduoti uz 1500 negu uz 500. Uztat ir pripucia arabus... Todel as stengios pries perkant:
1. Nustatyti suma pinigu uz kiek galiu pirkti
2. Suzinuoti is interneto kiek galima daugiau apie daikta ( sis forumas jega, dar nemazai randu pas rusus )
3. Paciupineti nuziureta daikta gyvai neklausant jokiu pardaveju komentaru aggressive.gif
4. Tik tada pirkti thumbup.gif
Libele
O kur Zelmer Vilniuj įsigyti galima?
3apa3a
QUOTE(Libele @ 2007 05 23, 10:00)
O kur Zelmer Vilniuj įsigyti galima?
*

Vilnius, Laisvės pr. 62.

* I-V - 10-19 val.
* VI - 10-17 val.

user posted image

Vilniuje - PC "Domus galerija"
P.Lukšio g. 32, Vilnius

* I-V - 9-20 val.
* VI - 10-18 val.

user posted image
Sitas yra DUO Plus. Tiksli nuoroda http://www.zelmer.lv/ru/819.5.htm

Nuotrauka:

Gal aš čia ir ne į temą ax.gif , bet norėčiau išsiaiškint, kaip 3apa3a įkėlė foto? g.gif Nu man niekaip neišeina schmoll.gif pagal įprastą scenarijų- atsidariau, nusikopijavau, o įkelt neleidžia blink.gif
Ačiū už konsultacijas 4u.gif
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 23, 21:46)
Gal aš čia ir ne į temą  ax.gif  , bet norėčiau išsiaiškint, kaip 3apa3a įkėlė foto?  g.gif  Nu man niekaip neišeina  schmoll.gif  pagal įprastą scenarijų- atsidariau, nusikopijavau, o įkelt neleidžia  blink.gif
Ačiū už konsultacijas  4u.gif
*

Pradžiai pasiskaityk čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...22679&st=24
Taip pat gretimose temelėse rasi info, kodėl neįkelia ir pan smile.gif
3apa3a
Elementaru, Vatsonai biggrin.gif

Nuotrauka guli kazkur internete. Tada nukopini linka, jis atrodo daugmaz taip:

http://blah-blah-blah/blah.jpg

Tada rasai
[img][/img] o i viduriuka tarp tu img istatai ta linka
ir viskas mirksiukas.gif
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 24, 08:51)
Elementaru, Vatsonai  biggrin.gif

*

Nagi, tikrai elementaru, Holmsai mirksiukas.gif , ačiūkas 4u.gif Šiame forume ne tik dulkių siurblį išsirinksiu, bet ir kompą įvaldysiu cool.gif
QUOTE(Arti @ 2005 10 15, 12:17)
Siurblys yra vokieciu gamybos, turi Hepa filtra, oro gryninimo, drekinimo, aromatizavimo sistema ( ta prasme galima palikti ji ijungta ir jis pravalo ora..yra ivairiausiu kvapu). Su vakumu galima valyti ciuzinius, patalyne, pliusinius zaislus. Prie jo yra prideti antgaliai paprastam kilimu valymui ( ne turbo sepetys), parketo valymui, dulkems sluostyti, skysciams sutraukti ( visko dar nespejau isbandyti).
*

Gal jau spėjot ir daugiau EPIKA- LURA išbandyt ? ax.gif Ar nenusivylėt? Labai įdomu, kaip tas vakuuminis valymas- ar tikrai geras?
Gal galit pasakyti, koks EPIKOS įsiurbimo galingumas? Ir kokia Hepa filtro klasė?
Ačiū 4u.gif
rituleg
1400w geriausia thumbup.gif
3apa3a
QUOTE(rituleg @ 2007 05 24, 22:55)
1400w geriausia thumbup.gif
*

Kas ??? Isiurbimas 1400W ??? lotuliukas.gif Tai ta Epika tada tave isiurbtu kartu su parketu ir visais apyvokos daiktais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

1400W - cia kiek jinai elektros zralina. O siurbimo galios jie kazkodel nenurodo, gal todel kad nieko stebuklingo ? cool.gif Seip paprasto dulkio siurblio siurbimo galia 200-250W, geresnio-brangesnio virs 300W. Pvz. tas ROVUS - 150W biggrin.gif Tai ka jis gali susiurbti ? O reklamoja tai dieve-dieve blink.gif
Atgaja
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 23, 08:59)
Pardavejui kas ? Bilia kad parduoti  biggrin.gif  Ir aisku kad geriau parduoti uz 1500 negu uz 500. Uztat ir pripucia arabus... Todel as stengios pries perkant:
1. Nustatyti suma pinigu uz kiek galiu pirkti
2. Suzinuoti is interneto kiek galima daugiau apie daikta ( sis forumas jega, dar nemazai randu pas rusus )
3. Paciupineti nuziureta daikta gyvai neklausant jokiu pardaveju komentaru  aggressive.gif
4. Tik tada pirkti  thumbup.gif
*

o gal gali nurodyti rusišką puslapį (negražu, bet l.tingiu klaidžioti wub.gif )
3apa3a
QUOTE(Atgaja @ 2007 05 25, 09:52)
o gal gali nurodyti rusišką puslapį (negražu, bet l.tingiu klaidžioti  wub.gif )
*

Ten pat, latviskam buslapy yra knopkyke RU cool.gif
Fanfan
Sąžinigai perskaičiau visą temą ir prisirinkus visokios naudingos info nusipirkau siurblį. Cikloninį. Gorenje VCK 1800 EB Cyclonic. Su turbo šepečiu. Kurį kaip išvalyt, pamiršau paklaust blush2.gif Siurbia labai gerai thumbup.gif
Va tokį va smile.gif
user posted image
Dolli_
sveikos merginos, vakar nusipirkau siurbli, siaip dabvar zinau kad reikejo pries tai ilisti pas jus ir pasiskaityti kuris geriausias, bet taip nepadariau sad.gif
PHILIPS FC 8722

user posted image
šarlotė
QUOTE(Fanfan @ 2007 05 25, 14:47)
Sąžinigai perskaičiau visą temą ir prisirinkus visokios naudingos info nusipirkau siurblį. Cikloninį. Gorenje VCK 1800 EB Cyclonic. Su turbo šepečiu. Kurį kaip išvalyt, pamiršau paklaust  blush2.gif Siurbia labai gerai thumbup.gif
*

kiek kainavo?
Fanfan
QUOTE(šarlotė @ 2007 05 25, 18:49)
kiek kainavo?
*

389 Lt smile.gif Dar garantija porai metų. Topo centre smile.gif
Ingė 1
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 22, 15:56)
  Su maisu traukia taip kad kilima nuo grindu pakelia, per vandeni - TRUPUTI SILPNIAU.
*

Kada kilima pritraukia prie sepecio, tuo metu kilimo plaukialiai sulimpa ir giliai esancios dulkes tarsi uzrakinamos, geriausias valymo rezultatas nuo virsutinio kilimo sluoksnio nusiurbtos dulkes ir siuksles.Giliau susikaupusios dulkes lauks Turbo sepecio, arba siurbimo per vandeni.Tau tik atrodo, kad naudojant vandens filtra traukimas silpnesnis, bet jis daug efektyvesnis. Butent tuom ir skiresi vandens filtru siurbliai nuo maiseliniu, kad jie savo galia naudoja ne kilimo pakelimui, o giluminiam issiurbimui.
Ingė 1
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 24, 17:52)
Gal jau spėjot ir daugiau EPIKA- LURA išbandyt ?  ax.gif Ar nenusivylėt? Labai įdomu, kaip tas vakuuminis valymas- ar tikrai geras?
Gal galit pasakyti, koks EPIKOS įsiurbimo galingumas? Ir kokia Hepa filtro klasė?
Ačiū  4u.gif
*

Rasei, kad skaitei visus puslapius, o apie Epika prirasyta pakankamai daug. group.gif
Vakuminis valymas- tai puikus dalykas, alergiskiems ar astma sergantiems zmonems. Tik as pries naudodama vakumini valyma, pirmiau nusiurbiu dulkes ir nesvarumus nuo valomo daikto, tik po to valau vakuminiu budu. Ciuziniams, ar minkstiems baldams naudoju plovimo antgali thumbup.gif
O apie isiurbimo galinguma zinau tai, kad siurblio su vand. filtr. pats siurbimo procesas skiresi nuo maiselinio. Netrugdo jokie vienkartiniai maisai, o vanduo nesumazina traukimo galios. Jis savo galia naudoja giluminiam dulkiu istraukimui, o ne kilimo pakelimui nuo grindu. Tame ir privalumas ok.gif Butent Epikoj man patiko pati dulkiu sodinomo technologija, pavarysiu liaudiskai biggrin.gif sentrifuginiu arba kitaip seperatoriniu budu, tai tikslus dulkiu susodinimas vandenije.
QUOTE(Ingė 1 @ 2007 05 28, 16:43)
Rasei, kad skaitei visus puslapius, o apie Epika prirasyta pakankamai daug. group.gif

Tikrai skaičiau! book.gif bet būtent apie vakuuminį ir radau labai nedaug ir nelabai vienodų nuomonių mastau.gif Tad norėjau kuo daugiau 4u.gif Ačiū, kad apšvietei.
Jau 99.9% apsisprendžiau pirkt EPIKA, bet domiuosi ir kitais listen.gif Va, viena pažįstama smarkai giriasi nusipirkusi BAUER firmos siurblį— o jau geras, o jau fainas clap.gif , o kaip ten iš tikrųjų- tai ir neįsivaizduoju, niekur neteko apie jį paskaityt. Gal kas turit patyrimo, nuomonę apie BAUER?
iingri
QUOTE(3apa3a @ 2007 04 26, 13:40)
Skaiciau-skaiciau ir nusipirkau ZELMER WODNIK DUO is Avitelos. Turbo sepety uzsakiau atskirai nes i komplekta neieina. Siurblys kainuoja 449, sepetys - kazkur apie 120. Ka galiu pasakyti - siurbia ZVERISKAI  blink.gif
Siurbimo galia nurodyta 350W - kilimas limpa prie sepecio... Didziulis pliusas - yra du skirtingi konteineriai, vienas su maiseliu, kitas su vandens filtru. T.y. jai reik greitai kazka prasiurbti - istatai maiselini ir siurbi kaip su paprastu siurbliu. Jei reikia visa buta tvarkyti - istatai vandens filtra. Nu ir aisku labai svarbi funkcija - putimas atgal  thumbup.gif  Tada i vandeni galima ipylti kokiu kvapu ar eukalipta pvz. ( labai padeda kai vaikai serga persalimu ) ir aromatizuoti ora. Dideli dviguli ciuzini pripute per 20 sek.  biggrin.gif
Zodziu gavau, ka norejau.
*

user posted image

user posted image
*

Mes ir šita beveik išsirinkom iš 4 pasiulytu , važevom per visas pardas. TIk neskubėjau pirkti , sakau paskaitysiu SM ka rašo . Ir turbut ties juo ir apsistosiu.
TIk mums pardavėjas pasiulė palaukti iki penktadienio , nes atvež naujesniu kur valdymas ant koto. O idomu skirtumas yra kur tas valdymas , kuris geresnis ?
women
Va aš irgi apsisprendžiau nupirkti Zelmer dulkių siurblį. Gal dar kas turi tokį - pasidalinkite patirtimi.
Buvau nusprendusi pirkti Thomas, bet paskaičiau atsiliepimusir noras dingo. Galvoju apie Karcher, bet Zelmer pigesnis ir funkcijų daugiau, net nežinau dabar ką pirkti unsure.gif
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 21, 09:24)
Turiu as Zelmer.  Turbo sepetys - komplektacijoje nera, bet galima uzsakyti, laukiu dabar kol parvez.

ЗapaЗa, gal jau gavai tą turbo šepetį ir išbandei? Baisiai knieti sužinot ax.gif Gal kitos galėtų pasidalint įspūdžiais?
Čia lyg ir varžytuvės vyksta: EPIKA prieš ZELMER WODNIK. biggrin.gif
Balsuojam! group.gif first.gif irnesakyk.gif
women
Aš vakar nusipirkau Zelmer ir pabandžiau. Ka galiu pasakyti, visai nieko, tik galingumo noretusi daugiau. Esu išbandžiusi Ranbow, Samsung, Philips Trinitron. Iš visų šitų geriausias aišku Ranbow, jau 10 metų, bet kaina nepadori.
Man irgi reikia laukti turbo šepečio. Be to itariu, kad išvalyti 3 kambarių būta vasara reikės vandens filtrą nevieną kartą keisti.
Vakar žiūrėjau ir Karcheri ir Thomas, jie per dideli. Karcher gal ir nieko, nu bet tikrai didelis. bigsmile.gif
3apa3a
QUOTE(Rasa:) @ 2007 06 04, 17:16)
ЗapaЗa, gal jau gavai tą turbo šepetį ir išbandei? Baisiai knieti sužinot  ax.gif Gal kitos galėtų pasidalint įspūdžiais?
Čia lyg ir varžytuvės vyksta: EPIKA prieš ZELMER WODNIK. biggrin.gif
Balsuojam!      group.gif      first.gif      irnesakyk.gif
*

Blemba, vis dar nera verysad.gif Jauciu reiks siandien paciam paskambinti...

Sakau, asmeniskai man didziulis Zelmer pliusas - kad yra du konteineriai. Vakar po darbo pjausciau spintele virtuveje, puse virtuves buvo drozles. Pavargau, o dar reik sutvarkyti viska. Tai su paprastu vandens siurbliu reiktu pripilti vandens, issiurbti, tada viska ispilti, isvalyti, padeti dziovinti. O cia - tesiog paemiau siurbli, issiurbiau per 2 minutes ir padejau atgal. Ir alu geriu biggrin.gif

Nu ir kaina - be abejo... thumbup.gif
san
patarkit:
apart paprasto siurbimo mum vienodai aktualūs dar du dalykai: plytelinių paviršių valymas-plovimas ir minkštų baldų "plovimas".
ką rinktis: ar garinį (pvz., karcher), ar su paprasta plovimo funkcija (pvz., philips kazkuris)?
QUOTE(women @ 2007 06 05, 07:11)
Be to itariu, kad išvalyti 3 kambarių būta vasara reikės vandens filtrą nevieną kartą keisti.

Bet EPIKOS, kiek suprantu, plaunamas filtras. Pliusas tas, kad nereikia džiovinti kiekvieną kartą (gal aš ne taip suprantu? g.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.