Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
augjogx
Is as skaiciau jusu gvildenamas temas noredama issirinkti siurbli. Ilgai galvojau sunkiai apsisprendziau bet nusipirkau Rainbow siubli, man jis labai patiko. Sutinku kad kainuoja labai daug, bet pas mane dare prezentacija ir man pasiule varinata pirkti seno modelio siurbli bet jis patikrintas pakeistos isidevejusios detales, taip pat suteikta garantija. Ir dirba taip pat kaip ir visi. Isvaizda ne naujoviska bet kai pamaciau rezultata tai ne kiek nesigailiu ir kaina per puse mazesne. smile.gif vadybininke rekomendavo mano giminaiciai kurie jau 12 metu naudojasi siurbliu, ir tikrai sake labai rupestingai ir atsakingai ziuri i savo darba.
Daivad
QUOTE(augjogx @ 2007 03 26, 15:32)
Is as skaiciau jusu gvildenamas temas noredama issirinkti siurbli. Ilgai galvojau sunkiai apsisprendziau bet nusipirkau Rainbow siubli, man jis labai patiko. Sutinku kad kainuoja labai daug, bet pas mane dare prezentacija ir man pasiule varinata pirkti seno modelio siurbli bet jis patikrintas pakeistos isidevejusios detales, taip pat suteikta garantija. Ir dirba taip pat kaip ir visi. Isvaizda ne naujoviska bet kai pamaciau rezultata tai ne kiek nesigailiu ir kaina per puse mazesne.  smile.gif vadybininke rekomendavo mano giminaiciai kurie jau 12 metu naudojasi siurbliu, ir tikrai sake labai rupestingai ir atsakingai ziuri i savo darba.
*

gal zinai kiek kainuoja naujas? ir gal gali atskleisti paslaptį kiek kainavo Jūsų?
ačiū
augjogx
[quote=Daivad,2007 03 27, 10:23]
gal zinai kiek kainuoja naujas? ir gal gali atskleisti paslaptį kiek kainavo Jūsų?
ačiū
*

[/quot
naujas kainuoja apie 7000 lt ji galima ir issimoketinai imti, mano kainavo puse tiek smile.gif . Tikarai esu patenkinta, kokius baisumus ispilu lauk is siurblio siaubas, tik dar reiks pasimti ad dezinfekcini kvapa bakterijas naikinti toks spec yra rainbow. Dirba labai gerai ir vadybininke labai sauni thumbup.gif , rupinasi jei kas ne taip is kart ziuri kaip paaiskint. Ir jei perki nauja siurbli po kurio laiko, kai iseina naujas modelis gali keisti i dar naujesni ir skirtuma minusuoja paimdami tavo senaji siurbli. Nu bet man kol kas tai negresia, ir tas puikiausiai veikia thumbup.gif
virze
QUOTE(Daivad @ 2007 03 27, 10:23)
ačiū
*

O Zepterio siurblio Tutto Jabo nenori ?Jis taip pat siurbia i vandeni .Dar turi garo valymo ir lyginimo funkcijas,
augjogx
as zepter siurbli isbandziau buvau pasikolinusi tai man ispudzio nepaliko, palyginus su tuo ka turiu dabar
varnikė
as kaip tik zepteriu domiuosi, ispudi paliko tai, kad jis turi 20 skirtingu antgaliu, gali langus valyti, tualetus dezinfekuoti, plyteles... garai kurie zudo erkutes, lygina rubus ant pakabos, purena kilimus. net nezinau, sekmadieni kazkokia paroda vysta, reiks nueit ir apsiziureti
Morkytė
QUOTE(mamavaida @ 2007 03 30, 00:16)
as kaip tik zepteriu domiuosi, ispudi paliko tai, kad jis turi 20 skirtingu antgaliu, gali langus valyti, tualetus dezinfekuoti, plyteles... garai kurie zudo erkutes, lygina rubus ant pakabos, purena kilimus. net nezinau, sekmadieni kazkokia paroda vysta, reiks nueit ir apsiziureti
*

As tai buvau situ zepter siurbliu prezentacijoj, man tai tas siurblys schmoll.gif Ir siuksles blogai renka (man dar teko garbe per prezentacija pasiurbt siuo siurbliu), langus su sita "bandura" abejoju ar valysi, rubu ant pakabu irgi nelyginsi, kazkaip schmoll.gif Be to, per prezentacijas pas juos kilimai, kuriuos siurbia, be siuksliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano nuomone tai jis nevertas tokiu pinigu schmoll.gif
virze
Tutto Jabo siurblys iki balandzio 22 d kainuoja ne 5162 o 4126 lt.Prie tokio uzsakymo tai ir dovanele dar galiu kokia nors padovanoti. Siulau kreiptis jeigu apsispresi .As is Kauno .
Deep Blue
Nebežinau ką daryti... kad siurbli pirkti reikia tai faktas- bet ar plaunanti ar ne?
I ka dar tureciau atkreipti demesi?
Morkytė
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 13:22)
Nebežinau ką daryti... kad siurbli pirkti reikia tai faktas- bet ar plaunanti ar ne?
I ka dar tureciau atkreipti demesi?
*

Plaunantis aisku geriau smile.gif Pas mane yra Philips plaunantis siurblys, tai ir siuksles siurbia kaip zveris, net kilimas keliasi (ko apie zepter siurblius nepasakyciau), ir langam plaut antgalis yra, ir grindim ir kilimam plaut irgi atskiri antgaliai, as tai juo labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir kaina prieinama, apie 800-900 lt. 4u.gif
*MONAMI*
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 01, 13:57)
Plaunantis aisku geriau  smile.gif  Pas mane yra Philips plaunantis siurblys, tai ir siuksles siurbia kaip zveris, net kilimas keliasi (ko apie zepter siurblius nepasakyciau), ir langam plaut antgalis yra, ir grindim ir kilimam plaut irgi atskiri antgaliai, as tai juo labai patenkinta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir kaina prieinama, apie 800-900 lt.  4u.gif
*

gal tiksliau galima kas tai per modeliukas g.gif
Morkytė
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 04 01, 15:13)
gal tiksliau galima kas tai per modeliukas  g.gif
*

Philips Triathlon 2000 turbo system 4u.gif
Deep Blue
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 01, 13:57)
Philips Triathlon 2000 turbo system  4u.gif
*

Kazkokios raide ir skaiciai turi buti modelio-paieskok-labai idomu pasidare
Morkytė
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 17:30)
*

Niu zinok ir instrukcija isknisau, ir siurbli isvarciau, uzrasyta tik "Philips Triathlon 2000 turbo system" g.gif Toks svelniai melynos spalvos. Zinau, kad yra tokios pacios formos, tik raudonas, tai raudonas truputi pigesnis ir prastesnis, ten vamzdziai plastmasiniai (cia metaliniai) ir dar ten kazko maziau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LIAN @ 2007 04 01, 17:30)
*

Internete radau, turetu buti FC6842, bet negarantuoju. Situ siurbliu tik 2 rusys ir yra, tas raudonas (prastesnis), ir melynas rolleyes.gif
<Metėjas>
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 10, 20:44)
Niu zinok ir instrukcija isknisau, ir siurbli isvarciau, uzrasyta tik "Philips Triathlon 2000 turbo system"  g.gif   Toks svelniai melynos spalvos. Zinau, kad yra tokios pacios formos, tik raudonas, tai raudonas truputi pigesnis ir prastesnis, ten vamzdziai plastmasiniai (cia metaliniai) ir dar ten kazko maziau  ax.gif
Papildyta:
Internete radau, turetu buti FC6842, bet negarantuoju. Situ siurbliu tik 2 rusys ir yra, tas raudonas (prastesnis), ir melynas  rolleyes.gif
*

as kai pirkau "Philips Triathlon 2000 turbo system" (butent raudona), tai nuo melyno skiriasi pirmiausia: melynam metaliniai vamzdziai, o raudonam-plastikiniai, ir kainos skirtumas, o visa kita vienodai, pries perkant issistudijavau apie viena ir apie kita, siaip siurbliu esu lb patenkinta, ir plauti gali, ir sausai siurbti, ir as dar siurbiu per vandeni, maziau i ora iseina dulkiu, viskas nuseda i vandeni, vienu zodziu geras daiktas smile.gif
siurbiu jau beveik tris metus, kas antra diena butinai, nes vaikas turi alergija namu dulkem doh.gif
Morkytė
QUOTE(LOLAM @ 2007 04 11, 10:50)
as kai pirkau "Philips Triathlon 2000 turbo system" (butent raudona), tai nuo melyno skiriasi pirmiausia: melynam metaliniai vamzdziai, o raudonam-plastikiniai, ir kainos skirtumas, o visa kita vienodai, pries perkant issistudijavau apie viena ir apie kita, siaip siurbliu esu lb patenkinta, ir plauti gali, ir sausai siurbti, ir as dar siurbiu per vandeni, maziau i ora iseina dulkiu, viskas nuseda i vandeni, vienu zodziu geras daiktas  smile.gif
siurbiu jau beveik tris metus, kas antra diena butinai, nes vaikas turi alergija namu dulkem  doh.gif
*

Dar tam raudonam nera kazkokiu antgaliu, berods langam plaut. Bet kiek as saviskiu siurbliu naudojuosi, tai nei karto langu juo neploviau blush2.gif Man tie antgaliai langam valyt visai nereikalingi ax.gif
<Metėjas>
QUOTE(Morkytė @ 2007 04 11, 10:55)
Dar tam raudonam nera kazkokiu antgaliu, berods langam plaut. Bet kiek as saviskiu siurbliu naudojuosi, tai nei karto langu juo neploviau  blush2.gif  Man tie antgaliai langam valyt visai nereikalingi  ax.gif
*

tik langam ir nera antgaliu, o visa kita lygiai tas pats kaip ir melynam,
langam antgaliai man neaktualu, nes issivalau su laikrasciais, bent jau man taip geriau,
projektas
Taigi. Prisiskaičiau aš čia patarimų ir nusipirkau Karcher 1902 dulkių siurblį su garo generatoriumi. Seniai apie jį buvau girdėjusi tai kaip ir ieškojau kažko panašaus. Tačiau šiek tiek nusivyliau. Ant plytelių neseniai nudžiūvusių skysęio lašų taip ir nenuvalo, jau nekalbu apie plytelių tarpus. Labai tikiuosi, kad kažką ne taip darau, nors neįsivaizduoju ką. Užstatau didžiausiu pajėgumu ir - nieko.
stilinga
QUOTE(projektas @ 2007 04 11, 15:09)
Taigi. Prisiskaičiau aš čia patarimų ir nusipirkau Karcher 1902 dulkių siurblį su garo generatoriumi. Seniai apie jį buvau girdėjusi tai kaip ir ieškojau kažko panašaus. Tačiau šiek tiek nusivyliau. Ant plytelių neseniai nudžiūvusių skysęio lašų taip ir nenuvalo, jau nekalbu apie plytelių tarpus. Labai tikiuosi, kad kažką ne taip darau, nors neįsivaizduoju ką. Užstatau didžiausiu pajėgumu ir - nieko.
*

Turiu ir as toki thumbup.gif Na pas mane ir plyteles baltas ir tarpelius tarp ju gerai valo. O tu naudojai plyteliu tarpams skirta antgali?? g.gif Pamenu kai pirma karta valiau, tai suemiau uz to antgalio ir su tuo sepeteliu padavus garo gerai patryniau, tai issivale visi prikerpejimai. O po to karto labai lengvai valosi tarpiukai thumbup.gif matyt "pramusiau" tuos priaugusius brudus ax.gif
O plyteles valau su tokiu guminiu antgaliu arba su tuo kur ir parketa valyt galima.
Čili
Gal kas turite Karcher SE 3001? 4u.gif Nusipirkt nusipirkom, bet klausimų iškyla, o pardavėjas pats iš instrukcijų paskaitinėjęs kažką bando pasakoti, ką mes ir patys matom doh.gif Bet pvz kur kiek vandens pilti, ir t.t., tai nerašo niekur pas mus g.gif
pinga
mes prieš porą savaičių įsigijom Omega Trend 2000 cikloninį dulkių siurblį su hepa filtru:super Tikrai, efektas pasijuto iškart - anksčiau išsiurbliavus visus namus, po poros dienų vėl dulkių kuokštai kampais voliodavosi, o ir nuo baldų valyt nespėdavau, dabar gi, jau savaitė po siurbimo, o namai dar švarūs thumbup.gif
Ir mokėjom nebrangiai, gal 320 lt biggrin.gif
smilga saule
Sveiki turiu klausima ,man pasakojo zmones kurie dare tyrimus ten bla.bla.,kad tipo reikia erkutem pirkti gilumini sluoksni siurbenti siurbli,kad atseit tik isiurbus gilumini sluoksni plauti,o ne atvirksciai,kadangi plaunant pavirsiu viduje viekas lieka.Turiu galimybe atsivest is Jav nekainuotu man labai brangiai Kirbi sake tik jis giluminiai valo g.gif
Ka manot ,uzsidegiau pirkti plaunama o dabar nezinau ka daryti ,nes pilni namai alergisku zmoniu. g.gif
virze
[Nepamirsk kad Kiorby su dulkiu maiseliais ,o ne i vandeni dulkes nusodina.Tad dulkes ore vistiek skraidys , o jeigu esat alergiski - tai siulau tik i vandeni dulkes siurbianti .Pvz ,Zepterio firmos arba panasu.
smilga saule
Nu taip ,bet kaip ten su tom erkutem ar kiti giliai isiurbs.Oseip kiek zinau Kirbi su vandeniu kaimyne turi.
3apa3a
Skaiciau-skaiciau ir nusipirkau ZELMER WODNIK DUO is Avitelos. Turbo sepety uzsakiau atskirai nes i komplekta neieina. Siurblys kainuoja 449, sepetys - kazkur apie 120. Ka galiu pasakyti - siurbia ZVERISKAI blink.gif
Siurbimo galia nurodyta 350W - kilimas limpa prie sepecio... Didziulis pliusas - yra du skirtingi konteineriai, vienas su maiseliu, kitas su vandens filtru. T.y. jai reik greitai kazka prasiurbti - istatai maiselini ir siurbi kaip su paprastu siurbliu. Jei reikia visa buta tvarkyti - istatai vandens filtra. Nu ir aisku labai svarbi funkcija - putimas atgal thumbup.gif Tada i vandeni galima ipylti kokiu kvapu ar eukalipta pvz. ( labai padeda kai vaikai serga persalimu ) ir aromatizuoti ora. Dideli dviguli ciuzini pripute per 20 sek. biggrin.gif
Zodziu gavau, ka norejau.
smilga saule
Tai siurbia tas erkutes ar ne jusu siurbliai g.gif
virze
QUOTE(smilga saule @ 2007 04 26, 16:51)
Tai siurbia tas erkutes ar ne jusu siurbliai g.gif
*

Zepter siurblys karstu garu sunaikina erkutes o po to susiurbia i vandeni jas ir visa kita.
smilga saule
QUOTE(virze @ 2007 04 28, 11:06)
Zepter siurblys karstu garu sunaikina erkutes o po to susiurbia i vandeni jas ir visa kita.
*

tai tik Zepter o tie kur is parduotuviu po 1600lt kur plaunami ,nenaikina?
virze
QUOTE(smilga saule @ 2007 04 29, 10:14)
tai tik Zepter  o tie kur is parduotuviu  po 1600lt kur plaunami ,nenaikina?
*

Plaunami vandens iki 90 laipsniu neuzkaitina , o pats vanduo jokiu mikroorganizmu nenaikina.Tam reikalinga temperatura.
Godo
QUOTE(naminukas @ 2007 01 29, 22:05)
vat kaip suprantu tai man rainbow geriau patikt7 nes ten yra ir oro valymo sistema, o kirby tai turb8t tik siurblys.
Aš tai mačiau tik rainbow prez o kirby ne bet labai būt įdomu palygint tongue.gif
*

"Rainbow e" (vaivorykštė) - tai gana geras, aukštos kokybės, amerikietiškas siurblys, bet senstelėjes modelis. Dabar yra naujesnis modelis "Rainbow e-2", tiesa - nežinau ar labai patogus. Deja yra ir kita medalio pusė, tik su lietuvšku atspalviu. Šio dulkių siurblio nenusipirksi jokioje normalioje parduotuvėje. Produktas (siurblys) parduodamas tik elektroninėse parduotuvėse visame pasaulyje. Amerikoje per UPS firmą pristato į namus nemokamai. Visur kitur už pristatymą reikia mokėti. Gal daug kam ir nepatiks mano patyrimas, tiesa yra tokia - siurblys "Rainbow e-2" el. parduotuvėje kainuoja nuo 800 iki 1200 dolerių su visa pilna komplektacija, priklausomai nuo perkamos vietovės, be pristatymo kainos. Varikliui suteikiama 8 metų garantija (paprastai naudojamas 2-4 metus). Kai yra pagaminamas naujas siurblio modelis, pirkusieji siurblį "Rainbow e", pirkdami naujesnį modelį "Rainbow e-2" (jei tik to pageidauja) turi galimybę pirkimo kainą sumažinti grąžindami anksčiau pirktą modelį "Rainbow e". Toliau grąžinti siurbliai yra atnaujinami, paliekamas išvalytas variklis ir sudedami nauji eksesuarai. Toliau el. parduotuvėje jie parduodami iš naujo. Pirkėjui nurodoma, kad variklis yra naudotas (nes jo patvarumas labai didelis ir remontuoti jo nereikia), o eksesuarai visiškai nauji. Tokių siurblių kaina - nuo 250 iki 400 dolerių. Kai tau "przentatoriai" (o tokiais aš juos nepavadinčiau, gal būt tik ž...s) siūlo dulkių siurblį "Rainbow e" už 6500 Lt, dar siūlydami duoti nemokamai papildomus priedus už 2500 Lt, kurie ir taip komplektuojami kiekvienam siurbliui kaip standartinė komplektacija - praeina noras juos ir pirkti. Vis tie lietuviai apsukruoliai - el. parduotuvėje atnaujintus "Rainbow e" (šiuo metu šis modelis jau nebegaminamas ir vyksta išpardavimai) nuperka vidutiniškai už 300-400 dolerių + 100 dolerių atsiuntimo paslaugos, o parduoda už 6500 litų... Pamąstykite ar verta permokėti penkis kartus, nei jis iš tikro kainuoja. Kai man pasiūlė pirkti šį siurblį, informacijos apie siurblį nedavė, tik primygtinai pasiūlė ateiti į prezentaciją. Po visos savaitės paieškos internete, mane ši statistika nenudžiugino. Jei kam norisi atidžiau su šiuo siurbliu susipažinti - www.ebay.com ir paieškos sistemoje surinkite modelio pavadinimą Rainbow e arba Rainbow e-2 ir ten rasite tai ko norite. Sėkmės
smilga saule
QUOTE(virze @ 2007 04 29, 11:15)
Plaunami vandens iki 90 laipsniu neuzkaitina , o pats vanduo jokiu mikroorganizmu nenaikina.Tam reikalinga temperatura.
*

Kaskaip sako ,kad susiurbia sausai(vakumu) ar kaip tas erkutes,ir tada tik plauna.
Velniukė
Nusipirkau vakar siurblį su Hepa filtru ax.gif Jis yra ganėtinai galingas ir kaip parašyta pakliuve į konteineriuką gyviai iš jo jau išlyst nebegali blush2.gif Gal tai tik reklama,bet ,kad siurbia gerai tai tikrai.Tiesa modelis Panasonic MC-E 8035
Lolute
QUOTE(arfa @ 2007 02 22, 12:30)
Pas mane Epika jau mėnuo laiko, tikrai geras siurblys mirksiukas.gif Pirkom Kaune prie stoties jų atstovybėj. Jų yra ir "senukuose"-tik brangiau
*

Parasykit prasom, koki Epika modeli naudojat ir ar vis dar esat patenkinti?
Nes mes dabar taip pat ties epika apsistojom... ax.gif
Alinva
QUOTE(Lolute @ 2007 05 03, 15:41)
Parasykit prasom, koki Epika modeli naudojat ir ar vis dar esat patenkinti?
Nes mes dabar taip pat ties epika apsistojom...  ax.gif
*

Epika Lura pas mus, bet jei neklystu, ar ne tik vienas yra jis senukuose ir kitur? g.gif
3apa3a
QUOTE(Mildukas @ 2007 05 03, 17:33)
Epika Lura pas mus, bet jei neklystu, ar ne tik vienas yra jis senukuose ir kitur?  g.gif
*

As pries perkant siurbli irgi masciau apie Epika, bet panagrinejau ir nesupratau - KUOM JIS PRANASESNIS uz Zelmer Aquario Duo ??? Kad turi stebuklinga maisa is pagalviu dulkes traukti ? Ir jis kainuoja papildomus 1000 Lt. ? verysad.gif O jei reikia siurbtelti koki druska isbarstyta - reikia visa procedura su vandens filtru atlikti nuo pradziu iki galo ? IMHO - Epika Lura yra ziauriai overpriced, tiek jinai tikrai neverta.
Lolute
QUOTE(Mildukas @ 2007 05 03, 17:33)
Epika Lura pas mus, bet jei neklystu, ar ne tik vienas yra jis senukuose ir kitur?  g.gif
*

O kada jus pirkot? Nes vakar parduotuvej buvau - tai jau biski naujesnis modelis pas juos. Ir jis vienintelis dabar. Kitu ne neparduoda...
Tas naujesnis skiriasi tuo - kad galingumas reguliuojasi. Ir migtukai digitaliniai (nors man paprsti labiau patinka, bet nieko... ax.gif )

QUOTE(3apa3a @ 2007 05 04, 08:39)
As pries perkant siurbli irgi masciau apie Epika, bet panagrinejau ir nesupratau - KUOM JIS PRANASESNIS uz Zelmer Aquario Duo ??? Kad turi stebuklinga maisa is pagalviu dulkes traukti ? Ir jis kainuoja papildomus 1000 Lt. ? verysad.gif  O jei reikia siurbtelti koki druska isbarstyta - reikia visa procedura su vandens filtru atlikti nuo pradziu iki galo ? IMHO - Epika Lura yra ziauriai overpriced, tiek jinai tikrai neverta.
*

Na, negaliu sneket, nes nezinau koks tas Zelmer,
siaip tai ne del stebuklingo maiso imsim. O skirtumas nuo kitu siurbliu (kaip man parduotuvei paaiskino): tik jame turbo sepetys veikia ne nuo oro sroves , o nuo elektros, t.y. zymiai geriau ispurto, ir tik jame yra turbina, nusodinanti i vandeni bet kurias pakilancias dulkeles, ir + dar vakuuminis valymas (na reiks isbandyt, zinoma, nes kazkaip kolkas jis man atrodo kazkoks itartinas biggrin.gif )
Na, isties, tai man labai aktualu oro valymas. siaip pardaveja sake, kad ji imtu epika, o ne, tarkim, Kercher (nors zinot kaip su tais pardavejais biggrin.gif )
Na mes irgi juo susigundem.
Alinva
QUOTE(Lolute @ 2007 05 04, 13:24)
O kada  jus pirkot? Nes vakar parduotuvej buvau - tai jau biski naujesnis modelis pas juos. Ir jis vienintelis dabar. Kitu ne neparduoda...
Tas naujesnis skiriasi tuo - kad galingumas reguliuojasi. Ir migtukai digitaliniai (nors man paprsti labiau patinka, bet nieko... ax.gif )
Na, negaliu sneket, nes nezinau koks tas Zelmer,
siaip tai ne del stebuklingo maiso imsim. O skirtumas nuo kitu siurbliu (kaip man parduotuvei paaiskino): tik jame turbo sepetys veikia ne nuo oro sroves , o nuo elektros, t.y. zymiai geriau ispurto, ir tik jame yra turbina, nusodinanti i vandeni bet kurias pakilancias dulkeles, ir + dar vakuuminis valymas (na reiks isbandyt, zinoma, nes kazkaip kolkas jis man atrodo kazkoks itartinas biggrin.gif )
Na, isties, tai man labai aktualu oro valymas. siaip pardaveja sake, kad ji imtu epika, o ne, tarkim, Kercher (nors zinot kaip su tais pardavejais biggrin.gif )
Na mes irgi juo susigundem.
*

Pas mus iš viso tik vienas mygtukas - įjungimo biggrin.gif na dar atkabinimas, bet ten jau kitas principas lotuliukas.gif Pirkom seniau, galingumas nesireguliuoja dar, bet mums nekenkia... namas didelis, kilimai stori, laiko valyt dažnai nelabai yra, tai gerai stiprus. Tik vandenį dažnai keist tenka - vienas kilimas ir jau nebe vanduo, o dumblas....
naminukas
QUOTE(3apa3a @ 2007 05 04, 07:39)
As pries perkant siurbli irgi masciau apie Epika, bet panagrinejau ir nesupratau - KUOM JIS PRANASESNIS uz Zelmer Aquario Duo ??? Kad turi stebuklinga maisa is pagalviu dulkes traukti ? Ir jis kainuoja papildomus 1000 Lt. ? verysad.gif  O jei reikia siurbtelti koki druska isbarstyta - reikia visa procedura su vandens filtru atlikti nuo pradziu iki galo ? IMHO - Epika Lura yra ziauriai overpriced, tiek jinai tikrai neverta.
*

o kas tas Zelmer ir kur galima jį rasti, kiek kainuoja g.gif gal kur internete galima kokios info apie jį.per google bandžiau ieškot tai nieko lietuviško neišmetė schmoll.gif
3apa3a
QUOTE(naminukas @ 2007 05 04, 19:50)
o kas tas Zelmer ir kur galima jį rasti, kiek kainuoja g.gif gal kur internete galima kokios info apie jį.per google bandžiau ieškot tai nieko lietuviško neišmetė schmoll.gif
*

http://www.zelmer.lv/en/819.0S.htm
Lolute
Nusipirkom ir jau isbandem siurbli Epika vokieciu firmos Arnica.
thumbup.gif net nesitikejau tokios kokybes! Jau ir teta ruosiasi toki pirkt musu pasiklausius biggrin.gif
MamaI
Sveiki smile.gif turim Karcher dulkiu surbli,neplaunanti,tik su vandens filtru,ir su hepa filtru,jau metai kaip naudojames.Esu patenkinta.Dabar turbut niekada nepirkciau siurblio su maiseliais schmoll.gif
Rasa:)
Sveikos! Aš čia- pirmą kartą ax.gif Sąžiningai perskaičiau VISUS 37 puslapius! (kad nepaklausčiau to, kas jau apkalbėta) Ko norėčiau jau lyg ir žinau, bet galutinio sprendimo dar nepadariau g.gif Gal padėsit?
Kilimų pas mus nėra, abi su dukra alergiškos. Noriu GERO siurblio, na, bet ne KIRBY - max iki 2000 Lt. Tokio, kad galėčiau dažnai ir gerai (be dulkių pėdsakų ir kvapo) grindis (laminato) valyti, minkštus baldus, čiužinius išsiurbti, kad būtų vakuminis siurbimas, oro valymas. Norėčiau plaunamo Hepa filtro ( su ne mažesniu kaip 15 skaičiumi). Kad ne griozdas, ne ūžtų baisiai schmoll.gif
Galvoju, turėtų man tikti EPIKA, bet viename atsiliepime skaičiau, kad jo didžiausias privalumas- turbo šepetys kilimams, atseit, jei neturi kilimų, tai neapsimoka pirkti. O ką, ar tas turbo šepetys netinka čiužiniams? unsure.gif Va, ir nebežinau...
Ką patartumėt?
Ačiū (tikiuos sulaukti ne vieno patarimo mirksiukas.gif )
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 21:52)
Sveikos! Aš čia- pirmą kartą   ax.gif  Sąžiningai perskaičiau VISUS 37 puslapius! (kad nepaklausčiau to, kas jau apkalbėta) Ko norėčiau jau lyg ir žinau, bet galutinio sprendimo  dar nepadariau  g.gif Gal padėsit?
Kilimų  pas mus nėra, abi su dukra alergiškos. Noriu GERO siurblio, na, bet ne KIRBY - max iki 2000 Lt. Tokio, kad galėčiau dažnai ir gerai (be dulkių pėdsakų ir kvapo) grindis (laminato) valyti, minkštus baldus, čiužinius išsiurbti, kad būtų vakuminis siurbimas, oro valymas. Norėčiau plaunamo Hepa filtro ( su ne mažesniu kaip 15 skaičiumi). Kad ne griozdas, ne ūžtų baisiai  schmoll.gif
Galvoju, turėtų man tikti EPIKA, bet viename atsiliepime skaičiau, kad jo didžiausias privalumas- turbo šepetys kilimams, atseit, jei neturi kilimų, tai neapsimoka pirkti. O ką, ar tas turbo šepetys netinka čiužiniams? unsure.gif Va, ir nebežinau...
Ką patartumėt?
Ačiū (tikiuos sulaukti ne vieno patarimo  mirksiukas.gif )
*

Na čiužinio su juo siurbti nebandžiau... baldams kažkoks atskiras antgalis yra, grindims berods irgi, oro valymas yra, berods ir vakuuminis siurbimas iš maišelių. O turbo antgalis tuo ypatingas, kad giliau išvalo, daužo, sukelia dulkes ir jas susiurbia. Manau, kad priklauso nuo čiužinio, maniškis lateksinis, tai netiktų, bet jo iš viso siurbti nereikia. O jei kokie poroloniniai ar šiaip minkšti baldai, tai gal ir nieko, tik kad per stipriai nesudaužytų smile.gif gal kartais ir nekenktų profilaktiškai smile.gif spalvas tai jis labai atšviežina išpurtęs tas dulkes.
Dulkių kvapo tikrai nepalieka (o ir negali palikti, viskas į vandenį susėda, dumblas lieka), pėdsako irgi nemačiau - mano kambarys beveik vien lentinės grindys, na ir kokio pusantro kvadrato kilimukas, tai dar specialų antgalį plyšiams išsitraukiu, ir viskas idealu - na nebent vamzdžius dar drėgnu skudurėliu pašveičiu:) Kadangi pas mus kambarių plotai nemaži, tai per tą laiką oras tikrai pagrynėja, tuo tikra - o aromatizatoriaus daug nepilam, tai beveik ir nesijaučia, tiesiog šiaip gaiviau.
Galbūt vienintelis trūkumas dažnam valymui - kad kas kartą po siurbimo jį reikia sutvarkyti - išpilti tą dulkiną vandenį (toks kaip dumblas būna), praplauti indą, šiek tiek prašluostyti prieš sudedant - čia ne maišelinis, nepastatysi į kampą iki kito siurbimo. Pliusas - išsiardo ir susideda tikrai nesunkiai, gana kompaktiškas, ūžia ne garsiau, negu kiti siurbliai smile.gif
Ir dar kas labai patiko - STABILUS. Svorio centas apačioj (vanduo), ir dar 5 ratukai - mane labiausiai užknisdavo ant šono virstantys siurbliai.
Dėkui už operatyvų atsakymą- labai jau "užsidegiau" aš to siurblio biggrin.gif
O mano tai minkštas kampas- spyruoklinis miegamas. Duktė ant prastesnio blush2.gif poroloninio miega. Tai ar tiktų mums? Ar taip jau smarkiai ten ir daužo, purto? doh.gif lotuliukas.gif O ką- lateksinio nereikia siurbti?
Ir dar - ten vandens filtras ar hepa? (jie lyg ir skiriasi unsure.gif ) O hepa filtras plaunamas? Kas kiek jį reikia keisti?
Grindų antgalis man svarbu- ar jis yra (juk turėtų būti!), ar tik atrodo?
Gal kas žinot- ar tik Kaune juos pardavinėja? O arčiau pajūrio? Gal kaip užsisakyti galima?
Dar kartą labai dėkavoju už aiškinimus 4u.gif
Alinva
[SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 22:48)
Dėkui už operatyvų atsakymą- labai jau "užsidegiau" aš to siurblio  biggrin.gif
O mano tai minkštas kampas- spyruoklinis miegamas. Duktė ant prastesnio  blush2.gif poroloninio miega. Tai ar tiktų mums? Ar taip jau smarkiai ten ir daužo, purto?  doh.gif  lotuliukas.gif O ką- lateksinio nereikia siurbti?
Ir dar - ten vandens filtras ar hepa? (jie lyg ir skiriasi unsure.gif ) O hepa filtras plaunamas? Kas kiek jį reikia keisti?
Grindų antgalis man svarbu- ar jis yra (juk turėtų būti!), ar tik atrodo?
Gal kas žinot- ar tik Kaune juos pardavinėja? O arčiau pajūrio? Gal kaip užsisakyti galima?
Dar kartą labai dėkavoju už aiškinimus 4u.gif
*

Ten yra IR vandens filtras, ir už jo dar hepa. Kitaip tariant, pereina tris etapus: pirmas - sunkiųjų dalelių filtriukas, tada vandens filtras, o išeinantis oras dar filtruojamas per hepa filtrą. Taip, hepa filtras yra plaunamas, bet mums kol kas tiek dar neužsiteršė. Jei baldai nėra labai susidėvėję, nemanau, kad būtų problemų ir su jų siurbimu. Antgalių ten tikrai ne vienas, ir kai kurie net nežinau kam blink.gif
Lateksinių čiužinių siurbti nereikia ir net nelabai įmanoma - jie nelaidūs orui, ne porolonas, na sako dar kad ir dulkių erkutės juose nesikaupia - nežinau, dar nesikalbėjo su manim nei viena lotuliukas.gif
Dėl vietos - bent jau senukai turi tik vilniuje ir kaune. Oficialus importuotojas - krinona, čia jie susirašę, kokios parduotuvės jų prekėmis prekiauja.
Dar noriu paklausti- vanduo juk ne distiliuotas pilasi?
Ar turbo šepetys gerai valosi?- sako, kad pvz., Thomas tai sunkiai- prisivelia, nebeiškrapštysi schmoll.gif
Ar hepa filtrą kiekvieną kartą reikia praplauti ir išdžiovinti? ( skaitydama apie kitus siurblius tą radau). Tikiuosi, kad ne smile.gif
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 15, 17:41)
Dar noriu paklausti- vanduo juk ne distiliuotas pilasi?
Ar turbo šepetys gerai valosi?- sako, kad pvz., Thomas tai sunkiai- prisivelia, nebeiškrapštysi  schmoll.gif
Ar hepa filtrą kiekvieną kartą reikia praplauti ir išdžiovinti? ( skaitydama apie kitus siurblius tą radau). Tikiuosi, kad ne  smile.gif
*

Turbo šepetys suvynioja visus plaukus ant to volelio, bet ant jo yra giliau įdubęs ruoželis išilgai volelio, tai ten kišasi žirklutės ir visas tas "veltinis" gražiai persikerpa ir lengvai nusiima smile.gif
Hepa filtro dar nevalėm, ten reikia kas kartą valyt tik nusodinimo filtriuką - yra ir spec šepetukas jam.
Vandenį pilame paprastą - distiliuotą pilam tik į garų siurblį, nors jį retokai naudojam. Distiliuoto labiau reikia tada, kai vanduo kaitinamas, kad nenusėstų kalkės.
Komplektacija jo čia: http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt (visi antgaliai, kurie įeina... yra ir baldų valymui ir grindim, ir t.t.)
Bagatytė
Sveikos, turiu Philips Triathon 2000 siurbli, kuri parduoti noreciau, gal kam reikia? Rasykit i AZ, nes temos neseku
QUOTE(Alinva @ 2007 05 15, 18:28)
Komplektacija jo čia: http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt (visi antgaliai, kurie įeina... yra ir baldų valymui ir grindim, ir t.t.)
*

Ačiū- peržiūrėjau. Ir, aišku, dar klausimų kilo smile.gif
Ten rašo: Komplektaciją galite papildyti : 3 m ilgio žarna skyčių sutraukimui ir sausam valymui. Na, skysčių gal ir netrauksiu, o kaip suprast tą sausą valymą? Įsivaizdavau, kad su Epika tik sausas valymas tik per "šlapius" filtrus g.gif Ar su ana žarna (kuri yra komplektacijoje) neišeina paprastai siurbti?
Dar siūlo: Drėgno ir sauso valymo žarna su vandens rezervuaru. Jau visai nieko nebesuprantu- tai ar ne pačiame siurblyje tas vandens rezervuaras?! unsure.gif
O kaina 1499 Lt— su ta papildoma komplektacija ar be jos?
Alinva
QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 16, 19:20)
Ačiū- peržiūrėjau. Ir, aišku, dar klausimų kilo  smile.gif
Ten rašo: Komplektaciją galite papildyti : 3 m ilgio žarna skyčių sutraukimui ir sausam valymui. Na, skysčių gal ir netrauksiu, o kaip suprast tą sausą valymą? Įsivaizdavau, kad su Epika tik sausas valymas tik per "šlapius" filtrus  g.gif Ar su ana žarna (kuri yra komplektacijoje) neišeina paprastai siurbti?
Dar siūlo: Drėgno ir sauso valymo žarna su vandens rezervuaru. Jau visai nieko nebesuprantu- tai ar ne pačiame siurblyje tas vandens rezervuaras?! unsure.gif
O kaina 1499 Lt— su ta papildoma komplektacija ar be jos?
*

1499 standartinė komplektacija. Šiaip epika palaiko sausą valymą, per šlapius filtrus, teisingai pastebėta. Bet su vandens rezervuaru - kad būtų galimybė drėgnai valyt, su plovimu. Bent jau taip aš suprantu, kad vandens filtras, į kurį nusodinamos šiukšlės ir vandens rezervuaras, iš kurio tiekiamas vanduo drėgnam valymui, tai ne tas pats. Dėl baldų valymo ir visa kita - ar angliškai/vokiškai suprantat? Vertėtų gamintojo puslapį peržiūrėt - ten labai aiškiai rašo, kad elektrinis antgalis tinka ir minkštiems baldams, ir čiužiniams, ir yra net spec antgalis mediniams baldams - antistatinis iš natūralių arklio šerių.
Kiek supratau, ta 3m žarna tuo ypatinga, kad yra ilga (pvz, laiptams, sienoms ir pan valyti), ir lyg ir turi kažką spec, kas padeda sutraukti skysčius. Mes papildomos komplektacijos neėmėm - plaut neplaunam, o viskam kitkam pakanka jau esamų priedų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.