Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*MONAMI*
QUOTE(jenna @ 2007 02 28, 13:12)
graziai tas thomas atrodo bet  man rodos jis  ne i vandeni, jis tik  kad dulkiu talpa  plaunama... o ar cia gerai? 
as irgi senukuose nusiziurejau siurli  su vandens filtru tagra, ir nelabai didelis ir nelabai  brangus, apie 500..  tai gal  panasu  kaip monami nusiziurejo  hm..
bet apei maniski sake kad geras ir kad vokiskas ir kad juos  labai greit isperka del kokybes - kainos santykio. idomu makaronus kabino ar is tikro..

ir dar buvau  to rovus apziuret uzejus... nugi sudas kinietiskas, net tas ekspozicinis jau suluzes... kaip ir negeda toki siulyt
*

tai matyt apie tą patį kalbam,tik neatsimenu pavadinimo,bet bandysiu surasti foto,mums irgi pasakojo kad geras g.gif
Evelinute:)
o mes su vyru pasiryzom ir nusipirkom ROVUS siurbli... siaip tai esu patenkinta... pilasi mazdaug 3 puodeliai vandens, o kaip viska issiurbi ispilu i tualeta, tik to produkto vandeniu nepavadinsi... doh.gif net jei siurbiu kas antra diena vis vien baisu kiek dulkiu jis susiurbia....
o Hepa filtras yra naudojamas super mazu daleliu susiurbimui, jis tarsi isielektrina ir pritraukia ir mikroorganizmas, pvz visokias dulkiu erkutes....
sekmes mastant... tongue.gif
RyzaLape
na maniski as jau radau.. ir likau issiziojus...

aprasymas totaliai priesingas nei konsultantas sake. nei apie vandens filtra neparasyta ir parasyta kad kinietiskas... o naturoj vokiskas ir vokiskai uzrasyta.. ir vandens talpa yra... tik nuo trauka ta pati... nu nieko nesuprantu
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050807481
Papildyta:
QUOTE(Evelinute:) @ 2007 02 28, 16:50)
o mes su vyru pasiryzom ir nusipirkom ROVUS siurbli... siaip tai esu patenkinta... pilasi mazdaug 3 puodeliai vandens, o kaip viska issiurbi ispilu i tualeta, tik to produkto vandeniu nepavadinsi... doh.gif  net jei siurbiu kas antra diena vis vien baisu kiek dulkiu jis susiurbia....
o Hepa filtras yra naudojamas super mazu daleliu susiurbimui, jis tarsi isielektrina ir pritraukia ir mikroorganizmas, pvz visokias dulkiu erkutes....
sekmes mastant... tongue.gif
*

nu vargsiuke ka as galiu pasakyt... reikejo paskaityt forume tema apie ROVUS... nors gal nevelu dar grazinti?
Deep Blue
QUOTE(jenna @ 2007 02 28, 15:03)
na maniski  as jau radau.. ir likau issiziojus...

aprasymas totaliai priesingas nei konsultantas sake. nei apie vandens filtra neparasyta ir parasyta kad kinietiskas... o naturoj vokiskas ir vokiskai uzrasyta.. ir vandens talpa yra...  tik nuo trauka  ta pati... nu  nieko nesuprantu
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050807481

Dėl kilmės šalies esijaudik- yra kaip yra- Senukai nemeluoja ir pateikia teisinga info cia- su kitom prekem irgi taip pat- gali būti bet kokia garsi firma, o surinktas daiktas Kinijoj. Šiais laikais labiau neitiketina butu jei butu parasyta kad pagaminta Vokietijoj. Autorius, prekinis zenklas ar kaip kitaip pavadinti yra Vokietija, o pagal jų užsakymą surinkta Kinijoj ir tiek
O kas cia per firma EIO?
*MONAMI*
gal kas nors pasakytumėt ar čia visiškas ššššš g.gif šitas g.gif
Deep Blue
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 28, 15:52)
gal kas nors pasakytumėt ar čia visiškas ššššš g.gif  šitas g.gif
*

neatidaro man
*MONAMI*
QUOTE(LIAN @ 2007 02 28, 17:54)
neatidaro man
*

doh.gif ir man neatidaro blush2.gif
dedu iš naujo ax.gif
jaučiu,kad š,nes galingumas mažas g.gif ,ar ne g.gif
RyzaLape
nieko gero... deja... as turiu panasu, tik cia dar ir plaunantis o mano tik siuriantis i vandeni. kai i vandeni siurbia tai gerai, bet galios tai tikrai truksta. ji s gali ir sausai siurbti, tada galios gana... bet efektas kaip ir visu siurbliu.. tik gargaras, didelis baisiai... beto pagamintas papigiai.. vamsdziai prastmasiniai, nesusistumia, o tai jau nepatogu, laidas nesusivynioja -pastoviai reikia ji aplink siurbli vynioti .. tokios smilkmenos klaikiai erzina..
ir dar taip garsiai dirba, kad neuzsikisus ausu negali dirbti. tiesiog fiziskai paskausta ausis kol kambari issiurbiu... jei ne tas garsas gal dar ir neieskociau kito... zodziu nepatariu..
Deep Blue
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 28, 16:12)
doh.gif  ir man neatidaro blush2.gif
dedu iš naujo  ax.gif
*

Na jau vien plasmasiniai vamzdziai- as pries schmoll.gif
*MONAMI*
aišku doh.gif ,sąrašas trumpėja cool.gif
RyzaLape
monami, kai jau ka idomaus rasi, pasidalink patirtim, nes ir as labai ieskau. labiausiai noriu su vandens filtru, nes jau pabandziau.. nors ir prastas, bet i vandeno gerai kai siurbia, tikrai oras daug gaivesnis..

radau viena kuris mane dar sudomino karcher kt5500, ka nors apie sita zinot?
Papildyta:
va cia http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050613304
stilinga
QUOTE(jenna @ 2007 02 28, 22:53)
radau viena kuris mane dar sudomino karcher kt5500, ka nors apie sita zinot?

Kai ieskojau siurblio sis modelis irgi buvo mano sarase smile.gif bet kai pamaciau as ji, tai baisiai didelis griozdas man pasirode doh.gif tai issirinkau mazesnes apimties, su daugiau funkciju, bet ir dvigubai brangesni Karcher sv1902 ax.gif Kol kas tai tikrai nesiskundziu thumbup.gif
Ingė 1
QUOTE(LIAN @ 2007 02 28, 16:22)
Nelabai zinau kokio pati noreciau...  faktas kad senasis jau paskutines dieneles gyvena...
Turiu namie suniuka ilgaplauki, bet jis nelabai plaukus meto, nesiseria. Bet taip pat turiu kilimine danga sviesia isklota koridoriu ir maza kilima
Kazkur prisiklausiau kad labai jau nuostabu kai dulkes sodina i vandeni, bet iki galo nedaklausiau- ar tai ir yra tas vandens filtras?kas tas HEPA?
Plaunamo tai gal mum ir nereikia, bet norisi kad tu dulkiu siurbdamas atgal i ora nebepustu, kaip senasis...
Patarkit, prašau...
*

HEPA filtras vygdo ismetamo oro atskyrima nuo paciu smulkiausiu dulkiu dalelyciu iki 0,3 mikronu. Palyginimui (zmogaus plauko skersmuo 60-75 mikronai)
RyzaLape
QUOTE(stilinga @ 2007 03 01, 11:18)
Kai ieskojau siurblio sis modelis irgi buvo mano sarase  smile.gif  bet kai pamaciau as ji, tai baisiai didelis griozdas man pasirode  doh.gif  tai issirinkau mazesnes apimties, su daugiau funkciju, bet ir dvigubai brangesni Karcher sv1902  ax.gif Kol kas tai tikrai nesiskundziu  thumbup.gif
*

o kokiu ten funkciju daugiau?
Ingė 1
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 28, 20:12)
doh.gif  ir man neatidaro blush2.gif
dedu iš naujo  ax.gif
*

Gali drasiai naudotis sios firmos gaminiais, dziaugsiesi ir kitiems rekomenduosi. Pasidomek sios firmos naujasniais modeliais. Pilnai plaunantis : HEPATECH 3/1 (s 1800) , jei namie neturi kilimines dangos, pilnai uzteks HEPATECH AQUA. good.gif
stilinga
QUOTE(jenna @ 2007 03 01, 15:36)
o kokiu ten funkciju daugiau?
*

Na sitame sv 1902 yra bakelis vandeniui, kuris naudojamas valymui su garu. O garas tikrai gerai plytelems (ypatingai tarpeliams tarp ju), valant langus, stikla (pvz. as valau duso kabina), veidrodzius. Garo funkcija naudoju ir parketui (tiesa, jis pas mane labai kokybiskai sudetas, girdejau, kad jei nekokybiskas laminatas ar parketas, tai krasteliai issibanguoja ar keicia spalva g.gif ) Na negaliu pasakyti ar garo funkcija pasiteisina kiliminems dangoms, nes pas mane ju nera, bet mano nedideliam kilimukui tiko ax.gif
Na, man tai patinka, pirmiausia susiurbiu dulkes ir suns plaukus, kuriu pas mane budavo doh.gif o po to pereinu ijungus garo funkcija. Tai tada net mano pedante giminaite atejusi i svecius sako, kad pas mus super svaru thumbup.gif
RyzaLape
QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 01, 14:44)
Gali drasiai naudotis sios firmos gaminiais, dziaugsiesi ir kitiems rekomenduosi. Pasidomek sios firmos naujasniais modeliais. Pilnai plaunantis  :            HEPATECH 3/1 (s 1800) ,  jei namie neturi kilimines dangos, pilnai uzteks HEPATECH AQUA.  good.gif
*

gal ir dziaugsies, jei pirksi pacius brangiausius ju gaminius, nagal jie ir yra aukstos kokybes, bet as turiu jau patirties, tai tikrai nera ausktos kokybes gaminiai, jie nera blogi bet kaip jau minejau daug sutaupyta ant vartotojo patogumo, visur plastmase, nera automatikos, garsas varikliu nerealus.. doh.gif
dar turejau maza kapokle-smulkintuva.. sudego po metu...
broliene turi virtuvini kombaina- irgi nera labai patenkinta, kazkaip teslai maisyti galingumo truksta, o seip tai neiko dar, tik tiek kad mazai ji naudoja, tai nelabai ka gali pasakyt. nesugedo smile.gif

gal jei pirkciau ta ju siurbli uz 1500 us garo funkcija ir mazuliuka toki tai tikriaus butu geras, bet ir kaina tada nebloga...
RyzaLape
QUOTE(stilinga @ 2007 03 01, 15:02)
Na sitame sv 1902 yra bakelis vandeniui, kuris naudojamas valymui su garu. O garas tikrai gerai plytelems (ypatingai tarpeliams tarp ju), valant langus, stikla (pvz. as valau duso kabina), veidrodzius. Garo funkcija naudoju ir parketui (tiesa, jis pas mane labai kokybiskai sudetas, girdejau, kad jei nekokybiskas laminatas ar parketas, tai krasteliai issibanguoja ar keicia spalva  g.gif ) Na negaliu pasakyti ar garo funkcija pasiteisina kiliminems dangoms, nes pas mane ju nera, bet mano nedideliam kilimukui tiko  ax.gif
Na, man tai patinka, pirmiausia susiurbiu dulkes ir suns plaukus, kuriu pas mane budavo  doh.gif o po to pereinu ijungus garo funkcija. Tai tada net mano pedante giminaite atejusi i svecius sako, kad pas mus super svaru  thumbup.gif
*

kad pirma susiurbi viska tai supratau, o ka reiskia 'poto pereinu su garo funkcija'?
nupurski viska? ar ir nupurskia ir susiurbia? ir kilimus?
o jis i vandeni siurbia?
Kuculis
QUOTE(iliona @ 2007 02 25, 12:51)
drinks_cheers.gif

mes irgi turim ta s....... siurbli (jeigu ji galima pavadint siurbliu), dar tokio š... gyvenime neesu turejus. Norejau normalaus siurblio, bet vat gi ne mano vyrui tas uzkliuvo, paeme ir nupirko, o dabar pats ji keikia.
*

As vis ruosiuosi i ta ju Top Shop nuvaziuot,garantinis siurblys mano.Idomu,ka pasakys g.gif .Jei neatiduos pinigu (pirktas jau tikrai daugiau nei pries menesi),tada anytai i kaima isvesiu ,nes vien jo vaizdas namuose man nervus gadina.Niekaip negaliu patiket,kad tai pasimoviau ant reklaminio kabliuko verysad.gif blink.gif
sama
QUOTE(stilinga @ 2007 03 01, 11:18)
tai issirinkau mazesnes apimties, su daugiau funkciju, bet ir dvigubai brangesni Karcher sv1902  ax.gif Kol kas tai tikrai nesiskundziu  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(stilinga @ 2007 03 01, 15:02)
Na sitame sv 1902 yra bakelis vandeniui, kuris naudojamas valymui su garu. O garas tikrai gerai plytelems (ypatingai tarpeliams tarp ju), valant langus, stikla (pvz. as valau duso kabina), veidrodzius. Garo funkcija naudoju ir parketui (tiesa, jis pas mane labai kokybiskai sudetas, girdejau, kad jei nekokybiskas laminatas ar parketas, tai krasteliai issibanguoja ar keicia spalva  g.gif ) Na negaliu pasakyti ar garo funkcija pasiteisina kiliminems dangoms, nes pas mane ju nera, bet mano nedideliam kilimukui tiko  ax.gif
Na, man tai patinka, pirmiausia susiurbiu dulkes ir suns plaukus, kuriu pas mane budavo  doh.gif o po to pereinu ijungus garo funkcija. Tai tada net mano pedante giminaite atejusi i svecius sako, kad pas mus super svaru   thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
QUOTE(jenna @ 2007 03 01, 16:37)
kad pirma susiurbi viska  tai supratau, o ka reiskia 'poto pereinu su garo funkcija'?
nupurski viska? ar ir nupurskia ir susiurbia? ir kilimus?
o jis i vandeni  siurbia?
*

taip, jis pucia gara ir po to viska viska susiurbia thumbup.gif thumbup.gif galima ir geles su tuo garu purksti ir glozeto vidu , tai visi nesvaruma ir kalkes tirpsta thumbup.gif ir demes is kilimo taip valau , ir plyteles sienu ir grindu, ir baldus , ir langus ir ciuzinius ir veidrodzius .... thumbup.gif visi nesvarumai susiurbiami i vandeni .Juo gali naudotis kaip paprastu siurbliu, tada nereikia pripildyti bakelio kur gamina gara, ir gali naudot asbi f-jas iskarto. As esu tingine, kas liecia tvarkymasi, tai man cia stebuklas biggrin.gif mes mokejom 2000 LT
Ingė 1
[quote=jenna,2007 03 01, 18:12]
gal ir dziaugsies, jei pirksi pacius brangiausius ju gaminius, nagal jie ir yra aukstos kokybes, bet as turiu jau patirties, tai tikrai nera ausktos kokybes gaminiai, jie nera blogi bet kaip jau minejau daug sutaupyta ant vartotojo patogumo, visur plastmase, nera automatikos, garsas varikliu nerealus.. doh.gif
dar turejau maza kapokle-smulkintuva.. sudego po metu...
broliene turi virtuvini kombaina- irgi nera labai patenkinta, kazkaip teslai maisyti galingumo truksta, o seip tai neiko dar, tik tiek kad mazai ji naudoja, tai nelabai ka gali pasakyt. nesugedo smile.gif

gal jei pirkciau ta ju siurbli uz 1500 us garo funkcija ir mazuliuka toki tai tikriaus butu geras, bet ir kaina tada nebloga...
*

[/quo

taip, automatikos ten nera, bet plasmase kokybiska ir kaina ikandama. O del garso, tai jug nakti nesiurbliuoji wink.gif Kapokle ir as turiu, treti matai naudoju, tik inda dasipirkau kita aitriem produktam pvz. svogunui ir jau peiliuka keiciau.
RyzaLape
QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 01, 19:23)

taip, automatikos ten nera, bet plasmase kokybiska ir kaina ikandama. O del garso, tai jug nakti nesiurbliuoji wink.gif  Kapokle ir as turiu, treti matai naudoju, tik inda dasipirkau kita aitriem produktam pvz. svogunui ir jau peiliuka keiciau.
*

o vat garsas ir yra didziausia beda, ne todel kad nakti siurbliuoju, o todel kad ausis net skauda nuo garso. ir as neperdedu. kai siurbiu vaikus i kita auskta isgabenu, nes mazoji mano net bijo, o pati su kamstukais ausis uzsikisu. nu tai jau pradejo uzknisti.. yra gi leistinas nepavojingas sveikatai decibelu skaicius, o sitie varikliai aiskiai ji virsija. as ieskau naujo siurlio tik todel kad taip seubingai burzgia. del viso kito gyvent galima,beje as zarna ir kota nuo kito siurblio sukombinavau tai pas mane dabar teleskopinis smile.gif
Atgaja
QUOTE(sama @ 2007 03 01, 19:15)
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif

taip, jis pucia gara ir po to viska  viska susiurbia  thumbup.gif  thumbup.gif galima ir geles su tuo garu purksti ir glozeto vidu , tai visi nesvaruma ir kalkes tirpsta  thumbup.gif  ir demes is kilimo taip valau , ir plyteles sienu ir grindu, ir baldus , ir langus ir ciuzinius ir veidrodzius .... thumbup.gif  visi nesvarumai susiurbiami i vandeni .Juo gali naudotis kaip paprastu siurbliu, tada nereikia pripildyti bakelio kur gamina gara, ir gali naudot asbi f-jas iskarto. As esu tingine, kas liecia tvarkymasi, tai man cia stebuklas  biggrin.gif mes mokejom 2000 LT
*

Atsiprašau, jei klystu (bet ko gero ne), nu pagyros tam siurbliui tai kaip tos produkcijos vadybininko. Kažkaip norėtųsi išgirsti nuomonę tų žmonių, kurie naudojasi įsigytais daiktais, o ne reklama užsiima.
Ingė 1
QUOTE(jenna @ 2007 03 02, 01:14)
o vat garsas ir yra didziausia beda, ne todel kad nakti siurbliuoju, o todel kad ausis net skauda nuo garso. ir as neperdedu. kai siurbiu vaikus i kita auskta isgabenu, nes mazoji mano net bijo, o pati  su kamstukais ausis uzsikisu. nu tai jau pradejo uzknisti.. yra gi leistinas nepavojingas sveikatai decibelu skaicius, o sitie varikliai aiskiai ji virsija. as ieskau naujo siurlio tik todel kad taip seubingai burzgia. del viso kito gyvent galima,beje as zarna ir kota nuo kito siurblio  sukombinavau tai pas mane dabar teleskopinis smile.gif
*

kiek supratau pas tave senasis modelis, ji turi mano artimieji ir naudoja individualiam name, jie labai patenkinti, ir man nuskyla, kai nuvaziuoju masina issisiurbliuoju. Oho kad lupa thumbup.gif todel ir triuksmingas, kad galingas O draugai pirko naujasni mod. HEPATECH AQUA taip pat maciau nu sustresnis ir tyliau dirba. Pagrindas kad su vandens filtru, jug nekekvienas gali sau leisti pirkti siurbli uz 1500 lt. verysad.gif o kvepuot svariu oru po siurbimo nori visi biggrin.gif
kristinikė
Gal kas galit pasakyt savo nuomonę apie šitą siurblį g.gif
http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...505&lang=lt

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
sama
QUOTE(Atgaja @ 2007 03 02, 08:47)
Atsiprašau, jei klystu (bet ko gero ne), nu pagyros tam siurbliui tai kaip tos produkcijos vadybininko. Kažkaip norėtųsi išgirsti nuomonę tų žmonių, kurie naudojasi įsigytais daiktais, o ne reklama užsiima.
*

tikrai klystate ax.gif as jo labai norejau ir pagaliau isiprasiau kad vyras nupirktu biggrin.gif tai dabar neatsidziaugiu ir ji visiems giriu thumbup.gif mes irgi su vyru juokemes , kad net agente galeciau tapti sitaip ji begirdama, bet agente tikrai niekada nebusiu, nes dirbu savo mylima darba ..ir reklama tikrai neuzsimineju , o jei kam nepatinka mano komentaras tai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinikė @ 2007 03 04, 17:31)
Gal kas galit pasakyt savo nuomonę apie šitą siurblį  g.gif

Būčiau labai dėkinga  4u.gif
*

nu paskaicius aprsyma, lyg ir neblogas siurblys g.gif bet visa tiesa pasakyt gali ,tik tas kas juo naudojasi ax.gif
kristinikė

nu paskaicius aprsyma, lyg ir neblogas siurblys g.gif bet visa tiesa pasakyt gali ,tik tas kas juo naudojasi ax.gif
*

[/quote]

Tai va, todėl ir laukiu atsiliepimų, gal kas tokį turite. Norėtųsi išgirsti realią nuomonę, ne tik iš aprašymo gražaus spręsti apie jį. g.gif
sama
QUOTE(kristinikė @ 2007 03 04, 19:16)
Tai va, todėl ir laukiu atsiliepimų, gal kas tokį turite. Norėtųsi išgirsti realią nuomonę, ne tik iš aprašymo gražaus spręsti apie jį.  g.gif
*

nu as parasiau savo nuomone apie savo siurbli, kuriuo naudojuosi, tai apsauke mane , kad vadybininke esu , reklama uzsimineju , nu doh.gif bash.gif
šarlotė
perskaičiau visą temą ir susidarė toks vaizdas, kas visos milijonierės lotuliukas.gif Visos tokios turtingos, kad negaili siurbliui 1500, 2000, o kai kurios ir 10000 lt blink.gif jei siurblius tokius brangius perkat, tai kiek kita jūsų buitinė technika kainuoja g.gif Atsiprašau, jei ką įžeidžiau blush2.gif
Nesu tokia turtinga, kad siurblį už tokią kainą pirkčiau.
Gal kuri galit parekomenduot gerą siublį, bet kaina iki 500 lt ax.gif
Alinva
QUOTE(kristinikė @ 2007 03 04, 17:31)
Gal kas galit pasakyt savo nuomonę apie šitą siurblį  g.gif

Būčiau labai dėkinga  4u.gif
*

Na kol čia laukei atsakymo, galėjai pasinaudoti paieška forume, ar bent jau perversti šią temą prabėgom ir būtum radus tiek mano, tiek kitų merginų atsiliepimus apie šį siurblį. Šiaip aš itin džiaugiuosi turbo galvute ir valymu per vandenį, bet viską smulkiai tingiu kartot... Šiaip nesigailim tiek investavę, ne vieniems metams daiktas, o ir išvalo žymiai geriau, negu be turbo galvutės - vanduo į vandenį nepanašus būna...
O jei rimtai - už 500 Lt gauti GERĄ siurblį nelabai įmanoma, nebent gerą sąlyginai, t.y., siurbiantį, bet be visų didesnių pliusų.
Saga
Cia truputi ne i tema, bet va varciau jusu nurodyta puslpapiuka apie dulkiu siurblius ir radau http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...565&lang=lt va toki daikciuka. Gal kas turi, naudojasi, kokie atsiliepimai ir kaina idomu kokia. raso kad mesa galima malti.... 4u.gif
saulutem
QUOTE(šarlotė @ 2007 03 04, 22:11)
perskaičiau visą temą ir susidarė toks vaizdas, kas visos milijonierės lotuliukas.gif Visos tokios turtingos, kad negaili siurbliui 1500, 2000, o kai kurios ir 10000 lt blink.gif jei siurblius tokius brangius perkat, tai kiek kita jūsų buitinė technika kainuoja g.gif  Atsiprašau, jei ką įžeidžiau blush2.gif
Nesu tokia turtinga, kad siurblį už tokią kainą pirkčiau.
Gal kuri galit parekomenduot gerą siublį, bet kaina iki 500 lt ax.gif
*

rekomendavau truputi anksciau ir galiu dar karta pasikartoti:
omega trend exluxiv (kaina ~380 lt)
ingries
Dėmesio visoms merginoms, kurios pirko Rovus ar Vitek siurblius su vandens filtru. Kai vakar jis mane užkniso nebegyvai (nes jau beveik nieko nebesiurbė) mad.gif, liepiau vyrui išlupti tą Hepa filtrą lauk... ir ką jūs manot - siurbia kaip gerutis dabar biggrin.gif Mikrodulkių nerenka, bet kitas surenka puikiai. Nepaisant to, mano nuomonė apie jį nepasikeitė. Š... paskutinis. Nepirkit jo. schmoll.gif
RyzaLape
QUOTE(ingries @ 2007 03 05, 11:17)
Dėmesio visoms merginoms, kurios pirko Rovus ar Vitek siurblius su vandens filtru. Kai vakar jis mane užkniso nebegyvai (nes jau beveik nieko nebesiurbė) mad.gif, liepiau vyrui išlupti tą Hepa filtrą lauk... ir ką jūs manot - siurbia kaip gerutis dabar biggrin.gif Mikrodulkių nerenka, bet kitas surenka puikiai. Nepaisant to, mano nuomonė apie jį nepasikeitė. Š... paskutinis. Nepirkit jo. schmoll.gif
*

nu tai cia visu vandeniniu siurbliu bajeris. negi jum nesake kad hepa filtra reikia keisti kas keli menesiai? kitaip tos poros uzsikisa ir nesiuria nieko. vandeniniu nekokybisku siurbliu ypac greit uzsikisa, nes laai daug dregmes gauna. mums konsultante sake , kiek terliojimosi laukia... ir talpas plauti ir filtrus BUTINAI dziovinti po kiekvieno siurbimo, nes 1. uzsikisa ir trauka mazeja 2. supeleja arba grybas toks zalias isimeta ir tad kai siurbi tai dumbliu kvapas kambary lieka.

taip viska apziurejus. ir pasvarscius galiu pasidalint ka nusprendziau
pirksim ciklonini sauso siurbimo siurbli su dviem hepa filtrais.
kodel?
todel, kad
1. nenorim terliotis su vandeniu ir dziovinimu kiekviena karta, nes seimynoj daug pritinginciu-paliks sprirugs, priaugs dumbliu , poto nei gerio nei sveikatos
2. megstu dienos ejgoj pasiurbinet savo plyteles pora kart, pvz. pavalgo vaikai , pridrabsto trupiniu , as bac susiurbiu, siurbli i sandeliuka istumiu- nei vandeni pilstyk nei dziovink ten ka...
3. isiaiskinau, kad cikloniniai geriau dulkes nusodina nei maiseliniai, beto nereikia maiseliu pirkinet, tik ispili is talpos siuksles ir psio
4. kad tu dulkiu maziau butu gerai yra ite hepa filtrai, ypac kai yra du. o sausuose siurbliuose juo s reikia keisti viena kart i metus. susitaupo, nes vienas filtras apie 50 lt. o slapiuose siurbliuose reikia keist kas 2-3 men. tai paskaiciuokit mirksiukas.gif
5. gera, geros firmos ale philips, targa, eletroliux ciklonini siurbli gali nusipirkt jau uz 400lt, tai gi ir investicijos nemilziniskos, vistiek po 4-5metu norisi ta siurbli keisti, vistiek kas nors jam atsitinka

taigi mes nusiziurejom phipilsa, jis atitinka visus mano reikalavimus, piniginius taip pat.. sutelpu iki 500lt thumbup.gif

gal kam padejau apsispresti , tada irgi thumbup.gif
šarlotė
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 15:04)
taigi mes nusiziurejom phipilsa, jis atitinka visus mano reikalavimus, piniginius taip pat.. sutelpu iki 500lt  thumbup.gif

gal kam padejau apsispresti , tada irgi  thumbup.gif
*

gal nuorodą gali įmest kaip jis atrodo?
saulutem
Pilnai pritariu jennai, nes del tu paciu priezasciu + mums svarbu buvo galingumas, mes rinkomes irgi ciklonini smile.gif
ingries
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 15:04)
nu tai cia visu  vandeniniu siurbliu bajeris. negi jum  nesake kad hepa filtra reikia keisti kas keli menesiai? 
*

Kas kokie keli mėnesiai blink.gif Mums jis užsikišo jau po antro siurbimo. Šlamštas.
balta-kava
QUOTE(zuveleDi @ 2007 02 10, 21:14)
nusigrioviau ir aš tą seniai lauktą stebuklą - Karcher SV01902. Topo centre kainavo 2365 ,dar gavom  5 proc. nuolaidą . Iš pradžių važiavom į Ukmergės g.283 - ten Karcher atstovybė turi savo saloną, bet šio modelio nebuvo, tad nusipirkau tik turbo antgalį, o patį siublį senukuose .
BET KAD TIEK PLAUKŲ NAMUOSE  doh.gif  doh.gif  doh.gif tai tikrai nesitikėjau, du kartus vandenį keičiua ir filtrą ploviau , kol susitvarkiau . Beje bandžiau ir langus iš vidasu išsivalyti . tikrai viskas labai labai  clap.gif  yess.gif
tikrai negaila pinigučių
*

gal išduotum paslaptį, kiap tuos procentus nuolaidai gauti? blush2.gif
RyzaLape
na philipsiukas tai ktoks
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050860938

sita rinkomes tik todel kad du hepa filtrai, o saulutems siurbliukas labai patraukiai atrodo , bet berods tik vienas hepa filtra, ar as klystu, pataisyk mane tada smile.gif

buvo mergaiciu kalusimu del krinonos gaminiu. kazkada jau rasiau kad nieko gero, ta trintuve http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...565&lang=lt
pati turejau sugedo per metus, o seip tai panasu gamini gali uz pigiau nusipirkt. ji atstoja ir dar geriau tokios trintuves su rankena, o jei dar papildomu daliu turi, o dazniausiai dabar turi, tai turi toki puoda su peiliukais... as nusipirkau maximoj gamma su priedais, tai dar geriau nei ta krinonos trintuve, o kainavo 36lt, tai jei suges po metu negaila pinigu bus smile.gif
siurbli turim irgi ne stebuklas, o kainuo ja kaip ypatingas daiktas...
kavaviriu atsiliepimu nezinau, nes nepazystu kas jas turetu, o kombainas - tai va broliene skundesi kad sugedo pries kelias dienas. nepanaudojo nei metu, dar su garantija... o as nussipirkus eta is senuku, kasdien suku malu tarkuoju jau 5 metus ir nerodo jokiu pozymiu kad butu pavarges...
taigi is tiek krinonos produktu man nei vienas geras nepasitaike? negaletu taip buti..
šarlotė
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 16:33)
sita rinkomes tik todel kad du hepa filtrai, o saulutems siurbliukas labai patraukiai atrodo , bet berods tik vienas hepa filtra, ar as klystu, pataisyk mane tada smile.gif
*

Kai nusipirksi ir išbandysi - parašyk savo atsiliepimus ax.gif
RyzaLape
QUOTE(ingries @ 2007 03 05, 15:05)
Kas kokie keli mėnesiai blink.gif Mums jis užsikišo jau po antro siurbimo. Šlamštas.
*

taiva va, nepasake tikriaus kad dziovint reikia po kiekvieno siurbimo. nes prasti siurbliai daug dregmes i hepa privaro ir hepa filtras netenka savo prasmes, tik kaip kamstis veikia... doh.gif

na jums aisku uzuojauta.. ismesti pinigeliai, nors seip i vandeni jis turbut siurbia tai naudot galima 4u.gif

o ta hepa islupai is vidaus ar is uodegos?
Ingė 1
QUOTE(Saga @ 2007 03 05, 09:58)
Cia truputi ne i tema, bet va varciau jusu nurodyta puslpapiuka apie dulkiu siurblius ir radau http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...565&lang=lt va toki daikciuka. Gal kas turi, naudojasi, kokie atsiliepimai ir kaina idomu kokia. raso kad mesa galima malti....  4u.gif
*

Jau senokai naudoju sia kapokle-kokteiline. Esu patenkinta, man ji atstoja dali kombaino. Mesa nemala, o kapoja, gali sutrinti iki pasteto mases, trinu uogas uzsaldymui ir t.t. Labai praverte kai mano mazajai prasidejo kosyciu valgymo laikotarpis, (jei tai aktualu) good.gif
Papildyta:
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 17:33)
o  kombainas - tai va broliene skundesi kad sugedo pries kelias dienas. nepanaudojo nei metu, dar su garantija...

*

Primink brolienei, kad galima pasinaudoti garantiniu laikotarpiu smile.gif
Alinva
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 15:33)

buvo mergaiciu kalusimu del krinonos gaminiu. kazkada jau rasiau kad nieko gero,  ta trintuve http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&...565&lang=lt
pati turejau sugedo per metus, o seip tai panasu  gamini gali  uz pigiau nusipirkt. ji atstoja ir dar geriau tokios trintuves su rankena, o jei dar papildomu daliu turi, o dazniausiai dabar turi, tai turi toki puoda su peiliukais... as nusipirkau maximoj gamma su priedais, tai  dar geriau nei ta krinonos trintuve, o kainavo 36lt, tai jei  suges po metu  negaila pinigu bus smile.gif
siurbli turim irgi ne stebuklas, o kainuo ja kaip ypatingas daiktas...
kavaviriu atsiliepimu nezinau, nes nepazystu kas jas turetu, o  kombainas - tai va broliene skundesi kad sugedo pries kelias dienas. nepanaudojo nei metu, dar su garantija... o as nussipirkus eta is senuku, kasdien  suku  malu tarkuoju jau 5 metus ir nerodo jokiu  pozymiu kad butu pavarges...
taigi is tiek krinonos produktu man nei vienas geras nepasitaike? negaletu taip buti..
*

Krinona tik platintojas... Tą patį Epica Lura siurblį galima gaut ir topocentre, ir senukuose.
ingries
QUOTE(jenna @ 2007 03 05, 16:48)
taiva va, nepasake tikriaus kad dziovint reikia po kiekvieno siurbimo. nes prasti siurbliai  daug dregmes i hepa privaro ir hepa filtras netenka savo prasmes, tik kaip  kamstis veikia... doh.gif

na jums aisku uzuojauta.. ismesti pinigeliai, nors seip i vandeni jis turbut siurbia tai naudot galima 4u.gif

o ta hepa islupai is vidaus ar is uodegos?
*

Filtrą išlupome iš vidaus mirksiukas.gif O siurbia dabar jis labai gerai, nors mums daug jo ir nereikia, nes tik vieno kambario bute gyvenam ir kilimukas mūsų mažytis. Negi dabar pirksi brangų ir galingą siurblį, kai tokiom sąlygom gyveni cool.gif Praktiškai ir siurbti nėra ką unsure.gif
Ingė 1
QUOTE(Mildukas @ 2007 03 06, 09:59)
Krinona tik platintojas... Tą patį Epica Lura siurblį galima gaut ir topocentre, ir senukuose.
*

Krinona neplatintojas, o importuotojas, platintijas senukai ir topocentras. Perkant pacioj Krinonoj galima dar nuolaida issidereti.
RyzaLape
tai va, nusipirkom ta philipsiuka, jau dziaugiuosi nerealiai smile.gif smile.gif smile.gif
siurbia super gerai, gal ir ne 450 w galingumas, bet net kilima pakelia nuo grindu smile.gif

o svarbiausia !!! siurbiau cia vakar, kai taip graziai saulyte sviete. o kai sviecia saulyte, laai gerai matosi visi dulkiu stulpai smile.gif tai zinokit anei nieko nepamaciau. siurbia ir oras svarutelis. aisku, daar visi filtrai naujyteliai, bet manau jei neuzleisi ir keisi tuos filtrus kaip parasyta, tai ir toliau bus gerai smile.gif

o tas cikloninis indas tai vaikams atrakcija, sutupe ziuri kaip tos "siukles soka" smile.gif o ir garsas jau nebegasdina, kas ir buvo man svarbiausia smile.gif
*MONAMI*
nusipirkau ir aš paprastutį Philips,nes Mb sakė greitu laiku nupirks plaunantį,kurio mums labai reikia rolleyes.gif
lygiai toks pat ax.gif Philips Expressions FC 8604/01 g.gif 369lt kolkas labai ptenkinta ax.gif
user posted image
RyzaLape
aa, musu ne toks, musu cikloninis.... 401lt kainavo seniuose smile.gif
bet ir sitas neblogas, tik maiselinis smile.gif
*MONAMI*
QUOTE(jenna @ 2007 03 13, 12:27)
aa, musu ne toks, musu cikloninis.... 401lt kainavo seniuose smile.gif
bet ir sitas neblogas, tik maiselinis smile.gif
*

aha,bet lyginant su tuo kur turėjau tai tikrai oras gaivus lieka,nors ir be vandens rolleyes.gif
Avocetė
QUOTE(ingries @ 2007 03 05, 11:17)
*

Sutinku su tavo žodžiais doh.gif ir man atidavė vyro sesuo tą STEBUKLINGĄ hihihi.gif Aqua ar kaip jis ten doh.gif dar juos pardavinėjo prieš Rovus. Atsiprašau už cenzūrą šūdas paskutinis, mano senasis 8 metų siurblys traukdavo dulkes geriau nei šitas mad.gif o ir ta anga mane nervina kur pučia orą į patalpą mad.gif man visas dulkes pakelia į orą blink.gif Kaip gailiuos kad savo senuką iškeičiau į tą .... verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.