Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dulkių siurbliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aggate
Mes esame ji nusipirke.as esu juo labai patenkinta.Siam siurbliui reikia labai daug prieziuros.Kas ji nuteske i kampa,tam gal ir nebeveikia.Reklamuoja,aisku,viska paprasciau.istikruju tai filtrus reikia karts nuo karto isplauti,isdziovinti.Negalima palikti siurblio su vandeniu,nes filtrai sudreksta ir siurbly nebetraukia.Po kiekvieno siurbimo reikia gerai nuplauti ta inda i kuri viska susiurbia.Na,bet as juo patenkinta.Niekad nemaniau,kad viena kambari issiurbus taip vanduo pajuosta.Ir oras gaivesnis buna.O vat man ji labai gerai pasitarnavo balionus puciant.reikejo pripusti apie 50,tai siurblys tai padare uz mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir maiseliu pirkineti nereikia.Na,as nesiskundziu.Tik,kartoju,prieziuros jam tikrai reikia.
Alinva
Na va, mes neseniai irgi keitėm siurblį, pirkom firmos arnica, siurblį epika lura. Jei ką domina charakteristikos - neblogai aprašyta čia. Jų būna senukuose (po 1 vnt), taip pat berods topo centre matėm. Komplektacijoje nėra poros žarnų, skirtų skysčių susiurbimui ir šlapiam valymui, bet bent kol kas neprireikė. Itin patiko "turbo" antgalis, kuris taip pat skirtas ir plaukų surinkimui, ir giluminiam valymui - jame sukasi toks velenėlis, ir nereikia dėti pastangų stumdant, kažkiek "išdaužo" kilimą, labai atšviežėja spalvos, ir porą kartų perbraukus tikrai daugiau per tą vietą braukt nereikia. Plaukai daugiausia suvyniojami ant to besisukančio velenėlio, pabaigus siurbti nuimamas dangtelis nuo tos galvutės, ir yra specialus griovelis, kad būtų galima perkirpti visus surinktus plaukus. Nors mes gyvūnų nelaikom, bet plaukų netrūksta, kad ir moteriškų lotuliukas.gif
Dar kaip pliusą laikau tai, kad labai stabilus (5 ratukai ir vandens bakelis apačioj), neaukštas, nesunkus, patogiai nešamas... dar yra galimybė prie jo pritvirtint stovelį ir vežiotis kelis antgalius, kuriuos norėsi pasikeist, kad nereiktų lakstyt prie dėžės.
Kitų funkcijų nenaudojom, na tik kelis antgalius - grindis valėm sausai, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms ir pan... Dulkių nelieka, oro nearomatizuojam, siurbiam paprastai, tik su vandeniu.
Na gal pasirodys kaip reklama, bet palyginus su paprastu siurbliu man tikrai efektas kitas - net ir lyginant su pramoniniu sausu siurbliu, man labiau patinka šis.
Priežiūra - pabaigus siurbt atkabint, išimt bakelį, išpilt ir praplaut, dar kiek pašluostyt, kad nebūtų varvantis. Atsukt nusodintuvą ir praplaut po vandeniu, na ir filtrą dar kartais praplaut. Pliusas tas tokio valymo - nereikia purtytis su dulkėmis. Minusas galbūt - kad sugaištama daugiau laiko, bet jo nemažai sutaupoma lakstant su pačiu siurbliu (tik spėk bėgti paskui galvutę lotuliukas.gif )
dontstop
Ir mes jį turim mirksiukas.gif Gan prastos kokybės, plastmasinis visas, toks gležnas unsure.gif tikrai neilgai tarnaus schmoll.gif o siurbia vidutiniškai cool.gif
Tuja2
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 15:27)
Mes esame ji nusipirke.as esu juo labai patenkinta.Siam siurbliui reikia labai daug prieziuros.Kas ji nuteske i kampa,tam gal ir nebeveikia.Reklamuoja,aisku,viska paprasciau.istikruju tai filtrus reikia karts nuo karto isplauti,isdziovinti.Negalima palikti siurblio su vandeniu,nes filtrai sudreksta ir siurbly nebetraukia.Po kiekvieno siurbimo reikia gerai nuplauti ta inda i kuri viska susiurbia.Na,bet as juo patenkinta.Niekad nemaniau,kad viena kambari issiurbus taip vanduo pajuosta.Ir oras gaivesnis buna.O vat man ji labai gerai pasitarnavo balionus puciant.reikejo pripusti apie 50,tai siurblys tai padare uz mane biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir maiseliu pirkineti nereikia.Na,as nesiskundziu.Tik,kartoju,prieziuros jam tikrai reikia.
*

nu bet per daug reikia i ji investuoti savo darbo ir laiko... na, kas netingi tai gerai. Bet, panasu, kad man jis netinka...
Tiffany
kiekviena siurbli su vandens funkcija reikia priziureti - plauti, dziovinti ir t.t. biggrin.gif
zaRAza
Na, man jis, kaip daiktas is TV parduotuves, per brangus. Kazkaip nedrisciau rizikuot. Uz tokia suma jau neblogas (zinoma, ne plaunantis ar su vandens funkcija) siurblys iseina, su nebloga siurbiamaja galia ir, manau, tikrai ne ka prasciau isvalys viska nei Rowus.
Kuculis
Niekam nepatarciau jo pirkti. schmoll.gif Pati susigundziau - sh... visiskas:
1) siurbiamoji jo galia praktiskai nuline - nieko netraukia;
2) plastmase nekokybiska - mums suluzo ta dalis,kuri ant slango maunasi (visuose normaliuose siurbliuose ji i vidu isikisa,o rovuse - uzsimauna ant virsaus.rezultate - plastmase sutruko per siules)
3) antgalis nuolatos nukrenta (cia tas,kuris dulkes surinkineja),issikiria i dvi dalis ir nukrenta.
Nemeskit pinigu i bala,geriau nusipirkite koki rimtesni siurbli.
As pati jau daug ju isbandziau,bet kolkas savojo taip ir neradau.Laikinai paieskas nutraukiau,nes nuo vyro jau velniu gaunu - kas tris menesius vis naujo siurblio reikia doh.gif .Dabar nutariau pasitaupyti,ir nusipirkti koki rimta ,brangu siurbli,susiurbianti dulkes i vandeni (jei Rovusas tai darytu kokybiskai,butu thumbup.gif )
charlee
sveikos merginos, girdejau kalbate apie KIRBY siurblius, tad noreciau pasiteirauti kur butu galima uzsisakyti tu siuklem maisu? nes mes turime si siurbli jau daug metu ir ten kur ankscia pirkdavom jau neberandam kontaktu..

buciau labai dekinga jei padetumet rast kas zinot kur uzsakyti butu galima:) lauksiu kuo skubiau atsakymo ar ce ar i az:)
4u.gif
Skambanti tyla
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif lotuliukas.gif doh.gif nesupratu ką pirkti.Mūsų siurblys miršta cray.gif Tai reik kito.Norėtūsi geresnio.Bet kokio?????Kas tie Hepa filtrai?????
ax.gif blush2.gif
Ačiū,jei dar turėsit kantrybės patart. hi.gif
Aiva.
rainbow super siurblys thumbup.gif man labai patinka. nors buvau nusiteikusi be galo skeptiskai, bet dabar dziaugiuosi. tikrai gerai issiurbia. aisku, gal yra ir pigesniu panasiu siurbliu, bet as nei kiek nesigailiu ji isigijus ax.gif
Daimen
Esu parodoj mačius Hyla siurblį. Labai panašus į Rainbow, tik nežinau kuris geresnis.
Gal kas turit "Hyla", įdomu būtų išgirst atsiliepimus. ax.gif
Ilona78
[quote=aige,2007 01 20, 17:20]
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif lotuliukas.gif doh.gif nesupratu ką pirkti.Mūsų siurblys miršta cray.gif Tai reik kito.Norėtūsi geresnio.Bet kokio?????Kas tie Hepa filtrai????

As irgi ruosiuosi pirkti siurbli ir jieskausi informacijos visur..
Hepa filtras cia kai siurblis turi vanden filtra, tai hepa filtras paprastas maiselis sausam siurbimui...(tik mandras pavadimimas lotuliukas.gif )..
Sendien su vyreliu buvom gariunu turgavieteje ir po visas parduotuves reida padarem tai padariau isvadas kad pirksim "gariunkei" nes ten pigiau, garantija duoda 2 metam ir viskas ko man reikia yra. Vandens filtras, hepa filtras, turbo angalis surinkt gyvunu plaukus ir dar galima ora bute drekint... galingumas 1600 W, isiurbimo galia 400 nu ir seip man patiko jis.. biggrin.gif
Alinva
QUOTE(Ilona78 @ 2007 01 24, 18:41)

As irgi ruosiuosi pirkti siurbli ir jieskausi informacijos visur..
Hepa filtras cia kai siurblis turi vanden filtra, tai hepa filtras paprastas maiselis sausam siurbimui...(tik mandras pavadimimas  lotuliukas.gif )..

Nesamonė, hepa filtras tikrai ne maišelis schmoll.gif
cituoju iš www.ekofiltras.lt puslapio
  Hepa & Ulpa
Tai filtrai sugaudantys ypač smulkias ore esančias daleles: bakterijas, sporas, žiedadulkes, virusus, dūmus, radioaktyvias daleles.
HEPA ir ULPA filtrai naudojami ten, kur reikalingas ypatingai švarus oras:
  → Maisto, ypač pieno perdirbimo įmonėse
  → Atominėse elektrinėse
  → Ligoninėse
  → Laboratorijose ir kt.
Priklausomai nuo reikalavimų, HEPA filtrai gali būti gaminami su MDF plokštės, aliuminio ar nerūdijančio plieno rėmeliu.

Ten galite ir pasižiūrėti, kaip jie atrodo. Tokie filtrai būna plaunami arba keičiami... bet nieko bendro su maišeliu schmoll.gif Mūsiškis yra plaunamas, yra net specialus šepetėlis pridėtas komplektacijoje. Beje, garantija irgi 2 metai...

Ilona78
[quote=Mildukas,2007 01 24, 22:34]
Nesamonė, hepa filtras tikrai ne maišelis schmoll.gif

Aciu kad prasvietet tamsu zmogu, tiesiog man taip parduotuveje pasakojo tai as ir dalinuosi 4u.gif aciuks.gif
Alinva
QUOTE(Ilona78 @ 2007 01 24, 21:00)
QUOTE(Mildukas @ 2007 01 24, 22:34)

Nesamonė, hepa filtras tikrai ne maišelis  schmoll.gif

Aciu kad prasvietet tamsu zmogu, tiesiog man taip parduotuveje pasakojo tai as ir dalinuosi 4u.gif aciuks.gif
*

Mes niekada iš karto neperkame, stengiamės pasirinkti informacijos, po to internete ją susitikrinti... pasiklausinėti pažįstamų, pasiklausinėti konsultacijų, peržiūrėti palyginimus, galingumus ir t.t. Kadangi pas mus plotai nemaži, o valyt tikrai ne kas savaitgalį galim, tai ieškojom ir galingesnio, ir atsparesnio - kol kas tikrai nesiskundžiam, o ir su maišeliais terliotis nereikia, išpili vandenį, perskalauji, vėl išpili ir viskas thumbup.gif
saulutem
uf... visai galva susisuko... jau pati nezinau ko noriu ir ko reikia.. tas EPIKA aprasymas tikrai geras ir idealiai viskas ko reikia, bet...kodel ivedus i google epika ar lura nieko nera, jokios info? kazkaip keista.. ar as ne taip ieskau?

plovimo funkcija gasdina, kad labai slapia po to buna.. dziovinti ilgai reikia kambarius...

vandens filtras gasdina, kad daug voznios su juo, daznai nepasiurbsi...

mums svarbu, kad gerai siurbtu kaciu pukus ir nereiketu maiseliu pirkelioti...

o gal du pirkti? navarotna ir paprasta kasdieniam siurbimui?

o nieks nebandet elektriniu sepeciu? mes turim labai panasu isoriskai mechanini, tai labai dziaugiames, kai reikia staigiai kilima pavalyti. Tik jam jau virs 15 m , tai pavarges toks... gal tas elektrinis net fainiau?

uf.
Pūkis
[quote=Ilona78,2007 01 24, 19:41]
[quote=aige,2007 01 20, 17:20]
Hepa filtras cia kai siurblis turi vanden filtra, tai hepa filtras paprastas maiselis sausam siurbimui...(tik mandras pavadimimas lotuliukas.gif )..
Sendien su vyreliu buvom gariunu turgavieteje
*

[/quote]
nesupykit, lotuliukas.gif bet as manau, kad cia tik turgavieteje jums taip galejo paaiskint lotuliukas.gif , o jei butumet is pradziu nueje i bet kokia parde, kur prekiauja buitine technika, tai tikrai butu paaiskine, kas tas hepa yra. o pirkt galit kur norit, bet tik is pradziu ne prosal pasikonsultuot su profais thumbup.gif
Ilona78
Man irgi aktualu kaciu puka surinkt kadangi turiu net du tai reikia pasidarbuot kad viska surinkt nuo kilimo ir baldu....Yra toks antgalis gyvunu plaukam surinkt "Turbo vadimasi" jis turi sukamaji serelius ir labai gerai viska svalo... O del vandens filtro tai ji nesunku isplaut ir isdziovint

Papildyta:
QUOTE(Pūkis @ 2007 01 25, 13:17)
nesupykit,  lotuliukas.gif bet as manau, kad cia tik turgavieteje jums taip galejo paaiskint lotuliukas.gif , o jei butumet is pradziu nueje i bet kokia parde, kur prekiauja buitine technika, tai tikrai butu paaiskine, kas tas hepa yra. o pirkt galit kur norit, bet tik is pradziu ne prosal pasikonsultuot su profais thumbup.gif
*

Jo taip turguje ir pasake.... Beje parduotuvese kai darem reida nelabai ten irgi ka paaiskina (konsultantai man nepatiko)... Tai vat su specealistais ir tariuosi is supermamos ax.gif thumbup.gif ..
saulutem
o ta 'turbo' sepeti galima bet kuriam dulkiu siurbliui nupirkti? ar tik komplekte buna?
Pūkis
QUOTE(saulutem @ 2007 01 25, 12:26)
o ta 'turbo' sepeti galima bet kuriam dulkiu siurbliui nupirkti? ar tik komplekte buna?
*

siaip buna koplektacijoje. ir aisku tam tikru firmu galima uzsisakyt papildomai jei pagal modeli tinka, tai butu BOCSH, ELECTROLUX ir kt. tiesa, dar kazkur esu macius prie vienkartiniu maisu kur pardavineja ir antgalius, bet net nzn kokiem modelim ten tinka
Papildyta:
QUOTE(Ilona78 @ 2007 01 25, 12:22)
Papildyta:
Jo taip turguje ir pasake.... Beje parduotuvese kai darem reida nelabai ten irgi ka paaiskina (konsultantai man nepatiko)... Tai vat su specealistais ir tariuosi is supermamos ax.gif  thumbup.gif ..
*

oi tas turgus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Alinva
Šiaip tikrai ne bet kuriam siurbliui tinka turbo antgalis, nes jis papildomai jungiasi į elektros srovę, ir paprastai siurblyje pačiame būna tartum maža rozetėlė jam specialiai. Tai gali nebent pritaikytas siurblys būt, bet tarkim, tokie priedai, kaip turbo antgalis, perkami atskirai.
O dėl firmos, ir man buvo keista, kad mažokai internete, bet... gali būti, kad pervadina, ir dar gali būti, kad tiesiog neturi internetinio puslapio. Pvz, aš ieškojau savo skėčio gamintojo internetinio puslapio (labai patiko, ilgai nelūžo, su metų garantija rėmui buvo), sakiau, gal kokį gražesnį išsirinksiu naują... NIČNIEKO, lygiai taip pat schmoll.gif
Ilona78
[quote=saulutem,2007 01 25, 13:26]

Nezinau kaip kur tikriausia, man teks pirkt atskirai ta antgali kadangi jis neieina i komplekta prie to siurblio kuri as issirinkau... Kaina 60 LT.
Saga
QUOTE(Ilona78 @ 2007 01 25, 11:22)
Man irgi aktualu kaciu puka surinkt kadangi turiu net du tai reikia pasidarbuot kad viska surinkt nuo kilimo ir baldu....Yra toks antgalis gyvunu plaukam surinkt "Turbo vadimasi" jis turi sukamaji serelius ir labai gerai viska svalo... O del vandens filtro tai ji nesunku isplaut ir isdziovint
*

mes neturime jokiu gyvunu o prie siurblio komplekte buvo tas turbo antgalis, tai prasiurbeme kilima pirkta pries puse metu ...... jatau blink.gif blink.gif ...... vien dukros plaukai... o ir siurbiamas jis buvo daznai ir su dregnu skuduru valomas blink.gif . Vis tik geras daiktas tas turbo antgalis, o perkant man jsi atrode visai nereikalingas ax.gif
LedineLedi
Sveikos,

pas mane penktadienį buvo KIRBY konsultantas. Nu vaizdelis nieko. Bet 6520 kaina jo tokia plius tas giluminis antgalis dovanų. Nežinom, ką daryt. Jis ten kniso protą, kad net panašių nėra.
Ar iš tikrųjų dabar JAV jis kainuoja tik 500 žalių?
Kaip ten iš tikrųjų? Mūsų senukas siurblys jau dūsta. O ir filtrų tokių jau neberandam.
Kokį pirkt? Turim KIRBY konsultanto vizitinę. Ar patartumėt pirkt KIRBY?
Ar yra gerų siurblių, nes po tokios konsultacijos jau atrodo, kad visos kitos firmos š... parduoda?
Gal kas turit kokį pigesnį su tais giluminiais šepečiais?
Ar yra nepatenkintų KIRBY siurbliais, nežiūrint į kainą.
Pas mus tik du kilimai, bet va suviliojo čiužinių giluminis valymas, prietaisų ir tt.
PLEASE, PATARKIT. Ba uždusim dulkėse doh.gif
XXOvOXX
Sveiki,
nu bet ziuriu kokie jus cia visi bagoti. biggrin.gif Gal kas patartumete koki geriausia siurbliuka butu galima prigriebti uz 300 Lt.? g.gif
LedineLedi
Gal kas gali apšviest, kas tas rainbow siurblys, kur jis parduodamas, ar jis prezentuojamas namuose. Čia, kaip suprantu, panašus į kirby.
Norim išsirinkt gerą. bigsmile.gif
naminukas
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 29, 16:30)
Gal kas gali apšviest, kas tas rainbow siurblys, kur jis parduodamas, ar jis prezentuojamas namuose. Čia, kaip suprantu, panašus į kirby.
Norim išsirinkt gerą. bigsmile.gif
*

vat kaip suprantu tai man rainbow geriau patikt7 nes ten yra ir oro valymo sistema, o kirby tai turb8t tik siurblys.
Aš tai mačiau tik rainbow prez o kirby ne bet labai būt įdomu palygint tongue.gif
LedineLedi
QUOTE(naminukas @ 2007 01 29, 22:05)
vat kaip suprantu tai man rainbow geriau patikt7 nes ten yra ir oro valymo sistema, o kirby tai turb8t tik siurblys.
Aš tai mačiau tik rainbow prez o kirby ne bet labai būt įdomu palygint tongue.gif
*

Naminuk, gal žinai, kaip galima rainbow prezentaciją užsisakyt. O kokios tų siurblių kainos?
stilinga
Jau lyg buvom apsisprende pirkti d/s Karcher 5500 VEX, bet pamaciau Philips'o cikloninius siurblius. ax.gif Pvz.: Philips FC-9229 turi Hepa 13 filtra, automatine filtro valymo sistema ir kiti techniniai parametrai (galingumas 2000W, trauka 400W) super. Gal kas turit toki ar panasu i si, ir galetumet pasidalinti savo patirtim? g.gif
Nes is tiesu, nezinau ar reikalingas tas vandens filtras, jei tokiom pat savybem yra siurbliu ir be jo g.gif

Prasau, padekit 4u.gif
IngaKate
Mes irgi turim lura. Superinis siurblys, už gana prieinamą kainą. Man didžiausias privalumas yra tai, kad viskas filtruojasi per vandeni, nei jokių filtrų nereikia keisti, nei maišelių. Ir oras nebūna dulkėm pradvisęs.
Alinva
QUOTE(IngaKate @ 2007 01 30, 22:48)
Mes irgi turim lura. Superinis siurblys, už gana prieinamą kainą. Man didžiausias privalumas yra tai, kad viskas filtruojasi per vandeni, nei jokių filtrų nereikia keisti, nei maišelių. Ir oras nebūna dulkėm pradvisęs.
*

Man irgi pliusas, kad išsiurbus nereikia vėl purtytis su visokiais maišiukais (pats šlykščiausias darbas man būdavo - siurblio maišelius iškratyt). Manau, keli litrai vandens tikrai ekonomiškiau, tuo labiau, kad realiai matai, KIEK to purvo pas tave yra blink.gif
naminukas
QUOTE(karosiukas @ 2007 01 30, 05:48)
Naminuk, gal žinai, kaip galima rainbow prezentaciją užsisakyt. O kokios tų siurblių kainos?
*

na kažkur turėjau tos prezentatorės telefoną , paieškosiu.o kaina kažkur 7000 lt
stilinga
Na as tu d/s su maiseliais irgi nenoriu. Bet cikloniniuose, bent jau Philipso, tai dulkes surenka i indeli, pabaigus siurbti lieka tik iskratyti is jo ir vel atgal indeli istatyti. Gaunasi lygiai tas pats kaip d/s su vandens filtru, tik cia be vandens. Tai va ir nezinau uz tai kuri geriau pasirinkt. g.gif Vis dar laukiu atsiliepimu apie cikloninius siurblius blush2.gif
Pūkis
QUOTE(stilinga @ 2007 01 31, 10:01)
Na as tu d/s su maiseliais irgi nenoriu. Bet cikloniniuose, bent jau Philipso, tai dulkes surenka i indeli, pabaigus siurbti lieka tik iskratyti is jo ir vel atgal indeli istatyti. Gaunasi lygiai tas pats kaip d/s su vandens filtru, tik cia be vandens. Tai va ir nezinau uz tai kuri geriau pasirinkt. g.gif  Vis dar laukiu atsiliepimu apie cikloninius siurblius  blush2.gif
*

as manau, kad su vandeniu patogiau, nes dulkes nuseda i vandeni ir ji tiesiog ispili. o cikloniniuose iskratant vis tiek taigi dalis dulkiu patenka i aplinka, nes jos sausos. bet cia tik mano nuomone, tokio siurblio as neturiu tongue.gif
Daimen
Pas mane prezentavo Rainbow siurblį, turiu telefoną, jei dar kam reikia rašykit.
Man tai ištikrųjų patiko, thumbup.gif visai norėčiau, tik dar svarstau o gal Hyla geresnis? g.gif
LedineLedi
QUOTE(Daimen @ 2007 02 01, 19:52)
Pas mane prezentavo Rainbow siurblį, turiu telefoną, jei dar kam reikia rašykit.
Man tai ištikrųjų patiko,  thumbup.gif  visai norėčiau, tik dar svarstau o gal Hyla geresnis?  g.gif
*

O kas tas Hyla? Nu tai pasirodo yra dar gerų, ne tik Kirby, kaip mums sakė konsultantas lotuliukas.gif
Tai kokį pirkt
naminukas
QUOTE(Daimen @ 2007 02 01, 18:52)
Man tai ištikrųjų patiko,  thumbup.gif  visai norėčiau, tik dar svarstau o gal Hyla geresnis?  g.gif
*

labai įdomu ar jūsų prezentatorė ką nors minėjo apie dovanų duodamą drėkintuvą ir kada jį gauni.manoji tai sakė jei iš mano pasiūlytų klijentų kas nors nusiperka tą siurblį tada aš gaunu dovaną-drėkintuvą, o iš kitos girdėjau, kad jei mano pasiūlyti trys klientai priima reprezentaciją , tada duoda dovaną, kaip padėką kad padedame ieškot klijentų tongue.gif .
naminukas
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 01, 20:48)
O kas tas Hyla? Nu tai pasirodo yra dar gerų, ne tik Kirby, kaip mums sakė konsultantas lotuliukas.gif
Tai kokį pirkt
*

išklausyk visų trijų reklamą ir po to nuspręsi kuris geriausias, ir mums patarsi bigsmile.gif
LedineLedi
aš įtariu, kad nemokėsiu tokių sumų. k-čiortu tokias babkes kišt. Va čia viena forume rašė, kad jau kontaktų nebeatranda.
Konsultantai sako vieną maišų kainą, patyrę - kitą. Jaučiu reikia pirkt gerą siurblį o už likusias štukeles maišų vienkartinių lotuliukas.gif
Nu nusišneku. mane jau nervina. Bliamba, nu ir kainos...
Dar pasikviesiu kokį konsultasntą, jei vėl trins mazgus - išgrūsiu (nors su manim labai sunku) doh.gif
Alinva
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 02, 17:23)
aš įtariu, kad nemokėsiu tokių sumų. k-čiortu tokias babkes kišt. Va čia viena forume rašė, kad jau kontaktų nebeatranda.
Konsultantai sako vieną maišų kainą, patyrę - kitą. Jaučiu reikia pirkt gerą siurblį o už likusias štukeles maišų vienkartinių lotuliukas.gif
Nu nusišneku. mane jau nervina. Bliamba, nu ir kainos...
Dar pasikviesiu kokį konsultasntą, jei vėl trins mazgus - išgrūsiu (nors su manim labai sunku) doh.gif
*

Tai pirk kokį nors be vienkartinių ir daugkartinių maišų - arba ciklotroninį, kaip kažkas siūlė (nežinau kokybės, nieko), o va aš turiu už 1500 maždaug su vandeniu - irgi jokių maišų nereikia, ir ne per konsultantus, o parduotuvėj, tai ir garantijos nepradingsta...
LedineLedi
QUOTE(Mildukas @ 2007 02 03, 19:40)
Tai pirk kokį nors be vienkartinių ir daugkartinių maišų - arba ciklotroninį, kaip kažkas siūlė (nežinau kokybės, nieko), o va aš turiu už 1500 maždaug su vandeniu - irgi jokių maišų nereikia, ir ne per konsultantus, o parduotuvėj, tai ir garantijos nepradingsta...
*

Aš daug girdėjau apie tuos su vandeniu. Bet ar jie tikrai geri?
Alinva
QUOTE(karosiukas @ 2007 02 03, 22:43)
Aš daug girdėjau apie tuos su vandeniu. Bet ar jie tikrai geri?
*

Na mes kol kas nesiskundžiam. Tiesa, jo nepaimsi ir nepastatysi taip paprastai kampe baigus siurbt, bet valydama neišsiterliosi rankų ir nepaskleisi vėl aplinkoje dulkių... o ir šiaip, labai smagu pažiūrėt į vandenį po siurbimo, ypač su turbo galvute - atrodo, gali paprastu siurbliu kas savaitę valyt, bet vis tiek, su šitu perėjus pajunti, kad efektas kitas cool.gif
Beje, kokį bepirktumėt, rekomenduoju turbo galvutę, išpurto dulkes iš giliau, net spalvos paryškėja thumbup.gif
naminukas
aš irgi už tuos su vandeniu thumbup.gif turiu tą rovus tai visai patenkinta, nereikia nuo tų dulkių čiaudėt kol iškratai.
Beje jį parduodu (dar su garantija ir dovana-automobilinis siurbliukas) , pirktas prieš pat kalėdas), nes labai jau prireikė epikos , kad būt su turbo galvute ir oro valymo-drėkinimo sistema tongue.gif ax.gif
zaRAza
QUOTE(aige @ 2007 01 20, 16:20)
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  nesupratu ką pirkti.
*

Nieko nepirk, o kilimus lauk mesk ir nebebus ka siurbti lotuliukas.gif Mes irgi planavom pirkt siurbli del vieno labai besiveliancio kilimo, bet vis pagaunu save mastant, kad reikia arba kilima keist (i kitokios fakturos) arba isvis grust ji lauk ir bus problema isspresta smile.gif
Saga
QUOTE(zaRAza @ 2007 02 04, 15:05)
Nieko nepirk, o kilimus lauk mesk ir nebebus ka siurbti lotuliukas.gif Mes irgi planavom pirkt siurbli del vieno labai besiveliancio kilimo, bet vis pagaunu save mastant, kad reikia arba kilima keist (i kitokios fakturos) arba isvis grust ji lauk ir bus problema isspresta smile.gif
*

oho...... o tai ka su dulkiu siurbliu tik kilimai valomi? blink.gif blink.gif bent jau man namie nei vieno kilimo gali nebutu ale siurblys vis tiek reikalingas blink.gif . as kazkaip ji placiau naudoju blink.gif
zuveleDi
ruošiamės ir mes pirkti plaunantį dulkiasiurblį- sudomino 2 variantai Karcher VS0902 arba Allegria . Kas galėtų patarti ?
zaRAza
QUOTE(Saga @ 2007 02 04, 21:01)
oho...... o tai ka su dulkiu siurbliu tik kilimai valomi?  blink.gif  blink.gif bent jau man namie nei vieno kilimo gali nebutu ale siurblys vis tiek reikalingas  blink.gif . as kazkaip ji placiau naudoju  blink.gif
*

Ir ka daugiau? Rubus? Baldai pas mus odiniai smile.gif
Saga
QUOTE(zaRAza @ 2007 02 05, 10:51)
Ir ka daugiau? Rubus? Baldai pas mus odiniai smile.gif
*

pas mus irgi odiniai biggrin.gif ... prie ko cia rubai..... blink.gif blink.gif ......
stilinga
QUOTE(zuveleDi @ 2007 02 05, 10:00)
ruošiamės ir mes pirkti plaunantį dulkiasiurblį- sudomino 2 variantai Karcher VS0902 arba Allegria . Kas galėtų patarti ?
*

Man rodos, kad neteisingai uzrasei siurblio pavadinima g.gif Ar kartais ne Karcher SV 1902 sudomino?? g.gif
Jei sis modelis domina, tada apie ji galesiu rytoj pasakyt savo nuomone ax.gif Siandien ji man atves i namus biggrin.gif ot, tai siurbsiu thumbup.gif
Beje, po ilgu svarstymu pirkti ciklonini siurbli ar su vandens filtru, vis delto pasirinkau su vandens filtru ir dar su garo funkcija. Na zinoma Karcher'io kainele doh.gif bet tikuosi, kad pateisins viltis bigsmile.gif
zuveleDi
QUOTE(stilinga @ 2007 02 05, 12:03)
Man rodos, kad neteisingai uzrasei siurblio pavadinima  g.gif  Ar kartais ne Karcher SV 1902 sudomino??  g.gif
Jei sis modelis domina, tada apie ji galesiu rytoj pasakyt savo nuomone ax.gif Siandien ji man atves i namus  biggrin.gif  ot, tai siurbsiu  thumbup.gif
Beje, po ilgu svarstymu pirkti ciklonini siurbli ar su vandens filtru, vis delto pasirinkau su vandens filtru ir dar su garo funkcija. Na zinoma Karcher'io kainele  doh.gif  bet tikuosi, kad pateisins viltis  bigsmile.gif
*

Stilinga, su baisiu nekantravimu lauksiu tavo komentarų - labai jau nekantru,kaip noriu normalaus siurblio,su kuriuo galėčiau ir kilimus ir baldus išvalyti .... tik vieno dalyko neišsiaiškinau,ar jis turi tą "turbo" funkciją - ta prasme ar gerai surenka plaukus nuo kilimų ( turiu namie porą gyvūnų, tad labai jau aktualus klausimas lotuliukas.gif )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.